welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Isabella Laborde de Monpezat
TémanyitásTárgy: Isabella Laborde de MonpezatPént. Márc. 02, 2018 3:23 pm
Isabella Margrethe Laborde de Monpezat
Az élet nem romantikus regény. Az igazság az, hogy a romantikus regények azért olyan kelendőek - azért vevő rájuk annyi ember -, mert senkinek az élete nem hasonlít rájuk. Csak mindenki azt szeretné.
Lily James
22
dán
királyi család
Koppenhága
1995. április 16.
hetero
bonyolult

Virrad. Az éjszaka olyan hamar elrepült, pedig mintha még csak most érkeztem volna. Az istállóban meleg van, csak én és Ő vagyunk itt, egymást átölelve, a szénában, meztelenül, mindössze egy takaró takar el bennünket. Boldog vagyok, igazán boldog, és tudom, hogy ez az állapot mindössze csak addig tart, amíg kilépek innen. Azután vissza kell térnem az életembe, ahol már egyáltalán nem érzem olyan jól magam, mint eddig éreztem. Fogadalmat tettem a családomnak, hogy hozzám méltó herceg lesz a férjem, talán már jelölt is van erre a szerepre, én mégis letértem az útról, és a szófogadó kislányból egy hamis hercegnőé váltam. Mindig is szerettem azt, ahogyan a családom és a nép felnéznek rám, szerettem én lenni a királyságunk büszkesége, most mégis úgy érzem, hogy csalódást okozok mindenkinek, ha kitudódik a titkos viszonyom a palota őrünkkel, akitől már képtelen lennék elszakadni. Szeretem őt, igen. És ha ez bűn, kövezzenek meg, de a tény akkor sem fog változni. Hibáztam, igen, és de mégsem akarom a hibámat rendbe hozni. Ennyi év után végre szeretnék átlagos lenni, aki nem függ senkitől, és akinek nem kell bizonyítania senkinek. Néha úgy érzem, hogy kész vagyok lemondani a rangomról csak azért, hogy azzal a férfival lehessek, akit szeretek, máskor pedig úgy érzem, hogy nem tudnék többé az apám szemébe nézni. De meddig maradhat mégis titokba mindez? Meddig bírjuk ki, hogy ne érinthessük egymást, csak ilyenkor, amikor senki sem lát? Rosan kívül senki más nem tudja, és bár bízom az ikrembe, mégis rettegek attól, hogy egy nap lehull a lepel, és minden egy pillanat alatt teszek tönkre. Csak az isten tudja, hogy mi lenne akkor a szerelmem sorsa, vagy az enyém.
- Mennem kell. - suttogom, mire Ő egy hosszú csókot lehel az ajkamra. Szeretném, ha megállna az idő, és örökre így maradnánk. Csak ketten, rangok és elkötelezettségek nélkül. Nehezemre esik Őt itt hagyni, de nem kockáztathatom meg, hogy bárki is észre vegyen. Felállok hát, és sebesen kapkodom magamra a ruháimat. Adok egy utolsó csókot a szerelmemnek, aztán hátra se nézve távozok. Elválni valahogy mindig olyan nehéz.

Felemelt fejjel - ahogyan egy hercegnőhöz illik - haladok végig Dánia egyik csendes utcáján, jobb felemen az anyám, másik felemen pedig a legkisebb húgom, aki egy percig sem engedi el a kezemet. A hátunkban ott áll a szerelmem, és a palotából egy másik őr, vigyázva arra, hogy véletlenül se essen bajunk. Az emberek csodálkozva néznek, többen össze súgnak mellettünk,
míg mások lelkesen integetnek, mi pedig illedelmesen intünk vissza, széles mosollyal az arcunkon. A rang, a hírnév mind mind hozzánk tartozik, és a sírig kísérnek el, sohasem lehet átlagos életünk. Az ember azt hihetné, hogy 22 év elegendő volt ahhoz, hogy hozzá szokjunk mindehhez, de ezt képtelenség megszokni. Sokan valóban szeretnek és tisztelettel néznek ránk, viszont jól tudom,
hogy olyanok is akadnak ezek az emberek közül, akik csak megjátszák magukat. Néhányan pedig irigykednek, szeretnének a helyünkben lenni, ezeknek az embereknek pedig fogalmuk sincs arról,
hogy átlagosnak lenni mennyire nagyszerű dolog.
foglalkozás ❖ hercegnő  

hobbi ❖ lovaglás, tánc, zongora  

becenév❖ Is, Isa, Bella Isabella hercegnő

Család ❖ Hatalmas családom van, és mindenkiről lenne mit mesélnem én azonban úgy hiszem, hogy minderre nincs szükség, hiszen egész Dánia ismeri a királyi családot. A nagyanyám II. Margit volt az első nő, aki bebizonyította, hogy nem a férfiak hordják a nadrágot, és büszkén vette át a trónt, és az ország vezetését, aztán egy olyan királynővé vált, akire a népe felnézett. A nagyapám halála egyáltalán nem viselte meg annyira, mint a nagybátyámé, aki az apám testvére volt. Még a sok hosszú év sem volt elegendő ahhoz, hogy levesse a fekete ruhát. Az apám rákos, az anyám emiatt boldogtalan, félek, hogy ha meghal, akkor az az anyám végét is jelent majd. 7 en vagyunk testvérek, és mindannyian különbözünk egymástól. Az egészünknek megvan a maga kis világa, és bár igyekszünk megfelelni a családunknak, mégis egy páran már kisiklottunk a jó útról.
név ❖ kor ❖ multi
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
4

reagok :
1

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
Dánia

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Isabella Laborde de MonpezatPént. Márc. 02, 2018 10:13 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Isabelle!  

Bocsáss meg nekem, hogy lassan értem ide hozzád, de feltartottak. Embarassed Nagyon bájos arcod van és megtisztelő, hogy az oldal első elfogadott karaktereként köszönthetlek nálunk! Én nem láttam semmi hibát az előtörténetben és valószínűleg a drága keresőd is rád bólintott, ahogy láttam hirdetés áthúzva, meg minden, szóval nem igazán látom okát, hogy tovább raboljam az értékes idődet, amit igazából a játéktéren tölthetnél.. Gyönyörűen fogalmazol, kész egy érdekes karakter, még érdekesebb szállal.. Nincs más hátra, mint foglalózni, utána pedig elhalmozni a játékteret, szép írásaiddal! Jó szórakozást kívánok!

média

avatar
Hozzászólások száma :
45

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: