welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Jayson Foley
TémanyitásTárgy: Jayson FoleyVas. Jún. 03, 2018 9:37 pm
Jayson Foley
Minél sokoldalúbb egy személy, annál izgalmasabb lehet, de ugyanakkor veszélyesebb is
Jesse Lee Soffer
32
Ír
törvény embere
Dublin
'86. IV. XIII
hetero
meglehetősen komplikált

Kellően érdektelen, magát valami hősnek tartó beképzelt paraszt. Egyik pillanatban magához édesget, a másikban meg a nyakadat szorongatja, mert képtelen elfogadni, hogyha nem az ő irányítása alatt történnek a dolgok. Három perc bőven elég a közelében ahhoz, hogy a vérnyomásod a plafont verdesse, máskor viszont másfél alatt sikerül az őrületbe kergetnie. És ilyenkor elvileg még csak a jobb napjait éli. Valami rohadtul nem stimmel vele, én mondom, mert a pasasban egy szemernyi félelemérzet sem szorult. Fegyvertelenül besétálni egy túszejtés kellős közepére? Foley él-hal az ilyenekért, de az meg sem fordul abban a borsónyi agyában, hogy ezzel az egész műveletet hazavághatja. Mit neki, ha a csapatot újra előszedik az okozott károk miatt? Az ő hátsója úgyis védve van az örege által, mi meg mehetünk a levesbe, ha valami rosszul sül el miatta.

Mekkora egy görény vagy, Foley! – Colter lejjebb süllyed székében nyilvánvaló mérgelődése után, majd kezével folytatásra int az éves beszámolóval kapcsolatban. Veszem a bátorságot újra tekintetemet a lapra futtatni és tovább olvasni az illetéktelenül megszerzett dokumentum számomra kedvezőtlen sorait.

Bízni Jayson Foley elmeállapotában??! Előbb helyezném fejemet egy oroszlán állkapcsának szorítása közé, mint az életemet a kezébe nyújtani ennek a félőrültnek. Tudom, nem kell mondani, még mindig életben vagyok, de biztos valami őrangyal vigyáz rám odafentről, mert már régen hat láb mélységben lapulnék, ha csak Foleyn múlott volna az egész.

Csend szövi át a rendőrség atmoszféráját és szinte egy emberként vetülnek a pillantások Tommy Colter felé, aki továbbra is állja a sarat véleményével kapcsolatban. Egyszerű a képlet; a felettes kérésére minden évben elkészül egy összefoglaló a csapattagokról. Szüksége volt a visszajelzésekre, arra, hogy kikkel gyűlik meg majd a baja a későbbiekben és mivel a gerinc manapság nem sok ember részét képezi, így ilyen alattomos módon intézi el a dolgokat. Idén Colter volt a szerencsés kiválasztott, aki pár sorban meghatározhatta mi az, ami zavarja a másikban avagy éppenséggel ösztönzi őt a munkájában. Ahogyan ő is illetett már korábban, voltam olyan szívtelen görény, hogy a saját példányomat megszerezzem és mindenki előtt szembesítsem a rólam kialakult képpel.
- A jó rész még hátra van. Olvass tovább! – követeli az amúgy is rosszul álló szénájának további bolygatását, mindezeket pedig figyelmen kívül hagyva teszek eleget kérésének.


Mondjak valami pozitívumot is? Hű bakker, ez kemény dió lesz! Foley ő..nos ő kifogástalanul fest, ezért könnyen elhiteti magáról a korábban elhangzottak ellenkezőjét. Ez nem pozitív? Biztos vagyok benne, hogy a rohadék megszerzi a lapot valamilyen úton-módon, de legalább ez lesz a biztosítékom a túlélésre. Lehet, hogy egy fikarcnyit sem bízok a tagban, azonban hatékony a munkájában. Valami ösztönzi. Mocskosul keményen hajtja előre, és bármi is jár ilyenkor a fejében, beválik. Mind itt vagyunk. Épségben, enyhén megrökönyödve, de még teljesen lényünk egészében rontjuk a levegőt és jó nagy részben ezt neki köszönhetjük. Egyikünkben sincs annyi kurázsi, hogy ilyen eszement módon betegyük a lábunkat az oroszlán barlangjába, mint neki. Természetesen ezt nem azt jelenti, hogy kevésbé van ránk szükség, mert a csapat az csapat, és egymást segítjük a kemény helyzetekben. Voltak problémái, de kinek nem? Összefoglalva, Foley arca nem feleslegesen akkora, amelyen egy kamion is vígan megfordul, hanem van mire felvágnia. Ettől függetlenül ez nem azt jelenti, hogy értékelem ezt a fajta hozzáállását a dolgokhoz, de valamit jól csinál és ajánlom neki, hogy soha ne hagyja abba, bármi is legyen az vagy bárkiért is tegye!

foglalkozás ❖ túsztárgyaló -  

hobbi ❖ hangulattól függ - 

becenév❖ hanyagoljuk -

Család ❖
Képzelj magad elé két egymástól független családi normát, majd annak egy-egy tagját kiemelve zárd őket egy térbe. A természet törvénye szerint, ha vadon élő állatok lennének, elég nagy a valószínűsége, hogy szemrebbenés nélkül ízekre szednék a másikat, de mint emberi lények, feltehetően úgyis életre szóló baromságot fognak elkövetni minden egyéb megbánást mellőzvén. Valahogyan így vizualizáld az én elrugaszkodott családi képemet is. Létrejövését sosem a szabadságot jelentő érzelmek és tettek összessége jellemezték, hanem azon fajták, amelyek csillapíthatatlanul emésztik fel annak megtapasztalóját. 
Gésa bácsi ❖ 3+ ❖ multivitamin
törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
4

reagok :
2

Csatlakoztam :
2018. Jun. 03.

Korom :
32

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Jayson FoleyHétf. Jún. 04, 2018 11:46 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Jayson!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, csodaszép fogalmazással megfűszerezve - bár ezt már megszokhattuk tőled -, úgyhogy utadra is engedlek (hiszen kíváncsi vagyok, hogy mik történnek majd veled Európában, bár jó lenne, ha minél kevesebb túsztárgyalást kellene levezényelni), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  

Admin

avatar
Hozzászólások száma :
46

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: