welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 2:23 pm
Yesterday at 10:44 am
Yesterday at 10:24 am
Szer. Okt. 17, 2018 10:37 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 5:03 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Anaise Delacroix, Lorenzo Belbo

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

phoenix bowie
TémanyitásTárgy: phoenix bowie Pént. Márc. 02, 2018 1:15 pm
Phoenix Axel Bowie
oh we can beat them, for ever and ever then we could be heroes just for one day
finn wolfhard
15
angol
média
london
2002. szeptember 13.
hetero
szingli

- Mindenkit köszöntök a Breakfast Show-ban a BBC Radio one-nál! Én Nick Grimshaw vagyok és a mai első vendégünk nem más, mint a fiatal és tehetséges, Phoenix Bowie – kezd bele a mondókájába Grimmie. A mindent elsöprő fáradtság ellenére egyfolytában vigyorgok és szinte falom a műsorvezető szavait. Annyira régen várok már erre, hogy meghívjanak ide és élőben interjút adhassak. Ez teljesen más, mint a többi angol adás. Hiába csak a rádióban van én mindenek felett érzem. Habár az is lehet, hogy csak Nick Grimshaw jelenléte teszi, akit évek óta hallgatok a szüleimmel. Na persze én nem reggel, hanem késő délután vagy estefelé szoktam visszahallgatni, ha éppen van rá idő, de általában próbálom betuszkolni a napomba.
- Üdvözlök mindenkit, nagyon örülök, hogy végre itt lehetek – jutok szóhoz végre én is.
Annyira hamar lezavarjuk az interjút, hogy kissé kiábrándulok. Valóban ilyen rövid lenne vagy csak nekem tűnik úgy? Lehet csak túl jó az egész, azt mondják olyankor szinte repül az idő.
Mikor leveszem a fejemről a fejhallgatót anyám rögtön oda is ugrik mellém, hogy továbbvigyen egy fotózásra.
A fotózásokat annyira nem kedvelem, a pózolás nem én vagyok. Olyan mintha színészkednék csak nem beszélhetek közben, nem játszhatok el ténylegesen egy szerepet és ez kiakaszt. Nem tudom, hogyan lehet ezt szeretni. Szerintem a húgom még kedveli is, habár már nem tudok belőle kimenni. Próbálom minél hamarabb lezavarni az egészet, de a fotós mindig beszól, hogy ez nem lesz jó. Miért kell minden címlaphoz új képeket készíteni? Miért nem jó a régi bevált és mondjuk évente egyszer fotózkodni csak? Úgysem változok olyan sokat, hogy ezt erőltessük.
Már elmúlik dél, mire elhagyjuk a stúdiót. A gyomrom átkozottul korog és mindössze annyira van időnk, hogy beugorjunk az egyik híres gyorsétterembe kajáért, de elvitelre kérjük. A kocsiban eszem meg gyorsan, míg odaérünk a casting helyszínére. Anyám szerint nem kell túlizgulnom a dolgot, mert ez csak formalitás. Engem akarnak a szerepre és csak megnézik, hogy az eddig kiválasztott színészekkel mennyire van meg köztünk a kémia. Én igazából nem akarom, hogy csak miattam bárkit is lecseréljenek, de ilyen a biznisz. Őszintén szólva azt sem tudom miről szól pontosan a film, mert csak azt a jelenetet olvastam el, ami mára kellett. Anyám már többször is leszidott, hogy olvassam el a forgatókönyveket és nem címek alapján meg az ő döntése szerint válogassak mindig. Talán egy napon majd megfogadom eme jó tanácsát.
A castingokat mindig élvezem, szóval nem panaszkodom egy percig sem. Szimpatikus a többi szereplő is, de ha nem lennének azok sem szólnék egy szót sem. Már beesteledik mire végzünk és számomra még mindig nincs vége a napnak. Állandó szereplő vagyok egy híres brit televíziós sorozatban a húgommal együtt és ma este forgatunk szabadtéri jeleneteket. Eléggé strapás ez a nap, de egy fokkal sem különbözik a többitől. Néha úgy érzem, hogy élni sincs időm, de nem zavar. Minden percét élvezem és nem csinálnék mást.
foglalkozás: diák/színész

hobbi: zenélés

becenév: Phoen


Anyám már mióta hozzáment az apámhoz nem dolgozik semmit. Szinte már el is felejtette, hogy mi az a munka. Sorra vállalja el a nevemben a szerepeket, amit kicsit sem bánok, de azért néha elég zavaró, hogy meg sem kérdez engem, hanem szimplán túlvállal engem. Ennek köszönhetően egy kis feszültséget vélek felfedezni a kettőnk kapcsolatában, amit apa próbál elsimítani. Én amondó vagyok, hogy nem probléma ez a húza-vona köztünk. Csak érdekesebbé teszi a mindennapjainkat. Apropó apa híres angol színész, de inkább a színházakat preferálja. Nem sok filmben szerepelt, ott is csak kisebb szerepeket vállalt, ezért nem ismerte meg a nevét az egész világ. Én viszont elhatároztam, hogy mindenki megismeri egy napon a Phoenix Bowie nevet.
A sors egy pici húggal áldott meg, aki lényegében már nem is olyan picike. Mindössze egy évvel fiatalabb nálam. Szintén színészkedik, de neki ez nem a szenvedélye, mint nekem. Jobban szereti az átlagos dolgokat és nem esik ínyére állandóan a rivaldafényben lenni. Mint erős és nagy bátyja mindig megvédem a szüleink előtt.
név ❖ kor ❖ multi
média
avatar
Tartózkodási hely :
♔ london ♔

Hozzászólások száma :
8

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: phoenix bowie Pént. Márc. 02, 2018 4:14 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Phoenix!  

Imádom az iszonyatosan cuki arcodat! Nagyon tetszik a karaktered alapja, miszerint egy ilyen kis fiatal színészpalántát hoztál el közénk. Mindig is érdekesnek találtam azt, hogy miképpen alkalmazkodnak a fiatalok egy ilyen életmódhoz, meg aztán mennyire a saját döntésük.. Hiszen sokszor a szülők akarják megélni az álmaikat a gyerekeiken keresztül és ezáltal tönkre is teszik őket.. Nagyon szépen fogalmazol és őszintén kíváncsian várom, hogy mi lesz a karaktered sorsa, milyen akadályokat gyűr majd maga alá, melyektől bukik el, hogy újra felállhasson.. Foglalózz gyorsan utána pedig már szabad a terep a játéktérre!


média
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
108

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: