welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arian Saglam, Dorcas Macdonald, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Hands to Myself
TémanyitásTárgy: Hands to Myself Szomb. Júl. 07, 2018 11:05 am
Szépséges neved
You're metaphorical gin and juice
So come on, give me a taste

Sajnos több, mint egy hónapja nem kapok hírt attól, aki megalkotta, s mivel a főszálam lenne a lány így újra hirdetem.

Az előtörténetemben egy mondat erejéig már megemlítésre került hölgyemény.
Aident tinédzserkora óta ismeri, hiszen egymás mellett nőttek fel, miután a srácot magához vették a nevelőszülők. Aztán mikor kidobták, néhány hónapig tartották még a kapcsolatot egymással, végül Aiden úgy döntött a lánykának jobb, ha inkább elengedi.
Hogy ebben az időszakban mi és hogyan alakult a lány életében az teljesen az alkotóra van bízva. A családi hátteret csak annyiban szeretném „megszabni”, hogy ne legyen egyszerű és minden happy, ugyanis a lánykának nem az álomvilágot képzeltem és képzelem el a továbbiakban sem. Hiszen nevezhetjük mazoistának és önpusztító személyiségnek is. Hogy miért?
Enyhe stockholm szindrómája van, ezt ha összepárosítjuk Aiden skizofréniájával, ígérem, hogy nem lesznek egyszerű és unalmas játékaink.
Aiden egyik fele – nevezetesen ő – imádja ezt a lányt, amióta csak ismeri. Bármit elé tenne és bármit megtenne érte. Mondhatjuk azt, hogy szerelmes, de ez még nem lett úgy igazán kinyilvánítva. De reményei szerint, most, hogy fél évvel ezelőtt újra összetalálkoztak, s azóta majdnem napi szinten tartják a kapcsolatot, ez végre beteljesedhet.
Igen ám, de Damien is jelen van sokszor. Bár türtőztetni igyekszik magát, de a lányka személye néhanapján annyira irritálja, hogy fogja és bezárja őt a szobába. Melyik épeszű ember engedné ezt? Nyilván senki, ezért kell, hogy a lánykának is legyen defektje, ugyanis nem dobja fel a srácot, sőt egyre többször mászik vissza hozzá, mintha „könyörögne” azért, hogy ne a lagymatag, szerelmes kis bánásmódot kapja tőle.

Nem egy egyszerű karaktert keresek, aki apuci kedvence és pénzzel teli. A legjobban annak örülnék, ha esetleg a lánykának sem az igazi szülei mellett kellett volna felnőni, hiszen ez lehetne egyfajta érzelmi kötelék a srác felé.
Azt képzeltem el, hogy dolgozik, akár pultos, táncos, felszolgáló, bármi, ami a megalkotónak beleférne. Selena lefoglalt avatar, de ahhoz tartozik, aki hozta  keresettem, szóval úgy vélem szabad az út vele. Én imádnám, ha megmaradna ez a páros, de természetesen, ha neked nem gyere be, meg tudunk egyezni.
Múltas játékokat is simán játszhatunk, ahol még Aidennek nem volt ennyire durva a betegsége, azok legalább egyszerű és könnyed menetek lesznek. Smile
Név teljesen rád bízva. Nem igazán tudok keresetteket kiírni, de ha véletlen ennyiből úgy érzed, hogy hoznád, regisztrálás után dobj egy üzenetet. Wink

play by
kor
csoport
rang
Selena Gomez?
25-26
angol
dolgozó?
dolgozó
avatar
Korom :
27

Tartózkodási hely :
Anglia

Hozzászólások száma :
10

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: