welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Cahal Byrne
TémanyitásTárgy: Cahal ByrneSzomb. Júl. 07, 2018 11:11 am
Cahal Byrne
A zene mindenkit megfog és megtart
Colin O'Donough
26 éves
Média
Ír
Írország
1991.10.04
Heteroszexuális
Szingli
 
Mint mindenki más, én is megszülettem. Egészen pontosan hajnali órákban 1991.10.04-én, s az a település ahol megkezdtem a létezésem: Waterford. Szegény családot tudhattam magamnak, apám, anyám és két nővérem kívül más rokonaim nem voltak, hiszen nem tősgyökeres írek voltam a szüleim. Apám félig ír, félig angol, míg anyám svéd. Nem könnyű egy kisebb közösségbe beépülni, s ez így igaz rám is.
A kisiskolás éveimben az osztálytársaim többször csúfoltak, hogy csupán alig folyik az ereimben ír vér. Fattyúvérnek neveztek, ha éppen nem volt más, amivel elfoglalhatták magukat. Én többször megvertem azokat, akik csak a szájukon kiejtették azt a szót. Problémás gyerek voltam, akinek intőt és figyelmeztetést írtak be. Szüleim lehordtak, s nővéreim furán néztek rám. Abbahagytam, mert úgy látszott, hogy jobban teszem, ha nem verekszek soha többé. A szívem vérzett, több sebből, s senki sem akart rajtam segíteni. Azt kívántam volna több hónapom keresztül, hogy a családom eltűnne a föld színéről! Miért nem álltak mellettem? Mi a francért nem lehet engem, a legkisebbet pátyolgatni? Azután tűrnöm kellett minden gúnyolódást, s én is próbáltam inkább a tanulmányaimra összpontosítani. Sosem voltam jó tanuló, s tán sosem leszek. Lényeg, hogy akarva akaratlanul rátaláltam egy jó zenére, s az volt az én mentsváram. Először csupán dúdolgatni kezdtem a dallamát, ha bántottak, aztán énekelni. Nem törődtem, hogy kinevettek a hamis hangom miatt.
Aztán jött az mesésnek tűnő családi kirándulás, s az a bizonyos vég, amit a családomnak szerettem volna, mikor nem segítettek nekem. Egy ködös reggel autóbalesetünk volna, s én nem tudom, hogy én miként éltem túl! De ők eltűntek örökre az életemből, meghaltak. Hirtelen 10 évesen magamra maradtam ebben a kutya világban. Legszívesebben vissza akartam volna fordítani az idő folyását, hogy ahhoz a bizonyos balesethez visszamenjek és valamiként megússzuk. Ám az ilyen dolog csupán gyermek álom.
Mindenesetre az eset olyan hatással volt rám, hogy elvesztettem hangom. Egy hang sem jött ki az ajkaimon.
Egyik csodadokitól a másikig vittek, hogy meggyógyítsanak. Mindenféle agyfurkász, s rendes orvos megvizsgált, de mindhiába. Nem beszéltem, így tanultam meg a némák jelzéseit és szájról olvasni. Némák között jártam iskolába. Egy némákkal foglalkozó nő volt a nevelőm, s némileg az anyám. 14 éves koromban sikerült magamban lezárni a tragédiát.
Tudod milyen rossz érzés újra beszélni, főleg némák között? Mikor minden tekintet értetlenül néz rád, mikor neked mégis van hangod? Szar, s én rögtön otthagytam az a magánsulit.
Egy család vett magához, akik éppen Franciaország költöztek. Egy másik és nagyobb világba. Az ír mellett megtanultam angolul, aztán mivel megtetszett a francia nyelv, így azt is. Strasbourgban kezdtem el igazán élni, s felszabadulni teljesen. Elkezdtem komolyabban foglalkozni az énekléssel, így magántanárhoz jártam, hogy a hangomat képezzem. Kemény meló, kevés siker és sok frusztráció. Nem adtam fel, mert régen eldöntöttem, hogy énekes szeretnék lenni. Suli után elkezdtem dolgozni, így már magam meg a tanítás összegét. A nevelő szüleimtől elváltam békében, s végre saját kezembe vettem az irányítást. A hangoktatóm tanácsára megtanultam klasszikus gitáron játszani. 23 éves koromban egy kisebb zenei vetélkedőn vettem részt, ahol nagyobb tömeg figyelmét sikerült magamra vonni. Ezután több bandától is kaptam meghívást, hogy legyek az énekesük. 25 éves koromra a követőim száma elérte a 200ezret.
26 éves koromra kerültem a jelenlegi bandába, az Érzéki Felhőkbe. Ekkor hagytam abba a kétkezi munkát, hogy több időt tölthessek gyakorlással. 27 éves koromban döntöm el, hogy szeretnék világzenész lenni.  
foglalkozás ❖ Énekes/Zenész  

hobbi ❖ Több napos túrák, hegymászás

becenév❖ Cahi

Család ❖ Nincs
név ❖ kor ❖ multi
newbie

avatar
Hozzászólások száma :
11

reagok :
2

Csatlakoztam :
2018. Jul. 07.

Korom :
26

Tartózkodási hely :
Itt is és ott is

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Cahal ByrneSzomb. Júl. 07, 2018 2:11 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon  Cahal!    

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve.  
Szóval irány a foglalók, avatar+rang! Rangot később kapsz majd az Admintól, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  Wink

Izgalmakban gazdag, jó játékot kívánunk Neked!


▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

Think like a queen. A queen is not afraid to fail.
Failure is another steppingstone to greatness.
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
63

reagok :
5

Csatlakoztam :
2018. May. 03.

Korom :
27

Tartózkodási hely :
Barcelona, Spanyolország

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: