welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Logan D. King
TémanyitásTárgy: Logan D. KingHétf. Jún. 25, 2018 8:56 pm
Logan Dwight King
Minden sportban két fajta ember van, az egyik valami felé, a másik pedig valamit elől fut (...). Mint az életben, itt is vannak csúcsok és mélypontok, én gyűlölöm a mélypontokat, de ezek azok, amik a jó dolgokat értékessé teszik. És amikor mélyponton vagy, akkor kell erősnek és pozitívnak maradnod.
Hugh Jackman
34
Angol
Történelem tanár
London
1984. március 27.
Hetero
Egyedülálló

A közönség utálja, ha kioktatják. Az iskolában sem az a jó tanár, aki szimplán csak oktatja a növendékeit, hanem az, amelyik képes lenyűgözően mesélni, információkat ad át és mindeközben nevel.

JELLEM:
Lojális: Az élet bármely területés igazságos és becsületes vagyok.
Magabiztos: A tanításhoz véleményem szerint kell egy fajta magabiztosság, hogy merje a tanár átadni a tudását a diákjainak. De ugyanez a küzdősportokra is igaz. Ha nem tudsz bízni magadban, akkor nem várhatod el, hogy a veled szemben álló ellenfélnek tekintsen.
Makacs: Mindig kiállok amellett, amit gondolok, ezért sokan ezt a szót aggatták rám.
Nyugodt: Nem lehet hamar felhúzni, de azért van egy határ, ameddig el lehet menni nálam.
Kedves: Nem gondolnám, hogy értelme lenne ezt tovább ragozni. Nem szeretem, ha valaki egy őstulok. Egyébként sem lehet elérni a szakmámban semmit azzal, ha a diákjaim nem bíznak meg bennem.
Diákok kedvence: Ezt csak fél füllel hallottam, de nagyon jól esik, ha a diákjaim kedvelnek. Természetesen szigorúan csak, mint tanárukat.


***

Tudni kell rólam, hogy imádom a munkám. Semmi pénzért nem válnék meg attól, amikor valaki érdeklődik a történelem és az irodalom iránt, és kérdez, ha valami tudást próbálok átadni. Egyébként az egyetemisták úgy vélem, kedvelnek. Mindig is az a laza, társaság kedvelő ember voltam, és ha kell, úgy válaszolok a diákoknak, hogy megnevettessem őket. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kérem számon azokat a dolgokat, amelyeket megtanítottam. Sőt ebből a szempontból szigorú vagyok, de igazságos. Az egyetemen azt gondolná az ember, hogy nem kell rendszabályozni a diákokat, pedig azért itt is előfordulnak konfliktusok, amiket bizony tudni kell kezelni.
A szabadidőmban szeretek motorozni, és edzeni is, amely nem merül ki a futásban és a fekvőtámaszokban. Boxolni is szoktam, és a nyugalmasabb (nem mindig olyan nyugalmas) vitorlázást sem vetem meg. Vitorlázás közben sosem gondolok a problémákra. Nincs semmi, csak én, a szél, és a víz. Ellenben a boxolás segít levezetni a problémák okozta stresszt. Két évig részt vettem nem éppen legális körű ketrecharcokon. emiatt azonban elhagyott a feleségem. Mostanában már nem keresek pénzt ebből,bár párszor megfordult a fejemben, hogy kipróbálom magam újra. Általában nyugodt embernek ismerhetnek az emberek, de van, hogy nálam is betelik a pohár, olyankor azonban az a személy, aki felhúzott, meneküljön.
Egyébként bizony, a házasságot is megéltem már, de ez életem korai szakaszában történt. Sarah-t még tizenhat évesen ismertem meg, és sokáig kerülgettük egymást. Csak egy év után vallottam színt. Akkor mondtam el neki, hogy én többet érzek iránta barátságnál. Egy évvel később már megkértem a kezét, és még abban az évben el is vettem feleségül, aminek a szüleim egyáltalán nem örültek. Azt mondták, elhamarkodottan döntöttem, és ha szóba hoztam Sarah-t, mindig veszekedésbe torkollott a beszélgetés. Aztán Sarah terhes lett. Teljes boldogságban úsztam. És úgy vélem, ez róla is elmondható volt, ám szörnyű dolog történt. Az amúgy is veszélyeztetett terhes feleségem elesett a lépcsőn, és elvetélt. Talán sosem sikerült ezt feldolgoznom, és onnantól kezdve még inkább a munkámnak, és a küzdősportoknak éltem.


Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, mert szeretve lenni jó...

Mintha ezeket a szavakat hallanám, amikor felnézek a tiszta, több millió fényes ponttal megszórt festői égboltra. Vajon tényleg igaza volt Sarah-nak? Azt mondta, már mániákus megszállotja voltam a küzdősportoknak, és őt elfelejtettem szeretni. Ha tudná, hogy ez mennyire nem volt igaz.
Előhalászom a rövidnadrágom zsebéből a cigaretta tartó tokomat, és kihúzok belőle egy szálat. Aztán ezüstös öngyújtómmal kattintgatok párat, de a kis láng, amely olyan, mint a csillagos égbolt, nem akar előbújni, ezért megrázom kicsit. A következő kattintással már előbújik a narancsos színű lángocska, amely körbeöleli az ajkaim közé szorított szálat. Rövid ideig vadul táncol körülötte, s mikor elveszem, a helyén izzani kezd a cigaretta. Magamba szívom a nikotint, majd lassan kifújom. Nem szeretem a függőségeket, de mintha mindenki azt akarná rajtam kívül, hogy megmaradjon. Már többször megpróbáltam leszokni, de mindig jött valami, vagy éppen valaki, aki "megakadályozta". Persze valószinűleg ezt csak magam számára egy magyarázat, mégis logikusnak tűnik. Nem sok időm jut elszívni azt a szál cigarettát, ugyanis még ki kell javítanom a tanulók dolgozatait.
foglalkozás ❖ Történelem tanár  

hobbi ❖ Boxolás, Motorozás, Motorok szerelése, Vitorlázás  

becenév❖ Nincs

Család ❖ Exfeleség: Violette Carlson
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Jun. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Logan D. KingHétf. Jún. 25, 2018 9:55 pm
[center]
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Logan D. King!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve.
Szóval irány a foglalók, avatar+rang! Rangot később kapsz majd az Admintól, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!

Izgalmakban gazdag, jó játékot kívánunk Neked!  
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: