welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 11:07 pm
Yesterday at 10:10 pm
Yesterday at 9:04 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 1
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 44

Frødo&&Ingrid » is it really you?
TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Szer. Aug. 08, 2018 7:53 pm

Ingrid & Arnfrød

Eskild és Tarjei a középiskola óta a legeslegjobb barátom, hazudnék ha azt mondanám már az óvodában is puszipajtások voltunk, mert az hazugság volna. Ennél fogva érthető, hogy miért tűnünk néha annyira elválaszthatatlannak, mivel a féltékenykedés nem sújtott le ránk még annyira. Lehet, hogy egyhamar nem is fog, mert majdnem mindenhová együtt megyünk. Ha a másik nem jön önszántából, magunkkal cipeljük vagy addig győzködjük amíg rájön, hogy mellettünk a helye. Szeretem a barátaim poénjait, a jó kedv csináló képességüket, azt amiért látszólag sose lankad a kedvük. Mert tudom, hogy nekik is vannak mély pontjaik, rossz napjuk amikor sajnos képtelenség őket kizökkenteni az állapotukból, de rendszerint nincs sok gond velük. Csak részben olyanok mint én, mert néha túlzásokba esnek és elkezdik ugyanazt tenni, amit én teszek a testvéreimmel, a húgommal: cukkolnak.
Ettől függetlenül, mindig felvállalom őket, hogy igen ez a két tökfilkó a legjobb barátom. Ezért sem kezdek el kétségbe esni, hogy vajon Ingrid mit szűrhet le róluk. Én hiszek a madarat tolláról, embert barátjáról közmondásban, hiszen akármennyire is tagadjuk, a barátaink hasonlítanak ránk. Ha mi nagy beszédűek vagyunk, akkor ők is, ha csendesek akkor szintén. Bár láttam már totális ellentéteket, de azzal sem volt semmi baj. Hiszen mindannyiunknak megvan a maga szerepe: a szemetelő és a szemetesláda opció tárva nyitva áll. Valamiért mindig jobb szerettem inkább az utóbbi lenni, mintha kevés gondol volna, holott van nekem is, csak nem az ők bajuk, hanem az enyém. Ingrid-del beszélgetni azonban más. Úgy értem mellette nem bánom, ha magamról kevesebb dolgot kell mesélnem, mert ő szemmel láthatóan imád írni, magáról, a napjáról, hogy éppen mi bántja vagy minek örül éppen abban a percben amikor nekem üzen.
S, most úgy hat, mintha mindez ami eddig elválasztott minket egymástól, végre megengedte, hogy lehulljon a lepel és szemtől szembe álljunk egymás mellett. Hihetetlen. Magával ragadó. Már nem is szép, hanem káprázatos. Úgy ahogy van.
– Mindenképp. Ha nem lennék jó tanár, csak szólj rám. – és mosolygok, mert már csak arra vagyok képes. Pedig valahol mélyen legbelül sejtem, hogy képtelen lennék neki magyarázni, másnak talán menne, de neki…
– Igen a haverjaimmal Tarjei és Eskild, akik ha nem rángatnak el, most biztosan máshol lennék. Szóval részben nekik is hálásnak kell lennem, hogy itt lehetek szemtől szembe veled.
Miért történik az, hogy valahányszor egy férfi találkozik egy nővel mindig a szemeibe néz először és onnan próbál elkalandozni a tekintetével máshová? A máshová lehet az orra esetleg, a lába, a válla, attól függ ki mit szeret nézni a beszélgetőpartnerében, az öltözékét is beleértve, hogy mit is visel éppen… Mi van ha tetszik a szemeimnek amit látok? Semmi.
– Teljes mértékben megfelel. Nem ér el oda a zaj sem. Beszélgethetünk és nem kell átharsognom a zenét sem. – amivel semmi bajom sincs, csak nem szívesen beszélek hangosan ha nem muszáj. Igen, tartogatnom kell a hangerőmet a húgommal való civakodásokhoz. Na jó, nem csak tréfálok.
– Értem. Azt hiszem sört hozok. – mert talán attól még marad némi emlékem is, normálisan tudok hozzá beszélni és nem hozok szégyent magamra. Pontosabban ügyelek arra, hogy ne kelljen úgy haza cipelni, mint egyszer… nagyon régen. A hűtőhöz sétáltam és kapásból kivettem két üveg Mack Isbjørn sört. A „rikító” kék színe miatt az jobban vonzotta a szemeimet.
Becsuktam a hűtő ajtaját és hacsak Ingrid nem várt meg, akkor utána mentem a kertbe. Ahol teljesen más látvány fogadott, úgy értem kevesebb nyüzsgés forgás, tényleg elmondható volt az, hogy nyugalom van itt és a zene kevésbé ér el idáig. Vagyis elérni elér, de teljesen más közvetlenül odabent lenni és idekint valamivel távolabb lenni a hangfalaktól.
– Tessék. Nem akartam vodkát inni Ingrid, remélem nem bánod, hogy ezt hoztam. Talán majd később. – ha leült akkor én is helyet foglaltam mellette és átnyújtottam neki a sört.

•• Viselet: Itt •• Üzenet: Majd lesz jobb is  •• Zene: Sweet Dreams
••

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽kommer til deg.

Du liker ikke endring, men den

média
avatar
Korom :
21

Tartózkodási hely :
⬙ Lørenskog és Oslo hamarosan


Hozzászólások száma :
28

reagok :
17

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Kedd Aug. 07, 2018 1:06 pm


anfrød&&ingrid


Ugyan nem telt el sok idő, mindössze néhány perc, de elég abszurdnak tartom, hogy pont ebben a buliban futok össze véletlenszerűen a sráccal, akivel hónapok óta tinderen beszélgetek. Igen, tinderen és nem máshol. Eddig még csak fel se hívtuk egymást, számot sem cseréltünk, így nagyon furcsa hallani a hangját elsőre. Annyira kellemes az egész.
Viszont természetesen az is megfordul a fejemben, hogy mindezt csak képzelem. Talán valamit belecsempésztek a piámba, amitől hallucinálni kezdek, mivel az még egyértelmű, hogy részeg nem vagyok. Ez pedig biztosan nem valóságos. Az mégis hogyan lehetséges, hogy ennyi időn keresztül elkerültük egymást és most hirtelen itt van? Még az esetleges találkák sem jöttek össze.
Ugyan nem hiszek a sorsban, de ha ez tényleg a valóság, akkor nem lehet másról szó csak arról. Talán nekünk találkoznunk kellett itt és most. Ha nem lenne itt, akkor valószínűleg leléptem volna egy olcsó kocsmába vagy hazamegyek aludni. Lehet, hogy még ez az este is jó lesz.
Igazából rengeteg kérdésem van hozzá most, hogy itt áll előttem, hiszen most kezd bennem tudatosulni, hogy mennyire önző voltam vele kapcsolatban az elmúlt hónapokban. Mindig csak magamról beszéltem és apró dolgokat sem tudok róla.
- Nagyon jól használod a Photoshopot, majd egyszer engem is megtaníthatsz rá – kacsintok a srácra és gyorsan lehúzom a maradék söröm, ami nem túl nőies mozdulat, de hát ez van. Nem fogom megjátszani magam előtte, szeretek piálni és egy buliban vagyunk. Mi mást is csinálhatnék?
- Tíz perce sem vagyok itt és máris bókolsz? Ez nagyon aranyos tőled, viszont nem hinném, hogy negatívan állok ehhez. Nem jó társasággal jöttem és ez az oka mindennek. Te gondolom a haverjaiddal vagy, akiket bírsz – rántom meg a vállam. Kicsit arrébb lépek, hogy szemügyre vegyem a másik két srácot, akikkel beszélgetett, s akiknek nemrégiben fordított hátat. Nem zavar, ha észreveszik, hogy végigmérem őket. Sosem voltam olyan, akit izgatott a többi ember, főleg nem az idegenek.
- Van a kertben egy kis filagória. Cigizni járnak ki a többiek, kiülhetünk oda és vihetünk ki piát, ha ez neked megfelel – ajánlom fel. Én is rágyújtottam már párszor ott, mióta itt vagyunk és mindig kevesen voltak ott. Nincs valami meleg kint, így inkább az emberek bent maradnak, de én szeretem a hűvös levegőt plusz amúgy sincs olyan nagyon alacsonyan a hőmérséklet.
Ha igent mond, akkor gyorsan elszaladok a kabátomért, amit az előszobában hagytam a többi cuccommal együtt.
- Igazából nekem szinte minden jöhet, bármit megiszok, de a vodkát és a sört preferálom – válaszolok őszintén. Tudom, hogy simán mondhatnám, hogy hozzon bort, mert az olyan romantikus meg ilyenek, de attól mindig depisre iszom magam és az ízéért sem vagyok oda különösebben.

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
13

reagok :
7

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Vas. Júl. 22, 2018 11:01 pm

Ingrid & Arnfrød

Miért pont Tinder? Miért ott ismertem meg Ingrid-et és nem valahol a közvetlen környezetemben, esetleg az egyik ismerősöm által? Talán elkerültük egymást. Nyilván okvetlen más utakat kellett eddig járnunk és különben is, még számomra is akadnak ismeretlen arcok Oslo-ban. Nem találkozhatunk életünk során az összes lakóval, aki a környezetünkben él, de azért van egy bizonyos távolság. Vagy a történetünk csak most érkezett el oda, hogy tudomást szerezzünk a másik létezéséről. Őszintén, nem bánnom, hogy Ingrid nem ismerte a középiskolás énemet. Ha onnan ismerne, bizonyára utálna vagy meglenne a saját véleménye rólam és ebből kifolyólag kerülne. De már egy parányit megjött az eszem és tudom, hogy sokszor elég ha odafigyelünk a lányok lelki világára is. Tehát meghallgatjuk őket, nekik adunk igazat, akkor is ha mélyen legbelül tudjuk, hogy nincs igazuk, de azt akarjuk erre maguktól jöjjenek rá. Hogy amikor majd rájöjjenek… akkor már túl késő lesz. Mi férfiak meg nem mondhatjuk azt, hogy ezt tudtuk előre. Kivéve ha tényleg azok vagyunk aminek ők tartanak minket. Egy számító dögnek? Aki csak élősködik rajtuk és kihasználja őket? Végtére is egymás támaszának kell lennünk, persze azzal is tisztában vagyok, hogy egyesek képtelenek megtalálni az ellenkező nemben azt a bizonyos támaszt és ezt őszintén nem tudom elítélni. Csak furcsának tartom, amiért én máshogyan vélekedek. Ám egy olyan közösségi oldalon, mint a Tinder, az ember csak a minimális információt kapja meg az adott személyről, akit éppen a képen lát. Ha hiszünk a „szerelem első pillantásra” kamucikkben, amit évszázadok óta próbálnak eladni nekünk, akkor könnyen a Tinder rabjaivá válhatunk. Mert a tökéletest keressük, legalábbis azt aki külsőleg szép. Ám nem minden a külső. Bár ezt sokan nem tudják. Aki tudja, az elhiszi, hogy egy bájos külső mögött igenis lehet egy lelkileg sérült és talán egocentrikus lélek is. De Ingrid más. Ő nem a környezetemben élő tucatszemély, nem is akar az lenni, mert egyszerűen eredeti.
Ehhez hasonló vallomásokat persze sose tettem neki. Mert legtöbbször jobb szerettem meghallgatni az ő problémáit, mint előadni az enyémet. Hiszen sokan úgy hiszik, nekünk férfiaknak nincs semmi gondunk. Nem kattog semmin az agyunk a gének tovább örökítésén kívül egy potenciális anya jelölttel. De ha nem egyke gyerek vagy és történetesen a legidősebb szerepet szánta neked az ég, akkor önmagadon kívül rájuk is figyelned kell. Valahogy. Csak éppen nem most. Mert most önző vagyok és magamra gondolok. Szeretek bulizni. Egy kicsit elfelejteni, hogy otthon mi van és mi vár rám akkor ha haza érek.
– Ugye nem hiszed, hogy előnytelen képeket osztok meg magamról? Tiszta Photoshop az egész. – csak tréfálok, ha valamit is módosítani szoktam a képeken akkor az a fényerő de ő ezt ugye nem tudhatja.
Csak nézem őt, hiszen tényleg hihetetlen, hogy pont itt van, teljes valójában. S, bár szeretek a barátaim védőgyűrűje köré bújni, most valahogy nem akartam mindvégig mellettük állni és hallgatni őket. Miért ne használhatnám ki az alkalmat, hogy Ingrid végre mellettem van és hallhatom a hangját?
– Más szemszögből nézem a dolgokat, mint te Ingrid, ennyi az egész. Nem szabad negatívan állnod a dolgokhoz, ennyi a titok nyitja. Illetve a látszat néha csal. Eddig jól éreztem magam, tényleg, de most már még jobban érzem magam, hogy te is itt vagy. – ám lehet, hogy jobban kiöltözök ha tudom ma találkozom vele, nem ezt az ingemet veszem fel, hanem egy másikat és biztos mindent máshogyan reagálok le, ahogy eddig.
– De, elmehetünk inni valamit. Úgy hiszem jobb ha nem ráncigálom őket mindenhová magammal. – különben sem beszéltem nekik Ingrid-ről, nem most fogok minden egyes elmulasztott részletet közölni nekik. Szó sincs arról, hogy szégyellném előttük őt, egyszerűen nem akarok magyarázkodni. Ezért tényleg jobb ha ők most itt maradnak mi meg egy kicsit odébb állunk tőlük. Persze teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy kínpadra fogok kerülni és addig faggatnak amíg nem mondok nekik valamit a rejtélyes lányról akivel a buliba találkoztam. De sebaj. Majd kitalálok valamit, ahogy mindig.
– Ha zavar a zene, kimehetünk ahol normálisan tudunk beszélgetni. – javaslom, mert hát azt írta neki ez a buli egy kicsit unalmas. Odakint talán kevesebb a veszélye annak, hogy fellökjenek, leöntsenek valamivel vagy ami még rosszabb, odajöjjenek hozzánk és tönkre tegyék a beszélgetésünket. Igen, megint önző vagyok. Mert magamnak akarom a társaságát és nem megosztani másokkal.
– Mit iszunk amúgy? – kérdezem, pusztán csak azért, hogy udvarias lehessek és ide hozhassam neki a kért italt.

•• Viselet: Itt •• Üzenet: Majd lesz jobb is  •• Zene: Sweet Dreams
••

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽kommer til deg.

Du liker ikke endring, men den

média
avatar
Korom :
21

Tartózkodási hely :
⬙ Lørenskog és Oslo hamarosan


Hozzászólások száma :
28

reagok :
17

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Szomb. Júl. 07, 2018 2:02 pm


anfrød&&ingrid


Az életben a legtöbb dolog olyankor történik, következik be, amikor nem is számítunk rájuk. Például nem gondoltam volna pár órával ezelőtt, hogy a mai buliban valaki olyannal fogok találkozni, akire hónapok óta várok. Igazából mindössze annyit vártam a ma estétől, hogy jól berúgok a szaktársaimmal, akikkel jöttem, de ehelyett csak lézengek és egy Arnfød nevű srácnak üzengetek, akivel még szeptemberben találkoztam a tinderen. Valójában mindössze szórakozásból töltöttem le az appot, hogy mindenféle nyomorékkal beszélgessek, de ez végül nem így jött össze. Mára már nem is nézem ott az embereket és nem húzgálok senkit se jobbra, se balra. Mindössze ennek a srácnak üzengetek és tálalom neki életem minden apró részletét. Ez fordítva nem feltétlenül van így, mert én kevés dolgot tudok a srácról, de mégsem zavar.
Ugyan érzem, ahogy rezeg a telefon a zsebemben, de már nem nézem meg Frødo legújabb üzenetét. Inkább odalépek a sráchoz, s amikor megfordul meg sem próbálom leplezni a döbbentséget az arcomon. Ez nem lehet igaz! Ez tuti, hogy a sors fintora, hogy pont egy olyan buliban találkozok össze a titokzatos tinderes sráccal, ahol egyáltalán nem érzem jól magam. Talán ennek így kellett lennie, hogy pont ma találkozunk.
A meglepettséget megpróbálom eltüntetni az arcomról, s helyette elmosolyodom és felhúzom az egyik szemöldököm.
- Na hát, na hát – keresztbe rakom a karom. – Ki hitte volna, hogy ma összefutok Arnfrøddal, a sráccal, aki képekről ezerszer jobban néz ki – nevetem el magam. Persze csak viccelek, mivel élőben is ugyanolyan sármos, mint a képeken, sőt még sármosabb is. Egyszerűen csak próbálom oldani a feszültséget, ami talán csak az én fejemben létezik. Tényleg ki hitte volna, hogy ő itt lesz ma? Ha tudom, akkor bizonyára az ajtóban álltam volna egész este arra várva, hogy felbukkanjon. Talán ez egy kicsit beteges, de az utóbbi hónapok után már megérdemeltem, hogy élőben is láthassam. Ez biztosan a sors keze.
- Én sem hiszem el, hogy te! Basszus ez annyira abszurd. Eljöttem ebbe a buliba, végig írogattam neked, hogy milyen szar és te is pont itt vagy és látszólag jobban érzed magad nálam – mosolygok rá. Azt nem róvom fel neki, hogy igazán szólhatott volna, hogy ő is itt van, hiszen én sem adtam meg neki több paramétert a hangulatomon kívül, abból pedig nem lehet belőni a tartózkodási helyem. Plusz még annyi eszem sem volt soha, hogy megnézzem milyen messze van tőlem a srác, pedig a tinder készségesen kiírja a távolságot.
- Képről mindenki alacsonyabbnak néz, pedig nem vagyok az – rántom meg a vállam. – Nem iszunk meg valamit, ha már így egymsába botlottunk? Szívesen elrabollak a barátaidtől, hacsak nem akarnak ők is jönni velünk. Rajtad áll – legbelül reménykedem, hogy elfogadja az ital lehetőségét és a barátait, a két srácot, aki vele van otthagyja. Persze azt nem kérem, hogy egész este legyen velem. Én úgyis lelépek, ha visszamegy a többiekhez, mert tényleg nem érzem jól magam ebben a buliban, de legalább eljöttem, s talán végre élőben is megismerhetem a srácot, akiről oly' keveset tudok, mégis az egyik legfontosabb emberré nőtte ki magát az életemben.

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
13

reagok :
7

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Pént. Jún. 29, 2018 11:35 am

Ingrid & Arnfrød

Elolvastam Ingrid válaszait. Ami az elsőt illeti, igazából örülök, hogy az én barátaim nem szent fazekak és mindig eljönnek kérlelés vagy kérés nélkül bulizni. Jó persze egy srác biztos mindig ráér, nem olyanok mint az elfoglalt lányok, akiknek néha jobb dolguk is akad, mint inni, táncolni és még többet inni. Ilyenkor sajnálom, hogy máshol nőttem fel, hogy nem ismertem gyerekkoromban, hogy nem jártunk ugyanabba az iskolába, hogy eddig elkerültük egymást.

„Sajnálom.”


Ennyi volt csak, legalábbis az én első válaszom. Az utóbbira viszont, magam se tudtam mit írhatnék. Végtére is, öltözhet valaki úgy, mint én. Ingrid meg nyugodtan gondolhatja azt, hogy az a srác stílusosan öltözött fel, mert tényleg az lehet. Nem is tudom, hogy elkezdjem dicsérni a kiszemeltjét vagy inkább ne. A végén biztos felbátorodik, letámadja a rám hasonlító srácot és végül nem ír többé egy nap után. Azt meg nem akarom. Nem akarom, hogy a függőségem elmúljon. Hogy már ne lessem a Tinder értesítéseket, amit biztosan tőle kapnék. Más amúgy se nagyon ír. Nem tud, mert nem írok vissza, még egy sima „Szia!”-ra sem. Gonosz lennék? De Ingrid-nek visszaírok. Egyrészt azért mert furcsa lenne nem visszaírni neki és egy sajnálommal elintézni az egészet, másrészt mi lenne ha ő nem lenne? Dögunalmas élet.

„ Érdekes. Komolyan. De tudod miért? Én is valami ilyesmit viselek. Hehehehe. Kár, hogy én nem látok senkit aki hasonlítana rád. :-( ”


Jóllehet nem igazán kerestem a tekintetemmel eddig olyan személyeket, akik esetleg hasonlítanak rá. Hiszen ki lehet olyan, mint Ingrid? Belőle egy van. Azonban még az az egy sincs olyan közel mint szeretném. Ám most, hogy elkezdte említeni ezt. Hogy esetleg lát valakit, aki hasonlít rám és szinte ugyanolyan a stílusa, mint nekem. Körbepillantok a tömegen. Át Eskild és Tarjei válla felett, a leginkább Ingridesebb lányt kerestem a tömegben. De semmi. Megráztam a fejem. Biztos csak tévedett. Én nem látom őt, sem olyasvalakit, aki hasonlítana rá. Épp írni akartam neki, hogy talán téved és mégsem én vagyok az, amikor…
Hirtelen hátra kellett fordulnom, persze nem csak azért, mert eddig meg se fordult a fejemben, hogy nem néztem a hátam mögé, hanem mert hátra kellett néznem. Ha valaki nem ér a hátamhoz meg se fordulok és a világ azon részét látom ami előttem van, nem pedig azt ami esetleg mögöttem. Most Eskild-nek és Tarjei-nek fordítok hátat. Nem mintha nem érdekelne mindaz amit éppen közölni próbálnak, csak velük akármikor akármiről akárhol elbeszélgethetek. Ez az alkalom azonban ritka. Olyannyira, hogy most igazán sajnálom miért nincs a Tinder üzenetei között az az idegesítő kis „látta” rész, ami a Facebook-on olyan sokakat felhergel, ha a beszélgetőpartnerük nem ír vissza semmit, csak látta mit írtunk neki.
– Ingrid? – nem mintha kételkednem kellene, hiszen szemmel láthatóan tényleg ő az. Elvégre egy ritka unalmas buliról beszélt, ahová a barátai nem jöttek vele és a szaktársai se a leginkább bulikedvelők fajtából valóak. Ők nem ismerik a szórakozást. Nem csodálom, ha eljött tőlük. De hogy, pont ugyanazon a bulin legyünk mind a ketten!
– El se hiszem, hogy te vagy az! – mi mást mondhattam volna ugyebár. Hiszen ki gondolta volna, hogyha ma reggel felkelek és valamilyen csoda folytán nem jövök el, az is lehet nem találkozunk. Ám mindig alacsonyabbnak képzeltem el, biztos azért, mert alapjáraton mindenkire le kell néznem, kivéve akire nem. Kellemes meglepetés, hogy nem kell legörnyednem annyira. Végignézek rajta, direkt látványosan.
– Hmmm azt hittem alacsonyabb vagy. – jegyzem meg végül, bele se gondolva, hogy ez esetleg sértené őt, koránt sem annak szánom. Inkább boldog csalódásnak, hogy szerencsére nem olyan, amilyennek elképzeltem. Vagyis magasság szempontjából.

•• Viselet: Itt •• Üzenet: Majd lesz jobb is  •• Zene: Sweet Dreams
••

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽kommer til deg.

Du liker ikke endring, men den

média
avatar
Korom :
21

Tartózkodási hely :
⬙ Lørenskog és Oslo hamarosan


Hozzászólások száma :
28

reagok :
17

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Szer. Jún. 27, 2018 12:00 am


anfrød&&ingrid


A barátaim szerint tiszta alkoholista vagyok, mert minden este lerészegedem valami buliban, de én ezt nem annak nevezném. Mindössze keresem önmagam, próbálom kitalálni, hogy mi lenne számomra a legmegfelelőbb, s úgy gondolom, hogy ittas állapotomban támadnak a legjobb ötleteim. Persze az nem tartozik közéjük, amikor pár hónappal ezelőtt felhívtam egy ügynökséget, ami a közbiztonsággal foglalkozik. Megadtam minden adatom és msnap mehettem volna állásinterjúra, hogy egy klub biztonsági őre legyek, mert az nem kizárólag férfi munka. A nőcinek a telefonban a feminizmusról papoltam és beadtam, hogy én is nagydarab, erős nő vagyok. Ahhoz képest ugyan alacsonynak nem mondanám magam, de fizikailag gyenge vagyok, mint a harmat. Ha valaki a kelletténél picit erősebben szorítja meg a csuklóm rögtön feljajgatok a fájdalomtól. Nem is tudom, hogy akkor mit képzeltem. Mindenesetre másnap nem volt túl vicces ezekkel az emlékekkel felkelni, de ma már tudok jóízűen nevetni rajta.
Egy dolog van, amit biztosan tudok a mai estéről. Még pedig én biztosan nem fogok úgy berúgni, mint akkor és nem fogok semmi hülyeséget csinálni. Igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érzem az alkoholt és még kicsit sem szállt a fejemben, de most mindössze kellemesen szédülök. Még simán meg tudom játszani a teljes józanságot.
A hűtőből kivett sörömet kezdem szürcsölni és kivételes alkalommal lassabban iszom, mint máskor. A srácot bámulom és valóban elgondolkozom rajta, hogy odamenjek-e, de a gondolataimból hamar kiránt a telefonom rezgése. A képernyőn mindössze annyi értesítés áll a tindertől, hogy Anfrød üzenetet küldött. Mind a két üzimre most válaszolt. Alap járaton nem vagyok valami nagy kocka, akinek állandóan ott lóg a kezében a telefon és különböző emberekkel chatelget, de ez a buli tényleg ritka szar, így valamivel el kell ütnöm az időt.

„Az a helyzet, hogy pár szaktársammal jöttem és nem a barátaimmal. Már meséltem róluk, eléggé nyomorékok, nem is isznak! Lehet le kéne lépnem...”

„Mondjuk anélkül nem megyek el, hogy meg ne szólítsam a srácot. Btw fehér rövidujjú ing, farmer, barna cipő. Stílusos.”

Gyorsan elküldöm mind a két üzenetet, majd magamhoz híven lehúzom a maradék sört egyszerre és odamegyek a sráchoz. Nem azért, mert annyira érdekelne csak tényleg hasonlít Frødora és ugyan nem mondanám el neki, de már nagyon szívesen találkoznék vele. Hónapok óta beszélgetünk, ami tőlem hatalmas szó, mert általában mindenkit lekoptatok. Talán csak azért van, mert meghallgat, én nem nagyon kérdezek tőle soha semmit. Még a vezetéknevét sem tudom, de ő tudja az enyémet. Azt mondják, hogy nem szabad megbízni az emberekben a neten, de ez most más vagy csak én gondolom túl az egészet.
Nagy nehezen összeszedem a bátorságomat és odamegyek a sráchoz. Háttal áll nekem, így megkocogtatom a vállát ezzel gondoskodva arról, hogy rám figyeljen.
- Khmm… - elég furán sikerül kiadni ezt az egyszerű hangot, de ez van. Nem ismerem a srácot, valószínűleg nem is találkozunk többé és ha nem hasonlítana Frødora, akkor ide se jöttem volna.

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
13

reagok :
7

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Pént. Jún. 22, 2018 5:30 pm

Ingrid & Arnfrød

Ma reggel még azt tervezgettem, hogy haza megyek. Összepakolok magamnak néhány holmit és elhozom ami szükséges otthonról, azonban a jelek szerint ebből a tervből csak jövő héten lesz valami. Miért? Mert a barátaim meggyőztek, hogy ne gyűjtsek, mint a mezei pocok és ki tudja mikor lesz még alkalmunk házibuliba menni. Nem arról van szó, hogy ódzkodnék és úgy kell elrángatni egy-egy buliba – megyek én magamtól – csak mostanában mániákusan a mobilom rabja lettem. Üldögélni meg nem szeretek, pláne ha egy buliba vagyok és jó nagy tömeg van ott ahol épp tartózkodok. Hosszú lábaim vannak, túl sok helyet foglalók el velük és semmi humorom azon sopánkodni amiért leöntötték a nadrágom valamivel amikor épp a kanapén vagy egy fotelben ücsörgök. Ez alól persze kivételt képez az az időintervallum ha vezetni kell vagy végigülni egy előadást. Akkor eltörpül az a tény, hogy minél magasabb valaki, annál hamarabb szúrják ki a tömegből. Jó, persze, hogy vannak nálam is magasabbak, de ők határozottan kosárlabdázós génekkel rendelkeznek, én meg nem. Milyenek a kosárlabdás gének vagy mit értek ezen? Hagyjuk.
Úgyis azon van a lényeg, hogy a reggeli terveim ellenére is de itt vagyok. Mondjuk Eskild és Tarjei se lenne itt, vagyis de ők minden bizonnyal itt lennének ha törik ha szakad, csak közben arról ömlengnének smsben vagy másnap, hogy milyen jó kis bulit hagytam ki. Kevés személyt ismerek innen, névlegesen legalábbis. Ám egyes arcok, mintha mindenhol ott lennének ahol én is. Például az a kék ruhás barna hajú csaj és a barátja azzal a nagyon rémes kockás inggel, amiben szerintem legutóbb is láttam. Lehet, hogy több van ebből neki, vagy megint ezt vette fel, mert úgy hiszi ebben menő. Esetleg harmadik opcióként ott szerepel a kedvenc szócska is, amit annyira szeret, hogy nem tud megunni és kopásig hord. Ők mindig közel az ablakhoz ülnek, vagy ott állnak meg ha éppen nem közvetlen az ablak mellett található egy ágy, amin cseverészhetnek. Biztos az elsők között akarnak lenni akik meglátják a bulicsászár szüleit haza közeledni. Tarjei azonban azt állítja, hogy a mostani szülőbiztos és nyaralni mentek valahová vidékre, ahol több a tiszta oxigén és elfeledkezhetnek a teendőikről. Addig meg a fiúk vagy a lányuk nyugodtan szétbombázhatja a házukat és házibulit rendezhet.
Komolyan, azért megnézném hová futna ez a nagy tömeg, ha netalántán a szülők mégis meglepetésből hazaállítanának és szembe találnák magukat azzal az igazsággal, hogy a csemetéjük mégsem olyan szent, mint hiszik. Senki sem az, a testvéreimen és magamon látom. Mindannyiunkban van valami hiba amiért a szüleink nyugodt szívvel elkezdhetnek szörnyülködni, de addig jobb nekik amíg tudatlanok, hiszen még boldogok lehetnek. Egy darabig.
Ha már az üzeneteknél tartunk, itt az ideje újra leellenőrizni azokat. Hiszen miért is tudnék meglenni ha nem lesem meg az értesítéseket vagy esetleg bárki smsét amit nekem címzett. Értesítés volt, kettő is. Meg az anyám emlékeztetője, hogy kenyér nélkül ne állítsak haza és várnak a vacsoránál. De ez is három órával ezelőtt érkezett, szóval… Szerintem leeshetett neki, hogy ma nem lesz kenyér és én sem leszek otthon. Az értesítések nem. Pillogok egyet-kettőt a képernyőre. Ingrid az. Ingrid írt. Az az Ingrid. Szemétség nem visszaírni neki. Ám Tarjei és Eskild Árgust megszégyenítő szemekkel néznek rám, lesik az arckifejezésem, hátha kiszedhetnek onnan valamit is, ha már közvetlen azt nem láthatják, hogy mi az amit ennyire nézhetek.
– Minden rendben, csak a szokásos. A húgom amnéziában szenved és nem képes bemenni a pékségbe ha már elmegy mellette. – szabadkozom, miután sikerült elküldeni a válaszomat Ingridnek is.

"Ennyire rossz a helyzet? A barátaid?"

"Hahaha! Fel a fejjel Ingrid egyszer biztos találkozunk és akkor nem fogsz hozzám hasonlító csávókat látni azokon a bulikon amin halálra unod magad. Bár ha már itt tartunk. Mit visel a rám hasonlító csávó?"

•• Viselet: Itt •• Üzenet: Majd lesz jobb is  •• Zene: Sweet Dreams
••

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽kommer til deg.

Du liker ikke endring, men den

média
avatar
Korom :
21

Tartózkodási hely :
⬙ Lørenskog és Oslo hamarosan


Hozzászólások száma :
28

reagok :
17

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you? Kedd Jún. 19, 2018 2:03 am


anfrød&&ingrid


Egyszerűen nem hiszem el! Igen, igen, valóban nagyon szeretek bulizni és inni, de nem mindegy, hogy hol és kikkel. Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy meghívjon engem ebbe a pocsék házibuliba? Vagy mikor volt azaz elvetemült gondolatom, hogy jó ötlet lesz eljönni pár szaktársammal? Talán azaz eszeveszett rögeszmém lehetett, hogy itt talán kicsit feloldódnak és kiderül, hogy jófejek és nem egyedül a sejtbioszról fognak beszélgetni. Hát ez nem jött be, mivel két feles után közölte Frida, hogy nem iszik többet, mire Ulle és Lykke is bólogatni kezdett. Engem azért nem tudtak megállítani, már a sokadik piám után vagyok. Nem is számolom igazából, de elég lelombozó, hogy ez a ház televan jófejnek tűnő emberekkel én meg a legbénábbakkal jöttem el és így senki sem akar odajönni hozzám. Egyre erősebben fontolgatom, hogy lelépek és beülök valami kocsmába vagy elmegyek egy szórakozóhelyre a közelben. Még egyedül is jobb, mint itt plusz ott legalább hozzácsapódnék valami társasághoz. Csináltam már olyat jó pár alkalommal, s még sosem sült el rosszul.
Levágódok a kanapéra, s a három lány sajna követni kezd és a kezükben egy-egy pohár tiszta narancslével ülnek le mellém és folytatják az eszmecseréjüket valamelyik professzorról. Inkább itt néznék milyen a felhozatal és nem egy hetven éves bácsit beszélnének ki. Kezd felmenni az agyvízem teljesen. Azon kapom magam, hogy a telefonom után nyúlok, amely a táskám legmélyén rejlik és mikor feloldom rögtön belépek a tinder alkalmazásba és Arnfrødnak kezdek írni.

„Egyszerűen megőrülök, valami ritka szar ez a buli. Ennél még az is izgibb, amikor anyám mexikói szappanoperát néz…”

Rányomok a küldés gombra és felállok a helyemről, mire a három lány automatikusan felém kapja a fejét.
- Csak piáért megyek, mindjárt jövök – mondom, de azért megfontolom, hogy tényleg odamegyek vagy lelépek. Plusz egy cigit is nagyon szívesen szívnék már.
A konyhában hatalmas tömeg vár, szinte mindenki ott van. Néhány srác éppen sörpongozik, mások szurkolnak nekik, néhányan szimplán isznak és beszélgetnek. Itt sokkal jobb a hangulat, mint a nappaliban, s fontolóra veszem, hogy hagyom a lányokat lógva. Amúgy sem bírom őket attól függetlenül, hogy ők bírnak engem. Bárcsak itt lenne Mattie! Ő az egyetlen igazi barátnőm, s most éppen ki tudja, hogy hol van.
Miután elveszek egy doboz sört a hűtőből fél szemmel megpillantok egy magas, barna hajú srácot pár másik sráccal együtt, mire összehúzom a szemöldököm. Nagyon hasonlít Frødora, de lehetetlen, hogy ő legyen. Újra előkapom a telefonom és pötyögni kezdek a srácnak.

„Képzeld itt egy csávó, aki nagyon hasonlít rád lol, lehet letámadom :DD”

El is küldöm az üzenetet, s a telefont visszarakom a táskámba. A söröm kinyitom, s nagyot belekortyolva azon vacilálok, hogy menjek oda a sráchoz vagy sem.

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
13

reagok :
7

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Frødo&&Ingrid » is it really you? Kedd Jún. 19, 2018 1:59 am


Anfrød Morstad és Ingrid Skjeggestad
véletlenszerű találkozás egy házibuliban

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
13

reagok :
7

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Frødo&&Ingrid » is it really you?
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: norvégia-
Ugrás: