welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Alaris Mharaxia, Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix, Elif Clarissa Demirel, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Rosalía Rodríguez
TémanyitásTárgy: Rosalía Rodríguez Vas. Aug. 12, 2018 4:52 pm

Rosalía Dorotea Rodríguez
I'm tough, I'm ambitious, and I know exactly what I want. If that makes me a bitch, okay.
i got nothing to hide


- Sí  Mamá, estoy muy bien. – ismétlem meg sokadszorra a telefonban kérdezősködő édesanyámnak, hogy nagyon jól vagyok, minden rendben. Ez persze nem igaz, de jobbnak látom, ha nem aggódik miattam. Más sem hiányzik, minthogy anyám és az egész családom megtudja,  hogy sztriptíztáncosként keresem meg a kenyérre valót. Ay Dios Mío, én lennék a család szégyene. Azt kell hinniük, hogy azt csinálom itt, amiért jöttem, és minden úgy alakul, ahogy szerettük volna. Egy szóval sem említettem meg, hogy jól átvertek amint ideértem Londonba és a fényes jövőnek - amiről álmodozva ide költöztem - annyi. Mert természetesen nem azért utaztam Londonba, hogy részeg férfiaknak táncoljak egy kevés pénzért éjszakai klubokban. Eszembe sem jutott, hogy itt fogok kikötni.
Majd’ egy évvel ezelőtt célokkal és reményekkel telve hagytam a családomat Spanyolországban, és jöttem Európa egyik legszebb városába, Londonba.  Egy modellekkel foglalkozó menedzser keresett fel innen korábban, segítséget ajánlott, hogy arra az útra léphessek, amit én és a családom megálmodtunk magamnak. Elfogadtam a segítségét és elhittem az ígéreteit. Nem ingyen, természetesen. Anyám sok pénzt fektetett bele a biztosnak hitt jövőmbe, de tudtam, hogy sikeres modellként a többszörösét adhatom vissza neki egy nap, hogy én leszek a sikeres gyermeke, aki majd kiemeli a családunkat a szegénységből.  Azt reméltem, hogy később mind utánam jöhetnek Angliába a jobb megélhetés érdekében, mert én biztos alapot nyújthatok anyámnak és a testvéreimnek.
Mind ezt reméltük. Igen. Szép is lett volna…
Amint megérkeztem Londonba a „menedzserem” a pénzzel együtt felszívódott, én pedig egyedül maradtam, egy hatalmas, nyüzsgő és egyedül veszélyesnek tűnő, ugyanakkor csodálatos városban. Az első pillanattól kezdve magával ragadott London hangulata. A szabadság érzése pedig semmihez sem fogható. Eszem ágába sem jutott hazamenni, bevallani, hogy jól átvertek és lemondani az álmaimról. Nem mondtam le róluk. Csak másképpen kell valóra váltanom őket.
Tudom, hogy képes vagyok rá. Célokat tűztem ki magam elé, amiket vagy így, vagy úgy, de el fogok érni. Nem táncosként szándékozom megöregedni, csupán addig maradok az, amíg nem gyűjtök elég pénzt, képzésre, valamint egy jobb környéken lévő lakásra.
Addig is az éjszakában töltöm az időmet. Valójában, egyáltalán nem utálom azt, amit csinálok. Soha nem tettem még egy nő számára megalázó dolgot, és nem is szándékozom tenni. Vannak szabályaim, és minden férfi csakis a szerint játszhat. A figyelmet pedig, amit egy-egy előadásom során kapok, kifejezetten szeretem. Imádok a középpontban lenni és imádom, amikor minden szem rám szegeződik. Elkápráztatom a közönségemet, és ezt élvezem.
- Te quiero, también. – biztosítom róla anyámat, hogy én is szeretem, majd elbúcsúzom és leteszem a telefont.
Megvolt a heti ellenőrzés. Enyhén túlaggódó, sokat kérdezősködik, de ilyennek szeretem. Egy héten egyszer hív fel, megbizonyosodni róla, hogy minden rendben van- e velem. A hét nagy részében viszont ő is elfoglalt, egyedüli pénzkeresőként otthon a családban.
Meggyújtok egy utolsó szál cigarettát, még mielőtt az én fellépésem következik. A tüdőmbe áramló füst nyugtatóként hat rám, bár már rég nincs lámpalázam, az első fellépésem után elmúlt. Tudom, hogy jól csinálom, amit csinálok. Magabiztos vagyok.
- Rosa! Te jössz! – szólítanak meg. Elnyomom a cigarettát és egy utolsó pillantást vetek magamra a tükörben. Tökéletes, füstös smink, egy rövid szőke paróka és egy fekete csipkés ruha van rajtam mindössze. Megelégedek a látvánnyal, felállok a tükör elől és elindulok a színpadra.

did i lie, or did i tell the truth?
Selena Gomez

21

spanyol

leszakadt

1996. 10. 08.

Spanyolország

heteroszexuális

egyedülálló
 
little more detail
Édesanyám afféle példakép számomra. Egyedülálló, erős, független nő. Kiskorom óta egyedül tart el minket. 10 éves voltam, mikor apánk lelépett. Egy akaratos, alkoholista, semmirekellő ember volt. Elég idős voltam már akkor, hogy legyenek, mégis alig vannak emlékeim róla. Többnyire az anyánkkal való durva, olykor tettleges veszekedések. Sosem számíthattam rá gyerekkoromban, sem én, sem a testvéreim. Úgy nőttem fel, hogy azt vallottam, egy férfira sohasem lehet számítani. És ez a mai napig így maradt. Csak egyszer szegtem meg a fogadalmamat, mi szerint soha nem bízom meg egy férfiban, és jól át lettem cseszve. Apák, menedzserek. Hazug, haszontalan férfiak. Nincs rájuk szükségem! Mindössze annyi szerepet töltenek be az életemben, hogy fizetnek a táncomért.
Egy húgom van és egy öcsém. Mindketten Spanyolországban élnek anyánkkal. Rendszeresen beszélek velük, teljesen normális testvéri kapcsolat van közöttünk, talán egy kicsit erősebb és összetartóbb, mint az átlagos, köszönhetően a szegénységben való felnövésnek. Ugyanakkor ők sem tudnak arról, mi történt velem, amikor egy évvel ezelőtt Londonba költöztem. Jobbnak találom, ha senki nem szerez róla tudomást.
Szereplésre, tündöklésre születtem. Magabiztos, ambiciózus, független nő vagyok, aki biztos abban, hogy valóra fogja váltani az álmait. Nemzetközi modellként látom magamat a jövőben, utazom, bejárom a világot és boldogan élem fényűző életemet, megosztva a családommal, míg meg nem halok.
Mindaddig, egy csóró környék férfiklubjának egyik sztriptíztáncosaként dolgozom. Természetesen ezt az időt is gyakran töltöm szórakozással, nem vetem meg az alkoholt, néha a könnyű drogokat sem. Kihasználom a szépségem és a fiatalságom minden pillanatát.
 
Rosalía Rodríguez

leszakadt
avatar
Korom :
22

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
7

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Rosalía Rodríguez Kedd Aug. 14, 2018 1:57 pm
gratulálunk, elfogadva!
welcome aboard


Légy üdvözölve az oldalon Rosalía!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!

Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
326

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: