Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Anaise & Jamie
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 10:00 amAna&Jamie

- Csakugyan? Amint kiérünk innen, első dolgom lesz… - mosolygok le rá. Még ezt kétszer átgondolom azért. Nem azzal van gond, hogy tudja a számomat, vagy hogy küldözgetne ilyen képeket – ezek a jobbik részei a dolognak. A probléma ott kezdődik, hogy sejtem milyen nehéz lesz visszatartani magamat, hogy mikor felvillan a neve, ne nézzem meg. Ha az egyik órámon küldené, amin ő is bent van… na jó, inkább ne menjünk ebbe most bele. De kinézem belőle, hogy csak azért is megtenné valamilyen módon.
- Tudsz hibáztatni? Most mondd azt, hogy neked nem tetszene! – kár lenne tagadni, hogy egy ilyen ébresztés kellően élvezetes tud lenni. De mindkét fél számára, ha vevő az ilyesmire. Ugyanakkor azok is érthetőek, akik reggel semmiféle akcióra, vagy ilyesfajta kényeztetésre nem alkalmasak. Na én nem ilyen vagyok, még ha nem is különösebben volt rá példa az elmúlt években. De Anától egy percig sem bánnám.
- Ha meghagyod a helyén, még lehet róla szó – vigyorodom el játékosan. Nem lenne ellenemre, de nem is feltétlenül szükséges az, hogy minden kettesben töltött percünket ezzel töltsük el. Akármennyire is kedvemre való lenne.
- Én meg azt hittem, hogy kis korrepetálásra szorulsz. Vagy úgy érzed, azt már megkaptad az előbb és nem is kell több? – húzom fel a szemöldökömet őrá pillantva. Egyébként nem hülyeség, hogy rendeljünk mondjuk pizzát, majd rakjunk be valami filmet. Egy-két pillanatra elgondolkozom, mit is nézhetnénk meg, de rájövök, hogy még először ahhoz ki kéne jutni ebből a fürdőből. Ami megint egy szép kis próbatétel lesz.
Észre sem veszem a nyelvbotlásomat. Lehet el kéne mennem egy logopédushoz. – Enyém… azt akartam mondani. Nyelvbotlás – vele ellentétben én nem különösebben nevetgélem el ezt az egészet, helyette csak kivárom egy-két sóhaj közepette, míg befejezi. Szerintem érthető, hogy a fáradtság miatt nem lehetetlenség az ilyesmi. Így csak csendben állok előtte.
Végül azzal szakítom meg az egészet, hogy karba tett kezeimet leengedem és a szappanért nyúlok. Szerintem ezt inkább napoljuk, pláne hogy milyen a viszonyom azzal a boszorkával. De ebbe inkább nem avatom még bele Anát, hisz elég sok mindent kellene rázúdítani ezzel együtt, ami lássuk be, nem túl szerencsés.
- Úgy gondolod? Nem is tudom, mire gondolsz még ezen kívül – mosolygok vissza rá a csókot megszakítva. Érzem, ahogy keze kicsit zarándokolni indul, és örömmel fogadom, hol állapodik meg végül. Érezheti rajtam, hogy kicsit azért már most is fel vagyok izgulva, habár közel sem olyan az állapotom, mint korábban.
- Ez gonoszság. Ilyen döntést adni a kezembe. Legyen-e most, vagy tartogassam meg későbbre… - gondolkozok el, ahogy kicsit megdöntöm a nyakamat, hogy jobban odaférjen hozzá. Közben én kezemet is visszavezetem oda, bár csak nagyon ráérősen izgatva Anát. Végül egy fél perc múlva folytatom csak mondandómat, közben ujjaimat is elveszem a combjai közül. – Tartsuk meg inkább későbbre. Bármikor beválthatom, igaz? – pillantok le rá vigyorogva.
A fürdés további részét még befejezem, a lábait is gondosan végigtisztogatva, ajándékul kapva még egy csókot legérzékenyebb pontjára is, ahogy lentebb guggoltam egy pár pillanatra. Végül visszahajolok hozzá és tarkójáért nyúlva húzom magamhoz, hogy egy forró csókban részesíthessem őt még így utoljára a zuhany alatt. Legalábbis ha rajtam múlik.
Kilépek utána a kabinból és elnyúlok két törölközőért, amiből egyiket odaadom neki. Megtörlöm magamat, majd derekamra tekerem az anyagot. – Akkor most kellene találni neked valami ruhadarabot. A hálómat már… nos, tudod merre találod. Kapj nyugodtan magadra valamit – vagy ha így akarsz lenni, az még jobb. Én viszont gyorsan rendelek egy pizzát. Vagy kettőt. Ha így nyitsz ajtót, még lehet el is engedik a költségeket. Esetleg valami különleges kívánság? – pizza tekintetében gondolom, de a legkevésbé sem bánom, hogyha félreérti.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 5:47 pm


Jamie § Ana
Látom, hogy a kis félreszólása neki nem okoz akkora örömöt, mint nekem. Ezért igyekszem minél hamarabb moderálni magamat, s rendezni a soraimat. Sőt, kicsit vissza is veszek, lesütöm a szemeimet, mert azt hittem, hogy ezen majd egy jót nevetünk, s mégis a meleg és fülledt levegő közé valami jeges fuvallat reppen be. Ez pedig nem tetszik. Kifejezetten nem élvezem.
- Ugyan már Jamie… Fiatal, jóképű és még sorolhatnám, hogy mi vagy.. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan trükkjeid, amikkel meg tudnál lepni – kacérkodom vele egy kicsit, s míg hagyja, addig a kényeztetésére is odafigyelek. Bár ezt bőven lehetne még überelni, de úgy érzem, hogy tökéletesen egy oldalon állunk most. Ráérünk még. Ha itt töltöm tényleg az éjszakát, akkor még az alatt is történhet olyasmi, mely a „tartozásom” viszonzásához vezet.. Vagy reggel, vagy az iskolában, vagy ki tudja hol… Álmaimban biztosan mindegyik kör meglesz, de akár még több is.
– Szerintem jól döntöttél – vigyorgom rá vissza. – Bármikor – beharapom az alsó ajkamat. – Kikészítesz – a meleg víz ellenére is libabőrös leszek, melyet a csókja vált ki. Nem tudom, hogy miért lehet rám ekkora hatással, ez eléggé szokatlan számomra. Csókját hozzásimulva viszonozom. Legszívesebben el sem engedném, de tudom jól, hogy most már éppen elegendő időt töltöttünk a víz alatt ácsorogva.
Elveszem a felém nyújtott törülközőt, majd felitatom vele a vizet. Közben hallgatom Jamiet, s egy halkabb nevetés tör ki belőlem, amikor elképzelem a jelenetet. Szegény kiszállító lehet, hogy lesokkolódna, mikor meglátná a meztelen valómat.
– Nem tudnád sokáig elviselni, ha pucéran flangálnék előtted – kinyújtom rá a nyelvemet, majd én is magam köré tekerem a törülközőt. – Illetve miért nyitnék én ajtót? – felszökken az egyik szemöldököm. – Te vagy otthon, te vagy a férfi… had ne soroljam még – vigyorgom rá a lehető legangyalibban, majd odalépek mellé és nyomok az arcára egy csókot, végül kiriszálok a fürdőszobából és egyenesen a háló felé veszem az irányt.
A szekrény előtt állva aztán kutakodni kezdek, örülnék neki, ha lenne nőiesebb darabja, ugyanakkor eléggé szíven ütne a dolog. Pólói között keresgélek, aztán kihúzok egyet, melyről úgy gondolom, hogy elég hosszú, a következő kör egy alsó keresésére szolgál. Egy fiók, kettő és lám a harmadikra meg is találom azt, ami az említett ruhadarabot rejti. A hajamat egy hajgumival fogom össze, majd kiriszálok a hálóból és megkeresem Jamiet.
– Vannak olyan filmeid, amik nem az őskorból valók? – cukkolom egy kicsit. Nem olyan öreg, pont megfelelő a kora, mert az én korombeliek, nos.. Hagyjuk is őket. De azért mérget vehet rá, hogy sokszor fogom ezzel ugratni, persze csak bizonyos határokon belül, hogy még véletlenül se legyen belőle sértődés.


szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 6:18 pmAna&Jamie

- Úgy gondolod? Nos… időben mindenre fény derül – a mostani és a korábbi történéseket figyelembe véve meghiszem azt, hogy képes lennék bizonyos dolgokkal előrukkolni vele szemben, ami igencsak élvezetes lenne a számára. De időnk az bőségesen van, és a végén még túl korán rám un. Majd szépen sorjában.
Szóval bármikor beválthatom. Ez igazán örvendetes, és máris azon kezdek el gondolkozni, hogy vajon mikor is kellene erre sort keríteni. Mert lássuk be, kellően élvezetes lenne erre ébredni, ahogy ajkai között vagyok… Mégis, ismerve magunkat és az elmúlt két találkozásunk eseményeit, elég kis esélyt látok rá, hogy kibírnánk reggelig csak kis csendes nyugalomban, filmet nézve és pizzát tömve magunkba. – Ez a célom, Anaise – jelen esetben ehhez kétség sem fér. Mérget vehet rá, hogy nem ez az utolsó alkalom az estében, mikor ilyen és hasonló figyelemben részesítem őt. Nehogy már úgy menjen el innen, hogy esetleg a panaszkönyvet is kéri…
- Lássuk be, ez rád is igaz – vigyorgok vissza rá. Érdekes lenne ám az esténk, ha egy szál ruhadarabot sem kapnánk magunkra ezidő alatt. Le sem bírnánk szerintem venni a másikról a kezünket, mint azt ez az előbbi kis fürdés is mutatta. – Így állod a pizza rád eső részét – szúrom oda neki játékosan.
Míg ő a hálóban van, addig én a szétdobált ruháinkhoz sétálok, és felteszem őket a pultra. Kiveszem a telefonomat, és időközben rendelek is vagy két pizzát. Nem kért semmi extrát, így csak valami egyszerűt rendelek, amit körülbelül mindenki megeszik. Mondják a másik oldalon, hogy körülbelül háromnegyed-egy órán belül várható a kiérkezés, én viszont rákérdezek, hogy nem lehetne-e korábban, kis plusz jattért. És lám, máris leszűkült fél óra alá a kiszállítás.
Mire végzek ezzel, meghallom a hangját és felé fordulok. – Ja, úgy gondoltam hogy elmegyünk a körszínházba – vágom vissza neki, de folytatom szinte egyből. – Van Netflixem. Szóval keresgélj csak nyugodtan, míg én is keresek magamnak valami ruhadarabot, hm? – közelebb lépek hozzá és kicsit végigtekintek rajta. – Látom már előre készültél – jegyzem meg neki halkan nevetve, ahogy lófarkához hozzáérek. – Hmm… időközben, míg öltözök, küldhetsz ízelítőt arról, hogy milyen képekre is számítsak a későbbiekben. A számomat megtalálod a pulton – igazából a címem is rajta van, meg a nevem. Még valami kisebb összejövetel alkalmával kértem meg az egyik srácot, hogy rendeljen pizzát a nevemre, adja meg a számomat is nyugodtan, meg a címemet. Addig én gyorsan elugrottam valami italért, elvégre csak nekem volt autóm és gondoltam inkább leírom. Bár a nevemet kár volt, azt tudta… na mindegy is.
Még nyomok egy gyors csókot az ajkaira, majd elsétálok mellette, lágyan kicsit megpaskolva a fenekét és hátrafordulva kacsintva rá egyet. A szobába érve pedig első dolgom valami boxeralsót keresni magamnak, meg esetleg még egy rövidgatyát. Több nem is különösebben kell. Ha mégis, hát ott van a póló rajta.

fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 6:43 pm


Jamie § Ana
– Óóó, bérleted is van? – tudjuk ezt a végtelenségig fokozni, én biztos vagyok benne. Érti a viccet, nem veszi komolyan, s ez tetszik. Főleg, mikor talál egy olyan választ, amire soha nem számítanék. Legalább nem tartozik a begyöpösödött tanárok közé, bár az eléggé gáz lenne, így az első hetében.
– Hogy érted? Mire készültem előre? – elkerekedett szemekkel nézek rá. Van egy értelmezésem erre a mondatra, de nem tudom, hogy ő is arrafelé terelné-e ezt a beszélgetést. HA igen, hát akkor itt se filmnézés, se pizzázás, se ilyesmi nem lesz.. Azt garantálom.
– Ó Édes, hidd el, hogy máskor fogom kijátszani ezt a kártyát – gonoszul vigyorgom rá. HA már megkaparintom a számát, igenis kapni fog olyan képet, amit ígértem, ám… Hmm biztos lehet benne, hogy ez olyan kör lesz, amiben úgy igazán megizzadhat.
Miután magamra hagy, a pulthoz sétálok és vetek egy pillantást az említett cetlire. Bár határozottan állítottam, hogy küldök neki valamit, most így a számát nézegetve elgondolkozom azon, hogy mi is legyen. Kihasználva a memóriámat, nem állok neki a telefonom keresésének, hanem megjegyzem a számok sorrendjét, majd pohár után kezdek el kutatni.
Nem ittunk semmit, mégis epedek. Semmi különlegesre nem vágyom, egy pohár víz bőven megteszi, s lám a második szekrény kinyitása után csak sikerül poharat találni. Mivel nem tudom, hogy ő mire vágyik, ezért neki is vizet töltök, arra gondolván, hogyha nem kell neki, hát majd kiönti. A két pohárkával elindulok a nappaliként funkcionáló helységbe és lehuppanok a kanapéra, hogy kezelésbe vegyem a Netflixet.
– Milyen fajtára gondoltál? – nézek rá, mikor visszaérkezik. Hiányos öltözéke már nem hoz annyira zavarba, de azért még kiváltja belőlem azt, hogy meglepődjek. – Khm – megköszörülöm a torkomat, s iszok egy kisebb korttyal, hogy legalább eltereljem a figyelmemet. Hogy miféle filmre vágyok? Nem igazán tudnám megfogalmazni, de azt biztos, hogy a szerelemtől és nyáltól csöpögős, romantikus izéket elkerülném jó messzire, ha lehet. S szerencsére őt elnézve, nem annak a fajtának tűnik, aki erre vetemedne.szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 7:03 pmAna&Jamie

- Életreszóló ráadásul. Szóval mindjárt lejár az is. De lehet át tudom ruházni rád – nem vagyok már túl fiatal, de jól tudom, hogy még vénember sem. Pont a jó korban vagyok szerintem. Ana is csak viccel, hisz látom rajta. Én pedig sosem vagyok egy ilyen kis huzavona ellen.
- Hm… a kis törlesztésedre gondoltam. De elnézve a tekintetedet, biztosra veszem, hogy csak képzelődök – mosolygok le rá, már indulásra készen a szobámba. És nem is hagyom, hogy megállítson. Most jelen esetben én vagyok a korábban felvázolt helyzetben Ana. Én mászkálok előtte kvázi-meztelenül. Csak aztán nehogy az legyen, hogy még a szobámig sem jutok el. Bár annak is meglenne a maga varázsa.
- Szomorúan hallom ezt! – szólok vissza, mikor már a szobába érek. Na fene. Pedig igazán kíváncsi lettem volna az ilyesfajta művészi énjére. Nem kizárt, hogy az öltözésemet azon nyomban félbehagyom és inkább visszatérek hozzá ide. Vagy… vagy esetleg én is küldök valami kis képet neki. Kíváncsi vagyok, az ilyet melyikünk bírná tovább.
- Bármilyen. Akció, vígjáték, kaland, nekem aztán mindegy. Az is nagy teljesítmény lesz, ha végig bírjuk ülni a filmet, nem gondolod? – de ha nem választ, akkor én veszem el tőle a távirányítót és bökök rá valami tetszőleges filmre. A címét sem nézem meg, helyette csak leülök a kanapéra, elvéve tőle a poharat és belekortyolva. – Na gyere csak, dőlj ide – majd pedig szabad kezemmel húzni is kezdem őt magamhoz, és közben leteszem a poharat az előttünk lévő dohányzóasztalra. Úgy próbálom húzni őt, hogy rám kerüljön, és miközben a film elindul, egy kicsit megmasszírozhassam őt. Amolyan „miért ne” alapon. A végén még ezt is egy plusz adósságnak fogja venni. – Ha meleged van, nyugodtan leveheted a felsőt, engem a legkevésbé sem zavar – mondom neki, mielőtt egy-két lágy csókot nyomnék nyakára.
- Á, ez valami romkom-féleség, ahogy elnézem. Fasza. Az a When We First Met, előzetesét láttam még csak. Váltsak valami másra? Bár az én kezeim le vannak foglalva. A te szorgos ujjacskáid viszont szabadok, nehogy a végén elzsibbadjanak – most nagyon nincs kedvem az egyetemre gondolni semmilyen téren. Meg hogy ez mennyire ésszerű dolog amit csinálunk. Helyette csak tovább dögönyözöm a vállát. Mármint csak akkor, ha egyáltalán igényli, vagy látom, hogy élvezi. Máskülönben inkább félbe is hagyom.

fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 7:22 pm


Jamie § Ana
– Jajj Jamie… hát mindenben a szexet látod? – vigyorgom rá. Hízelgő, ó még mennyire az. De nem, most tényleg nem az volt a célom, hogy letérdeljek elé és hopp, csodát tegyek vele. Csupán csak nem szeretem, ha a vizes hajam rátapad a hátamra és az arcomra.
– Nem leszel szomorú, amikor megkapod – alsó ajkamat megnyalom, majd integetek is neki, mikor elsétál. A nők tudnak meglepetéseket okozni, na meg kellemetlen helyzeteket is. Bár nekem ez kevésbé célom, viszont abban biztos lehet, hogy nem fog számítani arra a pillanatra, mikor megérkezik ez az üzenet.. Alig várom, hogy még az arcát is láthassam. Jó buli lesz.
– Hát akkor csak tessék – hagyom, had válasszon, elvégre ez az ő lakása és holmija. Tapasztalataim pedig azok, hogy általában a férfiak jobban választanak, mint a nők. Készségesen bújok az ölelésébe, egy kis helyezkedést is bevetek, hogy ne legyen egyikünk számára sem kellemetlen. Éppen megtalálom a megfelelő pozíciót, aztán..
– Óóó, nem, nem. Biztos, hogy nem – kezemmel a távirányító után kezdek el kutatni. Szó sem lehet róla, hogy ilyesmit nézzünk. A végén még attól is elmegy a kedvem, hogy rámásszak, ha azt kell néznem, hogy egy szerencsétlen srác újra és újra azzal próbálkozik, hogy megszerezzen magának valakit. Bleh.
– Marvel? – bírom őket. Tudom, hogy agyon vannak ajnározva, de na.. Beleestem én is ebbe a túlságosan felhypeolt csapdába. Tucat ember vagyok, rémes..
– Jamie… – végül felülök. Igen, játszhatjuk azt, hogy ez így tökre természetes, de nő vagyok. A női agy mindig jár és olyanon is, amit félre kellene tennie. Tudom, hogy most élvezni kellene a helyzetet, kihasználni, hogy valaki egy kicsit akar belőlem, ugyanakkor..
– Ez így.. hogy képzeled? Vagy mit képzelsz? – közben a film elindul, de nem arra figyelek, hanem Jamie reakcióira. Ha nem akar ezzel törődni én azt is teljesen megértem, csupán csak kíváncsi vagyok, hogy vajon a holnap reggel mit hozhat. Kell-e attól félnem, hogy az egyetem küszöbét átlépve, sasszézhatok a dékánhoz, avagy ha összefutunk a folyosón, elsétálunk egymás mellett, mintha nem is ismernénk egymást? Kell valami. Csak egy piciket fogás, aztán békén hagyom a témát.szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 7:37 pmAna&Jamie

- Eddig nem úgy tűnt, mint akinek ezzel gondja van – bököm oda neki ugyanolyan vigyorral, mint amivel ő örvendeztet meg engemet. Ha nem, hát nem. Érdekes egy helyzet lett volna, ha itt és most akart volna elszórakozni velem, és részben örülök is, hogy nem így történt. De esélyesen nem is hagytam volna.
Amikor-amikor. Na de mégis mi az az amikor, gondolom magamban, ahogy bent keresek valami ruhaneműt magamnak. A türelem mintaképe vagyok az esetek nagyrészében, Anával szemben viszont ez annál kevésbé sikerül, mint ahogyan azt akarnám. Főleg, hogy ezzel is így felcsigázott. Nem értem én sem, hogy mi olyan nagy élvezet számomra abban, hogy lényegében az egyik diákommal csinálok ilyeneket. Diákommal, bár ezt két hatalmas idézőjel közé tenném, mert igazából tartok egy órát neki, azt is csak ilyen próbaidőn töltve körülbelül. De javarészt én is inkább vagyok hallgató, csak néhány évvel előrébb, mint ő.
- Részemről – vonok vállat semlegesen. Nem különösebben csigáz fel ez a téma, de egyáltalán nem is lomboz le. Mi több, még vannak egész jó filmjei is a Marvelnek, amit nagyon szívesen megnézek. De nem igazán voltam sosem az a képregénygyűjtögetős-mindenfilmetlátnomkell egyed. Ettől függetlenül láttam majdnem mindet, mert akkor éppen nem volt semmi más a moziban, ami kellően felszította volna az érdeklődésemet.
Felvonom a szemöldökömet, mikor elhúzódik tőlem. Hm… Mit tettem vajon? Én is felülök inkább, a kanapé karfájára könyökölve rá. Kérdésén pár pillanatig gondolkozom, de igazából azt se tudom, mire kérdez rá pontosan. – Nem egészen értem, hogy mire akarsz kilyukadni, Ana – mondom inkább neki, ahelyett hogy csendben üldögélnénk és bámulnánk egymás szemébe. Elég sok mindenre gondolhat és egyszerűbb inkább rákérdeznem, minthogy elkezdenék regényt fejteni a lehetséges helyzetekből.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 7:52 pm


Jamie § Ana
– Hidd el nekem, hogy ilyesmivel sosincs gondom, ha rólad van szó
- tetézhetjük még ezt, ha akarjuk, de azt hiszem, hogy akkor a szócsatánk reggelig tartana. Végül is, legalább biztos lehetne benne, hogy nem lépek le az éjszaka közepén. Ugyanakkor.. Nem járna jól, mert többször kellene bevetnie magát, mint amire lelkileg és testileg fel van készülve.. Hmm. Kinek is lenne ez igazából rossz? Mert, hogy nekem nem, az biztos.
Az újabbak közül választok. Nem nevezném magamat függőnek, de azért láttam már jó párat, így azokat most elkerülném. Rányomok egyre, aztán elindítom. Kicsit élvezkedek, hiszen jól csinálja, ujjai ismét csodát tesznek. Elégedetten felhümmentek, még a szemeimet is behunyom, s ekkor jön a sok ezer gondolat, mely megzavarja a kis buksimat.
Így jutunk el a bizonytalansághoz és a kérdéshez, amelyet láthatólag nem fogalmazok meg eléggé érthetően. Vagy csak az én túlságosan csavaros női logikámnak érthető az, hogy mit akarok. Kár.. Egyszerűbb lenne, ha nem kéne ennyire taglalni a dolgot.
– A tanárom vagy – közlöm vele a nyilvánvalót, s úgy nézek rá, mint aki tényleg nem érti, hogy ő mit nem ért. Hát, hogy nem értheti? Tök mindegy, hogy egy vagy több tárgyat tart, akkor is a tanárom, aki a jegyemről dönt, aki megszívathat, aki példát mutat és még ki tudja mit kellene.
– Hogy gondolod ezt az egészet? – teljes testemmel felé fordulok, s ha van lehetőségem arra, hogy közelebb csússzak megteszem. Nem akarom bevetni semmiféle női praktikát, csupán azt szeretném elérni, hogy ne legyen közöttünk morcos hangulat, vagy jeges. Az megölné a pizzázás és filmezés varázsát. Bár azt hiszem, azt már sikerült elkaszálnom.
szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 8:09 pmAna&Jamie

Sajnos sejtettem, hogy valami ilyesmire gondol. Nyilván akkor jut neki is az eszébe a téma, mikor én egy röpke pillanatra rágondolok, de aztán el is hessegetem. Ettől függetlenül tartom magamat hozzá, hogy sok mindenre gondolhatott, na!
Viszont nem értem, hogy most mit akar tőlem. Tényleg elvárja, hogy hirtelen megoldást találjak mindenre, ami csak létezik ebből az egész helyzetből? Oké, tiszta sor, hogy én vagyok az idősebb és remélhetőleg a bölcsebb is közülünk, de ez látszik, hogy nem így van. Legalábbis az utóbbi. Én sem gondolkoztam sokkal tovább ezen az egészen, mint ő, hisz mikor tehettem volna? Valahogy mindig lekötöttük a másik figyelmét, mióta kettesben vagyunk, alig volt pillanat, míg a gondolataim csak úgy cikázhattak magukban. Talán, míg öltözködtem, de ott sem ilyesmin forgott az agyam. Nem akartam elrontani az estét, hogy ezt felhozom, és leölöm az egész hangulatot. Mert most lássuk be, kicsit sikerült ezzel az egésszel neki valamennyire ezt elérnie. Legalábbis nálam.
Csak sóhajtok a kérdésre – már megint -, és közeledését látva inkább felállok és kézbe véve a poharamat indulok meg a pult felé, közben lehúzva azt a kevés kis vizet, ami benne volt. Ha erről akar beszélni, akkor beszéljünk erről, de akkor próbáljuk meg józan ésszel csinálni. Józan ésszel, mondom úgy, hogy közben kitöltök magamnak egy kis whiskyt a poharamba. De ennél többet nem teszek. – A leghalványabb gőzöm sincs. Nem hittem volna, hogy erről pont most kell majd beszélnünk, mikor még az átgondolásra sem volt különösebben időm – ahogy pedig kiöntöttem az alkoholt, megfordulok és a pultnak támaszkodok, úgy nézek rá. – Akkor röptében. Van sok lehetőség. Vagy felveszed másnál ugyanezt az órát. Vagy én mondok le erről a próbaidős tanári helyemről. Vagy pedig minden marad úgy, ahogy jelenlegi állásában van – vázolok fel három lehetőséget, amik nagyjából átívelően leszögezik, mit lehetne kezdeni ezzel az egésszel. – Egy valami biztos viszont. Hogy nagyon élvezem a társaságodat és most nem csak a testiségekre gondolok, egyáltalán nem. És igencsak bánnám, ha mindez csak úgy… a semmivé lenne - vallom neki az őszintét, ahogy már csak derekammal támaszkodom a pultnak és karba teszem a kezeimet.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 8:40 pm


Jamie § AnaFelsóhajtok. Mikor feláll, úgy érzem, mintha egy vödörnyi jeges vízzel öntenének nyakon. A kapcsolóért nyúlok és a filmet megállítom. Aztán tehetetlenségemben én is felállok és tipródom. Esetlen kiskölyök vagyok, tényleg egy diáklány áll vele szemben, aki a szavait hallgatva egyre kisebbnek érzi magát. Kellett neked ez?
– Talán jobb lesz, ha nem maradok, igaz? – igen, határozottan azt érzem, hogy olyanba nyúltam, amire tényleg nem volt egyikünk sem felkészülve. De hát mit lehet tenni? Túl kíváncsi vagyok, túlságosan vágyom azt, hogy legyen valamiféle képem, ami alapján haladhatok előre.
– Sajnálom Jamie – szomorkásan nézek rá. Tudom, hogy ez gyenge, ennél erősebb érv kellene, magyarázat, vagy legalább kifejteni azt, hogy én miképpen látom ezt. De, ahogy rávilágított a dologra, ez nem lett teljesen átgondolva. Felvázolt nekem három verziót, mindegyiknek van jó és rossz oldala, melyeket mérlegelni kell. Egyetlen egy dologban vagyok igazán biztos, az pedig az, hogy én is eléggé élvezem a vele töltött időt. Még akkor is, ha ez többségében a testiségéről szólt eddig.
– Nem akarok más órájára járni – jelentem ki határozottan, s ezzel kilövök a háromból egy opciót. Maradt kettő. Lépem kettőt hátra, holott legszívesebben hozzá szedném a lébaimat, s bújnék a karjaiba. Ám a testtartása, a kiállása, némiképpen azt sugallja, hogy én most valamiféle ellenség vagyok, ez pedig kifejezetten rosszul esik.
– Azt sem akarom, hogy lemondj miattam bármiről is – haloványan elmosolyodok. Édes ötlet, de én nem érek ennyit senkinek sem, s bánnám, ha ilyet tenne, utána meg ki tudja, mi történik.

szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyPént. Aug. 24, 2018 8:57 pmAna&Jamie

- Nem erről van szó, Ana. Komolyan mondtam, hogy szeretném ha maradnál és ehhez tartom magam továbbra is – ezt azért előre szeretném neki leszögezni. Lehet az lenne a jobb ötlet, ha elmenne, de őszintén? Teszek az ilyen ötletekre. Jól érzem magamat vele minden téren és örülök, hogy végre van ilyesvalaki is az életemben. Nem hazudtolom meg magamat csak azért mert így vagy úgy lenne a jobb, ésszerűbb.
Nem kell sajnálnia semmit, de ezt most nem mondom neki mégsem. Még nem végeztem a beszédemmel, így hát először ezt szeretném letudni. És hamar ki is fejtem neki az opciókat és a véleményemet róla, rólam, rólunk. Nem tudom, hogy ez a legutolsó egyáltalán létező szó-e a mi esetünkben.
Egy opció félrelökve. Remek, maradt kettő. Azt pedig sejtem, hogy nem akarja, hogy miatta mondjak majd le esetleg a lehetőségről, hogy később akár tanár lehessek. Vívódok kicsit, mert megfordul a fejemben – természetesen -, hogy ha ez kiderül, akkor valószínűleg búcsút is mondhatok ennek az egész pályának. Próbaidőn vagyok, nem vagyok még hivatalosan egyetemi tanár csak egy amolyan speciális eset. Ha egy ilyet meglépek, aligha hiszem, hogy szétterjesztenék az egész országban.
Végül csak igazam lesz, és ezt is megemlíti. Elmosolyodom és lehajtom egy pillanatra a fejemet. Aztán ujjamat behajlítva próbálom kis mozgásra ösztökélni. – Gyere ide – lágyan cseng a hangom, nem olyan… komolyan, talán kicsit mogorván, mint néhány pillanattal korábban. Látom, hogy rosszul érzi magát és nem akarom, hogy ez így legyen. Közben leülök a bárszékre és ha közelebb is jön, akkor egész egyszerűen csak megölelem őt.
Nyomok egy apró puszit az arcára és aztán a tekintetét keresem. – Figyelj… őszintén szólva ebből olyan vészesen rosszan nem tudunk kijönni. Ha valami oknál fogva lebuknánk, akkor ez van. Nem fogják szétkürtölni az országban, de még szerintem egyetemen belül sem, hogy mi történt. Az nem csak nekünk lenne rossz, hanem az egyetem hírnevének is, hogy egy tanár, aki igazából nem is tanár még, első félévén tanít és máris egy diákjával kezd rom… viszonyba. Viszonyba. Lehet elbukom a jog tanításának lehetőségét, de még én sem tudom biztosra, hogy akarom ezt. Szóval egyelőre ne aggódjunk most emiatt, oké? – kérdezem tőle, várva valami pozitív megerősítésre. Ha pedig ezt megkapom és nem hajolna közelebb hozzám, hát én magam csókolom meg lágyan. Csak hogy kicsit megnyugtathassam. Remélhetőleg.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 7:37 pm


Jamie § Ana
Fejemet lehajtva nézem a padlót. Csak rossz érzések vannak bennem, melyek nem is tudom igazán, hogy honnan is eredhetnek. Hiszen jó volt minden, s igen, ez alatt a minden alatt azt a komoly kettő találkozást értem.. Túlagyalok valami olyasmit, aminek még eleje sincsen, s ezzel szúrom el az egészet. Lassan emelem meg a fejemet, ahogy az invitálását hallom. Először értetlenül nézek rá, mert úgy hiszem, hogy csak képzelődtem, de látva az arcát, a várakozó pillantását, teszek felé pár bizonytalan lépést. S ez a néhány mozdulat elegendő ahhoz, hogy elérjek hozzá.
Arcom egyből változik, mikor kezeit kitárja, hiszen szinte felragyog. Mohó mozdulattal vetem bele magamat, a kezei által kínált biztonságba. Fejemet a vállába fúrom, mélyen magamba szívom a tusfürdő illatát, melyet nem is olyan régen én masszíroztam be a bőrébe. Most azt érzem, hogy ennél jobb helyen nem is lehetnék, még ha kissé bajos is a dolog.
Szavaiból érződik az, ami bennem is kavarog. Ő sem tudja igazán, hogy mi van és mi lesz, csak ő könnyebben kezeli és ezért marhára irigylem. Viszony. Felsóhajtok. Viszonyt folytatok az egyik tanárommal. Micsoda könyv lehetne ebből… Főleg, ha minden kis részletet, amit eddig tettünk megírnék.
– Oké – emelem meg végre a fejemet és mélyen elmerengek ez pillanatra a szemeiben. Kétséget láthat az enyémben és egy kis szomorúságot is, de az arcomon ott egy hamiskás mosoly. Fejemet lassan közelítem felé, s ajkaimat puhatolózva érintem az övéhez, ám ez nem tart sokáig, mert hamar követelőző leszek, majdnem sikerül fel is döntenem őt.
– Akkor nézzük azt a filmet? – vigyorogva válok el tőle. Igen, tisztában vagyok azzal, hogy ez hirtelen jövő és erős váltás, de azt hiszem mindkettőnkre ráfér, hogy átrágja magát az iménti témán. Majd meglátjuk mi lesz és hogyan, na meg meddig. Igazat adok neki abban, hogy ne aggódjunk emiatt, inkább élvezzük ki azt, ami van.
- A pizza is jöhetne, mert a végén még téged kell felfalnom - teljes fogsort villantok rá. Oldódni kell, s azt hiszem az ilyen apró szúrásokkal meg lehet tenni, mert eddig vevő volt rá. Én pedig nagyon szeretem, hogy az.. Legalább még valami közös van bennünk.

szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 8:02 pmAna&Jamie

Nem egy könnyű eset a miénk, ezt mindketten tudjuk. Viszont továbbra sem értem, hogy miért pont most kellett felhoznia ezt az egészet. Ráért volna akár holnap, akár később is, miért pont ezen az estén kellett megbeszélnünk? Viszont nem akarom, hogy rányomja az estére a bélyeget ez az egész kis… incidens, mondjuk úgy.
Ezért is próbálom kicsit nyugodtabbra venni az egészet, és ölelésembe hívni őt, hátha ez segít valamit. Neki is szüksége van rá, azt látom. De én sem vagyok kivétel ez alól. Ő pedig mintha a karjaim közt lenne a világ legbiztonságosabb helye, úgy fúródik ölelésembe. Fura egy kapcsolat a miénk, és őszintén szólva nagyon kíváncsi vagyok, mi is fog még kisülni ebből. De nem vetem el semminek sem a lehetőségét. Annak sem, hogy minden így marad, ahogy most van. És annak sem, hogy esetleg ez idővel kicsit komolyabbra fordulhat. De egyelőre még túl friss ez az egész, és én magam sem tudom, hogyan álljak hozzá. Majd kialakul.
Amilyen lassan és gyengéden indul a csók, úgy sikerül majd nem leborítania a székről a végére. Úgy érzem, ezzel most vissza is tértünk a korábbi állapotba. Végre. Bólintok a kérdésére, aztán leszállok onnan és húzom magammal a kanapéhoz.
- Hm… ezesetben lehet nem ártana szólnom, hogy kicsit később hozzák. Csak hogy lássam, meddig bírod csillapítani az éhséged – vigyorgok vissza rá, mielőtt vele együtt dőlnék bele a kanapéba. Ha akar, nyugodtan felülhet, engem nem különösebben zavar ez a helyzet. Elég nagy a kanapé, hogy oldalunkon feküdve elférjünk rajta mindketten. Vagy én a hátamon, ő pedig rajtam. Annyi biztos, kezem valahol megtalálják a testét és ott pihenőpályára is teszem őket. Lehetőség szerint elég közel valamelyik… stratégiai ponthoz. – Indíthatod is – a távirányító megint hozzá van inkább közelebb.
Ha semmi továbbiba nem merülünk bele, akkor egy kis ideig nyugodtan nézhetjük a filmet. De kezem aztán csak becsúszik a felsője alá, hogy finoman simogathassam a bőrét. És nem tagadom, kicsit el is kalandozik, hosszú percek múlva már majdnem be a lábai közé érek, mikor megszólal a csengő. – Hm. Megjött a pizza – búgom nyakába, mielőtt egy lágy, izgató csókot lehelnék rá. Ha nem tart vissza, akkor pedig fel is állok az ajtónyitáshoz, közben magamban vigyorogva kicsit.
Gyorsan kifizetem a pizzákat, és aztán bezárom újra az ajtót. Visszafele sétálva megszólalok – Van itt egy sonkás-gombás-kukoricás. Meg egy, aminek nem tudom a nevét és rá se írták. Van rajta vagy kétféle hús, kicsit csípős alap, hagyma, paradicsom, mozzarella. Minden ami jó. Ne mondd, hogy nincs választási lehetőséged – majd pedig egyik kezembe fogom az egyik, másikba meg a másik pizzát és úgy tartom meg két oldalamon. Kíváncsi vagyok, hogy a harmadik lehetőségre vajon gondol-e, ami a kettő között van, vagy már túl éhes ahhoz. Őszintén szólva, én be tudnám falni az egyiket, de nem rontok el semmit.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 8:40 pm


Jamie § Ana
Nem akarok elszakadni tőle. Úgy érzem, mintha ez valami utolsó mentsvár féle lenne, vagy legalábbis olyan, mint a sivatagnak az eső. Kell. Minden egyes érintését, sóhaját és mozzanatát akarom, s ezt ezzel a csókkal kívánom a tudtára adni.
– Két-három perc – beharapom az alsó ajkam. Lehet, hogy még addig sem fogom bírni. Ám, ha akarja, moderálom magamat, s felveszem a jó kislány szerepét. Kezét fogva lépdelek vissza vele a kanapéhoz, majd nevetve dőlök vele együtt.
A legmegfelelőbb helyet keresgélve, izgek mozgok, miközben hozzá is dörgölődzők. Az elején ez tényleg véletlen, ám mikor rájövök, hogy még élvezetes is ez, többször is moccanok úgy, hogy a testem még jobban hozzápréselődjön és súrlódhassak vele. Végül csak megtalálom a kényelmes helyemet, ami szorosan hozzábújva a legtökéletesebb.
– Nem tudtál volna azelőtt szólni, mielőtt ezt a simulást végrehajtom? - játékosan moccanok, éreztetvén vele, hogy lehet eme kérésének eleget téve, újfent átéli az iménti kis procedúrát. Bár, én nem bánom, talán ő sem. Megtalálva a távirányítót, elindítom végül újra a filmet, melyből gyakorlatilag semmi sem ment eddig le, hiszen hamar sikerült véget vetni. Kezét megérezve a felsőm alatt, popsimat kissé hátra tolom. Eddig sem volt kevés hely közöttünk, ám így még kevesebb lesz. Ajkaim szétnyílnak, halk nyögés szakad ki belőlem. Minden porcikám arra vágyik, hogy még többet kapjon belőle, s kezemet éppen hátra csúsztatnám, hogy én is kezelésbe vegyem, aztán a csengő gonosz hangja megzavar a mozdulatomban. – Hihetetlen – sóhajtok, majd felülök, hogy ki tudjon mászni mögülem. Tekintetemmel minden mozdulatát követem, szinte gyönyörködöm benne, már ha nők szoktak ilyent állítani, a férfiakról.
– A sonkás jó lesz – nyújtom is a kezemet érte, de nyilván hát hmm a lába közét előbb érem el, mint a dobozt – De, ha kolbászosat is tudsz ajánlani…. - vigyorogva simítok rá, talán még meg is nyalom az alsó ajkamat, mint valami kéjenc kis liba, aztán végül előhúzom az illedelmesebb felemet. – Sajnos a kicsit csípős alap nem a haverom… Maximum tőled viselem el, ha csípsz – kiöltöm rá a nyelvemet, majd ha sikeresen megkaparintom a pizzát, törökülésben helyezkedem el a kanapén, s az ölembe pakolom a dobozt.
– Szoktál főzni? – két harapás között jutok el eddig a kérdésig. Az evés arra is jó, hogy beszélgethess azzal, akivel megosztod a táplálkozásra szánt idődet. Nyilván nem illik evés közben beszélni, így hát megvárom, míg lenyelem a falatokat, ám az érdeklődésem az igazi. Ha belegondolok, belülről jobban ismer, mint kívülről és ez visszafelé is igaz. Ha már volt egy mélypontunk a mai este folyamán, akkor kezdjünk el úgy felfelé ívelni, hogy közben megismerjük egymást egy kicsit.

szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 9:04 pmAna&Jamie

Két-három perc. Wow. Igazán néznék csak nagyokat, hogyha két-három perc múlva már tényleg nem bírná visszafogni magát és megpróbálni újra rám mászni és kezelésbe venni. Nem mondom azt, hogy nem tetszene, ugyanakkor nem nagyon vagyok a gyors menetek híve. Ki tudja, mire olyan közel járna valamelyikünk is a véghez, lehet pont akkor csengetne a futár. Az aztán elég lelombozó tud lenni, lássuk be. Na nem, ilyet nem kockáztatunk meg.
Jó ez, hogy ennyire szeretjük húzni a másik agyát. Ő is megtalálja a neki megfelelő pozíciót, bár elég hosszas procedúra után. Én addig nyugodtan pihengetek csak és megvárom, míg befejezi. Csak azután szólalok meg, hogy elindíthatná a tévét is. Kíváncsi voltam, vajon kapok-e repetát az előbbiből, vagy ez csak egyszeri alkalom volt. Örömmel fogadom, hogy bizony kapok még.
Néhány perc múlva viszont elfelejtkezve a pizzáról meg a korábbi óvintézkedéseimtől, mégiscsak elkezdem bőrét érinteni a póló alatt. Kellemesen meleg, egyszerűen imádom. Ana szinte egyből reagál az érintésemre és hozzám nyomja a formás kis fenekét. Nem lesz ez így jó hosszabb távon. Hát hogy fogunk mi így filmet nézni?
Már rettentő közel jártam hozzá, ő pedig hangjával is hallatta, mennyire fel van már csigázva a helyzet miatt. Aztán megszólal a csengő és mindennek vége szakad. Ki tudja, lehet jobb is. Ő neki se tetszik jobban az időzítés, ezt kihallom a hangjából. De lesz még rá időnk, előttünk még az egész este.
Elmosolyodom, mikor a keze véletlenül eltéved és rámmarkol odalent. – Ez is a terítéken van. De úgy gondoltam, ez desszertnek lehet jobb lesz. Persze, csak ha fér majd még beléd – vigyoromat aligha tudnám letörölni a mondandóm közben. Odaadom neki a sonkásat, és leülök mellé, a kicsit csípősebbet véve magamhoz. Egy jó étvágyat odaszólok még neki gyorsban, mielőtt beleharapnék az első szeletbe.
- Szoktam, igen. Bár nem sokszor kis adagokat, hanem kevésszer nagyokat. Nem nagyon unok rá hamar a kajákra, főleg mert olyanokat csinálok, amiket szeretek. De nem vagyok egy gasztro zseni, mielőtt azt gondolnád. Beteg sem lettem még viszont a főztömtől, szóval ez mindenképpen plusz, nem? - nevetek fel jóízűen. – Na és te? Veled mi a helyzet? Inkább vagy a rendelt kaják híve, vagy igazi kis konyhatündér vagy? – hozzátenném, hogy akkor akár reggelire csinálhat is valamit, de áh. Az az én saram lesz. Nem mintha bánnám. Isteni omlettet csinálok.
- Sportolsz valamit? Akár csak hobbi szinten – teszek fel én is egy kérdést. Értem, mire megy ki a játék és nem is hülyeség. Kicsit nem árt megismerni a másikat.


fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 9:33 pm


Jamie § Ana
– Vannak olyan helyek, ahol a desszerttel kezdik először – incselkedem vele tovább. Nem tudom, hogy honnan ered ez, de egyszerűen mellette, mintha nem bírnék a vágyaimmal. Vajon ez abból ered-e, hogy kiderült, hogy a tanárom, vagy alapból is ilyen hatással lenne-e rám, fogalmam sincs. Egyelőre azonban örülök, hogy még ezt a fázist megéljük úgy, hogy Ő sem néz ki közömbösnek és visszautasítónak. Ez pedig számomra csak is jót jelenthet.
– Óóóó, főzöl majd nekem? – felcsillan a szemem. Végre valaki, aki képes rá. Jó, sokan képesek, ám nem az én közvetlen baráti és ismerősi társaságomban. Komolyan mondom, hogy többször ülünk be valahova, minthogy valaki főzzön, s ez egy kissé kiábrándító.
Mélyről jövő, halk kacagás szakad ki belőlem, majdnem sikeresen bele is fulladok, mert még a torkomon van egy falat. Ám szerencsémre még nem ittam meg a jó pár perccel ezelőtt idehozott vizem minden cseppjét, így van mivel elfojtani a szárazságot. Mikor végre norrmalizálom magamat, megköszörülöm a torkom, s mosolyogva pillantok a mellettem ülőre.
– Bocsánat, csak tényleg, ez marha jó volt és mindjárt megérted, hogy miért – nem nagy titok, a közvetlen környezetem már tapasztalta, hogy mi történik akkor, ha én beszabadulok a konyhába. – Egy jó tanács, engem a lehető legtávolabb tarts a konyhádtól, ha azt szeretnéd, hogy ne égjen – megvonom a vállaimat, amolyan ez van, így kell, hogy elfogadj stílusban. – Én komolyan szoktam néha próbálkozni, de.. Nem megy. Vagy akkor romlik el valami, vagy eltörik, vagy lejárt… Nem akarja az ég, hogy én főzzek, s már kezdem megszokni – ismét felnevetek. Ez vicces, nincs mit szégyellni rajta. Nem égettem még le senki konyháját, de tüzet már okoztam. Próbálkozom én, de már kezdem feladni a reményt.
– És nem, sportolni se sportolok – húzom el egy kissé a számat. Most döbbenek rá igazán, hogy mennyire egy unalmas emberke vagyok. – Bár… Az sportnak számít, hogy gyakorta kell rohannom az órákra, mert mindig késésben vagyok? – ez akár a hobbim is lehetne, mert már tényleg sportot űzők a dologból. Mindig elindulok időben, ám valahogy sikerül elterelni a figyelmemet, s mire észbe kapok, gyakorlatilag egy akadálypálya futást hajthatok végre, hogy beérjek. S néha sikerült ezt kávéval a kezemben.. Lehet tovább fejlesztem és kiegészítem magassarkúval is a dolgot. Így már elmehet sportnak, talán.
– Marha unalmas egy ember vagyok – állapítom meg még egy falat előtt, s sóhajtva hátra vetem a hátamat a kanapé támlájának. Lehangoló ez a dolog. Nem azt mondom, hogy holnap neki állok keresni valamit, de azt hiszem jobb lesz kicsit feldobni az életemet.
– Talán a legérdekesebb az bennem, hogy 4 nyelvet beszélek a francián kívül még – ezt még nem tartom soknak. Rajta vagyok már azon, hogy legyen belőle több, ám mostanában nem fordítottam nagy figyelmet arra, hogy mélyebben beleássam magamat egy nyelvbe. Pedig szerencsés vagyok, nem kell tanulnom. Ez sokkal egyszerűbb az én esetemben. – Vagyis… – előre dőlök és leteszem a pizzás dobozt az asztalra. – Hallottál már az eidetikus memóriáról? – lábaimat immár kiengedem és megropogtatom, majd felsőtestemmel fordulok a férfi felé. Nem is a nyelvek érdekesek bennem, inkább az, aminek köszönhetően könnyedén megy a tanulásuk. Tudom, hogy ez nem főzés, meg nem sport, de.. hozzám tartozik, s nem sok mindenki előtt szoktam villogni vele. Talán előtte megéri.


szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 10:57 pmAna&Jamie

- Te is nyugodtan kezdhetsz azzal, ha szeretnéd – adom vissza neki a kis incselkedését, még kicsit kintebb is tolva a csípőmet. De csupán játszadozásból, ha már itt a kaja, addig együnk belőle, míg friss. És jó meleg. Így is érzem, hogy majd átsüti a kezemet ez a két doboz. Nem mintha bánnám. Legalább ténylegesen tudom, hogy nem valami kihűlt mirelitpizzát hoztak nekünk.
- Akár főzhetek is. Miket szeretsz? – mondjuk javarészt tésztaételekből, húsokból, meg mindenféle fajtából tudok legalább egy receptet, ha más nem, akkor keresek. Nem vagyok egy mesterszakács, de megtalálom magamat a konyhában. Ilyen ez, ha az ember magára főz. Vagy mint korábban, még a lányokra is. Még most is megesik, hogy néha átugrok és főzőcskézünk egyet. El kell Clemnek is lesnie tőlem egypár trükköt, még ha nincs is sok belőlük.
Ha valami gond lenne, akkor azonnal közbe is lépnék, de remélem tudja rendezni a félrenyelését. Azért készenlétben állok, hogyha szükség lenne rám. De szerencsére ilyenről szó sincs, hamar rendezi sorait. Hallgatom a szavait és közben elgondolkozom, természetesen továbbra is figyelve rá. Amint a végére ér, csak megszólalok. – Na jó. Mit szólsz ahhoz, ha mutatok majd pár receptet? Kisegítelek, hogy mit-hogyan kell csinálni, meddig főzni hogy ne égjen oda és ilyenek. Persze csak ha érdekel és szeretnél megtanulni egy-két receptet – nem erőlködöm, de komolyan mondom, hogy nagyon szívesen segítek neki ilyen téren. Csak találjunk arra alkalmas időpontot. A hétvége tökéletes is lenne rá, első héten aligha szoktak még borzasztóan besűríteni mindenfélét az egyetemen. Ha igen, akkor sincs túl nagy gond igazából…
- És esetleg arra nem gondoltál, hogy öt perccel korábban indulj el, és akkor nem késnél? – nevetek fel, hangom egyáltalán nem bántó. A késősöknek mindig ezt mondom, hogyha ennyire állandóvá válik. Ha egyszer tudod, hogy úgyis elkésel, öt, vagy akár tíz perccel korábban kelj fel és akkor nem fogsz. Jézusom, én aztán tényleg jó tanárpalánta vagyok ilyen téren. Ezt javarészt barátaimnak mondtam, ha elkéstek valahonnan.
- Dehogy vagy te unalmas. Eddig valami szórakozást mindig találtunk, nemde? – kacsintok rá játékosan, letéve a pizzás dobozt az asztalra. Ha már így hátradőlt, ölembe veszem a lábait és egy kis lábmasszázzsal megajándékozom. Csodákra képesek az ujjaim, tudja már ezt jól.
- Na, ez már valami azért! Ezek után miért lennél unalmas? – mosolyodom el. Én összesen nem tudok három nyelvet sem jól beszélni. Angolul jól megy, a francia ugyebár anyanyelvem, a németből meg csak nyögve-nyelve sikerül valamit kihoznom. – Persze, hallottam már. Fotografikus memória. Vizuális. Amelyik szinonimát jobbnak találod – bólintok párat, de aztán folytatom. – Miért kérdezed?fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 11:22 pm


Jamie § Ana
– Hmm, a tésztákat szeretem, meg a húsokat is, igazából majdnem bármit. Bélpoklos vagyok, nem is kicsit
– összehúzom magam. A nőknél nem igazán csábító az, ha sokat esznek. Ezért is szoktam moderálni magamat férfiak társaságában. Főleg úgy az első ismerkedések idején. Bár, nem mintha sokáig jutnék bárkivel is…
– Neeem, nem. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ez - tiltakozásom nem alaptalan. Voltak már ilyen kísérletek, de mindhiába. Jobb az, ha a konyhában én maximum egy kávét teszek fel, mindenki érdeke. – Hidd el nekem, hogy jobb neked is – nevetek fel. Biztosan élvezetes és romantikus lenne a jelenet, nagyon élvezném, ha sütögetés, főzés közben a konyha padlóján kötnénk ki. Ám, inkább ez a kórházban végződő randevú lenne, sajnos.
– Én mindig időben elindulok, csak tudod eléggé hebrencs tudok lenni. Egyik pillanatban még tök nyugodt vagyok, másikban pedig… Hát úgy rápörgök valamire, hogy már azt veszem észre, hogy hoppá elszaladt az idő – széttárom a karjaimat, mintha tehetetlen lennék, ám tudom, hogy nem vagyok az. Összeszedettebbnek kellene lennem,, néha kicsit komolyabban venni a dolgokat, de minek? Megéri? Hiszen elvileg egyszer élünk, akkor meg tegyük azt jól, ha lehet.
– Jó, de… – az égre emelem a tekintetemet. – Eddig mi volt a szórakozásunk? – halkan felnevetek. – Nem lehet mindig a testiségbe menekülni, kell, hogy a másik érdekes legyen, nem? – bár attól függ, hogy miféle viszonyra gondol az ember. Ha csak a testiségre vágyik, akkor nincs szükség arra, hogy a másiknak legyen esze, azonban ha véletlen olyasmi is eszébe jut az embernek, hogy néha beszélgetnek.. Nos, akkor kell néhány közös, érdekes téma. Különben megkukulnak egymás mellett a felek. Lábaim kényeztetésével kikészít. Megint a kezei és az ujjai… Hihetetlen, hogy miket művel és milyen készségesen, szerintem meg sem érdemlem ezt.
– Jól tájékozott vagy – széles mosolyt villantok felé, majd lábaimat elhúzom, hogy mozdulni tudjak a felsőtestemmel az irányába. – Szóval nekem az van, így ha majd nem jegyzetelek serényen az óráidon, akkor ne vedd személyes sértésnek – vigyorgom rá, s egyre közeledek felé, majd nyomok az arcára egy csókot. – Bár szerintem már letárgyaltuk azt, hogy ha te tartasz előadást, akkor esélyem se lesz figyelni - egyik kezemmel megsimogatom az arcát és az ajkaira is adok egy aprócska csókot, aztán visszahúzódom.
– Szóval, ha jót akarsz, akkor majd egyetlen egy ügynél sem leszel az ellentétes oldalon, ha egyszer végzünk… Tuti szétszedlek – ártatlanul pislogok rá, mintha csak egy sejtelmes kis angyali ígéret lenne. De én csak a szörnyű igazságot vetítem ki elé. Sokszor kérdezték már, hogy ki lenne az az ember, akivel nem szívesen ülnék le kávézni, s többször is mondtam már magamat. Nem azért, mert ennyire szörnyű lenne a személyiségem… De, ha egy olyan személy kezdene el vallatni, mint amilyen én vagyok, hát.. Nem örülnék neki.szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 1:30 amAna&Jamie

- Csakugyan? Hmm… Akkor lehet megleplek majd valamivel, ha egyszer úgy gondolod, meglátogatnál – miért is ne? Főzni amúgy is kell magamra is. Ha ezt tudjuk keverni azzal, hogy időközben ő is átjön és ehet a főztömből frissen, akkor ebből a helyzetből aligha jön ki bárki is rosszul. Hogy mi legyen a menü, nem tudom még. Bár azt kivehette az eddigi szavaimból, legalábbis szerintem, hogy inkább vagyok az egyszerű, de nagyszerű híve. Ilyen téren legalábbis ne számítson tőlem csodára.
- Na jó, hát ahogy érzed. De komolyan mondom, nagyon szívesen megtanítalak. Fogj csak szavamon később, ha esetleg meggondolod magad. Az óvatosság a fejlődés ellenfele – meg van ennek még pár verziója, ahol az óvatosság van kicserélve. Akárhogy is, ebből maximum csak hasznát fogja látni, ha esetleg mégis úgy döntene, hogy szeretne megtanulni pár apróságot. Még ha csak annál is maradunk, hogy valami carbonara spagettit megcsinál. Azt aligha lehet elrontani.
- Nincs azzal semmi gond, amíg megteheted. Most egyetemről nem hiszem, hogy kidobnának, ha késel az előadásokról pár percet, vagy akár meg sem jelensz. Igazából tanártól függő, ki-milyen szigorú és mennyire tűri ezt. Csak ne menjen mégse a tanulmányaid rovására ez, hogy esetleg egy tárgyból emiatt csúszol – nem akarom én megváltoztatni, csak kicsit jobb belátásra bírni. Én csak jót akarok neki és mivel már eleve jóval több év tapasztalatom van egyetem terén, sok mindent is láttam. Nem szép, mikor valakinek ilyen apróságon úsznak el a tárgyai.
- Legyél nyitott a dolgokra akkor. Segítenélek megtanítani főzni, azt se nagyon szeretnéd. Vagy sport, el lehet menni akár biciklizni is, én például imádom az utakat szelni, lehetőség szerint még a városhatáron kívülre is jutni. A kilátás miatt is megéri már eleve – sokrétű vagyok ilyen téren, habár egyáltalán nem viszem túlzásba a sportolást. Nem akarok én semmilyen szteroidszökevényre hasonlítani, egész egyszerűen csak jól érzem magam tőle. Elmegyek egyszer-egyszer biciklizni, vagy lemegyek az edzőterembe… akármit is csinálni.
- Igazából, aki akar, jegyzetel, aki nem, az nem. Ilyen egyszerű. Magukkal csesznek ki a többiek, ha nem figyelnek eléggé, ez az igazság – de ezt el is mondtam neki szerintem, hogy engem nem különösebben hatnak meg ezek a szokásaik. Én ajánlom erősen, hogy jegyzeteljenek vagy legyen valamiféle tudatuk, miről is beszélek, de ha ők úgy gondolják, felesleges, akkor ez van. Vizsgán meglátjuk. – Nana, gyere csak vissza! – vigyorodok el az aprócska csók után, mikor látom, hogy elhúzódna. Ha nem ellenkezik hevesen, akkor inkább ölembe húzom úgy, ahogy csak van és csókolom meg őt. Hosszasan.
- Na majd meglátjuk. Ne becsüljön alá, Ms. Delacroix – vigyorodom el vele együtt.
- Ha már itt tartunk. Miért pont ide jelentkeztél? Miért pont ezt tanulod? Csak van valami oka neki – hirtelen jut eszembe a kérdés és hamar el is hatalmasodik rajtam a kíváncsiság, hogy megkaphassam rá a választ. Ha nem akarna időközben kimászni az ölemből, akkor csak továbbra is úgy tartom őt ott, mint valami becses kincset.fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 10:22 am


Jamie § Ana
– De nem szoktam elkésni hé – megböködöm a mutatóujjammal. – Én csupán csak késésben vagyok, de mindig odaérek mindenhova. Gyorsan tudom kapkodni a lábaimat – nevetek fel halkan. S nem is azon, amit én mondok, hanem az Ő atyáskodásán. Mert kissé így hat ez az egész, amit nem is bánok. Jól esik, tényleg. De nagylány vagyok már, tudok én vigyázni magamra, elhiheti.
– Nézz már rám, szerinted nem vagyok nyitott? – még a karjaimat is széttárom, hogy kellően prezentáljam a kérdést, bár nyilván a lábaim tárogatása hatalmasabb poén lenne ebben a helyzetben. – Nem a nyitottságommal van baj, mert például az extrémebb sportokat kifejezetten szeretem, de tényleg.. – bár nem úgy nézek ki, de simán leugranék egy hídról kötéllel és még mi egyéb. – Hanem a bohókás életvitel, az hogy körülbelül senkit nem tudnék ilyenre rávenni, na meg az, hogy gyakran követni se tudnak az emberek.. – mély levegőt veszek, mert érzékelem, hogy megint kezdek pörögni. Ha pedig ezt folytatom, akkor Jamie is elveszti hamarosan a fonalat, az pedig elég nagy kár lenne.
- Jó… Én csak mondtam, hogy ne lepődj meg, ha nem a körmöléssel fogok foglalkozni – nekem édes mindegy, hogy Ő mit vár el. Úgysem fogom minden egyes szabályát betartani, mert ha olyan lennék, akkor nem ücsörögnék most az ölében. Ugyanis, örömmel mászom vissza, mikor ő maga felé húz, s csókját viszonozom. Még így is van lehetőségem az enyhe csípős alapot megérezni, ezért az arcom kicsit eltorzul, mikor elválnak egymástól ajkaink. – Pfej, csípsz – nevetek rá magyarázatképpen, még mielőtt azt hinné, hogy valami más baj van.
– Sosem tennék ilyet Tanár úr – kicsit oldalra döntöm a fejemet, s megvizslatom az arcát. Valami különlegesség van benne de nem tudnám megfogalmazni, hogy mi az. Egyszerűen csak tetszik, túlságosan is.
- Az öcsém meghalt elég fiatalon, rák – kezdek bele a sztoriba, s a várttal ellentétben, hogy ezért majd elhúzódok tőle, vagy elkomorodom, nézem őt, míg beszélek. – Nyilván nem sok esélye volt, de még így is hibázott a kórház – elhúzom a számat. Mennyivel jobb lenne az a történet, hogy egy napon felkeltem és úgy döntöttem, akkor én most ügyvéd leszek.. – Szóval egy ügyvéd valahogy rávette anyáékat, hogy pereskedjünk. Istenem, de borzalmas alak volt, olyan igazi tenyérbemászó, akit csak a pénz hajtott az nem, hogy mennyire mocsok módon szerzi meg – keserédesen felnevetek. – Viszont a másik oldalon egy olyan nő állt, akinek még én is értettem a szavait, a gondolatmenetét. Láttam azt, hogy Ő mennyivel másképpen csinálja ezt, komolyan mondom beleszerettem a stílusába – nem esik nehezemre beszélni erről. Régen volt már, volt elég időm felnyalni a sebeimet. – Nos azt képzeld el, hogy olyan könnyedén veszítettük el az ügyet, ami gyakorlatilag a kezünkben volt, hogy az csoda…. – elhúzom a szám. Igaz kicsi voltam, de értettem mindent, amit mondanak és hát a csodás elmém csak elraktározta a dolgokat… – Szóval a lényeg az, hogy az a nő… Ő volt az, aki miatt úgy döntöttem, hogy igenis nekem ez a pálya kell – megvonom a vállamat. Nem nagy sztori, de ez az igazság. Ha az öcsém nem hal meg, nincs tárgyalás és én ki tudja hol lennék. Lehet valamelyik lebújban riszálnám a popsimat, csak azért, hogy a szüleim idegeire menjek.szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 10:52 amAna&Jamie

- Jójó. Én kérek elnézést! – teszem fel a kezeimet megadóan. Meg se szólalok ezügyben akkor. Én értettem félre, amit mondott, ez most már tiszta. A mondandóm lényege viszont továbbra is áll, hogy a késések miatt tényleg eléggé meg lehet járni. De mivel ő nem nagyon szokott elkésni végső soron sehonnan, így körülbelül az előbbi kis monológom, aggodalmaskodásom felesleges volt.
- Eddig nekem egész jól sikerült. Követni, mármint – bár az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ilyen hosszas beszélgetésünk úgy mindenféléről még aligha volt. – Na de akkor mégis. Szabadidődben mit szoktál csinálni? – teszem fel akkor ezt az összegző kérdést, hátha erre már tud valami érdemi választ adni. Egyszerűbb, mint külön-külön végigjárni a témákat, pláne ha az se biztos, van valami közös pontunk. Egyébként erre nagyon csekély esélyt látok, mert mégiscsak egy szakot hallgatunk. Meg én ezt is tanítom neki jelen pillanatban. Ez is már egy közös pontnak vehető, nem?
- Csak nehogy még a végén a többi férfi tanárral is így járj, mint velem. Hogy csak félig-meddig figyelsz az órára, helyette meg megpróbálsz elképzelni ruha nélkül – vigyorodom el. Mi tagadás, valószínűleg nekem is meg fognak különféle dolgok fordulni a fejemben, miközben néha rá-rápillantok. Azon elgondolkozom most egy röpke pillanatra, hogy ha tőle kérdeznék valamit, vajon képes lenne normális választ adni rá, vagy burkoltan elkezdene flörtölgetni velem. Nem mintha egyikkel is bajom lenne.
- Ejj… Gondolj bele, milyen lenne, ha az ajkaim máshol csókolgatnának – nevetek fel vele együtt röviden. Na igen, azt azért megnézném, ott milyen reakciót váltanék ki belőle. De mire odajutnánk, szerintem előtte lehet kérné tőlem, hogy azért néhány pohár vízzel öblítsem ki a számat, hátha elmúlik attól.
Bele a közepébe. Azta. De igazából nagyon nem is lehetett volna ezt máshogy felvezetni. Így hát csendben hallgatom és bólintok párszor, hogy érezhesse, figyelek arra, amit mond. Mit ne mondjak, neki azért bőven terjedelmesebb a története arról, miért is kezdett el jogot tanulni. Meg neki tényleges indíttatásai voltak ezügyben. Mikor befejezi, nyomok egy puszit a homlokára és utána szólalok csak meg. – Egyébként igen, így már érthető minden. Ugyanakkor ott lehetett volna a másik lehetőség is – ha nem teljesen érti, miről beszélek, kifejtem. Én sem érteném ennyiből valószínűleg. – Mármint, hogy az egészségügyet válaszd. Ugyebár a kórház hibája volt és az is lehetett volna hasonló indíttatás, hogy mással ne essen meg. De akkor ezen nem is gondolkoztál? Hogy valami ápoló, orvos, akármi? Ha nem akarsz róla beszélni többet, azt is megértem, csak kíváncsi vagyok – ez pedig látszik is rajtam. Szerencsére a háttérben a filmet leállítottuk, így nyugodtan tudunk beszélgetni addig is.fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 11:20 am


Jamie § Ana
– Nem is tudom… Gyakorlatilag soha nem vagyok otthon, de nincs olyan megkötött időtöltésem, éppen ami jön – mosolyogva nézek rá. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, de én ilyen vagyok. – Nem szeretek otthon lenni és nem azért, mert fele ekkora lakásban lakom – jó lehet, hogy nem fele ekkora, mert viszonylag egész nagy. Főleg egymagamnak, de biztos, hogy kisebb és rendetlenebb. – Az is csoda, hogy most itt megvagyok.. Mármint – szememmel keresek egy órát, hogy lássam mennyi az idő. – Azt hiszem most éppen bowlingoznom kellene - megvonom a vállaimat, majd nyomok az arcára egy puszit. – Bár kétségívül ez sokkal jobb szórakozás – ki ne élvezné azt, ha egy férfi odafigyel rá? Főleg, ha ezt úgy teszi, hogy nem csak a saját érdekeit helyezi előnybe.
– Most, hogy mondod… Minden napra be kéne osztanom titeket… – úgy teszek, mintha tényleg elgondolkoznék ezen, de aztán megrázom a fejemet. – Jajj nem fújj – olyan kép illant be, aminek nem kellett volna. Nem minden oktató néz ki így, mint Ő, s ezt nyilván pontosan tudja. Mi tagadás, akaratomon kívül is kifogtam a legjobbat, ez egyértelmű. Alig várom, hogy majd az órái után hallgathassam a többi diáklányt. Komolyan kíváncsi vagyok arra, hogy mit mondanak.
– Hogy is mondtad? Miért bántanád azt, ami örömöt okoz neked? – valami ilyesmi volt. Igenis bántásként élném meg azt, ha most máshol csókolgatna. Bár biztosan meg lenne a maga kis pikantériája. Kicsi? Inkább hagyjuk, ha csak belegondolok, már kiráz a hideg.
Aztán más felé evezünk. Olyan téma jön, amely másokat biztosan jobban megrázna, ám én már annyiszor átrágtam magamat ezen, hogy az arcomon semmiféle érzelmet nem lát. Persze belül dúl bennem sok minden, de nem akarom, hogy lássa ezt rajtam. Hiszen már jól vagyok, illetve már nem tudok mit tenni az öcsémért.
– Nos, érdekes, hogy ezt mondod – felnevetek halkan, s hogy kezemet lefoglaljam, köröket kezdek el leírni a mellkasán körmeimmel. – Anyukám sebészeti főnök, apukám pedig törvényszéki antropológus, így hát igen.. Az egészségügy felé vezető út sokkal jobban ki volt taposva. De éppen ezért nem kellett – fogsor villantós mosolyt mutatok neki. – Ez volt a lázadásom, tudod.. - valahogy sosem érdekelt az orvoslás, nem tudtam elképzelni magamat a gyógyító emberkék között. Én inkább a káoszt hozom, de erre majd rájön ő maga is.
– Na és te? Kinek az útját követed? - kicsit mozgolódok, mert kezd zsibbadni a lábam, de ügyelek arra, hogy a helyezkedésem mindenképpen úgy történjen, hogy megmaradjon közöttünk valamiféle kontakt. – Vagy egy nap felkeltél és rájöttél, hogy hű nekem már pedig a jog kell? Aztán másik nap pedig rájöttél, hogy hmm tanítanék? – a két dolog számomra kissé üti egymást, bár be kell látnom azt, hogy aki gyakorolja a jogot, az jobban tud előadni, mint aki csak tanítja. Azt hiszem ez annak köszönhető, hogy az ilyen emberek nyakig benne vannak a témában, s átérzik azt, hogy miről beszélnek.szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
[/b]
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 11:42 amAna&Jamie

- Egyedül laksz ebben a fele ekkora lakásban? – mert erről aligha esett még szó, hogy vannak-e lakótársai. Vagy hogy egyáltalán saját lakásban lakik-e. Vagy albérlet esetleg. Nem baj az, hogy ilyen keveset tudunk a másikról, így legalább nem csak egymás nyúzásával vagyunk elfoglalva. Amennyire az élvezetes, úgy bizonyos tekintetben ez is. A témák, amiket feszegetünk, a hosszas monológok, amikkel a másikat boldogítjuk… van bennem egy kis olyan érzés, hogy ebből még lehet valami több is, mint csak néhai légyottok. De nem ámítom magamat. Nem szokásom álomképekbe ringatni magamat. – Na még szerencséd, hogy hozzátetted! A végén még elküldtelek volna, hogy akkor menj csak bowlingozni. De már késő, maradsz – mosolyodom el. A két lehetőség közül még mindig velem járt jobban, mert kétlem, hogy a bowlingpályán olyanokban lehetne része, mint itt nálam a lakásomban.
Jól tudom, milyen tanárai vannak még rajtam kívül, azért is hozom fel ezt a témát így. Egyébként viccen kívül van még rajtam kívül egy-két nem túl koros, de egészen jóképű férfi tanár a szakján, habár lehet, hogy őt pont nem tanítják. De a nagyja a 60-as határnál kezdődik.
- Touché – majd pedig szívemhez is kapok vigyorogva. Na szép dolog! Ellenem használod fel a saját szavaim, Ana? Jól van ám, ezt megjegyzem! Vissza fogod te még kapni az ilyeneket, elhiheted! Mondjuk jómagam sem különösebben élvezném, ha fordított lenne a szituáció. Volt már, hogy főztem valami csípős kaját, paprikát beleraktam, aztán kezet is mostam gyorsban. Csak hát hideg vízzel, azzal sem sok ideig, így mikor néhány perc múlva elmentem a mellékhelyiségbe, nos… néhány perc múlva azt hittem kifordulok önmagamból. Azóta óvatosan bánom a csípős ételekkel.
- De végső soron nem bántad meg, hogy ezt választottad. Az a lényeg – érthető egyébként az ilyesfajta lázadás. Ellenben én körülbelül a teljes ellentette vagyok ilyen téren. De néhány pillanat múlva ő maga kérdez rá.
- Nos… igazából anyám ügyvéd, apám meg tanár az egyetemen. A jogot anyám miatt kezdtem el tanulni, pedig semmi különösebb nyomás nem volt a családom részéről. Egész egyszerűen csak érdekesnek találtam, főleg mert anyám még gyerekkoromban elvitt egyszer-kétszer a tárgyalásaira – a jogi részét illetőleg ennyi a történet. A tanári még csak most jön. Az nem különösebben ígér túl sokat. – A tanári pedig addig nem is jutott eszembe, míg nem hallottam a lehetőségről. Kicsit biztattak, hogy próbáljam ki magamat benne, aztán majd meglátom, akarok-e ezzel kezdeni valamit. De ha így állunk, hogy a diáklányaimmal összejövök, akkor lehet nem ártana ezt a pályát újragondolni – nevetek fel jókedvűen. – Szóval majd eldől ez is még, hogy mi lesz belőle. Egy órán vagyok még csak túl, arról is az egyik diákom után kellett mennem, hogy kicsit átértékeljem az órámra járási szokásait – vigyorgok rá pimaszul, majd nyomok egy puszit az orrára.
- Legközelebb oda kell figyelnem, nehogy valaki úgy elcsavarja a fejemet, mint te. Bár lehetőleg nem is lesz rá szükségem - teszem még hozzá mellékesen, ahogy orráról eltérve a nyakára is nyomok egy apró csókot.
fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.[/quote]
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 12:08 pm


Jamie § Ana
– Igen egyedül - nem tudom, hogy ez miért fontos, de ha már én tudom róla ezt az információt, hát akkor bátran osztom meg vele én is a dolgot. – Van egy jó szomszédom, hozzá gyakran járok át az ablakon keresztül, mikor éppen nincsen a hűtőmben semmi ennivaló – tudom, hogy ez nem hangzik túl jól, de közös megegyezésen alapul a dolog. Vagyis inkább beletörődésen, mert nem hagytam más választást. – Ő az egyik legjobb barátom, szóval nem tudom, hogy csak megtűr-e vagy már megszokott… De ez nekem így totál megfelel – ha most bolondnak néz, hát így jártam. Ez is hozzám tartozik, én mondtam már, hogy eléggé hebrencs és bohókás vagyok.
Önelégülten vigyorgom, mikor a saját szavaival találhatok be. Ilyenkor igazán szeretem azt, hogy milyen az emlékezetem.
– Egyelőre nem. Biztos lesz majd olyan, amikor a hátam közepére sem kívánom, de ez a pillanat még nem jött el – minden munkában van olyan, hogy az ember elbizonytalanodik. Ráadásul ez egy olyan szakma, ahol bizony jól beletenyerelhetsz a szarba. Na, azokat a részeit nem várom, ám a tárgyaló falain belül lejátszódó jeleneteket annál jobban.
Figyelmesen hallgatom a szavait. Jó megtudni róla ilyeneket, mert így egy kissé azt érezhetem, hogy nem csak egy újabb lyuk vagyok, vagy hát, de még az is lehetek. Jobb, ha nem foglalkozom ezzel, mert hajlamos vagyok arra, hogy túlgondolom az ilyeneket.
– Hohohoh, diáklányaid? Többesszám? Ejj te vén kujon.. – rosszallóan megrázom a fejemet, de a szemeimben láthatja ugyanazt a játékos csillogást, mint eddig. – A végén még kiderül, hogy neked van minden napra más köröd… – még mindig rázom a fejemet, s nyelvemmel ciccegő hangot is hallatok. Rosszul esne-e? Ó, de még mennyire. Azonban nem vagyok az a fajta, aki ilyesmi miatt kiveri a hisztit. Nem is lenne rá jogom, szóval ettől biztosan nem kell félnie, ha tényleg ilyesmiről van szó.
– Áhh szóval még nem választottad ki, hogy melyik pálya lenne jobb, hmm… - halkan kuncogok. Tudom, hogy nem erről van szó. Teljesen ráér, akár még hatvan évesen is változhat a hozzáállása. – Hmm, micsoda renitens diákjaid vannak, szerintem mindenképpen meg kellene büntetned… – kuncogok. Elvégre már kaptam érte, bár ki tudja, hogy még miféle fegyelmezési trükkjei vannak, amiket bevetne. Hmm. Remélem, hogy szenvedéllyel és élvezettel vetné bele magát a dologba.
– Nem járnál jól, ha kitennéd a szűrét az olyanoknak, akik elcsavarják a fejedet, hogy ne zavarják meg a gondolataidat? – beharapom az alsó ajkamat. Rosszul esne, de teljesen megérteném a dolgot. Elvégre tanítani akar, s ebben én jelentősen zavarótényező vagyok. Sajnos.
szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 700909399  • ™️
[/b]
Anaise Delacroix
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
My Teacher <3

Hozzászólások száma :
103

reagok :
87

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 12:27 pmAna&Jamie

Elég vizuális típus vagyok. Most sincs ez másképpen, már azon elmosolyodom, ahogy elképzelem Ana hősies harcát, ahogy átmászik a szomszédhoz és guberáló módjára kifosztja a konyháját. Ezt még ha tovább gondolom, mikor mondjuk részeg is, na az is egy szép látvány lehet. Á, de megnézném az ilyet! A végére érve viszont már felnevetek az egészen. – Micsoda barátaid vannak neked, Anaise – jegyzem meg neki még mindig nevetve. Nem gúnyból nevetek rajta, remélem is, hogy nem fogja annak venni. – Még jó, hogy neked nincs semmilyen különleges diétád, és a szomszédodnak nem kell pluszban főznie az igényeid miatt – azért ez aligha negatív tulajdonság. Mármint, hogy képes mindenfélét megenni, neki igazából mindegy. Biztos találnánk valamit, ami még az ő gyomrát is megülné. Például én a belsőségekkel vagyok így, tehát csirkemáj, szív, meg még sorolhatnám. Azoktól fel tudna fordulni a gyomrom.
- Ugyan már. Melletted lenne egyáltalán másra időm? – vigyorgok vissza rá. Vén kujon, mi? Milyen mélyrehatoló sértésekkel bombáz engem, hihetetlen! Tudom, hogy csak szórakozik – mi a fene, hát én is -, ezért aligha érné meg magamra venni az ilyeneket.
- Nem, még egyelőre nem vagyok teljesen biztos benne. De eldől az a szemeszter végére szerintem – egy félévre vagyok csak leszerződve. Nyilván sok minden múlik azon, hogy a döntőbizottság hogy vélekedik rólam, meg hogy én is miként állok majd hozzá a későbbiekben. Egyelőre nincsen vele semmi bajom, ugyanakkor ismét: még csak egy órán vagyok túl. – Bizony. A jó modorra kell nevelnem őket. Szerinted te már kaptál eleget? – húzom fel az egyik szemöldökömet tovább bazsalyogva rá.
- Áh, nem kell nekem ide a többes szám. Nem kell nekem más, csak te, Ana. Te pedig akármikor megzavarhatod a gondolataimat – óvatosan a szavakkal azért, Jamie. Ez az akármikor visszasülhet még. Á, érdekel is az engem! – Bár ha esetleg nem lenne ínyemre, akkor majd jól lerendezlek. Áll az alku? – még nyújtom is felé a kezemet mosolyogva. – Másrészről a te szűrödet biztos nem fogom innen kitenni, arra mérget vehetsz. Túlságosan is élvezem a társaságodat – teszem még hozzá mellékesen. Nem véletlenül kértem meg, hogy maradjon az estére. Tényleg örülnék neki, ha itt töltené az éjszakát.fogadd sok-sok szeretettel  Anaise & Jamie - Page 2 3003795825 ;
.
Jamie Barnum
dolgozó
Korom :
31

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
69

reagok :
62

Felhasználó profiljának megtekintése

Anaise & Jamie - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Anaise & Jamie - Page 2 Empty
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: franciaország :: franciaország temetõje-
Ugrás: