Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

A hőn szeretet múzsáim
TémanyitásTárgy: A hőn szeretet múzsáim A hőn szeretet múzsáim   EmptyCsüt. Jún. 28, 2018 6:29 pm
Ambrosine Dupont
Why is the rum gone?
Kedves Rosie,

Te vagy a világ legnormálisabb testvére. Komolyan, de néha túl aggodalmas vagy. Olyankor nem tudok mit kezdeni veled. Vagyis de, leitatlak, aztán én is lerészegedem veled együtt. Hogy ilyenkor miket mondunk egymásnak vagy teszünk senki se tudja, mert annyira kiütjük magunkat, hogy egy korrekt fejfájás fogad reggel. Ám az elmúlt időben mintha nem lehetne mit kezdeni veled. Magadba zárkózol és már nem nevetsz annyit a vicceimen, mint régen. Megbántott volna valaki? Esetleg én? Tervezel valamit? Mégsem arra az egyetemre akarsz majd járni amire én? Külföldön szeretnél élni? Távol tőlem? Vagy ha nem ilyesmi bánt, akkor mi?

// Hogy az ikertestvérem vagy a húgom akarsz lenni azt eldöntheted te magad, ezért a kérdőjel a korodnál. De ha a nővérem akarsz lenni nekem úgy is megfelel. A kezed annyira nagyon nincs megkötve. Ha tetszik a karakter és szeretnél a testvérem lenni, nyugodtan vágj fejbe egy privát üzenettel kérdés esetén vagy akkor is ha megjöttél. Köszi!
U.i. Az Ambrosine lehet második név is ha nem tetszik. //

play by
kor
csoport
rang
Pyper America Smith
?
francia
diák


Gemma ?
Life is short. Baby, that's a fact.
Kedves G.,

Nagyon idegesítő vagy! A ragaszkodásoddal, hogy ennyire belém szerettél és képtelen vagy lemondani rólam. Ha a tiéd nem lehetek ne legyek a másé se mi? Van köztünk valami, vagy legalábbis te így hiszed. Mert elhitettem veled, hogy esetleg tudnálak szeretni és te megvagy róla győződve, mindaz amit neked mondok az sziklaszilárd. Szerettelek. Most is szeretnélek, ha olyan lennél mint régen. De egyre féltékenyebb vagy, megjegyzem jogtalanul, de bármit mondok ezzel kapcsolatban, te szentül hiszed, hogy megcsallak és mással fekszem le, amiért te vonakodsz az együttléttől. Elfogadtam, hogy te más vagy. Merőben más, mint állítod. Hiszen, ha elmondanád, hogy 14 évesen megerőszakoltak és nem azért vagy elutasító velem, mert várni akarsz, én azt is megérteném. Csak félsz, mert nem ismersz eléggé.

// Amit róla tudni kell, azt ide mind leírtam, kivéve, hogy a bátyja Zeno a Four Little Blackbirds tagja. Egyéb tényleg alakítható. Ő az etm egyik és egyetlen kulcsszereplője. Hivatalosan nem járnak együtt a karakterek, de bármi lehet belőle. Ezt megbeszélhetjük majd közösen ha megjöttél. Szeretném ha maradna a pb, de meggyőzhető vagyok. Ha érdekel a karakter vagy megjöttél nyugodtan fejbe vághatsz egy privát üzenettel. Köszi! //
play by
kor
csoport
rang
Daria Sidorchuk
17-18
francia
diák
Be a voice, not an echo.

Pascal Dupont
Korom :
19

Tartózkodási hely :
✦ Párizs


Hozzászólások száma :
69

reagok :
22

Felhasználó profiljának megtekintése

A hőn szeretet múzsáim   Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: