welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Eleanor Smith előtörténete
TémanyitásTárgy: Eleanor Smith előtörténeteVas. Jún. 24, 2018 8:30 pm
Eleanor Smith
Élvezd, amit lehet.
Emily Rudd
23
Angol
Énekes
Anglia
04.06.1993
Leszbikus
Hajadon

Ha választani lehet a humor és a szégyenérzet hiánya között, akkor felesleges gondolkodni. Tegyük össze a kettőt és kijön az, hogy élvezzük az életet ameddig csak lehet. Nem hiába lettem hirtelen felkapva a zene világában is. A legtöbb híresség csupán lenyom pár számot és már megy is tova, velem ellentétben. Szeretem a közönségemet, legyen három vagy háromszáz fő. Szeretem szórakoztatni őket és együtt bulizni velük. Az élmény ebben a műfajban nem olcsó a nézőknek és ne csak a playback hangulatért adjanak ki annyi pénzt. Nem akarnak ők bántani soha senkit, csak plusz önbizalom löket nekik ha hozzám, avagy más énekeshez érhetnek hozzá, beszélhetnek vele. Nekem semmibe sem kerül de nekik örök mese tárgya. Nem vagyok túlságosan a papírmunka híve, ezért azt elintézik az erre való embereim, én adom a pénzt a zsebükbe. Ugyanúgy elbulizok egy sima kocsmában, mint a VIP részlegben is.
Szeretem a spontán dolgokat, nem muszáj mindent előre megbeszélni. Néha jobban esik ha simán beleugrunk a kalandokba és az élet dolgaiba. Mindenhol követ minket a vég, akkor minek aggódjak ? Egyszer jártam pórul ezzel a gondolatmenettel, természetesen pasi volt a dologban de ez egy másik történet. Sikerült feldolgozni, együtt élni vele.
Visszatérve a pályafutásomra, sosem érdekelt ez a híresség és átlagember közötti megkülönböztetés. Ugyanolyan vagyok, mint mások és ezt be is tartom. Sok híresség van együtt párkapcsolat szemszögéből átlag emberekkel. Pontosan azért, mert ha hazamegy akkor nem az image miatt szeretik, hanem saját maga miatt. Én is valami ilyesfélét keresek, bár inkább nők terén. Nem tudok már bízni és megfelelni a férfiaknak. Sokkal inkább egy történet az, ami igazolja a közvetlen ember énemet. Volt rá példa, hogy egy átműtött lánnyal beszélgettem és statisztika szerint az ilyen embereket elítélik. Miért ? Mert képes volt erőt venni magán és felvállalni azt, ami odabent lakozik? Igenis, hogy tisztelendő cselekedet. Nagyon intelligens és normális lány volt, nem érdekelt, hogy mi és ki volt előtte.
Ha engem kérdeztek....akkor mi a probléma ? A teste 90%-ban nő, így megfelel a nézeteimnek de mégis a maradék 10% kielégíti a férfiak iránt érzett gondolataimat is. Probléma ? Persze nem kell egyből sokat gondolni de ha szűrén veszed, minden rendben. Szóval fel a fejjel és örülj annak, hogy élsz, ember vagy és mehetsz előre

A legtöbb nővel ellentétben engem megijeszt, ha a pasik hirtelen ugranak nekem, leszaggatnak rólam mindent, ledöntenek az ágyra és utcalány szinten dugnak meg. Szerintem többet érek de ezt az elképzelésemet sokszor törték össze. Én mindent megteszek, a tenyeremen hordozom őket és akkor ennyit érdemlek ? Ez a baj a mai világgal, hogy amire időt kellene szánni, pont arra nem ad elég időt nekem senki. Nem tehetek róla, hogy a szemeim és a kinézetem megvadít másokat, az más, hogyha én kérem rá de ezt sosem azonnal teszem meg. Szerintem egy normális együttlétben minden jelen kell, hogy legyen. Ugyanez az életre is a mondásom. Nővé értem és ezt tudomásul vettem, elfogadtam az alap női feladataimat. Az én dolgom ételt varázsolni az asztalra, takarítani és rendben tartani a házat. A munka más dolog de ha időm van, akkor meg is tenném ezt kifogástalanul. Úgy látszik ezekre senki sem figyel oda, csak a szexuális részekre. Egy nő érezni akarja, hogy kell valakinek, különben megette a fene az egészet. A volt párommal az elején minden rendben ment de aztán jöttek a problémák. Nem vagyok otthon eleget, miért nincs ez, miért van az és így tovább. Konkrétan egyik este beleszaladtam a bosszújába...megfogott, erős szorítással nekivágott a falnak és elkezdte letépkedni rólam a ruhákat. Próbáltam vele küzdeni de sokkal nagyobb és erősebb volt nálam. Ha sikítottam akkor nagy pofonnak lettem kis gazdája. Átalakult bennem a dolog az erőszakolás akaratává és már semmi kedvem nem volt az egészhez. Menekülni akartam minél hamarabb de esélyem sem volt. Csak az tudott eszembe jutni, hogy beleharapok a nyakába és megpróbálom valamilyen módon cincálni a húst, hátha megtorpan. Pont ellenkezőleg sült el, kiszúrtam magammal. Teljesen megvadítottam és a fájdalom érzetére elkezdett fojtogatni és szitkozódni.
- Ez kell neked mi, te kúrva ? Ezt élvezed ugye ? Most megkapod azt, ami jár ! Nem csinálsz semmit és baszol mindenre...akarod a durva baszást tudom én ! -
Hiába próbáltam szavakat kipréselni a számon, inkább nyál és köhögés jött ki végeredménynek. A világ elkezdett halványodni és az érzékszerveimen átvette a zsibbadás és a dagadás az uralmat. Ha nem jut levegőhöz az agy, a test félelmetes deformálódásokra képes rövid időn belül...menekülés miatt persze. Teljesen reménytelennek láttam a helyzetet és inkább átadtam magamat az illetőnek, mert akkor legalább nem halok meg.

...

A következő reggelen úgy ébredtem, hogy dobogott a szívem, a végtagjaim fájtak, a fejem rettentően fájt és lila nyomok voltak a nyakamon. A fürdőszobában álltam és a következő pillanatban eleredt az orrom vére is. Legalább kijött és nem maradt odabent kárt csinálni. Összeestem és a kövezeten húztam magamat össze és sírtam.Nem maradhattam sokáig sebezhető pozícióban mert le kellett lépnem minél hamarabb. Összepakoltam a cuccaim és hazaköltöztem a szüleimhez Londonba. Sokáig kísértettek a képek, a fájdalmak és az antiszociális viselkedés. Nehéz barátokat szerezni egy ilyen élmény után. Főleg férfiakat. Sokkal több női ismerősöm van, mint férfi mostanra. Nem hiába változott meg a szexuális nézetem is. Egy nő nem akar bántani, nem akar durván hozzám érni. Ha mégis akkor felépíti, ad nekem teret és figyel rám is. Nagyon agyanliak velem az ismerőseim, mi után évek múlva ki tudtam magamból mesélni ezt. Azonnal hozzám bújtak, öleltek, velem sírtak és vigyáztak rám...a mai napig.
Mára hála égnek visszanyertem a régi formámat, a szexualitásomon kívül, de nem is bánom. Szinte mindig velem vannak a barátaim és teljesítenek nekem minden formában. Szeretnek és ez örök fogalom. Nő vagyok a nők között és imádom.
foglalkozás ❖ Énekes

hobbi ❖ az emberek

becenév❖ Eli

Család ❖ Egyke vagyok
Dávid ❖ 26 ❖ nincsen
média

avatar
Hozzászólások száma :
4

reagok :
1

Csatlakoztam :
2018. Jun. 24.

Korom :
25

Tartózkodási hely :
London

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eleanor Smith előtörténeteVas. Jún. 24, 2018 10:32 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Eleanor Smith!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve.
Szóval irány a foglalók, avatar+rang! Rangot később kapsz majd az Admintól, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!

Izgalmakban gazdag, jó játékot kívánunk Neked!  

Admin

avatar
Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: