welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Szomb. Dec. 08, 2018 2:10 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:37 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:18 am
Szer. Dec. 05, 2018 8:59 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arnfrød Morstad, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Lena&Noah - Bound To You
TémanyitásTárgy: Re: Lena&Noah - Bound To You Szomb. Jún. 09, 2018 12:27 amNoah&Lena
“He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.”

Egész éjjel nem tudtam aludni, miután Alfred, a komornyikom a szokásos pletyka áradatban közölte, hogy Lena és a seggfej barátja szakítottak. Annyi forgatókönyv jelent meg előttem, hogy vajon mit kéne tennem, és tudtam, nem helyes, mégis az önző verzió mellett döntöttem.
- Ez biztos Alfred?– keltem fel az ágyamról sietve, miközben ő türelmesen – bár a szokásos savanyú arckifejezéssel – várta, hogy felvegyem a köntöst, amit tart. Gyorsan felpattantam az ágyról, de a köntösből nem kértem, amit meg is morgott. Eléggé őszinte és merész komornyik volt, de éppen ezt bírtam benne.
- Kitől hallotta? – kérdeztem tőle komolyan, és hirtelen zavarba jött.
- Szóval egy pletykás szobalánytól. – mosolyogtam rá, és tovább pirult. – Vagy talán Ingrid volt, a szakácsnő? – kérdeztem huncut vigyorral és elfordította a fejét, valamint témát terelt. - Hívja már randevúra, ne tököljön Alfred. Tudom, hogy tetszik magának.  
- Fel kéne öltöznie uram, hideg van. – nyújtotta át ismét a köntöst, tématerelés közben.
- Felveszem, ha elárulja ki mondta. – erre felvonta a szemöldökét.
- Egy úriember nem osztja meg az efféle információkat. – terel tovább, én meg csak a fejem csóválva mosolygok. Nincs még egy ilyen ember, az biztos.
- Azonban biztos lehet, a hír igaz. – teszi hozzá. – Maga se „ tököljön” uram. A komornyikok a klubban már várják a „Team Leah” fejleményeit. – válaszolja kimérten, én meg nem tudom mire céloz. Az meg mi? Zavartan elfordítja a fejét, és az öltönyöm kezdi el tisztogatni.
- Mi az a Team Leah kedves Alfred? – kérdezem, és nagy nehezen felém fordul. Ez a férfi annyit változtatja a hangulatát, mint az angol időjárás. Nem hiába az.
- Nos, uram, Miss Lena Wayle és az ön keresztnevének az összemosása a Leah…
Pár percig csak pislogok magam elé, majd elnevetem magam. Ezek a pletykás komornyikok mennyire kreatívak! Hihetetlen! Úgy viselkednek, mint valami tini lányok.
- Remélem nem sértettem meg felséged. – mondja zavartan.
- Nem drága bárom. – veregetem vállon. – Tetszik, hogy ennyire szurkol nekünk, de ne tervezzen hosszan. Tudja, hogy sosem vehetném el őt. – felelem komolyan, mire Alfred bólint szomorkásan.
- De mindezek ellenére, kérem, intézkedjen. A hétvégén a Garda tavi villához utazunk. Úgy egy hétre. Lena kisasszony, és én. – felelem, mire felcsillan a szeme.
- Máris uram. – válaszolja, és kiviharzik a szobából. Annyira lelkes lett, hogy még a szokásos reggeli rutinunkat is félbe szakította. Nem bánom, tudok magamtól is öltözködni, bármit is mondjanak az ostoba szabályok és az etikett.
Szóval lassan kialakult a tervem. Nem kell ítélkezni. Mindenkinek vannak gyengeségei. Szupermennek ott van a kriptonit, Achillesnek a sarka, nekem pedig Lena Wayle. Van valami abban a nőben, amitől megőrülök. Félreértés ne essék, nem romantikus vágyakról beszélek, hanem színtiszta vad szexuális vágyról, amit meg akarok tapasztalni vele, jó ideje. Akik tudnak erről a bűnös vágyamról megkérdezték, miért pont ő, ha annyi nőt megkaphatok? Jó kérdés… Mikor Ylva hazahozta, és bemutatta, mint a legjobb barátnőjét, akkor valami megváltozott. Magam sem értem, hogy mi, de Lena elbűvölt, elég rendesen. Azóta sok nővel volt dolgom, természetesen, és előtte is természetesen. Korán érő típus voltam, hogy szépen fogalmazzak, de egyik ismeretség sem volt tartós. Mit mondhatnék? Elég erre a testre nézni. Nem vagyok ostoba, és nem is voltam, így kihasználtam mindent, amit a külsőm és a rangom adott. Közben pedig igyekeztem nem Lenára gondolni. Van, hogy bejön, és feledem egy pillanatra, de aztán ismét kínoz. Talán mégis hülye vagyok, mert hagyom, hogy egy nő után ennyire epekedjek. Aztán jött a barátja, Sean, és még inkább az eszem vesztettem. Talán ekkor ugrott meg igazán a botrányaim száma is nőügyekben. Szánalmas igaz? Lehetne több eszem, minthogy egy nő ennyire irányítja tetteim, de valahol elhagytam, mikor találkoztam Lenával.
Szóval elérkezett a remény, hogy talán végre elfelejthetem ezt a dögös nőszemélyt. Ahogyan már említettem, szakított azzal a nyámnyila Seannal. Szóval igen, nem szép, de eldöntöttem lecsapok rá. Elméletem szerint, ha kiélveztem Lenát testileg, nem fogom érezni ezt az ostoba vágyat iránta. Azonban nem azonnal léptem, vártam pár napot, majd a bár felé vettem az irányt, ahol dolgozik. Tudom nem leendő uralkodóhoz méltó a tervem, mégis ezt éreztem megfelelőnek akkor. Már megvoltak az embereim az ilyen éjszakai kihágásaimra, így most már nem okozott kisurranni a palotából. A bár neve Sinful Wings volt, és jól ismertem. Mennyire találó ez a név Lenához. Angyali arcával a legnagyobb bűnöket kelti az emberben. El kell őt felejtened Noah, nincs mese, mert lassan megőrülsz. Persze tudom, egy napon meg kell nősülnöm, de a szabályok kimondják, hogy csakis nemesi származású nővel lehet. Abból meg ritka a normális. Vagy mind aggszűz, akik valamiféle Disney mesébe képzelik maguk, ha rólam van szó, vagy éppen a sznob picsa félék, akik mindent a rang miatt tesznek. Szóval nincs sok jó kilátásom a jövőre nézve. Talán tudat alatt ez miatt is élek így, amíg megtehetem.
Mikor beértem a bárba, teltház volt. Kapucnis felsőben és szemüvegben – ESTE – voltam, hogy ne ismerjenek fel. Eléggé híres vagyok, vagy inkább hírhedt. Nem sok különbség van a kettő között. A királyi család tagjaként viszont még inkább felkeltem a figyelmet. A botrányos, züllött herceg, micsoda nagy szenzáció! Most viszont igyekeztem nem erre gondolni. Odasétáltam a pulthoz, és levettem a szemüvegem.
- Szia Törpilla. – köszönök rá a nagy hangzavarban, és villantom a bugyi szaggató mosolyom. Igen, van olyanom, és szeretem használni a hölgyeken. Főleg Lenán. Másom is használnám vele kapcsolatban, de ennyire ne szaladjunk előre, óvatosan kell megvalósítani a tervem. Látni rajta, hogy nagyon megviselte a dolog, szóval egyelőre csupán jó barátja leszek. Egyelőre… Az alatt a hét alatt sok minden történhet.
- Beszélhetünk valahol kettesben? – kérdezem tőle, és villantom az a bizonyos mosolyt.
 ~ Bound To You ~ 906 ~ ~

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.


királyi család
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
Párizs, Franciaország

Hozzászólások száma :
7

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Lena&Noah - Bound To You Szomb. Jún. 09, 2018 12:02 am
Játékosok: Lena Wayle & Noah Söderlund
Helyszín: Sinful Wings Bar
Szituáció: Visszautasíthatatlan ajánlat Razz

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.


királyi család
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
Párizs, Franciaország

Hozzászólások száma :
7

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: norvégia-
Ugrás: