welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Antonio Pereira
TémanyitásTárgy: Antonio PereiraVas. Jún. 10, 2018 12:36 pm
Antonio Pereira
Az élet hosszú szívás-széria, s a boldogság csak ritka, rövid reklámszünet benne

Adam Huber
33
Spanyol
Dolgozó
Barcelona
1984. november
hetero
Elvált

Hasonlóképpen csontjainkhoz, úgy lélekben magunk is szenvedhetünk töréseket. Ugyan fizikálisan jóformán nem mutatkoznak ezek a jelek, de komolyságuk éppolyan kellemetlen érzést válthat ki tapasztalójából, mint külső szemlélő által is megállapítható társaik.
Családi-széthullás - az elmozdulással járó törés esete; állandó nyüzsgés és végeláthatatlan civódás vett körbe már egészen gyerekkorom óta. Vera komolysága és édesanyánk erős idegzete bánta minden egyes tettünket, amit apánk szigora könnyedén enyhített. Egyszerűnek sosem voltak nevezhetőek ezek a hétköznapok, de az összetartásunk páratlanná tette népes társaságunkat, mint valami széttörhetetlen és egyben láthatatlan köteléket. Természetesnek mindez addig hatott, amíg felnőtté válásunk korszaka be nem köszöntött és a testvéri szálak hosszabbá nem nyúltak a másik városokba költözések avagy maradások által, egyesek ugyanolyan szoros valójukban maradva, míg mások gyengédebben összefonódva. Jómagam a második csoportot erősítettem.
Két hónap házasság és egy életre tartó elkötelezettség - nyílt törés; Lucia Bello. Egy gyorsan létrejött kapcsolat és egy csodálatos kisfiú. Ennyivel indultunk, ennyivé váltunk. Szabad akaratú, művészvénákkal rendelkező lány volt, aki többre vágyott az élettől, mintsem elköteleződni a másik mellett. Könnyen mondott le dolgokról, ezért sem volt meglepő, ahogyan Gideonnal magunkra hagyott minket mintegy öt hónap leforgása után, néha felvéve a kapcsolatot velünk, hogy létezését erősen bizonygatni tudja.

*  *  *  *  *  *
Személyiségek és más egyebek: Magamat türelmes, könnyen érthető embernek vallom, a környezetem viszont a bonyolult összetettségemet hangoztatja. Éppúgy mint a pontosságot, a hűséget is fontosnak tartom, a kitartásom pedig sosem okozott problémát. Kedvelem a szórakozás visszafogottabb verzióját, a baráti társaságokkal való összejöveteleket és a fiammal töltött órákat. Gyerekként olykor kiszámíthatatlan, mára már viszont lenyugodott emberként mutatkozom a világom felé, figyelve tetteim következményeire, szavaim jelentőségeire.

Munka: Nincs hőskomplexusom és Istent sem szeretném megszemélyesíteni pusztán egyedül, néhány kollégámmal szemben, akik viszont csak és kizárólag erre hajtanak. Csapatjátékos vagyok, de csakis azokkal vállalkozom erre, akiknek bizalmat szavazok, egyébként szeretem egyedül megoldani a rám hárult problémákat. Nem vagyok a munkám megszállottja, de minden percét hálás dolognak tartom, amit annak végzésével tölthetek. Saját választásból léptem az orvosi pályára, a környezetemben senki nem rendelkezik ilyen háttérrel. Állandó kísérletezőként ismernek, aki az új módszereknek/megoldásoknak is szenteli idejét, de szívesen ugrok fejest a komplikáltabb esetek legyűrésébe is.

Gideon: A legfontosabb és legmeghatározóbb szereplője életemnek. Egy öt éves, életvidám kisfiú, aki anya nélkül nőtt fel, mégis egyedüli szülőként igyekszem a lehető legjobb nevelésben részesíteni és ezután is eszerint a terv szerint haladok. Nem titkolom előle édesanyja létezését, de nem emlegetem kényszeresen, inkább terelem a figyelmét. Megmagyarázhatatlan örömöt és kitartást hoz az életembe létezésével, noha a munkám miatt kevesebb időt töltünk egymással, mint amennyit valójában szeretnék.

Valentina - Tina - Cruz: Az asszisztensem, józan eszem helyett is egyetlen józanságom. Nélküle nem tudom hova lennék. Legtöbb esetben azt is tudja, amit én még nem, mellesleg megbízható bébiszittere és szórakoztató társasága Gideonnak távollétemben. Ő a két lábon járó naptáram, az őszinte és szókimondó felem, aki jó pár éve nap, mint nap hozza a tudtomra az összes hiányosságomat és hibámat egyaránt.
foglalkozás ❖ Ortopédsebész-szakorvos  

hobbi ❖ túrázás, néhanapján motorversenyen részvétel (ritka alkalmak)

becenév❖ Toni

Család ❖ Szülők. (Maria & Diego)Két fiatalabb fiútestvér (Leo & Victor), egy idősebb lánytestvér (Vera) és Gideon, a fiam. Erősen összetartó, egymást támogató csapat voltunk már a kezdetektől fogva. A hivatásaink ugyan másféle irányukba űztek minket, de a kapcsolat továbbra is törhetetlen maradt.
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
1

Csatlakoztam :
2018. Jun. 05.

Korom :
33

Tartózkodási hely :
{ Barcelona }

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Antonio PereiraHétf. Jún. 11, 2018 8:54 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Antonio!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
164

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: