Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Arvid Nilssen
TémanyitásTárgy: Arvid NilssenArvid Nilssen EmptyCsüt. Aug. 09, 2018 10:38 am
Arvid Nilssen
What the heck?
Heloise szemszöge alapján: Szia, Arvid! Mi újság? Velem igazán semmi különös, de úgy látom Te kissé feszült vagy, fogadd csak el a nagymama teáját. Hogy mennyire hasonlítok drágalátos ikerbátyómra? Na, igen, egészen nehéz letagadni, hogy 1 perc van csupán köztünk. Azért azt mindenki megmondja, hogy melyikünk a szebb és szerényebb. Fogalmam sincs, mire célzol, én aztán nem tudok semmiről, de ha lehet, annyira ne legyen fájdalmas az ütés. Tudod, ikertestvéri megérzések, akár a fájdalommal is bizony. Nekem ugyebár nem akarsz beverni? Ó, Arvid ne bolondozz, hiszen Te egy úriember vagy, nem?

Henrik szemszöge alapján: Kedves Arvid... szólíthatlak kedvesnek? Nem is olyan régen megfenyegettél, hogy kiütöd azt a csinos fogsoromat, ha még egyszer Hakon ellen teszek. Tudom, hogy a fiad és az a lány az ágyamban a barátnője volt... de esküszöm, ő mászott rám! Szóval, ha lehetne, a következő családi összejövetelen, ne szoríts sarokba és súgd a fülembe, melyik részemet tépnéd le, hogy aztán kínos vigyorral játsszuk el anyáék előtt: közöttünk aztán minden rendben van. Hidd el, szánt szándékkal sosem sérteném meg a fiadat, de a lány nem véletlenül választott engem helyette.

Arnfrød szemszöge alapján: Arvid! Bárcsak a fejedbe látnék! Bár te is tudnád azt, amit én! Hogy semmi értelme az öcsémre haragudni, hogy a fiad rosszul választott és az ő hibája amiért nincs szeme. De mégis csak a te fiadról van szó, akit elhiszem, hogy szeretsz és csak védeni próbálsz. Mi vagyis inkább én is imádtalak téged. Mert olyan menő voltál. Még most is. Fiatalabb korodban volt egy motorbiciklid, amivel mindenhová elfurikázhattál gond nélkül, de a motoros időszakod lejárt. Leáldozott, mert az autók vették át a helyét. Ám, képzeld nekem még mindig megvan az a fénykép, amin mindketten feszítünk a fekete Harley-Davidsonodon. Tudom, hogy neked is megvan. Nem miattam, nem azért mert én vagyok rajta – ugye? – hanem mert a legkedvesebb motorodról volt szó. Hiszen ami a tiéd az a tiéd is marad, örökké. Ezért védelmezed a fiad is ugye? Ám hidd el, néha te is nézhetnéd a dolgok mindkét felét. Hiányzik az igazi és kevésbé mesterkélt nagybátyám. Vissza tudnál változni? El tudnád felejteni a múltat és tovább lépni? Ne pátyolgasd már annyit Hakon-t! Szerintem elég nagy már.
play by
kor
csoport
rang
Alexander Skarsgård vagy Travis Fimmel
válasz magadnak
norvég
választhatsz
Arnfrød Morstad.

Don't be afraid of the truth. I'm not Andrew Mallory, my  name is

Arnfrød Morstad
Korom :
22

Tartózkodási hely :
⬙ Lørenskog és Oslo hamarosan


Hozzászólások száma :
84

reagok :
44

Felhasználó profiljának megtekintése

Arvid Nilssen Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: