welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Vas. Nov. 11, 2018 11:30 pm
Vas. Nov. 11, 2018 6:16 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Anaise Delacroix

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Lauren és Annie (Egy múltbeli esemény felidézése)
TémanyitásTárgy: Lauren és Annie (Egy múltbeli esemény felidézése) Kedd Aug. 14, 2018 5:23 pm

Lauren & Annie
A kedvesemmel egy rendezvényre készülünk, pontosabban egy kerti party-ra. Nem igen szoktam ilyen helyekre járni, de Leonard szerint most muszáj elmennünk. Hát én eleget teszek a kérésének, mert elég sokszor ő is megteszi nekem, amit kérek.
Körülbelül egy és fél éve ismerjük egymást Leonarddal és ha jól számolok 5-6 hónapja lakunk együtt. Az elején minden rendben ment és fel sem merült bennem, hogy bármiért is gyanakodjak rá, vagy bármiben is kételkedjek. Ám mostanában, mintha titkolna előlem valamit. Fogalmam sincs mire gondoljak. Mindenfélék felmerültek bennem. Talán van valakije, vagy valami nagy bajba keveredett, amit nem akar nekem elmondani, hogy ne bántson meg. Nem tudom. Természetesen rákérdeztem. Hát mondanom se kell, majdhogynem levágta a fejem, hogy hogyan merek ilyesmiket feltételezni róla. Egyáltalán, hogy jut eszembe olyasmi, hogy lenne valakije, mikor ő csak engem szeret. Arra meg egészen ideges lett és mérges, hogy azt mertem feltételezni róla, hogy rosszat csinált. Soha semmibe se keveredne bele, ő nem olyan. Hittem neki, mi mást is csinálhattam volna.
A partira nagyon sok ember van meghívva. Olyanok is akiket nem ismerek és nem is tudom hova tegyem őket. Hogy miért mondom el ezt, azért mert nem szeretek ismeretlen emberekkel együtt lenni és jó pofizni. Nem vagyok barátságtalan ember, csak valahogy nincs kedvem ismerkedni. Ezek mind Leonard ismerősei, nem az enyémek. Én csupán belecsöppentem az egészbe.
- Édesem tudod, hogy csak miattad megyek el erre a partira. - mondom kedvesen Leonardnak. Egészen közel hajolva hozzá. - Leginkább itt maradnék veled kettesben. - motyogom a mellkasához érve.
- Oké. Megértem én. - mondja szinte rám se nézve. - De nem mondhatom le. És nem is akarom. Fontos nekem ez a parti. Minden fontos ember ott lesz. - a nyakkendőjével bajlódik. Aztán végig mér engem. -  Tehát muszáj elmennünk. Neked pedig a legcsodálatosabbnak kell kinézned. -   Ez az egész úgy hangzik, mintha csak mutogatni szeretne. Mikor szóvá teszem nem válaszol, csupán élesen rám néz. Nagyot sóhajtok és elindulok vele arra a híres partira.

***

Elég unalmas nekem ez a parti. Leonard elment jó pofizni, szerinte néhány fontos alaknak, engem meg itt hagyott. Néha néha visszajön, hogy bemutasson fontos férfiaknak, aztán meg újra eltűnik valahová. Kezemben egy borospohárral megállok az egyik fa mellett. Innen nézem a partin résztvevő embereket. Mindenféle egyed van itt, hölgyek gyönyörű szép ruhában, talpig sminkben. Férfiak szmokingban, öltönyben, csupa díszes ruhában. Vannak akik jól érzik magukat és vannak akik csak megjátsszák ezt. Látszik rajtuk, aki jobban megnézi észreveszi mindezeket. Igazából azt is le lehet venni az arcokról, hogy ki mit gondol a másikról.
Belekortyolok a boromba és bambán nézek előre. Gondolataim rég messze járnak, egyáltalán nem ezen a partin. Valahol máshol járok, ahol jobban érezhetem magam. Hmm. De jó is volna, ha csupán gondolattal már ellehetne utáni valahová. Olyan sokszor megtettem volna, azt hiszem. Leonard nagyon megváltozott, nem olyan, mint amikor megismertem. Akkor mintha többet foglalkozott volna velem. Most viszont nagyon furcsa érzéseim vannak vele kapcsolatban. Azok az alakok akikkel beszélget meg amúgy is nagyon gyanúsak nekem. De az is meglehet, hogy csak én vagyok paranoiás egy kicsit. Nem tudom.
Észreveszek hirtelen egy ugyancsak egyedül levő hölgyet nem messze tőlem. Ahogy látom ő sem nagyon élvezi ezt a partit. Amilyen szemeket vet a tömegre, abból ezt veszem ki. Kezemben a borosüveggel odasétálok melléje. Remélem nem haragszik meg, hogy csak így odamegyek és leszólítom.
- Ahogy látom önnek sincs túl sok kedve ehhez a partihoz. - jegyzem meg egy mosoly kíséretében. - De ne haragudjon, hogy csak így leszólítom. És azért se ha netán tévednék.  - teszem hozzá udvariasan.  

gazdag
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Anglia

Hozzászólások száma :
8

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia-
Ugrás: