welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 2:23 pm
Yesterday at 10:44 am
Yesterday at 10:24 am
Szer. Okt. 17, 2018 10:37 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 5:03 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

André Moreau, Fleur Clemensen, Lorenzo Belbo

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

benjamin w. lindquist
TémanyitásTárgy: benjamin w. lindquist Hétf. Jún. 04, 2018 1:13 pm
benjamin wilhelm lindquist
we all have secrets.
matt daddario
30
svéd
királyi család
stockholm
1987. november 1.
homoszexuális
bonyolult

Amennyiben több vagy, mint egy átlagember. Vagy azt hiszik, hogy több vagy annál, akkor az életed minden egyes területét mikroszkóppal vizsgálják és szinte vágyakoznak arra, hogy hibázz. Mintha minden egyes hiba hírértékű lehetne. Leginkább, mintha nem is emberek lennénk, hanem kiállítási tárgyak, akiket vizsgálgatni kellene. A többség jobban érzi magát attól, ha hibát találhat bennünk, hiszen ha bennünk van hiba, akkor jobban érezhetik magukat, hogy mi sem vagyunk olyan tökéletesek, mint azt gondolnák, vagy lefestenék. Hihetetlen, hogy a tökéletességet várják el tőlünk mégis az életünkben a tökéletlenség minden egyes apró részletére várnak, hogy kikerülhessek valami sötét, valami mocskos. Mert az igazság az, hogy az egyetlen dolog, amitől jobban érezhetik magukat, ha találhatnak valami fogást rajtunk. Ha valamitől úgy érezhetik, hogy egy szinten vagyunk. Nem számít, hogy mennyi adományozáson veszünk részt, vagy mennyire akarjuk segíteni a világot minden egyes tettünkkel. Egyetlen egy hibát vétesz és az egész világ egy életre elítélt téged és többé nincs már menekvés. A világ kegyetlen ez pedig soha nem fog változni.
Akkor a legnehezebb, amikor egy olyan titkot őrizgetsz a világ elől, ami igazából az igazság. Egy részed, az aki vagy. Vajon meddig rejtegetheted a vágyaidat, azt aki vagy mielőtt még teljesen elfelejtenéd, hogy ki is voltál? Talán az egész életem arról szól, hogy azzá váljak, akinek lennem kell. Az életem végére pedig azt is elfelejtem, hogy valaha volt saját akaratom, vagy akartam bármit is. Nem leszek sem több, sem kevesebb agy-mosott zombinál. Talán már az emléke sem lesz meg annak, aki lenni akartam. De vajon tényleg képes lennék fejet hajtani az apám akarata felett, továbbra is képviselni egy világot, amely elnyomja azt, ami más? Tudom jól, hogy én lennék a jövője a királyi családnak tekintve, hogy én vagyok az egyetlen fiú, a korona az én fejemre száll. Mégis.. Meddig kellene elmennem azért, hogy az országomat képviseljem? Megéri a saját boldogságom, mint áldozat, avagy létezhetnék hazugságban, amely boldogtalanná tenne? De az nem csak az én életemet rombolná le, de másét is. Hazugságban élni, nem lehetséges. De az igazság még nagyobb veszélyt hordoz magában.

Még csak ki sem keltem az ágyamból, de a gondolataim már vészesen kavarognak az elmúlt évek során egyre gyakrabban. Már megannyi cikk cincálja darabokra azt, hogy mégis miért nincs senkim, hogy miért vagyok még mindig egyedül. Hol a jövendőbeli királyné? Talán elnyomásnak éreznék, ha egyenest két király uralkodna? Vagy arra még nem készült fel a világ, amiben élünk?
foglalkozás ❖ uralkodásra való felkészülés 

hobbi ❖ önsanyargatás, utazás  

becenév❖ Ben, Benny, de szigorúan csak baráti köröknek.

Család ❖ Elég bő fogalom a családom tekintve, hogy a svéd uralkodócsalád első szülött gyermeke vagyok. Az pedig már csak rátesz egy lapáttal, hogy egyedüli fiúként díszítem a családunkat.
Az édesapánk Charles Ludvig Lindquist, egy igazán keménykezű ember, aki amennyiben teheti az életünk minden területét az általa fenntartott tökéletesség felé igyekszik terelni, mint sem törődve azzal, hogy mégis mi mit akarunk.
Az édesanyánk Wilma Joline Lindquist egy igazán tüneményes nőszemély, de akarva-akaratlanul is az édesapánk árnyékában él.
Emellett pedig még van négy drága húgom, amely csak arra ad tanúbizonyosságot, hogy utánam tényleg próbálkoztak, hogy összehozzanak még egy fiút, de az valahogy teljesen elkerülte őket.  Azt hiszem így jártak?
Mindegyik húgomat egytől-egyig mérhetetlenül imádom a maguk módján és egyiküket sem változtatnám meg, ahogyan remélem ők sem változtatnák meg azt, aki vagyok.
Persze az uralkodó család nem ér véget velünk, ott van a nagybátyánk is, aki koránt sem a szíve csücske a család többi részének.
név ❖ kor ❖ multi
királyi család
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
❖ sweden

Hozzászólások száma :
10

reagok :
2

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: benjamin w. lindquist Kedd Jún. 26, 2018 1:38 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Benjamin!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve.
Szóval irány a foglalók, avatar+rang! Rangot később kapsz majd az Admintól, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!

Izgalmakban gazdag, jó játékot kívánunk Neked!  

Admin
avatar
Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: