Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzer. Aug. 22, 2018 4:16 pm

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


A forróság elviselhetetlenül tombolt a testemben. Nem gondolkodtam, a kérdések távol kerültek tőlem, mintha nem is lettek volna ott soha… mintha minden, amit tettem természetes lenne. Ujjaim lassan, ösztönösen simítottak végig az izmos testen és érték el odalent. Nem agyaltam már azon sem, hogy jól csinálom-e egyáltalán. Még nem volt ilyesmibe részem, a testem még is tudta, mit művelek, mert a különös vágy újabb és újabb hullámban tört rám, nem kevés sóhajtást előcsalva ajakim közül. Éreztem, amint megremegek, minden egyes érintésre. Nem zavart, hogy kicsit jobban szorította az oldalamat és a vállamat. Az az aprócska fájdalom sem jelentett igazán kínt. Az apró harapások, finom csókok megint csak ösztönösen törtek fel belőlem, még inkább felkorbácsolva a már amúgy is őrjítő vágyaimat. Talán az a rövidke „akarlak” sem volt több egy sóhajnál, mégis úgy éreztem ajkaim szót próbálnak formázni belőle. S nem volt hazugság egy cseppet sem, mindennél jobban vágytam a csókjaira, arra, hogy a testünk egymáshoz simuljon.
Mintha az az egyetlen szó egy hatalmas gépezetet kapcsolt volna még gyorsabb tempóre. A szívem egyre hevesebben vert, ahogy végig nyalt az ajkaimon. Aztán megéreztem az érintést a nyakamon és a lágy, éppen csak fájdalmas karcolást a mellkasomon. Eddigre már le is hunytam a szemem… el akartam engedni minden kétséget és csak élvezni, hogy megint valami kellemessel kényeztet az élet. Az elmúlt hetek túl nehezek voltak, túl sok változás jött… többek között maga Alaris is. Nem volt olyan óra, sőt olyan perc, hogy ne éreztem volna testemet hatalomba kerítő feszültséget. Ezért most engedni akartam a gyönyörnek. Más nem is járt a fejemben, minthogy szabaduljak a fájdalmaktól… és nagyon is úgy tűnt, hogy Alaris képes lesz legalább egy pillanatra feledtetni őket.
Hagytam, hogy szemeimre sötétség boruljon hát. Így minden más érzékem annyira felszabadult, hogy még hevesebben lihegtem a mosdó némaságába, ahogy szenvedélyes csókok ezrei záporoztak a felsőtestemre. Ahogy ajkai a hasamat cirógatták végig egy rövid, halka nyögést is hallattam. Egy pillanatra a visszhang magamhoz térített, mintha csak azt akarná súgni: „Nem helyes ez így, Henrik.” Csakhogy nem hallgattam rá, mert időközben megéreztem Alaris nyelvét odalent. Érezhette is, milyen heves reakciót váltott ki belőlem. Megremegett a térdem és talán motyogtam valamit olyasmit, hogy: – Uramég…
Csupán akkor nyitottam ki a szememet, mikor megemelt, mikor önkéntelenül simítottam végig a testén, hagyva, hogy a lábaim bilincsként kulcsolják át a testét. Ezen sem gondolkodtam, csak csináltam. Hagytam, hogy ujjai a nedves alsógatyával babráljanak. Nem számított, hol érint vagy mit tesz, csak az, hogy mennyire élveztem. Hördültem egyet, ahogy a testünk összedörgölőzött, forró lehelete kellemesen égette a bőröm. Éppen szóra nyitottam volna a számat, hogy becézzem valamivel, mikor jött az az átkozott kopogás.
– Ezt nem hiszem el… – Ezt sikerült sóhajtanom kedvességek helyett.
Alaris valamit magyarázott, hogy foglalt, de közben már rángatni kezdték kívülről a kilincset. Szerettem volna valamit mondani, hogy takarodjanak vagy ilyesmi… de megint beelőzött Alaris. A hangján éreztem a feszültséget, ezért nem mertem megszólalni sem. Ahogy elengedett és öltözködni kezdett, én is remegő tagokkal nyúltam a ruháimért.
Nehezen bújtam a nadrágomba, ami most túlságosan is szűknek hatott. Közben lábfejemet is belenyomtam a cipőmbe, hátha akkor gyorsabba haladok. Sokat nem értem vele, csak azt, hogy félre gomboltam az inget. Remegő ujjakkal próbáltam helyre hozni a hibámat. Ezer meg ezer zavarba ejtő gondolat futott át a fejemen közben. Majdnem biztos voltam benne, hogy vannak ott kamerák, amik felvették az egészet… vagy hogy valaki meglátott… mintha valami üldözési mánia rázta volna meg minden porcikám egyetlen pillanat alatt. Mekkora egy idióta vagyok… Ez a gondolat nem akart eltűnni, hiába néztem Alarisra. Most valahogy ez sem nyugtatott meg, sőt szégyelltem magam a vágyaim miatt, amit csak a pusztalátványa váltott ki. Talán az mentette meg az estét, hogy megfogta a kezemet és közelebb húzott magához. Az a csók hirtelen minden idegszálamat megnyugtatta. Inkább csak figyelmeztetésként böktem oda: – Soha többé nem bulizok veled…
Ahogy átkarolta a vállamat, én megfogtam a kezét. Reméltem, hogy ettől majd úgy tűnik, mintha csak segíteni akartam volna neki. A zár persze kattant és a két hülye liba került elő. Odakint már csupán a hányás gusztustalan hangját hallhattuk. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy még egyszer elmenjen a kedvem Heddától, na meg Linneától.
Vége volt a színjátéknak, ahogy ismét kint, az éjszakában találtuk magunkat. Alaris felegyenesedett, még szorosabban húzott magához, én pedig – talán a sötét miatt – kicsit bátrabban karoltam át a derekát, szorongattam a ruháját. Ahogy a fejét az én fejemnek támasztotta, valami olyat éreztem, amit addig még soha. Megint melegséget, de most nem odalent, hanem a mellkasomban. Nyeltem egyet. Még sosem voltam ilyen intim helyzetben senkivel.
– Ugye gyorsan jön a taxi? – Kérdeztem kicsit rekedten. Ujjaim még erősebben martak a ruhába. – Nem szeretek sokat várni. Otthon akarok lenni… – Egy egészen kicsit morogtam is. Tudtam, hogy ez a hisztéria mostanában olyan természetesen jön belőlem, mintha mindig is a részem lett volna. Valójában csak az elmúlt hetek aprócska hozadéka volt, amit talán sosem mosok le magamról.
Szerencsére pár perc alatt be is kanyarodott egy autó a sarkon. A mi taxink volt az, én pedig, bár nem akartam elszakadni Alaristól, mégis csak oldalra léptem egy jó métert. Másnak nem volt köze ahhoz, ami közöttünk kezdett kialakulni. Túl intim volt, túl sokat jelentett már akkor.
– Csakhogy megjött! – Háborogtam, holott nem is várakoztunk sokat.
Szószám: 870 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 7:16 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


- Tudom, hogy veszélyes vagy. De most emberedre akadtál... - lehelem nyakára, s az utolsó szócska egy halk nyögésben ér véget, mikor megérint, s egyre lejjebb siklanak ujjai. Ahogy testünk összesimul, megérzem magamon szívének heves dobbanásait, s azt az elfojtott vágyat, mely ott tombol benne. Ebből is látszik, hogy én sokkal gyengébb vagyok, mint Ő, hiába is ostromolja magát a történtek miatt. Én törtem meg előbb, s úgy húzom magam után a szakadékba, ahogy csak tudom.
Már csak a hangjától is libabőrös leszek, de mikor odalent megérint, egy különös forró bizsergés fut át mindenemen. Szorosabban is meg kell kapaszkodnom oldalában s vállában, mert fenn áll a veszélye, hogy összecsuklik a lábam a hirtelen jött vágyhullámtól. Ajkaim szinte remegve csókolják, mintha ez lenne a vihar előtti csend, mely kitörni látszik. Szaporább sóhajok szöknek fel belőlem keze hatására is, s ahogy szája kicsit másfele vándorol, vadul túrok bele hajába, hogy még közelebb húzzam magamhoz. Fogai édesen fúródnak bőrömbe, halkan fel is szisszenek, de ez elhal egy mélyről jövő sóhajban, mikor a fülembe súg. "Akarlak..." Ez az apró szócska pedig átkapcsol bennem valamit, hiszen miután végignyalok ajkain, onnantól már mohón siklok le nyakára, hogy vállába vadabbul mélyesszem bele fogaim. Mellkasát óvatosan karcolom végig, de szám rögtön követi a mozdulatot, s szenvedélyes csókokkal lepi el egész testét. Ám mikor hasához érek, immáron már térdelve, akkor erőset harapok oldalába, s a szöveten keresztül kicsit szorosabban fogom ujjaim közé odalent, majd azok lassan felfelé siklanak, s újra le. Majd újra fel, s újra le... A vizes alsónadrág még mindig rettentően izgató, de már roppant nehéz rajta látni, s nem a földön. Így hát utolsó mozdulattal nyelvem kúszik végig rajta odalent a nadrágon keresztül, s ezzel a lendülettel fel is állok, majd derekába kapaszkodva kicsit közelebb húzom magamhoz, de csak azért, hogy megragadjam hátsó felénél fogva, s megemeljem úgy, hogy lábai könnyen tudjanak körém fonódni. Ezt követően újra szorosan az ajtónak tolom, s szenvedélyes, egyre vadabb csókokkal záporozom őt, miközben érezheti, hogy hátul lassan bár, de egyre lejjebb húzom az alsónadrágot rajta. A mozdulatba még a csípőm is becsatlakozik, hiszen miközben szorosan feszülünk egymásnak, úgy az odalenti dolgok is vadul siklanak végig egymáson. A szapora sóhajok halk nyögéssé alakulnak, forró leheletem pedig vállán állapodik meg, miközben mellkasom oly' vadul emelkedik, hogy már szinte zihálva veszem a levegőt. Levezetésnek ismét vállába harapok, s mikor már mindkét kezem hátulról már bent van az alsónadrág alatt, s akarnám lehúzni róla...
Kopp-kopp...
Élesen hasít a fejembe az ajtó túloldaláról, az amúgy igen csak közelről jövő kopogás, mely visszhangként fut végig mindenemen. A kilincs is megmozog, persze benyitni nem tudnak, hiszen bezártam.
- Ezt nem hiszem el baszd meg... Foglalt! - az elejét csak a levegőbe súgom, viszont az utolsó szócskát már kintre kiáltom. Ám mintha meg sem hallanák, megint megmozdul az a kibaszott kilincs.
- Mi a faszt nem értesz azon, hogy foglalt?! - kiabálom kifelé, de ekkor már elengedem Henrit, és sietős mozdulatokkal magamra húzom a gatyát, magasról téve rá, hogy alatta még eléggé vizes vagyok. Itt csak a felszínt tudjuk kapargatni, hiszen úgyis mindig lesz valaki, aki megzavar minket, úgyhogy ahogy Henri is mondta, ideje hazamenni. Az inget is begombolom, megvárom, hogy ő is felöltözzön, s miután csillapodtak kicsit a kedélyek odalent, a zárra helyezem az ujjam, mely mögött még mindig hevesen kopognak. Utána megragadom Henrit, közelebb húzom magamhoz, s egy utolsó csókot még lehelek ajkaira.
- A többit otthon... - suttogom felé, majd átkarolom vállai felett, mintha csak támogatni kéne engem a pia miatt. A zár kattan, én pedig erősen lököm ki az ajtót, olyannyira, hogy amaz bele is ütközik a nagy kopogóba, aki Henrinek is ismerős lehet, ugyanis Hedda az, mögötte Linneával. Nem is szólnak semmit, egyből rohannak befelé, de még nem is éri el Hedda a WC-t, már jön is fel belőle az a sok pia. Hülye ribanc, remélem belefullad a saját hányásába... Azonban amilyen hamar jöttek, olyan hamar megyünk mi kifelé. Még mindig átkarolom Henrit, de mikor kiérünk az épületből, s megindulunk kifelé, akkor felegyenesedek, s szorosabban magamhoz húzom, persze csak akkor, ha nem húzódik el tőlem. Sőt, még a fejem is az övének döntöm, ha nem ellenkezik, s így csörgök rá egy taxisra. A kerítésen túl sem akarom elengedni, őszintén szólva rajta kívül már nem érdekel senki és semmi. Csak be akarok ülni a közelgő taxiba, s hazamenni... Vele.
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzomb. Aug. 18, 2018 8:38 pm

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


A hátam az ajtónak csapódott és egy pillanatra sem bántam. Az legalább hideg volt, mert a testemet majd szétvetette a forróság, amit a zár kattanása csak még jobban felfokozott bennem. Tudtam, már csak mi ketten vagyunk… már csak mi vagyunk, senki sem zavarhat meg minket. Felnéztem rá, ahogy megtámaszkodott mellettem az ajtón. Az izmai közben egészen megfeszültek és valamiért ez a látvány jobban tetszett formás melleknél… Ne, Henrik, ezt ne csináld! Igen, ilyen parancsokkal próbáltam elhessegetni magamtól az ilyen ostoba gondolatokat. Amíg csak a pillanatnak éltem, nem volt probléma, addig élveztem az érintéseket, a csókokat… a forróságot és azt a különös remegést, amivel vágytam rá. Csakhogy mindig beférkőztek a fejembe ezek a gondolatok.
– Hát nem is tudom… – Válaszoltam kissé zavart, remegő hangon. Ezt a viselkedést ugyan nem a különös gondolatok tekervénye váltotta ki belőlem. Nem az, hogy egyik napról a másikra meleg lettem, mintha Ida viselkedése váltotta volna ki ezt belőlem… egyszerűen csak Alaris közelében minden megváltozott. Amikor megláttam a házunk ajtajában egy haver volt, aki beugrott… aztán ott voltak azok az érintések. Eleinte viccnek véltem őket, az én gyomrom mégis bukfencet vetett a hasamban, mintha valamit jelezni akarna. A szívem pedig heves ritmust diktálva próbált meg ellenállni neki, de képtelenség volt. Ahogy az ajkait és a nyelvét megéreztem a számon, szinte beleremegtem. A keze az oldalamon olyan forró volt, hogy szinte égetett, könnyedén húzott hát közelebb magához. Érezhettem, ahogy annyira kínozza a vágy, mint engem. Szinte gondolkodás nélkül dörgölőztem hozzá, ahogy alsó ajkamba harapott. Még fel is hördültem. Akárki haladt el az ajtó előtt, könnyedén meghallhatta… de már nem foglalkoztam bele. Csak újra beleremegtem a forróságba.
Aztán jött az újabb cirógatás, valamivel lejjebb. A nedves alsónadrágon keresztül még jobban éreztem tenyere forróságát. A szenvedélyes csókba mindent beleadtam. Ezúttal nem nyitottam ki a szememet, nem figyeltem, hogy akad-e közönségünk. Átkaroltam a nyakát, egyik kezem ujjai a tarkójára szöktek. Finoman cirógattam végig a sötét tincseken, ahogy újra sóhajtottam.
A kérdést jó formán csak akkor fogtam fel az engem kínzó forróságtól, mikor ajkai rövid csókra a nyakamra tapadtak.
– Lehet, hogy veszélyesebb vagyok, mint hiszed – suttogtam olyan sejtelmes, mintha csak egy csaj fülébe búgtam volna ezeket a szavakat. Nem is egyszer mondtam ki ezt a mondatot, ha csábításra került a sor. A lelki szemeim előtt persze akkor nem nagyon lebegett más, mint a fogadás után megszerezhető tárgy vagy pénz. Most más volt, most csak az járt a fejembe, milyen hülye vagyok, amiért ennyire vad szenvedélyt éreztem a közelébe és ennyire vágytam rá. Szerettem volna felpofozni magam, hogy térjek észhez, de már késő volt… hiába ellenkezett minden gondolatom, a testem minden érintésre egy hangos sóhajjal reagált és remegéssel.
A érintés a combomon szinte őrjítőnek tűnt. A finom nyalogatások és csókok pedig, mintha csak tovább fokozták volna mindezt. Tetszett a bátorsága, mert én nem mertem deréktól lefelé érinteni őt. Nem mertem volna simogatni vagy a szám… Ne! Henrik! Szinte háborgott bennem a gondolat, pedig már megjelent előttem a kép, ahogy azt csinálom éppen.
Szóra nyitottam volna a számat, de egy újabb csókkal elhallgattatott. Tudtam, hogy is vágyakozik és én is… csak hozzá akartam simulni és kiélvezni azt, amit adhat. Megerőltettem magam, minden bátorságom összeszedve odanyúltam, finoman a lába közé és úgy cirógattam végig rajta, ahogy tudtam, nekem is jól esne.
– Én sem bírom már sokáig… – Szinte ösztönösen nyögtem ajkai közé azt a mondatot, amit az előbb csókkal fojtott el. A testem beleremegett ahogy megéreztem a leheletét a bőrömön és most én pusziltam az ő arcát, nyaltam végig a nyakát, majd haraptam bele óvatosan. Nem tudom, hogy mindez honnan jött, én csak tettem, amit a testem tenni akart. Finoman harapdáltam végig a mellkasán. Közben tenyerem még mindig ott cirógatta.
– Otthon azért jobb lenne – mondtam egy nyögést követően. Elhúzódtam tőle, fejemet az ajtónak vetettem és próbáltam úrrá lenni megvadult légzésemen. A mellkasom csak úgy hullámzott a vágyak tengerében. Nem bírtam magammal, megint átkaroltam a nyakát, megint csókoltam, megint simítottam. Lehúztam annyira, hogy fülébe tudjam súgni: – Akarlak…
Hát elszabadult a káosz. Elszabadultam én magam, már nem tudva gátat szabni a vágynak, ami utólag bizonyára majd az őrületbe fog kergetni.
Szószám: 679 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzomb. Aug. 18, 2018 4:52 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Henri mellett nehéz bármi másra koncentrálni. Pedig én igazán próbálkoztam, de sem a lányok, sem a pia nem segített, sőt, mondhatni ezek még inkább csak rá tettek egy lapáttal az egészre. Most is képtelen vagyok arra gondolni, hogy az iménti helyzet valójában igazán kellemetlenül érhetett volna véget, hiszen ahogy Henri mellém ér, minden eddigi kósza gondolatom szertefoszlik, s csak őt figyelem. A haját, amit könnyedén fúj a hűs szellő, az arcát, ami annyi érzelmet rejt magában, a kezét, ami zavartan szorongatja a ruhát, a testét, melyhez nemrég még én voltam a legközelebb... Halk sóhaj hagyja el ajkaim, s elkapom róla a tekintetem akaratlanul is. Ez persze sokáig nem tart, hiszen ahogy beérünk a világosabb helyre, most még inkább szemügyre vehetem, milyen, amikor alig takarja csak ruha. Igyekszem úgy intézni a pillantásaimat, hogy annyira azért ne legyen feltűnő, de ez iszonyatosan nehezen megy, annyira, hogy még szorosabban magamhoz húznom a ruháimat, mielőtt még minden egyértelmű lenne...
- Dehogy gondolod meg magad... - ledobom a ruháimat a földre, s szenvedélyesen súgom felé a szavakat, miközben beharapom az ajkam, s úgy tekintek rajta végig szép lassan. Engedek az enyhe lökésnek, ami igazából még tetszik is, s mikor keze a mellkasomra simul, én azonnal megragadom azt, elkezdem őt tolni hátrafelé egyenesen az ajtónak, amit aztán úgy ahogy van, becsapok mögötte. Közel hajolok hozzá, miközben szinte észrevétlenül kúsznak le ujjaim a zárra, ami halkan kattan, s ezzel ki is zárjuk a világot. Kezem visszasiklik feje mellé, ahol kicsit kitámasztom magam, másikkal pedig végigsimítok Henri karján, majd kezem az övében ér véget.
- Hát nem izgalmas tilosban járni? - pillantok felé csillogó szemekkel, széles mosollyal, s ahogy a két kéklő írisz újra összekapcsolódik, megint megérzem magamban a bizsergést, mely arra ösztönöz, hogy most azonnal csókoljam meg őt. Lassan és érzékien érintem csak hozzá számat, miközben óvatosan végignyalom alsó ajkát. A homlokom az övéhez döntöm, s miközben egy halk és vágyakozó sóhaj tör fel belőlem, végigsimítok rajta, majd megállapodok az oldalánál, s közelebb húzom magamhoz. Teljes egészében érezheti, hogy megint mennyire feltüzel a közelsége, s hogy csak fokozzam a pillanatot, még enyhén meg is harapom alsó ajkát. Az pedig, hogy még mindketten vizesek vagyunk, tovább mélyíti a szenvedélyt bennem. Újabb vágyaktól fűtött csók következik, melybe az egész testem beleremeg, s immáron harmadszor, de újra lejjebb szöknek ujjaim, s édesen, alig érintve simítanak végig a nedves alsónadrágon. Most nem sietek sehova. A mozdulataim könnyedek s érzékiek, hiszen vagyok még annyira magamnál, hogy ne akarjam megrémíteni és összezavarni a hevességemmel. Talán életemben először most érdekel ez igazán, eddig maximum csak a taktika vezérelte a figyelmességem, most viszont egyáltalán. Nem taktikázok, hiszen nem megszerezni akarom Őt. Mikor először nézett rám "úgy", már akkor tudtam, hogy úgyis az enyém lesz...
- Most én is megkérdezhetném, hogy te mit művelsz velem. Velem... - suttogom fülébe nyomatékosítva és nagy hangsúlyt adva az utolsó szócskának. Velem... A nagy csajozógép, magányos bérgyilkos, fiatal fiúk megmentője, akiből mindent ki lehetett nézni, csak ezt nem. Mégis talán mindig is ott motoszkált valami, amit nem vettem észre, vagy csak nem akartam észrevenni... Elhajolok arcától s egy lágy csókot hintek nyakára. Ismét alig simulnak hozzá ajkaim, nyelvem is gyengéden siklik végig bőrén, ahogy kezem is óvatosan szökik le a nadrágról, hogy combjának belső oldalán húzzam végig ujjaim.
- Nem tudom... Hogy... Bírok-e... Magammal... Hazáig... - ejtem ki akadozva a szavakat, hiszen köztük minden apró kis szünetben vágytól terhes csókot hintek ajkaira, az utolsó viszont igazán hosszúra és szenvedélyesre sikeredik. Újból megszűnik minden létezni körülöttünk, csupán a távolból szóló elektronikus zene halk dübörgése az, mely ritmust ad a kis játékunknak.
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzomb. Aug. 18, 2018 10:30 am

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


A szívem erőteljesen kalapált, ahogy csak álltam és bámultam a medence környékét. Mintha a hatalmas gőzfelhőben megláthattam volna, hogy ki igyekszik arra. Mégis úgy ácsorogtam, has középig a vízben, mint egy vadászkopó, aki a legapróbb lerezdülést is meghallja vagy éppen kiszimatolhatja, kik érkeznek. Valójában csak akkor vált világossá, hogy egy közepes méretű társaságról van szó, amikor közelebb értek és hallottam a beszélgetésüket. Már éppen visszavágtam volna Alarisnak, hogy: De igen, akkor fordítok hátat, amikor csak akarok! Csakhogy nem volt rá időm. Olyan hirtelen ragadott meg és húzott vissza magához. Csupán a csók közben fogtam fel, mi is történik, addigra pedig már nem csak távoli csevegés hangja csapta meg a fülünket, közvetlenül a gőzfelhőbe borult medence mellé ért a társaság.
– Megyek is… – Morogtam kissé hisztérikus hanglejtés kíséretében.
Az érkezők nem nagyon törődtek velünk. Mire ők a medencében voltak, addigra én már bőven kimásztam, hogy megkeressem az elszórt ruháimat. Megpróbáltam a nagyobbacska golyóba gyűrt ruhával eltakarni a testemet, mintha rejtegetnem kéne Alaris elől… de a szemem sarkából őt figyeltem. Láttam ugyan, hogy mosolyog, de a tekintetem a mellkasára vándorolt és lejjebb… pont akkor, amikor a nadrágját maga elé emelve eltakarta „azt.” Még attól is zavarba jöttem, hogy odanéztem. El nem tudtam képzelni, hogy valaha megérintsem vagy… Ó te jó ég, Henrik! – ráztam meg a fejemet.
Alaris előbb indult meg, mint én… mintha neki ez az egész nem lett volna olyan furcsa. Engem megrázott a tény, hogy egy férfihoz vonzódom… addig az estéig nem nagyon volt ilyenbe részem. Bele sem gondoltam, hogy talán az ilyen hajlamok miatt nem érdekeltek soha a lányok, hiszen azt is élveztem. Nem sokáig, mert ha egy nem jött össze – nagyritkán –, akkor jött a következő. Nem különösebben érdekelt semmi más, csak a testi vágyaim kielégítése, de mintha ez most megváltozott volna. Nem csak az érdekelt, hanem hogy miért szórakozik velem és miért csinálja ezt. Ettől pedig rosszabb voltam, mint Hell, amikor hisztirohamot kap.
Kicsit tétován indultam meg utána az ösvényen. Talán lelassítottam, mert hamar utolértem. Nem tetszett, hogy a hidegfelülethez ér a talpam. Azért a norvég éjszakák eléggé le tudnak hűlni és most, hogy kikapaszkodtam a forró vízzel töltött medencéből, egyenesen csípősnek hatott, hiába volt éppenséggel nyár. Alig vártam, hogy a ruháimba bújhassak.
Csak akkor fordult felém, mikor megérkeztünk egy távolabbi ajtóhoz. Volt abban valami csábító, ahogyan megtámaszkodott az ajtóban… ahogy rám nézett azokkal a kék szemekkel… mintha most rajtam vetné be minden tudását, amit azelőtt a lányoknak tartogatott – legalábbis az én társaságomban.
Közelebb léptem hozzá, de nem annyira, hogy összeérjen a testünk. Az most túl veszélyes lett volna, hiszen még mindig úgy vágyakoztam utána, mint ott a medencébe. Csak bosszantott a tény, hogy valaki meglátott. Nem akartam magam ilyen helyzetbe sodorni. Olyan volt ez, mint egy bélyeg… tudom, én hogy az emberek elfogadók… de nem én akartam lenni a cuki meleg srác, aki a lányokkal lóg, meg akit elhívnak shoppingolni. Amúgy sem voltam alkalmas erre, mert bár szerettem a ruhákat, szerettem öltözködni, de céltudatosan vásároltam. Nem szerettem a boltokban válogatni.
– Menjünk be, mielőtt meggondolom magama… – Sóhajtottam.
Esélyem sem volt védekezni vele szembe. A tekintete lefegyverzett, ahogy az illata is… nem, nem az, amit magára fújt, hanem az, ami tényleg az övé volt. Másoknál, mintha meg sem éreztem volna ilyesmit, de nála, túl feltűnő volt, túl érzéki a saját aromája. Kezemet a mellkasára simítottam és kicsit löktem rajta, hogy beljebb lökjem. Azon a részén nem féltem megérinteni, csak ott… ott… Éreztem, ahogy megint zavarba jövök és vadul pislogni kezdek, mintha azzal összeszedhetném magam.
Szószám: 578 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzomb. Aug. 18, 2018 12:51 amHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Valahol mélyen motoszkált bennem a tudat, hogy talán a pillanat hevében hagyta magát Henri pár órácskája. Hogy annyira meggyötörte az utóbbi időszak, hogy teljesen legyengült lelkileg, s én pont ekkor toppantam be váratlanul mindennek a közepébe. Viszont ahogy hozzám ér, s érzem ajkainak forróságát, hamar bebizonyosodik, hogy itt nincs valójában semmi gyengeség, semmi hirtelen jött hév, vagy manipulálás a részemről, hiszen ő is ugyanazt érzi, mint én. Csak kicsit másképpen éljük meg, de ettől az érzés ugyanaz...
A csókom egyre hevesebb és vadabb, egyszerűen képtelen vagyok már bent tartani azt a sok elfojtást, ami ez alatt a kis idő alatt tombolt bennem. Azért is hatalmas, mert most már nem csak az ösztönök munkálkodnak bennem, mint ezelőtt a többi lánynál, hanem valami sokkal különlegesebb, ami igen csak nagyot facsar a fantáziámon. Az oldalamat szorító keze még inkább arra ösztönöz, hogy közelebb húzódjak hozzá - igazából most azonnal kirángatnám a fűre, hogy ott még inkább leteperhessem. Mikor szemünk pár pillanatra találkozik, újra hatalmasat dobban a szívem, hiszen a tekintete mindent elárul. Akar engem. Ahogy megnyalja szája sarkát, én ennek hatására beleharapok alsó ajkába, nyelvem beljebb szökik, s talán valamiféle kéjes mosoly is kiül arcomra egy hümmögéssel kísérve. Az illata újra megbolondít, mikor tovább haladok nyaka felé, ahol az izmába is belemélyesztem fogaim kissé talán erősen is, hajába pedig hátulról vadul túrok bele. Másik kezem persze nem bír magával, de szívesen tovább kúszna, hogy letépje róla a gatyát, erre azonban várni kell... Megint.
A szemeim kipattannak, s bár még akarom élvezni egy kis ideig a helyzetet, amíg nem érnek ide, Henri mégis hamarabb kapcsol, mint én, s eltol magától. Jó, ez mondjuk kissé meglep, de mikor meglátom újra azt a kétségbeesett tekintetet, mint odahaza, amikor azt hitte, hogy a húga meglátott minket, inkább én magam is elengedem őt, s egy lépést még hátrálok is, nehogy túl közel legyünk egymáshoz... Ám mikor újra megszólal, én értetlenül nézek körbe, s bár nagy a gőz, de nem látok azon túl semmi mozgást, így tényleg, nekem címezte konkrétan a kérdést.
- Csak annyit kellett volna mondanod, hogy "nem". - válaszolom fura pillantásokkal, s nem igazán értem ezt a heves reakciót részéről. A tagadási fázis üthetett be hirtelen? Meglehet. Nálam viszont máshogy működik a dolog, s egy pillanatra talán megérzem a régi Alaris hatását, az "amit akarok, azt úgyis megszerzem" című elvet. Ezt persze hamar elhessegetem, hiszen ez teljesen más helyzet, kicsit sem hasonlítható a lányokkal való kapcsolatomhoz. Már csak azért, mert azok nem voltak ennyire bonyolultak... Látom rajta, hogy egyre jobban felhúzza magát, mire én is kezdem kicsit mérgesen ráncolni a homlokom, ám mikor megfordul, akkor hamar felmegy a pumpa.
- Nekem te ne fordíts hátat! - ragadom meg a kezét, s azzal a mozdulattal meg is fordítom, miközben kezét magam mögé tolom s egy utolsó csókot lopok még tőle - ha akarja, ha nem. Talán két másodperc lehet az egész, utána pedig el is engedem, sőt, halványat még lökök is rajta.
- Most már mehetsz. - részemről az idegesség szinte azonnal elszáll, mikor csak hozzáérek a kezéhez. Ezt pedig onnan is tudhatja, hogy egy sejtelmes mosoly ül ki arcomra, mikor ellépek tőle, majd a peremhez érve kimászok a medencéből. Talán ekkor érkezhet meg a kis társaság is, akik igazából nem sokat törődnek velünk, egyből befoglalják az egész helyet. Én viszont elfelejtettem azt a röpke tényt, hogy bizony Henri igazán kellemes dolgokat ért el odalent, így mielőtt még jobban szemügyre vennének, gyorsan magam elé rakom a fekete nadrágomat, s még a cipőmet is kézbe veszem. Egyszerűen muszáj vigyorognom az egész helyzeten, s legyen bármilyen frusztrált is Henri... Nekem akkor is tetszett ez az egész. S itt bizony nem végeztem...
Megindulok hát az ösvény irányába mezítláb, bevárva a másik felem, ahol összeszedem az ingem is, s persze közben végig őt figyelem azzal a sunyi mosollyal, amit már nehezen tudnék levarázsolni magamról. S őszintén szólva, nem is akarok. Lehet a sok pia tesz bátrabbá és harsányabbá, nem tudom. Túl sok kedvem ugyanakkor nekem sincs maradni, de csak azért, mert szívesebben lennék már kettesben vele. Előtte persze célszerű átöltözni, mielőtt kidobnak a taxiból, úgyhogy áthaladok a báron, de nem állok meg a földszinten az első mosdónál. Jobb, ha Henri nem látja a szilánkokat... Inkább tovább haladok a hátsó felé, ahova először bekopogok, és mivel csend van, így belépek. Viszont fordulok egyet szinte azonnal - ha csak el nem tűnt közben mögülem -, kicsit kitámasztom magam az ajtónál, mielőtt elborulnék, majd Henri felé pillantok, s egy kacsintást kísérően biccentek a fürdő belseje felé, mintha csak azt mondanám vadul kéklő szemeimmel, "Nem akarsz bejönni?".
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyPént. Aug. 17, 2018 4:23 pm

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Minden hang megszűnt körülöttünk létezni, ahogy ajkaimat finoman az övéire tapasztottam. Éreztem, hogy nem húzódik el, de csak reménykedtem benne: ezt akarja tényleg és nem csak az áldozata leszek valami morbid tréfának. A gondolatok persze ott cikáztak a fejemben még mindig, ahogy résnyire nyitott szemmel pillantottam rá. Talán ez volt az a pillanat, amikor fel fogtam, milyen közel is van és hogy a testünk jobban összefonódik, mint azt valaha is gondolni mertem. Ahogy tenyere végig simított a vállamon, a karomon… megborzongtam, mintha az ő érintése forróbb lett volna a víznél is, amiben ücsörgtünk olyan közel egymáshoz. Belesóhajtottam a csók, ahogy ujjaimat a mellkasára húzta. Bőröm alatt éreztem a bőrét, az izmait, a szívének vad ritmusát. Talán még sem játék ez, Henrik… Ezzel próbáltam bíztatni magam, ahogy tenyerem önként pihent meg az erős mellkason. Nem volt rá szükség, hogy ott tartsa, magamtól cirógattam végig rajta újra és újra, élvezve az erőt, ami áradt belőle. Furcsa volt, hogy valaki olyan csókolt, aki sokkal erősebb volt nálam. Újabb, borzongatóan édes simítás következett, végig a karomon, elérve a vállaimat. Belesóhajtottam megint a csókba, pontosan úgy, mint egy pillanattal korábban. Ahogy ujjai finoman kulcsolták a nyakam, másik tenyere pedig az arcomon pihent, kicsinek éreztem magam… de nem rossz vagy nem férfias értelemben. Olyan volt ez, amire csak ő volt képes. Egyetlen lánnyal sem volt hasonló élményem.
Tenyerem még egyszer végig simított a mellkasán, aztán valahol az oldalánál állt meg. Még közelebb akartam húzni magamhoz. Csípőmmel is felé mozdultam, hogy még jobban érezzem az ő forróságát. Hirtelen mind csak egy útnak tűnt, aminek ide kellett vezetnie, aminek ez volt a célja… talán ezért is szakadt ki belőlem a kérdés, hogy mégis mi a fenét csinál velem. Régóta ismertem már, kölyökkorom óta jóformán… és sosem éreztem azt, hogy a közelében gyorsabban dobogott volna a szívem, vagy kavarogna a gyomrom – mert hát általában így definiálták a szerelemkórt.  
„Amit csak akarok…” Ez a néhány szó mindent egyértelművé tett. Talán, ha nem ragaszkodtam volna olyan fene makacsmódon a tökéletes Henrik álarchoz, még rá is bólintok, mondván: igen, tedd csak, amit akarsz. Inkább belesimultam az érintéseibe. Ajkaim megadták magukat a szenvedélyes csóknak. Nyelvem próbálta felvenni az ő ritmusát. Közben oldalába kapaszkodó ujjaim finoman nyomódtak bele a húsába, hogy még közelebb és még közelebb vonjam magamhoz. Csak egy pillanatra húzódott el, hogy azokkal az áthatóan kék szemekkel az én halovány kékjeimbe meredjen. Szerettem volna megkérdezni, mi folyik most itt igazából… mi fog történni… mintha valami ostoba kamasz fiú lennék, aki először készül ágyba bújni valakivel. Nem jött ki egyetlen hang sem az ajkaimon… helyette kitört belőlem az, akit a lányoknak mutattam. Megnyaltam a szám sarkát, ő pedig mintha csak ennek hatásra, újra csókolni kezdte az ajkaimat. Beleremegtem, ahogy csókjai az arcomon haladtak végig, elérték a nyakamat. Már arra halk kis nyögést hallattam, hogy keze finoman végig cirógatott a hasamon, majd egyetlen ujjal, de az utolsó ruhadarab alá került, ami még akadályt jelenthetett a testemen. Lehunytam a szemem és sóhajtottam egy nagyot, várva a folytatást… átadva magam a forróságnak.
Hangokat hallottam. Ez pedig úgy térített magamhoz, mint egy hatalmas pofon. A szemeim kippattantak, mintha rémálomból ébredtem volna. A rengeteg kérdés egy pillanat alatt megtalálta régi helyét a fejemben, hogy megint tovább gyötörhessenek. Mi a francot csinálok? Mi történik velem? Ahogy végig futottak elmémen ezek a foszlányok, tekintetem befókuszálta Alaris arcát.
– Ne… – Ijedten ragadtam meg a vállainál fogva és toltam el olyan messzire, amennyire csak abban a bódult állapotban képes voltam. – Megláttak…
Valójában kérdésnek szántam volna ezt az utolsó mondatot, de inkább kétségbeesett kijelentés lett belőle. Tekintetemmel a medence környékét kutattam, de a vízből fölfelé szálló gőzben szinte képtelenség lett volna kivenni bármit is. Csak hangokat hallottam, még aközben is, hogy végig simítottam vizes kézzel az arcomon, hátha attól majd magamhoz térek.
– Miért kellett idehoznod? – Kérdeztem idegesen, mintha Alarison akartam volna levezetni minden frusztrációmat. Egyszerűen csak túl sok volt ez azok után, amiken átmentem az elmúlt hetekben. Ida terhessége túl sok energiát vett ki belőlem. Pihenésre volt szükségem, nem bulikra… ezt azóta tudom, hogy találkoztam azzal a Biancával és magam alá gyűrtem – mármint azt hiszem. Nem sok emlék maradt meg arról az éjszakáról, de hogy egymás mellett ébredtünk az biztos pont volt. Ezerszer jutott eszembe, hogy talán vele sem voltam elég óvatos. Túl sokat ittam, holott megfogadtam, hogy figyelni fogok.
– Elegem van… – Pattantam fel és hátat fordítottam neki. – Megyünk. Mozdulj meg!

Szószám: 725 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyPént. Aug. 17, 2018 12:54 amHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Ahogy a lányok eltűnnek, a gondolataim is különös módon teljesen kitisztulnak. Mintha egy kibaszott érzelmi hullámvasúton ülnék... Még mindig hihetetlen számomra, hogy ezt mind Henri volt képes kiváltani belőlem, és még csak nem is erőszakkal. A nők sokszor esnek a ribancság határáig menő túlzásokba, csak hogy meghódítsák a kiszemelt férfit s a tudtára adják, hogy a lábuk bizony nyitott. Henrire viszont elég volt ránézni, elég volt letörölni a könnyeit, vigasztalni, őszintén beszélgetni vele, s megismerni egy olyan oldalát, amit talán még senkinek sem mutatott meg ilyen őszintén. A kapocs már pár éve kialakult köztünk, de sosem hittem, hogy ekkora méreteket fog ölteni, s ilyen elsöprő lesz.
- Dehogy! Nekem azért jobb az ízlésem. Meg amúgy is a rövidebb hajúakra bukok. - mosolyodok el szélesen felé, hogy kicsit könnyítsek a hangulaton, hiszen látom, hogy lesüti a szemét. Azonban erre nincs oka. Én voltam a hülye, hogy ilyen helyzetbe hoztam, s nem az elején mondtam ki a varázsmondatot: "Húzz a picsába." Valamiféle bűntudat is felüti bennem a fejét, de igyekszek ezt az érzést is elhessegetni, hiszen én soha, senki után, semmilyen körülmények között nem érzek ilyet. Így hát fura, hogy amikor elvágom egy "ártatlan" ember nyakát, valójában felszabadult kielégülést érzek annak ellenére, hogy elvettem egy életet, ebben a helyzetben pedig bűntudatod. Ki érti ezt? Én nem. Egy valamit azonban biztosan tudok, mégpedig azt, hogy ez nem csupán pillanatnyi gyengeség vagy fellángolás, hiszen az már elmúlt volna. Miért állnék hát bármilyen jónak is az útjába csak azért, mert "más"?
- Végül is, ha úgy vesszük, akkor ma még nyerhetsz. Ha az idősebbik részét nézzük a dolognak... - súgom a levegőbe sejtelmesen, közben persze nem fordulok vissza, csupán szabadjára eresztem a kis vágyaktól megtűzdelt csónakot. Mikor pedig megbizonyosodok róla, hogy senki sem fog zavarni az elkövetkezendő percekben, meg sem állok Henriig. A közelsége hatalmas lángokat gerjeszt bennem, a köztünk levő feszültséget pedig szinte tapintani lehet. A légzésem hol megremeg, hol pedig akadozottá válik, s mikor Ő teszi meg az első lépést, amaz teljesen megakad odabent a tüdőmben. Nem úgy, mint a szívem, melynek heves zakatolását hamarosan ő is megérezheti, hiszen miközben ajkunk érzékien és lassan fonódik össze, kiélvezve a pillanatot, addig ujjaimmal óvatosan simítok végig vállán, hogy aztán kezéhez érve megragadjam azt, s a mellkasomra tapasszam. Ezután elengedem, épp hogy csak érintve újra végigsimítok karján, ujjaim megállapodnak nyakán, másik kezem pedig arcán, hasonlóan, mint  odahaza. A levegő ekkor egy mély sóhajjal távozik belőlem, mintha csak ezzel ereszteném ki a vágyaim, melyek a mozdulataimban öltenek testet.
- Amit csak akarok... - suttogom vissza ajkai közé, s csókom szenvedélyesebb alakot ölt, miközben közelebb húzom magamhoz. Szinte beleremegek közelségébe, s megint csak vissza kell fognom magam, hiszen nem lenne szerencsés, ha épp valaki rajta kapna minket mélyebb témák közepette... Bár lassacskán már az sem fog érdekelni, csak hogy érezhessem forró ajkait. Az illata annyira bódító, hogy ettől még nagyobb lángokban kezdek égni, s csak még többet akarok. Még többet belőle, a vágyaiból, az álmaiból, az ajkaiból, s mindenéből. Egy pillanatra hajszálnyira elhajolok tőle, csak hogy láthassam arcát s szemeit, s próbáljak rájönni, hogy mi ez az egész kettőnk között. Mi ez a különös érzés, mely teljesen átvette az uralmat közöttünk... Ám nem figyelem őt sokáig, hiszen még ez a távolság is hatalmas számomra, így lágy csókot hintek ajkaira, majd arcára, végül nyakánál állapodok meg. A kezem is képtelen egy helyben maradni, mindent érezni akar, így pontosan úgy, mint a fürdőben, újra végigsimítom őt, lágyan karcolom végig mellkasát, édesen érintem meg hasát, hogy aztán megállapodjak a láthatatlan övnél, mely pár órácskája még akadályt jelentett volna, ám most csupán egy kicsiny szövet az, mely elválaszt kettőnket. Mutatóujjam lassan csusszan beljebb, ám mikor egy másik is követné, váratlanul megtorpanok. Csókom mozdulatlan marad a levegőben, szemeimet kinyitom, s mintha csak a mozdulatlansággal láthatatlanság is járna, úgy kezdek el hallgatózni az egyre közeledő ricsaj irányába. Hirtelen annyira ködös az elmém, hogy képtelen vagyok elengedni Őt, annak ellenére is, hogy a hangok egyre csak közelednek...
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyCsüt. Aug. 16, 2018 8:46 am

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Alaris keze éppen csak érintette az enyémet, beleborzongtam ott a meleg vízben is. Megpróbáltam újra helyre tenni a gondolataimat és nem arra gondolni, ami otthon történt. Nem felidézni, ahogy a hátam neki ütközött a szekrénynek, ahogy a keze végig simított a testemen. Éreztem a hasamon a tenyere melegét, aztán az övemnél babráló ujjakat. Nem is tudom, mik jártak akkor a fejemben. Talán megszűntek a gondolatok és csak a vágy meg ő maradt.
– Azt hittem, hogy már túl vagy mindkettőn… – Lesütöttem a szememet. Eddig tudtam állni a kék szempár pillantását… úgy éreztem magam, mint egy idióta. Hiszen féltékenységemben hagytam magam, sőt játszottam jobban rá az egészre. Korábban nem tapasztaltam meg ezt az érzést, legalábbis nem ilyen értelemben. Nem volt olyan nő, akiért érdemes lett volna annak lennem. Igazából olyan sem volt, aki többet jelentett volna valaha egy menetnél… de Alaris megkavart. Nem tudom, miképpen volt erre képes… nem tudom, hogyan tudott rám annyira hatni, hogy a testem még akkor is izzott attól az őrült forróságtól, amikor Linnea hozzám ért a víz alatt. Ugyanis ha nem lett volna ott, az az apró nyögés sem hagyta volna el az ajkaimat, miközben ő végig simított rajtam és a nyakamat csókolta.
Figyeltem, ahogy elsétál a medence végéig. Az az érzésem támadt, mintha már nem is akart volna rám nézni. Biztosan elrontottam a poénját… csak tudnám mivel. Elvégre ő hozott ide, ő lökött annak a csajnak a karjai közé. Választásom sem volt, hogy akarom-e. Nyilván ez az egész nap arról szólt, hogy engem átverjen. Sóhajtottam egyet és elkaptam róla a tekintetem. Csak magam elé bámultam a vízre.
– Nem nyertem. – Megrántottam a vállamat. – Ahhoz rendesen végig kellett volna csinálnom. De én azt mondtam Linneának, hogy menjen…
Valójában nem tudtam, hogy Alaris hallotta-e ahogy odasúgtam ezt a rövidke mondatot a lánynak. Halkan beszéltem, mert megrettentem attól, hogy hirtelen felkapta a vizet. Volt abban valami furcsa és félelmetes, bár nem egészen értettem, mi váltja ki belőle. Talán csak van valami, amit nem kedvel és Hedda azt tette… nem láttam jól. Csak az arcát figyeltem, miközben Linnea ujjai engem cirógattak. Tudtam, hogy ez nem normális dolog… hogy nem így kéne rá tekintenem. A haverom volt, a haverom, akivel időnként elmentem csajozni… aki kiskorúként vette nekem a piát, ha éppen Norvégiába látogatott. Ezer és ezer emléket próbáltam meg végig futtatni fejben… nem emlékeztem, hogy korábban éreztem volna olyan forróságot a közelében, mint ma.
Ahogy egy kisebb hullám elérte a testemet, felnéztem. Alaris már ott állt előttem és mire éppen csak nyeltem egyet, már is közelebb simult hozzám. Könnyed mozdulattal fészkelte be magát a lábaim közé… én meg zavartan pislogni kezdtem, ahogy megéreztem minden porcikáját… meghát odalent „azt”… A puszta gondolattól is elvörösödtem.
– Azt hittem, hogy már elkezdtük, amikor idejöttünk… – Motyogtam.
Tekintetem szinte önkéntelenül is az ajkaira tévedt. Olyan közel volt hozzám, hogy arcának minden apró vonását megvizsgálgathattam volna. Engem azonban csak a szája érdekelt, ami ma már többször is csókolt. Egy halk sóhaj is elhagyta az ajkaimat és kicsit fészkelődtem, mintha ezzel is jobban hozzá akarnék simulni. Érezhette így, hogy a vágyak bennem is legalább annyira dolgoznak, mint benne… már nem gondoltam arra, hogy csak szórakozik velem. Csak kérdések tömege tolongott a gondolataim helyén: Mit művel velem? Miért teszi ezt? Miért hagyta, hogy Linnea fogdosson? Közben persze megéreztem az illatát is, amibe egyenesen beleborzongtam.
– Mit művelsz te velem… – Suttogtam az ajkainak. Bátortalanul hajoltam még közelebb hozzá, éreztem a leheletét magamon. Finom csókot adtam neki, nem mertem szenvedélyes mozdulatot tenni. Nem mertem neki esni, féltem, hogy az arcomba nevet és azt mondja, ez az egész csak egy vicc… de már régen túl voltam azon, mikor képes lettem volna válaszként azt hazudni: ez csak egy poén volt, csak szórakoztam veled. Megérinteni sem volt bátorságom… éppen elég volt, hogy az ajkaink egymásra simultak. Sosem érintettem más férfit, fogalmam sem volt hogyan kell azt.
Szószám: 689 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzer. Aug. 15, 2018 3:13 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Én voltam az ostoba, hogy nem fojtottam el ezt az egészet már csírájában. Nem is azért hagytam, hogy mellénk csapódjon a két lány, mert annyira vágytam a társaságukra, vagy éppen nem mertem elküldeni őket, hanem mert tudat alatt talán valamiféle bizonyosságot akartam nyerni. Reméltem, hogy élvezni fogom a csajozós esténket, hogy az otthon történtekre pontot teszünk, s valaki lecsókolja rólam Henri ajkait... Bár ezt inkább valami bolond felszínes gondolat vezérelte, hiszen legbelül teljesen mást érzek. Rohadtul nem akarom őt más nőkkel látni, azt akarom, hogy velem érezze jól magát, én pedig vele. S ez rettentően dühítő, hogy lépni csupán pár órácska elteltével vagyok képes. Pont akkor, amikor majdnem visszafordíthatatlan lesz minden.
Hedda egy érdekes lány. Legalább annyira érdekes, mint a többi pármilliárd nő. Mindig is csodáltam a nőkben azt a képességet, amikor órákig tudnak csevegni a semmiről, vagy éppen egyetlen dologról beszélni. Amikor a záporozó kérdésekkel teljesen belemarnak a férfiak agyába, s ezzel elveszik tőlük azt a maradék lelkesedést is. Abból is látszik, mennyire buta szegény, hogy egyáltalán nem érdekelte, hogy tavaly szó nélkül leléptem. A sértődöttségnek, vagy megbántottságnak még csak a halovány szikráját sem éreztem rajta, ami talán még aggasztó is. Hogy valaki ilyen fiatalon ekkora ribanc legyen... Jó, alattam is sokan megfordultak már, de azért akad némi különbség a két felfogás között. Most sem Hedda személye volt az, amiért itt tartottam őket. Valójában minden Henriről szólt a mai estén. Az adok-kapok, a sok pia, az enyhe kis dühroham, s a lányok kedves és illedelmes odébb tessékelése is. Valahol titkon reméltem magamban, hogy Linnea is követni fogja a másikat, de ebben nem voltam teljesen biztos. Igazából már semmiben sem voltam biztos.
Szavaim után már nem törődtem a lányokkal. Számomra köddé váltak, ezáltal pedig a haragom is lassacskán feloldódott. Talán kezd hatni az a temérdek pia, amitől már kissé szédülök is, vagy csak fejbe csapott a lehűlő este. Bár inkább a tény, hogy újra ketten maradtunk. Felsóhajtok, mikor Linnea is távozik, s a gyomromban és az agyamban levő görcs is szinte azonnal feloldódik. Valamiféle halovány félmosoly is felkúszik arcomra, de ez gyorsan visszaszökik a helyére, mikor Henri közelebb húzódik hozzám. Az eddigi csillagokat pásztázó tekintetem pedig megállapodik rajta. Próbálom visszafojtani a feltörő vágyakozó sóhajom, de ez nem igazán sikerül, így kissé akadozva fújom ki a levegőt. A kezem pedig nem mozdul. Képtelen vagyok parancsolni neki, s mintha csak önálló életre kelne, úgy simul közelebb Henriéhez.
- Sosem jött be. Nem véletlenül léptem le tavaly még azelőtt, hogy megtörténtek volna a dolgok. - válaszolom őszintén, mélyen a szemeibe nézve. Érzem, hogy kezd megint elönteni az a forróság, ami otthon is, s kicsit elképedve állok a dolog előtt, hiszen Henri rengeteg érzelmet tudott kicsikarni belőlem azóta, mióta itt vagyok. Erre nagyon egy nő sem volt képes eddig, sőt, megkockáztatnám, hogy eddig a pillanatig féltékenységet se igazán éreztem. Úgy voltam vele, hogy ha egy nő nem jött össze, majd jön a másik. Egyik sem volt képes nagy dolgokat megmozgatni bennem, de talán még szerencse is. Mára biztosan a sitten ülnék.
- Te viszont ha úgy vesszük, akkor nyertél. Ha nem szólok közbe, meg lett volna ma egy idősebb... - súgom felé, miközben felállok a helyemről, s mintha csak nem tudnék egy helyben ülni, úgy lassan a medence végébe sétálok. Ott a kis ösvény felé pillantok, ahol szerencsére nem látok semmi mozgolódást, így lassan visszafelé kezdek lépkedni. Azonban érezhetően nem a helyem felé veszem az irányt, hanem egyenesen Henri felé, ha még a helyén van. Végig csak őt figyelem, s ha felállt már, úgy szorosan lépek elé úgy, hogy testünk összesimuljon, de ha még a helyén van, akkor váratlanul kicsit beférkőzök lábai közé, kezeimet pedig kitámasztom két oldalt a válla mellett a medence peremén, s közel hajolok hozzá.
- Ezután a kis közjáték után lassan el is kezdhetnénk az estét... - szinte suttogom felé a szavakat, s nagyon erősen vissza kell fognom magam, hogy ne csókoljam meg megint úgy, ahogy odahaza a fürdőben. Pedig minden porcikám ezt kívánja, hihetetlenül vágyok az érintésére, mégsem teszem. Hogy miért? Azt akarom, hogy Ő tegye meg. Hogy most Ő lépjen először. Mindeközben pedig még szerencse, hogy vízben vagyunk. Így legalább a félhomályban nem igazán látszik, mi történik odalent annak hatására, hogy megint ilyen közel kerültem Henrihez...
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzer. Aug. 15, 2018 10:04 am

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Hedda undorító ízét éreztem a számban… nem tudom, miért voltam tőle rosszul, máskor felvillanyozott a sikeres csábítás. Mostanra azonban csak az lüktetett a fejemben, hogy „Alaris… Alaris” és közben megállás nélkül az ő csókjára gondoltam, az ő illatát éreztem az orromban. Az érintésére gondolva, pedig valamiféle forróság járt át, ami hevesebb volt minden addig ismertnél. Inkább magamhoz vettem egy újabb poharat – már fel sem fogtam mit iszok – és csak döntöttem magamba a tartalmát. Tudtam, hogy egy barom vagyok, mert már az előbbi kettő is túl sok volt. Miközben a pohár az ajkaimnál volt, Hedda a fülemhez hajolt és suttogott bele mindenféle becézéseket.
Még mindig nem esett jól semmi. A történtek után nem akartam itt lenni, nem akartam azokkal a nőkkel lenni, akik már biztosan megfordultak Alarisszal egy ágyban. Csak valami gyerekes bosszúvágy hajtott, nem mintha esélyem lett volna őt felbosszantani egy kicsit is. Sejthető volt, hogy az a csók és fogdosódás nem volt több egy elcseszett viccnél, én még sem tudtam kiverni a fejemből. Talán ez volt mindig is a baj… az hiányzott a lányokból, amik benne megvoltak… mert Alaris ott maradt minden gondolatom mögött. A csajok csak addig érdekeltek, míg meg nem kaptam őket, míg a közelembe nem férkőztek. Alaris a közelemben volt már… mégha csak egy csókra is. Máskor, ha nincs folytatás, nem agyaltam rajta. Annyira senki sem kötött le és jól tudtam, hogy egy másik lányt bármikor megszerezhetek. De ebben az esetben nem akartam mást. Hát ez volt olyan különös. Nem vagyok meleg… az lehetetlen… – magyarázkodtam magamnak gondolatban, ahogy magam elé vettem Hedda italát is.
Már majdnem az ajkaimhoz emeltem a poharat, mikor egy roppanó hang hallatszott. Linnea aggodalmas nyikkanására azonnal a másik páros felé fordultam. Láttam, ahogy szilánkok hullanak a földre és a pultos máris magyarázkodni kezdett. Alaris vérez kézzel indult el a mosdó felé, csak később fogtam fel, hogy bugyikat is emlegetett. Talán túlságosan aggódtam, mert kicsit félre löktem Heddát és halkan utána szóltam: – Ne segítsek?
Valószínűleg ezt már nem hallhatta meg, mert nem fordult vissza, én pedig csak bámultam a hátát, míg el nem tűnt valahol. Hedda persze megint a fülembe súgott, hogy Alaris már nagyfiú és ne foglalkozzak vele. Egy kis karcolással persze nyilván elbírt egyedül is… de én szívesebben lettem volna vele kettesben a mosdóba, semmint ezzel a két csajjal.
Hagytam, hogy hol az egyik, hol a másik simuljon hozzám. Én arra felé bámultam, amerre korábban Alaris eltűnt. Hosszú óráknak tűnő percek múlva került csak elő, pont akkor, mikor Linnea megharapta a fülemet. Egy sóhajtás szakadt ki belőlem, de nem azért, mert így érintett, hanem mert eszembe juttatta az otthoni kis játékunkat. A lány a fülembe nevetett, közölte, hogy édes vagyok.
– Ó, nagyon is tudom, milyen vagyok… – Rákacsintottam, majd engedtem, hogy ismét Alarishoz simuljon. Végig cirógatott a sérült kezén, úgy ahogyan leginkább én szerettem volna. Inkább megráztam a fejemet. Koncentrálj! Most csajozol! Parancsolgatnom kellett megint magamnak, hogy egy kicsit észhez térjek.
A medencés ötletre nem is reagált, csak követtem Alarist, mikor eltűntek. Igaz ez a nyár sokkal forróbb volt itt Norvégiában, mint a megszokott, de azért a medencéket még így is melegebb vizekkel töltötték fel, mert az ember könnyen megfázhatott a hűvösebb estéken. Ennek a környezete is egészen csinosra volt kialakítva, mintha hatalmas sziklák között készülne fürdeni az ember… mintha csak az izlandi Blue Lagoonba keveredtünk volna.
A tekintetem a vízről a vetkőző Alarisra vándorolt. Beleharaptam az ajkaimba és zavartan pislogtam, ahogy megláttam a felső testét. Ujjaim kicsit remegve babráltak a saját gombjaimmal. Megvártam, míg beül a vízbe, csak utána vetkőztem le és követtem. Nem húzódtam egészen közel hozzá, de annyira igen, hogy érezhessem már az illatát.
– Remélem jól van a kezed, mert… – kezdtem volna, de elő került a két lány. Ezúttal megint Linnea került hozzám, úgy hogy ő és Hedda is eltakarták már előlem Alarist. Miközben ő a nyakamat harapdálta, én a tekintetemmel a férfit kerestem. Sóhajtottam egyet, ahogy a lány keze az alsógatyámra tévedt. Azóta kellemetlen volt ott a hangulat, hogy eljöttünk otthonról.
Már majdnem lehunytam volna a szemem, hogy koncentráljak arra, ami van. Mert azt akartam, mégha nem is örültem, hogy megkaptam. Csakhogy Alaris hangja megzavart.
A lányok egy kicsit felnevetne, mintha ezzel akarnák levezetni a helyzetben nagyon is kitapintható volt. Hedda pattant fel elsőnek és távozott. Linnea nagyokat pislogott rám, mintha tőlem várná a megoldást: – Menj csak… – Bólintottam. Erre ő is felpattant és követte a barátnőjét.
Valami megjegyzést bizonyára ő is tett rám, de nem érdekelt. Közelebb húzódtam Alarishoz és a tekintetét kerestem: – Mégsem jön be Hedda?
A víz alatt megérintettem egy kicsit a kezét. Nem tudom mi ütött be, leginkább ösztönös mozdulat volt mindez. Nem akartam én még egy „buzi poénba” keveredni vele, hogy aztán jól kigúnyoljon egy újabb lány karjaiba lökve.

Szószám: 783 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyKedd Aug. 14, 2018 11:47 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Számomra most az alkohol jelenti a béke szigetét. Bízok jótékony hatásában, abban, hogy kicsit felszakítja belőlem azt a gátat, ami egyre vastagabb lesz, ahogy szép lassan nyúlunk bele az éjszakába. Reménykedek benne, hogy kölcsönöz valami hazug jó kedvet, hogy képes legyek tartani magam, hiszen tudom jól, hogy ha nem innék, akkor bizony nagy balhét csapnék. Ismerem magam, mint a rossz pénzt. Ha valami, vagy valaki böki a csőröm, akkor megszüntetem a haragom forrását. Persze, ne vegyük olyan szigorúan, annyira hidegvérű gyilkos nem vagyok, hiszen csak akkor ölök, mikor arra megbíznak, viszont sokszor keveredek ökölharcba, s nem feltétlenül a másik fél miatt. Nem bírom elviselni, ha provokálnak, vagy idegesítenek. Ilyenkor gyakran ütök. S most ezt jó lenne elkerülni, ezért döntöm magamba egymás után a piákat, s általában jól is bírom, de most a negyedik pohárka után egy pillanatra megszédülök, de szerencsére hamar elmúlik.
- Aha, nincs mit. - mikor Henri megköszöni, inkább nem is emelem rá a tekintetem, hanem bambulok befelé az üvegekre, csak hogy ne lássa meg azt a dühöt, amit már egyre nehezebben leplezek. Tombolni van kedvem. Szétrúgni, ütni, s lőni mindent és mindenkit. Szerencse, hogy hamar lelépek Vladdal, s talán a mai estén ő zsebelheti be az első őszinte mosolyom. Sokszor üzleteltünk már a taggal, aki ahhoz képest, hogy szintén mélyen benne van az alvilág dolgaiban, valójában tisztességes ember, s ezt másoktól is elvárja. Úgyhogy széles vigyorral tűnök el vele, s legalább nem kell tovább hallgatnom ezt az erőltetett színjátékot. Az én elemem úgyis lassan kezd lemerülni... Reménykedek benne, hogy mikor visszatérek, akkor képes leszek magamra erőltetni valami önuralmat, de mit látok? Hogy mindkettő rátapad. Próbálnék benyögni valami ócska szöveget, hátha a színészkedéssel megnyugszom kicsit, ami majdnem sikerül is, aztán minden elbaszódik...
Linnea közelebb lép hozzám, mintha csak hirtelen cserélni akarnának párt, s már látom, hogy hunyja le szemeit, ajkai mozdulnak, de ekkor pillantom meg Henrit is. Heddával. S azt, hogy nem ellenkezik. Most már tudom. Csak szórakozott. Én is bedőltem neki, ahogy az a sok lány. Igaz lehetett egyáltalán Ida? Vagy az is csak valami kamu szöveg volt, hogy megsajnáljam? Mindenféle kérdés záporozik bennem, miközben végig csak Henri szemeibe nézek. Linnea csókja is majdnem csattan rajtam, ám az újabb kör piát már kikértem, ezennel vodkát, így megragadom a poharat, s ajkamhoz emelve húzom le azt, így meggátolva a csókot. S még mindig csak Őt nézem. Linneának persze semmi sem esik le, így csak tovább simogatja a karom újabb alkalmat lesve a csókra, s még cseszteti a hajamat is. Én pedig ezt szinte meg sem érzem. Valami felgyulladt bennem odabent, a tűz pedig egyre csak terjed, s miután lehúztam a vodkát, a kis pohárka úgy csattan szét ujjaim alatt, hogy apró darabjai még a földre is hullanak. De még mindig Őt nézem. Arcomon a mosolynak már apró jelét sem lehet felfedezni. Kicsit be is tompul a külvilág, csupán Linnea kellemetlen közelsége zökkent vissza, aki egyből felnyikkan, és már lép is közel hozzám gondoskodóan, hogy leápolja a kezem. A pultos is jön bocsánatkérően, s közli, hogy rettentően sajnálja, de egyes poharakon volt egy kis hajszálrepedés, és ha valaki erősebben megfogja, megeshet, hogy eltörik. Még a végén én jövök ki belőle jól... Persze, egy kurva repedés nem volt azon a kurva poháron. Minden esetre meghív minket a pultos egy körre, de én elhúzom a kezem a lánytól, s magamra erőltetek egy mosolyt.
- Na mindjárt jövök, lemosom a vért, mielőtt összekenném a bugyitokat. - a dühöm enyhült egy kicsit, úgyhogy tudom tovább hozni azt a szar szerepet, amibe én magam kényszerítettem bele saját magam. Mikor elmegyek, utolsó pillantásom még Henrinek intézem, ám ekkor már nem ül mosoly az arcomon. Bemegyek a közeli mosdóba, s magamra zárom az ajtót. Beállok a tükör elé, s talán egy percig csak magamat bámulom. Ostoba voltam... Ostoba voltam, hogy azt hittem, hogy ez az egész otthoni kis kaland két oldalú. E gondolat hatására pedig megint annyira felhúzom magam, hogy egy hatalmasat csapok a tükörbe, melynek darabjai erőtlenül hullnak a mosdókagylóba. Nem akarom magamat látni. Nem akarom ezt az arcot látni. Remegő sóhajjal próbálom magam észhez téríteni, miközben a szintén remegő öklömből kihúzom a szilánkokat. A vizet megengedem, hogy lemossam a vért, s kicsit alá tartom a kezem. Jól esik az egyre hidegebb csapvíz, s néha elemelem alóla, hogy WC papírral megtöröljem, de öt perc elteltével szerencsére eláll, helyette csak a vágások maradnak az öklömön és a tenyeremen. Az egyik keretben maradt tükörszilánkról még visszafigyel a fél arcom, de lesütöm szemeim, s egy erőtlen, még mindig kissé remegő sóhajjal kilépek a fürdőből, s istenesen becsapom magam mögött az ajtót. Mire visszaérek már nyoma sincs a pohárdarabkáknak, s az aggódó pillantásokat is könnyedén állom. Sikerült kicsit lenyugodnom talán. Megint. Bár a tény, hogy ezt mind Henri váltotta ki belőlem, egyáltalán nem lelkesít. Főleg azért, mert ha nem éreznék semmit, akkor nem is viselkedtem volna így... Ez pedig még aggasztóbb.
- Mit szólnátok, ha kimennénk a kinti kis medencébe? Távolabb van, fák vannak körülötte, úgyhogy... - széles vigyor telepedik a két leányzó arcára, s egyik megsimogatja a kezem, erősen bámulva a nadrágomat, mire ajkait is beharapja.
- Ti menjetek előre, mi addig átöltözünk! - már épp mondanám, hogy szerintem ez annyira talán nem jó ötlet, de mire észbe kapok, a két lány eltűnik. Hezitálva állok még egy kicsit a pult előtt, de nem szólok semmit. Képtelen vagyok rá. Csupán egy pillanat erejéig emelem Henrire a tekintetem, de ha az elkövetkezendő órára gondolok, megint felhúzom magam. Valójában le is léphetnék, és baszhatnék mindenre. De képtelen vagyok Őt velük itt hagyni... Úgyhogy szó nélkül megindulok kifelé a medence felé, remélve - vagy nem remélve -, hogy Henri is követ, s mikor kicsit beljebb vagyunk a fák takarásában, kigombolom az ingem, majd ráhajítom valahova az egyik kisebb fa ágára. Járásom kissé akadozott már, de hamarosan odaérünk a medencéhez, ami inkább hasonlít valami kis sziklás forrásra, hiszen úgy van kialakítva, hogy körben nagyobb kövek pihennek, illetve maga a medence is ebből van kialakítva. Félhomály uralkodik, apró kis lámpák vannak felerősítve a sziklákra, s ha nem lennék tele éppen fortyogó dühvel, s nem jönne utánunk a két lány, még tetszene is az egész... A cipőmet lerúgom, a nadrágomat leveszem s elhajítom, majd beszállok alsónadrágban a vízbe. Henrire pedig még mindig nem nézek. Letelepedek az ülő részen, amely körbe van rakva a vízbe, így pedig nagyjából mellkasig érhet az. Talán erőt is veszek magamon, hogy mondjak valamit, de ekkor meghallom Hedda hangját, s hamarosan felbukkannak mindketten az ösvényen. Az egyik egy sárga fürdőruhában, a másik pirosban. Végignézek rajtuk ugyan, de ez inkább csak megszokásból történik, hiszen valójában egyáltalán nem vagyok rájuk kíváncsi. Pontosabban, nem rájuk vagyok kíváncsi, hanem valaki másra... Ám ezt a gondolatot azonnal elhessegetem.
- Na fiúkák, ugye rosszak voltatok? - bemászik mindkettő kettőnk közé, Hedda az én felemre, az idősebb leányzó pedig Henrihez. Kis ideig csak csevegnek valamit, amit igazából meg sem hallok, mert megint érzem, hogy kezdek ideges lenni. Aztán egyszer csak megint minden elbaszódik...
Megérzem a vállamon Hedda ajkait, aztán fogait, mire egy pillanatra le is hunyom a szemem, és sóhajtok egy nagyot. Ő azt hiszi azért, mert élvezem, de valójában próbálom visszafogni magam, hogy ne könyököljek bele az arcába. Ekkor kicsit erősebben beleharap a vállamba, miközben halad felfelé a nyakamig, ekkor viszont a kezét is megérzem a combomon, ami egyre feljebb siklik. S azt hiszem, itt telt be a pohár. Erősen ragadom meg csuklóját, majd kiemelem kezét a vízből, s odébb lököm azt.
- Húzz innen a picsába. És te is. - szólok mindkettőnek, mire a lányok először csak zavartan nevetgélnek, ám én nem. Az ábrázatom igen csak komoly és gyilkos, mire Hedda sértődötten pattan fel mellőlem egy "seggfej" felszólalással, én meg ugyanezzel a mozdulattal nyújtom el szélesen mindkét kezem a medence szélén, fejem pedig hátradöntöm, szemem a csillagokra szegezem, mintha ezzel le is zártam volna a dolgot, s számomra nem léteznének többé a lányok. Linnea még ugyan hezitál, hogy menjen, ne menjen, s innentől csak is Henrin múlik, hogy megállítja őt, vagy sem. Ha nem állítja meg, akkor Heddával karöltve, vérig sértődve futnak el, ha viszont igen... Annak a következményeit még én magam sem vagyok képes előrelátni...
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyKedd Aug. 14, 2018 10:26 am

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


– Hát akkor eltaláltad az ízlésem… – Nevettem fel egy kicsit Alaris szövegére.
Ez persze még mindig színészkedés volt. Odabent még mindig mart a keserűség és az értetlenség. Sejtettem, hogy ami a fürdőben történt az nem volt több egy hülye poénnál, amit én voltam olyan szerencsétlen, hogy félreértettem. Nyeltem egyet, ahogy a sértettség végig futott minden porcikámon. Talán csak szégyeltem magam, amiért tetszett az a helyzet, amiért a testem forrósággal reagált a csókokra, a simításokra… arra, ahogy az ujjai már az övemnél babráltak. Sóhajtottam egyet az emlékbe, megint Linnea fülébe. Bizonyára azt hitte, neki szól ez az aprócska kis lehelet, mert a karja finoman a derekam köré siklott. Közelebb húzott magához és mosolyogva pillantott rám.
Szerettem volna magam átadni a szokásos, hódításszerű érzésnek. Nem is nagyon néztem körbe, csak beleszagoltam a lány hajába, mikor a szemem sarkából megpillantottam Alarist és Heddát. Nem tetszett, ahogy fogdosta, zavart… annyira, hogy a szívem heves kalapálásba kezdett. Ezért hát magamra erőltettem a szokásos bájvigyort – igen azt a „mindent tudót”, amit a bátyám annyira sokszor emlegetett. Még mindig égett bennem a vágy, hogy bebizonyítsam neki, nem rázott meg az az egész. Én a nőkhöz vonzódok. Unalmasak, nem érdekelnek sokáig, de talán csak nem találtam még meg azt aki nekem kell.
Csupán akkor engedtem el Linneát és húzódtam közelebb Alarishoz, mikor ivásra került a sor. Whiskyt rendelt, amit nem szerettem, mégis megfogtam a poharam és magamhoz húztam. Hallottam, ahogy a két lány sutyorog mögöttünk és nevetgélnek. Én pedig, mintha ösztönösen még jobban vigyorogni kezdtem volna.
Az első pohárka alkoholt lassan kortyoltam. Nem akartam mohón benyakalni, hogy aztán félórán belül szédelegve próbáljak magamhoz térni. Figyeltem, ahogy Alaris és Hedda poharat emeltek egymásnak… hát én nem vártam meg, hogy engem is elérjen az üdvözlés. Egy pillanat alatt ledöntöttem a whisky végét. Éreztem, ahogy végig mar a torkomon és égő érzést hagy a gyomromban. Persze napok óta nem ettem rendesen, nem csoda, hogy ilyen hatással volt rám.
– Köszi, hogy elhoztál ide, máris jobban érzem magam. Tetszik a csinos társaság. – Húzódtam még közelebb hozzá.
Borzasztó egy hazugság volt. Inkább le is sütöttem a szememet, hogy ne láthassa, ha esetleg nem tudom eltitkolni az érzéseimet. Nem szívesen bújtam volna senkivel sem ágyba, mert még mindig ott dolgozott bennem az érzés: talán apa leszek… talán tönkre ment az egész életem. Szinte gondolkodás nélkül húztam le a whiskyt. Az arcomra kiülhetett mennyire utálom, mert egy pillanatra még a szemeimet is lehunytam. Mély levegőt véve próbáltam leküzdeni azt a kellemetlen ízt a torkomból. A legutóbb sem lett éppen jó vége annak, hogy ittam… bár az nem volt minőségi alkohol és a legkevésbé sem ütött gyorsan.
Persze a tempót tartanom kellett, hiszen Alaris is sűrűn váltogatta a poharakat. Csakhogy neki nyolc év előnye volt hozzám képest és biztosra vettem, hogy jártasabb az ivásban, mint én. Nem győzhet le… – határoztam el magamban.
Szerencsére valaki megszólította őt és nem, az tuti nem valami nőcske volt. Örültem, hogy eltűnt, még éppen azelőtt, hogy az illata bódító hatást gyakorol rám. A forróság már megint ott lüktetett bennem… a nadrág, mintha megint túl szűknek tűnt volna. A francba… a francba… – ismételgettem magamban.
Ráadásul, amint Alaris eltűnt a két lány két oldalról simult hozzám és megállás nélkül faggattak. Olyanokról, hogy hány éves vagyok és mit tanulok. A szokásos szövegekkel bombáztak. Hedda belesimított a hajamba, a másik lány pedig a fülembe puszilt. Talán éppen erre a jelenetre térhetett vissza ő is… mert mindjárt megjegyezte, hogy ne csapjam le a nagydarab szőkét a kezéről.  
– Igen, nagyon cuki vagyok. – mosolyogtam Heddára, mikor mindkettőnk karján végig simított. Már tudtam, hogy milyen játék ez… de abba nem akartam belemenni. Inkább ki akartam hagyni Alarist a dologból, mert annak csakis rossz vége lett volna.
– Hát ellen lehet állni ilyen szépségeknek? – kérdeztem és a szabad kezemmel elsimítottam Hedda arcából egy szőke tincset. Ilyen apró finomságokkal vettem le a lányokat a lábukról… és bár most ügyetlen voltam, láttam, hogy hatásos. Megváltozott a szeme csillogása szinte egy pillanat alatt. Csakhogy bennem még mindig ott volt a keserűség és a vágy, amit nem ezek a csajok váltottak ki, hanem Alaris.
Hedda közelebb hajolt hozzám, annyira, hogy éreztem a leheletét az ajkaimon. Ujjaim inkább az újabb pohár whiskyt kutatták volna… de akkor már rám is tapadt. Éreztem, ahogy erőszakosan a számba nyomja a nyelvét. Próbáltam én viszonozni azt a csókot, csakhogy láthassa Alaris is elég béna viccet űzött velem. Egy cseppet sem élveztem. Nem olyan volt, mint az otthon kapott, ezért igencsak gyorsan elhúzódtam. Azonnal az ajkaimhoz emeltem a poharat. Remegő kézzel próbáltam tartani, míg iszok.

Szószám: 748 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyHétf. Aug. 13, 2018 11:10 amHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Bármennyire is úgy tűnhet, hogy Hedda és a kis barátnője tudhatták, hogy itt leszek, mégsem így van. Sőt, igazán nagy pofoncsapásként ér a társaságuk, főleg mert tavaly valóban leléptem egy szó nélkül. Azonban még azelőtt, hogy megtörténtek volna a dolgok... Én teljesen el is felejtettem már az esetet, s most reménykedtem a nők annyira híres sértődékenységében, hátha inkább jól leteremt, de persze nem így történik. Úgy kezd rám akaszkodni, mint tavaly, s lassan tényleg kezdenek feljönni az emlékek, hogy mégis miért hagytam ott. Henri felé pillantok kicsit együtt érzően, ő azonban teljesen máshogy viselkedik, mint vártam. Látom, ahogy a fülébe suttog, én pedig egyből felhúzom magam a jelenet láttán. De nagyon. Velem is csak szórakozott volna, és ennyire ráérzett volna az én gyengémre is? E gondolatra csak még jobban bepipulok, úgyhogy Heddát kicsit erősebben húzom magamhoz, aki fel is nyög örömében, én pedig Henri felé villantok egy igazán széles mosolyt.
- Igen, Henri, ez volt a "meglepetés"... - egy kicsit talán a gyomrom is felfordul, de igyekszem visszafogni a hevességem, úgyhogy oldalra fordulok, s beleszagolok Hedda hajába, aki talán egy fejjel is kisebb nálam. Hátha megérzem jó illatát, ami egy kicsit eltereli a figyelmem, de nem. Vattacukor illatú a haja, ami alap esetben annyira talán nem rossz, de most mindenre vágyom, csak erre nem. Nem baj, a pia majd segít. A sárga földig fogom magam inni, az biztos...
Ahogy átsétálunk a kapun, a kikövezett járda szélén ott áll két nagy darab kopasz fickó ugyanolyan ruhában, ugyanolyan hordó nyakkal. Mikor melléjük érünk, mindkettő nyújtja felém a kezét, kezet fogunk, s célzóan bólintanak, ahogy én is feléjük. Akkor a főnökük itt van, nagyon helyes. Tovább sétálva hamar elérjük a bejáratot, amin átlépve egy igazán puccos kis hely tárul a szemünk elé. Egy nagy tér, bal oldalt széles bárral, jobb oldalt pedig jó pár asztallal, ami meg van pakolva mindenféle kajával. Én gondolkodás nélkül a bár felé sétálok, s kezdetnek kérek mindenkinek egy kör whiskyt. S bár én nem akartam köszöntőt mondani, hanem csak gyorsan legurítani, Hedda mégis megemeli a poharat, így hát akkor én is.
- Igyunk erre a mai nagyon szuper kis szenvedélyes estére! - mosolyodik el szélesen felém, de én egyre csak Henri szemeit fürkészem. Próbálom megfejteni, hogy mégis mit gondolhat, de ez egyelőre nem igazán sikerül. Ahogy legurítjuk a piát, a két leányzó kicsit összesúg mögöttünk, addig én rendelek egy újabb kört, amit talán kicsit idegesen húzok le, s hangosan csapom le az asztalra a poharat. Hogy mit csinálnék most? Mindenkit fejbe lőnék, és csírájában fojtanám el ezt a kibaszott bulit. Erre a gondolatra megint csak ingerült leszek, úgyhogy pár másodperc alatt Hedda és Linnea piáját is lehúzom. Az utolsó már nem esett olyan jól, de nem érdekel. Semmire sem akarok emlékezni...
- Álárisz! - hallom meg ismét a nevem oldalról igen csak erős akcentussal, de most szerencsére nem nőtől érkezik, hanem egy a kinti kopaszokhoz hasonló tagtól. Egyből felpattanok, kérek egy pillanatot mindenkitől, azzal odasétálok az orosz származású Vladislawhoz, kezet fogunk, s mintha csak várta volna, hogy jövök, eltűnünk a hátsó folyosón. Valójában miatta vagyok itt. Fegyverbiznisz... Hosszú történet, de tőle a Mharaxia klán nagyon sokszor rendelt már fasza kis fegyvereket, s most is egy ilyen kis bizniszt intézünk. Tíz percnél azonban nem lehetek el tovább, hiszen a nagy része már le van beszélve, csupán a végső simításokat tettük meg most. Hamar visszasétálok, Vladislaw széles vigyorral újra kezet fog velem, azzal egy szivart tesz a szájába, majd elsétál.
- Remélem nem kezdtétek el nélkülem a partit! Henri, nehogy lecsapd a kezemről Heddát, ma még terveim vannak vele! - röhögök fel, s direkt ráteszek még egy lapáttal az egészre. Viszont ezt egyáltalán nem a lányoknak címeztem, mégis közénk áll Hedda, s Henri karján és az enyémen is végigsimít.
- Pedig a barátod is nagyon cuki, és te is az vagy... Mindketten nagyon édesek vagytok, ugye Linny? - ezt a mozdulatot a másik leányzó is megteszi, aki igen csak nagy szemekkel mér végig minket. Ismerem ezt a nézést, nagyon is jól tudom, hogy mi a tervük, mindkettőnket egyszerre akarnak bezsebelni. A gondolattól megint felfordul a gyomrom, úgyhogy újabb kör piát kérek, az én részem pedig megint csak egyből lehúzom. Hogy féltékeny vagyok-e? Hát rohadtul nem... De ha esetleg valamelyikük megcsókolná Henrit a jelenlétemben, félő, hogy kitépném a nyelvét. És nem azért, mert féltékeny lennék, hanem mert... Csak.
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyHétf. Aug. 13, 2018 9:23 am

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Ismét közelebb kerültem Alarishoz, ismét éreztem az ajkai ízét a számban és nem tudtam elhúzódni. Mintha ösztönösen simultam volna az érintésében, közben mély levegőt vettem, hogy érezzem az illatát. Nem tudom, milyen parfümöt használt, de talán nem is attól borzongtam meg, hanem a saját illatától. A lányok illata gyakran nem tetszett, túl édes volt, túl virágos, túl bódító… ez viszont egészen más. Meg akartam ragadni, hogy magamhoz húzzam és egésznap érezzem, amint az orromon cirógat végig.  
Ahogy kilépett az ajtón, éreztem, hogy a forróság az arcomat is eléri. A fülem hegye bizonyára égő vörös szint öltött, én pedig zavartan, kissé remegő kézzel próbáltam elfordítani a kulcsot az ajtón. Közben a sápadt napfény alig érezhető melegét próbáltam nyugtatásként használni, ahogy arcomat úgy fordítottam, hogy jobban érje az. A hűvös szellő pedig, ami kísérte, mintha egy lágy pofonként csattant volna az arcomon… magamhoz akart téríteni abból a furcsa érzéshalmazból, ami már egy jó pár perce a hatalmába kerített. Ezért is folytattam a csajozásról való csevegést, habár már a gondolattól is elborzadtam, hogy Alarist egy nővel kell látnom. Nem érdekel, hát akkor szedjen össze egy tizennyolc éves csajt! – morgolódtam magamban, egészen addig, míg el nem értünk a taxihoz.
Nem néztem rá. Nem fordultam az illata irányába, hogy azzal láncoljon magamhoz. Éreztem az érintését egy pillanatra a kezemen, de nem néztem rá. Csak bámultam ki az ablakon. Néztem a letisztult tájba belesimuló házak sokaságát. Nem ismertem azt a környéket, ahová mentünk… hiába itt nőttem fel, voltak a városnak olyan részei, amit nem jártam be. Egyszerűen nem volt arra semmi dolgom, nem volt arra semmi dolgom. Inkább kávézókba, kocsmákba jártam a haverokkal, nem pedig luxus házakhoz.
Ahogy kiszálltam a taxiból egy pillanatra el is képedtem. Talán csak az rángatott ki a bámészkodásból, amikor Alaris elindult, át az úttesten a másik oldalra. Én is leléptem a járdáról és már mondtam is volna valamit válaszként a kérdésre, mikor valaki a nevét mondta. Egészen pontosan egy lány. Szinte azonnal féltékeny lettem. Nekem akkor kiáltanak így, ha valamit akarnak… ha valaki csak engem várt a bulijára… hogy aztán meztelenül ébredjünk együtt, totál másnaposra. Nem, Henrik, nem vagy féltékeny! – parancsoltam magamra, miközben végig mértem a csajt.
– Linnea… örülök, hogy megismerhetlek – mondtam. Elővettem a „mindent tudó” mosolyt és rávillantottam a mindig tökéletesen fehér fogsoromat. Szinte láttam, ahogy megcsillan a szeme… pontosan, mint mások esetében szokott. Tudtam, hogy nyert ügyem van és így legalább bebizonyíthatom, hogy nem lettem meleg egyetlen órácska alatt…
A szőke, magasabb lány – feltételeztem, hogy ő lett volna az emlegetett Hedda – Alarisba karolt. Én közben a szemem sarkából végig mértem ezt a Linnea nevű csajt. Nem volt csúnya, sőt kifejezetten szép, de volt a buzgóságán kívül valami más irritáló is benne. Szinte a zsigereimben éreztem, hogy lefeküdt vele és ettől dühösnek éreztem magam. Nem értettem magam, de bosszút akartam állni… mintha legalábbis egy pillanattal korábban történt volna a dolog és a szemem láttára.
Átkaroltam a csaj nyakát és közelebb húztam magamhoz.
– Alaris, mondhattad volna, hogy ilyen szép barátokkal fogunk bulizni… – jegyeztem meg szurkálódva.
Linnea füléhez hajoltam és halkan belesúgtam – nem foglalkozva egyébéként azzal, hogy korábban még fel sem fogott hülye kérdésekkel bombázott – egy rövidke mondatot: – Jó kis esténk lesz nekünk…
Szándékosan egy kis meleg levegőt is fújtam a bőrére. A legtöbb csaj ebbe beleborzongott és félórával később megszabadultak a bugyijuktól. Csakhogy én ezt most nem azért tettem, mert tényleg akartam… nem akartam vele szórakozni… Alarist akartam bosszantani. Hiába éreztem magam zavarban a közelében, inkább maradtam volna vele otthon a szobámba zárva, semmint hogy az egyik szeretőjével bulizzak. Úgy éreztem direkt csinálta ezt az egészet, én pedig bizonyítani akartam.  

Szószám: 589 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyVas. Aug. 12, 2018 10:52 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Henri reakciói láttán muszáj gyakran mosolyognom. Már nem azért, mert ezzel kigúnyolni akarom, hanem egyszerűen annyira őszinték és imponálóak számomra a reakciói, hogy jelen helyzetben egyáltalán nem tudom leplezni az érzéseimet. Amiben amúgy nagyon is jó vagyok. Azonban így látni Henrit, akit eddig teljesen máshogy ismertem... Valójában nagyon tetszik a viselkedése, hiszen tudom, hogy igen csak sok dolgot elfojt jelenleg magában, én viszont késztetést érzek arra, hogy ezeket felszabadítsam. Felszabadítsam, hogy az én vágyaim is szárnyalhassanak. Ehhez persze idő kell, szépen ki kell építeni mindent, hogy aztán a végén a lehető legnagyobbat üssön. Mikor azok a fránya ruhadarabok egyre inkább eltakarnak, én csak nagy sóhajjal pillantok felé, s magamban akaratlanul is visszajátszom az egész jelenetet, de abban viszont már Henrit sem takar semmi. Újabb nagy sóhaj következik, el is kapom róla a tekintetem, kicsit megdörzsölöm kéklő szemeim, hogy összeszedjem magam, majd mintha mi sem történt volna az elmúlt órácskákban, megindulok utána. Természetesen az említett fürdőnadrág részemről is felejtős, s ahogy kimondtam azt a mondatot, szinte azonnal el is felejtettem az egészet, mert egyszerűen képtelen vagyok másra összpontosítani.
Egészen az ajtóig hűségesen és csendben követem, ám mikor akarja kinyitni, én váratlanul elé állok, bal kézzel becsapom azt, másikkal pedig megragadom csuklóját, s egy hirtelen mozdulattal húzom magamhoz közelebb. Pár pillanat az egész, de a mozdulat végén ajkam szinte azonnal az övén csattan. Őszintén szólva még én magam is meglepődök az egészen, de nem bírtam volna elviselni, ha e nélkül megyünk... Csajozni... Újra elönt a forróság, ám mielőtt még véletlenül valahol felbukkanna Hell, gyorsan elengedem, ajkaim eltávolodnak tőle ugyan, de a közelségéből még nem vagyok hajlandó engedni.
- Fogadhatunk. De tudd, hogy én sem szoktam veszíteni... Ha nyerek, pár dolgot meg kell csinálnod. - mosolyodom el sejtelmesen, azzal kilépek az ajtón. Kicsit beletúrok a hajamba, s bár eléggé süt a nap, ez a fekete öltözék nagyon is tökéletes lesz mára.
- Én meg azt hiszem, beújítok egy te korodbelit. - arcomra ugyan kiül a vigyor, de az nem igazán őszinte. Egyre csak arra tudok gondolni, hogy Henrivel milyen jól fogunk szórakozni. Nem pedig arra, hogy velünk melyik csaj fog jól szórakozni. Sőt, e gondolatra talán még halványan ideges is leszek, de ez hamar elszáll, mikor elhaladunk a kocsim mellett, amit óvatosan megpaskolok. Egy fekete Cadillac a kicsike, és ha lehetne férfi-autó közti házasság, gondolkodás nélkül elvenném. Sok mindent átélt már velem, temérdek golyót kapott, az ablaka számtalanszor betört már a lámpákkal együtt, leszakadt az ajtaja, tiszta vér volt az ülés... Mégis hűségesen kitart mellettem. Mi ez, ha nem szerelem?! Amúgy direkt úgy parkoltam vele, hogy a két ház közé nagyjából. A Morstad família hiheti, hogy a szomszédé, ahogy azok is ugyanezt. A taxit pedig közben felfedezem a sarkon, így arra veszem az irányt, s beülök hátra. A címet megadom, így nagyjából fél órás autókázás következik. Sokszor pillantok Henri felé közben, de szólni egyszerűen alig tudok, már nem miatta, hanem mert a taxisofőr jelenléte zavar kissé. Egyszer talán halványan megérintem a kezét az ülésen, ám mikor meglátom a férfi tekintetét a visszapillantóban, szinte azonnal elengedem. Így bár kissé nehézkesen, de végül letelik az út, s megérkezünk egy igazán csak luxus lakás elé. A zene dübörgését már messziről lehet hallani, s mikor kiszállunk előtte, egy igazán pofás kis ház tárul a szemünk elé. Eléggé hatalmas, több szintes, számtalan erkély, hátul medence, odébb jacuzzi, s ki-be mászkáló vendégsereg.
- Na mehet a buli? - vigyorodom el, azzal lelépek a járdáról, hogy átmenjünk a másik oldalra a bejárathoz, ám ekkor meghallom a nevem. Kicsit értetlenül pillantok körbe, ám ekkor meglátom a hang forrását...
- Alariiiiiiiiiiis úristen! - én hirtelen úgy csinálok, mintha nem hallottam volna meg, s kérlelően Henri felé pillantok, hogy beszélgessen velem, de a leányzó nem tágít, s a barátnőjével karöltve rögtön lerohannak minket, amikor megérkezünk a túloldalra.
- Alaris, de örülök neked, úgy eltűntél tavaly! Na mindegy, az a lényeg, hogy most itt vagy! Rohadt jó esténk lesz! Ki a barátod? - s ezt mind egy levegővel darálja le, én pedig nagy sóhajjal próbálok magamra erőltetni egy mosolyt.
- Ő itt Henrik, az én... - értetlenül és zavartan mutogatok, ami kurvára kínos. Mit mondhatnék? A barátom? Az olyan buzis... A haverom? Az meg olyan izé... Mindegy is, ezeknek nem esik le, sőt, a szöszi leányzó hamar be is pártol mellé, nekem meg szerencsére nem kell többet beszélnem.
- A barátod? Az én nevem Linnea, Svédországban lakok, ott járok egyetemre már lassan nyolc éve, most meg kicsit kiruccantunk Heddával nyaralni... - hogy azt kikérdezte, nem tudom, de láthatóan van már bennük pia, s el is döntötték, hogy a mai napot velünk töltik, hiszen a szöszi belekarol Henribe, a barna magas, Hedda névre hallgató pedig belém. Kínos, mert ő tavaly csak tizenhét éves volt, de hát ezeknél a mai lányoknál sosem lehet tudni!
- Engem pedig felvettek oda az egyetemre, ahova Linnea is jár, rohadt jó lesz együtt odajárni! Na és veled mi a helyzet? Merre vagy mostanság? Ugye nincs barátnőd? Hol szálltál meg pontosan? Vagy ideköltöztél? Talán ma még együtt is hazamehetünk... - fel sem fogom hirtelen a sok kérdést, amit nekem intéz, hiszen ezzel párhuzamos a másik leányzó is minden szarral kezdi ostromolni Henrit, így én csak elmorzsolok egy alig hallható "hű bazdmeg"-et, azzal egy újabb, immáron sokadik sóhajjal lépem át a bejáratot oldalamon egy lánnyal, akit legszívesebben a legközelebbi kukába hajítanék bele...
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyVas. Aug. 12, 2018 9:05 pm

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Nincs baj… nincs baj… – ezt a két szót ismételgettem magamban még egy rövid pillanatig. A szívem zakatolt, mintha még mindig félne, hogy valaki meglátott minket. Nem tudom, miért de a kopogás hangja szinte csak fokozta azt a pánikot, amit korábban éreztem. Hangosan vettem a levegőt. Éppen csak felfogtam azt is, ahogy Alaris kilépett a szekrényből. Csak fél füllel hallottam, ahogy a kutyát neveli… talán akkor értettem meg igazán, mi történt, mikor a kezembe nyomta az állatot. Éreztem, ahogy csóválja a farkát és az újra meg újra az oldalamnak csapódik. Aztán az arcomat kezdte el nyalni, amire elmosolyodtam.
– Jól van, jól van… – simítottam végig a bundáján.
Letettem volna magam elé a szőnyegre… de akkor megláttam… megláttam Alarist törölközés közben. Nyeltem egyet, ahogy tekintetem végig pásztázott a testének minden apró szegletén. Olyan izmos volt és olyan nagy… és azok a tetoválások… nem mintha egy pillanattal korábban nem láttam volna a fürdőszobában, de most, mintha még egyszer megragadtak volna. Nem tudtam menekülni előle. Talán a szám sarkát is megnyaltam, szinte fel sem fogtam, elöntötte az agyamat valami forróság, amitől egyszerűen lezsibbadt minden tagom.
Nagy nehezen letettem a kutyát, de csak azért, mert a forróság már nagyon zavaró volt. A kis bundás pedig csak még jobban menekült. Lassan tettem hozzá, szinte sóhajtva: – Rossz kutya…
Megpróbáltam az arcára koncentrálni, de az a mosoly, mintha egy újabb hadjárat indult volna ellenem. A forró vágy egyszerűen elöntött. A testem előtt összekulcsoltam a karjaimat, mintha ezzel is védekezni próbáltam volna, de esélyem sem volt. Tagjaim engedtek, kezeim lehullottak a combjaim mellé és csak álltam, mint egy rakás szerencsétlenség. Bámultam… csak bámultam, míg meg nem illetődtem a felém nyomott törölközőtől és a hozzám közeledő, ajkaktól. Már majdnem lehunytam a szememet, várva az újabb szenvedély csókot. A sóhajtására megremegtem.
– Öltözz… – Nyeltem egyet megint, mintha a vágyaimat is le tudnám tuszkolni a torkomon, hogy aztán megfeledkezzek róluk.
Közben persze ott volt az idegesség és a kérdés, meglátott-e valaki minket? Na meg persze ott volt az értetlenség, mi váltja ki ez belőlem? Talán csak régen voltam együtt csajokkal. Hiszen korábban hetente jutott a kedvemre való teremtés… még csak válogatnom sem kellett, ha akartam minden jelentkezőt megkaptam. De egyiknél sem éreztem magam annyira szerencsétlennek, mint most… és soha nem is vert ennyire a szívem. Törölközőt tartó kezem a mellkasom felé mozdult. Attól féltem, hogy menten infarktust kapok. Öltözködés közben is volt annyira vonzó, mint meztelenül… és az a parfüm… mint egy mágnes úgy vonzott magához.
– Nem akarok nudizni… – Gépiesen válaszoltam, de nem nyúltam az említett ruhadarabért. Nem fogtam fel igazán, miről beszél, mert még mindig a korábban látottak és tapasztaltak hatása alatt voltam. A nadrágom elé húztam a kezemet, hogy ne lássa ennek semmiféle jelét.
Míg ő a telefonját piszkálta, én ledobtam a padlóra a törölközőt és az ajtóhoz sétáltam. Meg kellett támaszkodnom az ajtófélfában. A fejemet kicsit előre hajtottam és mély levegőt próbáltam venni lehunyt szemekkel. Nyugodj már meg, Henrik! – próbáltam észhez téríteni magam. Erőlködve ugyan, de a heves forróság ellenére is magamra erőltettem egy vigyort.
– Akkor indulhatunk csajozni. Az ajtón keresztül, ha lehet – fordultam felé. A hangom magabiztosan csengett ugyan, de közel sem voltam az.
Feltéptem az ajtót, nem szólva, míg eljutottunk a bejáratig. Ott pedig éppen csak egy pillanatra álltam meg, Alaris felé fordultam. Talán, ha nem lett volna már kellemesen hűvös odakint, akkor megint hangosan felsóhajtok… de a friss levegő alaposan kitisztította a fejemet.
– Valami idősebb nő kéne… akarsz fogadni, hogy sikerül-e csábítás? – kérdeztem. Talán valamiféle védekezési ösztön kezdett el bennem munkálkodni, ahogy magunk után kulcsra zártam a bejárati ajtót. A tudatom nem akarta megadni magát a vágynak, amit Alaris keltett bennem… talán bűnösnek éreztem. Nem tudtam volna megállapítani, mert ahogy rátévedt megint a tekintetem, egyetlen nő sem létezett.
Minden koncentrációmat be kellett vetnem, hogy kimondjam: – Eddig senki sem nyert velem szemben.

Szószám: 634 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzomb. Aug. 11, 2018 10:38 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Nem állt ellen. Most sem. Sőt, mintha azt venném észre rajta, hogy minden egyes következő pillanatot egyre jobban élvez, s lassan bár, de átadja magát annak a belső hangnak, ami valószínűleg bennem is ott él, csupán annyi különbséggel, hogy ordítása minden porcikámban visszhangzik. Kaparja belülről a bőröm, csak hogy még közelebb kerüljek Henrikhez, s ki vagyok én, hogy ellenkezzek? Az egész testem lángokban ég ahogy ajkunk összesimul, s az újdonság ereje olyan erővel söpör végig rajtam, hogy minden pillanatba beleborzongok, mikor Henrit érzem a kezeim alatt. Mi lehet ez a különös vonzalom, ami mindkettőnkben felébredt? Mindig is tudtam, hogy a spontán cselekedeteimnek mélyebb értelme van, tudtam, hogy a sors suttogta szavait a kezemnek, mikor megmentettem Őt, melynek valójában a nyomait még a mai napig magamon viselem... Erről azonban nem kell tudnia. S kinél érzem azt a mindent elsöprő vágyat, melyet eddig egy nőnél sem? Nála. Ez minden, csak nem véletlen. Persze a dolgok egyáltalán nem olyan egyszerűek, mint ahogy elsőre kinéznek, hiszen az egyre forróbb kis románcunkat megzavarják. Magamban én is elmormolok minden létező káromkodást, de mikor végignézek Henrin, akin mintha újra a pánik jeleit látnám, elszáll azonnal minden dühöm. Nem tehetek róla, de úgy tűnik, hogy engem ez a kisfiús báj hoz rettentően lázba, márpedig ez a zavartság pontosan ehhez kapcsolódik.
A szekrény ajtaja becsukódik, én pedig levegőt is alig veszek, miközben hallgatózok. Hallom, ahogy nyitódik az ajtó, hallom, hogy szólongatja a hülye húgát, de válasz nem érkezik. Ellenben a kutya újra felébred, és azt hiszi, hogy játékidő van, így elkezd morgolódni. Odakintről viszont még mindig semmi. A szőrmók egyre vadabbul kezd el kapálózni, s bár én megpróbálom felvenni a játék fonalát, amaz úgy tűnik, nagyon is kialudta magát. Épp, mikor Henri közli, hogy nincs ott senki szerencsére, ez a kis büdös dög jól beleharap a kezembe.
. Áu baszd meg! - tárom ki az ajtót, azzal rakom is le a földre, majd lerázom kicsit a kezem, de nem tágít a kutya, hangos morgással, heves farokcsóválással kezd ugrálni rám. Úgyhogy felkapom a kezembe, közel húzom az arcomhoz, s igazán mérgesen szólok felé.
- Rossz kutya! - azon kívül, hogy végignyalja az arcom, nem igazán hatja meg a magyarázásom, így hát mivel nem akar leszállni rólam, odanyom Henri kezébe. Utána köhintek kissé zavartan, azzal megragadom a törölközőt, majd szembe fordulok Henrivel. Bár majdnem megszáradtam itt a nagy igyekezetben, mégis akad még rajtam pár csepp víz. Először a nyakamról törlöm le, aztán haladok egyre lejjebb, miközben végig a szemébe nézek rendületlenül, sőt, ajkaimra az a kacér mosoly fel is kúszik. Mintha csak direkt csinálnám... Ami nos, így is van. Miután végeztem, lassan kezdek felé sétálni, s mikor odaérek, odanyomom a szabad kezébe a törölközőt, közel hajolok hozzá, hogy szinte ajkai közé suttogjak.
- Akkor én azt hiszem... Felöltözöm. - sóhajtok felé vágyakozva, majd megfordulok, visszasétálok az ágyhoz, előkotrom a holmimat alóla, felhúzok egy fekete alsónadrágot egy vörös "Fuck you" felirattal az elején, arra ráhúzok egy fekete, kicsit szűkebb nadrágot, felülre pedig egy hasonló színű inget. Talán kicsit összeöltöztünk, de hát régebben is nagy sikert aratott a nők terén. Ma is biztosan sikerünk lesz... Utolsó simításként még nyomok egy kis zselét a hajamra, hátrafésülöm, cipőt húzok, parfümöt cseppentek a csuklómra, amit összedörzsölök a másikkal, s rásimítom a nyakamra.
- Fürdőgatyát rakj el, szükség lesz rá, ha csak nem vállalsz be egy nudizást este. - vigyorodom el szélesen, majd visszatolom az ágy alá a táskám, s kicsit hátrébb lépve megnézem, hogy nem látszik-e az ajtóból. Ám semmi. Mintha itt sem lettem volna. Leszámítva a morgó szőrgombócot persze.
- Részemről mehetünk. Másszak ki az ablakon, mint a titkos szeretőd? - lépek hozzá közelebb vigyorogva, majd ajkaira pillantok egy sóhaj kíséretében, de elkapom onnan a tekintetem. Még mindig égek legbelül, egy percre sem csillapodtak a vágyaim. Egyre inkább érzem, hogy remek este elé nézünk...
Végezetül előhúzom a telefonom, ami nem hajlandó egyből bekapcsolni, így kiveszem az aksit, visszarakom, megütögetem, s csak ekkor tér újra magához, így rögtön tárcsázok egy taxi után, ami tíz perc múlva itt lesz a sarkon.
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyPént. Aug. 10, 2018 7:55 pm

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Csak bámultam, félve, hogy a húgom áll esetleg ott, ahonnan valamiféle zajt véltem hallani. Aztán meghallottam Alaris hangját, ami úgy hatott rám, mint egy kellemes nyugtató tea a viharos éjszakákon… gyerekként nagyon nehezen aludtam el, ha odakint vihar tombolt. Az égzengésben anyámhoz bújtam, lassan kortyolgattam a teákat, ő meg a homlokomat simogatva suttogott esti mesét a fülembe. Ez volt a mi titkunk, nem mondta el apának, sem a bátyámnak… tőlünk féltem a legjobban, hogy kigúnyolnak, mert gyengébb vagyok nálunk. Persze az öregnek amúgy is meg akartam felelni, az ő csodálatáért tettem mindent. Arn pedig egy példakép volt a szememben. Valaki, akinek szívesen követettem a szavát már kisfiúként is.
Az ujjait a hajamba fúrta, amire lehunytam egy pillanatra a szememet. Sóhajtva vettem tudomásul, ahogy tenyerének melege legyőzött… és nem tudtam többé ellenállni. Valahogy már nem számítottak a gondolatok, amik egy pillanattal korábban ellenkezni akartak, amik el akarták volna lökni. Csak a testem remegése maradt, csak a vágy dolgozott hevesen bennem.
– Ha meglát, nekem végem… – Jelentettem be cseppet sem drámai hangon, ugyanis a helyzethez nem illően sóhajtottam egyet. A tenyerét ezúttal a nyakamon éreztem meg, olyan volt, mintha felperzselné a bőrömet minden érintése. Csakhogy én vágytam azt a fájdalmat, nem tudtam akaratoskodni vele szemben. Egyszerűen sodródtam a forróság hullámával.
Újra ajkaimon éreztem a finom csókokat, nyelvemen cirógattak végig a sóhajai. Önkéntelenül is végig simítottam az izmos karon. Átadtam magam a csóknak, nem gondolkodtam. Nem létezett már a külvilág, csak a simítás a hasamon, a nyelvünk vad tánca, ami nem akaródzott még véget érni.
Elfogott a pánik, ahogy az övem felett éreztem meg az érintését. Nem, nem amiatt, hogy hozzám ért, hanem mert valami zajt hallottam. A jelek szerint persze ő is fültanúja volt a dolognak, így nem csak képzelgés volt. Hosszú pillanatokba telt, mire felfogtam, hogy a zaj inkább kopogás volt. Rövid volt, mintha csak figyelmeztetni akarna: „Mi a francot csinálsz te itt, Henrik?” Én pedig beleborzongtam utólag. Addigra már Alaris elrohant mellettem a szobába… mintha ő gyorsabban kapcsolt volna nálam.
– A francba, a francba… – magyaráztam, ahogy utánamentem.
A táskát éppen akkor tolta be az ágy alá. Már rohant is, hogy a kutyát kapja a karjai közé… én pedig csak álltam, mint valami töketlen hülye. Két sóhajtás között próbáltam az agyamat a fáradtság tompultságából kirángatni. A káromkodásom sem igazán a kopogásnak szólt, hanem annak, hogy ilyen kegyetlenül megzavartak egy tökéletes csókot. Ó te jó ég! – átkoztam magam, hiszen utoljára akkor volt ilyen gondolatom, mikor egy lányt próbáltam meg levenni a lábairól.
Egy tétova mozdulattal becsuktam Alaris mögött a szekrényajtót, nem is nézve a szemébe… csak éreztem, hogy a zavartól ég az arcom. Megpróbáltam újfent összeszedni magam, hátha akkor minden rendben lesz… hátha akkor normális emberként téphetem fel azt az átkozott ajtót.
– A franc… – Ismételgettem még mindig, ahogy a hajamba túrtam. Közben lábaim ösztönösen mozdultak az ajtó felé. Mély levegőket vettem, hátha megnyugszik kicsit a testem és egy egészen kicsit összeszedjem magam.
Ujjaim a kilincsre simultak. Hirtelen mozdulattal nyitottam ki az ajtót, de nem találtam ott senkit. Nem volt ott senki, sem Hell, sem más családtag, de még csak nem is egy aggódó szomszédasszony. Nem volt persze kizárt, hogy volt ott valaki eredetileg, csakhogy elég lassan jutottam el odáig, hogy beengedjem az illetőt.
– Hell? – Hajoltam ki kicsit jobban. Válaszként csak a bánatos zene érkezett újra és én, a küszöböt átlépve pillantottam az ajtaja felé. Még talán tettem is egy bátortalan lépést arra, de láttam, hogy szorosan csukva van még mindig a szobaajtó. Talán megint egy jó adag depresszió döntötte le a lábáról vagy csak az én letargiámat akarta növelni ezzel a remek dallammal… minden estre jó után járt ahhoz. Ez volt az egyetlen dolog, ami abban a helyzetben ki tudott rángatni a forróságtól teli remegéstől.
A francért kellett ilyen szűk gatyát húznom… – morogtam magamban, ahogy ismét a szoba küszöbén belülre kerültem és becsuktam magam mögött az ajtót. A biztonság kedvéért az alig használt kulcsot is elfordítottam a zárba. Azért a szívem mélyén hálát adta az égnek, hogy a szülei most ruccantak ki Svédországba. Így legalább nem kellett bekommandózni a szobámba egy görög pasast, aki pillanatok alatt lemeztelenedett.
– Nincs itt senki… – Jegyeztem meg, hátha Alaris magától bújik elő a szekrényből és nem nekem kell előrángatnom.

Szószám: 699 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyPént. Aug. 10, 2018 8:32 amHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Nehéz nem észrevenni Henrik gyötrődését, hiszen az arckifejezése mindent elárul. Valószínűleg hasonlóan érezhetünk, de én magam kicsit jobban tudom leplezni a zavartságom. A plusz nyolc év és a temérdek gyilkosság, vér és kegyetlenség a számlámra írható, ezek tökéletesen megedzettek arra, hogy elrejtsem az érzéseim. Legyen az bánat, öröm, vagy akár harag. Ez a mostani helyzet azért annyira más számomra, mert ez teljesen új. Nem kerültem közel még soha egyetlen férfihez sem, nem hogy egy nálam nyolc évvel fiatalabbhoz... Valójában nem tudnék jelenleg olyan dolgot mondani, mely mellettünk szólna. Semmi. A társadalmi különbségek, a jellembeli különbségek, az azonos nem; hatalmas paradoxon az egész, hiszen ennek ellenére akkor is képtelen vagyok magamnak parancsolni, s hiába is sorolom magamban egymás után a kifogásokat, mégis odáig jutok mindig, hogy az ellenérvek halványulnak, mögöttünk pedig ott marad Henri. Nem csak a képzeletemben, de előttem is. Miért nem megy el? Miért nem hagy magamra? S én miért vagyok még mindig itt? E kérdések záporoznak egyre csak bennem, de mikor mélyen a szemembe néz, úgy érzem, mintha minden porcikám elzsibbadna, én magam pedig azonnal elolvadnék. Azt hiszem értem, mit értett a kisfiús bájon és azon, hogy ez mennyire tetszik a lányoknak. Nem tudom nem méregetni őt folyamatosan, mintha egyre csak az eszembe akarnám vésni minden kis porcikáját, hogy megőrizzem ezt az emléket, hiszen ki tudja, mit hoz még számunkra a sors. A pillantások azonban már nem elégítenek ki. Érzem magamban ezt a különös és új érzést, mely átjárja az egész testem, s mivel sosem tudtam parancsolni a vágyaimnak, így ez most sem sikerül. Eléggé gátlástalan vagyok, s nem tudom mi lenne, ha elfojtanám magamban ezt az egészet. Valószínűleg megbánnék minden egyes pillanatot, melyet elszalasztottam...
A vágyaim testet öltenek, s kezem úgy simul rá Henrire, mintha Ő egy érintetlen szobor lenne, akit én érinthetek meg először. Érzem a bőrét ujjaim alatt, s mikor hajába túrok bele lágyan, szinte az egész testemen libabőr fut végig, hiszen tudom, hogy nem fog elhajolni. Érzem, tudom, látom, hogy Ő is ugyanúgy akarja, ahogy én. Lassan húzom magamhoz közelebb, s mikor ajkunk újra összeér, olyan, mintha minden eltűnne körülöttünk, s mi ketten csak lebegnénk egy színtelen, élettelen, hangtalan térben. Csak ketten, mindentől s mindenkitől védve. Ilyen közelségből még az illata is bódítóbb, hát még az ajkai... Talán már ráuntam a nőkre. Mindegyik ugyanolyan, a fantáziámnak mostanság nagyon nem nyújtottak újat. De most... Valójában még semmi sem történt, mégis úgy érzem, hogy a gyomrom ennél nagyobb görcsben nem is lehetne, s ha a szívem ennél gyorsabban zakatolna, akkor kiszakadna a mellkasomból.
Hatalmas űr keletkezik, mikor ijedten elhúzódik, ám én képtelen vagyok levenni róla a szemem, s a vágytól kissé bódultan szöknek ki a szavak a számon.
- Csss, nincs ott senki... - egyik kezem még mindig hajába kapaszkodik, másikkal viszont arcára simítok, mutatóujjamat ajkaira helyezem, s az utolsó szavakat szinte az ujjam mögül suttogom felé. Azonban amaz pillanatokon belül lekúszik megállapodva nyakánál, hiszen egyre nehezebben viselem a távolságot, így mikor újra megcsókolom, talán már kicsit hevesebben teszem, szorosan magamhoz húzva őt. Egyre szaporább sóhajaim a csókba fulladnak, s mikor kicsit nekitolom a mögötte levő szekrénynek, újra fokozatot váltok, s már nyelvem vad játéka is belekeveredik a fülledt kis románcunkba. Nem is tudom, hogy egyáltalán képes leszek-e megálljt parancsolni magamnak. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy... Nem is akarok. Kezem lassan kúszik egyre lejjebb, s mikor enyhén megharapom alsó ajkát, ujjaim átszöknek hasán, de az övénél megállok, ugyanis meghallom a jelen helyzetben legkellemetlenebb hangot.
Kopp-kopp...
Szemeim azonnal kipattannak, s egy röpke pillanatig csak megfagyva kémlelem Henrit, de talán ez pár másodpercet ölelhet csak át, hiszen hamar észbe kapok és feldolgozom az eseményeket. Szétszórt ruhák, egy vizes, meztelen, kócos férfi, most használt fürdő, ajándék kutya... Ez mind-mind igazán kellemetlen találgatásokra ad okot, amit nem csak én, de Henri is teljesen biztosan el akar kerülni, elvégre az Ő háza, az Ő rokonai, az Ő szomszédai. Így hát gyorsan eltolom magamtól, majd kifutok a szobába, a táskámat betolom az ágy alá, utána nyomorgatom az ágyra kipakolt ruháimat is, s ha nem ér le odáig az ágynemű, akkor lehúzom, hogy eltakarja a holmikat. Végül pedig gyorsan kézbe kapom a kutyát, s úgy ahogy vagyok meztelenül, bebújok a legközelebbi szekrénybe, vagy éppen abba, ahova Henri irányít. Remélhetőleg gyorsan rám csukja az ajtaját, hiszen a holmiktól esélyes, hogy kiesek, ami csak még kellemetlenebb lenne, ahogy az is, ha valami nyöszörgés szökne ki a szekrényből. Ezt megelőzvén pedig elkezdem borzolni a kutya fejét, simogatni a hátát, minek hatására a hirtelen felrángatott álomba újra visszazuhan. Én pedig bárki is legyen az - ha csak nem képzeltem a kopogást -, valójában rettentően élvezem az egész helyzetet. Akaratlanul is egy mosoly kúszik az arcomra, ahogy lélegzetvisszafojtva hallgatom az odakinti eseményeket.
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzer. Aug. 08, 2018 5:41 pm

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Mi a franc ütött belém? Mi a jó büdös franc? Ezeket a kérdéseket vágtam a saját fejemhez, ahogy ott álltam előtte. Teljesen meztelen volt és persze úgy mértem végig, mintha egy csábító sütemény lenne, amibe az ember csak beleharapni szeretne. Nagyon nem kellett volna ilyenekre gondolnom. Nagyon nem kellett volna úgy állnom előtte… de képtelen voltam elmozdulni. Keménynek akartam tűnni, olyan határozottnak, mint az iskolában, mikor fogadásokat kötöttem és lányokat csábítottam el. Ott ácsorogva a fürdőben, a meztelen Alarisszal szemben védtelen voltam. Egy törékeny kisfiú, akit úgy rángathatott, ahogy neki tetszett. Talán azért, mert már korábban meggyengítettek a történtek Ida miatt. Vajon az ő hibája miatt volt, hogy a világ összes nőjéből kiábrándultam?
Ösztönösen is az apró csók jutott eszembe. Halk sóhajt hagyta el az ajkaimat, ahogy erőszakos hunytam le a szemeimet. Szinte fájt, ahogy összepréseltem a szemhéjaimat… de minden erőmmel másra akartam gondolni. Az a Bianca jutott eszembe az egyetemi buliról. Formás volt, idősebb nálam és éppen csak egy kóstolót kaptam belőle. Rá akartam koncentrálni, a tőle kapott csókokra, de hiába a lányt képzeltem oda, Alaris nyelvének gyengédségét éreztem az ajkaimon. Azonnal kipattantak a szemeim, mintha egy rémálmot akarnék elűzni. Már-már kiáltozni is kezdtem volna, hogy: Nem, nem, nem! Csakhogy meghallottam Hell szobájából a bánatos zenét és inkább csendben maradtam. Nem kellett volna a nyakamra hozni őt is… nem akartam magyarázkodni, hogy miért állok egy pucér pasival a fürdőben.
– Ő volt az egyetlen aki ilyen… – Próbáltam meggyőzni.
Nem volt igaz. Más lányok is hülyék voltak, más lányok is ki akarták kényszeríteni, hogy járjak és posztoljuk tele az instagramot csókolózó képekkel. Nem vágytam ilyesmire, meg akartam maradni a jófiú álarcom mögött. A szüleimnek sosem reklámoztam volna, miket tettem meg másokkal… de ha ez az Ida dolog kiderül, akkor sok mindenről le fog hullani a lepel. Talán csak azért, mert megsértettem azt a lányt és ő elmondaná, hogy egy fogadás volt, ő elmondaná, hogy nem csak vele szórakoztam. Biztosan hallott pletykákat és amilyen okos, könnyedén kitalálna még ezt-azt, ami rontana a helyzetemen.
Csakhogy ezek a dolgok már rég nem érdekeltek. Alaris illata egyszerűen megőrjített, olyan volt, mint egy erős kéz, ami megragadott a galléromnál fogva és magához húzott. Nem akartam engedni neki, de nem bírtam ki. Nem bírtam kis és megkérdeztem, hogy mégis mit művel velem. Ez csak egy trükk, egy vicc… nem lehet más. Én nem vagyok meleg és az eddig ismeretségünk alapján ő sem.
– Én… én… – Dadogtam, ahogy ránéztem. Láttam hogyan mért végig és tudtam nagyon jól, én is így bámultam azt Biancát. Felmértem, mintha csak egy árú lenne, amit el kellett vennem valakitől. És mindezt miért? Hogy pénzt nyerjek el a barátaimtól. Persze elnyertem, már régen megvettem az a videójátékot, amivel játszani akartam… csakhogy kipróbálni már nem tudtam. Jött ez a keserűség, amit Ida okozott és az a rengeteg gondolat: gyerektartás, apaság, lelepleződés…
Éreztem, ahogy a keze a vállamhoz ér, ahogy végig simít a nyakamig. Ujjai a tarkómon is elidőztek, én pedig csak nyeltem egyet. Nem tudtam elhúzódni, sőt, hagytam, hogy mozgasson, tegyen velem, amit akar. A testemben nem volt ellenállás, csak az elmém akart szabadulni, mintha valami ketrecben volna. Csak akkor nyugodott meg és hallgatott el, ahogy megint összeértek az ajkaink. Lágyan csókolt meg, érzékien és voltam olyan buta, hogy lecsuktam a szememet. Hagytam, hogy a testemet átjárja a forróság, bele sem gondolva hol vagyok és mit művelek. Ösztönösen viszonoztam a csókot és simultam a meztelen testéhez. Minden porcikáját éreztem, hiába voltam felöltözve. Halkan belenyögtem a csókba. Beleéltem magam, annyira, hogy csak akkor toltam el magamtól, mikor eszembe jutott, talán Heloise ott áll mögöttem, talán látja és elmondja anyáéknak… ezért csak a fejemet húztam el és annyira hátra néztem, amennyire tudtam. Ujjaim közben, még mindig kapaszkodtak Alaris erős karjaiba.
– Ugye nem látott meg? – Kérdeztem lihegve még mindig a vágytól, amit testünk összesimulása váltott ki.

Szószám: 632 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyKedd Aug. 07, 2018 6:26 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


Talán már nem is bánom annyira, hogy nem szóltam előre a látogatásomról, hiszen akkor lehet, hogy Henri jobban fel tudott volna arra készülni lelkileg, hogy leplezze az érzéseit. Könnyen lehet, hogy ki se tudtam volna belőle húzni, hogy mi nyomja a lelkét, így pedig, hogy jöttöm váratlan erővel söpört végig a lakáson, nehezen tudta volna elrejteni. Arra viszont nem számítottam, hogy újbóli találkozásunk egy kicsit más irányokba fog evezni. Hiába töröm a fejem a zuhany alatt, hogy történhetett ez az egész, egyszerűen képtelen vagyok rá logikus magyarázatot találni. Henri felnőtt. Pont. Már nem az a kis kamasz, aki egykor, hanem egy igazi férfi. A kötelék részemről pár éve már kialakult, de akkor még eszembe sem jutott olyasmi, hogy esetleg a barátságon felül máshogy nézzek rá. S mégis. Egyre csak az apró csók körül keringenek a gondolataim, s bár tudom, hogy nem lett volna szabad ezt tennem, hiszen talán csak a megtörtsége és zavarodottsága miatt nem húzódott el, mégis az a nagy helyzet, hogy szívesen átélném újra. Akár ezerszer is! Ez a gondolat pedig megrémiszt, hiszen eddig nem igazán volt ilyesmire példa. Vagy talán csak visszafojtottam eddig mindent? Ezen úgy érzem jobb, ha nem most töprengek el, hiszen akkor az utolsó csepp meleg vizet is kifürdeném...
A jellemem egyszerűen képtelen a felejtésre és a továbblépésre, s érzem, hogy a tudatalattim egyre csak lök előre, hogy tapasztaljak még, szerezzek új élményéket, járjak ennek az egésznek a végére. Ezért is történik az, hogy én meztelenül jelenek meg az ajtóban, holott nagyon is jól tudom, hogy fog reagálni. Nem mondanám, hogy zavarba akarom hozni, még ha egy kicsit így is van, inkább a reakciójára vagyok kíváncsi. Hogy az előbbi csak egy meggondolatlan lefagyás volt részéről, vagy esetleg több is. Bár azt is be kell vallanom férfiasan, hogy imádom ezeket a zavartan pislogó szemeket, ahogy engem fürkésznek...
Áldom a sorsot, hogy nem pakoltam be mindent, bár ha el is hoztam volna a törölközőmet, lehet, hogy az ott is maradt volna a táska mélyén. Így viszont bűntudat nélkül, teljesen ártatlanul kérhetek egy újat, Henri pedig azonnal ugrik is. Viszont nem megy ki a fürdőből. A lélegzetem egy pillanatra megakad, mikor megáll előttem, s én ugyan ráhelyezem egyik kezem a törölközőre, mégsem lépek hátrébb. Kicsit magasabb vagyok nála, így fentebbről pislogok le felé, akaratlanul is cikázva szemei és ajkai között.
- Megvigasztallak, hogy ne pocsékold az időd és az energiád ostoba nőkre. - ez alatt értem a lányt, aki elmondása szerint terhes, bár jelen helyzetben nagyon is úgy hangozhat, mintha az egész női társadalomra érteném. Talán direkt is szántam többértelműre a mondatot.
- Ugyanezt én is kérdezhetném. A fogadtatás igazán letargikus, de annyira azért... Nem rossz. - mondatom végén újra végigpillantok Henrin immáron sokadszor, s bár arcomon nem ül mosoly, sokkal inkább valami vágyakozó, ábrándokkal teli kifejezés. Lassan már kezdek megszáradni, de nem is ezért ragadom meg a törölközőt, hogy aztán a földre ejtsem, hanem hogy még ez se válasszon el kettőnket. Tényleg csak az ő reakciójára vagyok kíváncsi? Hát nem. S most már jobban teszem, ha ezt végre belátom. Így hát bal kezem óvatosan a vállára csusszan, át nyakán, majd megállapodik hátul a fejénél, ahol is érezheti, hogy kezdem kicsit közelebb húzni magamhoz. Természetesen erre is rá lehet fogni egy buzis poént, ha a végén meggondolná magát, s persze én sem jönnék ki rosszul a helyzetből, hiszen csak egy "buzis poén" lett volna az egész. Szóval azért a kis kapu megmarad, de ha most sem húzódik el, akkor bizony ajkunk újra forrón összeér. Itt viszont már képtelen vagyok megállni, nem tudom csak egy apró érintés mögé rejteni az egészet, így részemről egy kicsit lassabb, érzékibb csók következik, melynek minden apró kis pillanatát lehunyt szemmel, s hevesen zakatoló szívvel élvezek ki.
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 2:27 pm

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


Még a zuhany alatt is éreztem az ajkait az ajkaimon. Nem értettem, mi ütött belém… és miért nem löktem el azzal az indokkal, hogy én nem szeretem az ilyen poénokat. Fogalmam sem volt, ő mit gondolt, de abban a pillanatban olyan őszintének tűnt az egész, hogy még ellenkezni is elfelejtettem. A szívem pedig hevesen kalapált, mintha azt akarná a fülembe súgni azzal is, hogy „élvezed te ezt, miért is ellenkeznél?” Talán igaza is lett volna, ha ezeket a szavakat formálja meg. Hirtelen betegesnek éreztem magam és csak ott a zuhany alatt jutott el a tudatomig a beszélgetésünk minden korábbi lényege. Vele lehetek őszinte, vele megoszthatom a bántataimat és van valami nála, ami jobb kedvre derít – erre mindennél jobban vágytam.
Gondosan becsomagoltam magam a feszes nadrágba és a fekete ingbe. Direkt úgy gomboltam, hogy a testemből semmi se látszon. Nem akartam még jobban magamra hozni a bajt. Elég volt az, ami Idával történt. Azért is éppen elég paprikás lesz a hangulat itthon, ha egyszer kibukik… de mi lett volna, ha Héloise pont a lágy csók közben nyit be a szobámba? Akkor aztán világra szóló hisztit csapott volna és nyilván beárult volna a szüleinknek. Én is sokat tettem ellene, annyiszor kevertem őt bajba, ha én csináltam valójában hülyeséget. Tudtam, hogy ez egy bosszú lehetőség lenne neki. Féltem, hogy mi lesz, ha anya, apa és Arn megtudják. Hármuk szemében nem akartam látni a csalódottságot… pedig a testem nem érezte szégyennek. Nem érzett semmi ilyesmit. Valahogy olyan természetes volt az egész.
Alsógatyában volt, mikor visszamentem. Minden izom és minden tetoválás nyers valóságként vágott a képembe: tetszett ugyanis a látvány. Nem értettem miért tetszik, nem értettem, miért érzek teljesen mást, mint a lányokkal. Ők éppen csak kellemes csiklandozást váltottak ki belőlem és a meghódítás reménye keltett bennem vágyat. Itt viszont csak a látványtól levert a víz. Éreztem, hogy megremeg a kezem, hogy ajkaimat egyetlen halk sóhajtás hagyja el. Mekkora egy rakás szerencsétlenségnek tűnhettem, ahogy ott ácsorogtam!
Nyeltem egyet, ahogy megint végig mért. Csak megköszörültem a torkom, egyetlen hang sem jött ki az ajkaimon, pedig legalább meg kellett volna próbálnom őszintén elmosolyodni, hát nem nagyon sikerült.
– Menj csak. Tudod hol a fürdő… – mondtam egy bólintás kíséretébe. Kissé remegő kézzel az ajtó felé is mutattam.
Megvártam míg kimegy és meghallom a zuhany hangját. Persze, hogy nem csukta be az ajtót maga után. Akkor aztán, mint egy idióta elkezdtem le-feljárkálni és gondolkodni. Most mi lesz? Mit tegyek? Ilyen gondolatok fordultak meg a fejemben. A lábaim biztosan maguktól mozogtak, biztosan azért tévedtek a fürdő közelébe, hogy még azzal a látvánnyal is magamat kínozzam. Már csak arra eszméltem fel, hogy ott állok szemben a vizes, csupasz testével… és kissé tátott szájjal, sóhajtva nézek végig rajta. Talán egy kis kétségbeesés is kiült az arcomra.
– Itt van… itt van törölköző… – Léptem oda a szekrényhez. A fürdőben tartottuk ugyanis az ilyesmit, egy alacsonyabb komód fiókjaiban. Ujjaim erőszakosan rángattak ki egyet, majd tartották felé.
Próbáltam nem rá nézni, de nem tudtam megállni a dolgot. Végig akartam futtatni a tekintetem újra és újra rajta, mintha az az elcseszett forróság, amit okozott a testemben legalább kellemes lett volna. Nem tudom miért, de a lábaim megint önkéntelenül mozogtak. Közelebb léptem hozzá, annyira, hogy a testünk majdnem egymáshoz simult. Csak a törölközőt tartó kezem maradt közöttünk.
– Mit csinálsz te velem? – csúszott ki a számon, ahogy felnéztem a világos szemekbe. Azt kívántam, bár megint odahajolna és megcsókolna…  A francba, a francba, a francba! Ez ki kell vernem a fejemből! – próbáltam ellenkezni a vágyakkal, amik eddig ismeretlenek voltak előttem.

Szószám: 584 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptySzer. Aug. 01, 2018 8:15 pmHenrik & Alaris
"Az érintés nélküli érintések, a szótlan tudás és érzés nagyon bonyolult táncát jártuk. Barátok voltunk, akik egy sziklapárkányon, egy nagyon keskeny párkányon egyensúlyoztak, és én nem vettem észre, milyen közel van ez a párkány ahhoz, hogy leszakadjon a talpam alatt."


- A szekrényed palota lenne azokhoz a helyekhez képest, ahol eddig el kellett rejtőznöm. Miért hiszi azt minden szülő, hogy meg akarom rontani a gyerekét? Még ha ez így is van... Ennyire rossz arcnak tűnök? - simítok végig borostás államon. Jó, ez igazából egy költői kérdés volt, mindig is nehezen játszottam a jó fiút, egyszerűen sem a vonásaim, sem az adottságaim nincsenek meg ahhoz, hogy egy kedves, romantikus úriember legyek.
- Te figyelj, Henri, az én jelenlétemben nem kell semmit sem magadra erőltetned. Ha nem esik jól a mosolygás, ne mosolyogj. Hidd el, tudom jól, hogy így csak még rosszabb. - próbálom biztatni arra, hogy őszintén viselkedjen, hiszen nekem úgy tűnik, hogy ezt az arcot mutatja mindenki felé. A családjának, a barátainak, nekem viszont nem kell. Ha szomorú, élje meg a pillanatot, feledkezzen bele a bánatba s ne fojtsa el egy álmosoly mögé, hiszen itt a négy fal közt erre semmi szükség. Lehet nem úgy tűnik, de valójában eléggé megértő tudok lenni. A szakmámból adódóan sok mindent láttam s tapasztaltam már, így mondhatni a határaim eléggé ki vannak tolva. Azt viszont nem gondoltam, hogy ennyire... Talán túlságosan is élveztem ezt az apró csókot, s megmondom őszintén, nagyon meglepett, hogy Henrik nem húzódott el. Sőt, a lélegzete, s ahogy keze az enyémre siklott, még azt is megmerném kockáztatni, hogy neki is legalább annyira kellemes volt, mint nekem. Furcsa ez az egész, ilyet még nem igazán éreztem vagy tapasztaltam, bár be kell valljam, a szívem még mindig hevesen kalapál. Ki gondolta volna, hogy a sok nő és véres áldozat nem, de Henri képes arra, hogy zavarba hozzon? Tud valamit a srác, az biztos.
- Luxus piákat inni egy nagyon puccos helyen, ahol dübörög a jó zene és nem mehet be minden jöttment kis hülyegyerek. És csak hogy tetőzzük még az estét, van nálam egy kis hangulatjavító, ami hamar elűzi majd a bánatod... - kacsintok felé sejtelmesen, utalva a táskámban pihenő tablettákra, amik bár nem kifejezetten hallucinogén szerek - eltekintve attól, hogy olyannal is szolgálhatok -, hanem igen csak felszabadítják az ember tudatát, vágyait, érzéseit. Ez az, ami Henrinek kell, s ha annyira ellenkezik, úgy hát majd belekeverem az italába! Csak az ő érdekében, persze...
Miközben eltűnik, én majdnem végig a szemem sarkából őt figyelem, s talán titkon arra vágyom, hogy inkább itt szabaduljon meg a ruhájától, hogy kicsit jobban megfigyelhessem, de végül újra csak elkapom a tekintetem, s az ebet kezdem fürkészni. Mikor az ajtó bezárul, én nagyot sóhajtva ülök le az ágyra, s terülök el rajta. Tán tíz perc is eltelhet, mire magamhoz térek a nagy gondolatáradatból, ám mivel még mindig hallom a zuhanyt, úgy tényleg elkezdek én is kipakolni. Pár tiszta ruhát az ágyra terítek, dezodort és parfümöt pedig melléjük. Ezt követően levetkőzök alsógatyára, majd újra elterülök az ágyon. A testemet számos tetoválás díszíti, talán ezek is kölcsönöznek nekem némi rossz arc beütést. A zuhany végül megáll, hallok mozgolódást odabentről, s hamarosan újra megjelenik Henri. Én fel is pattanok az ágyról, majd elé lépve elismerően bólintok.
- Már csak egy őszinte mosolyt kell kicsikarnom belőled, és tökéletes is vagy! - mondom felé biztatóan, s egyszerűen nem tehetek róla, de megint végig kell néznem rajta sejtelmes mosolyom mögé bújva, hiszen igazán remekül áll neki ez a szerelés. Halványan a levegőbe is beleszagolok, s el kell ismernem, remek parfümöt fújt magára.
- Ha nem bánod, én is beugrok gyorsan a zuhany alá, hosszú napom volt. - eléggé otthonosan mozgok itt, úgyhogy ha nincs ellenvetése, én is eltűnök a fürdőben, viszont én már nem zárom be magam mögött az ajtót. Elhúzom a függönyt, avagy az ajtót, hogy ne áztassak el mindent, s egy lassú, tíz perces fürdőt veszek. Kicsit magamra engedem a hideget az elején, hátha észhez térít, de nem, az érzéseim nem akarnak csitulni, sőt... A csobogás végül abbamarad, ám a fürdő ajtaja talán túlságosan is gyorsan nyílik ki, én pedig ott állok egy szál semmiben, nedvesen, vizes hajjal.
. Henri, tudnál adni valami törölközőt? Úgy tűnik, ezt otthon felejtettem... - próbálok valami ártatlanságot magamra erőltetni, hátha nem tűnök saját magam számára olyan idiótának, hogy direkt próbálom feszegetni a határokat... Pedig nagyon is így van, szenvedélyesen túrok bele a hajamba, s arcomra kiül egy felettébb sejtelmes mosoly, miközben őt figyelem.
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 EmptyKedd Júl. 31, 2018 8:10 am

Alaris & Henrik

cupid carries a gun


– Ha hajlandó vagy a szekrényben bujkálni, felőlem maradhatsz tovább… – Nevettem rá. Azon gondolkodtam, hogy vajon az a mosoly elég-e, elrejteni a gondjaimat? Elég-e arra, hogy Alaris jól érezze magát és ne vegye észre, mennyi hülye bajom van mostanában. Meglehet az egész arckifejezés inkább grimasznak tűnt… kicsit talán fájdalmasnak is. Éreztem, ahogy az arcomban minden izom megfeszül, csakhogy fenntartsa a lehető legkevésbé őszinte mosolyt… nem is számítva arra, milyen gyorsan fog az is leolvadni a képemről.
Alaris kérdései ott kavarogtak a fejemben. „Szereted azt a lányt, vagy nem érzel iránta semmit?” Nem tudtam kibökni a válasz, habár nagyon is ott volt a nyelvem hegyén. Sosem szerettem senki, sosem érdekelt senki igazán saját magamon kívül. Önző voltam, beképzelt és olyan, aki tudomást sem akart venni másokról. Csak elvettem, ami kellett, aztán gondolkodás nélkül eljátszottam, hogy én nem tettem semmi rosszat. Holott egész életemben csak rosszat tettem: hazudtam, átvertem, szórakoztam másokkal. Sosem volt bennem igazán bűntudat mindezek ellenére, még most sem, hogy Idával megtörténhetett tényleg a baj. A saját bőrömet akartam menteni, sem ő, sem a gyerek nem foglalkoztatott. Ott álltam egy szakadék szélén, amibe belezuhanva könnyedén tönkre mehetett volna az egész életem. Ezért is próbáltam megtartani az egyensúlyom, segítséget kérni a bátyámtól, hátha megfogja a kezemet.
Már sokszor gondolkodtam el azon, hogy talán nem is vagyok képes szeretni. Körülöttem mindenki szerelmes volt a középiskolában, én viszont csak játszottam. Nik és Niels is könnyedén megtalálták a maguk lánytársaságát. Még az egyetemre is együtt jelentkeztek a barátnőikkel. Bár Nik azóta egyedülálló lett, mégis állandóan randikra járt és tudtam, hogy előbb-utóbb megtalálja a párját. Nekem sosem volt barátnőm. Nem volt szerencsém tartós kapcsolatokhoz, de valahogy nem is hiányoztak. A lányok, akikkel „barátkoztam” mind-mind érdekesek voltak úgy egy fél napig, aztán már nem akartam keresni a társaságukat.
Ahogy az ujjaim Alaris kézfejére csúsztak, hogy elvegyék onnan, egészen elhagyott az erőm. A gyomrom remegett… talán a fájdalomtól, talán mástól. Olyan érzés volt, mint amikor az ember izgul és a hányinger keveredik valami furcsa szédüléssel. Csakhogy ez kicsit más is volt, kellemesebb. Mély levegőt vettem, hátha összekaparom magam, de csak Alaris illata töltötte meg az orromat. Ismertem ezt az aromát már egy ideje, most mintha mégis hevesebben vert volna a szívem. A vad ritmus ott lüktetett a nyakamban, hallottam a fülemben. Rongybaba módjára tarthatott a karjai között.
Ajkai éppen csak az enyémre tapadtak. Nem hunytam le a szemem, illetve nem egészen. Csak lesütöttem őket, mintha szégyellném magam. Nem így volt. Nem az az érzés dolgozott bennem, hanem valami kellemes, furcsa, de kellemes. Hirtelen fel sem fogtam mi történt. Belesóhajtottam a rövidke csókba, amikor megéreztem a nyelve hegyét az ajkaim között. Viszonoztam volna a dolgot talán, de akkor felpattantant az ágyról. A köhintés és a kis zavar, ami átfutott rajta engem is pofonként ért.
A szívem őrülten zakatolni kezdett. A francba, a francba, a francba… – megráztam a fejem a gondolatra, mintha megpróbálnék észhez térni. Sosem csókoltam meg férfi, még csak meg sem puszilt és ezt már a lehető legkevésbé lehetett volna poénnak gondolni. Henrik, mi a franc van veled? – veszekedtem magammal. A kezem remegett, ahogy visszahullott az ölembe.
– És… öhm… mit akarsz ma csinálni? – kérdeztem. Reméltem, hogy ezzel majd elterelem a figyelmet a történtekről és kevésbé tűnök egy nyomorultnak, akit aztán már tényleg mindenki megkaphat.
Ahogy végig nézett rajtam, még azt is elfelejtettem, amit mondott. Pedig értettem, hogy megalapozzuk az estét és zuhanyozzak le… de valahogy a testem nem akart azonnal mozogni. Hiába gondoltam végig, hogy a szekrényhez lépek, tiszta ruháért és aztán belépek a fürdőbe, magamra zárom az ajtót – mintha félnék, hogy utánam jön… és beállok a zuhany alá. Valójában nem is féltem, hogy utánam jön, sőt azt akartam, hogy kövessen. Ettől még jobban zavarba jöttem. Éreztem, hogy a vér az arcomba szökik. Mi a franc ez? Mi a franc ez? – ismételgettem magamban.
– Rendben… – Remegő térdekkel álltam fel az ágyról és indultam el a szekrényem felé. Pontosan ugyanúgy, ahogy a gondolataimban játszódott le. Fekete inget vettem elő, szűkfarmert, alsógatyát és elindultam a fürdőbe.
Talán harminc percig zuhanyoztam. Hideg vizet folyattam a fejemre, hátha attól összeszedem magam és visszatér a normális Henri… és nem fogok úgy viselkedni, mint egy szűzlány, amikor váratlanul lesmárolják. Csakhogy ez nem volt ilyen egyszerű. Furcsa dolgok játszódtak le bennem, olyanok, amiket azelőtt nem éreztem. Tudtam, hogy helytelen minden, amit érzek, de közben meg mégis valahogy érdekelt, mi lesz ennek a vége. Alaposan befújva magam parfümmel mentem vissza. A borostát meghagytam… mert úgy éreztem tetszik neki… és szerettem volna, ha megint végig mér olyan sejtelmesen.
Csak akkor jöttem megint zavarba, mikor lenyomtam a szobámba vezető ajtó kilincsét. Izgultam, hogy mit találok ott. Még az is megfordult a fejemben, hogy esetleg ledobja a ruháit és már az ágyban vár.
– Kész vagyok…

Szószám: 781 ~ Remélem tetszik~ dal neked ~ ♣️Henrik Morstad
Korom :
19

Tartózkodási hely :
Lørenskog, Norvégia


Hozzászólások száma :
175

reagok :
92

Felhasználó profiljának megtekintése

Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Henrik & Alaris ~~ Cupid Carries a GunHenrik & Alaris ~~ Cupid Carries a Gun - Page 4 Empty
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: norvégia-
Ugrás: