welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Alexander Holland
TémanyitásTárgy: Alexander HollandSzomb. Jún. 23, 2018 10:27 am
Alexander Holland
When the World surrounds you, I'll make it go away
Paint the sky with silver lining
Grant Gustin
20
Angol
Diák
Brighton
1997. szeptember 10
hetero
bonyolult

A telefonom még azelőtt kezd el csörögni hogy megszólalna a beállított ébresztő. Akkora lendülettel nyúlok utána hogy takaróstul le is borulok a földre. A padlóval való kemény találkozásom legalább felébreszt egy kicsit. A szememet se tudom kinyitni ahogy a telefon után kapok és azt szinte a lámpával együtt rántom magamra.
- Hálló? - szólok bele rekedt hangon miközben egyre próbálom szétválasztani összegabalyodott szempilláimat. Mennyi lehet az idő? Elaludtam?
- Alex? Aludtál? - kell egy másodperc hogy felismerjem a főnököm, Berry hangját mire azonnal kipattannak a szemeim. Berry mégiscsak jobb ébresztő mint a padló.
- Nem nem... Dehogyis. Ébren vagyok már régóta - ülök fel és keresni kezdem a telefonomat hogy megnézzem mennyi az idő ilyenkor. Kell egy fél perc, hoyg mielőtt teljes pánikba forduljak rájöjjek hogy azon beszélek éppen.
- Figyelj csak - folytatta közben Berry - Be kéne jönnöd nyitni ma. Brian most szólt hogy nem tud bejönni... Te meg közel laksz - mondta mire az ágyra könyökölve túrtam hátra a hajamat. Szóval... ma is dolgoznom kéne. Ma nem megy... Ma nem jöhetek el óráról.
- Az a gond hogy nekem fél kettőtől órám van. Azt nem hagyhatom ki - mondom neki. Valójában kihagyhatnám. A tanárnő sosem írat jelenléti ívet... De én bent akarok lenni.
Bent akarok lenni, ott akarok ülni az első sorban és hallgatni minden egyes szavát. Vissza kell ma vinnem neki a filozófia könyvet amit kölcsönadott. És beszélgetni akarok vele.
Igen... teljesen meg vagyok őrülve. De nem tudok mit csinálni. Nem tudom távoltartani magam tőle akármenynire is szeretném pedig... Én tényleg próbálom.
Tíz évvel idősebb nálam, házas és ha jól tudom még egy kislánya is van de... Nincs de. Nincs kifogásom. Meg vagyok őrülve.. Annyi más korombeli lányt összeszedhetnék itt az egyetemen de nem... Én...
- Oké, oké. Gyere be nyitni és fél egykor elengedlek. Addigra keresek valaki mást, oké? - szakítja félbe a gondolatmenetemet Berry mire mintha megint felébrednék térek magamhoz.
- De fél egykor lelépek - figyelmeztetem mire morogva ugyan de beleegyezik a dologba. Így hát a szabad délelőttöm amit már olyan régóta terveztem egy pillanat alatt válik köddé. Felkelek, lezuhanyozom és el is indulok dolgozni, mint majdnem minden egyes reggel.
Könnyű napunk van, reggel sosem voltak sokan, inkább akkor kezd el beindulni a hely mikor menni készültök. Persze mindenki szívja a fogát hogy pont most kell lelépnem de nem érdekel. Már úgysem fogok túl sokáig itt dolgozni.
Az egyetem egy jó húsz perc buszozásnyira van így sietnem kell ha időben be akarok érni. Elsőként akarok leülni. Az első sor... az enyém.
Türelmetlenül várom már a fél kettőt, ahogy minden kedden. A szemeimet az ajtóra függesztem és várok. A világ lelassul és az idegeim lassan pattanásig feszülnek de aztán kinyílik az ajtó. A karcsú, de nőies alak belép a terembe, ami elcsendesül. Kedves mosoly játszik az ajkán ahogy köszönti a csoportot. Barna haja takaros kis kontyban ül a feje tetején.
Le sem tudom venni róla a szemem.
Egy pillanatra akad csak össze a tekintetünk, de akkor megáll az idő. A pillanat elnyúlik, a külvilág megszűnik. Egy mosolyt kapok amit csak nekem szán.
Szeretem az óráit. Akkor is szeretném ha nem ő tartaná de így csak még érdekesebb az egész. Interaktívvá teszi az egészet így... annyit jelentkezhetek és beszélhetek amenynit jól esik, és a többieknek fel sem tűnik.
Az a másfél óra túl hamar szalad el és mindenki pakolni kezd. Én is bedobálok mindent a táskámba, és kiveszem a vaskos fehérborítós könyvet.
Úgy érzem magam mint egy tinédzserfiú, mielőtt elhívja a bálba a lányt, pedig én csak a könyvét akarom visszaadni neki.
- Tanárnő - szólítom meg biztos távolságból és ahogy rám néz hozzám egyáltalán nem illően de félve lépek közelebb - A könyve... Elolvastam. Nagyon tetszett... Érdekes nézőpontot írt le. Én... Nagyon köszönöm hogy megosztotta velem - mosolygok a nőre aki visszamosolyog rám.
Legszívesebben elvesznék ebben a pillanatban. És még... itt maradok. Beszélgetni akarok vele.
foglalkozás ❖ jelenleg barista, de ez változó

hobbi ❖ olvasás, a húgom, csak kiülni valahová és élvezni a csendet

becenév❖ Alex

Család ❖ Összeszorított szájjal figyeltem ahogy a koporsó lassan leereszkedik a földbe. Alig múltam tizennégy éves, de tudtam hogy nem ejthetek könycseppeket. Tudtam hogy egy új élet kezdődik el, amiben többet nem szabad sírnom.
Éreztem édesanyám kezét a vállamon. Úgy szorított, mintha félne, ha nem lennék itt, követné apánkat a sírgödörbe.
Senki nem számol egy autóbalesettel. Pláne nem egy nyugodt vasárnap délelőtt, mikor a húgomnak segítek a leckében.
Tizenkét éves... Abban a korban volt mikor a kislány már nagyon nő akar lenni, de még mindig kislány. Nekem örökké az lesz.
A keze az enyémben, és éreztem hogy finoman remeg. Próbálta magába folytani a sírást de nem sikerült. A könnyek némán potyogtak le az arcán, én pedig lassú mozdulattal nyúltam oldalra hogy átöleljem őt, aztán anyánkat is.
Ők a családom mostmár. És nekem kell vigyáznom rájuk, bármi történjen is.


Tizennégy éves voltam mikor az édesapám, Peter Holland egy autóbalesetben életét veszítette. Hátrahagyta édesanyámat, May-t aki egy egyszerű könyvelő volt, és a két gyermekét, a húgomat Anabellt és engem.
Azóta is próbálom felfogni hogy mi történt akkor. Hogy hogy szakadhat ilyen könnyen félbe egy emberi élet.
Azóta én vagyok a családfő, én vigyázok a húgomra és anyámra. Mióta elköltöztem otthonról, az egyetem miatt az életem szinte folyamatos aggódás. Mi történik ha velük is lesz valami?
A húgom most követ majd az egyetemre, hiszen a kicsi lányból időközben felnőtt nő érett. Szerinte.
Én legalább... tudom hogy itt lesz. Hogy vigyázhatok rá akkor ha ő azt nem akarja.
Dehát ez a nagytestvérek dolga, nem?

név ❖ kor ❖ multi
diák

avatar
Hozzászólások száma :
8

reagok :
2

Csatlakoztam :
2018. Jun. 23.

Korom :
20

Tartózkodási hely :
London

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Alexander HollandVas. Jún. 24, 2018 6:21 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Alexander Holland!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve. Nagyon kíváncsi vagyok miként alakul a kapcsolatod a tanárnővel. Sok sikert kívánok a hölgy meghódításához.
Szóval utadra is engedlek, irány a foglalók, avatar+rang! Rangot később kapsz majd az Admintól, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!

Izgalmakban gazdag, jó játékot kívánunk Neked!  

Admin

avatar
Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: