welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:17 pm
Yesterday at 9:03 pm
Yesterday at 3:14 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Lorenzo Belbo, Pascal Dupont, Samuel J. Torres

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

My little son
TémanyitásTárgy: My little son Szer. Jún. 06, 2018 8:23 pm
Nathaniel J. Elton-Whitley
Te vagy életem értelme. Minden, amim van, és minden, ami vagyok a Tiéd. Örökre!
Életem legboldogabb napja volt, amikor először a kezemben foghattalak. Kicsi voltál, törékeny és teljes mértékben függtél tőlem. Leginkább mégis anyukádtól, hiszen ő volt az, aki a nap huszonnégy órájában melletted volt. Virrasztott és ápolt, mikor beteg voltál, dorgált, mikor rosszat tettél, vígasztalt, mikor beütötted magadat, és annak orvoslására a sírást találtad legjobb kezelési módnak. Tudod, Nathaniel, fogalmam sincs, hogy hogyan repülhetett el ilyen gyorsan ez a pár év… egy szemhunyás volt, és megnőttél. Talán ennek az lehet az oka, hogy nem voltam melletted, és nem vettem észre milyen gyorsan cseperedsz.
Sajnálom, hogy nem tudtam veled annyi időt tölteni, mint amennyit szerettem volna. Hogy nem ölelhettelek magamhoz, amikor csak akartalak, hogy nem voltam ott az első lépteidnél, hogy nem hallhattam az első szavaidat, hogy csak réveteg pillanataimban a telefonom galériáját lapozgathattam, mikor látni szerettem volna az arcodat. Azt, hogy szinte úgy kellett felnőnöd, hogy az apádat csak képeken láttad, hallomásból ismerted. Mindig csak ígértem, de sose tudtam beteljesíteni mindazt. Nem tudtam végignézni a focimeccseidet, nem voltam ott úgy, mint a többi apuka. Hidd el, igyekeztem, de nem tudtam rájuk elmenni… Ezt pedig egy idő után természetesnek vetted. Csak annyit mondtál, hogy „nem számít”, és megrántottad a válladat, de láttam, hogy milyen szomorú grimasz ült ki az arcodra, mikor elfordultál tőlem és odakullogtál édesanyádhoz.
Két évvel ez előtt azonban a helyzetünk még rosszabbra fordult, mikor a sehova nem vezető családi viszályok közepette aláírtuk anyáddal a válási papírokat. Tudod, éveken keresztül csak te tartottad egyben az összedőlni látszó kártyavárat. Azonban az utolsó tartópillért is kirántották alóla, és most nézzük meg, hová jutottunk? Csonka családban élsz, és tudom, hogy ez mennyire megvisel. Nagyfiúsan tagadod, de látszik rajtad… élettel teli, pörgős, iszonyatosan okos kisfiú vagy, de sokszor megmutatkozik rajtad a meggyötörtség hiszen, bár már tudatában vagy annak, hogy mi történik körülötted, kezelni sokszor mégse tudod azt. Édesanyáddal és új élettársával élsz, engem csak kéthetente látsz, minden szombaton, de akkor az egész nap a miénk!
Igyekszem olyan apa lenni, mint amilyen szerettem volna lenni az elmúlt évek alatt, és amilyet megérdemelsz, de félek, hogy nem elég erősek a próbálkozásaim. Félek, hogy egyszer azon kapod magad, hogy azt a férfit, aki elragadott titeket tőlem sokkal jobban az apádként fogod szeretni, mint engem, és egyszer megfeledkezel rólam…

//Próbáltam rövid és lényegre törő lenni -nem jött be >..< -, és mindent leírni, amit tudni lehet a fiúról! Eredetileg nyolc évesnek képzeltem el, de feljebb tudunk menni a korban (nagyon max. 11-ig), hogyha szükséges Én a magam részéről örülnék Noah-nak, mint avi, mert úgy gondolom, hogy a maga módján hasonlít Tom-ra és az anyucinak meghirdetett Jessica Chastain-re, de rajta kívül gondoltam még Jacob Tremblay-re és Owen Vaccaro-ra is De természetesen ha saját ötleted támad, akkor egyeztethetünk PB ügyben
A lényeg, hogy hamar érkezz meg Prücsök, mert iszonyatosan várlak!  

play by
kor
csoport
rang
Noah Jupe (?)
8(-10)
Angol
Diák

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

We all have two lives.


the second one starts when we realize that we only have one
törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
London


Hozzászólások száma :
10

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: