welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

♛ Elsa Cornelia Lindquist - Princess of Sweden ♛
TémanyitásTárgy: ♛ Elsa Cornelia Lindquist - Princess of Sweden ♛Vas. Jún. 03, 2018 10:03 pm
Elsa Cornelia Lindquist
she was a princess with the strength of a warrior
Amanda Seyfried
25
Svéd
Királyi család
Stockholm
1992. Dec. 27.
Heteroszexuális
Egyedülló

Ha valakit megkérdezünk az utcán, hogy mi jut eszére a hercegnő szóról, valamilyen Disney film ugrik be, ebben biztos vagyok. A valóság viszont teljesen más. Aki a mai világba egy királyi családba születik, sokkal több elvárással kell szembenéznie, mint az bárki gondolná. Egy idejétmúlt intézmény lettünk, amit a legtöbben már nem néznek jó szemmel. Ehhez pedig hozzájön a sok botrány, ami a családunk övezi, és kész is van az elégedetlenség receptje. Ezen nem sokat segít az sem, hogy országunk eltér a legtöbb Európai országtól politikailag, mert nálunk az uralkodóé az utolsó szó, nem a parlamenté. Idejétmúlt intézmény ez, ahogyan említettem, és sok a rosszakarónk világszerte. Azonban nem kell messzire menni a gondokért, hiszen családon belül is akad bőven, amit titokban kell intéznünk. Egy ilyen tekintélyes királynak, mint az édesapám, konzervatív elvekkel nehéz megfelelni. Ezt mindannyian tapasztaljuk a családban. Ahogyan ők ezt megélik, abba most nem mennék bele, majd ők mesélnek róla, ami viszont az én ügyem érinti, akad mesélnivalóm bőven.
Édesapám huszonegy éves korom óta férjhez akar adni, én pedig minden akaratommal ez ellen voltam. Szerencsére sikerült megegyeznem vele: ha politológiát tanulok, és aktívan részt veszek az uralkodói kötelességeimben, akkor én magam választhatom ki a jegyesem. Részben volt ez győzelem, hiszen nem azt tanultam, amit szerettem volna, és azt is jól tudtam, hogy, csak nemesi származású, vagy gazdag férjet választhatok, mégis megvolt a lehetőségem arra, hogy ha eljön az ideje, én magam válasszak. Addig is élvezem az életet. Szokásom éjjelente kiszökni a palotából, hogy bulizzak egy jót! Van pár gazdag, vagy éppen nemesi származású barátnőm, akik szívesen velem tartanak. Ugye említettem a botrányokat, amiket el kell tussolni. Bevallom, „néha” én is alkotok párat szórakozás közben. Kiemelnék párat a rólam megjelent címlap storykból:

„Elsa hercegnő egy férfi karjaiban vonaglott a Desire Night szórakozóhelyen”
„Elsa hercegnőt ittasan látták az utcán a barátnőivel nevetgélni.”
„Elsa hercegnő verekedésbe keveredett a Desire Night klubb egyik vendégével. „
„Elsa hercegnőt egy idegen lakásból látták távozni kedd hajnalban.”


… és még sorolhatnám. Sok emberben ez sem kelt bizalmat, tudom, de ha a helyemben lennének, és ebben az arany kalitkában ragadtak volna, mint én, szerintem ők is lázadnának egy kicsit. Csak, hogy éljek még. Persze a szórakozás mellett ott a kemény munka is, amit az országért végzek. Mondhatjuk az ellentmondások hercegnője vagyok. Napközben segítek a bátyámnak, és az édesapámnak az országot érintő ügyekben, este pedig kisurranok, hogy vaduljak a barátaimmal. Erről szól az életem. Aztán ki tudja, talán egy napon jön valaki, akivel megváltozik minden, és megoszthatom ezeket az éjszakákat, kettesben.
foglalkozás ❖ Svéd királyi hercegnő 

hobbi ❖ éneklés, gitározás, lovaglás, úszás, íjászat...és bulizás Razz  

becenév❖ Ellie

Család ❖ Mivel is jellemezném a családom? Talán a bonyolult szó az, ami igazán jellemző rá.
♛ A  szigorú király és apa: Charles Ludvig Lindquist. Konzervatív elveket vall, és nem hallgatja meg a javaslataim. Szereti a hatalmát gyakorolni, és mindig neki van igaza, hiszen ő a király. Gyermekeit használja a hatalma megerősítésére, bármit is gondoljanak.
♛ A kedves királyné, és anya: Wilma Joline Lindquist. Sokat tűr az apánktól, aminek én cseppet sem örülök. Mindig szép, kifogástalan külsővel jelenik meg mindenhol, az álcája mögé rejtve fájdalmát. A valóságban viszont csupán egy anya, aki félti a gyermekeit, és mindent megtenne értük.  Igazán közel állok hozzá, sokat jelent számomra. Amikor csak tehetem az ő oldalára állok a vitákban, és ez mellett igyekszem segíteni neki, ahogyan csak tudok.  
♛ A trónörökös, a  szerető bátyám, Benjamin W. Lindquist akiért mindent megtennék. Nagyon közeli a kapcsolatunk, és vele mindig mindent megbeszélhetek. Mindketten aktívan részt veszünk a politikában, így gyakran dolgozunk együtt az ország érdekeit képviselve.
♛ A legfiatalabb lány testvérem, Sofia Lindquist, akire nagyon is jellemző a mondás, hogy az angyali külső mögött néha egy ördög lakozik. Mindezek ellenére vele is jó a kapcsolatom, és sokat bulizunk együtt.
♛ Az orvos nővérem Alicia Rebeca Lindquist, akinek célja mások megsegítése. /meg lesz hirdetve/
♛ A vagány és szókimondó húgom Greta Malin Lindquist. /meg lesz hirdetve/
♛ A gonosz Edvin Lindquist herceg, édesapám öccse. Sosem gondoltam rá nagybátyámként, mert mióta az eszem tudom csak áskálódni tud. Kellemetlen ember, és egyetlen szavát sem lehet elhinni, mert csak önös érdekek vezérlik. Nyílt titok, hogy a trónra fáj a foga.
Krissy ❖ 26 ❖ multi
newbie

avatar
Hozzászólások száma :
2

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Jun. 03.

Korom :
25

Tartózkodási hely :
Stockholm

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elfogadásra várók-
Ugrás: