welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Kimberly Adams
TémanyitásTárgy: Kimberly AdamsCsüt. Jún. 14, 2018 9:08 pm
Kimberly Adams
Mindenkinek megvan a gyengesége.
Nem tudom, hogy ez az igazi neved-e, mert az ismeretségünk nem nyúlik vissza olyan hosszú időre. Alig pár hónapja ismerlek, a jobb kezem Edward versenyeztetett, és végül fogadott fel téged arra, ha bejelentem, hogy elindulok a Képviselőház választásán, akkor te vezetheted a kampányomat. Pályakezdőként le is csaptál a lehetőségre. Mondhatni az első pillanattól kezdve megnyertél magadnak, a munkáddal, és az elhivatottságoddal biztos, ami a személyes kontaktot illeti az már más. Minden egyes nap harsány ruházatban jelensz meg az irodában, vagy éppen a rezidencián, és próbálsz levenni a lábamról. Könnyed flörtölés, és plátói ígéretek egy-egy kacsintás kíséretében, azonban én sem most jöttem le a falvédőről, és kellően tapintatosan kezelem ezeket a kirohanásaidat. Mindenki elégedett veled, még én se tudom, hogyan csinálod, de elég sok információ birtokába jutottál, ami engem, és a családomat érinti. Persze nekem is megvannak a magam módszerei, hogy elrejtsem a csontvázakat, melyek a szekrényemben lapulnak, de meg kell hagyni, hogy jól feszegeted a határokat. A magánéletem tabu, nem szeretek beszélni a múltamról, a szüleim haláláról. A nagyvilág előtt én vagyok az a harminc év feletti Lord, aki még nem akadt horogra, emiatt kívánatos férjjelölt Anglia egész területén. A céljaim elütnek a származásom által örökölt előjogoktól, de pont emiatt szimpatizálsz velem. A te feladatod, hogy pozitív képet fess rólam a londoni polgárok előtt, és nem utolsó sorban hozzásegíts a győzelemhez, ahol az egyik legnagyobb vetélytársam Clayton Larson, a konzervatív eszmék képviselője.

Lényegében ez lenne a rövid induló, ahonnan a határ a csillagos ég. Néhány ötletem már most akad a pároshoz, de nagyon szívesen venném, ha a megalkotója is látna benne kihívást, és együtt építenénk fel valami nagyszerűt. Kimberly múltjában egyetlen dolog kikötött, hogy ő Clayton Larson lánya, csak éppenséggel erről elfelejt szólni. Hogy miért visel álnevet, milyen célok vezetik, azt a karakter leendő tulajdonosára bíznám. A PB kötött, nem képezi alku tárgyát. Nagyon várom, hogy gyere, és felborítsd a kis életemet.  
play by
kor
csoport
rang
Candice Accola
27-28
angol
dolgozó?
newbie

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Jun. 12.

Korom :
33

Tartózkodási hely :
A ködös London

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: