Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá?
TémanyitásTárgy: Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá?Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? EmptyVas. Jún. 24, 2018 6:27 pm
Leslie kastély

Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? Castle-with-swans-on-lake-1920x1080

A kastély 1870-ben egy másik kastély romjaira épült. Több szellemet is láttak már a szállóban vendégeskedők, melyek közül úgy sejtik az egyik Norman Leslie, a másik pedig Lady Constance Leslie. Egyesek úgy gondolják, hogy van egy harmadik szellem is, aki talán szerzetes lehetett. Néha hallani egy rejtélyes harang kongását is.
Amélia R. Chevalier
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus
Lachie

Hozzászólások száma :
64

reagok :
45

Felhasználó profiljának megtekintése

Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá?Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? EmptyVas. Jún. 24, 2018 6:46 pm

Lia&Chloe
Elég bátor vagy hozzá?

Annyira nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy Chloe Angliában van. Elég régóta leveleztünk már, és ő is volt már nálam, én is voltam már nála, de az valahogy más érzés volt, mint ez a mostani. Gyorsan le is foglaltam egy időpontot, mikor újra elhívtam magamhoz, de ezúttal az új lakásomba már. Végül persze egy kis kirándulás mellett döntöttünk, ezért elmentem érte Dublinba és onnan mentünk tovább a Leslie kastélyhoz. A történetek alapján eléggé izgalmas lehet itt egy éjszaka, és mivel szállodaként működik, úgy gondoltam, mindjárt jó is lenne itt egy hétvégét eltölteni. Talán tényleg összetalálkozunk valakivel. Vagy a szellemeket inkább valamivel kéne jellemeznem?
A lényeg az volt, hogy a kastély előtt állva elfogott az izgalom, amíg barátnőmről nem tudtam elképzelni mit is gondolt. Reméltem, hogy ugyanolyan izgatott, mint én és nem csak a különös természetfeletti jelenségek miatt. Ez egy igazi csaj buli volt, párnacsatával, körmök festésével, sminkes témák kibeszélésével. És persze ott volt a legújabb hóbortom is, amit nem régen fedeztem fel magamnak. A távol-keleti zene egyik pillanatról a másikra hódította meg a lelkem. Ha most egyedül lettem volna, akkor tuti prüszkölve kezdenék nevetni a feltevésen, hogy így képzel el valaki egy velem töltött csaj bulit. Ha valaki ehhez ragaszkodna, akkor nem futnék el előle ordítva és a hajamat tépve, de azért nem vetem meg a bárokat, klubokat és egyéb helyeket sem. Éppen, ami eszembe jutott. Egy kaszinót is kinéztem magamnak, de az valószínűleg egy későbbi projekt része lesz majd.
Bejelentkezés után a szobában már szinte mindenem bizsergett, ahogy körbe járkáltam. Azt gondoltam, biztos valami izgalmas fog majd történni az éjszaka, ezért legszívesebben ki se mozdultam volna, de maga a kastély és a park is annyira gyönyörű volt itt körülötte, hogy kár lett volna kihagyni.
- Mihez lenne először kedved? Ebéd? Egy kis séta?
Tény, hogy már dél körül járt az idő, és éreztem, hogy lassan nekem is enni kellett volna valamit, de még nem voltam benne biztos, hogy bármi is lecsúszott volna.
- Tetszik a hely? Tudom, hogy régóta szerettél volna eljönni már egy hasonló helyre.
És sok megbeszélni valónk is volt, hiszen a velem történtekről még nem tudott, és Lisa mellett ő volt az egyik olyan személy az életemben, akiben megbíztam. A bátyám is azt mondta, meséljek róla, attól könnyebb lesz, de nem tudtam csak úgy elmondani valakinek.
Szinte csillogó szemekkel vártam a válaszát bármelyik kérdésemre. Ez egy olyan kikapcsolódás volt, amire nem is találhattam volna jobb személyt. Minden pénzt megért ez az éjszaka.  
Amélia R. Chevalier
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus
Lachie

Hozzászólások száma :
64

reagok :
45

Felhasználó profiljának megtekintése

Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá?Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:33 pm
Lia & Chloe

Olyan nyilvánvaló dolognak tűnik a barátság, mégis sokszor oly bonyolult.


Nagyon figyeltem a buszon, mert még véletlenül sem szerettem volna rossz helyen leszállni. Nem vagyok túlságosan jártas a brit országok között, viszont már eleget utazgattam és buszoztam ahhoz, hogy ne legyek teljesen befosva a dologtól. Nem értem, hogy miért nem fogadtam el anyától, hogy majd elhoz kocsival Írországba... Talán azért, mert én már „nem vagyok kislány”, és amúgy sem szeretem ha a seggemet bárhova is cipelik. Suliba általában gyalog mentem Sarah vagy Caleb társaságában, bár ez elég változó volt. Ők ketten annyira jóban nem voltak, viszont ha jól tudom, akkor problémájuk sincsen egymással, csupán csak nem járnak egy körökbe, ezért elkerülik a másikat. Bár ezek a közös találkozások akkor jönnek reggel létre, ha Matthüas nem jön suliba, vagy beteg, vagy csak éppen Cale nem tudta kirázni az ágyból, ő pedig nem akart elkésni. Szóval mondhatni nagyjából már önálló vagyok, vagy pedig a barátaimmal bandázok, hiszen anyáékat már „ciki” segítségül hívni.
Meg nem is nagyon akartam anyát kirázni az ágyból korán reggel, mert végigdolgozta az egész hetet. Inkább csendesen belopóztam a fürdőszobába, hogy egy kicsit megmosakodhassak, és kiválasztva a legkényelmesebb – de stílusomhoz és eseményhez illő – ruháimat, felkötöttem a hullámos tincseket, felkentem minimális sminket, ami nem kenődik el – alapozó, szempillaspirál, szájfény – és már indultam is. Kicsit izgultam azért, hogy jó buszra szálljak, és egyáltalán jó helyen pattanjak le róla, de végül minden gond nélkül érkeztem meg Írországba.
Liával anno még az iskola miatt ismerkedtem meg, mert részt vettem egy levelezőprogramban, ami által a nyelvtanulásban segíthetett nekem, még a Franciaországban folytatott tanulmányaim alatt. Anno nagyon sokat segített nekem a nyelv elsajátításában, amiért a mai napig hálás vagyok, Hihetetlenül türelmes és kedves volt velem még akkor is, ha valamit nem tudtam, illetve egyáltalán nem rosszból küldte vissza kijavítva a dolgozataimat, hanem inkább segíteni akart abban, hogy emelni tudjam a nyelvi minőséget magamnál. Ennek hála kifejezetten hamar és jól tanultam meg franciául, bár most már nem mondanám azt, hogy könnyen használnám a nyelvet... Mégiscsak fél éve nem igazán szólaltam meg a nyelven és bitang nehéz alapvetően a francia nyelv... Ettől függetlenül örültem neki nagyon, hogy végre újra találkozunk, mert már jó ideje nem volt ilyenben részünk sajnos.
Örültem neki, hogy ilyen különleges programot sikerült szerveznünk, ami miatt hoztam is magammal fényképezőgépet, hogy megörökíthessük mindazt, ami velünk fog ma történni. Szerettem kiragasztgatni a fotókat a falamra, rengeteg képem van a párizsi, az itteni, de még a holland barátaimmal is.
- Szia – fordultam egyből Liához, és egy öleléssel üdvözöltem, majd elindultunk a szobák felé, hogy bejelentkezhessünk a sajátunkba. Elég izgatott voltam a mai este miatt, kifejezetten odavoltam mindig a horror témájú dolgokért attól függetlenül is, hogy amúgy nem vagyok egy kifejezetten bátor lány. Vlamiért mégis izgalomban tudott tartani a borzongás és a testemen hirtelen átáramló adrenalin.
- Na ez nem semmi – biccentettem elismerően a szobánkra, amit ideiglenesen kaptunk meg a hétvégére – Nagyon király kis helyet fogtunk ki magunknak. Ha nem pisiljük össze magunkat a félelemtől, akkor szerintem nyugodtan visszajöhetünk majd még párszor ide. Nagyon tetszik.
A további kérdéseit egy ideig fontolgattam, aztán végül csak megrántottam a vállam, és úgy döntöttem, hogy a legjobb megoldás összevonni mindent.
- Szerintem először menjünk enni, aztán sétáljunk egy nagyot a környéken. Akkor legalább ledolgozzuk az ebédet, vagy mi... Mit ennél szívesen? – én mondhatni mindenevő vagyok, bár ez szerencsére nem igazán látszik meg rajtam. Illetve evés közben lehet a legjobban beszélgetni, és egyedül nem is olyan jó kajálni... Valahogy jobban ízlik az étel, ha van kivel megosztani.
ruha ; 573 ; bocsi a késésért <3
Anonymous
Vendég
Vendég

Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá?Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? EmptySzer. Aug. 15, 2018 4:09 pm

Lia&Chloe
Elég bátor vagy hozzá?

Kellett kicsit kutatgatnom, mikor valami izgisről beszéltünk találka helyként, ezért úgy gondoltam, hogy pont megfelelő lesz ez így. Kicsit kirántott engem is a valóságból, és talán Chloé sem unatkozott túlságosan. Bátorságpróbának pont megfelelő volt egy kísértet járta hely, de azért nem szerettem volna, hogy átmenjen rajtam egy szellem. Még úgy sem, hogy talán nem is tudtam róla.  Még a hideg is kirázott a gondolattól. Főleg aztán, hogy megláttam milyen ruhákat pakoltam be. Az időnek megfelelően csupa vékonyat, de így még arra sem tudtam hivatkozni, hogy majd a ruha megvéd. Áh, minek is gondoltam volna ilyet.
Az üdvözlés után viszont gyorsan elfoglaltuk a szobánkat, aminek nagyon örültem. A szoba gyönyörű volt. Pont olyan, mint amilyennek a kastély korából adódóan lennie is kellett. Csupán egy dolog tért el tőle. A sok elektromos kütyü. De ennyi meg viszont kellett, a hangulat így is megvolt.
- Ha összepisiljük akkor is visszajöhetünk. Tudod, egy erős kar védelmében bármikor visszajönnék ide.
Kicsit meg is rántottam a vállam, mintha nem különösebben érdekelne a dolog, de azért nagyon is érdekelt. Szinte pont egyszerre történt meg ez a mozdulat, amitől pedig elnevettem magam. Úgy tűnik elég régóta leveleztünk már ahhoz, hogy kitaláljuk egymás gondolatait.
- Jól van, akkor menjünk enni. Ha jól láttam elég takaros az étterme a szállodának.
Nem igazán tudtam, hogy mit akarok enni. Egyszerre voltam farkas éhes viszont az izgalomtól nem igazán volt étvágyam. Patt helyzetbe kerültem, és biztos voltam benne, hogy ezt majd az tudja feloldani, mikor ott ülök már az asztalnál és nézem az étlapot. Magamhoz vettem a biztonság kedvéért egy kiskabátot, aztán meg is indultam kifelé. A szoba kulcsát barátnőmre bíztam. Nem akartam semmi felesleges dolgot magammal vinni, hiszen a legnagyobb izgalmak pont a szobában érnek majd minket. Ebben biztos voltam.
Az étteremben aztán kerestem egy üres asztalt, és odavezettem Chloét is. Amíg a választékot nézegettem, addig kicsit faggatni kezdtem.
- Hogy megy a suli? Nem volt gond azzal, hogy megint költöznöd kellett?
Végül egy üdítőt rendeltem és egy szendvicset. Amiről kiderült, hogy sokkal nagyobb szendvics, mint amire számítottam. Az izgalomtól úgysem tudtam nagyon enni. Talán nem kellett volna ennyit foglalkozni azzal, hogy mi lesz ha majd este lesz. Aztán olyan történt, amire egyáltalán nem számítottam.
- Azt hiszem, nem kell estig várni a szellem járással. Látod ott azt?
Egy székre mutattam, ami korábban még a helyén volt, majd a szemem láttára elmozdult úgy, hogy senki sem volt a közelében. Nem lettem volna meglepődve, ha Chloé nem hisz nekem, hiszen nem láthatta az eseményeket. De aztán vissza is tolódott az a szék.
- Most már tuti, hogy éjszaka parázni fogok – jelentettem ki szinte félvállról, holott nagyon is bennem volt már most a para.
Amélia R. Chevalier
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus
Lachie

Hozzászólások száma :
64

reagok :
45

Felhasználó profiljának megtekintése

Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá?Lia&Chloe - Elég bátor vagy hozzá? Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: írország :: írország temetõje-
Ugrás: