welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Alaris Mharaxia, Alexius Mharaxia, Anaise Delacroix, Celeste Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

My ex-wife
TémanyitásTárgy: My ex-wifeSzer. Jún. 06, 2018 8:12 pm
Beregisztrált!

Amelia Rose Whitley
A házasság folyamán érdekes szerepcserére kerül sor. A kutya hozza oda a férj papucsát és a feleség morog.
Tizenhárom évvel ez előtt ismerkedtünk meg egy, a felső tízezernek tulajdonított találkozón. Filmekbe illő jelenet volt… lelassult az idő, mikor felém fordultál. Hullámos hajad úszott az éterben, a rakott szoknyád anyaga veled együtt perdült, előkelő mosolyod, élettel teli pillantásod letaglózott. Öt év kellett ahhoz, hogy hivatalossá tegyük a kapcsolatunkat, hogy gyűrűt húzzak az ujjadra, majd Isten színe előtt fogadjunk „örök hűséget”, addig csak a lopott pillantások, a titkon a hold fénye alatti sétáink jutottak nekünk. Láttam a szemedben a szeretetteljes pillantást, de mindig is ott lappangott egy megmagyarázhatatlan, bizalmatlan kétszínűség, aminek akkoriban még nem kívántam mögöttes jelentést tulajdonítani. Az első közös lakás, az első házastársi megjelenések, majd az első gyerek; mind sorban követték egymást. Nathaniel megkoronázta a kapcsolatunkat, minden boldog percünk legfőbb okozója lett.
Ám ezek a boldog percek egyre csökkenő tendenciát mutattak. A kötelességem az iskolához, később a munkahelyemhez láncolt, nem pedig a családi fészekhez, ami legalább annyira megkövetelte volna a jelenlétemet, mint az iroda. Az ébren töltött óráitok soha nem egyeztek meg az enyémekkel, hajnalba nyúló időpontokban estem haza, csakis akkor láttalak benneteket, mikor reggel rohantam a kocsihoz, és csókot nyomtam az arcotokra.
Megelégelted… lényem egy része megérti, a másik azóta se tudja feldolgozni. Két éve váltunk el. Tizenegy év volt a hátunk mögött, amit a kukába hajítottál. Telepakolt dobozok, bőröndök vártak otthon egyik nap, már az utolsó simításokat végezted az elvitetni szánt cuccaitok felett. Azt mondtad, hogy találtál mást. Azt mondtad, hogy engem sose szerettél igazán. Azt mondtad, hogy jobb lesz ez neked, nekem és Nathanielnek is. Mindent csak mondtál, de fiunk csonka családban fog felnőni. Miattad… Bár ahogy mondtad, nem is biztos, hogy az én gyermekem, de a gyerektartást fizetem rá, hiszen apád, kinek a keze belelóg a bírósági ügyekbe, a te malmodra hajtja a vizet. De én tudom, hogy Te nem vagy rossz ember.
Manapság csak akkor találkozunk, amikor éppen a kéthetente aktuális találkozómat folytatom a fiammal, vagy mikor a bíróságon tesszük tiszteletünket –mert én nem fogadom el, hogy csak ennyi időközönként láthatom…-. Azt mondod, hogy jó életed van… az enyémet viszont tönkretetted. Te, és az új élettársad.

// Röviden ennyi volna a hölgyemény! Az ET-m elolvasása ajánlott, de nem kötelező, mert igyekeztem minél jobban szemléltetni, hogy milyen is a kari A PB-nek én a magam részéről örülnék, de tekintve, hogy semmilyen romantikus szál nem határozza meg, hogy kit képzelek el Freddie mellett -max múltas játékok -, így változtatható Egy a kérés: lehessen elképzelni, hogy ő az idősebb. Egy viszályos, tűz és víz kaliberű kapcsolatot képzelek el, aminek a végén számunkra nem lesz naplementébe ellovaglós happy end, de azért még megbékülhetünk egymással!
Minden rossztól és ellenszenvtől eltekintve én nagyon-nagyon várlak!  

play by
kor
csoport
rang
Jessica Chastain (?)
35
Angol
Gazdag (?)
Vendég
Vendég
avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: