welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 2:23 pm
Yesterday at 10:44 am
Yesterday at 10:24 am
Szer. Okt. 17, 2018 10:37 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 5:03 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

André Moreau, Fleur Clemensen

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

Elliot Wilhelm Reed
TémanyitásTárgy: Elliot Wilhelm Reed Pént. Márc. 02, 2018 4:15 pm
Elliot Wilhelm Reed
Little secrets grow up to be big lies
Sebastian Stan
31 év
angol
a törvény embere
Cheshire
1987. december 24.
homoszexuális
bonyolult

"Volt egy felettesünk az Akadémián, akit mindenki tisztelt ugyan hatalma és tudása miatt, viszont senki sem szerette őt brutalitása és szadista hajlamai lévén. Kegyetlen volt és szigorú, főleg velünk, újoncokkal. Szentül hitte, hogy mindenki hibázhat egyszer, aki azonban megismétli ugyanazt a baklövést, az már nem hibázik, hanem meghoz egy döntést. Akkoriban fogalmam sem volt, miről beszél, a legkevésbé sem érdekelt a kiosztott fekvőtámaszok és szívatós kitörések közt, amikor minden apróságért büntetéseket sózott a nyakunkba. Nem foglalkoztam a hibáimmal, nem bántam, ha fejjel a falnak kellett mennem, hogy célt érhessek. Nos, ma már kezdem érteni, mire gondolt..."

A csókja forró volt és izgató, az a fajta csók, amit az ember akár egész éjszaka képes lenne gondtalanul folytatni. Hallott már pletykákat róla, hogy a franciák csókja különleges, de eddig még sosem volt szerencséje testközelből megtapasztalni bűvölésük csábító édességét. Nem akart szabadulni az övére tapadó ajkaktól, és nem azért, mert különösebb vonzalmat érzett volna az illető iránt, vagy talált volna - származásán kívül - bármi különlegeset benne, amely megfogta volna... Épp ellenkezőleg, így azonban nem kellett a saját életén agyalnia, és ha Őt képzelte a partnere helyébe, máris jobban kívánta a dolgot, a felejtést, az ábrándokat, a szédítő tudatlanságot.
Aztán megszólalt a mobiltelefonja, az ismerős, idétlen dallam jelezte, hogy üzenete érkezett, és Elliot egyből feltörte a csókot, mohón kapva az asztalon rázkódó kütyü után. Kimászott a partnere öléből, hogy tenyere takarásában, egymaga olvashassa el a Tőle kapott üzenetet, olyan lelkesen ragyogó szemekkel, mint az ajándékukat bontogató gyerekek. Újra és újra átfutotta azt a két egyszerű sort, melyben kollégája és egyben lakótársa arról érdeklődött, mikor ér haza és minden rendben van-e. Egyszerű, baráti érdeklődés, mely mégis felpezsdítette a lelkét, és a férfi jellegzetes baritonján tovább duruzsolt a fülében. Egyetlen szívdobbanás alatt törölte el örömittas vonásait, szobormerev arcát mutatva válla felett "beszélgetőtársának".
- Vigyél haza!
Általában nem szokta engedni, hogy futó kalandjai megközelíthessék magánszférája mohón védett falait, de annyira boldog volt, hogy Kris gondolt rá... Minél előbb haza akart érni hozzá, a buszra várakozni pedig ideje, taxit hívni meg pénze nem maradt már. Partnere kelletlennek látszott ugyan, de legalább zokszó nélkül belement, hogy elfuvarozza egy darabon.
Amint maguk mögött hagyták a szórakozóhely neonfényeit, Anglia utcái elcsendesedtek körülöttük. Egész úton az ablaküvegben tükröződő tükörképét bámulta, egyáltalán nem kesergett az elmulasztott éjszaka lehetőségei miatt. Majd lesz másik... Mindig van. Hiába ígéri meg magának újra és újra, hogy nem jár el többet, nem süllyed ennél is mélyebbre, elfojtott vágyai és az a hideg, sötéten tátongó örvény a mellkasában újból elsodorják a szórakozóhelyekre. Vagy ez, vagy kitálal... S mivel ahhoz az elmúlt tíz év alatt egyszer sem gyűlt össze elég bátorsága, marad a figyelemelterelés és a pótlás. Nem mintha Őt olyan könnyű lenne pótolni. Hiába ismerte meg az alvilágot legszűkebb és legtágabb értelmében is, eddig még soha nem talált senkit, aki csak megközelítette volna akár egyetlen szikrával is azt az erdőtüzet, amit nap mint nap Mellette érez.
Két évet töltött a terrorelhárításnál. Élete legszebb és legmocskosabb két éve volt, mely után sikeresen rátalált önmagára és tönkre is zúzta azt. Akkoriban a felgyülemlett stresszt, az állandó kételyeket és önmaga keresését szórakozásba fojtotta, az ital, a kábítószer és a testi örömök édes hármasába. Játéknak indult, egyszerű kísérletezésnek, a lejtőn lefékezni azonban nem olyan egyszerű, ha már lendületbe jött az ember. Az egységet maga mögött hagyta ugyan, de az emlékek rátelepedtek, éles kis karmukat durván a húsába vájták és jöttek vele, bárhova is ment. Olykor elgondolkodott rajta, vajon ennyiből áll-e az élet, dolgozni és szórakozni, míg bele nem hal valamelyikbe - aztán vált két sort Vele olyan általános témákról, mint a megbundázott focimeccs vagy egy újabb elcseszett rendőrségi jelentés, és a dolgok valahogy helyükre kattannak, értelmet nyernek, és akár élete végéig képes lenne elviselni ezt a körforgást.
Mire feleszmélt a gondolataiból, már a lakótömb előtt parkoltak, a motor lágy búgása monoton alapzajt festett sofőrje várakozó pillantása köré. Elliot kikereste szemével a megfelelő ablakot, melyből narancsos fények szűrődtek ki, és mosollyal az arcán nyugtázta, hogy lakótársa otthon van. Kiszállt volna az autóból, magára hagyva csalódott partnerét, valami azonban visszatartotta. Sosem szokott a klubbon kívül érintkezni más fiúkkal, ez lett a legtöbbször aláhúzott aranyszabálya a legelső balhéja után. Utcán soha. Most azonban az autó bepárásodott ablaküvege és a csábítóan duruzsoló motor ellazították éberségét; jókedve volt és kárpótolni akarta a másikat. Csak akkor jött rá, amikor kiszállt az autóból, mekkorát hibázott.
Csak akkor jött rá, amikor a kapualjban várakozó Kris szemébe nézett, hogy nem hiba volt.

❖ ❖ ❖
Milyen ember is ő?

Nem tudod, mi az, hogy ellentmondás, ha még nem találkoztál Elivel. A nyitottság és a zárkózottság szimbiózisának tökéletes mintapéldánya. Vidám kisugárzásával, optimista, figyelmes, extrovertált személyiségével hamar belopja magát mások szívébe. Remek kommunikációs készségekkel rendelkezik, így aztán könnyen szót ért másokkal, nem okoz nehézséget számára megtalálni a közös hangot az emberekkel. A munkahelyén és közvetlen környezetében mindenki szereti alázatossága, becsületessége, odaadása miatt, felettesei szorgalmas, lelkiismeretes emberként tartják számon, akire bármilyen feladatot rá lehet bízni, és akire bármekkora nyomást rá lehet helyezni. Senki sem látta még összetörni vagy beleroppanni a munka súlyába - senki, legjobb barátját kivéve. Ő, és talán a családja néhány tagja ismerik a másik oldalát is, amely bárkivel elbeszélget bármiről, kivéve saját magáról. Amely állandóan kérdez, de sosem felel. Amely nehezen bízik meg másokban annyira, hogy megnyíljon előttük, mégis annyira vágyik a figyelmükre és a szeretetükre. Amely olyan sok rosszat kapott az élettől, hogy inkább nem is reménykedik már semmi jóban. Ezeket a bizonytalan, gyenge érzéseket általában elzárja mások elől és a szebbik felét mutatja mindenkinek, akik emiatt okkal kedvelik és bíznak benne, barátjuknak tartják, a kérdést azonban kevesen teszik fel maguknak: ismerem őt egyáltalán?
Magánéletében igazi dög, szeszélyes és féktelen, olykor meglepően gyerekes. Bár elveti az erőszakot és nem szívesen emel kezet másokra, ha eldurran az agya, előszeretettel tör-zúz-borogat maga körül. Jellemében meglepően összetett, a személyisége és a megítélése attól is függ, milyen kapcsolatban áll vele az adott személy és mennyire engedi közel magához. Talán jobb, ha nem tárja fel előtted lelke legsötétebb mélységeit - újra kéne értelmezned ugyanis a mélység fogalmát...

❖ ❖ ❖
Hogyan képzeld el?

Dögös és tudja magáról – ki az? Természetesen Elliot, akire azt mondhatnánk, hogy már-már nőiesen hiú a külsejére, ha nem duzzadna minden mozdulata a tesztoszterontól. Képes hajsza közben is lefékezni a kirakat előtt, hogy elborzadjon összekócolódott haján, cipőjének tisztaságára pedig kifejezetten finnyás - ennek ellenére ő az első, aki térdig belemászik a trágyába, ha a helyzet komolysága úgy kívánja. Férfias megjelenése gyakran kisfiús elemekkel társul, mosolyát profi pantomimesként váltogatja: hol bugyiszaggatóan lefegyverző, hol kisfiúsan komisz, és az is előfordul, hogy kérlelően ártatlan, mellyel garantáltan megolvasztja mindenki szívét. Remekül játszik a mimikájával, kedvére szelektálhat, mennyit mutat meg valódi érzéseiből és mennyit nem, épp ezért kitűnően leplezi haragját, félelmét, szomorúságát vagy örömét is akár. Egyedül kék szeme árulkodó; bármilyen képet is vág, a szeme mindig őszintén csillog, és gyakran ellágyul akkor, ha egy bizonyos fickóra néz.
foglalkozás ❖ nyomozó (ex-terrorelhárítás)

hobbi ❖ önpusztítás és túlgondolás

becenév❖ Reed (kollégák), Eli (bff és család), Bubumackó (anyu)

Család ❖ Nem néznéd ki belőle, de az anyja a mindene, ami nem valami meglepő azok után, hogy az apjával már az Akadémia előtt megromlott a viszonya, amint coming outolt. Mondhatni kihajították otthonról, egészen az apja hamarosan bekövetkező haláláig. Egyedüli fiúgyermek egy igencsak megáldott családban: egy nővére és három húga van, akik a kezdeti bizalmatlanság után egész jól elfogadták, hogy ő ilyen. Teljes mellszélességgel azonban végig csak az anyja állt ki mellette, így érthető, hogy hozzá fűzik a legszorosabb szálak.
Második családja Morganék, bár néha úgy érzi, talán adoptálniuk kéne, mert anyja mostanság hajlamos jobban kimutatni a szeretetét Eli társa iránt, minthogy a saját fiát babusgassa. Tény és való, Mrs Reed imádja Krist (és természetesen a Reed család lány tagjai is kitüntetett szeretettel bánnak vele), ha nem is jobban, mint a saját csemetéit, de családtagnak tekinti őt, és ez valamilyen szinten kölcsönös a Morgan család részéről is, habár Eli nem az a könnyedén megnyíló fajta, aki képes lazán kezelni a túláradó szeretetet. Pedig ilyen értelemben szerencsés, hogy ennyi jó ember veszi körbe, akiket családjának nevezhet.
Blue ❖ egyke
törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
97

reagok :
80

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Elliot Wilhelm Reed Pént. Márc. 02, 2018 4:43 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Elliot!  

Először is el kell mondanom, hogy imádom az arcodat és kíváncsian vártam, hogy mégis mit fogsz a karakter köré építené és, mikor az előbb is a lapod készülődő formáját láttam a kíváncsiságom csak fokozódott! Élmény volt olvasni a történetedet, nagyon gördülékenyen fogalmazol és szinte magával ragadtak a soraid.
Nagyon izgalmas hátteret alkottál meg a karakterednek, teli izgalommal és őszintén várom mégis hogyan alakul a sorsod. Foglalózz utána pedig vedd a kezedbe az irányítást!
média
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
108

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: