Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Anaise & Jamie
TémanyitásTárgy: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 5:54 pm
Szereplők: Anaise Delacroix & Jamie Barnum
Helyszín: Egyetem környéki botanikus kert
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 5:57 pmAna&Jamie
Miután szabaddá váltam, úgy éreztem, ideje lesz a tékozló lányt megkeresni. Egy-két kérdésem lenne hozzá egyébként is, és most nem csak az órámra értem, aminek körülbelül felénél egyszer csak fogta magát és kisétált az ajtón. Ennyire azért nem vagyok rossz előadó, ahogy a többi hallgatón láttam. Javarészt csend volt – a szokásos egy-két emberes susmorgásokon kívül -, és figyeltek rám az emberek, aminek felettébb örültem. Bár ez csak az első óra volt, szerintem örültek neki, hogy nem untattam még őket mindenféle bonyolultabbnál bonyolultabb dologgal. De annak is eljön az ideje. Kíváncsi leszek, hogy majd akkor hogy fognak viszonyulni hozzám a többiek.
Elég lehetetlen ötletnek találtam, hogy csak úgy összefussak vele akárhol is az egyetemen belül, szóval egy-két embert kérdeztem csak meg, nem látták-e őt, mert egy másik tanár keresi őt – nyilván nem fogom azt mondani, hogy én. Próbáltak útbaigazítani, akik legalább látásból ismerik, és valamennyire sikerült is nekik.
Reméltem, hogy távolból legalább a ruházatáról megismerem, ha máshogyan nem. Elég kíváncsian néztem mindazon emberek után, akik kimásztak a teremből, akármennyire is csak vagy három főre értetődő ez.
Végül a távolban megpillantom őt. Vállamon pihentetve a zakómat fogom egy-két ujjammal és gyorsítom meg a lépteimet. Volt benne valami, ami kellőképpen megfogott már legutóbb is, és ahogy akkor, most is kíváncsiság vezérel engem. Ez a botanikus kert meg legalább van akkorra, hogy ne kelljen suttognunk egymásnak a történtekről. Na nem mintha akkor még bármit tudhattunk volna erről, vagy ez olyasmi lenne, ami miatt elővennének.
Kellően közel érve hozzá szólalok csak meg. – Ejnye, Ms Delacroix. Megengedtem, hogy eljöjjön az órámról? – ha ezzel egy kis megtorpanásra késztetem, akkor behozom a lemaradásomat. Bár így is, úgy is, még ha gyorsításba is kezdene inkább helyette. – Ennyire rosszak az előadókészségeim, Anaise? Pedig legutóbb olyan nagy figyelmet fordítottál az irányomba – mondom neki mosolyogva, mikor már ott sétálok mellette. Vagy ha megtorpant volna, akkor előtte állva meg és nézve le rá

fogadd sok-sok szeretettel Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 7:04 pm


Jamie § AnaHogy van-e a világon nagyobb szerencsétlen, mint én? Aligha hiszem. Már a hangját meghallva, végig futott a hátamon a hideg. Aztán mikor szépen, lassan megfordultam, s az arcát megláttam, azt hiszem olyan állapotba kerültem, mintha egy vödör jeges vízzel öntöttek volna nyakon. Ezután mi történt az óra azon részén, amin részt vettem? Nem tudom. Tényleg, egyetlen egy szóra sem emlékszem, ami elhagyta a száját.
Nagyjából a felénél ért el az a fajta rossz érzet, hogy már szinte fuldokoltam. Tudom, hogy nem illik, illetve megfutamodásnak hat, de kénytelen voltam felkelni és kisétálni. Ezt persze igyekezem úgy megtenni, hogy a legkevesebb figyelmet vonjam magamra, de valahogy úgy éreztem, hogy minden egyes lépésemet szemmel tartja. Tulajdonképpen ezzel még egy kicsit meg is cirógatta az önérzetemet, de a tényen, hogy mennem kellett nem változtatott.
Friss levegő kell, a vízen kívül arra van szükségem, hogy tisztább legyen a fejem. Miért? Mert minden kavarog. Legfőképpen az foglalkoztat, hogy vajon mi lesz? Miféle kihatással lesz az egyetemi jövőmre az, hogy vele sikerül összefeküdni? Őt is zavarja ez? Ő is akar válaszokat? Mi lenne a megfelelő lépés?
Megannyi kérdés, de a válaszok mit sem érnek, hiszen nem ismerem a másik fél álláspontját. Az órát nem nézem, nem tudom mennyi idő telt el, ám a lépésekre felfigyelek. Vállam felett pillantok hátra, s egy halk sóhajt préselek ki ajkaim között. Ő az. Ki más is lenne? Egyszerre örülök, s bánkódom, leginkább pedig kíváncsi vagyok. Izgat, hogy miért követett és mit akar.
– Semmi sem tiltja azt, hogy óra alatt felkeljek és kisétáljak – mosolygom rá szelíden, miközben lelassítom a lépteimet. Aztán mikor beér, tovább haladok, mert valahogy azt biztosabbnak érzem, mint az ácsorgást.
– Nem volt gond az előadásoddal – megvonom a vállaimat. – Legutóbb kissé más volt a helyzet, nem? – kissé megdöntöm a fejemet és úgy pillantok fel rá. Tény, hogy elég sok minden kiesik abból az estéből, de azért arra határozottan emlékszem, hogy arról szó sem volt, hogy tanár.
– Mit szeretne tanár úr? – a tanár úr megszólítást szinte úgy mondom, mintha szívnák a fogamat. Még mindig nem hiszem el, hogy ilyesmi pont velem történik. Szemembe ólálkodó tincseimet eltűrőm, majd a kezeimet tördelni kezdem, hogy zavaromban lefoglaljam magamat. Nos, lehetnék határozottabb, s bizony annak is el fog jönni az ideje, de egyelőre jobbnak látom felmérni azt, hogy mi is küldte őt utánam. Na és az sem mindegy, hogy miféle végkimenetele lehet annak, hogy a tanárommal sikerült összeszűrni a levet. Mert bármi hihetetlen, én szeretném végig vinni ezt a szakot, de nyilván ha alkudozni kell, állok elébe.


szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 7:22 pmAna&Jamie
Én magam sem értem teljesen, miért is indultam meg a keresésére. Mások valószínűleg szimplán csak fognák és elfelejtenék a történteket, még ha nem is olyan egyszerű a helyzet, hisz hetente legalább egyszer látnunk kellene a másikat. De megoldható lenne. Engem viszont ettől függetlenül érdekel egy-két dolog vele kapcsolatban. Egész jól megvoltunk mi azon az estén, és most nem csak arra gondolok, ami nálam történt, hanem még korábban a bulira. Kellemesen beszélgettünk, iszogattunk, a többi meg csak úgy történt magától. Az idő múlásával egyre kevésbé voltak már meg számomra is a dolgok.
Örülök, hogy nem rohan el és teszi az egész helyzetet még kínosabbá. Na akkor biztos nem rohannék utána, hanem inkább hagynám, hadd menjen. – Dehogynem. Én megtilthatom – jegyzem meg neki mosolyogva. Megtehetném, és miért is ne tenném? Mondjuk azért, mert tudom, milyen egyetemistának lenni. Tudom, hogy az ember javarészt csak magával cseszik ki, ha nem jár be az órákra és próbál figyelni. De a vizsgáknál majd mindez szépen elválik. Mindenesetre én elmondtam akkor is, hogy mindenki úgy jár be az órámra, ahogy akar, én csak az ő érdekükben vagyok itt és lehet jobban megéri figyelni rám, semmint másoktól kérni a jegyzeteket.
- Kissé. Ott rád volt szűkülve a figyelmem, nem még több tíz másik emberre. Ez utóbbi sem volt egy rossz dolog, de ha választhatnék, inkább az előbbit választom – minek hazudjak? Így van. Szeretek beszélni, de jobb az, ha a kommunikáció kétirányú. Ezért is kérdezgetek sokszor az órámon – vagy legalábbis tervezek még a későbbiekben is -, hogy legyen egy kicsit közvetlenebb kapcsolat a hallgatókkal. Én is szerettem az ilyen tanárokat, akik nem valami begyöpösödött öregemberek voltak, hanem lehetett velük azonosulni valamennyire. Én még csak most töltöttem be a harmadik X-emet, szóval van időm még olyanná válni. Bár kétlem, az egyik kedvenc tanárom pont egy 70 éves prof volt. Volt akkora dumája, hogy egy-kettőt még mindig visszamondogatunk azzal a társasággal.
- Csak érdekelne valami. Pusztán kíváncsiságból. Miért van az, hogy mindig mikor találkozunk, te egy zokszó nélkül lépsz le? Most a teremből, korábban a lakásomból – azért beszélek csak ilyen nyíltan, mert akármerre is nézek, legkorábban is körülbelül félszáz méterre látok csak embereket. Azok is el vannak a maguk dolgával foglalva. Hangom egyébként egyáltalán nem számonkérő, csupán kíváncsi.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 7:37 pm


Jamie § AnaNevetek, mert nem akarom elhinni, hogy ezt komolyan gondolja. Tény, hogy megszívathat, kicsaphat, feldobhat a dékánnál és egyéb. De, hogy megtiltsa, hogy kijöjjek az órájáról..Ez nonszensz. Hát ki Ő nekem? Ki Ő bármelyik diáknak, hogy ilyesmi felett rendelkezzen? Tény, hogy sok joga van egy tanárnak, de azt hiszem ez még nincs közöttük. – Megjegyzés magamnak, nézzünk utána ennek, hátha még jól jön a jövőben.
– Látod, mennyivel jobb, hogy kijöttem az órádról.. Mi lett volna veled, ha a végéig ott maradok és elkapod a tekintetem? – incselkedek egy kicsit. Nem kellene, én mégis megteszem, mert úgy hiszem, hogy nem csak az hajtotta utánam, hogy átbeszéljük azt, hogyan és miképpen kellene. Ugyan már. Arra ott az e-mailezési lehetőség. Van még itt valami más is, s alig várom, hogy kiderítsem, hogy mi az.
– Ezt nevezem, bele a közepébe – halkan felnevetek. Tetszik, hogy nem kertel, hogy nem akar szépen lassan megfőzni, hiszen annak már úgysem lenne értelme. Lépteimet lelassítom, majd megállok és szembe fordulok vele. Jól áll neki ez a ruha, oké, ha nincs rajta semmi, az nyilván nem überelhető, de kicsit gyengém, ha a férfi ad a megjelenésére.
– A lakásodból azért, hogy ne kelljen végig kínlódnunk egy reggelt azon töprengve, hogy vajon mikor szabadulunk meg a másiktól – hangom egyszerű, nem fennhéjázó, nem lenéző. Gondolkoznom sem kell a válaszon, hiszen ez az igazság. Nem tudhattam biztosan azt, hogy milyen lesz a reggel, így inkább úgy döntöttem, hogy mindkettőnknek – vigyorgom fel rá. Bántam volna? Nem. De valahogy úgy éreztem, jobb kikerülni ezt a golyót is.
– Nos, ami az órát illeti.. Nem volt levegőm és nem akartam elájulni, mert a végén még ott a többiek előtt kellett volna a számra tapadnod - bár biztosan érdekes egy előadás lett volna, főleg ha felfogom, hogy kinek az ajkait ízlelhetem meg. Ám erre még nem kelt el elegendő jegy, s amúgy sem a közönségnek készülődő performance.
– Egyéb kérdés? – vigyoromból mosoly lesz. Nem érzem magam kellemetlenül, ami egy kissé meg is lep. Bent a teremben sokkal kínosabbnak képzeltem el ezt a beszélgetést, de azt hiszem az csak a többiek jelenléte miatt volt. Itt a szabadban.
– Én azt hittem te tanulsz, nem tanítasz.. – bököm ki végül azt, ami a sokkot idézte elő nálam az óráján. Ha mondta volna, hogy tanít, akkor arra biztosan emlékeznék. Sőt, mi több. Ha említi, akkor biztosan nem úgy alakulnak a dolgok ahogy.. Én egyszerűen nem értem, hogy ez miért is így kellett.szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 7:58 pmAna&Jamie
- Ki tudja. Ha nem adod le az órámat, még él a lehetőség, hogy ez megtörténjen – ez egyben egy kérdés is volt a részemről, csak eléggé burkoltan. Azt már nem tudom, melyik lenne a jobb. Igazából örülök valamilyen szinten, hogy láthattam és segíthetek neki, ugyanakkor etikai szempontból lehet jobb lenne, ha másik tanárnál folytatná ezt a tárgyát. Bár szerintem tudok eléggé pártatlan lenni. Na majd kiderül, ha egyszer eljutunk odáig.
Általában elég jól tudom körülírni a dolgokat, jelen esetben viszont inkább kerültem a kertelést. Nincs semmi értelme, ez volt az egyik legfőbb ok, ami miatt utána indultam. Kíváncsi vagyok a válaszára, ehhez egy csepp kétség nem férhet egyikünk részéről sem.
Karba tett kézzel állok meg én is és figyelek rá. Féloldalasan mosolyogva hallgatom végig mind a két magyarázatát. Lennek kedvem közbeszólni, de nem szívesen szakítok félbe senkit. Nem szeretem, ha velem ezt teszik, így megpróbálok én is eszerint élni. De nem mindig jön ez össze. Ahhoz mondjuk kellenek a megfelelő körülmények. Az viszont nem pont az egyetemi campuson lesz, ezt már most meg tudom mondani.
- Kérdés nincs, hozzáfűznivaló igen. Másodikkal kezdem. Rangidősként nekem lett volna a dolgom és álltam volna szívesen a segítségedre. Már persze, hogy nincs-e semmi bajod, nyilván – vigyorodok el egyre szélesebben, halkan és röviden nevetve fel. Aztán végül kicsit komolyabb arckifejezést húzok fel – a tőlem megszokott féloldalas halvány mosollyal az arcomon. – A másikra áttérve pedig erősen kétlem, hogy kínlódtunk volna. És aligha hiszem, hogy meg akartam volna szabadulni tőled. És nem csak a nálam történtek miatt, hanem mert eleve jó beszélgetőpartnernek és társaságnak ismertelek meg az alatt a néhány óra alatt – tudom én, hogy nem kellene kísértenem a sorsomat ezzel a flörtölgetéssel, de egyszerűen nem tudom kontrollálni magamat. Meg én eleve ilyen is vagyok.
- Igazából tanulok és tanítok. Egymás mellett – helyesbítem ki kicsit magamat. – Ezt az egy órát viszem csak. Apám és mentorom révén sikerült egy üresedést betöltenem, heti három órával számolva a három csoportnak – vagyis hát amennyi éppen van. Van a két, három, meg a négyórás is külön-külön bontva. Ana egyébként a középsőn volt.
- Mára már végeztem, nincs több dolgom. Szeretnéd, hogy hazavigyelek? Beszélgethetünk közben is – kérdezem tőle ártatlanul. Mielőtt válaszolhatna vagy rosszallóan nézne, felemelem a kezeimet megadóan. – Semmi hátsó szándékkal. Csak ha szeretnéd – az már más kérdés, hogy én mit szeretnék.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 8:16 pm


Jamie § AnaMég nem döntöttem. Nem tudom, hogy jól járnék-e, ha leadnám. Sajnálnám a dolgot, ugyanakkor azt is tudom jól, hogy akár még kellemetlenség is lehet belőle. Ezt még át kell gondolni, mérlegelnem kell, hiszen az sem biztos, hogy a többi tanárnál lenne hely. Na meg az sem mindegy, hogy miféléhez kerül az ember. Azért ezt az órát vettem fel, mert nem volt ismerős a név. Nem voltak rémhírek, nem kellett gyomorgörccsel kelni reggel. Most azonban semmi sem garantálja, hogy az Ő órái előtt nem leszek rosszul.
– Nyilván – vigyorgom rá egyetértően. Miféle más hátsószándéka lenne? Ugyan, persze hogy semmi. Második kifejtése azonban meglep. Én valahogy azt néztem ki belőle, hogy néhány órácska, fülledt együttlét, aztán már nem akar semmit. Bár lehet, hogy az eddigi, rossz tapasztalataimra építettem.
– Szerintem az ital eléggé eltompította az érzékszerveidet és az ítélőképességedet – vagy nem. Ezt ugyebár nem tudhatom. Tény, hogy kellemes volt, csalódhattam benne, de nem negatívan. Viszont az alkohol mennyiségnek és a hangulatnak köszönhetően én tényleg azt gondoltam, hogy inkább látná reggel a hűlt helyemet, mint a kócos fürtjeimet.
– Áhh, így már értem – legalábbis igyekszem felfogni a dolgot. Tehát apucinak köszönhetően került be. Hmm. Ez felvet némi gondot, főleg, ha kitudódik, hogy mi is történt. A végén még kiderül, hogy nagyobb bajba kevertem magamat, mint azt valaha hinni mertem volna.
– Úgy gondolod, hogy jó ötlet lenne? – elhúzom egy kissé a számat. Jó társaság, szívesen szentelem neki az időmet. – Mi van, ha meglátnak? – érdeklődve fordulok ismét felé. – Várj, akkor lenne hátsó szándékod, ha én azt szeretném? – tudom, hogy nem erre érti, vagyis hát, gondolom. Nyilván a haza vitelen van a hangsúly, azt pedig szeretném, sőt… többre is vágynék én, mert az a helyzet, hogy sokkal jobban izgatja a fantáziámat az, hogy a tanárom, mint illene.
– Adjak valami titkos jelet, kacsintgassak, vagy csavargassam a hajamat? – kuncogok halkan. Jobb elviccelni ezt az egészet, mint halálosan komolyan venni. Legalábbis, míg esélyem van rá, mert aztán ki tudja, hogy pár pillanat múlva mi lesz a véleménye. Férfiaknál, főleg tanároknál sosem lehet tudni.szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 8:44 pmAna&Jamie

Elmosolyodom szavain. – Hát… könnyen meglehet, hogy így volt. Ugyanakkor az is, hogy én gondolom jól – azt nem tagadom, hogy volt bennem is egy kis alkohol, ami miatt a gátlásaimat még inkább levetkeztem, de itt nem kell semmi brutálisan extrémre gondolni. Eleve jól el tudok lenni alkohol nélkül is, valószínűleg az este sem alakult volna másképpen, talán csak kicsit jobban átgondolom, hogy jó ötlet-e felvinnem őt a lakásomra. De őszintén szólva nem mostanában voltam már én sem nővel és lássuk be, valamilyen szinten hiányzik az embernek egy idő után a női érintés. Tőle pedig megkaptam ezt. És még többet is.
- Ne értsd félre, nem ő általuk kerültem be. Külön megkértem őket, hogy ne avatkozzanak ebbe bele. Csak megpályáztam a helyet, és úgy voltam vele, hogy majd a döntőbizottság meghozza a döntését – pontosítok kicsit, mert átgondolva azt amit mondtam, eléggé úgy hallatszott, mintha apuci pici fiaként éltem volna a protekciómmal. Egyáltalán nem. Sőt, amennyire csak lehet, elvetem az egész gondolatot.
- Ha meglátnak, akkor meglátnak. Majd kitalálok valamit arra az eshetőségre, ha eljönne – én ilyeneken nem aggodalmaskodok. Sok mindent ki lehet dumálni, ha az ember elég hihetően adja elő. Nem kitörő örömmel élek az igazság elferdítésével, de nem élhetünk mindig a szabályoknak. Amit pedig most csinálunk, már az is áthág legalább féltucat szabályt. Következő kérdésére csak elmosolyodom és karba teszem a kezeimet. Vegye ezt nyugodtan válasznak, ha szeretné.
- Igazából, ahogy gondolod. Már kezdésnek az is jó, ha beszállsz a kocsimba. A többit pedig rád bízom, hogyan is hozod vagy nem hozod tudomásomra – kicsit halkabbra veszem a hangomat, nem mintha, mert bárki is közelebb lenne a korábbiaknál. De hozzájátszik, hogy kicsit közelebb léptem hozzá és finoman simítottam rá csípőjére, ekkor meg nyilván nem akartam a fülébe hangoskodni. Azt már konkrétan a fülébe suttogom. – A kerttől nem túl távol lévő kisboltnál leszek egy öt perc múlva. Addig van időd átgondolni. Egy fekete Nissan Sentrát keress – majd pedig halványan mosolyogva hajolok el tőle és lépdelek el mellette, hogy a kocsimig elbaktathassak. Amennyiben nem állít meg valami oknál fogva, úgy ahogy említettem, öt perc múlva ott is leszek a kocsimmal a parkolóban, és várok, hogy mi is fog kisülni ebből az egészből. Tíz percet várok, többet nem.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 9:09 pm


Jamie § AnaMintha a vesémbe látna, úgy ad magyarázatot. Én nem akartam számon kérni, teljesen az ő döntése és az ő dolga az, hogy miért és hogyan került be. Csupán csak azért jó tudni arról, hogy miféle kapcsolatai vannak, hogyha véletlenül valami rosszul sülne el. Tudom, hogy kihez nem szabad fordulni, bár..Lehet, hogy még mélyebben van a keze, s biztosan én szívnám meg, bármi is lesz.
– Micsoda rossz fiú vagy, ez igen – nevetek. Ez a lezserség, nem törődőmség tetszik. Bárcsak én is ennyire félvállról tudnám ezt az egészet venni, s nem érezném azt, hogy minden egyes percben növekszik a csomó a gyomromban.
Lehelete játékosan cirógatja bőrömet, ajkaim ennek hatására résnyire szétnyílnak. A játék, amit játszik, egyszerre csábító ugyanakkor veszélyes. S az agyam pontosan jól tudja, hogy nem szabad belemenni. Némasággal válaszolok számára, nem találom a megfelelő szavakat erre az invitálásra. Mikor ellép tőlem keserédesen sóhajtok fel. Több kell belőle, már, amikor vállam fölött hátrapillantottam, akkor tudtam, hogy nem ereszthetem el csak úgy. S most a távoztával, ez az érzés csak erősödik bennem. Alsó ajkamat beharapom, nézem a botanikuskert kis tavát, s azon agyalok, hogy mi is legyen. Az ész vetekszik a vággyal, a kíváncsisággal. S bizony, míg arra jutok, hogy nem szabad, lábaim máris irányba állnak, s szépen lassan visznek a parkolóhoz.
Késésben vagyok, az öt percet már túlléptem, ezért nagy esélyt látok arra, hogy Ő már nem is lesz ott. Lépteim kimértek, mégis határozottak, s mikor meglátom az autót, komolyan úgy érzem, mintha a szíve ki akarna ugrani a helyéről. Izgulok és félek. De biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem, mikor nem a másik irányba indultam.
Az anyósülés oldalán lévő ajtót lassan nyitom ki, a fejemet oldalra döntve nézek a volán mögött lévőre, s félszegen elmosolyodom. - Jól csinálod… Túl jól – sóhajtva szállok be, s táskámat hátra dobom a hátsó ülésre, majd becsatolom magamat. S persze a jel, melyről beszélt. Nem, nem hajcsavargatás, nem kacsintás, inkább választom azt, hogy közelebb hajolok hozzá, ahogyan ő tette velem a kertben.
– Ha véletlenül magadhoz vinnél, akkor sem ellenkeznék – búgóm halkan a fülébe. Több okból is jobb választás lenne. Én egy olyan környéken lakom, ahol sok a diák, ellenben Ő ha jól emlékszem nem. A másik ok pedig az, hogy akkora kupi van, hogy jobb, ha nem teszi be a lábát hozzám, már ha egyáltalán eszébe jutott volna ez.
– Persze csak is azért, hogy elmond, miről is szólt a mai óra.. – mosolyogva dőlök vissza, s várom, hogy miképpen határoz. Ha haza akar vinni, hát elmondom neki a címet, ha pedig úgy önt, hogy hozzá megyünk, hát azt sem bánom.
szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 9:34 pmAna&Jamie

Ahogy halkan hallgatom a különféle zenéket a rádióban, és dobolok a combomon, illetve a sebváltón, elgondolkozok egy-két dolgon. Mennyire jó ötlet nekem ilyesmibe belefolynom, tekintve azt, hogy részben a tanára vagyok. Vagyis nem csak részben, hanem konkrétan az vagyok. Részben vagyok tanár és részben ugyanúgy egy hallgató, inkább úgy fogalmazok. Ha előbbivel nem foglalkoznék, akkor semmi sem tiltaná ezt a légyottot, de abszolúte. Viszont kíváncsi vagyok, ebből vajon képes lesz valami kisülni, vagy tényleg nem szólt másról az a legutóbbi este sem, mint egy kellemes beszélgetés, aztán pedig a vágyaink kielégítése. De ezt is csak maximum az idő döntheti el. Először viszont ehhez is meg kellene érkeznie a kocsimhoz, mert már így is négy perc késésben van. Hat perc van vissza, és azon nyomban rá is lépek a pedálra, nem is hagyva gondolkodási időt az egészre. Talán egy részem, talán egy parányi részem vágyja, hogy nem bukkan fel, ugyanakkor ez eltörpül a másik mellett. Amellett, amelyik szinte tűkön ülve várja, hogy kinyíljon az ajtó mellettem és Ő jelenjen meg ott.
Végül csak tényleg Ana szakít ki a gondolataimból, mikor beül mellém. És körülbelül ez volt az a pillanat, mikor minden kétségem elszállt. Van ebben az egészben valami izgalmas. Kalandos, hogy bármikor lebukhatunk, ettől lesz csak olyan édes ez az egész. És ahogy mondta nagyapám is még régebben, ha valami őrültség, akkor élj fiam te is egy kicsit őrülten. Bár még semmi nem tiszta, hisz lehet tényleg csak azért jött ide, hogy hazavigyem.
Szavain elmosolyodom, és figyelem, ahogy hátradobja a táskáját. Hát jól van akkor. Nagy érdeklődéssel nézek rá, ahogy közelebb hajol ő is hozzám, mint én nem olyan régen és súg a fülembe egy-két dolgot. Bólintok egyet rá, jelezve hogy megértettem a mondandóját. Aztán pedig már ki is engedem a kéziféket és beindítom a motort. Fél szemmel rápillantok és úgy vigyorgok tovább. Persze, gondolom hogy mennyire csak ez érdekli őt. – Arra útközben is lesz időnk, nem gondolod? De hagyok én baszél… akarom mondani beszélgetéstémát későbbre is – a hülye is rájöhet, hogy az a nyelvbotlás annyira volt véletlen, minthogy én ma megkerestem őt. Én körülbelül egy tíz percre lakom innen, addig bőséggel van lehetőség beszélgetnünk. Lassan ki is gurulok a parkolóból.
- Nem volt semmi extráról szó egyébként. Ahogy az várható volt, első órán még inkább azt mondom el, mire számítsatok, mennyire kell bejárni és a többi… Na de kicsit részletesebben, mert nem igazán láttam, hogy nagyon ott voltál lélekben a teremben… - nevetek fel jóízűen, aztán bele is kezdek és a hazafelé úton elmondok mindent, amit csak tudnia kellene az órámról.
Közben néha-néha lecsúszik a kezem a sebváltóról a combjára, amit csak egy „jaj, ez a fránya bukkanó” és hasonló szövegekkel toltam meg, szándékosan túlozva el a dolgot.
A vége felé viszont már, mikor közel járunk a házamhoz, ott is marad ismételten teljesen véletlenül, csak a parkolás előtt engedem el és keresek valami helyet, ahol elég közel van a bejárat. – Na, megjöttünk – pillantok rá, mikor leállítottam az autót és kicsatoltam magam. Aztán mielőtt a kilinccsel kinyithatta volna az ajtót, tarkójáért nyúltam és közelebb húzva magamhoz adtam egy forró csókot ajkaira. Jól elhúzva, ameddig csak tudtam. Természetesen ha közben ő nem tett máshogy.
A csókot követően viszont elhajolok tőle, és mosolyogva szólalok meg. – Jól van, mehetünk. Táskádat itt ne hagyd! – kacsintok rá vigyorogva, majd ki is szállok a kocsiból minden további nélkül.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 10:02 pm


Jamie § AnaHogy tényleg érdekel-e miket mondott az órán? Ugyan. De annyira lelkesen mondja, s látszik rajta, hogy teljesen beleéli magát, hogy nincs szívem azt mondani neki, hogy most már elég. Na meg hálával is tartozom neki, hiszen nem lenne köteles újfent elmondani mindazt, amin elméletileg ott kellett volna lennem. Az már az Ő hibája is, hogy ki kellett jönnöm. Nem tudom, hogy a továbbiakban hogyan is lesz megoldható az, hogy arra figyeljek, amit mond és ne akarjam levetkőztetni őt a szemeimmel.
Az égre emelem a szemeimet, mikor már ki tudja hányadszor jön a hülye kifogásával, hogy miért ér hozzám. Lassan már eljutok arra a szintre, hogy megfogjam a kezét és egészen a bugyimig felvezessem, ám ekkor végre eljut addig, hogy nem veszi el a kezét, hanem megpihenteti. Én pedig csak elmosolyodom ezen, s oké.. talán egy kicsit még lejjebb is csusszanok… Talán.. Mikor aztán újfent elveszi kezét, egy halk nyüszögés szakad ki belőlem. Ez a játék, ahogy játssza, azt éri el, hogy a vágyam egyre csak nőjön, s az észérvek melyeket folyamatosan igyekszem felsorakoztatni ellene, egyre csak halványodnak.
Meglepődve fordulok felé, s ajkát megérezvén sajátomon, tudom, hogy már elszaladt minden ellenvetésem. Jobb kezemmel hajába túrok, balommal megtámaszkodom a mellkasán ingét egy kicsit meg is szorítom. Ha azt akarná itt és most… Még, ha hatalmas őrültség is lenne. Úgy viszonozom a csókját, mintha évek óta nem kaptam volna, alsó ajkába játékosan bele is harapok, mikor úgy határoz, hogy jobb lesz elválni egymástól.
Mély levegőt veszek, lassan fújom ki, aztán kicsatolom magamat. – Értettem tanár úr – szemeimet megforgatom, s látványos, hátra mászok elölről, a popsimat megemelve mutatvány helyett, kiszállok a kocsiból és a hátsó ajtót kitárva veszem magamhoz az említett tárgyat.
– Tudod így világosban, sokkal barátságosabbnak tűnik a környék – vállamra dobom a táskát, majd elindulok utána. Míg befelé haladunk folyamatosan azon agyalok, hogy vajon mi lesz, ha valaki meglát, ha valaki csak megsejti, hogy mi volt közöttünk. Joghallgató vagyok, Ő azt tanít, elméletileg mindkettőnknek látnia kellene azt, hogy ebből akár még egy jókora pereskedés is lehet…
– Szóóóval – átlépve a küszöböt, tekintetemmel végig járom a már majdnem ismerősnek nevezhető otthont. Kellemes kis környezet, árulkodik arról, hogy miféle a lakója. Legutóbb nem volt időm ennyire feltérképezni, így hát miután kibújok a cipellőmből, s a táskámat felakasztom a kabátoknak szánt akasztóra, beljebb riszálok és szépen lassan felmérem, hogy mivel is van dolgom. – Egyedül élsz? – nem lehet ebben biztos az ember. Lakótárs az lenne állat, növény, képzeletbeli barát, egy asszony, bármi. Ezek közül csak az asszonnyal lenne gondom, komolyan még a képzeletbeli barátot is jobban viselném.
– A tanársegédi pozíciód még üres? Egyáltalán lehet neked olyanod? – egy fényképet nézegetve, fordulok felé. Egy okot keresek, amire hivatkozni lehet. Oké, tudom, hogy ez olyan filmekbe illő klisés dolog, de mégis csak jobban hangzik, hogy azért találkozunk, mint az, hogy korrepetál… Khm. Mondjuk, azzal is ki tudnék egyezni.
– Vagy hát, gondolom ez csak akkor érdekes, ha nem azért hoztál ide, hogy meggyilkolj – teszem vissza a képet, majd lassan elindulok felé. Micsoda érdekes fordulata lenne a sztorinak, ha most megkéselne, esetleg elkezdene fojtogatni.. Én meg a végén az áldozat helyett, az őrült, szerelmes kis diáklány lennék a sztori végére… Anaise, túlságosan bepörgött a fantáziád, állíts egy kicsit magadon .

szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyKedd Aug. 21, 2018 10:46 pmAna&Jamie

Azért beszélek inkább ennyit, hogy elvonjam a figyelmemet valamivel arról, hogy valójában mikre is gondolnék. Elég csúnya gondolatok fordulnak meg a fejemben, maradjunk ennyiben és annak elég nagy főszereplője Anaise. Bár ő szerintem szívesebben hallaná inkább ezeket, semmint a jogi órám követelményeit és hasonlóakat. De nem lenne túl jó, ha a nagy elkalandozás végett egy árokban kötnénk ki. Így is sokszor más helyre téved a kezem, amit látszólag ő is észrevesz. Legalábbis erősen kétlem, hogy ha annyira feszélyezve érezné magát, vagy zavarná, akkor így helyezkedne. Ó, a fene egyen meg téged is Ana, hogy ennyire ki tudsz készíteni. Hisz alig ismerlek még. Néhány órányi beszélgetés csupán enyhe ismertségnek mondható még csupán, semmi többnek. Nem vagyok én sem ekkora nagy nőcsábász, hogy minden második bárban megismert nőt hazáig cipeljem. Mellesleg volt már rá példa, hogy valakit hazavittem ugyan, de nem azzal a szándékkal, hogy megfektessem, sokkal inkább mert látszott, hogy rosszul van és előjött az emberbarát énem. Meg az apai is. Oké, felnőtt lányról volt szó, de alig múlhatott el 18. Bár a mai világban a 14 éves lányok is 20-nak néznek ki… Akárhogy is, gondolható, hogy ez nem mostanában történt, még néhány évvel korábban.
Hirtelen jött ötlet volt odahajolnom hozzá, de egy pillanatig sem bántam. Ó, egek, dehogy! Érezve, hogy mennyire vadul viszonozza a közeledésemet nem kis hatással van rám, kár lenne tagadni. Részben azért is húzódok el tőle, mert kicsit húzni akarom az agyát, de nekem is jó menekülésként. Ha kicsit később lenne és már sötétben lennénk, akkor viszont nem kizárt, hogy átvontam volna az ölembe. Vagy szimplán áthúzom őt a hátsó ülésre. Egyébként is elég nagy a kocsi, sokféle használati módot el tud benne képzelni az ember.
- Világosban? Mi az, ennyire korán léptél meg legutóbb, hogy még sötét volt? – van bennem egy kis meglepettség, mert ezt aztán nem feltétlenül hittem volna. Tekintve, hogy körülbelül hajnal egykor értünk ide. Az alvás már másik kérdés, hogy mennyivel később jött, de nem tíz perc múlva, az szent… De logikusabb magyarázat, hogy csak szóbotlás volt. Nem hiszem, hogy nagyon körülnézegetett volna, mikor reggel lemászott a földszintre és elszelelt innen.
Nagyrészt rend van, egy-két széthagyott ing vagy könyv található meg inkább a helyszínen, de semmi több. – Egyedül élek, igen. Jó pár éve már, mióta tudom egymagam fizetni a lakbért – lehet nem ártana jobban félrerakni és azt a pénzt nem erre költeni, de ez úgy is csak egy átmeneti hely, míg kicsit rendbe szedem magamat minden téren. – Másrészt most szomszédok sincsenek, éppen ki-, és beköltözés van – jegyzem meg úgy mellékesen, jelezve hogy aligha fognak zavargatni minket.
- Erre nem különösebben kérdeztem rá. Bár szerintem nekem most nem igazán van még lehetőségem ilyesmire, tekintve hogy ez az első szemeszterem tanárként és hivatalosan most ennyire is szól a… „szerződésem”, mondjuk úgy – nem igazán tudok rá mást szót találni. Ennyi időre tudják biztosítani százszázalékosan a helyet, utána meg majd elválik a bizottság és az én döntésem alapján. – Miért kérdezed? – érdeklődöm meg tőle kíváncsian.
- Bocsánat, az ilyen fantáziálgatásaiddal máshoz kell menned – nevetek fel jókedvűen, majd letudva a köztünk maradt távolságot lépek közelebb és karolok derekába, úgy húzva közelebb őt magamhoz és hajolva le hozzá egy újabb csókra. – De biztos ki tudok találni valamit, amivel majdnem hasonlóképpen kielégíthetlek. Érdekel az ajánlatom? – kérdezem tőle lágyan, alig hajolva el tőle a csókot követően. Nem várva válaszát meg nyúlok kicsit lentebb és fogok rá fenekére-combjára, és emelem meg őt ha ő sem ellenkezik, hogy aztán felültethessem a konyhapultra, ahol csupán a reggeli kávés poharam van. De az is jó távol szerencsére, nem töréstávolságban. – Szóval? – most már adok neki lehetőséget a válaszra, ekkor viszont csak megtámaszkodok mellette két oldalt és úgy mosolygok rá.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 12:13 pm


Jamie § AnaTalán meg kellene köszönöm neki, hogy nem tetszésem ellenére véget vet az autóban kialakulandó légyottnak. Még egy perc, talán fél, kellene ahhoz, hogy kicsatoljam az övet és én magam másszak át hozzá. Szerencsére neki helyén van az esze, s még azelőtt válik el tőlem, hogy ingyen pornót szolgáltatnánk a környék lakóinak. Bár az tagadhatatlan, hogy jó műsort kapnának…
Ruhámat elrendezve szállok ki, majd miután a táskát is magamhoz veszem, elindulok. Nos igen, legutóbb volt más dolgom is, minthogy itt nézelődjek. – Nem is tudom már mikor volt… – mosolygom rá kissé zavartan. Lehet, hogy világos volt. Még az is lehet, hogy az utcán már javában mászkáltak az emberek, ám erre tényleg nem emlékszem. Inkább figyeltem arra, hogy a szégyensétám egyenesen hazának vezessen, méghozzá úgy, hogy senkivel sem futok össze. Mert én aztán nem vagyok olyan lány. Kifejezetten kerülöm az ilyen szituációkat..
Se lakótárs, se szomszéd… Kell ennél több? Aligha. Hiszen így az árgus és vizslató szemek elől jól rejtve vagyok, vagyunk. Nem kell arra figyelnem, hogy ki elől kell bebújnom a férfi mögé. Mert lehet, hogy ő könnyedén félvállról tudja venni ezt, de én még kissé feszélyezve érzem magam. Még, ha ez nem is annyira látszik.
– Csak érdekelt.. – miért? Mert kell valami, amire rá lehet fogni, ha találkozunk. Itt a hangsúly a ha szócskán van, hiszen bőven lehet, hogy Ő aztán csak még egy kört kíván tenni, hogy felfrissítse az emlékeit. Nem is értem, hogy én miért is tervezek, hiszen egyelőre csak egy egyéjszakás voltam, voltunk egymásnak, én meg már a megoldást keresem arra, hogy a továbbiakban mi legyen az ürügy. Térj észhez.. Buksimat megrázom, ekkor jön az a bizonyos, mi van, ha megölni akar gondolatmenet, melyet szerencsére Ő könnyedén hárít.
A távolság olyan lomha lassúsággal szűnik meg közöttünk, legalábbis nekem úgy tűnik. Édes kis izgalom ez, felborzolja a kedélyeket, láttatja a végkimenetelt, melyre az óra első pillanatában nem számítottam volna. Úgy gondoltam, hogy mindkettőnknek jobb, ha én idő előtt távozom, ha lehiggadok, ha átrágom az egészet, erre jött Ő. Már a hangja is túlzottan csábító volt, a kiállása az meg mindent vitt. S mikor hozzám hajolt.. Elvesztem. Ha nem tesz ajánlatot, valószínűleg ott helyben megveszek, ám Ő sokkal többet hozott, mint reméltem.
Lábujjhegyre pipiskedve viszonozom csókját, s szinte nyüszögve válok el tőle, mikor megszólal. Legszívesebben megrónám, hogy minek szakítja meg ezt a pillanatot, de szavai és tettei ismét valami váratlan hoznak. – Ühüm - ennyire van csak lehetőségem, hiszen nem ad többet. Kezei érintése nyomán, bőröm libabőrös lesz, s lábaimmal kénytelen vagyok átkulcsolni őt, hogy ne csak neki keljen a nagy valagamat tartania. A bútorlap kissé hideg, ami most még jól is esik, hiszen bőröm szinte forr a közelségétől. Lábaimat leeresztem, míg elég közel van, illatát mélyen magamba szívom, majd fátyolos tekintettel nézek rá.
- Szóval… – mosolygom rá, míg lábaim kígyóként tekerednek a dereka köré. – Egész jó úton haladunk egy kedvező alku felé – kezemet lassan felfuttatom a mellkasán, egészen ingének felső gombjáig, amit lassan kioldok, s immár lefelé haladva szabadítom fel a gombokat fogságukból. Az utolsóhoz érve, mielőtt kigombolnám, felpillantok a szemébe, alsó ajkamat beharapom, s egy mosolyra görbül a szám. – Hmm – szépen lassan széthúzom az ingét, körmeimmel apró köröket rajzolok pőre testére, egészen nyakáig. Egyik kezem a hajában köt ki, a másikra meg rátekerem az ingét, hogy azt megragadva, könnyebben húzhassam őt magamhoz egy újabb csókra.
Nem lenne szabad. Ezernyi érv van arra, hogy ami most itt folyik az miért is nagy bűn. De az a helyzet, hogy ez egy olyan bűn, amit badarság lenne veszni hagyni. Inkább hallgatok a vágyaim dallamára, mint az eszemre, hiszen bőven ráérünk majd utána gondolkozni azon, hogy mi lesz, mit kéne. Ráérek utána ráeszmélni arra, hogy mekkora bajba sodrom magam, hiszen innentől kezdve, ha Ő úgy dönt, hogy meg akar szívatni, akkor olyan könnyedén fog rendelkezni felettem, hogy még a végén nem csak az óráját, az iskolát is elhagyhatom.


szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 12:57 pmAna&Jamie

Csak halkan nevetek válaszára. Igen, sejtettem, hogy valami ilyesmi lehetett a háttérben. Egyébként azt is megértem, miért lépett le, mert általában eléggé kínosak szoktak lenni az ilyen reggelek, akármennyire sem vagyok büszke rá, volt már korábban is részem egyszer-kétszer benne. Valamikor, mikor nekem kellett elmásznom reggel, vagy mikor a másik fél. De azokkal nem is éreztem magunkat annyira egy hullámhosszon, ott igazából tényleg csak az alkohol hatása volt és hogy vágytam egy kis kikapcsolódásra, kis szenvedélyes légyottra valakivel. Anával máshogy éreztem, ezért is volt rossz reggel arra kelni, hogy egy valami kis üzenet nélkül lépett le. De elfogadtam, bele is nyugodtam, hogy már nem fogok valószínűleg találkozni vele, hisz elég nagy városban élünk. Aztán eltelt egy hét, és itt vagyunk… megint. Részben érdekel, hogy itt megint csak arról van szó, mint azon az estén volt – azzal a különbséggel, hogy most józanok vagyunk -, vagy esetleg valami másról is. Bár úgy érzem, mindez majd kiderül a maga idejében, hogy amint végeztünk, mennyire hamar próbálja meg összeszedni a sátorfáját. Remélhetőleg nem fogja túlzottan elsietni.
Azon a ponton már régen túl vagyok, hogy próbájlak az észérveimre hallgatni. Valahol ott szakadt el a cérna, mikor meggondolatlanul hajoltam közelebb hozzá a kocsiban egy csók reményében. Húzva kicsit az ő agyát, meg bennem volt az önmegtartóztatás hiánya is jelen esetben. Elmondhatatlanul vágytam már, hogy újra érezhessem az ajkait, úgy, hogy most már ténylegesen maradandó lesz az emlék, nem úgy mint abban az ittas mámorban, amiben legutóbb tartózkodtunk.
Felteszem őt a konyhapultra és mosolyogva várom a válaszát. Ahogy lábaival körbekulcsolja derekamat, kicsit közelebb lépek még rásegítés gyanánt. Sejtettem, hogy ilyesmi lesz a reakciója a kérdésemre, és nem is teszek semmit a megakadályozása érdekében. Helyette csak újra oldalát és combját simogatom. – Jó úton, azt mondod? Még bele sem kezdtem a feltételeimbe – mosolygok vissza rá, mikor már majdnem az utolsó gombnál jár. Körmeinek érintései kellemesen csiklandoznak, és egyre inkább fokozzák bennem a vágyakat iránta. Aligha hittem, hogy erre még van lehetőség, de most érzem csak igazán, hogy még közel sem járunk a tetőponthoz. Csókját készségesen viszonzom, és húzom egyben kicsit közelebb csípőjét hozzám, hogy közben kicsit hátradöntsem őt is. Tartom, mégsem lenne túl előnyös, ha fel kéne másznom a konyhapultra. Se nem kényelmes.
Nadrágjáért nyúlok le, hogy a gombot kigombolhassam és a cipzárt lehúzhassam, majd pedig ha megemeli kicsit a csípőjét, akkor lesegíthessem róla a ruhaanyagot, amit aztán hanyagul ejtek le valahova magam mellé. A csókot nem szakítom meg egy pillanatra sem. Ujjbegyeimmel alig érintve simítok végig a combja belső felén, lágyan, gyengéden téve mindezt, míg el nem érek a bugyijáig. Ott pedig határozott mozdulatokkal kezdem el simogatni őt a ruhaneműn keresztül, a legkevésbé sem sietve el semmit. Az égvilágon semmit. Van időnk bőségesen és én ezt szeretném minél jobban kihasználni.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 1:49 pm


Jamie § Ana18+

Kicsit sem bánom, hogy nem az ágy felé visz. Nincs szükségem most az általa nyújtott biztonságérzetre, rá viszont annál inkább van. S erről Őt is biztosítom azzal, hogy lábaimmal közelebb vonom magamhoz. A tény, hogy nincs lakótárs, se szomszéd azért jó, mert így nem kell visszafogni magam. S bár édesgetéssel, játszadozással, kis cicázással vágunk bele, emlékeimben még ott van az, hogy miféle állat tud Ő lenni. Számomra éppen megfelelő.
– Biztos vagyok benne, hogy az érveléseid tökéletesen vannak felépítve – beharapom az alsó ajkamat. Joghallgató, azt tanít. Kitanulta már, hogy mit hogyan érdemes felépíteni, s ha ez egy tárgyalási menet lenne.. Vesztésre állnék. Vesztésre állok. S kicsit sem bánom, mert éppen emiatt jöttem ide.
Minden egyes érintését kínként élek meg. Nem, nem a rossz fajtából való kín ez, hanem az édes, mely szépen lassan épít fel valamit, aminek a végén az eszemet veszíthetem. Csókunkba halkan belenyögök, mikor keze ölemet érinti, s csípőm még elébb tolom, már ha ez egyáltalán lehetséges. – Jamie… – halkan búgom ajkaiba a nevét, mely vágytól átitatott hanglejtéssel szólal meg. Kell nekem, akarom minden porcikáját, minden sóhaját és az egész lényét. Nem tudom, hogy miből ered ez a vágy, de nem is akarok nagyobb figyelmet fordítani neki. Majd… Ráérünk még arra.
Kezeimmel kibújtatom az ingből, mely valahol talán a nadrágom mellett landolhat. Ajkaitól elválok és finom csókokkal hintem nyakát és mellkasát, míg kezeim sem restek. Óvatos, nem kapkodó mozdulatokkal igyekszem kibontani őt a nadrágjából, mely jelenleg az egyik legzavaróbb tényező közöttünk.
Nem sietek, minden egyes érintését ki akarom élvezni, mert valószínűnek tartom azt, hogy nem sok esély van egy következő körre. Kár.. Túlzottan édes, túlzottan csábító és még intelligens is. Minden mozdulatában van valamiféle elegancia, kevéske törődés, amivel azt hiteti el, hogy ez nem csak egy egyszeri légyott. Én pedig imádom ezért.
Ha már a nadrágjától is sikeresen megszabadulunk, jobbom szinte félve érinti alsóján keresztül a férfiasságát. Nem tudom, mikor lettem kis szende, szinte félős kislánnyá, ám ez hamar elillan, mikor megérzem, hogy én miféle hatással vagyok rá. Elégedetten hümmentek egyet, s ha nem állít meg, akkor kezemet bevezetem az alsója alá, hogy közvetlen érinthessem őt. Eközben testem minden egyes érintésére reagál, bőröm forr, ölem egyre jobban levedzik, s ha nem vigyáz, akkor már az ujj játékának köszönhetően bizony úgy reagálok, amire talán nem is számít. Egy hét, egyetlen egy hét telt el azóta, az este óta, én mégis úgy vetem alá magam, mintha már évek óta nem érintett volna senki.szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 2:24 pmAna&Jamie
+18

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a feltételek kiszabásával is hasonlóan fel tudnám őt izgatni, de úgy vélem, jobb és élvezetesebb ha a tettek mezejére lépek. És látszólag ő maga is inkább ezt választja, aminek csak örülni tudok.
Apró nyögése zene füleimnek, már ettől is érzem, hogy a délebbi tájakon kicsit kényelmetlenebbé válik az egész helyzetem. Ahogyan azt is érzem, hogy ő mennyire van beindulva, mikor még alig értem hozzá és kezdtem el finoman simogatni. És ez még csak a kezdet, de már így is alig bírom kivárni, hogy ne érinthessem az anyag alatt. De szeretem szépen felvezetni a dolgokat, ellentétben a legutóbbi alkalmunkkor, mikor aligha volt ilyesmire példa. Amennyire emlékeim nem csalnak, ott amint beértünk a lakásba, két perc múlva már szanaszét pihentek a ruháink és régen a lepedőt gyűrtük magunk alatt. Ehhez képest most érezhetően más a helyzet. És őszintén szólva ezt jobban is szeretem.
Elvonom a kezemet onnan, mikor lesegíti rólam az inget, azt követően viszont én is az ő felsője alá nyúlok, hogy átbújtathassam rajta. Aztán figyelemmel kísérem, ahogy az övemmel és a nadrágommal babrál. Bőrét érintem, oldalát, hátát, majd hasát simogatom, egészen közel a fehérneműje szegélyénél. Aprón megrezzenek, mikor férfiasságomat érinti. Jól érezheti, hogy már így is kellően kemény vagyok, de még lehetne rajtam dolgozni – habár egyáltalán nem sokat.
Kicsit kiélvezem a törődést, amit tőle kapok, közben kibontom őt a melltartójából, ami hasonló sorsra jut, mint a többi ruhadarab. Ahogy megérinti férfiasságomat már a boxer alatt, halkan felsóhajtok, és fülcimpájába harapok kicsit erősen, de egyáltalán nem fájdalmasan. Vagy legalábbis nem úgy, ami ne lenne élvezetes.
Mellkasát csókolgatom a nyakától kezdve, és egyre lejjebb haladok, mígnem elérek a melléig. Lágy, ingerlő csókot hintek az egyik mellbimbójára, aztán ajkaim közé veszem és kicsit megszívom azt. Közben kezemmel már én magam is betalálok a fehérneműje alá és folytatom, amit korábban még elkezdtem. Nyelvemmel ingerlem a bimbóját, érezve, hogy egyre keményebbé, feszesebbé válnak. Fogammal megkaristolom még utoljára, mielőtt áttérnék a másik oldalra, ahol hasonló figyelemben részesítem őt.
Egy-két perc múlva hajolok csak el véglegesen onnan. Ekkor kezéért is nyúlok és elhúzom a férfiasságomról azt. Egyre lentebb hajolok, és úgy csókolgatom végig a hasát, mígnem a bugyijáig leérek. Adok egy csókot azon keresztül a legérzékenyebb pontjára. Két oldalára csúszik a kezem, és elkezdem lehúzni róla, annak nyomában csókolgatva végig a combjait. Ugyanezt az utat megteszem visszafelé is, csak sokkal lassabban. Kínzó sebességgel érek végül fel csiklójához, amit nagy élvezettel veszek kezelésbe, hol az ajkaimmal, hol a nyelvemmel. Finoman körözök rajta, szívogatom és csókolgatom, már-már túlzottan nagy élvezettel csinálva mindezt. Aztán végül két ujjammal mindjárt belé is hatolok és úgy folytatom a kényeztetését. Nem tervezek megállni, míg el nem élvez. Csak hogy láthassa ő is, mire vagyok képes, mikor nincs bennem alkohol.

fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 5:15 pm


Jamie § Ana18+

Nem hinném, hogy a végzet vagy a sors létező dolog lenne. De azt elmondhatom, hogy néha pontosan az a személy sétál be az ajtón, akiben egy picikét reménykedtél. Azon az estén én azzal a céllal vettem részt, hogy egy kicsit kikapcsoljak, hogy ismerkedjek, hogy feltérképezzem azt, miféle „vetélytársak” is lesznek ebben az évben. S akkor jött Ő. Tudom, hogy ez elcsépelt, de igaz. Kitűnt közülünk, már csak azzal is, hogy pár évvel idősebb nálunk.
Minden egyes érintés, minden egyes váltott csók arról biztosít, hogy a lehető legjobban tettem azt, mikor tőle nem menekültem el. Az más kérdés, hogy ma megtettem, de hogy utánam jött… Minden gátat átszakított vele. Még sosem éreztem senki iránt olyan erős vonzalmat, mint iránta. A teste és a lelke valósággal megbabonázott. Pedig nem sokat ismerek belőle, ám azzal teljesen levett a lábamról. Nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy ha újfent találkozunk, akkor Ő az enyém lesz… előbb vagy utóbb.. Nos, itt az előbb jött. S majd hálát adok érte valakinek, akiben talán hinnem kellene.
Az érintései olyan hatással vannak rám, hogy minden - a hozzám préselődő test, az ajkamat simogató meleg száj, az erő és az irányítás - egy pillanat alatt az emlékezetembe vésődik, s egyre többet akarok. Ő pedig ad. Lágy dallamot játszik a testemen, úgy érint mintha ismerné minden porcikámat, s ez tetszik. Testem kissé hátravetem, élvezem ahogy kényeztet, s ennek hangot is adok, minden sóhajjal, minden nyögéssel.
Mikor ölemet nyelvével kezdi ostromolni, szorosan megkapaszokodom a pultban, ujjaim szinte elfehérednek. – Jamie… – nyögöm a nevét újra ám most halkan, mintha attól félnék, hogy valaki meghallja ennek a titkos kis légyottnak a hangját. S ő nem tántorít, nyelve után beveti ujjait is, mellyel csak hamar az őrületbe kerget.
Kezeimmel szorosan fogom a vállait, körmeimet abban a pillanatban vájom a húsába, mikor elérem a csúcsot. Torkomból hangos nyögés szakad ki, melyben még a nevét is felfedezheti. Izmaim megfeszülnek, fejem hátra vetem, s nem engedem, hogy kezét elvegye. Érezze csak azt, hogy mit váltott ki belőlem, szembesüljön minden egyes cseppel, mely neki köszönhetően távozik belőlem.
Kell jó pár pillanat, míg a légzésem némileg normalizálódni látszik. Egész testem vágyik arra, hogy még többet kapjon, ugyanakkor adni is szeretnék, hogy még véletlenül se feltételezze azt, hogy egy önző dög vagyok. Kezemet a vállairól, fejéhez vezetem. Hajába finoman belemarkolok, s szinte kényszerítem arra, hogy felkússzon az én arcomhoz.
Ha szemeimbe néz, láthatja a vágyat, mely csakis neki, érte szól. Közelebb vonom magamhoz, hogy csókba forrjunk össze, kezeimmel pedig igyekszem minél előbb megszabadítani őt az utolsó megmaradt ruhadarabtól. Helyezkedésünkből kifolyólag, csak kezemmel kezdek bele a kényeztetésébe, de abban biztos lehet, hogy ezt a lehető legodaadóbban teszem meg. Könnyed játék ez, de nem vagyok olyan kegyes, hogy engedném neki az élvezetet… Hanem még mielőtt átjárná őt is az a jól eső érzés, eleresztem, s csípőmet előrébb tolom, hogy ezzel éreztessem vele, hogy elegendőt szórakoztunk már, s éppen ideje annak, hogy egy másik szintre emeljük ezt a találkát.

szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 5:56 pmAna&Jamie
+18

Ki hitte volna, hogy egy buli, amire el sem akartam elsőre menni végül ilyeneket fog maga után vonni? Egy kellemes éjszakát elsősorban, amiből remélhetőleg lesz még több is. Most is például erre hajtok, hisz úgy érzem, elég hamar rátaláltunk a másik gyenge pontjaira, még ha nem is mindenre. De eltekintve a testiségektől is jól érzem magamat Anával. Jól el lehet vele beszélgetni, a most történő dolgok pedig csupán a kellemes kis plusz. Rég volt már, hogy valakire ennyire vágytam volna, mint őrá, mégis képes vagyok kicsit félretenni a saját élvezetemet, hogy neki okozhassak örömet. Remélve, hogy nem fog ennyiben maradni az este és ő is képes lesz még a folytatásra. Annyi biztos, hogy én az idő múlásával egyre inkább felizgulok, néha még kicsit magamhoz is érek odalent, de nem sokáig. Jobb szeretem az ő érintését, sokkal élvezetesebb.
Fel-felvillan a fejemben, hogy ennek milyen következményei is lennének, ha kiderülne, de mindig rájövök, hogy ezen egyáltalán nem éri meg aggodalmaskodni. Nem, annak nem most van itt az ideje.
Én magam is kicsit felnyögök az orgazmusa pillanatában, tekintve hogy milyen erősen mélyeszti karmát a bőrömbe. Érzem én magam is, hogy most milyen élvezeteket élhetett át. Egy pillanatra sem hajolok el tőle, ugyanúgy mozgatom benne az ujjaimat lassacskán és tovább ízlelgetem a nyelvemmel amolyan… levezetés gyanánt. Aztán hasára térek át és azt csókolgatom.
Ő húz fel végül saját magához, és állít meg egy pillanatra, hogy ránézhessek. Ő is annyira vágyik a folytatásra, mint én, ezt tisztán kiveszem a tekintetéből. Csókját szenvedélyesen viszonzom, és segítem is őt valamennyire abban, hogy a boxerem valahova jó távolra kerülhessen. Most csak kezével ingerel, amit túlzottan is élvezek, combját markolom közben és próbálom türtőztetni magamat, hogy ne menjek el idő előtt, mert túlzottan is jól csinálja ezt. – Azért remélem majd én is fogok hasonló figyelmet kapni, mint amilyet előbb te – jegyzem meg neki vigyorogva, mielőtt tarkójáért nyúlnék és újabb csókba invitálnám őt, türelmetlenül tolva nyelvemet a szájába és úgy csókolva őt tovább fáradhatatlanul.
Túl közel járok már a csúcshoz, de szerencsére időben leáll vele. Érzem, ahogy csípőjével közelebb csúszik hozzám, és nem kell nekem sem sok, hogy felfogjam, mit is akar. Lentebb csúsznak kezeim és egyikkel őt vonom közelebb magamhoz, másikkal pedig férfiasságomra fogok rá és hatolok belé. Nem sietve el továbbra sem, épp ellenkezőleg. Szép lassan csúszok egyre beljebb, majd ki. Elkezdem finoman mozgatni a csípőmet, majd szépen fokozatosan kezdek gyorsítani. Ajkaimmal áttérek nyakára, amit csókolgatni kezdek, néha-néha megcsípve kicsit fogammal a bőrét.
Mozgásom egyre türelmetlenebb, egyre inkább hajszolom magamat az élvezetek felé, és közben Anára is gondolok. Lecsúsztatom egyik kezemet közénk és kezelésbe veszem a csiklóját, hogy Ő maga is átélhesse ezeket a gyönyöröket megint. – Nem bírom már sokáig… - jegyzem meg, nem is különösebben értem, hogy miért. Ettől függetlenül komolyan gondolom. Ekkor már aligha bírok a csókokra is koncentrálni, csak arra, hogy mihamarabb elérjünk a csúcsra.

fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 6:54 pm


Jamie § Ana18+

Tekintetében ugyanazt látom, mint ami bennem játszódik le. Van értetlenség, vágy és izgalom. Minden mozdulata arról árulkodik, hogy éppen annyira vágyik erre az egészre, mint én. S ha ő képes arra, hogy félretegye az aggályait, hát én is megteszem. Elengedem magam, átadom neki az egész irányítást, hagyom, hogy belevigyen a „rosszba”.
- Ha adsz majd rá lehetőséget…- suttogom halkan az ajkaiba válaszom. Csupán egy csók volt, melyet adott, de érzékszerveim mégis megbolydultak. Észveszejtő villamosszék-érzés, minden sejtelmet megrázó delej járt át, még nem a halálos, de az ahhoz közeli fajtából. S az illat, melyet annyira kedveltem, áradt bőréből, pórusaiból, s még inkább felkavart, elkápráztatott. Ízéből is kóstolót vettem, s tovább részegültem. Ennek ellenére nem hagyom, hogy a vágy elvigyen magával, hiszen odalenne az igazi összekapcsolódás. Eleresztem, elébe tolom a csípőmet, s vigyorogva veszem tudomásul, hogy ért a mozdulatok nyelvén.
Ajkába nyögők, mikor belém hatol, s alsó ajkába óvatosan beleharapok. Testemet átjárja valamiféle jóleső érzés, melynek eredete nyilvánvalóan miatta ered. Csípőmet újra és újra elébe tolom, felvéve az általa diktált tempót, s ritmust. Azt akarom, hogy odategye magát, ne finomkodjon, akarjon és úgy akarjon, mint még soha senkit. Kezeimmel átkarolom őt, ajkát minduntalan ostromlom a sajátommal, s körmeim újfent belevájom a bőrébe, ahogy egyre csak hevesebb lesz közöttünk a levegő.
– Ne tartsd vissza – lihegem a választ, mely éppen annyira hasztalan, mint amit ő mondott nekem. Felesleges ilyenkor a beszéd, inkább koncentrálnék arra, hogy minél élvezetesebb legyen mindkettőnk számára a vég. Hátáról, fenekére csúsztatom kezeimet, s finoman rászorítok, hogy ezzel is segítsek neki mélyebbre kerülni. Érezvén azt, hogy egyre közelebb van a csúcs, fejemet a vállába fúrom, s finoman beleharapok a húsába, mikor újfent a csúcsra érek.
Testem ismét ívbe feszül, remeg minden egyes porcikám, a gyönyör pedig új hullámban érkezik, s egész testemet kitölti. Halkan pihegek, a levegőt mélyen szívom magamba, melyben férfias illatának minden fűszere itt kering. Elbódít, szinte erőtlennek érzem magam, s nem akarok elválni tőle, még a kényelmetlen pult ellenére sem.


szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 7:21 pmAna&Jamie
+18
Nem felelek a válaszára, helyette csak úgy csókolom, mintha ezen múlna az életem. Nem teljesen világos, hogy értette. Hogy akarok-e még tőle valamit mindezek után, vagy szimplán csak úgy, hogy adottak-e lesznek a körülmények hozzá. Most nem éppen voltak azok, ehhez kétség sem fér. És csak részben bánom. De örülök is neki, mert annál hamarabb érezhettem újra magamat benne.
Szeretem, ha valaki ennyire beleadja saját magát az ilyesmibe és nem csak fekszik alattam, mint valami fadarab. Az a nagy szerencsém, hogy ilyesmire még nem volt példa. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy mint azt korábban is mondtam, nem éppen vagyok az a nagy nőcsábász típus, aki minden nőt felcsábít magához. Anaise egy szerencsés kivétel volt. És nem úgy értve, hogy ő szerencsés velem, hanem én vele.
Ő is ugyanolyan rövid és semmilyen feleletet ad nekem, mint az én kis megszólalásom volt. Körmeivel újra felsérti bőrömet, amibe csak halkan belenyögök, hisz túlságosan is élvezem az ilyet. Utána fenekemre csúsznak kezei, amit megmarkol, ezt mosolyogva fogadom és újra gyorsítok a tempómon, érezve hogy mennyire közel is a vég már mindkettőnk számára.
Ez a nő szinte tényleg szétcincál engem. Ez pedig valahogy még inkább felizgat engem. - Ana! - nyögök fel a nevét hallatva az utolsó pillanatok egyikében. Fogaival is belém mar az orgazmusa pillanatában, és nem kell két szívdobbanásnyi idő, míg az ő heves élvezése belőlem is kicsikar egy mély sóhajtást. Nem gondolkozva szaladok belé még egyszer és feszül meg az összes izmom. Combját fogó ujjaimmal szinte belemarok a bőrébe ebben a pillanatban és sűrűn engedem ki magamból, ami csak ki tud jönni.
Néhány pillanat erejéig mozdulni sem bírok, még mindig remegek egy kicsit, mikor újabb csókra húzom magamhoz. Levegőt alig kapok még, de ez a legkevésbé sem érdekel. Kicsit esetlen csókra sikerült ez, nem tagadom, de legyen elég kifogás az előbb történtek. – Ó, Anaise… Teljesen elveszed az eszemet! – sóhajtom ajkaira.
- Egy zuhanyzás úgy érzem, nem ártana most egyikünknek sem. Mit szólsz hozzá? – ha pozitív feleletet hallok tőle, akkor pedig a pult és közé nyúlok, hogy felemelhessem őt és úgy csókolgatva tovább induljak meg vele a fürdőbe, ahol leengedem a kellemesen langyos csempére. – Választhatsz is – van kád, de zuhanyzó is. Én inkább utóbbira szavaznék, de ezt most rábízom. Mikor hátat fordít nekem, akkor viszont lassan rásimítok fenekére, amire kicsit pimaszul rá is markolok, és ugyanilyen mosollyal az arcomon várom a döntését.

fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 7:53 pm


Jamie § Ana18+

Nevemet hallva szájából, miközben együtt vagyunk felér mindennel. Abban a pillanatban dönt le bennem minden gátat, s éri el azt, hogy újra átadjam magamat neki. Melyik nő ne élvezne el attól, ha az ő szájából hallja a nevét? Dörmögő hangja csak rásegítenek a mozdulataira, s mikor érzem, hogy combomat milyen feszesen fogja, egy önelégült vigyor ül ki az arcomra.
Fejemet megemelem, s engedelmesen közelítem az arca felé, hogy csókját minden erőmet összekaparva viszonozzam. Kiszívott belőlem mindent. Teljesen kifacsarta az energiámat, de a jó értelemben. Bármikor megismételném, ha arról lenne szó. - Azt hiszem, legközelebb is ott kellene hagynom az órád, ha ilyen következményekkel jár – mosolygom rá pimaszul. Ha ilyesfajta büntetésben részesít mindig, akkor állok elébe még a bukásnak is. A légyottokért bőven megérné, hogy minden második óráját kihagyjam..
– Mehetünk – bólintok, s felkészülök arra, hogy mozduljak, ám ő felkap, mintha egy rongybaba lennék, s elindul velem. Kezeimmel a nyakát, lábaimmal derekát ölelem, míg ajkaim folyamatos csókokkal hintik a testét, ahol érik.
Nyújtózkodom, csontjaim halkan roppannak, miután végre a földet érinthetem lábaimmal. Mikor fenekemre markol, automatikusan lököm bele hátsómat a kezébe, s vállam felett vigyorgom rá. – Bár szeretek elnyúlni a kádban, most beérem a zuhannyal is – kezemet rásimítom az övére, s derekamra vonom, hogy ölelésébe bújhassak egy pillanatra. – De csak is, ha közösen – fejemet fordítom felé és pimaszul vigyorgom rá. Talán ez nem is volt kérdéses, ám mégis úgy érzem, hogy ki kell ezt mondani.
Lassan elindulok, nincs mit levetnem, így hát belépek a zuhanyfülkébe, s megnyitom a vizet. Se nem meleg, se nem hideg, valahol középtájt állítom be a hőmérsékletet. Ha Ő is megérkezik, szembe fordulok vele és jobban felmérem magamnak. Igen, két alkalommal voltunk eddig együtt, de egyszer sem volt alkalmam arra, hogy eléggé megfigyeljem. – Tanárhoz képest… – vigyorgom rá néhány elismerő pillantás és hümmögés közepette. Tényleg nem panaszkodhat. Nem egy izomkolosszus, hanem éppen jó kategória, sőt.. Nem csak jó, nekem tökéletes.
Közelebb lépek hozzá, kezemmel végig simítom a mellkasát, majd ajkára nyomok egy csókot. Testemmel neki feszülök az övének. Tudom, hogy most váltunk el egymástól, mélyen bennem van a nyoma, de úgy érzem, hogy ki kell használni és élvezni minden egyes olyan pillanatot, mikor megtehetem ezt.
Miután elválunk egymástól, kezem ügyébe kerül a tusfürdője, melyből egy keveset nyomok a tenyerembe, s finom, óvatos mozdulatokkal elkezdem belemaszírozni a bőrébe, mellkasától indulva, egészen a combjáig, minden egyes porcikájának kellő időt és gondoskodást szentelve.szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 8:15 pmAna&Jamie

- Ha végén rendszert csinálsz belőle, akkor lehet kicsit komolyabbra kellene vennem a büntetéseidet – szólok vissza neki hasonló pimaszsággal. Azt se veszem biztosra, hogy minden alkalomkor kibírnánk a lakásig. Főleg, hogy egyik héten a mostani időben van, és minden másodikban pedig az esti órákban. Az ablakaim meg egyébként is sötétítettek valamennyire, így… na jó, túlságosan elkalandozok.
Mosolyom szélesebbé válik, hogy mennyire odaadóan tolja fenekét a tenyerembe. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, úgy teszünk. Az előbbiek után azon lepődtem volna csak meg igazán, ha az ilyesmire felcsattan. Nem éppen úgy sikerült megismernem Anát, aki bármikor is megvetné az érintéseimet akárhol is érem őt. Persze csak mikor kettesben vagyunk. Azért ha osztályteremben fogdosnám, hamar lebuknánk, amit meg egyikünk sem akar, na ugye?
- Felháborító, hogy azt gondolod, egyedül itt hagynálak – persze csak viccelek, amit az arcomon lévő mosolyból ő is levehet. Közelebb húzom magamhoz és egy gyors csókot préselek ajkaira.
- Kicsit meg is rázhatnád – szólok utána pimaszul, ahogy elindul a zuhanyfülke felé, én pedig a helyemen maradok és úgy nézek utána, élvezve a látványt. Végül megvárom, míg megnyitja a csapokat, addig kigyönyörködöm magamat benne és csak akkor lépek be mellé.
Nem különösebben bánom, hogy így megnéz magának. Örülök, hogy tetszik, amit lát. Nem különösebben vagyok semmilyen téren nagyon kitűnő, bár aláírom, kicsit odateszem magamat és el is járok heti néhányszor edzeni, vagy ha arra nincs időm, akkor mondjuk csak futni.
Örömmel viszonzom közeledését, én is kicsit közelebb nyomom hasához a csípőmet, hadd érezhesse csak, hogy megint kicsit keményebb vagyok annál, mint kellene.
Nem szólalok meg először, ahogy elkezdi szépen belemasszírozni a bőrömbe a tusfürdőmet, amikor viszont a medencém környékén jár, csak elered a szám. – Remélem most nem terveztél csak úgy lelépni – ez egy nagyon, de rettentően burkolt kérdés is volt arra, hogy szeretne-e kicsit több időt eltölteni itt. Inkább értve úgy, hogy akár az estét is. Ha időközben a tusfürdővel férfiasságomra is rásimít, akkor kicsit meg is rándulok tőle. Egyáltalán nem rosszallásból, csak kicsit még én is érzékeny vagyok ezen a téren. De túlságosan is jól esik az érintése akárhol is ér hozzám. – Reggel egyébként is viszonylag korán be kell mennem az órámra. Most tanulni, nem oktatni – teszem hozzá még mellékesen. Hogy így aztán tényleg értse is, mire gondolok, ha eddig nem lett volna világos. Bár meg is lepődnék, ha elsőre nem esett volna le neki.

fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptySzer. Aug. 22, 2018 9:08 pm


Jamie § Ana18+

Hát legyen, ahogy kívánja. Fenekemet játékosan megrázom, s vállam felett nézek vissza rá, hogy láthassam arcát. Értem ám én, hogy mire megy ki a játék, s bármikor készségesen partnerére talál bennem, ha arról van szó. De azt nem ígérhetem, hogy mindig ilyen könnyedén sikerül neki az elcsábításom.. Szeretem a kicsike cicázásokat, a hosszas kínzásokat. S nem csak a testiségre értem én ezt. Másképpen is fel lehet kelteni a másik fél izgalmát és figyelmét.. Alig várom, hogy eljussunk odáig.
Míg nem lép be a fülkébe, hagyom, hogy a vízsugár arcomba csapjon és lemosson rólam minden izzadságcseppet és még ki tudja mit. Aztán felé fordulok, s jön az a bizonyos mustra, mellyel meg kell állapítanom, hogy a részeg énem is tudja, hogy kit kell kinéznie magának.. Majd talán egyszer megköszönöm neki.
Hihetetlen számomra az, hogy közelsége mit vált ki belőlem. Ahogy közelebb van hozzám, mindig többet akarok belőle, s ha ez így lesz továbbra is, akkor tényleg nem tudom, hogy az óráit hogyan fogom kibírni. Azt hiszem, ha a mámoros perceken túl vagyunk, muszáj lesz pár szót ejtenünk arról, hogy mégis miféle megoldás lenne jó a helyzetünkre. Már, ha egyáltalán van helyzetünk, s nem küldd el nagyon gyorsan valami meleg éghajlatra.
- Neeem, most úgy gondoltam előtte csinálok rólad pár kompromittáló képet, hogyha esetleg meg akarnál szívatni, akkor meg tudjam lebegtetni előtted őket.. – kiöltöm rá a nyelvemet. Persze csak viccelek. Nem vagyok én olyan fajta, aki ilyesmit tenne. S nem hiszem azt, hogy olyan gyerekes szintre kerülnénk, ahol ilyesmit kellene bevetni. Őszintén csalódnék magunkban.
– Jó.. Igazából azt terveztem, hogy elalszol, búcsúzóul megerőszakollak és csak utána megyek el – nem tudok komoly lenni, leginkább azért nem, mert egyáltalán nem jutott még eszembe az, hogy mennem kellene. Ám most, hogy felhozta.. Talán azt szeretné, hogy zuhanyzás után szépen menjek el, mintha mi sem történt volna? Ezen gondolatnak köszönhetően, talán kicsit erősebben fogok rá férfiasságára, mint kellene. S markolásom csak következő szavainak hatására gyengül.
– És iskolába menet, hazadobnál? – teszem fel a kérdést, ami gyakorlatilag az összes többit, mi felmerül bennem megválaszolja. Mert nem olyan egyértelmű ám az, hogy mit is kíván igazából ezzel a közlésével. Két oldala van… Sugallhatja azt is, hogy húzzak el minél előbb, hogy ő öregember módjára korán tudjon alukálni.. Na meg a másik oldalra is irányulhat. Ami azért lássuk be, sokkal jobban tetszene.
Néhány utolsó simítást végzek el rajta, hátát sem hagyom ki, s ha már ezen az oldalán állok, apró csókokat hintek oda, ahol még látszik körmeim nyoma. Nem szégyellem magamat érte, s nem is bánom, hogy úgymond megjelöltem, hiszen ezzel is csak a tudtára kívántam adni azt, hogy amit csinál, mennyire jól csinálja..
szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyCsüt. Aug. 23, 2018 10:15 amAna&Jamie
+18
Mosolyogva fogadom, hogy a kérésemnek mennyire eleget tesz. És látszólag még élvezi is. Na az ilyet szeretem, mikor a másik fél képes egy-két ilyesmivel feldobni az estét. A másik felet pedig úgy értem, hogy akár róla, de rólam is lehet szó ilyen téren.
- Na és honnan tudod, hogy nekem nincsenek rólad ugyanilyen képeim? – vigyorodok el, belemenve a játékba. Imádom az ilyen kis játszadozásokat és ahogy lehet, ki is veszem a részemet belőle. De egyébként természetesen én is csak viccelek, ahogy ő is. Legalábbis nagyon kis esélyt látok rá, hogy komolyan gondolná, amit mond. Na az aztán felérne egy gyomrossal mindezek után.
- Hm… ez még nem is hangzik rosszul annyira – vigyorodok el, ahogy kicsit sem diszkréten tekintek végig rajta tetőtöl talpig, minden porcikáját nagy figyelemmel megvizsgálva.
Halkan felnevetek, hogy látszólag csak félreértette a mondandómat, és kimutatva ellenzését, még kicsit rá is szorít a férfiasságomra odalent. – Szép dolog! Bántani, ami ilyen örömöket okozott neked! – jegyzem meg még mindig vigyorogva. Van egy pont, aminél már én sem nevetnék, de most még egyáltalán nem vészes, amit csinál. És lássuk be, szerintem őnála sem lenne éppen örvendetes, ha így küldeném ki innen, ahogy van. Én sem örülnék neki túlzottan.
- Igen, úgy terveztem – bólintok egyet, most már kicsit komolyabban. Hogy még véletlenül se értse félre a szándékaimat. Bár azt hittem a mai beszélgetésünkből már inkább az lesz a nyilvánvalóbb, hogy szeretném, ha maradna, semmi gond. Egyáltalán nem negatív tulajdonság az, hogy valaki szeret biztosra menni. Én is részben ilyen vagyok, hogy néha inkább rákérdezek az evidens dologra, mert akár a másik fél nem úgy gondolta az adott helyzetet, mint én. És nem egyszer volt, hogy jól is tettem.
Kellemesen megborzongok, mikor pár csókkal hinti be a hátamat, ahol olyan galád módon megsebzett engem. Ha bármi gondom lett volna vele, akkor megjegyzem neki, de elég nyilvánvaló szerintem, hogy még tetszett is.
- Nincsen női tusfürdőm. De itt van az anyám, vagy a folyékony szappant is fel tudom ajánlani ugyanúgy. Utóbbi kicsit nőiesebb hatást kelt – fordítom hátra a fejemet hozzá.
A választásától függően veszem kézbe az adott flakont és nyomok a kezemre belőle. Most ő jön. Finoman beledörzsölöm bőrébe, kicsit jobban elidőzve melleinél. – Ide nagyobb odafigyelés kell, úgy érzem – jegyzem meg közben, ahogy elkezdem azokat masszírozgatni és közben egy csókra hajolok oda hozzá. Finoman markolászom a halmait, majd búcsúzóul csippentem ujjaim közé a mellbimbóit, kicsit húzva csak meg azokat, de figyelek arra, hogy ne legyen fájdalmas. Nyomok egy újabb adagot a kezemre, mert úgy érzem ezzel kimaxoltam mindent.
Hasára simítok rá, és egyre-egyre lejjebb haladok. – Visszatérve a korábbira… - kezdek bele, ahogy ujjaim vészesen lentebb haladnak rajta, és csiklóját megtalálva el is kezdem odalent simogatni. – Az egyetlen mód, ahogy te elmehetsz, az így lesz – vigyorgok rá, ahogy ráérősen ingerlem őt odalent ismételten. Ha nem állít meg és érzem, hogy kellően kezd már felizgulni, akkor viszont újra megszólalok. – Mármint... csak ha szeretnéd – mosolyodok el gonoszul, miközben elvonom tőle a kezemet onnan.

fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie EmptyCsüt. Aug. 23, 2018 7:14 pm


Jamie § Ana18+

– Ha megadod a számod, én magam küldök neked párat – kacsintok rá. Nagyon is tetszik, ez az adok, kapok. Képet meg tényleg lazán küldenék neki, bár lehet, hogy megbánnám.. Végre valaki nem vesz mindent véresen komolyan, hanem enged egy kicsit. S még csak alkohol sem kell hozzá, ez maga a mámor.
– Gondoltam, hogy tetszene egy ilyesfajta ébresztés – melyik férfi ne ébredne szívesen arra, ha éppen rajta ülnek, avagy másképpen kezelik a férfiasságát? Még mi nők is szívesen fogadnánk azt, ha arra kelnénk, hogy egy férfi van a lábunk között. Maximum nem hangoztatjuk annyira, de bizony mindannyiunkban van annyi érdeklődés a szex iránt, mint a férfiakban. Mikor érzékelem, hogy mennyire néz, még illegetem is magamat neki, hogy teljes produkcióban részesülhessen. Közben pedig ártatlanul vigyorgom rá, mintha fogalmam sem lenne arról, hogy mit művelek.
– A kérdés az, hogy vajon akar-e még örömöt okozni – beharapom az alsó ajkamat. Pár órácskával ezelőtt, mikor a teremben voltunk, akkor még nem gondoltam volna, hogy idejutunk. Itt álluk a tanárom zuhanyzójában, s éppen finoman masszírozgatom, s csókolgatom. Közben pedig örül a szívem, mert nem akar elküldeni, hanem még marasztal is. Tudom, hogy ez mekkora őrültség, de valóban jól esik, s melengető.
– Hát akkor maradhatok - nyomok még egy utolsó csókot a hátára, majd befejezem a hátának masszírozását, testének szappanozását. – Rendelhetnénk valamit, meg nézhetnénk filmet, akár – dobom be az ajánlataimat. – De, ha órát akarsz előkészíteni… Segítek abban is – mosolygom fel rá, immár vele szemben állva.
– Hogy mi? - tátott szájjal nézek rá. –Itt az anyád? – kikukucskálok a kabinból, jobbra-balra forgatom a fejemet, majd vigyorogva nézek vissza rá. - Én nem látom sehol, bár biztos érdekes egy találkozás lenne – vigyorgásomból nevetés lesz. – Jó lesz a folyékony szappan is, bár kíváncsi lennék arra, hogy az „anyám” mit takar és hogyan is juttatnád rám – nem bírom ki, hogy ne nevessek tovább. Igen, sejtem, hogy csak egy véletlen elszólás volt, de elnézve kettőnk helyzetét, hát.. Most érdekes lenne, ha az anyukája itt lenne. No.
– Úgy látom kész szakértő vagy – minden érintése élvezetes. Már az imént is volt szerencsém tapasztalni azt, hogy mennyire jól bánik a női testtel, hogy odafigyel arra, hogy mire miképpen reagálok, ám így intimebb helyzetben sem hazudtolja meg magát. Mikor kezét mellkasomról lefelé vezeti, melleimet neki nyomom az ő felső testének, kezemmel beletúrok a hajába és így viszonozom a csókját, miközben arra próbálom késztetni, hogy hátráljon egészen a falig.
– Az egyetlen? – megharapom az alsó ajkát, s somolyogva pillantok rá. – Úgy érzem, hogy ezt is többféleképpen tudnád végrehajtani – csókot lehelek az esetleg fájó ajkára, majd kezemet levezetem a férfiasságára, melyre most sokkal gyengébben markolok rá.
– Ugye tudod, hogy ezt a dolgot ketten játsszák? – súgom halkan neki, s kezemet elkezdem szépen lassan mozgatni. – Jövök neked eggyel és csak egy szavadba kerül.. – közelebb hajolok hozzá, s nyakra nyomok pár aprócska csókot. A közös zuhanyzásoknak mindig ilyesmi a vége, de ha inkább megtartaná későbbre ezt a kört, azt is megérteném. Elvégre nem vagyunk nyulak… Nem kell nekünk minden percben egymásnak esni, még akkor sem, ha annyira vonz magához, hogy az már egészségtelen.
Válasza függvényében cselekszem. Ha nem tart igényt arra, hogy most kedveskedjek neki, akkor elzárom a vizet, s kilépek a kabinból, hogy megtörülközzek. Azonban, ha nem utasít vissza, akkor kezem tovább serénykedik, míg ajkaim sem válnak el egy pillanatra sem tőle.

szeretettel  Anaise & Jamie 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie Empty
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: franciaország :: franciaország temetõje-
Ugrás: