Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Axel&Ronja- Waiting Game
TémanyitásTárgy: Axel&Ronja- Waiting GameAxel&Ronja- Waiting Game EmptySzer. Aug. 15, 2018 2:59 pmAxel&Ronja
Tökéletes nő ,nem létezett. Kivéve ha,megbújt  benned ,az a két típus,amire a férfiak azonnal ráharaptak. A megfelelési kényszer súlya ,megint csak rám telepedett ,és egyre többre ösztökélt. Ismerős érzés volt ,túlságosan is. Hisz készen álltam bármit megtenni,hogy Axel King  vágyának tárgyát ,egyes egyedül csak én töltsem ki.  Én "akartam" lenni az a nő,akit nem csak egyszer kíván látni hanem többször. Aki a gondolataiban kísérti,de legfőképp az akiben megbízik. Az út ami viszont ehhez vezetett,nehezebbnek tűnt ,mint amilyennek gondoltam. Számomra ,ez hordozott magával mást is. Nem csak egyszerű játék volt. Újból rám vetült Haeven árnyéka ,akit már régóta eldobtam magamtól. Akitől minden egyes nap menekültem. Aki miatt erősítenem kellett magamban ,hogy ki is vagyok valójában. Bár az volt a helyzet ,hogy minden egyes alkalommal,kétellyel feszültem neki ennek az állításnak. Kételkedtem magamban,és könnyebb lett volna újra olyan nőnek lenni ,aki élvezettel veti alá magát a férfiaknak.De akkor hol tartanék most ? Sehol,de jobban éreznéd magad! Indulatosan megrázom a fejemet,nem hallgathattam senki másra ,csak magamra ,csak Ronja Butler-re ,aki mostanra már elért valamit. És aki a saját útját járja ,nem amit kiköveztek neki ,egy olyan úton ,ahol soha nem lehet tudni ,hogy a holnapot megéred..vagy sem.
Újra arra a bizonyos fényképre nézek,amit az egyik újságból vágtam ki. Minden egyes alkalommal úgy vizsgálom ,mintha találhatnék valami nyomot rajta. De csak a húgomat ,és Axel King tekintélyt parancsoló alakját, vélem felfedezni minden egyes alkalommal. Szinte triviális az egész. Kaya mindig is vonzódott ,az olyan férfiakhoz ,akiknek csak elég volt a jelenlétük máris meghajolt előttük az egész világ. Ez az én hibám lenne? Ezt látta tőlem ,nap mint nap végignézte ahogy elindulok,egy egész nőként ,majd visszatértem kiégve és megtörve ,amit élveztem...minden bizonnyal sokban közre játszott az akkori munkám is ,és Kaya szépen lassan elhitette magával ,hogy ez az elvárt norma ,amit egy nő képviselhet...Most pedig visszatérsz ... arcomba temetem a kezemet ,kicsit megdörgölöm,és próbálok időt nyerni magamnak.
- Jól van ? - a vékony hang felé emelem a tekintetemet ,egy bombázó áll előttem ,aki magára erőlteti az aggódás apró jelét. Már jó ideje várok King-re ,hogy végre az irodájába köthessek ki ,de még mindig várat. Játszhatunk ám így is . Ismertem a hozzá hasonló férfiakat,mondhatni beléjük láttam ,és teljességgel ki tudtam szolgálni az igényeiket. Axelnek irányításra volt szüksége ,arra hogy az Ő akarata szent legyen. De amire még nagyobb szüksége volt,az maga volt a vadászat. Ha egy,egyszerű numera szeretnék lenni,akkor nem erőltetném meg magamat ,elég lenni a külső...de ,ide egészen más kellett. Egyszerre kellett ártatlannak,és érettnek lennem. Látnia kellett bennem a potenciált,de nem kellett túlságosan erre játszanom.
- Persze .-ejtek meg egy apró mosolyt,és megigazítottam a fekete ruhámat. Igazából egyszerű darab volt,ami csak még érdekesebbé tette a dolgot.  Most nem ezen volt a lényeg ,hisz Axel azt sem tudta ,hogy nővel fog tárgyalni. Jól tudtam ,hogy valamelyest lenézi őket ,nekem pedig ez pont jól jött. Mint ahogy az is ,hogy leginkább a cégem nevével lehettek tisztában az emberek, a kilétemet szerettem magamnak megtartani. Szóval itt ücsörögtem ,egy neves céggel a hátam mögött ,hogy alávessem magam ,egy férfinak...
- Miss...- kezd bele zavarodottan a recepciós ,amire csak elmosolyodok.
- Butler.- segítem ki,majd az ajtó felé biccent . Mintha csak sejtené ,hogy miért jöttem ide...ha tudná mennyire messze jár az igazságtól. Határozottan lépek be az ajtón ,és ez a határozottság akkor sem vesz el amikor elé lépek ,és fel nyújtom a kezemet.
- Ronja Butler ,A belsőépítész .- oldalra billentett fejjel figyelem meg ,mintha kicsit szórakoznék rajta. Igazából így is volt ,hisz gondolom hím soviniszta énjének roppant mód nem tetszett ,hogy ma egy nővel kell tárgyalnia. Szinte repesve várom ,mikor tesz egy apró célzást. Meg sem várva igazándiból a lépéseit ,kezet fogok vele épp annyira erősen ,,hogy az irányítás halovány szikrája megmaradjon benne,ezt követően pedig keresztbe tett lábakkal helyet foglalók. Pont úgy ,mint aki nagyon is jól tudja ,hogy itt a helye.
-  Swinger klubról lenne szó igaz ? - pillantok fel rá a szempilláim alól ,a tekintetemben pedig ötvöződni kezd a jól ismert ártatlanságba bújtatott ördögi fény. Legfőképp akkor ,amikor kiejtem a swinger szót .
- Roppant izgalmasan hangzik . Tudna nekem mesélni az elképzeléseiről ? - ejyne Ronja ,még fel sem vett ,e már Te úgy viselkedsz ! Ez így nem lesz jó ...jónak biztosan nem ,mert ez egyenesen tökéletes. Egy apró mozzanat erejéig megengedem magamnak ,hogy végigmérjem ,de a gondolataimban burjánzó továbbiakat figyelmen kívül hagyom.Zenecím; valami, amit akarsz;
Anonymous
Vendég
Vendég

Axel&Ronja- Waiting Game Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: