Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Quentin & Bianca - Friend of a friend
TémanyitásTárgy: Quentin & Bianca - Friend of a friendQuentin & Bianca - Friend of a friend EmptyCsüt. Júl. 05, 2018 2:40 pm
Szereplők:Quentin de'Arpin és Bianca Fauvelle
Helyszín: Párizs belvárosa
Téma: ahogy alakul~
Anonymous
Vendég
Vendég

Quentin & Bianca - Friend of a friend Empty
TémanyitásTárgy: Re: Quentin & Bianca - Friend of a friendQuentin & Bianca - Friend of a friend EmptyCsüt. Júl. 05, 2018 2:49 pmQuentin & Bianca


If we all should die tonight, we will have no regrets

446// i want the hurt //  hát igen a kezdés nem az erősségem //


- Éééés egy, két, há', egy, két, há', James magasabbra a karodat! Még! Még! Isabella nagyon szép! Nagyon szép és pas de chat... egy , két, há' egy két... Naaagyon szép! Nagyon szép! - az üres színházteremben visszhangzott a koreográfus rendező hangja. A férfi tapsolva irányított minket a színpadon mi pedig úgy léptünk és pörögtünk ahogy mondta.
Egyszerű testhezsimuló ruhába bújtatott testem parancsszóra hajladozott. Az arcom kipirult, néhány tincs pedig megszökött a gondosan feltűzött kontyomból.
Még csak nemrég kezdtünk de már elfáradt mindenki. Pláne hogy a melegítés után még csak próbálni sem tudtunk rendesen nekiállni, hála drága jó André barátunknak aki persze megint késett. Milyen jó hogy ő a partnerem.
- Bianca, nem tudod hol van már André? - szólt oda nekem a rendező mintha én lennék annak az üresfejű bájgúnárnak a bébiszittere.
Felegyenesedek a cípőkötözgetésből és már nyitnám a számat hogy kifejtsem Juliennek, a rendezőnknek hogy mit gondolok pontosan hol is tartózkodik André és mit csinál ott, mikor kicsapódik a színházterem ajtaja és meg is érkezik az emlegetett férfiú. Másodmagával.
- Itt van - nyújtottam ki a karomat az irányába ahogy a színpad felé siettek a kíséretével. Julien egyből elkezdte mosni a fejét a pontosságról és a tánc fontosságáról papolva míg én csípőre tett kézzel néztem emg magamnak a kíséretét. Nem balett táncos volt, ez egészen biztos. Nem láttam még itt és nem olyan volt az alkata mint az itt álldogáló, nyúlánk, vékony fiúknak.
Magas volt de széles nem vékony. Inkább izmos. Jóképű. És valószínűleg fiatalabb is lehetett nálam.
André időközben lemeccselte a késésének okát Juliennel és egyből hozzám lépett. Csak akkor lepődtem meg még jobban mikor térderevetődve előttem könyörgött az ő gyönyörű prímabalerinájának megbocsátásáért. Egyből átölelte a derekam, persze belekapaszkodva a fenekembe is, mire nevetve próbáltam eltolni magamtól.
Mondott valamit a vele jövő srácnak arról hogy üljön csak le majd végre felkelt a földről és elkezdhettünk próbálni.
Az egész előadást letáncoltunk, néhány részt többször is. André úgy emelgetett és dobálgatott mintha semmi súlyom nem lenne, atán ahogy Julien elengedett minket és öltözködni kezdtünk páran összesusogtunk hogy menjünk el egy kicsit kocsmázni még. Fiatal még az este, alig múlt kilenc. Ránk fér egy kis lazítás.
André egyből odaugrált ahogy meghallotta a susmust és lelkendezni kezdett hogy menjünk menjünk hozza a haverját is.
A havert akit időközben odarángatott hozzánk.
- Na Quentin ő itt, Isabella, James, Sophia, Rebecca, Bianca - mosolyogva intettem egyet a srácnak - Martin, és Anais... Mindenki, ő itt Quentin. És Most menjünk inni - mondta lelkesen. A lelkesedés persze mindenkire átragad ahogy kiléptünk a langymeleg nyári estébe. Még majdhogynem világos volt, a város pedig lassan ébredezni kezdett hogy felöltse éjszakai arcát.

Anonymous
Vendég
Vendég

Quentin & Bianca - Friend of a friend Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: franciaország :: franciaország temetõje-
Ugrás: