welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alaris Mharaxia, Alexius Mharaxia, Anaise Delacroix, Celeste Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

skjeggestad; ingrid silje
TémanyitásTárgy: skjeggestad; ingrid siljeCsüt. Márc. 01, 2018 10:23 pm
Ingrid Silje Skjeggestad
stay gold, ponyboy
Josefine Frida Pettersen
19 év
norvég
diák
oslo
1999. január 18.
biszexuális
szingli

- A következő órára olvassák el a tankönyvből az első öt fejezetet és válaszolják meg az összefoglaló kérdéseket. E-mail-ben a hét folyamány még küldök csatolmányban olvasnivalót és szeretném, ha holnap estig mindenki elküldené nekem a beadandókat – hadarja a tanár egy szuszra. Szinte ennyi idő alatt fel sem tudom fogni, hogy miket mond. Gyorsan lekaparom minden szavát a határidő naplómba, de ez nem azt jelenti, hogy meg is értem. Csak arra tudok gondolni, hogy mennyire nem akarok itt lenni. Milyen óra is ez? Anatómia? Azt hiszem igen, arra tévedtem be pár lelkes lányhoz csapódva. Abban sem vagyok biztos, hogy az órarendemben az áll, hogy itt kell lennem.
Kissé elbambulok és nem állok fel a többiekkel együtt, de ekkor meghallom, hogy az egyik lány szólítgatni kezd. Kikerekedett szemekkel pillantok felé. Ahogy a fejem támasztottam a kezem kicsúszott a fejem alól és ezzel sikeresen el is kentem a vörös rúzsom. Komolyan miért kell ennyire szerencsétlennek lennem?
- Ingrid, akkor jössz sejttanra? – kérdezi a Hedda nevű lány, mire én aprót bólintok. Gyűlölöm azt a tárgyat, s hogy őszinte legyek minden gyűlölök itt. A professzorokat, a diákokat. Amikor Osloba költöztem azt hittem buli lesz itt élni és attól függetlenül, hogy orvosira járok még lesz egy csomó időm magammal törődni. Én már akkor is tudtam, hogy nem ezt szeretném csinálni, de nem ellenkezhettem a szüleim akaratának. Anyám, apám és a bátyám is orvos. Ez a szenvedélyük, bármit megtennének a gyógyításért. A kicsi lányukat is pont ezért küldték ide, s olyan naivak, hogy azt hiszik egyszer elvégzem. Nem értem miért nem lehetett beletörődni abba, hogy én inkább a művészetekért, a nyelvekért, sa kultúrákért vagyok oda. Emlékszem, amikor felhoztam ezt nekik szépen arcon röhögtek és közölték velem, hogy abból nem lehet megélni és maximum hobbinak jó.
Beledobálom a könyveimet a táskámba és szomorú fejjel követem a lányokat. Annyira nem értem mit szeretnek ezen a helyen. Nekem abból áll az életem, hogy esténként jól berúgjak és másnaposan kullogjak be az iskolába, míg ők annyira lelkesen bújják a jegyzeteiket. Néha szeretnék olyan lenni, mint ők, mert az sem megoldás, hogy minden héten mást szeretnék csinálni és alkalmi munkákat vállalok. Most éppen pultosként dolgozom az egyik menő éjszakai klubban és pénzt gyűjtök arra, hogy egy napon Amerikába költözhessek.
Múlt héten meg újságíró akartam lenni Norvégiában.
Egy hónappal ezelőtt meg jogász Angliában.
Talán egy nap majd lesz szilárd véleményem, s addig sodródom az árral.
foglalkozás: jelenleg pincérnő

hobbi: mindig más

becenév: Skjeg

A szüleim 18 éves korukban ismerkedtek meg az egyetem első évében. Sikeresek voltak, fiatalok, szépek, okosak. Az orvosira jártak és úgy érezték, hogy övék a világ. Talán így is volt. Még be sem fejezték a tanulmányaikat, amikor megfogant a bátyám. Az anyám a diplomaosztójára 8 hónapos terhesen ment el.
A testvérem is követte az útjukat, s mondhatni, hogy én is. Annyi a különbség köztem és a családom között, hogy ez nem feltétlenül az, amit én csinálni szeretnék. Túlságosan szeretem őket, így nincs szívem megbántani őket, hiszen csak a legjobbat akarják nekem. Azt az apró dolgot leszámítva, hogy lényegében belekényszerítenek engem ebbe még mindennél jobban szeretem őket.
név ❖ kor ❖ multi
diák
avatar
Korom :
20

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
25

reagok :
11

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: skjeggestad; ingrid siljePént. Márc. 02, 2018 1:17 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Skjeg!  

Nagyon szépen felépítetted a történetedet egy gyönyörű pofi mellé, aki szüntelenül álmodozik és a szíve mindig máshoz húzza. De, hát a legtöbben gyerekként merünk csak igazán álmodozni utána meg valahogy ez kikopik belőlünk és az elvárások súlya alatt szinte megtörünk annyira igyekszünk megfelelni nekik. Nem is gondolkozunk a végén már azon, hogy mégis mi, mit szeretnénk. De te, ahogy látom szüntelenül álmodozol még ennek ellenére is. Úgy gondolom, hogy ez igazán csodálatos! Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a végső döntésed, de addig is jó szórakozást kívánok neked az oldalon!  


gazdag
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
♡ europe

keresett :
♡ bloody victims

Hozzászólások száma :
106

reagok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: