welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arian Saglam, Dorcas Macdonald, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

my ex-fiancé
TémanyitásTárgy: Re: my ex-fiancé Szer. Szept. 05, 2018 10:01 am
-- archivált hirdetés --
média
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
114

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: my ex-fiancé Hétf. Jún. 25, 2018 11:35 pm
my first love
i loved you once, i can love you again
A karakterrel kapcsolatban igyekeztem nem túl sok mindent megszabni. A neve, foglalkozása, nemzetisége mondhatni minden szabadon alakítható vele kapcsolatban az egyetlen, amihez ragaszkodom az a play by az ő esetében. Gyere, hamar mert szükségem van rád!

A kettőnk kapcsolata koránt sem mondható egyszerűnek, hiszen már akkor kialakult, mikor még csak óvódások voltunk. Nem voltak határaink, avagy magunk sem tudtuk igazán, hogy játszottunk, vagy sem, de többször egymás hős megmentői voltunk. Csókot - azaz egyszerű szájra puszit - loptunk egymástól. Persze erről a szüleinknek sosem beszéltünk a kettőnk titka volt. Nem volt szükségünk hercegre, mert ott voltunk egymásnak. Titokként őriztük, ami az évek múlásával feledésbe merült, hiszen más helyekre keveredtünk, különböző iskolák (korkülönbség esetén előbb mentél el suliba stb) szakítottak el minket egymástól. A szüleid nagyon konzervatívak, sosem engedélyezték volna a kapcsolatunkat. Talán 16 lehettem, amikor újra találkoztunk egymással. Egy buliban találkoztunk, ahol ahogy tomboltak bennünk a vágyak hamar egy szoba felé terelődtünk. Nem tudom, hogy neked is az volt-e az első, de nekem igen. Sosem mondtam el neked, de igyekeztem leplezni a bénaságomat, a félelmeimet. Már amennyire emlékszem az egészből. Azt tudom, hogy jó sokat öntöttem a garatra, habár nem lett volna szabad, hogy összeszedjem a bátorságomat, hogy lekapjalak. Én tettem meg az első lépést. Tudni akartam, hogy te is azt érzed-e, amit én. Találkozgattunk egy darabig, de mintha távolodni kezdtél volna újra tőlem. Menekültél. Nem tudtam hova tenni, hogy mi van közöttünk. Mintha folyamatosan csak együtt lettünk volna, aztán már megint nem. Pedig az érzéseim az irányodba egy picit sem változtak. Azt hiszem te voltál az első, igaz szerelmem. Ez pedig sosem múlik el. Nem számít, hogy mennyi minden történik közötte. Húsz voltam, amikor összejöttünk. A szüleim tudtak a kapcsolatunkról, de a te szüleid előtt továbbra is homályos volt az egész. Boldogok voltunk. Azt hiszem.
Egyszerre akartuk megkérni egymás kezét. Kínos, de boldog pillanat is volt. Most pedig fél év jegyesség után szakítottam veled. Szükségem van térre, magam sem tudom, mit akarok. Talán semmit sem érezni. De vajon megvársz, míg kijárom az utamat, vagy örökre elveszítettelek? Tekintve, hogy az eljegyzéskor felvállaltad a kapcsolatunkat és az apád kitagadott téged.. Mondhatni eldobtad az életed miattam.. A világ számára csak a legjobb barátnőm voltál, de az igazság az, hogy te vagy.. voltál számomra a világ minden szeglete.
play by
kor
csoport
rang
emeraude toubia!
22-29
külföldi
szabadon választható
média
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
114

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: