welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Samuel
TémanyitásTárgy: SamuelSzer. Jún. 13, 2018 10:04 pm
Samuel___
Jól hazudni csak az tud, aki el is hiszi, amit hazudik.
Az utolsó olyan amerikai filmem producere voltál, amelynek én voltam a vágója. Ahogyan az már a filmes berkekben lenni szokott, a közös munka viszonyt érlelt közöttünk, mely ellen nem nagyon tiltakoztam. Miért is tettem volna? Azért mert nős vagy? Mert egy mutatósnak nem nevezhető, ellenben média berkekben elég befolyásos és pénzes asszony a nejed?Igazán nincsenek efféle morális kötöttségeim és őszintén szólva a magam módján még élveztem is a dolgot. Ugyanakkor nem titkolt célom az volt, hogy a kapcsolatunk által megismerjem a nejed, a filmes szakmában igen értékesnek és gyönyörűnek mondott ékszergyűjteményét. Ezeknek egy részét az apjától vagy éppen korábbi udvarlóitól kapta, egy részét tőled.Szóval Drágám, szép vagy nem szép, de alaposan kihasználtam azt, hogy nem tudtál nekem ellenállni, és egy pár alkalom után már nem olcsó motelekbe cipeltél el, hanem egyenesen a lakásotokra. Éppen ez is volt a célom. Amíg a feleséged távol volt, mi remekül éreztük magunkat, és talán lehetett volna belőle még pár forduló, de az igazság az,hogy bizsergette már az ujjacskáimat azoknak a bizonyos drágakövecskéknek a gondolata. Látnom és viselnem kellett. Merthát...amit te nem tudtál rólam, hogy a csinoska és ártatlan pofi, egy ékszermegszállottat takar, aki nem csupán megbámulja ezeket a gyönyörűségeket, hanem igyekszik megszerezni magának. Én pedig éppen a feleséged páratlan ékszergyűjteményére áhítoztam.
Az utolsó együttlétünk alatt pedig meg is szereztem azokat, melyekkel másnap már úton voltam Norvégia felé a bátyámmal együtt. Robert politikai konzultáns, és minden bizonnyal nem vetne rá jó fényt, ha kiderülne, hogy a hugocskája, aki egyébként a filmes világban elismert vágó, valójában ékszer-kleptomán.Ő ugyanis nem tud róla, hogy mi lapul a táskámban, ahogyan a megérkezésünk után sem avattam be.
Te azonban tomboltál a dühtől. Egyrészt, mert hamar rájöttél, hogy pusztán érdekből kezdtem veled viszonyt (ami amúgy csak félig igaz) másrészt meg mert előadtál ugyan egy mesét a feleségednek tolvajokról és betörésről, de ha nem sikerül valamilyen módon kiengesztelned, vagy megtalálnod az értékeit, egy szép kis válópernek nézhetsz elébe, amiben ugrik a közös vagyon és a csillogó élet.
Vicces talán, hogy nem is ez birizgálja a csőrödet, hanem az, hogy az egész nem volt valódi, hogy nem a kisugárzásod, vagy a humorod vonzott, hanem csupán az ékszerek.
Magánnyomozót fogadsz, hogy kiderítsd merre vagyok...és mivel nem változtattam nevet, vagy nem rejtőztem el holmi menedékben elég hamar a nyomomra bukkansz. Én azonban Robert mögé menekülök, aki a norvég koronaherceg politikai tanácsadója (vagy valami olyasmi)....szóval….
Kapj el, ha tudsz!
//Hogy mit szeretnék? Nem tudom, igazából Sam színesítené az életemet, aztán ha úgy alakul akár bele is bonyolódhatunk valamibe. Tulajdonképpen nyitott lap az egész, amit nekünk kell megírni.Ha felkeltette az érdeklődésed a plot, regizz be és üzenj! PB jó lenne ha a kettő közül valamelyik lenne a befutó, de ha van jobb ötleted szívesen meghallgatom. Szóval várlak! //
Christian Bale
kor
csoport
rang
Jamie Dornan
35-40
Külföldi
Média

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

newbie

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Jun. 12.

Korom :
24

Tartózkodási hely :
Norvégia

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: