welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:17 pm
Yesterday at 9:03 pm
Yesterday at 3:14 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Lorenzo Belbo, Samuel J. Torres

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

Finn Sorenson
TémanyitásTárgy: Finn Sorenson Hétf. Jún. 04, 2018 8:06 pm
Fionn Vivian Sorenson
look at the wonderful mess we made
Dominic Sherwood
29
svéd
dolgozó
Malmö
1989. május 30.
biszexuális
zavaros

- Jó, Buns, ennek semmi értelme…
- Persze, hogy nincs, ez egy randi oldal. – forgatja a szemét, mire ráfröcskölök egy adag mosogatóvizet. Bunny nyerte a mosatlan jengát. A kávésbögrém menthetetlenül leborította a napok óta épülő, magasodó halmot, és a hatályos játékszabályok szerint, ha nálad borul, te mosod el.
Ő nevetett, én káromkodtam. Aztán mosogattam, Ő meg valahol a harmadik percben kezdte módszeresen lefárasztani a gondolataim az örökké csacsogó hangjával.
- Amúgy meg, tök alaposak…. Te nem akarnád tudni, mondjuk, hogy mi a választottad kedvenc étele, mielőtt örök szerelmet fogadsz neki?
- Abszolút nem számottevő, hogy mi a kedvenc étele...
- És, ha valami olyan, amit te nem szeretsz? Együtt tudnál élni a döntéseddel úgy, hogy tudhattad volna előre?  
- Komolyan, Bunny? Szerinted ez tényleg döntő jelentőségű? Különben is, ez csak egy ostoba weboldal, fogadjunk, hogy minden unalmas ember azt válaszolja, hogy pizza vagy hamburger, hogy nagyobb legyen a match esélye. Semmi jelentősége.
- És annak, hogy mi a legtöbbet játszott zeneszáma? A tiéd tuti, hogy valami ciki. Valami banálisan unalmas indie talán. Esetleg egy rádiósláger. Vagy Ed Sheeran. Aaaaahj, most már tudni akarom, mutasd a telefonod.
Nincs szüksége a közreműködésemre, és mivel véletlenül sem hallgatna a tiltó szóra, nem is strapálom magam. Újfent hátat fordítva neki, belekezdek a mosogatásba, amíg ő átnyújtózik a konyhaasztalunkon a telefonért. Első próbálkozásra feloldja a billentyűzár hat számjegyű biztonsági kódját, és már turkál is a lejátszási listák között, amíg én a sajtot próbálom leimádkozni a reszelőről.
- Ééééés igen. Kasabian, Muse, The Strokes… kilencvennyolc után elengedted a zenéket, Fincsi?
Nem felelek, ő meg diadalként elkönyvelve a piszkálódását, nem firtatja tovább, kényelmesen végigböngészi a telefonom, ahogy mindig teszi, majd lezárja és visszadobja az asztalra. Bunny egészen sajátos módon értelmezte a privát szférát, a magánéletet és a személyes teret, én hozzávetőlegesen két hét után untam meg ezen aggasztani magam. Azóta közös egyetértésen alapuló beletörődésben élünk, és már rég nem zavar, ha előbb látja az olvasatlan üzeneteimet, mint én magam.
- Itt egy jó! – csapja össze lelkesen mindkét tenyerét. - Ha a világon bárkit választhatnál, kit hívnál meg vacsoravendégnek? Én tuti elvinném Germaine Greer-t vacsizni, utána táncolni mennék Madonnával.
- Én George Orwellt vinném valószínűleg, esetleg Aldous Huxleyt, vagy Oscar Wilde-ot.
- Nem is szereted Wilde-ot, csak soroltad fel, mert meleg…
- Ki tudja, hová fajul a vacsora…
- Nem veszed komolyan ezt a játékot, Finn.
- Persze, hogy nem, ez a te profilod, nem is értem, miért engem kérdezgetsz...
- Talán mert új személyiséget formálok magamnak, ahol az én izgalmas életem vegyítem a te rettenetes unalmas jellemvonásaiddal.
- Hé! – pillantok hátra a vállam felett. – Megitatom veled a mosogatószeres vizet.
A csobogó víz ellenére is hallom, ahogy bosszantó orrhangon ismétli el a szavaim, ahogy az idegesítő óvodások teszik, majd hümmögve böngész tovább a végeláthatatlanul sok kérdés között, mígnem ismét talál egyet, amit érdemesnek tart feltenni.
- Van valami titkos megérzésed arról, hogy hogyan fogsz meghalni?
- Szerintem egyszer megölsz álmomban. Megfojtasz a szójatejedben, vagy ilyesmi. Elég bolond vagy, tudod?
- Nem méltatlak válaszra. Inkább azt mondd, mi a legnagyobb érték számodra egy barátságban?
- Úristen, ne. Mi ez, női önsegítő könyv? Tovább.
- Jó, akkor mit jelent számodra a barátság?
- Ez lényegében ugyanaz…
- Akkor esetleg válaszold meg.
- Nem tudom… nem turkálunk egymás telefonjában, vagy a szobájában. Nem hordjuk a ruháit, csak azért, mert a sajátunk koszos és nincs kedvünk mosni. Nem szabotáljuk a jenga játékot, hogy megússzunk kétheti mosatlant. Mindegy, Nyuli, ezt úgysem értheted. Tovább.
- Milyen szerepet játszanak az életedben a szerelem és az érzelmek?
- Nem. Tovább.
- Neeeeem. Nem-nem. Erre válaszolni fogsz.
- Nem fogok. Tovább. Amúgy is, ezt egyáltalán miért kell tudnia egy társkeresőnek?
- Gondolom, megszűri az olyan, érzelmileg éretlen embereket, akik erre nem tudnak választ adni.
- Nagyszerű, plusz egy tőlem. Tovább.
Halk, bosszús morgás hagyja el a torkát, közben némi gépelés és görgetés és újabb gépelés kíséretében tökéletesíti a saját profilját, amiről mindketten tudjuk, hogy csak addig izgatja, amíg el nem készül vele. Ám amint az utolsó pont is a helyére kerül, egyetlen üzenetre sem válaszol majd, és valószínűleg soha többet nem is lép be.
- Ettél valaha kutyakaját?
- Mi? Ne már, Bunny, ilyen kérdés tuti nincs.
- Jó, tényleg nincs, de eszembe jutott és érdekel…
- Ez egyáltalán honnan jutott eszedbe? És miért érdekel?
- A gyerekek csomószor esznek földet, meg zsírkrétát, simán lehet, hogy vannak ilyen elvetemült felnőttek is. Szerintem releváns kérdés, benne kéne lennie a listába. Én például szeretném tudni, nem akarom, hogy az oltár előtt derüljön ki, hogy életem szerelme prémium kutyatáp függő.
- Istenem, te komolyan bolond vagy… nem, nem ettem. Tovább.
- Kedvenc szuperhős?
- Big Berta.
- Nincs is ilyen hős…
- Dehogy nincs, marvel.
- Ó. Pedig biztos voltam benne, hogy Iron Man-t mondod… mindegy… kedvenc idézet?
- „Mindannyiunknak megvan a magunk saját pokla.”
- Keyes. Szép.
A hangjában némi elismerés csendül, mire csak megvonom a vállam. Bunny-t kevés dolog nyűgözte le az életben, és még ritkábban talált bárkit vagy bármit érdekesnek. Pláne nem szépnek. Pláne nem mások stílusát. Ő volt az alkotótevékenységet végzők rémálma a kéretlen-kelletlen, és minden esetben bántóan őszinte véleménynyilvánítási mániájával, én pedig már hosszú évek óta imádtam érte.
- Mikor mondtad valakinek utoljára, hogy szereted?
Belefagyok a mozdulatomba, a tányér, amit a szárítóra akartam tenni épp, kis híján kicsúszik a bal kezem ujjainak börtönéből, kevesen múlik, hogy ne törjem össze. Beletelik egy kis időbe, és némi torokköszörülésbe, mire rátalálok a hangomra, hogy választ adjak.
- Tovább.
- Basszus már, Fincsi, nem passzolhatsz le minden kérdést.
- Ezt biztos nem kérdezték, semmi értelme nem lenne.
- Jézus már, te beszari, jó. Akkor mi volt életed legszebb emléke?
- Nem, ez sem. Tovább.
- Na, ezzel most mi a bajod?
- Mindketten tudjuk, hogy erre csak valami banális választ lehet adni.
- Akkor adj banális választ.
- Jó… a svéd trónörökös leöntött vörösborral.
- Hát, ha tényleg ez a legjobb emléked vele kapcsolatban, nagyon szar az életed.
- Ja, nagyon szar az életem… tovább.
Érzem a hangjában megbújó ingerültséget, és habár igazán szeretném firtatni, mennyire nem jogos neki felháborodni, mikor az én darabjaira hulló magánéletem került épp a boncasztalra, inkább nem teszem. Hagyom, hogy puffogva csapkodja tovább a billentyűit, én pedig elmosom az utolsó koszos edényt is.
- Megkérdezzem akkor egyáltalán, hogy mi az életed legrosszabb emléke? Csak mert az a következő…
- Ne. tovább.
Hallom, ahogy morog, és ugyan egy szavát sem értem, valahol belül mégis megmosolyogtat, ahogy felhergeli magát egy ilyen apróságon, és csupán attól, ahogy az orrát ráncolja, amikor nem tetszik neki valami, egyből elpárolog minden indulatom. Vagy talán azért, mert olyan művészi precizitással tud beletenyerelni a fájó pontokba, hogy nekem nem marad erőm dühöngeni is mellette.
- Van valami, amit szeretnél, de nem kaphatsz meg?
Teljes testtel fordulok felé, hogy mindenképp lássa a homlokom közepére szaladó szemöldököm. Nem felelek, hátam nekitámasztom a konyhapult szegélyének, és kínzó némaságba burkolózva fúrom a felemásszín pupilláimat az övéibe, míg ajkaim keserédes mosolyba görbülnek. A kérdő tekintetének helyét pillanatok alatt átveszi a felismerés, aminek következében zavartan kapja el rólam a szemeit, mielőtt válaszolna.
- Igaz, erre azt hiszem, tudom a választ… de tudod mit, ennek tényleg semmi értelme. Hagyjuk is inkább. – sietve csukja le a laptopja fedelét, majd a hóna alá csapva ki is viharzik a konyhából, csak a küszöbön torpan meg egy pillanatra. – Nem nézünk valami filmet? Nincs már kedvem gondolkozni…
- Oké, keress valamit. Egy perc és megyek én is…
Ráhagyom minden reakcióját, nem bonyolódom felesleges kérdések szülte kellemetlen helyzetekbe, csak némán összeszedem a méltóságom szétszórt darabkáit, és követem a kanapéra.
foglalkozás ❖ wannabe író, hobbibölcsész, alkalmi munkás 

hobbi ❖ eltitkolni a középső nevem  

becenév❖ neked Finn, a családomnak Finley, Bunnynak Fincsi

Család ❖
Grete Lea Holst-Sorenson ❖ édesanyám dán származású, hithű evangélikus, pofátlanul jó szakács és hobbikertész. Hétfőtől péntekig varrónő, szombat reggelente teleshop rajongó, vasárnaponként vallási mintapolgár. Utánozhatatlan palacsintát süt, rendet tart maga körül, és mindig dúdol mosogatás közben. Négy gyereket nevel, ebből a sikerességi ráta úgy nagyjából kettő, de még nem döntöttük el, hogy melyikünk javára. Mit sem ért a politikához, nem igazán foglalkoztatja sem a tudomány, sem a művészetek, ellenben rekordsebességgel fejti meg a hetilap keresztrejtvény rovatát, és mindig elolvassa mindannyiunk horoszkópját. Lévén, hogy a konfliktusnak pont annyira nincs helye a házában, mint a kosznak és rendetlenségnek, egyetlen hangos szó sem hagyta el a száját, mióta az eszemet tudom. Ellenben én igen, mondjuk úgy, jellemünk összeférhetetlensége okán. Minden csütörtök délután felhívom, kéthavonta meglátogatom, és minden karácsonykor veszek neki egy újabb receptkönyvet.

Werner Jon Sorenson ❖ apám művelt ember, intellektuális, realista, és többek között ezen tulajdonságok mintájára egyben alkoholista is. Négy éve elvált, azóta egyedülálló, láncdohányos. Kapuzárási pánikjába süllyedve legújabb hobbija a világutazás, állandó lakcímmel így nem rendelkezik, ellenben rengeteg követője van az utazós instagram oldalának. Mert, hogy neki is feltétlenül szüksége volt egyre, ahogy a fiatal, modern szülőknek. A világ minden táján volt már részeg, és a világ minden táján felejtette már el a gyerekei születésnapját. Vagy épp a nevét. Leghűbb társa egy túrahátizsák, meg a jobb kezének hüvelykujja, amivel végigstoppolta Európa nagy részét. Úgy átlagosan negyedévente szorul meg, és hív fel némi segítséget remélve. Mert, ha a nevemre nem is mindig, a telefonszámomra azért roppantul pontosan emlékszik.

Kaia Elina Sorenson ❖ a húgom egy igazi színésznő. Vagy énekesnő, esetleg a kettőt egyszerre. Néha táncos, néha festő, van, hogy díszletet tervez, vagy anyám közreműködésével jelmezeket varr. Egyszer, egy egész hétig még süteményeket is dekorált, mint cukrászsegéd, és huszonöt kerek óra erejéig esküvőszervezést is vállalt. A húgom mindig az, ami épp lenni akar. Végtelenül naiv, ugyanakkor makacs módon törtető is egyben, szörnyen veszélyes párosítás. Előszeretettel kerget elérhetetlen álmokat, és valósítja meg őket kisebb-nagyobb sikerekkel. Mi meg, függetlenül az eredményeitől, büszkék vagyunk rá, mert hát Ő, bizony Ő a család igazi üdvöskéje. Kaia az, akiből még lehet valaki. Már, ha nem ég ki Ő is idő előtt, és csatlakozik az apja hátizsákos menekülőtúrájához.

Timo Nils Sorenson ❖ az öcsi űrhajós akart lenni kiskorában, és maximális elkötelezettségét bizonyítva meghökkentő építményeket épített Lego-ból. Nem, mintha láttunk volna bármiféle párhuzamot a két tevékenység között, de Timo egy olyan családba született, ahol még véletlenül sem bíráljuk a másikat. Az építő munkálatok csak és kizárólag a lego körül zajlanak, a jellembeli, avagy építő jellegű kritika mindennemű formája csírájában el van fojtva. Minden esetre Timo – édesanyám elmondása szerint – azóta is rettenthetetlenül épít valahol, valamit, valamiből, és feltehetőleg Ő az egyetlen, aki immunis a legókockákra való rálépés okozta pokoli fájdalomra.

Cai Albin Sorenson ❖ amíg az egyik épít, a másik számol. Ijesztő gyorsasággal számol. Cai fejben végzett matematikai műveletei, és a kimagaslóan jó emlékezőképessége a frászt hozzák az anyánkra, ellenben engem megunhatatlanul szórakoztat. A reál tárgyak iránt mutatkozó tehetségét tökéletesen ellensúlyozza a fogalmazási és önkifejezési nehézségeivel, de mivel könyörtelenül őszinte kis törpe, aki már számtalan megjegyzést tett arra, hogy az írás nem igazi munka, gyanítom nem igazán zavarja ezen hátránya.

Bunny ❖ feltehetően a világ legrosszabb lakótársa. Ám, ezzel együtt az egyetlen is, aki hajlandó kifizetni a túlárazott stockholmi lakásunk rá eső bérleti díját, így hát igazán nincs okom panaszra. A Bunny valószínűleg nem az igazi neve, de mivel én elmulasztottam kérdezni, Ő elmulasztotta közölni, és a bérleti szerződésben még mindig nem szerepel, jobb híján beérem ennyivel. Már úgyis annyira hozzánőtt, mint a nyúlfüles hajpánt, amit az első találkozásunkkor rakott a hajába, a mai napig ismeretlen – és érthetetlen – okokból.

römi ❖ 20+ ❖ lonely
dolgozó
avatar
Tartózkodási hely :
∆ stockholm

Hozzászólások száma :
3

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Finn Sorenson Csüt. Jún. 07, 2018 2:32 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Finn Vivian!  

Egy igazán különleges karaktert hoztál el az oldalunkra, akinek biztos vagyok, hogy meglesznek a maga problémái, rögös útja, amelyet érdemes figyelemmel követni! Nagyon tetszett az előtörténeted imádtam ezt a stílust, a felépítést, ahogyan a komolyabb kérdésekre kerülte a választ, ahogyan azt talán minden ember tenné, kíváncsian várom, hogy mégis mi lesz a sorsod a svéd trónörökössel kapcsolatban, de valahogy semmi jót nem sejtek Wink

Foglalózz gyorsan utána pedig irány a játéktér! A rangfoglalót se felejtsd el szépfiú!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
313

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: