welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Briana Doherty
TémanyitásTárgy: Briana DohertyPént. Márc. 02, 2018 3:56 pm
Briana Doherty
Nem fért a fejébe, hogy miért tartott olyan soká rájönnie, hogy mennyire tetszik neki, amit meg is mondott a lánynak, aki erre idiótának nevezte, ő meg erre azt mondta, embert még nem hívtak szebb néven.
Holland Roden
27
Ír
dolgozó
Belfast
1990.10.15
hetero
szingli

Megannyi dal, vers és pár soros idézet foglalta már magába, hogy a szív mennyire furmányos szervünk is tud lenni valójában. Olyan tettekre sarkall, melyeket többnyire egy csepp és józan ésszel elutasítanánk, de ugye nem tehetjük. Mert ott az a hipnotizáló ütem mellkasunk gondosan elrejtett fogságában, amely gondolkozás nélkül az ellenkezőjét produkálja. Bámulatos, nem igaz? Könnyedén szeretünk általa, hiszünk az emberi jóságban, és abban a nagy könyvben megírt rózsaszín fullasztó ködben lévő szerelemben, amely a mai világban többnyire csak mítosznak hat, mintsem valami bűbájos ígéretnek. Ünneprontó lennék? Ó, eszem ágában sem volt, pusztán én azt az elvet vallom, hogy ugyan a szív tisztában van következő lépésünkkel, néha elkél egy kis külső noszogatás. Ebben az esetben jövünk a képbe mi. Hogy kik is vagyunk pontosan? Kezdjük egy kis felvezetéssel..mert hát egy kapcsolat előtt sem árt megismerkedni a másikkal, mielőtt beadnánk derekunkat a kiszemeltünknek.
Belfast városában láttam meg a napvilágot cirka 27 évvel ezelőtt. Átlagos gyerekkorom volt, még átlagosabb szülőkkel. Visszahúzódó kislány voltam akkora álmokkal, melyek rendszerint engem is túlnőttek. Az egyik pillanatban még a királynő címre pályáztam, a másikban a világon létező összes kutyát birtokolni akartam. Jóllehet királynő nem lettem, és a 101 + még több kiskutya' szereplőválogatására sem jutottam be, de egy jól funkcionáló vállalat egy részét a magaménak tudhatom, ahogyan ezzel együtt egy édes, Puszedli nevű kutyát is.
De ne szaladjunk ennyire előre, mert az irányváltás miatt sosem érünk majd célba.
Mihelyst a fejem lágya benőtt, ezek a vágyálmok már csak halovány emlékeknek tűntek amellett, amiket az iskolapadokban való valóságszagú tényekkel együtt tapasztaltam. A szüleim támogató típusúak voltak, de ha úgy vették észre balra megyek a jobb oldal helyett, egyből közbeavatkoztak. Ez elég sokszor történt meg, elbizonytalanítva ezzel még a saját nemem biztos tudását is. Mire észbe kaptam, már őrült sebességgel száguldottam a vállalati világot elsajátító sötét és félelmetes alagút felé, aminek jó apám is szintúgy részesévé vált folytonos utazásai során. Éveken át tartó szemforgatás és unott arckifejezés árán jutottam el az első munkahelyemig, melynek küszöbén izgatottan, ámbár berezelve álltam. Titkárnőként tengetni mindennapjaimat nem tűnt űrtudomány szintű bonyolultságúnak, de egyszemélyes közönsége lenni anyám félrelépésének könnyedén másította meg a véleményemet - szinte az egész világról -  még ha a szüleim házassága már évekkel ezelőtt meg is romlott. Megannyi traumatikus és átforgolódott éjszaka után törődtem bele, hogy az agykontroll még gyerekcipőben jár, és a memóriám továbbra is lelkesen fogadja magába a látottakat, háttérbe szorítva ezzel mindazt, ami egy kicsit is normálisnak számít. Ezekben a zord és ínséges időkben adtam meg magamat a változás szelének és tártam szét nagyra karjaimat, hogy a vihar végeztével a keblemre szorítsam az új apám és egy nővér gondolatát. Gondolhatják milyen lehetett; Az egyik pillanatban még te vagy a világ közepe, a másikban meg félig lelógsz az elkényeztetett kisasszonyok pódiumáról. Mindezek ellenére idősebb részem kellemes csalódásnak, sőt mi több megváltásnak tűnt a feje tetejére fordult hétköznapjaimnak. Könnyedén találtuk meg a közös hangot, későbbiekben meg a minket motiváló célt, melynek alapját számomra a kudarcokba fulladt párkapcsolati próbálkozásaim adták. Kétlem, hogy minden élő és lélegző személy így működne, de rám valahol ösztönzően hatottak ezek a sikertelen időpocsékolások, így ha legalább nekem muszáj volt kínos mosolyokkal elfojtanom szenvedésemet, akkor mást miért ne kímélnénk meg ettől? Részben ez is közös vállalkozásunk témája; segíteni a katasztrofális randevúk elkerülésén, felkészítve és tanácsokkal ellátva őket, hogy a végén a titokzatos hölgy/úriember a Nagy Ő-vel kézen fogva sétálhasson ki. 
foglalkozás ❖ cégvezető

hobbi ❖ festészet, tánc

becenév❖ Bree

Család ❖ Enyhén kelekótya társaság, de összességében szerethető. A kezdeti öt muskétás felállásból (anya-apa-én és a két bátyám Barry&Gordon) váltunk a későbbiekben hat keréken robogó gépezetté, ami a kezdeti akadályok ellenére olajozottan működött tovább. Ezáltal kaptam szerény személyem mellé egy nem várt, de teljes mértékben elfogadott lánytestvért és egy közel sem hétköznapi élettel rendelkező pót-apát.   
B. ❖ 20+ ❖ -
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
73

reagok :
38

Csatlakoztam :
2018. Mar. 01.

Korom :
27

Tartózkodási hely :
● london ●

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Briana DohertyVas. Márc. 04, 2018 1:15 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Briana!  

Egy újabb vöröske csatlakozunk oldalunk életéhez, aminek kifejezetten örülök. :31: Nagyon jól eltaláltad a karakteredet és igazán lebilincselő történetet alkottál hozzá, már kíváncsian várom, hogy mégis merre fog kanyarodni az életed.. De már így is rengeteget vártál rám, hogy elfogadjalak és rengeteg időt raboltam tőled, úgyhogy irány foglalózni utána pedig már kezdődhet is a játék!
média

avatar
Hozzászólások száma :
75

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: