Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Tarjei és Eskild
TémanyitásTárgy: Tarjei és EskildTarjei és Eskild EmptySzer. Aug. 15, 2018 11:44 pm
Samuel Tarjei Sæther
Everybody needs a Sam.
Te csajozógép. Te lökött partiarc. Te aki mindenkivel próbálsz szót érteni. Te ragadós szelfi király. Te mindenki mókamestere. Te vagy az én jobb kezem. Az egyik legjobb barátom, akire úgy tekintek, mintha a testvérem lenne. Ami nyugi, nem azért van, mert nem jövök ki jól a sajátjaimmal. Éppen ellenkezőleg, kijövök én velük is, de téged már annyira meggyötörtelek, hogy már tiszteletbeli családtagnak számítasz. Nem szólok bele a lány ügyeidbe, ahogy te sem az enyémekbe vagyis az enyémbe. Mert képzeld a múltkor csak úgy ott hagytalak téged és Eskild-et egy házibulin, egy szőke lányért, akit addig nem láttál velem. Mégis szemmel láthatóan jól elvoltunk egymással és úgy tűnt régóta ismerhetjük egymást. Érdekel, hogy ki az az Ingrid és honnan ismerem? Derítsd ki! Már ha tudod.
play by
kor
csoport
rang
Herman Tømmeraas
20-21
norvég
választhatsz


Eskild Størksen
Eskild is my guru.
Te vásott csínytevő. Te életvidám. Te gondtalan. Te szeretetéhes egyke. Te okos tojás. Te másokat motiváló. Te vagy az én bal kezem. A másik legjobb barátom, akire szintén testvéremként tekintek és akit ugyanúgy meggyötrök, mint Sam-t, vagy ahogy mi hívjuk Tarjei-t. De te, vele ellentétben mintha visszafogottabb lennél a csajozás terén. Mintha még lenne időd. Mintha a karrier építést többre tartanád. Mintha beérnéd egyetlen egy lánnyal is. Jó vagy, ugyanakkor ott van az arcodon az a pimasz vigyor, ami csak azért hasonlít olyan sandán Tarjei mosolyára, mert tőle tanultad. Az apád a helyi lelkész, talán innen eredhet az észjárásod, a hitvilágod. Neked is feltűnt Ingrid, az, hogy amióta láttál vele még furábban viselkedem. De te nem teketóriázol, hanem kérdezel. Ugye?
play by
kor
csoport
rang
Joe Keery
20-21
norvég
választhatsz


Megjegyzés: A nevük és pbjük szeretném ha maradna. Eskild-nél lehet változtatni ha esetleg nem tetszene annyira Joe és más elképzelése van az alkotónak. Samu (Tarjei) esetében viszont szeretném ha Herman maradna a közös gifek miatt. Ha megjöttél vagy csak érdekel a karakter nyugodtan vágj fejbe egy pm-vel.
Arnfrød Morstad.

Don't be afraid of the truth. I'm not Andrew Mallory, my  name is

Arnfrød Morstad
Korom :
22

Tartózkodási hely :
⬙ Lørenskog és Oslo hamarosan


Hozzászólások száma :
84

reagok :
44

Felhasználó profiljának megtekintése

Tarjei és Eskild Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: