welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Poppy Autumn Rogers
TémanyitásTárgy: Poppy Autumn RogersCsüt. Márc. 01, 2018 7:34 pm
poppy autumn rogers
You have to dream before your dreams can come true.
bella thorne
22
portugál
média
lisszabon
95. 09. 11.
biszexuális
egyedülálló

Az ajtó nyikordul, majd pedig a látvány, ami lelki világa elé terül az nem más, mint egy hatalmas vértócsa. Mégsem tudja komolyan venni ezért sikolya és arckifejezése koránt sem az igazi. A következő szó pedig nem más, mint leáll. Ma már sokadjára rontja el ezt az aprócska jelentet, de maga sem tudja, hogy miért vállalta be ezt a filmet. Tudja, hogy ez az egész egy aprócska mellékszerep meg mikor olvasta is a szöveget butaságnak találta, de mégis úgy érezte pont erre van szüksége. Hogy még valamit felmutathasson a neve mellett ne pedig az legyen, hogyha a trilógia amire szerződött véget ér, akkor az álma is megszűnik azzal. De egyre inkább érzi, hogy legszívesebben kihátrálna ebből az egészből, hiszen nem neki való.
A rendező szünetet rendel el, ő pedig a táskájához lép, amiből előveszi a telefonját és a szerződést, amit aláírt. Kell legyen valami kiút ebből az borzalomból. Hiszen még a toppon van nem kell elfogadnia mindent, amit lát. Az ügyvédjét hívja, hogy segítsen neki, amikor megérintik a vállát és az egyik statiszta azt mondja, hogy a rendező várja őt az irodájában. - Egy pillanat. - Int a statisztának, de látszik az arckifejezésén, hogy elégedetlen a válasszal, hiszen még mindig itt áll. Valószínűleg a munkájával is megfenyegették, ha nem lesz perceken belül az irodában. A füléhez tapasztja a telefont és úgy beszél az apja barátjával, aki egyben az ügyvédje is, hogy fussa át még egyszer a szerződést miképpen tudna kilépni ebből a rémálomból anélkül, hogy csorba esne a még elég friss hírnevén. A telefont még nem teszi le, hiszen reméli hamar túl lesz a leszúráson, de mikor az ajtó becsapódik mögötte összerezzen. Amikor a zár is kattan utána egyenesen kirázza a hideg. Mégis mi folyik itt? Zavartan pillant a rendezőre, aki az asztalának támaszkodik, majd pedig a férfiasságát kezdi markolgatni a nadrágján keresztül. Akaratlanul is elkapja a tekintetét a férfiról és minden porcikáját elönti a pánik. - Úgy néz ki nem tanították meg neked a figyelmet te kis kurva. Az én munkámmal nem fogsz baszakodni. Megmutatom neked, hogy mi az a fegyelem. - Azzal közelebb lép hozzá és megragadja a karját majd az asztalhoz löki, ahol előre dönti és idegesen gombolja ki a nadrágját egyik kezével, míg a másikkal a lány szoknyáját igyekszik feltűrni. Szinte fel sem fogja, hogy mi történik megfagy a vér az ereiben, de még mielőtt bármi is történhetne erőt vesz magán és hátra löki a férfit, majd egy hatalmas pofont kever le neki lábai pedig az ágyékához lendülnek. Azzal pedig, hogy a férfi összerogy a földön az ajtóhoz rohan elfordítja a zárban hagyott kulcsot és könnyekkel küszködve fut ki az irodából és kezében szorongatott telefonját öleli magához. Mikor kiér a hatalmas épületből és megpillantja a tündöklő napsugarat emeli újra a füléhez a telefont, ami remegő kezével kész kihívásnak tűnhet. - Ér.. Értem tudsz jönni? - Érzi, ahogy a könnyei végigfolynak az arcán és egész porcikája reszket. - Már úton vagyok. - Érkezik a válasz és a lábai megadják magát, ő pedig a parkoló közepén várja remegve a felmentősereget.
foglalkozás ❖ színésznő  

hobbi ❖  imádok sütögetni. 

becenév❖ Poppy

Család ❖ Szüleim elváltak, mikor hat voltam. Azután apával éltem egészen tizennyolc éves koromig. Magának való ember volt, ahogyan én magam is. Anyámról nem tudok semmit azon kívül, hogy újraházasodott. Nem tartjuk a kapcsolatot. Mondhatni senkivel nem tartom a kapcsolatot.
név ❖ kor ❖ multi
média

avatar
Hozzászólások száma :
45

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: