welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arian Saglam, Dorcas Macdonald, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben?
TémanyitásTárgy: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Szomb. Aug. 11, 2018 6:08 pm
Reggel van, s a napsugarak sütik az arcomat. Lassan ébredek, nyitom fel a szemhéjam. Nyűgös arcot vágok, mert legszívesebben aludtam volna még pár órácskát. Egyre több kezd tudatosulni bennem a környezetemből, s így jutok egyszer csak arra a felismerésre, hogy mögöttem lennie kell valakinek.
~ Micsoda!? ~ kiált fel bennem a férfi oroszlán, hiszen 26 évig nem volt senki sem, aki mellettem aludt volna. Kicsit tartok megfordulni, s megnézni a rejtélyes ágylakót.
~ Mi van ha csúnya? ~ merül fel bennem az első kérdés, mire eszembe jut pár okosság, hogy nem minden a külső. Nyelek egyet végül, s izgatottan, mint egy kisgyerek óvatosan fordulok. Mikor teljes a siker, akkor pillantom meg a bájos arcot, ami igazán meglepő. Úgy tűnik számomra, hogy eddig rendben van a dolog. Aztán próbálok nevet társítani hozzá, de egyelőre képtelen vagyok összekapcsolni bárkiével.  Kíváncsiság ide, vagy oda, de lassan feljebb emelem a takarót, s szó szerint leesik az állam a test látványától. A vonalak és formák úgy van tervezve ezen a testen, hogy bizonyos férfi ösztönöket elindítson. Még mielőtt túlságosan elcsábulnék, inkább a takarót elengedem, hogy ne hipnotizáljon annyira. Megvakarom a tarkóm.
~ Hogy kerültem én ebbe a helyzetbe?  Tényleg lefeküdtem vele? ~ próbálom visszanyerni az emlékezetem, amiből csurran-cseppen valami.
- Ellie, Ellie Nolen? - csúszik ki hangosan az ajkaimon,  s valami derengeni kezd a múltból. Vagy éppen rosszul emlékszem? Fejrázással hessegetem el végül ezen gondolatokat, hogy végül a másik fő dologra fordítsam a figyelmem.
~ Én anyaszült meztelenül vagyok egy nővel a tulajdon ágyamban, akit talán régről ismerek? ~ hideg zuhany erejével ér fel nálam. Azonban, ha már így hozta a sors, akkor kivárom ennek az egésznek a végét. Utána járok, s ehhez az kell, hogy férfiként viselkedjek. Szóval addig kell várnom, míg fel nem ébred. További csendes percek azzal telnek, míg összeáll a tegnap esti bulizás, az önfeledt beszélgetés, s nos abban volt bőven italozás. Mind én, s mind ő tán kicsit nem voltunk magunknál. Ebből kifolyólag egy dolgot nem bírok feleleveníteni: A csókja ízét.
~ Milyen szánalmas vagyok! ~ korholom magam, aztán az a bájos arc végül bekebelez. Számomra olyan, mintha a megtestesült bujaság lenne. Vonz engem, s én már cselekszek is. Finoman odahajolok, s gyáva módon kihasználom, hogy az ajkait csókoljam.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Szomb. Aug. 11, 2018 6:37 pmto; Cahal


Érzem, hogy valaki mocorog mellettem, de nincs erőm ahhoz, hogy kinyissam a szemeimet. Testem minden porcikája sajog, mintha előző nap egy maratoni távot futottam volna minimum 100 kilós súlyzókkal. Fekvésre vágyom és nyugalomra, esetleg arra, hogy két erős kéz megmasszírozza, aztán egy k ás forró fürdőbe pakoljon és nyugalmat hagyjon.
Nem terveztem ennyire hosszúra az estét, arra pedig főleg nem számítottam, hogy más ágyának ölelést kell élveznem a sajátom helyett. Apró moccanok, kényelmetlen, nem a pihe-puha megszokott birodalom ez, melyben mindennap álomra hajtom a fejemet.
Hallok egy hangot, mély, öblös, mégis cirógat, ahogy a nevemet mondja. Nos, Ő legalább már tudja, kivel van dolga, ám én még mindig nem vagyok hajlandó kinyitni a szemeimet, így a lovagom kiléte titok marad. Mindaddig, míg elmém el nem kezd képekkel bombázni, melyek az előző estét kínálják tálcán. Jó zene, jó társaság és sok-sok ital, melyek következménye lett az, hogy most itt fekszem és fejfájás kínoz.
Ismét mozgást érzek, testem kissé megfeszül, majd érzékelem a puha ajkakat, melyek enyémet érintik. Mozdulok, lábam lassan felhúzom, kezemmel a másikat érintem, s viszonzom a csókot, bár eléggé sutára sikeredik, köszönhetően a félkómás állapotnak.
- Neked is jó reggelt – motyogom halkan, s hogy csontjaimat kiropogtassam, nyújtózkodom egyet. Nem érzem magamat zavarban, nem hiszem, hogy okom lehetne rá, elvégre a videóimban már olyan helyzetekben láttak az emberek, hogy ez a kis meztelenség szinte semmiség. Szemeimet lassan nyitom ki, s a férfira meredek, akinek az arcán némi értetlenség játszadozik a kíváncsisággal keveredve. Ez pedig megmosolyogtat.
- Jobbra számítottál? - ki tudja miféle numerákhoz van szokva, tudom, hogy van ki nálam jobb, bár ehhez minimum A listás celebnek kell lenni.


dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Madrid

Hozzászólások száma :
14

reagok :
9

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Szomb. Aug. 11, 2018 7:23 pm
A csókom viszonozza, ami rögtön felér egy diadalmas sikerrel. Titkon azt súgja nekem, hogy Ellie szintén hasonlóan gondolja a helyzetünket, mint én. A szívem ettől a tudattól dobban meg, s némi önbizalmat ad számomra: elcsíptem egy nőt végre, akire barátnőként tekinthetek. Már maga ez a tény újdonságot sejtet velem, s én készségesen fogadom el egyelőre.
- Jó reggelt – mosolygok rá, miközben szemtanúja lehetek a macskás nyújtózkodásának. Ha nem lenne rajta a takaró, akkor biztosan a teste minden egyes porcikáját megnézném.  Mikor végez a tevékenységével, akkor én a kérdésére válaszolok.
- Nos nálad jobb nem kell – határozottan adom meg a választ, férfihoz méltóan. A közelebbi kezem közben átkúszik a hasán, hogy túloldalt megpihenjen pár pillanatra. A végcél, hogy az oldalát lágyan megcirógassam. De vajon nyűgösen leállít? Vagy leordítja a fejem, hogy ekképpen fejezzem ki csodálatom? Felfogható bóknak. Végül a simogató kéz megáll, s megpihen, miközben én a másik kezemmel lassan letolom magunkról a takarót. Ő szintén láthatja, hogy nincs rajtam semmi. Tekintetem kérdővé válik, s várom tőle, hogy ő vajon csalódott, hogy olyan pasival volt együtt mint én? Jobb az elején tisztázni, s kimondani. Rémlik nekem az estéről, hogy milyen szókimondó volt, s én meg italos állapotban követtem őt ebben. Feltártam előtte az életem darabkáit.
- Ellie – szólítom meg, s rögtön megállok egy pillanatra. Elidőzők a vonalain, s bizony tüzetesen szemügyre veszem.  Mikor eltelik engem a csodás látványa, akkor folytatom a közlendőm.
- Szeretném, ha velem járnál, s nem csak azért, mert jó vagy az ágyban. - merész gondolat, ami a felszínre úszott, majd kitört belőlem. Időközben elveszem a kezem a meleg testéről. Teljesen féloldalasra fordulok, s egyáltalán nem takarom az edzett testem. Nem tolom túl, hogy csúnya legyek, inkább valami szépen megrajzolt festménynek nevezném magam.
- Másik részről, mit készítsek neked reggelire? - teszem fel a kérdést, mikor a hátam mögött a komódon megszólal a mobiltelefonom, s én meg káromkodok egyet franciául. Ennek az idilli pillanatnak vége, mert...a zenész társam hív. Természetesen felveszem.
- Hello! Mi a gond? - morcos arcot vágok, amit láthat a mellettem fekvő szépség. Egy másik árnyalatot a lényemből.
- Hát hol vagy?! Kezdenénk gyakorolni, de te nem vagy még sehol! - jön a válasz, amire én elég furával állok elő.
- Beteg vagyok, szóval 1 hétre jegelve a dolog. - hazudok, amit eddig nem tettem. S miért? Egy csodálatos nő miatt.
- Ohh az szar, de két napja még kutya bajod sem volt. - hangzik a válasz, kicsit hitetlenkedő hangszínnel.
- Most ez van, szóval ne aggódjatok miattam. Szia – nyomom ki azon nyomban, s hátamra fekszek gondterhelt arccal. Végül rájövök, hogy tényleg ma reggelre beszéltük meg a gyakorlást, de… nos itt van Ellie. Próbálok nyugalmat erőltetni a vonásaimra, sőt mint egy elveszett kisgyerek a nőtől kér vigaszt és nyugalmat.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Szomb. Aug. 11, 2018 8:53 pmto; Cahal


Örvendetes, hogy egyetértünk, hiszen miért kellene nálam jobb, ha már itt vagyok? Elvégre mindent megadhatok neki, amire egy igazi férfinak szüksége van. Az már más kérdés, hogy a hírnevem nem a legfelhőtlenebb, s nem is vágyom arra, hogy az legyen. Az túlságosan unalmas lenne.
Ölelésébe szinte bújok, bár könnyed mozdulatainak köszönhetően érzékelem, hogy nem ez volna a célja, én mégis igyekszem minden percét kiélvezni a közelségnek. A pőresége nem zavar meg, arcomon nem jelenik meg pír, csupán csak egy kaján vigyor. Nem tudom, hogy mit vár, talán egy hisztérikus kirohanást? Esetleg nyálcsorgatást? Mert tőlem ezeket nem fogja megkapni, abban biztos lehet.
S végül megtöri a csendet, megszólít, én pedig kissé megemelem a fejemet, hogy figyelmemet teljességét élvezhesse.
– Nahát újfent a gimiben vagyunk? – halkan felkuncogok. –Ott volt szokás megkérni a másikat, hogy járjon veled – még mindig kuncogok, s ebben semmi lenézés vagy kinevetés nincsen, csupán móka. Szemeimet végig futtatom rajta, s alsó ajkamat beharapom. Ruhában is jól néz ki, de így meztelen, elterülve az ágyban, hmm… nincsenek is rá szavak.
– Miből lehet választani? – felkönyökölök, ennek köszönhetően pedig a takaró teljes egészében lecsúszik rólam. Ám nem élvezhetem sokáig, hogy Cahal rajtam legelteti a szemét, hiszen a telefonéles hangja szakítja meg a reggeli idillünket. Egy hangos sóhaj szakad ki belőlem, hátamat neki döntöm a párnának, melyet a falnak döntök. Innen szemlélődőm, s hallgatom a szavait.
Nem értem miért kell hazudnia, miért nem mondhatja meg a nyilvánvalót? Talán mégis van miért szégyellnie, nem is örül annyira ennek a találkozásnak, mint mutatja? Kétségek ülnek ki az arcomra, s mikor visszaérkezik mellém a takarót magamra húzom, m int egy szemérmes kislány.
– Nyugodtan elmehetsz, Isten ments, hogy én miattam kihagyj bármit – lábaimat felhúzom, ezzel is egy kevéske távolságot lopva közénk. Nem szeretem, ha hazudnak nekem avagy miattam. Egyenes ember vagyok, éppen ezért van sok utálóm, de én ezt sosem bántam. Mindig is amolyan, ami a szívemen az a számon típus voltam. - Csak adj öt percet és összeszedem magam, a világért sem tartanálak fel -


dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Madrid

Hozzászólások száma :
14

reagok :
9

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Szomb. Aug. 11, 2018 9:33 pm
Mikor visszakérdez kuncogva, majd megtoldja saját gondolataival, akkor én megvakarom a tarkóm, s csupán ezen suta szavak jutnak az eszembe.
- Nem vagyunk ott, csupán nem szeretnék illetlen lenni. - sóhajtok egyet, miközben nézem, ahogy a kuncogása elcsendesedik. Jólesik, hogy végül ő szintén végigmér, sőt az alsó ajka beharapása miatt gondolom, hogy nem hagyom őt hidegen. Ez bőven elég visszajelzés a számomra. Felteszem neki a kérdést, hogy mit szeretne reggelizni, ám a telefon csöngése megzavarja a nyugodt perceinket. Felveszem természetesen, aztán beszélek a zenésztársammal. Lemondom 1 hétre a gyakorlást, csupán azért, hogy Ellievel lehessek. Elég hamar letudom, így vissza tudok térni az én szépségemhez, mikor az magára húzza a takarót. Értetlenül nézek rá, majd mikor megszólal, akkor kapcsolok csupán, hogy elszúrtam a dolgot.
~ Nem örül annak, ha hazudok? Nem szeretne velem lenni egy héten keresztül? ~ nyelek egyet, miközben ő még jobban bezárkózik.
- Várj! Nem szeretnél velem lenni 1 héten keresztül? - próbálkozom lenyugtatni, bár nem tudom, hogy milyen hatást váltok ki nála. Kora reggelre nem számítottam ilyen huzavonára, főleg ilyen friss kapcsolat elejére.
~ Ebbe jól beletenyereltem ~ sóhajtok egyet, miközben annyit azért tudok, hogy erőszakkal nem fogom itt tartani. Távol áll tőlem még a gondolata is.
- Mellesleg, olyan más reggel, mint a többi magányos. Szerettem volna kiélvezni veled – nem vágok durcás arcot, csupán közlöm vele a tényt. Felkelek az ágyunkból, aztán összeszedem a ruháit. Néha ránézek, mikor megtalálom a csipkés bugyiját. Odaviszem neki, miközben megkeresem a saját öltözetem. Elfordulva öltözök vissza, majd megszólalok.
- Bocsáss meg, hogy hazudtam.  - hangzik tőlem, aztán felkapom a mobilom.
- Készítek omlettet, kis kávéval – nem leskelődök, hogy ő hol tart a felöltözésben. Inkább indulok a konyhába, hogy lenyűgözzem ezen tudásommal. Nem sok férfi tud főzni és sütni, de én megtanultam. Remélem meg tudom enyhíteni ezt a női szívet. Pedig minden olyan jól alakult a telefoncsöngésig. Egyet remélem, hogy nem fog elrohanni Ellie, s megbeszéljük a dolgokat. Legalábbis normális párok így teszik.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Vas. Aug. 12, 2018 11:59 amto; Cahal


– Nézd Édes, szerintem ez nem jó ötlet –sóhajtottam egy nagyobbat. Az éjszaka felére nem is emlékszem. Tény, hogy ismeretségünk nem új keletű, de lássuk be, azért jó pár év kimaradt, s mindkettőnk élete gyökeresen megváltozott azóta. –Eléggé más világ vagyunk, nem gondolod? – keserűen nevettem. Nem vagyok az a típus, aki lehorgonyoz, pontosítok. Nincs a világon az a férfi avagy nő, aki mellettem lehorgonyozna, s én ezt már megszoktam. Az embereknek olyan véleménye van rólam, ami nem a legszebb, bár én nem is azért teszem azt, amit, hogy ők jó véleménnyel legyenek rólam. Valamelyik internetes oldal, ha jól emlékszem úgy jellemzett, hogy a gazdag kis lázadó fruska, aki apuci haragjára hajt. Hát végül is, nem volt messze az igazságtól..
A reggeli téma hamar kifúj, köszönhetően a telefonnak. Ezután pedig a hangulat is változik, hiszen a női én felerősödik, s könnyedén ugrándozik egy indokolatlan hisztiféleség felé. Ám Ő meglep.
Szemeim összeszűkülnek, homlokomat ráncolva nézek rá. Komolyan azt gondolom, hogy most csak viccel. – Hogy mi? – bal szemöldököm felszökken, testem kissé megfeszül. – Miért lennék veled egy hétig? – nekem ez új, gyors és úgy érzem, hogy le vagyok maradva pár hónappal. Emlékeim között vadul kutatok, évszám, hónap, nap.. Meg kell bizonyosodnom róla, hogy tényleg csak egyetlen egy éjszaka telt el avagy úgy kerültem kómába, hogy még csak a ballépésre sem emlékszem. Lehetséges ez egyáltalán?
– Cahal, nyugodj már meg, én még fel sem fogtam, hogy hol vagyok, te meg lassan már a kezemet kéred meg – halkan felnevetek. Nem érzek feszültséget, azt sem gondolom, hogy el kéne futnom hazáig, ám jelentősen le vagyok maradva hozzáképest. Hogy a fenébe pöröghet már kora reggel ennyire? Nekem ehhez infúziósan kell kávét bevinni a szervezetembe, s van egy olyan érzésem, hogy nála ilyesmire nincsen lehetőség. – Miért nem élvezed úgy ki, hogy elnyúlsz egy kicsit? – nézek rá értetlenül. Nem szoktam meg, hogy egy férfi agyaljon túl ennyire dolgokat. Minden történetben mindig an ő az, aki már egy eltöltött éjszaka után, esküvői ruhában látja magát. Hol cserélődtek meg a szerepek?
- Jobban szeretem, ha az emberek egyenesen beszélnek - sóhajtok magam elé, majd elkezdem magamra aggatni a tegnap esti, kissé leharcolt hacukámat. - Nem nagy dolog, mert nem nekem hazudtál, de most komolyan, akkora gond lett volna elmondani, hogy éppen kivel vagy? - felszökken a szemöldököm, s kezeimet összefonom a mellkasom előtt. Ha ennyire ciki számára, hogy velem van, akkor meg miért is beszélt arról, hogy egy hétig velem lenne? Nem értem én ezt, nem értem a férfi logikát, pedig állítólag a női a legösszetettebb.
- Remek - végre valami jó ötlet ezen a reggelen. Hasam halk korgással jelzi, hogy mennyire örvendezik ennek, s miután sikeresen magamra kapok minden ruhadarabot, elindulok utána. Még mielőtt hazaindulnék, legalább egy jót had egyek. Úgyis ritkán fordul elő, hogy ey férfi főz rám.


dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Madrid

Hozzászólások száma :
14

reagok :
9

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Vas. Aug. 12, 2018 1:03 pm
Elszomorító a szavai, mármint amit először válaszol nekem. Miért ne lenne jó ötlet együtt lenni? Nem minden nő álma a pasi? Jobban belegondolva, s felébredt fejjel tudom jól, hogy nem vagyunk ismeretlenek egymásnak. Egy osztályba jártunk egy darabig, aztán snitt. Eltűnt, mielőtt lecsaphattam volna rá.
- Nem én vagyok a megfelelő társ, aki kicsit is törődik veled? - fájdalmasan sóhajtok, mikor emlékeztet arra, hogy milyen szakadék van közöttünk. Én csupán egy árvából feltörő személy vagyok, míg ő egy gazdag lány, vagyis hát khmm… most már a kerekded formái miatt inkább a NŐ.
- Ha azt nézzük, akkor tényleg olyanok lennénk, mint ég és föld. - húzom el a szájam szélét, aztán a mohóságom, vagy legalábbis a túlzott izgalom és újdonság olyat művel velem, hogy kezdem elrontani, ezt a régi kapcsolatot is. Vágyom arra, hogy vele legyek és vele töltsem el a szabadidőmet.
- Mert te úgyis ráértél volna, míg én csináltam volna magamnak szabadidőt. De hülyeség volt a részemről. - vallom be a hibám, így egyre inkább nem én állok nyerésre, inkább a közelemben tartózkodó szépség. Összezavar, s magamban erről az hétről szintén lemondok.
~ Ilyen bolondos lenne a szerelem? Vagy mi történik velem? ~ hajamba túrok, s próbálom a továbbiakra összeszedni magam. Nem lenne jó, ha teljes vereséget szenvednék ezen a harctéren, pedig a telefoncsörgésig, olyan puha rétnek képzeltem el az egészet. Hallgatom őt, s nyugtatgat engem. Az külön dicséretes, hogy emlékszik a nevemre.
- Szerinted én felfogtam úgy reggel, hogy mellettem vagy? Csupán szeretnék az a férfi lenni, aki nem hagy a csávában. - sok ismerősömet hallottam már, hogy milyen szar érzés, hogy az éjszaka után reggel a partnernek már csak hűlt helye. S ekkor egy vészkérdés merül fel bennem.
- Egyáltalán védekeztünk valahogyan? - erre képtelen vagyok rájönni, legalábbis egyedül nem. S szóba kerül az egyenes beszéd, amiben teljesen igaza van. Már egyszer bocsánatot kértem tőle, így inkább bólintok.
- Új nekem ez az egész, nem hittem volna, hogy találkozásunk után eddig eljutottunk – vallom be őszintén, s hozzátoldom.
- Te vagy az első nő, akitől nem menekültem el. S nem csak azért, mert jelenleg az én lakásomon vagy. - fűszerezem meg az előző gondolatot. S ha már itt járunk, akkor én bevallom neki, amit régen kellett volna.
- Kellesz nekem Ellie, s hiányoztál és a suliban marhára beléd voltam habarodva...- nyelek egyet - S ezt az érzést most is érzem. Tudom nem vagyok egy minta pasi, vannak hibáim. Nem próbálhatnánk meg, együtt? - szinte összeszorul a gyomrom, s jobbnak látom, ha megyek ételt készíteni magunknak. Elsietek a konyhába, ahol háziasan nekilátok az ígért dolgoknak. Egyszerű elkészíteni, s mire kiér a konyhába álmaim szerelme, akkor addigra már az ínycsiklandozó étel, s a finom kávé várja. Én ott állok a saját adagom felett, de van bennem annyi tisztelet, hogy bevárjam ezzel. Előzékeny vagyok, s ha leülni szeretne, akkor én segítek neki a helyfoglalásban. Leülök mellé.
- Jó étvágyat Ellie!
Édesnek, vagy kedvesemnek nem merem szólítani a jelenleg fennálló helyzetben.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Vas. Aug. 12, 2018 2:53 pmto; Cahal


Nevetnem kell, mikor végre észbe kap. Láthatom, ahogy az arca változik, szinte hallom is, hogy a kő koppan. – Ne aggódj, ezer százalék, hogy nem lesz következménye annak, hogy nem húztál gumit – nem kell tudnia, hogy miért vagyok ebben olyan biztos. Gondolja csak azt, hogy szedem a bogyókat, aztán ezzel zárjuk is le a témát. Még a közeli családban sem tudja mindenki az igazat, így miért mondanám meg egy kvázi idegennek?
Hallgatom a szavait, melyekkel kissé meglep. Tényleg úgy érzem, hogy felcserélődtek a szerepek. Én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy a férfiak fülüket, farkukat behúzva menekülnek a „tett” színhelyéről, míg ő, gyakorlatilag szerelmet vall nekem egy éjszaka után. Mégis mi a fene volt azokban az italokban?
– Cahal, kérlek – sóhajtok egy nagyot. – Csak a nosztalgia beszél belőled, abba kapaszkodva érzed ezt – egy kósza mosolyra húzódik a szám. Melengető minden szó, nem tudtam, hogy valaha is voltak irányomba ilyesfajta érzései. Őszintén megvallva, azt hiszem, ha tudtam volna, akkor sem lettem volna képes arra, hogy engedjek neki. Hogy miért? Mert abban az időben más társaságban mozogtunk, csak néhány közös ismerősnek köszönhetően kötöttünk ki hébe-hóba ugyanott. – Nem ismersz, jobb neked, ha ez így is marad – legyen ilyen, ábrándozó, lelkes és mégis valahogy rosszfiús. Mert igenis van benne az is, hát csak rá kell nézni. Könnyen az ujjai köré csavarhat bárkit, s ostoba lenne ezt nem kihasználni, akkor ugyan miért állapodna meg egy botrányos emberkénél?
Ezen gondolatmenet közepette végzem az öltözködéssel, s mivel nem tudom merre kell menni, jobb híján az illatokat követem. A lakás kisebb, mint amihez szoktam, ám annál otthonosabb. Tükrözi az itt lakót, s ezt mindig is szerettem azokban, kik nem a tehetősebbek és felvágósabbak közé tartoznak. Gyermekkorom egy olyan házban telt, mely háromszor akkora volt, mint amire szükségünk lett volna, s mindenhol élre állított tárgyak, szinte kiállítási darabok voltak. Sosem gondoltam azt, hogy ez igazi gyerekkor lenne.
Lassan jártatom körbe a tekintetem a konyhában, majd az asztalhoz lépek, hol már vár a gőzölgő étel és a kávé. Nem is tudom, hogy melyiknek örülök igazán. Lecsúzok a székbe, összehúzom magamat, hogy a férfinak is legyen hely, majd fejemet felé fordítva egy aprócska mosolyt küldök neki.
– Köszönöm és neked is – hangom lágyan cseng, mintha a szobában történtek egy más világ lenne. Nem akarok ezzel foglalkozni, szeretnék táplálékhoz és erőhöz jutni, úgy gondolom, hogy ráérünk tovább latolgatni azt, hogy mi legyen és hogyan. Elvégre ez csak egy alkohol mámoros éjszaka volt, nem kell túlragozni.
- Egyébként honnan vetted, hogy én ráérek? Csak nem nyomoztál utánam, míg aludtam? -pár falat között szólalok meg végül, hogy ne legyen annyira komor a kettőnk közötti hangulat. Én alapjáraton pörgős emberke vagyok, aki megtalálja másokkal a hangulatom, ha azok érdemlegesek rá. Most mégis úgy érzem, mintha valami nem stimmelne, nyilván nekem köszönhető, de hát istenem. Nem tehetek róla, hogy nem vagyok én hozzászokva ehhez.

dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Madrid

Hozzászólások száma :
14

reagok :
9

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Vas. Aug. 12, 2018 4:12 pm
Kíváncsivá tesz, mikor kijelenti, hogy nem lesz gond abból, hogy nem húztam gumit. A magabiztossága meglep, s rögtön azon töröm magam, hogy rájöjjek a titkára. Szedne valamit, ami beválik?  Egyáltalán nem gondolok arra, hogy bármi más lenne e mögött. Ennyivel letudom, hiszen örülök annak, hogy legalább továbbra is beszélgetünk egymással, s nem rögtön lépett le tőlem. Megtehette volna, ám még jelen pillanatban itt van velem.
~ Hála az égnek ~ nézem az arcának szép vonásait, s a tekintetem elidőzik néha a kerekded halmok irányába is. Kár tagadnom, de férfi vagyok. Emellett, ha már itt vagyunk, s itt kötöttünk ki, akkor a kémia nem lehetett rossz közöttünk. Vagy éppenséggel pontosan a sok pia tette ezt velünk. Már megint érzem a kuszaságot, a nem tisztán látást. Csupán még inkább kíváncsivá tesz, hogy vajon italozás nélkül szintén így végeztük volna? Abban egyetértek vele, hogy nem ismerem, de az igazán fura számomra, hogy azt ajánlja, hogy ne is akarjam. Így a mi kötelékünk micsoda? Egy nosztalgia felhő, egy régi érzés a múltból?
- De én szeretnélek megismerni, s néha tudni, hogy mi jár a fejecskédben. - egyelőre azon elképzelésemet nem vázolom fel, hogy akkor milyen kapcsolatot szeretne kettőnk között? Csupán testit? Ahhoz nekem nem lenne ingerem.
Mikor a konyhában vagyunk, s helyet foglalt, akkor végre látom a mosolyát. Ettől sikerül bennem felcsillantani a reményt, hogy nincs minden veszve kettőnk között. Elkezdek étkezni, mert a világért sem lőném szét a kettőnk közötti csendet. Azonban meglepetésemre ő az, aki kérdéssel faggat engem. Jól megrágom a falatot a számban, majd lenyelem.
- Nem tudom, tán a női megérzésem súgta azt, hogy igen. - viccelem el a kérdést, aztán megköszörülöm a torkom, s normális választ szintén megadom neki.
- Egy régi vágyam teljesülne, ha egy nővel, aki történetesen a barátnőm, lehetnék vele egy hetet. Kikapcsolódhatnék végre. A banda tagjai egy mániákus állatok, s szeretnek sokat gyakorolni. Nem mintha ellenemre lenne a kemény munka, de úgy vélem, hogy pihennünk szintén kellene. Ha most elmentem volna, akkor este 11kor jöttem volna haza. Jó, közbe eszünk és beszélgetünk, s azon törekszünk, hogy jobb legyen az egész...- pihenni szeretnék, mert a sok gyakorlás kikészít, de ezt nem kötöm Ellie orrára.
- Nem nyomoztam utánad. Fogalmam sincs, hogy elválásunk után mivel kezdtél el foglalkozni. Én a zenével, s itt vagyok. Egy zenész, aki próbál ebből megélni és nem könnyű.  - tovább falatozok, s közben csodálkozom, hogy milyen őszinte voltam hozzá. Ha majd elmegy tőlem evés után, akkor elmegyek a többiekhez gyakorolni.  Felvállalom Elliet. Már előre félek, hogy a zenésztársaim le fognak hurrogni, esetleg a hazugság miatt megorrolnak rám. Minden egyes érzelmem jól láthatóan kiül az arcomra, s ezt én is érzem. Egy darabig eszem a finom falatokat.
- Tán lehet most lenne jó, ha együttest váltanék. Meg igazából vágyom arra, hogy más is történjen velem. - ekkor ránézek, s édesen somolygok neki.
- Valami olyanra, mint te. Hiányolok egy nőt az életemből – vallom be, de nem ragozom túl. Tudja jól, hogy rá gondolok. De nem csak ezzel a témával szeretném megfertőzni kettőnk beszélgetését, hanem kideríteni, hogy mégis, milyen kapcsolatot szeretne közöttünk.
- Mégis milyen kapcsolatot képzelsz kettőnk között? Szorosabbat, vagy esetleg lazábbat? - cseppet sem szeretnék nyomulósnak, vagy megterhelő lenni számára. Én csupán nem akarom elengedi, ha már így egymásra találtunk.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Pént. Aug. 17, 2018 9:51 amto; Cahal


– Nézd, én dolgozom. Oké, hogy magamnak szabom meg az időt, de a héten például interjúra is megyek és nem, nem fogom azért lemondani, mert egy régi ismerőssel összeszűrtem a levet. A barátnő jelző pedig rám a legkevésbé sem illik. Nem vagyok barátnő alapanyag és nem is szeretnék az lenni – nem akarom megsérteni. Kedves és aranyos és még valamiféle csillogást is felfedezek a szemében, de ezek megrémítenek. Ha minden férfi, akivel eltöltöttem egy éjszakát, reggel ilyenekkel kezdte volna. Nos, akkor azt hiszem leszbikus lennék.
– Biztos vagyok benne, hogy az amire te vágysz simán megoldható, viszont a megfelelő embert kell hozzá keresned. Nem is értem, miből gondolod, hogy én vagyok az? – nézek rá érdeklődve. Lehet, hogy úgy érzi sokat kell ismételnie, e tényleg nem áll össze a kép. Régen is bírt, tetszettem neki, aztán ez most egy éjszaka után ennyire felerősödött? De mitől? Az alkoholtól, egy csóktól, a szextől? Azt hiszem meg lesz az egyik új témám, már nem ő, hanem az ilyesfajta érzések és „kapcsolatok”.
– Hiszen mennyi nőt megkaphatsz egy-egy koncert után – halkan felnevetek. Nekem ne akarja egy zenész bemesélni, hogy nem lenne miből választani. Még a végén azt is elhiszem, hogy még szűz volt és én rontottam meg. Na az még kéne az életemből.
Kérdése issé meglep, oly annyira, hogy el is felejtek levegőt venni. Naptár kell, látnom kell, hogy mennyi idő esett ki, mert ez biztosan nem a valóság. Egy férfi, egyetlen egy éjszaka után ilyeneket kérdez? Lehet, hogy még mindig álmodom? Gyors meg is csípem magam, de hát a helyzet nem változik, így kénytelen leszek én lendíteni rajta.
– Nézd Cahal, reggel nem is tudom hány óra van – tényleg nem. Csak Annyit érzékelek, hogy odakint már megindult az élet, hiszen hallom az utcán elhaladó autókat, buszokat, kiabáló embereket. De addig még nem jutottam el, mennyi az idő. – Most keltem, a kávé még nem jutott el oda ahova kellene, te meg egy átmulatott éjszaka után már azt kérdezed, mit képzelek el kettőnk között – kezembe fogom a kávét és egy nagyobbat iszok belőle, hátha az segít. De mire ez kifejti a hatását, azt veszem majd észre, hogy Cahal a gyűrűt keresi.
– Nyugodj le egy kicsit. Nem szoktál egy éjszakákat eltölteni senkivel? – teszem fel neki a kérdés, majd megválok a kávétól és harapok egy falatot. Nem akarom én Őt megsérteni, miért is tenném, hiszen régi ismerős, jó fej és még jól is néz ki, de könyörgöm, had ébredjek már fel, hát nem tudok én tizenegy előtt komoly beszélgetésekbe belemenni, főleg ha előtte éjszaka marha sokat ittam.
– Mint mondtam, szerintem én nem vagyok a neked való lány – felsóhajtok, majd előkotorászom a telefonomat, s beírom nevemet a keresőbe. Mikor jó pár dolgot kidob az internet odatolom elé a készüléket. – Egy kicsit tájékozódj, aztán rájössz, hogy neked is jobb, ha nem én mellettem kelsz reggelente – van ott minden, nem is csoda, hiszen gyakorlatilag a közszférában jelenleg eléggé botrányos alaknak számítok. De hát ez van, ha valaki hajlandó kimondani, ami másoknak tabu. Oké, van ott pár kamu cikk is, de azt már teljesen rábízom, hogy mi az, amit elhisz és mi az, amit nem.

dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Madrid

Hozzászólások száma :
14

reagok :
9

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Pént. Aug. 17, 2018 5:24 pm
Hallgatom az én reggeli társam szavait, s egy pici észhez térés után rájövök, hogy teljesen igaza van.
~ Mekkora egy állat vagyok! ~ figyelem őt, s továbbra is rá összpontosítok. Nem esik jól, hogy nem gondolja magát barátnő alapanyagnak, de jelenleg nem szeretnék vitába szállni. Maradok az értelmes és egyszerű hallgatásnál.
- Mit dolgozol? - kérdezek rá érdeklődve, abban a reményben, hogy a hülyeség áradatom után válaszolni fog nekem. Természetesen hallom a kérdését, hogy  én miből gondolom, hogy ő lenne a megfelelő személy. Nem kapkodom el a választ, de szépen lassan be kell ismernem, hogy ezen alkoholos szexes éjszaka nem éppen volt előnyös számomra. Az eddigi reménysugarat kissé tompa fájdalom váltja fel. A tudat, hogy egy éjszaka után milyen furán viselkedek a társaságában. Valójában, így sok év után nem érzem a kapcsolódást közöttünk. Csupán most ébredek rá, s végül csak beismerem a dolgot.
- Nem tudom, hogy miként gondoltam – fájdalmas sóhajtás jön, s jobbnak találom, hogy elfordítsam a fejem. Én egy olyan nagy marha vagyok, hogy kész csoda lesz, ha egyáltalán majd szóba fog velem állni. Mikor azt mondja nekem, hogy mennyi nőt megkaphatnék koncert után, akkor nyílnak az ajkaim.
- Valóban megkaphatnék koncertek után egy-egy nőt egy éjszakára, aztán ennyivel annyi. Sőt, volt pár ilyen esetem. Az előtted lévő nem sikerült túl jól, s kisebb port kavart. - elmélkedek magamban egy darabig, aztán hangosan felvetem a kérdést.
- Mi a jó abban, ha minden koncert után összefekszek valaki mással?  Csak növelem az esélyét annak, hogy valamit elkapjak, hiába a védekezés. Meg aztán olyan mélységű dolgokról  nem beszélhetek velük. - nézek bele Ellie szemébe.
- Csupán felszínes kapcsolat – vélekedek így, aztán az ő részéről újfent jön egy jó megvilágítás, s az arcomról eltűnik a mosoly. Sokkal inkább meglepett arcot vágok, hogy miként mondhattam ilyet. Szívesen letagadnám, de ám tudom jól, hogy tényleg az én ajkamon távoztak ezen gondolatsorok.
- Hülye vagyok, s jogos tőled, hogy miért kérdeztem ilyet tőled. - s nagyon megerőltetem a buksim, s ezt találom hozzáfűzni csupán.
- Csupán szerettem volna, hogy másképp legyen? - kinézek a konyhám ablakán, s elnézek a távolba komor arccal. Mikor visszafordítom az arcom, egy kisebb idő után, akkor beszélek tovább.
- Rendben, lenyugszom. - lehunyom a szemem, miközben hátra dűlök a széken. Mélyen veszem a levegőt, s aztán hosszan fújom ki. Teljesen ellazítom magam, s mikor visszatérek ebből a nyugtató túrából, akkor egyenesen a szemébe nézek.
- Voltak egyéjszakás kalandjaim, e tekintetben nem csorbítottam a férfi nem hírnevét – nevetek fel , ami aztán rövid ideig létezik csupán. Partnerem veszi magához a szót, s újfent azt állítja, hogy ő nem lenne megfelelő személy mellém. Már kérdezném, hogy miből gondolja ezt, de megelőz. A keresőbe beírja a nevét, s nézem a feldobott cikk neveket. Egyikbe beleolvasok, aztán még kettőbe is.
- Érdekes, de mi a valóság? Egyébként azon a pár zenekari interjún, amin részt vett az együttes, azon a többiek által, én csupán Nőfaló becenévvel illetnek engem. S vannak rejtett csoportosulások, ahol több rám a lehúzó szó, mint a dicsérő – ezzel egyetemben beírom magam a keresőbe, s megkeresem az egyik lehúzó oldalt, ahová írogatnak emberek, s legtöbbször engem szidnak. Visszaadom a beszélgetőtársam mobilját.
- S az a gond, hogy tényleg elég sok lánnyal összefeküdtem már, s ott hagytam őket, ahogy a legtöbb pasi szokta. Magyarán nem tagadhatom, hogy nem vagyok az, ami. - itt elhallgatok, s továbbra sem eresztem el tekintetemmel Ellie-t. Az arcát fürkészem, s nem kalandozok el a testén. Belül, most meg vagyok hallva, s nem tudom, hogy szavaim rontani fog kettőnk kapcsolatán, vagy sikerül egyenesbe jutni végre valahára.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Szer. Aug. 22, 2018 6:04 pmto; Cahal


Hát Ő nem éppen az, akit nagyon izgatna, hogy mit írnak másról. Ez meglepő, bár sejthettem volna, hiszen Ő is közszereplő, így sokat cikkezhetnek az életéről. A különbség az, hogy rólam a legtöbb dolog, ami megjelenik, igaz. Hiszen éppen ez a lényege az egésznek, amit csinálok.
- Figyelj, hidd el nekem, hogy én nem az a lány vagyok, aki behisztizik azért, ha egy éjszaka után fogod magad és eltűnsz – felháborító, hogy ilyesmit feltételez rólam. Hát csak egy kicsikét kellett volna utánam néznie, s máris nem gondolna tucatnak.
- Én se vagyok Teréz anya és nem is kívánok azzá válni – mosolygom rá szelíden majd eltűntetem az utolsó cseppeket is a pohárból. Aztán a telefonomat magam elé húzom, hogy az órára pillantsak. Fogamat kissé megszívva veszem tudomásul, hogy lassan ideje indulni, ha a mai napon még valamit kezdeni is szeretnék magammal.
– Nos Édes, szerintem maradjunk annyiban, hogy keressük egymást – közelebb hajolok hozzá és nyomok az arcára egy puszit. Nem, nem ijedek meg, nem menekülök el, bár eléggé kaotikus volt ez a kis reggeli… Nyitva hagynám ezt a dolgot, nekem nem való a kapcsolat, ugyanakkor csak jobb, ha van valaki, aki állandó az ember életében, így nem kell felesleges köröket lefutni újra meg újra.
– Köszönöm a reggelit, tényleg finom volt – lassan felemelkedem az asztaltól. A szanaszét lévő holmijaimat összekapom, s elkezdem a cipőmet is felvenni. – Ha nagyon ráérsz ma, olyan három felé nézz fel az alábbi oldalra, hátha még téged is megemlítelek – leírom a kezébe az oldalam címét, s ismét adok az arcára egy puszit. – Komolyan mondom örültem a találkának Cahal, ki tudja még mi sül ki ebből… –kacsintok rá, s amint enged, elindulok hazának, hogy egy keveset még pihenjek azelőtt, hogy ténylegesen belekezdenék a mai napba.

dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Madrid

Hozzászólások száma :
14

reagok :
9

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben? Csüt. Aug. 23, 2018 6:44 pm
Nehéz megértenem Ellie-t, hiszen most találkoztunk egymással újra, sok-sok év után. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele, hogy az események sodrása miként alakította őt, s a gondolkozásmódját.  Az első szavain nehezen jutok túl, de nem szeretnék vele vitatkozni feleslegesen.  A következő megjegyzése tetszik, s ezzel egy kellemes mosolyt varázsol az arcomra. Szeretem, mikor mosolyog rám, mert engem az megnyugtat.
- Jó hallani, hogy nem törekszel olyan babérokra. - erősítem meg az ő szavait, mert akkor a tegnap esti dolog nem jöhetett volna létre. Most kezdek csupán rájönni, hogy durván bepánikolhattam, hogy miként tovább. Nagyon feleslegesen tettem, tán lazábbnak kellene lennem. Nem kerüli el a figyelmem, hogy megnézi a mobilját. Látom rajta, hogy itt az idő, hogy különváljunk, amit rosszul veszek tudomásul, de nem ellenkezek. Mikor Édesnek szólít, akkor megdobban bennem a remény, főleg mikor kijelenti azt, hogy még keressük egymást. Az arcpuszija megmelenget, amire egy mosolyt küldök felé. Nem tudok rá haragudni, csupán a saját butaságomra.
- Ha kellek, akkor bátran keress. Előtted nyitva áll az ajtó, bármikor. Akár, ha a legjobb álmomat alszom is – sóhajtok egyet, aztán alaposan eltárolom magamban a bájos arcát. A vonásait, a mosolyát és naná, hogy a szép alakját. Felemelkedek, mikor ő, s hallgatom a reggelivel kapcsolatos megjegyzését.
- Szívesen megetetlek máskor is – kacsintok rá célzásképpen, hogy szívesen készítek el neki bármilyen ételt. Elkezd pakolni, így nem szólok bele a műveletbe. Nagyon ajánlja az oldalát, sőt megkapom a címét.
- Mindenképpen megnézem, ígérem. - kapok még egy puszit, amit most már viszonozok. Sőt, egy picit magamhoz ölelem őt, hogy aztán el is engedjem.
- Én is örültem a találkozásnak Ellie – nyitok neki ajtót, s nem tartom fel őt. Dolga van, ahogy nekem is a zenekar tagjaival. Előveszem a mobilom, s visszahívom a mai hívom. Elmondom neki az igazságot, s egyben mondom neki, hogy indulok gyakorolni. Hamarosan ott leszek náluk. Egy fáradtságos békülés és próbálás után három előtt 10 perccel érkezem haza. Az első dolgom az, hogy bekapcsolom a számítógépem, aztán bepötyögöm az oldal címét, amit az Édes adott nekem. Elkezdem nézegetni, hogy miként van kialakítva, s milyen anyagok vannak benne. Várom a 3-om órát, s majd nézem, hogy mit csinál. Mikor végignéztem, akkor utána kikapcsolom a gépem, s inkább alszok egyet.  Meg kell emésztenem az egészet. Felébredés után iszok egy pohár szamóca szörpöt, s úgy döntök, hogy nem keresem fel olyan hamar Ellie-t….


Már egy hete csupán a zenekarral gyakorlok, ám hiányzik valami más az életemből, vagyis inkább valaki. Rögtön beugrik Ellie, s megkeresem a mobilomban a telefonszámát. Szerencsére megtalálom, így a következő sms-t írom neki.
Szia Édes! Hiányzol! Lenne kedved a napokban együtt lógni velem a szabadidődben? Kis fagyizás, kis vásárlás és egyéb apróságok… „
Mikor ezt az üzenetet elküldtem, akkor elkezdek várakozni, mert várom a válaszát.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Ellie & Cahal - Új fejezet az életemben?
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: franciaország :: franciaország temetõje-
Ugrás: