welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Lara és Cahal
TémanyitásTárgy: Lara és CahalVas. Júl. 08, 2018 2:29 pm
18+

Otthon pihenek, s körülölel a csend. Szeretem a nyugodt hétvégéket, hiszen a heti fáradalmakat így kipihenhetem. A fotelban ülök, s hallgatom a zenét. Nem akármit, hanem a saját számainkat, hogy aztán az apró kis hibákat meghallva gyakorolhassunk tovább, s fejlődjünk. Sóhajtok egyet, aztán mivel kezdek éhes lenni, így a konyha felé veszem az irányt. Ott megpillantom a csokoládéval töltött croissantokat, ezért feléjük veszem az irányt. Hamar kinyúlok egyért, hogy a következő pillanatban a ropogós héjú, kellően sült finomságba harapjak. Hmm, mennyei! Élvezem, s nem tudok betelni az ízzel. Ám ezen idilli képet a lakásom csengője zavarja meg, s én magamban káromkodva teszem vissza a maradékot a többi közé.
~ Ki a franc lehet ilyenkor?! ~ káromkodok egy egészségeset, aztán az ajtó felé sietek. A kukucskálón kilesek, s csupán egy csinibabát látok odakinn. Határozottan látom, hogy toporog idegesen egy helyben, s elég sűrűn néz jobbra a folyosón.
~ Eltévedt? Honnan tudja a címemet? ~ vetődik fel bennem a kérdés, ám mikor újra a csengő irányába nyúl, akkor én gyorsan elfordítom a zárban a kulcsot s kitárom előtte az ajtót. Megszeppenten néz rám, aztán egyenesen hozzám simul.
~ Mi a franc? ~ hirtelenjében az sem tudom, hogy mit csináljak vele. Kezdeti sokk után csupán ezt tudom tőle kérdezni.
- Van valami gond kisasszony? - ám ekkor ellép tőlem, s hirtelen előkap egy sokkolót és cseppet sem úgy látszik, hogy nem fogja használni. A testem többször összerándul, s a következő pillanatban a földre esek. A következő kép csupán annyi, hogy elsötétedik előttem a világ.
Nem tudom mikor ébredek, de elég nehezen és a tarkómnál érzek fájdalmat. Mikor sikerül magamhoz térnem, akkor érzem, hogy ki vagyok kötözve egy székhez, s jó erősen. Rajtam csupán egy alsónadrág van.
~ Ez nem lehet igaz! ~ tehetetlenül forgatom a fejem, mikor bejön a csinibaba csupán fehérneműben. Nyelek egyet, aztán hirtelen kiszökik a számon.
- Te nem vagy normális? Mit akarsz tőlem? - érdeklődöm, de amaz csupán egy ostorral suhint az írányomba és felsőbbrendűen szól hozzám.
- Kuss! Paraszt! Nem engedtem meg neked, hogy megszólalj! - csíp ott, ahol eltalált, s akármennyire jó lenne befogni a szám, akkor én szeretném tudni ennek az egésznek az okát.
- Mit vétettem ellened? - erre odajön hozzám, s kétszer emberesen arcon csap.
- Kusss! Elvesztettem miattad a vőlegényem a hülye zenéd miatt! - válaszolja ingerülten, mire én csak nagyokat pislogok, hogy ez meg miről hadovál itt össze vissza. Végül előkapja a mellei közül a telefont, aztán bepötyög valami számot. Fogalmam sincs, hogy kit fog hívni, de elég őrültnek nézem ezt a nőt, ami teljesen megrémiszt.
- Haló! Rendőrség? - szól bele végül a telefonba.
- Van egy túszom, így méghozzá Cahal Byrne! Ha életben akarják tudni, akkor teljesítsék a követeléseimet!
- Egy: 5 millió eurót utaljanak a bankszámlámra. Kettő: Keressék meg az elveszett a vőlegényem, aki 2 hete tűnt el! S franc sem érdekel, hogy kinek a seggéből húzzák elő! 48 órájuk van, vagy a férfi meghal! - ezzel leteszi a telefont, s kimegy valahová. Az én szívem vadul kalapál, s próbálom a kötelet meglazítani, de cseppet sem megy.
newbie

avatar
Hozzászólások száma :
11

reagok :
2

Csatlakoztam :
2018. Jul. 07.

Korom :
26

Tartózkodási hely :
Itt is és ott is

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: franciaország-
Ugrás: