welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Alaris Mharaxia, Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix, Elif Clarissa Demirel, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Mackenzie Poppy Clarke
TémanyitásTárgy: Mackenzie Poppy Clarke Hétf. Jún. 25, 2018 11:16 pm
Mackenzie Poppy Clarke
we all wear masks.
kat mcnamara
22
ír
média
Kilkenny
95.09.11.
biszexuális
ex-jegyes

Ez is pontosan ugyanolyan napnak indult, mint a többi. Nem gondolta volna, hogy ez lesz talán az életének egyik legjobb napja, egyben pedig a legrosszabb. Felkelt, szokás szerint a szokásos kocogással indította. Nem szeretett soha sem edzőtermekbe járni jobb szerette, ha a nap elején feltöltődhet energiával és kiadhatja magából a gőzt azzal, hogy elmegy egyet futni. Ez mindig nagyon jól működött, tökéletesen kikapcsolta. Most sem volt másként. Az egyetlen dolog, ami változott, hogy a telefonját is magával vitte, hiszen egy fontos hívásra várt. Nem túl régen egy meghallgatásra jelentkezett, ahol az egyik kedvenc könyvének a megfilmesítéséről volt szó. Egyenlőre még homály fedi az egész produkciót, de azt már rögtön tudta, hogy szerepet akar vállalni benne, hogy életre akarja kelteni a kedvenc, bonyolult karaktereit, akik koránt sem olyan tökéletesek, de gyönyörű fejlődésen vonulnak végig, ahogy a történet kiteljesedik és a végéhez ér. Akkor sem lesznek tökéletesek, de az, hogy képesek tanulni a hibájukból, hogy belátják, hogy hibáztak, hogy tudják mi is az, amit rosszul tettek, amit ki kell javítaniuk valami megfoghatatlannal ruházza fel őket. Megmagyarázhatatlanul tökéletes.


A nap a maga medrében folyt tovább, kényelmesen, kedvesen a lakásban pedig egyre több sütemény sorakozott. Ha stresszes volt mindig a sütéshez folyamodott, közben dudorászott és táncolt ez valahogy mindig kikapcsolta egy kicsit. Egy pillanatra szinte bele is feledkezett a sajátos kis világába és csak a harmadik csörgésre eszmélt fel, hogy a telefonja csengőhangjával megegyezően mozog, dudorászik, énekelget. Olyan hirtelen kapott a telefonja után, hogy szinte mindent kiejtett a kezéből kis híján magára is gyújtotta a konyháját. A katasztrófa pedig tovább folytatódott, amikor csapot-papot maga mögött hagyva indult el a gyerekkori háza felé, hogy szemtől-szembe mondhassa el az apjának a jó hírt, miszerint megkapta a szerepet!


Azonban a lakásba érve a lelkesedése, az öröme beszennyeződött. A lakásban lévő jeges, rideg levegő könnyedén bemocskolta az örömét, ahogyan pedig vigyorral az arcán lépett be és megpillantotta az apját, akit még egész életében nem látott ennyire megtörtnek úgy érezte, hogy a vér is megfagyott az ereiben. Nem mondtak semmit sem, de nem is kellett. Érezte. Tudta, hogy mégis mi történt. A szíve megsúgta, ahogy a fájdalom elhatalmasodott rajta és térdre rogyva adta át magát a könnyeinek.


Sok minden történt az elmúlt hónapok során. Egyre többet kezdett el dolgozni, ha tehette mindig dolgozott, hiszen ez elterelte a figyelmét arról, hogy mégis mi is történt körülötte. Könnyebb volt szemet hunyni a gyász felett, mint szembe néznie. Az apjának koránt sem volt ilyen egyszerű. Az alkoholhoz folyamodott, de csak későn vette észre, hogy a gyász feletti szemet hunyás egyet jelentett az apjával szembeni távolságtartással. De nem ő volt az egyetlen. A barátnője is, avagy inkább a jegyese is ebbe a mély gödörbe esett. Felbontotta az eljegyzést, mintha csak minden valós érzelmet akart volna kiölni magából. Vagy csak belülről szerette volna elpusztítani saját magát..
foglalkozás ❖ színésznő, modell, énekes 

hobbi ❖ sütés, főzés, táncolás, rajzolás, festés

becenév❖ Kenzi, Poppy, Red

Család ❖ Sajnálatos módon nincsenek testvéreim, habár mindig is szerettem volna egy kis tesót, de azt hiszem a szüleim túlságosan is elfoglaltak voltak. Többnyire körbeutaztuk a világot, magántanulóként éltem. Édesanyám fotósként dolgozott, édesapám pedig ügynökként, a mai napig ő az én ügynököm is, illetve mellette a zenéléssel is foglalkozott, habár ezt sosem űzte különösebben komolyan jobban szeretett a színpad mögött megbújva dolgozni. Ez pedig csak megerősödött, amikor anya meghalt. Mindössze fél éve történt és minden áldott reggel arra kelek, hogy a bensőm, a lelkem éget és úgy érzem, hogy minden nap egy kicsi részem vele együtt halt meg, s napról-napra egyre többet veszítek el magamból, amit ő adott hozzám.
név ❖ kor ❖ multi
média
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
114

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: