welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 8:31 am
Yesterday at 12:27 pm
Csüt. Aug. 16, 2018 11:52 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Dina Vincent, Fanny L. Bonnet, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Mackenzie Poppy Clarke

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 2
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 45

James Bretwood
TémanyitásTárgy: James Bretwood Csüt. Jún. 14, 2018 10:07 pm
James Bretwood
De azért légy anyám, szeress, hajolj szivemre,még ha rossz vagyok is, hálátlan s hűtelen;szeretőm vagy hugom, légy édes naplemente vagy őszi glória tűnő életemen.
Hét éve vagyunk házasok. Valamikor az egyetemi évek közepén ismerkedtünk meg: én a bolond, színes, örökké csacsogó, szenvedélyes, életélvező, kissé talán hedonizmusba hajló félig ír lány, aki bölcsészetet hallgatott, és odavolt az angol romantikusokért, a táskájában pedig úgy hordta a Romlás virágai-nak egy múlt századi kiadását, mint más lányok a rúzst. Te akkoriban pénzügyi szakra jártál, és minden tekintetben különböztél tőlem.Nem vettél részt féktelen bulikon, ha volt is barátnőd, azt a négy fal között tartva rendezted le, nem őrültél meg soha, még egy kicsit sem. Mégis én voltam aki rávettelek arra, hogy egy záróvizsga után együnk vattacukrot a zuhogó esőben, én vittelek el életedben először operába, ahol aztán láttam...én láttam, hogy milyen hatással volt rád a Pillangókisasszony.Barátok voltunk, a szó legszigorúbb értelmében, és te voltál az akinek mindent elmondhattam, akinek kiönthettem a szívem. Tudtál az összes tönkrement kapcsolatomról, arról ha éppen nem úgy sikerült egy vizsga ahogyan azt szerettem volna. Tulajdonképpen észrevétlen engedtem közénk lopakodni a jövőt, amely előrevetítette a házasságunkat.Sosem lett volna szabad igent mondanom, amikor váratlanul megkérted a kezem egy szigorlatot követően, és hidd el a mai napig is gondolkodom azon, hogy miért szaladt ki a számon az a hirtelen igen. Jól érveltél, talán ezért...mert nálad jobban nem ismert senki, nálad jobban senki nem tudta az életem apró történéseit....csak éppen valójában nem ismertél soha. Belesüllyedtem egy unalmasnak ígérkező élet kényelmébe, és ez szépen felépített, mások számára tökéletesnek tűnő házasság intézményébe. Ebben élünk immáron hét éve.Mikor azt kérdeztem tőled egy alkalommal, hogy szeretsz e, azt felelted, hogy tisztelsz. Sosem voltál képes sem azelőtt, sem azután megadni számomra azt a tüzet amelyre igazán vágytam. Néha már abban is kételkedtem, hogy vajon kívánatosnak találsz e, vajon meglátod bennem a nőt vagy csak a gyermekünk édesanyja vagyok neked?
Lily öt éves.Csodaszép kislány, aki világító kék szemeit tőled örökölte, az örökös jókedvét, és nyílt természetét tőlem. Ő a mindenünk, és azt hiszem ő az aki még egyben tartja, legalább a látszat kedvéért ezt a házasságot.
Próbáltál közeledni hozzám, a magad módján próbáltál jó és odaadó férj lenni, csak éppen valahogyan sosem sikerült....nem megy ez nekünk lássuk be. És ha mindez nem lenne elég, mostanság gyengéd érzelmek ébredtek bennem az egyik tanítványom iránt. Nem történt közöttünk még semmi...és hidd el, nem rajtam múlt, hogy eddig valóban megálltunk. Talán a józan eszem nem engedi, talán van bennem valami ami még mindig hozzád láncol. És az nem Lily és nem is az alapjaiban elrontott házasságunk.
Az a bizonyos kritikus hét év. Csakhogy esetünkben már maga az egész házasság kritikus.
Mi történik ha bevallom neked, hogy valaki máshoz is vonzódom? Vajon akkor végre felébred benned az a fajta féltékenység, amit oly régen láttam a szemeidben, azok a kék szikrák, melyek sötéten örvénylenek íriszeidben. Tudom, mert már láttam őket. Akkor, nagyon régen még az egyetemi évek alatt. Tudunk még vajon egyszer ugyanazok lenni? Megmenthető ez a házasság vagy örök kárhozatra van ítélve?
Szeretnélek szeretni, szeretnélek úgy szeretni ahogyan megérdemled, ahogyan most a diákomat szeretem....érd el, könyörgöm érd el, hogy mindaz ami bennem tombol, ez a tűz téged melegítsen. Téged akihez hozzámentem, aki mellett elköteleztem magam, akit soha nem csaltam meg, akinek szültem egy gyönyörű kislányt...kérlek, ne engedj el olyan könnyedén!
// A név ami kötött, meg pár apró tény, mindezeken kívül nagyon rugalmasan állok mindenhez. Egy dolgot nagyon szépen kérek: Ha megérkeztél tisztelj meg egy üzenettel.//
play by
kor
csoport
rang
Robbie Amell
29-30
angol
dolgozó

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

Everyone wants to blaze,
but no one wants to burn.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
London

keresett :
James Bretwood

Hozzászólások száma :
20

reagok :
8

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: