welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

André Bernard - Cseppet sem kedves rendőrfőnököm
TémanyitásTárgy: André Bernard - Cseppet sem kedves rendőrfőnökömSzer. Jún. 06, 2018 8:04 pm
André Bernard
Kis darabkáját is jobb birtokolni egy igazi férfinak, mint teljesen magadénak tudni egy átlagosat.
Te vagy a párizsi rendőrség feje. Tőled mindenki retteg, de legalább is tart tőled, úgy a bűnözők, mint a többi törvény embere. Rendőrök ezrei követik utasításaidat, pontosan, ahogy én is mindenben állok a rendelkezésedre.
Számos kitüntetésben részesültél és saját erődből jutottál fel a ranglétra csúcsára, ahol most is megállod a helyedet. Talán azért is vagy annyira öntelt és büszke magadra.
Az embereid felnéznek rád, ahogy én magam is. Sőt, nem csak felnézek rád, hanem tisztellek téged, mint főnökömet.
Gyűlölöd a bűnt, mely városodat egyre jobban beszennyezi és a törvényszegőket, mégis te vagy az, aki egy új esélyt adott nekem és egy új életcélt, ahol jómagam is részt vehetek a bűnüldözésben, még ha az engem is elnyelt egy rövid időre. Te vagy az én megmentőm és az által a hősöm.
Parancsolgatsz, ugráltatsz, de nem bánom, hiszen tudom, hogy most én is részese lehetek valami hatalmasnak.
Magányos farkas vagy, komor, mogorva, magadnak való, pontos, aki nem alakit ki személyes kapcsolatokat, pláne nem a munkahelyén, pláne nem az alkalmazottaival. Jóképű, erős, fitt testalkatodon és fizikumodon nem látszanak meg éveid száma, amiért te magad sokat tettél.
Emellett igazi macsó, amolyan férfiállat vagy, habár utálnád, ha valaki ezt a képedbe mondaná.
Igazi tökös férfi vagy, aki nem fl az asztalra csapni és olykor képen verni valakit, ha valami nem akaratod szerint történik.
Megláttam benned valamit, ami magával ragad engem napról-napra jobban, de neked erről fogalmad sincs, hiszen leplezem.
Tudom, hogy megrögzötten ellenzed a munkahelyi kapcsolatokat, ráadásul a „röpke” 15 év korkülönbség köztünk akadályoz téged. Túl fialtnak gondolsz, bár azt is tudod, hogy több eszem van, mint más korombelinek.
Valamiért mégis vonzódni kezdesz hozzám te is egy idő után, amit viszont mélyed elnyomsz magadban és bűnnek élsz meg, habár ettől néha úgy érzed, megőrülsz.
Talán ezért is vagy olyan kemény velem, hogy semmi bűnt ne kövess el, csak az a kérdés, hogy ez meddig fog sikerülni. Meddig tudod elnyomni irántam érzett testi vágyaidat?
Minden esetre sokszor veszed hasznát számítógépes és hackertudásomnak, ezáltal pedig szinte napi szinten dolgozunk együtt. Azt is lehetne mondani, hogy én vagyok az a kulcsember, akinek segítségével az bűnügyeid végére járhatsz.
Nincs szükséged semmiféle emberi kötődésre az életedben, a munkádnak élsz, talán ezért is vagy annyira profi abban, amit csinálsz. Nm tudom. Vajon leszek- e én az  személy, aki kizökkent magányodból és megszokott mindennapjaidból, és megmutatja neked az élet napos oldalát. Én tudom, hogy legbelül egy vad és szenvedélyes férfi vagy, csak engedd, hogy kiszabadjon belőled!
Nagyon szeretném, ha jönnél, és együtt kitalálnánk, milyen kapcsolat is lenne köztünk.
Azt, hogy lesz- e érzelmi kötődés köztünk, az még a jövő zenéje, kettőnktől függ, de valamiféle kölcsönös vonzalom mindenképp van köztünk.

/A név változtatható és a pb-vel kapcsolatban is alkuképes vagyok, ha nagyon muszáj. Razz Ezáltal akár  kor is megváltozhat. A rang és csoport szeretném, ha maradna. Azt szintén rád bízom, hogy miért vagy ennyire komor, konok és magadnak való, hogy miért nem kötődsz emberekhez az életedben.  Tehát a háttered teljesen a te döntésed, persze szívesen ötletelek veled együtt. Smile
Nagyon-nagyon-nagyon várlak, már számos ötlet van a fejemben veled kapcsolatban, valósítsuk meg együtt őket! Ha kedvet kaptál egy igazi férfi megformálásához, kérlek, üziben jelentkezz!       /
Nikolaj Coster-Waldau
40
francia
törvény embere
ide
ide
ide
ide
törvény embere
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Franciaország, Párizs

Hozzászólások száma :
19

reagok :
8

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: