welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arno H. Hesse, Briana Doherty, Brynhilde Swendsen, Ingrid S. Skjeggestad, Karina Hesse-Lerch, Owen Blake, Phoenix Bowie

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 1:35 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 3 4
dán 4 1
francia 1 -
görög - -
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 1 1
német 1 -
norvég 2 1
olasz - -
portugál 1 -
spanyol - -

Kevin Braden
TémanyitásTárgy: Kevin BradenPént. Márc. 02, 2018 11:12 am
kevin braden
Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!
matthew gray gubler
32
ír
törvény embere
dublin
1985. július 8.
heteroszexuális
társ: a magány

- Állj már le, ez rohadt idegesítő! - Hallom a távolinak tűnő, ismerős hangot, ám én csak hümmögök a táblára meredve. Végül közeledő léptek zaját követően a kollégám hirtelen mozdulata rángat ki a gondolataimból, ahogy kirántja a kezemből a tollat.
- Már megint kattogtattad ezt a szart. - Egy másodperc erejéig elmosolyodom, aztán az arcom újra felveszi az aggodalmas, töprengő kifejezést. Paige lehuppan mellém és egész közel hajol, ami újra kizökkent.
- Kedves, hogy próbálkozol, és tudom, mit akarsz elérni, de nem fog menni. Nem tudok lazítani, míg nem oldjuk meg ezt az esetet. - Amint ránézek, máris tudom, mire gondol. Én egyébként sem vagyok túl jó a lazításban. És igaza van. Már nem is emlékszem, milyen érzés elengedni magam. A szüleim halálával megszűnt számomra a "szórakozás" kifejezés. Kitörlődött a szótáramból. Erre a kollégáim mindig emlékeztetnek is.
- Bár még csak pár hete jöttél át hozzánk, de megkedveltünk. Annak ellenére, hogy elég fura vagy néha. Ééés...jól informáltak vagyunk, pontosan tudjuk, hogy idén lesz 10 éve, hogy profilozó vagy. Ezt azért érdemes lenne megünnepelni a hétvégén. Szóval kérlek, tedd félre kicsit az ügyet. Ez itt lesz holnap is, neked meg pihenned kell. - Ez teljesen kiment a fejemből. 22 éves voltam, amikor belecsöppentem ebbe az egészbe. Már gyerekként, a szüleim halála után tudtam, hogy a bűnt fogom üldözni valamilyen formában, erre rá is feküdtem, főleg a tudásomat fejlesztettem az évek alatt. Úgy éreztem, a profilozás az én utam, hiszen mindenáron meg akartam érteni a történteket, és nincs a viselkedéselemzésnél jobb mód arra, hogy belemássz a gyilkos fejébe. A fotografikus memóriám is nagy segítséget nyújt, a tudásszomjam pedig olthatatlan. Mindig bővítem az ismereteimet, hiszen ki tudja, mikor lesz szükségem rájuk. Emiatt furcsának tűnhetek a környezetem számára, ezt elismerem, de eleve a saját kis világomban élek, szóval különösebben nem érdekel. Eddig mindig be tudtam illeszkedni, akárhol dolgoztam. A szülővárosomban, Dublinban kezdtem anno, aztán hamar váltottam, mégpedig nem is kicsit. Egyenesen a tengerentúlról kértek fel, hogy dolgozzak az FBI-nál. Évekig éltem Amerikában, és valószínűleg ott is maradtam volna, ha az életem nem vesz 180 fokos fordulatot. Azt a fülest kaptam ugyanis, hogy valaki pontosan ugyanazzal a módszerrel gyilkol Angliában, mint ahogy a szüleimmel végeztek. Még az a részlet is megegyezik, amit sosem hoztak nyilvánosságra. Lehet másológyilkos, de emiatt sokkal valószínűbb, hogy ugyanaz követi el a mostaniakat, mint aki megölte a családomat. 27 évre eltűnt, miért most kezdte újra? Hogy tudott eddig a háttérben maradni? Börtönben volt, lefoglalta magát, módszert váltott? De miért?
- Hiába beszélek neked, igaz? Most is agyalsz.
- Pár hét ide vagy oda, te máris jól ismersz. - A mosolyom ismét felrajzolódik az arcomra, ugyanakkor az izgalommal vegyes aggodalmat nem tudom teljesen lesöpörni róla. Talán végre sikerül kiderítenem, mi történt anyáékkal. És nem ez az egyetlen rejtély az életemben. Három évvel ezelőtt ugyanis boldogabb voltam, mint valaha - ami nálam nem túl gyakori -, készültem az esküvőmre. Csakhogy egy nappal a ceremónia előtt eltűnt a menyasszonyom. Csak dulakodás jelei látszódtak a lakásán, illetve egy kb. 1 literes vértócsa, amiről megerősítették, hogy az övé. Nincs holttest azóta sem. Egyszerre két ügy kavarog a fejemben a nap 24 órájában, ettől pedig nem tudok szabadulni. Lassan már az sem vonja el a figyelmem, ha más esetekre fókuszálok. A végére kell járnom ennek az egésznek, addig szó sem lehet lazításról, továbblépésről pedig végképp nem. A múltam árnyai fölöttem tornyosulnak, nekem pedig meg kell találnom a módját, hogy feloszlassam őket. Végleg.
foglalkozás ❖ profilozó  

hobbi ❖ olvasás, másra nincs is ideje  

becenév❖ Kev

Család ❖ Már alig emlékszem a szüleimre. Csak az érzés van meg, hogy mennyire szerettem őket. 6 éves voltam, amikor brutálisan meggyilkolták őket egy bevásárlóközponti parkolóban, miközben pakolták be a cuccokat a csomagtartóba. Hogy én hol voltam? A kocsiban. Sosem felejtem el azokat a szörnyű hangokat. Az volt a szerencsém, hogy elbújtam egy pokróc alá. Szerencse? Ahogy vesszük. Ám az biztos, hogy ez a borzalmas tragédia is hozzájárult ahhoz, hogy megleljem a hivatásomat.
Viki ❖ 22 ❖ -
törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
2

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
32

Tartózkodási hely :
☾ anglia ☽

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kevin BradenVas. Márc. 04, 2018 1:12 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Kevin!  

Azt már érkezésedkor kifejeztem, hogy oda vagy a pofidért. A karakter, amit alkottál vele pedig egyértelműen nagyon is passzol hozzá és imádtam olvasni a soraidat annyira, hogy szeretném, ha majd félretennél nekem egy játékot, ha lehetséges..  
De mivel már így is sokáig húztam az elfogadásodat engedem, hogy szelek szárnyán repülj a játéktér felé, amit megtölthetsz majd csodálatosnál, csodálatosabb írásaiddal. Jó szórakozást!
média

avatar
Hozzászólások száma :
36

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: