welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Christopher Phillips
TémanyitásTárgy: Christopher PhillipsCsüt. Jún. 14, 2018 8:49 pm
Christopher Phillips
A szerelem nemcsak a nő iránt élhető meg, hanem a gyermekünk iránt is, másfajta, de örökké élő.
Joseph Morgan
33
angol
lord
London
1985.04.30.
heteroszexuális
agglegény

Ha azt mondom, hogy angol vagyok, akkor mindenki egyből a királynővel, a teával, és a zászlónkkal azonosít, és ha még azt is hozzáteszem, hogy egy nemesi család egyedüli örököse vagyok, hát egyből jön a képzeletbeli pipa, a jól ismert köntös és papucspárosítás a kifinomult akcentussal, és a népemre oly jellemző fennhéjázó, gőgös viselkedéssel. Nem tagadom, hogy közelebb állok a sztereotípiához, mint bárki más, de azért akadnak különböző jellemvonások is. Az akcentusom rémes, már számtalan alkalommal voltam retorika, és nyelvtanár otthonában, hívtam át magánokítót, de az évek múlásával csak egyre rosszabb lett a kiejtésem. A nagyapám még szavalóversenyt is nyert gyermekkorában, az apám meg elhíresült a Churchillhez hasonlítható beszédeivel, melyek ezreket mozgattak meg. Sajnos a felmenőim széles skáláját nézve mindenki kiemelkedett egy-egy tulajdonságával a rengeteg lord közül, én mégis valahogyan közelebb álltam a fekete bárány effekthez, mert minden családban akad egy sarj, aki elüt a többiektől. A kinézetem, némely hóbortom megadja a Phillipsekre hajazó ismertető jegyeket, de talán kezdjük a másik oldallal, ahol „sérült árucikknek” kiáltottak ki, és „átokszóró Lord” lett a gúnynevem.
A szüleim egyetlen fiaként már a születésem pillanatában eldőlt, hogy mi lesz a foglalkozásom, és a jövőm legfőbb célja: ügyvédként, vagy politikusként befutni, és továbbvinni a nevet, mely évszádok óta fennáll. Szörnyű, hogy ekkora terhet helyeznek egy fiatal kamasz nyakába, de minden feladathoz fel lehet nőni, vagy éppen fordítva megálmodni az ősök kívánságlistáját. Tizenhét évesen szerelembe esni, lemondani a temérdek feleségjelöltről, és éveken át csak egyet szeretni, az az igazi kihívás. Leonora más volt, mint a kortársai, talán éppenséggel azért, mert a szüleim házában dolgozott, mint cseléd. Az apja eladta az én apámnak, mondván így többre viheti, mintha otthon maradna. Borzalmas, hogy a 18. századi romantikus regények világát hátrahagyva is történtek olyasmik, amikkel maximum a könyvek hasábjain találkozhattunk. Az első pillantás összefonódásában kelt életre a szívem, és vándorolt át ehhez a földöntúli szépséghez. Ifjonti hévvel udvaroltam neki, és csábítottam el, hittem abban, hogy egyszer valóban elvehetem őt. Micsoda ámítás volt ez. A szüleim eleinte csak veszélytelen románcnak titulálták, de miután Oxfordból is úgy tértem haza, hogy minden egyes látogatásnál a szobalányunkat kerestem…az apám megelégelte, és kirúgta. Egy kisebb letargia döntött le a lábamról, azt mondták majd elmúlik, de a hónapok múlásával már a depresszió szélét súroltam, végül az anyám megtört, és elárulta, hogy hol találom meg Norát. Egészen Brightonig kellett utaznom, de megérte….a lelkem másik felét kerestem. Nora egy másik családnál szolgált, ahol verték, és meggyalázták, miközben végig utánam sírt, és bízott benne, hogy rálelek. Nem nehéz kitalálni, hogy mi történt ezután. Elszöktettem, és az egyetemet félbehagyva, költöztem össze vele. Nem kértem többet, mint egy kis nyugalmat, és időt, hogy azzal lehessek, akivel igazán akarok. Boldogok voltunk, igaz csak rövid ideig. Az utódnemzéssel nem akadtak gondjaim, és azzal sem, hogy a halálba kergessem az Igazit. Nora szülés közben veszítette el az életét…én meg összeomlottam, mint egy kártyavár. Nincstelen kurafiként nem sok lehetőségem volt, mint visszatérni a szülői házba egy újszülött kislánnyal a karomon.

- Mr. Phillips készen áll az interjúra? – kicsit megfeszülök a fekete öltönyben, mikor a tekintetem a tükörben teljesedik ki.
- Igen, kezdhetjük. – mondom kiegyenesedve, és megigazítom a nyakkendőmet. Nagy bejelentésre készülök…indulni fogok a Képviselő választáson, ezzel kivívva a közmédia ellenszenvét, vagy éppen szeretetét, és tönkretéve a másik ház nagyágyúját Mr. Larsont.
- Merre találom Ms. Adams-et? – érdeklődöm a körülöttem lebzselő asszisztenstől.
- Mindjárt jön, csak leegyezteti a kérdéseket a főszerkesztővel. – haha, igen…a kampányvezetőmet várom.
foglalkozás ❖ Lordok Háza képviselője, politikus  

hobbi ❖ olvasás, lovaglás, festés, íjászat, vadászat

becenév❖ Chris

Család ❖ Az egyedüli élő rokonom, vagy éppen Fényem az nem más, mint a kislányom Lizzy.
név ❖ kor ❖ multi
newbie

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Jun. 12.

Korom :
33

Tartózkodási hely :
A ködös London

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Christopher PhillipsPént. Jún. 15, 2018 11:29 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Christopher!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes és szomorkás olvasmány volt, gyönyörű fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek (hiszen érdekel, mi lesz veled most, hogy indulsz a képviselő választáson, s miként fogja felbolygatni az életedet a kedves Ms. Adams #TeamKlaroline ),
irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  

Admin

avatar
Hozzászólások száma :
46

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: