welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 11:07 pm
Yesterday at 10:10 pm
Yesterday at 9:04 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 1
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 44

Johanna Rapace
TémanyitásTárgy: Johanna Rapace Kedd Jún. 12, 2018 10:31 pm
Johanna Rapace
egy kellemes kis idézet
Ashley Benson
21
svéd
gazdag
Stockholm
96. nov. 13
hetero
egyedülálló
   
Hosszasan nyújtózkodom, hogy az éjjeli szekrényemen zörgő mobiltelefont lenyomhassam. Legszebb álmaim egyikéből kelt fel, melyet egy halk morgással jutalmazok. Pilláim lassan válnak el egymástól, bár már egy ideje itt élek, mégis még mindig szokatlan számomra, hogy reggelente a bal oldalamon található az ablak, nem a jobbon. Reggelente nem vagyok egy üdítő társaság, főleg, ha még nem vittem koffeint a szervezetembe. Ám mostanában egy valakinek köszönhetően sokkal könnyebben tudom letenni lábaimat a padlóra. Hiába idősebb nálam több, mint húsz évvel, átkozottul jól tartja magát, s már az első találkozásaink során feltűnt, hogy bizony anyámhoz nem való.
Sokat gondolkoztam már azon, hogy vajon mit keres egy ilyen nő mellett, de soha nem találtam rá épeszű magyarázatot. Nem azt állítom, hogy édesanyám bűnronda lenne, vagy egy olyasvalaki, aki ne foghatna magának meg bárkit. Egyszerűen más. Hozzáképest más. S nem áll össze a kép.
Egy nagyobb ásítás közepette lépdelek az ablakhoz. Nem az időjárás érdekel, hanem az, hogy kinek az autója van még itt. S örömömre az Övé nem tűnt el, itt az ideje annak, hogy ma egy kis játékkal kezdődjön a napunk. Selyem köntösömet hanyagul fonom magam köré, s mezítláb indulok a konyha felé. Ott vannak mindketten, ám nem a filmekből ismert jelenetet kell végig néznem, amikor az anyuka jókedvűen sütögeti a reggelit, apuka meg olvassa addig az újságot. Ez sokkal inkább olyasmi, mint egy halotti tor, már csak a bőgő családtagok hiányoznak. Szinte fagyos a levegő. De ez az én egész jónak nevezhető hangulatomat nem szegi.
Jól megtervezett, mégis megfontolt léptekkel haladok el a kis család mellett. Anyám arcára nyomok egy reggeli puszit, apuci csípőjét, pedig kézfejemmel súrolom és egy ártatlan mosolyt párosítok hozzá. Bárcsak korábban felfedeztem volna magamnak ezt a szórakozást. Mindennap alig várom, hogy egy újabb oldalamat, egy újabb rafinált kis mozzanatomat ellőhessem neki. A legszórakoztatóbb az egészben az, ahogyan küzd. Nem vagyok ostoba, látszik rajta hogyan méreget, még a vakok is kiszúrnák, hogy éppen annyira vágyik a közös kis játékra, mint én.
Lisbeth pedig úgy járkál kettőnk között, hogy az egészet észre sem veszi. Nem tűnik fel neki, hogy a saját lánya próbálja elvenni tőle azt a férfit, akit maga mellé választott. Tudom, hogy ez eléggé beteges, hiszen mely épeszű ember akarná magának az anyja vagy az apja társát? Pont ez benne a lényeg. Egy nem mindennapi dolog van ennek a háznak a fali között. Szeretek „vadászni”, imádom kéretni magam, de semmi sem érhet fel azzal, amikor láthatom Gus arcát, ha véletlenül lehull a törülköző és nincsen alatta semmi. Ó bárcsak lett volna fényképezőgép nálam abban a pillanatban…
foglalkozás ❖ haszonélvező

   
hobbi ❖ "apuci" idegein táncolni

   
becenév❖ -

   
Család ❖ Lisbeth, édesanya, aki a maga módján mindent megtesz, hogy nevelgessen. Egy kissé hideg, nagyon elfoglalt, így az igazi anya-lánya kapcsolat nem alakult ki. De azért szeretem.
Gustav, pótapuci. Ha szavakkal ki lehetne fejzeni azt, ami felébred bennem, mikor meglátom őt... Hiába több, mint húsz év korkülönbség, meg kell kaparintanom őt.
név ❖ kor ❖ multi
gazdag
avatar
Korom :
21

Tartózkodási hely :
Stockholm

Hozzászólások száma :
11

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Johanna Rapace Szer. Jún. 13, 2018 4:38 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Johanna!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, mesés fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek (hiszen kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni veletek ott az Erikkson-Rapace rezidencián, hiszen nagyon izgalmas plot szállal álltatok elő), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  

Admin
avatar
Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: