welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Gwendolyn Mercer
TémanyitásTárgy: Gwendolyn MercerPént. Jún. 08, 2018 1:19 pm
Gwendolyn Mercer
egy kellemes kis idézet
Sophia Bush
23
Francia
Tanuló
Franciaország
1995
Amit a vendég kíván
Bonyolult

Kezem idegesen birizgálja a párna gombját, amit csak egy leheletnyi cérna tart még az anyaghoz. Mozdulataim lassúak, de ugyanakkor rendkívül feszültek. Görcsös testtartásom még így is észrevehető, sőt leginkább kirívóan feltűnő. És bár minduntalan azon kéne legyek, hogy egy kihívó, kacér lány képét mutassam. Aki elalélt a vágytól, és nem tud betelni az egésszel. Mégsem ezt érzem, a férfi, aki minden egyes alkalommal ki-be mozog bennem, próbál egyre gyorsabb tempót diktálni, és elérni a célt. Az önös célját, amin keresztül csak a saját önzősége az út. Hörög, fújtat, és szinte már fájdalmasan nyög. Néhol megtesz egy erőszakos mozdulatot, hogy lábaimat még széjjelebb tárja így jobban közéjük fér. Így még durvábban mozdul bennem, szinte már erőszakosan. Azonban nem csak a mozdulataiból áradt ez, egy-egy elsuttogott szitokszó, amitől az íriszeiben valamiféle fény csillan. Olyas valami, amit én nem ismertem. Elfordítom az arcomat róla, hogy a gombra nézek, amit eddig szorongattam. De határozott mozdulattal ragadja meg az arcomat, és fordítja maga felé.  
- Nézz rám amikor baszlak! - úgy teszek ahogy kívánja, nem ellenkezem, hisz azt mondta, hogy nem szereti. Nem csinálok semmit, mert ez volt a vágya. Én pedig jelenleg egy sóvárgott álom tárgya voltam, egy baba. Egy szép helyes kis bababácska, akit mindenki megcsodál. Bennem mi volt a különleges? Ártatlan szerkezetű arcom és őzike szemeim akármelyik férfival elhitette, az ennek nem létező varázsát. Én voltam, aki megtestesítette számukra a diáklányt, aki epekedve várta, hogy valaki bevezesse Őt egy olyan világba, ahol még nem járt. Aki számára még minden új ,és  egyenesen ment a követője után . Én ezt a sémát képviseltem, testesítettem meg olyan emberek számára, akik irányítani szerettek, és ha ahhoz volt kedvük csak egy pár pillanatig ,de övék volt minden. Akár én magam is. DE hogy kik azok a babácskák és ez az egész kuszaság mit takar? Ez egy hosszú mese..

Sofia Mercer,egy lány aki mindenre képes volt. Egy nő, aki valójában egy baba volt. Franciaország gazdag gazdag negyedében élt, nem is akárhol. Egy bordélyházban, ahol Ő egy baba volt. Az impozáns épület, magában foglalta, az elit kívánságait, elvárásait. Guilty Of Babies,egy hely ami maga volt a bűn. Főleg a maga idejében ,mégsem kapott egy rossz szót sem,az emberek leginkább csodálták. Ha pedig betértek ,elámultak.  Két dolgot árasztott magából ,mérhetetlen eleganciát ,és merőben több romlottságot. De nem maga  a helyszín volt a lényeg ,hanem abba az egész hely lényegét adta. A babák. Három ízig vérig nő .Ártatlanság,bujaság ,és az erőszak. Az életető elemek amitől minden olyan varázsszerűnek tűnt . A lányok egytől egyig tökéletes volt ,és mindazt amit megtesisített tökéletesen illet hozzájuk. És itt volt Ő a bujaság Sofia Mercer,az én édesanyám. Aki mindaddig tündökölt ,amíg  állapotos nem lett velem . Azt hiszem ez minden örömlány rémálma ,ha az egyik kliensétől teherbe esik. Minden esélye meg volt rá ,hogy a karrierje lefelé íveljen. Így az akkori feletesse döntésre  kényszerítette: Vagy elveszi az életemet ,új életet kezd ,avagy új életet add a jövő egyik lehetséges babájának,aki az új nemzedékének örömöt adhat. Azt hiszem mindannyian tudjuk,hogyan és miként döntött. Itt vagyok,és kéjhölgyként adok  örömöt a jövő nemzedékének...ez innentől már az én mesém.  
foglalkozás ❖ Prostituált ,avagy Baba

hobbi ❖Nincs

becenév❖ Gwen..a Gwennyt meg ne próbáld.

Család ❖ Kurtizánok neveltek fel,ne akard tudni.
név ❖ kor ❖ multi
diák

avatar
Hozzászólások száma :
2

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Jun. 02.

Korom :
24

Tartózkodási hely :
Anglia

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Gwendolyn MercerSzomb. Jún. 09, 2018 12:30 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Gwendolyn!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
164

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: