welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Dominique Fluentes
TémanyitásTárgy: Dominique FluentesVas. Jún. 10, 2018 6:44 pm
Dominique Fluentes
Az élet egy nagy játék, élvezd ki minden percét!
Sara Sampaio
24
Dolgozó
spanyol
Barcelona
1993.08.03.
Heteroszexuális
kapcsolatban

Huszonnégy évesen még nehezen tudok nyilatkozni arról, hogy milyen jövőt álmodtam meg magamnak, hiszen jelenleg is intenzíven élem az életem, és annyi minden érdekel, hogy választani sem tudok, de a hivatásom mindenképpen az állatorvosi pálya megkezdése lesz. Leti a szeszélyes, ámbár szerethető főnököm lassan öt éve működteti a saját rendelőjét, és itt segítek be, mint asszisztens, amíg meg nem kapom a képesítésemet. A szakdolgozatom már folyamatban van, de fájó szívvel hagynám a hátam mögött az egyetem épületét, mert imádok ott lenni.
Várjanak…már most össze kellene számolnom, hogy hány egyesületnek vagyok a tagja…ott van a gimnasztika, mint az egyik szenvedélyem. Hatéves korom óta űzöm ezt a sportágat, méghozzá versenyszerűen, és ebből is a trambulin és a ritmikus gimnasztika az én szakterületem. A húgom Celia is hasonlóan mozgásimádó, de ő inkább a balettben, és a jazz-balettben teljesedik ki. Én vagyok a vezetője a salsa csoportnak, a főzőtanfolyamnak, és az állatrajongók fan klubnak is. Egy szabad délutánom sem akad, mondhatni olyan vagyok, mint egy éjjel-nappal működő baba, aki sosem fárad el, csak ha lemerül az elem.

A szüleim sosem értették meg, hogy miképpen válhattam ennyire központú, cserfes, és sokat beszélő lánnyá, mert egyikük sem egy szószátyár alkat. A legkisebb dolognak is képes vagyok örülni, könnyekig hatódom egy könyvön, egy filmen, vagy egy öreg szerelmespáron, akik elsétálnak mellettem a parkban. Az állatszeretetemet részben az édesapámnak köszönhetem, akiről ki lehet találni, hogy nem egy mindennapi szakterület dolgozója. A barcelonai Állatkert vezető állat és viselkedéskutatója, az édesanyám pedig a táncoktatás szerelmese. Mindezek ellenére mindketten visszahúzódóak, és csak a nagyszüleim azok, akik állandóan jártatják a szájukat. A mamám egy helyi étterem tulajdonosa, a papám pedig óriási épületek megálmodója. Nagycsaládban nőttem fel, összesen hárman vagyunk testvérek.

A szabadidőmből nem sok van, ha tehetem, akkor az alvásra szánt időkeretből faragok le, ezért a napi szükségletem már le is csökkent 5-6 órára, és ehhez van edzve a szervezetem is. A korai órákban futok, vagy az egyetemi edzőteremben töltöm el az időmet, ha éppen nem vizsgaidőszak van, mert akkor a könyvtárban élem minden egyes percemet. Az orvosi tanulmányok kegyetlenül nehezek, de a biológia úgymond a véremben van, és már a gimnázium alatt is én okítottam a többieket. A balansz csak akkor teljes, ha nyilatkozom a pejoratív előzményekről is, mert egy ember úgy tevődik össze, ha vannak hiányosságai is. A „Duracell nyuszi” életmódnak is vannak hátulütői, mint azok a bizonyos piros betűs ünnepek a lányoknak havonta, de nekem ezek időszakokat ölelnek fel. Lehet úgy fogalmazni, hogy amennyire fényesen csillogok, úgy hullok hirtelen a mélységbe is. A versenyek leszívnak, és a kemény munka olykor depresszív idegállapotba taszít. Előfordul, hogy napokig nem mozdulok ki az ágyból, és zombiként rostokolok a sötétben. A vámpírokhoz tudnám a legjobban hasonlítani magamat, és isten lássa lelkemet, de biztosan nem jó ebben az állapotban összefutni velem, mert akkor megismerhetik az agresszív, káromkodós, és lusta Domit is.

A szerelem nálam is fontos tényező, és a boldogságfaktorom betetézője. Sergiot az egyetem első évében ismertem meg az egyik gimnasztika órán, mikor meglátogatta az édesapját, aki történetesen a csapatunk edzője. Hároméves kora óta úszik, és élsportolóként az egyik legkiemelkedőbb talentum. A legutóbbi álma, hogy indulhasson a következő olimpián, és erre komolyan készül is. Imádom a határozottságát, és a temperamentumát. Mi ketten vagyunk a kabalák, és a legnépszerűbb pár is a baráti körünkben. Nem tagadom, hogy eleinte furcsálltam körülötte ezt a médiafelhajtást, de megszoktam, és így fogadtam el őt. Összességében nem is kívánhatnék ennél többet, mert mindenem megvan.
foglalkozás ❖ egyetemista  

hobbi ❖ állatgondozás, tánc, gimnasztika

becenév❖ Domi

Család ❖ Nagyszülők: Miguel és Sofia
Szülők: Francisco és Daniela
Testvérek: Dario és Celia
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó
Online

avatar
Hozzászólások száma :
4

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Jun. 05.

Korom :
24

Tartózkodási hely :
Barcelona

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dominique FluentesHétf. Jún. 11, 2018 9:33 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Dominique!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
164

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: