welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Caleb Marseau
TémanyitásTárgy: Caleb MarseauVas. Jún. 03, 2018 8:08 pm
Caleb Marseau
Minden most kezdődik el, aztán úgyis menni kell
jon kortajarena
24
francia
diák
Morzine
1994
heteró
egyedülálló

Napfény csorog végig a falakon, bíborrá festve a szürkét, enyhítve az egyszerű, szegényes albérlet kopárságát, elűzve a „nincs” valóságát, illúzióba ringatva a naiv, gyermeki elmét. Gazdagabb vagyok a leggazdagabbnál, hatalmasabb a leghatalmasabbnál, óriás és hős, örök és sebezhetetlen, birodalmam abszolút ura. Igazságos vezető, bölcs és rettenthetetlen, akit szeret a népe, akit tisztelnek, akihez bizalommal fordulnak.
Tekintetem édesanyámra vetül, rozzant kanapénk a trón, a paplanok királynői kelmévé válnak, sápadt, hófehér bőre pírtól ékes, még ha a láz is bontotta rá a rózsáit. Olyan aprónak tűnik, törékenynek, attól félek, ha közelebb mennék, ha megérinteném, összeroppanna az ujjaim alatt. Tétovázásom közepette érkezik meg apám, egyik kezében egy pohár víz, a másikban barna papírzacskó, tompán koccannak össze benne a gyógyszeres üvegcsék. A birodalom varázslója. Benne megbízhatunk, ő majd helyrehozza anyát, és boldogan élünk tovább, amíg meg nem… Így szokott lenni minden mesében. Így kell lennie a miénkben is.
Napfény csorog végig a márványon, aranyba borítja a fehérséget, szinte éterivé téve a kemény követ, bájossá és elbűvölővé, de már nem tud átverni. A sötéten éktelenkedő hant fájóan valóságos. Én pedig kicsi vagyok, gyerek, erőtlen, tehetetlenségemben megrokkant, dühös, értetlen, üvöltenék, csak a gombóc a torkomban nem engedi. Pillantásomat az apámra emelem, túlságosan emberi, távolibb, mint mikor még többet láttam benne. Mikor még többet reméltem tőle. Érzem, ahogyan a pap szónoklata végén lágyan megszorítja a kezemet, de ettől csak rosszul leszek, elszakítom tőle magamat, egyedül hagyom. És csak rohanok, vakon, céltalanul, a senki földjén elveszve…

- Volna ez a tanársegéd állás az egyetemen. Tegnap hívtak, hogy az én pályázatomat választották és a hónap elején kezdhetnék is. – minden különösebb érzelmet mellőzve közlöm a tényt az apámmal, miközben a szokásos, vasárnap reggeli kávéját töltöm ki neki, elébe csúsztatva az újságot is.
Hosszú, csöndes pillanatok követik a bejelentésemet, két kockacukor pottyan a feketébe, meg némi tejszín csurran, aztán a hírlap ropogós oldalai zizzennek. Megőrjít a várakozás, ennek ellenére tartom a pókerarcomat, mert apa reakciója nem oszt, nem szoroz, lényegében vállaltam a munkát, csak nem akarok haraggal búcsúzni.
- Néha azért látogass haza. Egy-két telefonhívást sem bánok. Egyébiránt, felnőtt vagy. – egyébiránt valóban, ám jó ezt hallani az ő medvedörmögős hangján is.
Elmosolyodom, jobbára magamban, megkönnyebbültségemet foszlós croissantba és eperlekvárba fojtom, oldalamon az öregemmel, meg a távolságtartásával, törődésével, amit azért nem temetett anyám mellé a sírba.

Úgy gondolok rá, mint egy szeszélyes kis macskára, aki kénye-kedve szerint jár-kel az életemben, olykor szívességet kér, máskor kieszi a hűtőmet, és soha nem hagy unatkozni. De csak egy macska. Nem több. Attól tartok, ha több lenne, olyan dolgok történnének, amiknek nem szabadna történniük és manapság, ki vágyik a bonyodalomra?
Amíg macska, addig békésen telnek a napjaim, amíg macska, nem áll fel rá a junior, amíg macska…
Ejj, de helyes cicus, és fúj, ássam el magamat. Nem nagyon akar jönni az a boldogan, míg meg nem…
foglalkozás ❖ diák/tanársegéd  

hobbi ❖ könyvek, szomszédolás  

becenév❖ Caleb, Cal

Család ❖ Van egy öregem. Meg egy angyal.
Denevér ❖ koros ❖ multi?
diák

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
4

Csatlakoztam :
2018. Jun. 03.

Korom :
24

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Caleb MarseauVas. Jún. 03, 2018 8:30 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Caleb!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
164

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: