welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Hétf. Okt. 15, 2018 5:03 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 4:32 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 12:28 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

Kristopher S. Morgan
TémanyitásTárgy: Kristopher S. Morgan Pént. Márc. 02, 2018 4:27 pm
Kristopher S. Morgan
"Hate will make you cautious. Love will make you glow..."
chris evans
33
angol
törvény embere
Bedfordshire
1984. Nov. 01.
biszexuális
szingli

Az életben az az ocsmány, hogy nem irányíthatod minden területét kedvedre. Időnként a sunyi dög alakot formál és olyan méretes nagy pofont ad neked, amire egész életed során sem készülhettél volna fel, még akkor sem, ha az élet maga az edződ. Bizony előfordul az ilyesmi. Ilyenkor vannak, akik megtörnek, vannak, akik csendesen elviselik és vannak olyanok is, akik egyszerűen csak vállat vonnak és mennek tovább. Én egyikbe sem tartozom. Most én vagyok a pofonosztó és a szőke démon, akit éppen kipenderítek egy hosszú kapcsolat után az, aki kapja a pofont. Hogy akkor én ki is vagyok?! Általában az, aki nevet... Általában. Mert most még széles a vigyor azon a nagy pofámon, de ez meg fog változni, tudom, mert sajnos minden ilyen jósrácnak van egy olyan saját lidérce, amire nem készül fel. És bizony, mi koppanunk a legnagyobbat! Mert, honnan lehet a legnagyobbat esni? A csúcsról!..

A farmer a megszokott hangon susog, ahogy átszelem a félhomályban pihent nappalit és leejtem magam az egyik székre. Onnan nézem a hisztérikus rohamot kapott nőszemélyt, miközben olyan szenvedéllyel halad el mellettem, hogy kis híján még az én nagy termetem is felkeni a plafonra. Ilyenkor természetesen jönnek a mindenféle vádak, hogy a férfi ilyen, meg olyan. Elviselem, mert vagyok annyira udvarias, hogy ne kezdjek ujjal mutogatni, ha már végül én mondom ki a végszót. Vissza kellene fojtanom egy nevetést a látványon - mégis kiszalad belőlem, amikor meglátom, hogy milyen sértett ábrázattal kapkodja magához az el-el szórt dolgait. A fogkeféjét, persze nem kell látnom, jól tudom, hogy vennem kell egy újat, mert bizony olyan ponton dörzsöli magát vele e percben, ami után nem szívesen ápolnám szám belsejét.
Tagadhatatlanul nagy hazugság az, hogy aki szép, az majd reggel is bájos... Erre a nőre bizony nem illik ez a mondás... szólás... közmondás?! És most először billen fejem, hogy elgondolkozzak, hogyan gondolhattam úgy, hogy érdemes rá, hogy hét hónapot neki ajándékozzak?!
Elgrimaszolva veszek el gondolataim között, amikor a bejárati mellől hozzám vág egy cipőt. Tompa koppanással csattan le a vállamról, én pedig aligha győzök szánalom-mentes ábrával nézni utána. A fejem csóválom, meg sem lep az a rengeteg csúnyaság, aminek elkiabál. Mintha a világ legtermészetesebb reggelét élném - előkapom a müzlis dobozt, felrázva az összeszáradt és ropogós darabokat, majd egy tálért nyúlok, amikor megszólal a kanapéra ejtett telefonom. Rögtön vetődöm érte, mint egy éhes gepárd. A gond csak az, hogy nincs meg bennem az állatias kecsesség így az esésem inkább foltokat, mint dicsőséget hoz. Ki más hívhatna ilyenkor, mint az anyám?! Nyilván a csupa szív természetével (és nem a kotnyelességével) tudta meg rögtön, hogy kidobtam a menyének hitt leányzót... A rezgés nem csillapodik ujjaim között, de a kijelző elsötétül. És nekem ennyi pont elég. Szeretem anyámat, a maga természetével, de időnként nem bánnám, ha hagyna teret a kis fiának és nem azzal töltené ki a mindennapjait, hogy nekem keres menyasszonyt. Sejtelmes félmosoly az arcomon, majd elvonszolom magam az asztalhoz, előkapom a tejet, felöntöm a tálat és olyan igazi, ráérős táplálkozásba kezdek. Kezdenék!
A kanállal felszedem a hófehér folyadékot és minden egyes úszó gombócot leöntök, hogy aztán lassan a számba tegyem az első falatot, amikor a fürdőből előkerül a félmeztelen lakótárs, barát és bajtárs.

A számban marad a kanál...
Mintha csak egy pillanatra lelassulna a világ és enyém lehetne a világ minden ideje. Pedig nem az. Egyáltalán nem az. Ha Elliotról van szó, főként nem az. Szemeim mégis alaposan végig futnak felsőtestén. Egy szál törölközőben ácsorogni egy barát előtt nem gázos, nyilván ezért nem sieti el... Nyilván. Nyilván. Igen. Biztosan. Miért ugrik az ádámcsutkám, mikor az a csepp a szegycsont fölött úgy dönt, hogy lefelé oson a hasfala mentén?!
Természetesen félrenyelem a tejet, a kanalat, ... vagy a müzlit. Bármi is az, könnyesre krákogom magam és ez éppen elegendő ahhoz, hogy elfelejtsem anyám hívását, de még csak a kinn hagyott tejet is. És persze azt is, hogy nem kellene azzal a fogkefével mosnom a fogam, amivel éppen teszem a tükörben... Hogy az a...

Ha majd rájövök mi történt ezen a reggelen,
akkor majd közlöm Veled is!
foglalkozás ❖ rendőr  

hobbi ❖ zongorán játszik, fut, kosarazik  

becenév❖ Kris, Ká' ügynök

Család ❖ Dr. Robert Morgan és Susan Morgan egy szem gyermeke. Szülei angol polgárok. Apja idegsebész, amíg édesanyja alelnök (francia cég). A legkevésbé sem krémes helyzet ólálkodik körülöttük. Nehezen fogadják el fiúk különc viselkedését, nem törődömségét. Büszkék ellenben elért eredményeire. Habár fekete báránya a barátságos, teázós csapatnak, tény, hogy ő ragyog a legszebben.
l.h. ❖ +18 ❖ kisujjas
törvény embere
avatar
Korom :
33

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
99

reagok :
80

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kristopher S. Morgan Pént. Márc. 02, 2018 4:50 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Kristopher!  

Remek arcot választottál a megalkotott karakterhez és nekem is személyes kedvencem az úr, de kinek ne lenne a kedvence maga amerika kapitány avagy mondjam inkább azt, hogy Európa kapitánya? Na, jó ez egy nagyon rossz vicc volt bocsánat érte.
Nagyon tetszett az előtörténeted, szépen fogalmazol, úgyhogy nem is tartanálak fel tovább, hiszen egyértelműen játéktérre kész vagy, azonban foglalózni majd ne felejts el! #EpcsiKapcsi

média
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
108

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: