welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Vas. Nov. 11, 2018 11:30 pm
Vas. Nov. 11, 2018 6:16 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Anaise & Jamie
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 7:52 pm


Jamie § Ana
– Hidd el nekem, hogy ilyesmivel sosincs gondom, ha rólad van szó
- tetézhetjük még ezt, ha akarjuk, de azt hiszem, hogy akkor a szócsatánk reggelig tartana. Végül is, legalább biztos lehetne benne, hogy nem lépek le az éjszaka közepén. Ugyanakkor.. Nem járna jól, mert többször kellene bevetnie magát, mint amire lelkileg és testileg fel van készülve.. Hmm. Kinek is lenne ez igazából rossz? Mert, hogy nekem nem, az biztos.
Az újabbak közül választok. Nem nevezném magamat függőnek, de azért láttam már jó párat, így azokat most elkerülném. Rányomok egyre, aztán elindítom. Kicsit élvezkedek, hiszen jól csinálja, ujjai ismét csodát tesznek. Elégedetten felhümmentek, még a szemeimet is behunyom, s ekkor jön a sok ezer gondolat, mely megzavarja a kis buksimat.
Így jutunk el a bizonytalansághoz és a kérdéshez, amelyet láthatólag nem fogalmazok meg eléggé érthetően. Vagy csak az én túlságosan csavaros női logikámnak érthető az, hogy mit akarok. Kár.. Egyszerűbb lenne, ha nem kéne ennyire taglalni a dolgot.
– A tanárom vagy – közlöm vele a nyilvánvalót, s úgy nézek rá, mint aki tényleg nem érti, hogy ő mit nem ért. Hát, hogy nem értheti? Tök mindegy, hogy egy vagy több tárgyat tart, akkor is a tanárom, aki a jegyemről dönt, aki megszívathat, aki példát mutat és még ki tudja mit kellene.
– Hogy gondolod ezt az egészet? – teljes testemmel felé fordulok, s ha van lehetőségem arra, hogy közelebb csússzak megteszem. Nem akarom bevetni semmiféle női praktikát, csupán azt szeretném elérni, hogy ne legyen közöttünk morcos hangulat, vagy jeges. Az megölné a pizzázás és filmezés varázsát. Bár azt hiszem, azt már sikerült elkaszálnom.
szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 7:37 pmAna&Jamie

- Eddig nem úgy tűnt, mint akinek ezzel gondja van – bököm oda neki ugyanolyan vigyorral, mint amivel ő örvendeztet meg engemet. Ha nem, hát nem. Érdekes egy helyzet lett volna, ha itt és most akart volna elszórakozni velem, és részben örülök is, hogy nem így történt. De esélyesen nem is hagytam volna.
Amikor-amikor. Na de mégis mi az az amikor, gondolom magamban, ahogy bent keresek valami ruhaneműt magamnak. A türelem mintaképe vagyok az esetek nagyrészében, Anával szemben viszont ez annál kevésbé sikerül, mint ahogyan azt akarnám. Főleg, hogy ezzel is így felcsigázott. Nem értem én sem, hogy mi olyan nagy élvezet számomra abban, hogy lényegében az egyik diákommal csinálok ilyeneket. Diákommal, bár ezt két hatalmas idézőjel közé tenném, mert igazából tartok egy órát neki, azt is csak ilyen próbaidőn töltve körülbelül. De javarészt én is inkább vagyok hallgató, csak néhány évvel előrébb, mint ő.
- Részemről – vonok vállat semlegesen. Nem különösebben csigáz fel ez a téma, de egyáltalán nem is lomboz le. Mi több, még vannak egész jó filmjei is a Marvelnek, amit nagyon szívesen megnézek. De nem igazán voltam sosem az a képregénygyűjtögetős-mindenfilmetlátnomkell egyed. Ettől függetlenül láttam majdnem mindet, mert akkor éppen nem volt semmi más a moziban, ami kellően felszította volna az érdeklődésemet.
Felvonom a szemöldökömet, mikor elhúzódik tőlem. Hm… Mit tettem vajon? Én is felülök inkább, a kanapé karfájára könyökölve rá. Kérdésén pár pillanatig gondolkozom, de igazából azt se tudom, mire kérdez rá pontosan. – Nem egészen értem, hogy mire akarsz kilyukadni, Ana – mondom inkább neki, ahelyett hogy csendben üldögélnénk és bámulnánk egymás szemébe. Elég sok mindenre gondolhat és egyszerűbb inkább rákérdeznem, minthogy elkezdenék regényt fejteni a lehetséges helyzetekből.


fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 7:22 pm


Jamie § Ana
– Jajj Jamie… hát mindenben a szexet látod? – vigyorgom rá. Hízelgő, ó még mennyire az. De nem, most tényleg nem az volt a célom, hogy letérdeljek elé és hopp, csodát tegyek vele. Csupán csak nem szeretem, ha a vizes hajam rátapad a hátamra és az arcomra.
– Nem leszel szomorú, amikor megkapod – alsó ajkamat megnyalom, majd integetek is neki, mikor elsétál. A nők tudnak meglepetéseket okozni, na meg kellemetlen helyzeteket is. Bár nekem ez kevésbé célom, viszont abban biztos lehet, hogy nem fog számítani arra a pillanatra, mikor megérkezik ez az üzenet.. Alig várom, hogy még az arcát is láthassam. Jó buli lesz.
– Hát akkor csak tessék – hagyom, had válasszon, elvégre ez az ő lakása és holmija. Tapasztalataim pedig azok, hogy általában a férfiak jobban választanak, mint a nők. Készségesen bújok az ölelésébe, egy kis helyezkedést is bevetek, hogy ne legyen egyikünk számára sem kellemetlen. Éppen megtalálom a megfelelő pozíciót, aztán..
– Óóó, nem, nem. Biztos, hogy nem – kezemmel a távirányító után kezdek el kutatni. Szó sem lehet róla, hogy ilyesmit nézzünk. A végén még attól is elmegy a kedvem, hogy rámásszak, ha azt kell néznem, hogy egy szerencsétlen srác újra és újra azzal próbálkozik, hogy megszerezzen magának valakit. Bleh.
– Marvel? – bírom őket. Tudom, hogy agyon vannak ajnározva, de na.. Beleestem én is ebbe a túlságosan felhypeolt csapdába. Tucat ember vagyok, rémes..
– Jamie… – végül felülök. Igen, játszhatjuk azt, hogy ez így tökre természetes, de nő vagyok. A női agy mindig jár és olyanon is, amit félre kellene tennie. Tudom, hogy most élvezni kellene a helyzetet, kihasználni, hogy valaki egy kicsit akar belőlem, ugyanakkor..
– Ez így.. hogy képzeled? Vagy mit képzelsz? – közben a film elindul, de nem arra figyelek, hanem Jamie reakcióira. Ha nem akar ezzel törődni én azt is teljesen megértem, csupán csak kíváncsi vagyok, hogy vajon a holnap reggel mit hozhat. Kell-e attól félnem, hogy az egyetem küszöbét átlépve, sasszézhatok a dékánhoz, avagy ha összefutunk a folyosón, elsétálunk egymás mellett, mintha nem is ismernénk egymást? Kell valami. Csak egy piciket fogás, aztán békén hagyom a témát.szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 7:03 pmAna&Jamie

- Életreszóló ráadásul. Szóval mindjárt lejár az is. De lehet át tudom ruházni rád – nem vagyok már túl fiatal, de jól tudom, hogy még vénember sem. Pont a jó korban vagyok szerintem. Ana is csak viccel, hisz látom rajta. Én pedig sosem vagyok egy ilyen kis huzavona ellen.
- Hm… a kis törlesztésedre gondoltam. De elnézve a tekintetedet, biztosra veszem, hogy csak képzelődök – mosolygok le rá, már indulásra készen a szobámba. És nem is hagyom, hogy megállítson. Most jelen esetben én vagyok a korábban felvázolt helyzetben Ana. Én mászkálok előtte kvázi-meztelenül. Csak aztán nehogy az legyen, hogy még a szobámig sem jutok el. Bár annak is meglenne a maga varázsa.
- Szomorúan hallom ezt! – szólok vissza, mikor már a szobába érek. Na fene. Pedig igazán kíváncsi lettem volna az ilyesfajta művészi énjére. Nem kizárt, hogy az öltözésemet azon nyomban félbehagyom és inkább visszatérek hozzá ide. Vagy… vagy esetleg én is küldök valami kis képet neki. Kíváncsi vagyok, az ilyet melyikünk bírná tovább.
- Bármilyen. Akció, vígjáték, kaland, nekem aztán mindegy. Az is nagy teljesítmény lesz, ha végig bírjuk ülni a filmet, nem gondolod? – de ha nem választ, akkor én veszem el tőle a távirányítót és bökök rá valami tetszőleges filmre. A címét sem nézem meg, helyette csak leülök a kanapéra, elvéve tőle a poharat és belekortyolva. – Na gyere csak, dőlj ide – majd pedig szabad kezemmel húzni is kezdem őt magamhoz, és közben leteszem a poharat az előttünk lévő dohányzóasztalra. Úgy próbálom húzni őt, hogy rám kerüljön, és miközben a film elindul, egy kicsit megmasszírozhassam őt. Amolyan „miért ne” alapon. A végén még ezt is egy plusz adósságnak fogja venni. – Ha meleged van, nyugodtan leveheted a felsőt, engem a legkevésbé sem zavar – mondom neki, mielőtt egy-két lágy csókot nyomnék nyakára.
- Á, ez valami romkom-féleség, ahogy elnézem. Fasza. Az a When We First Met, előzetesét láttam még csak. Váltsak valami másra? Bár az én kezeim le vannak foglalva. A te szorgos ujjacskáid viszont szabadok, nehogy a végén elzsibbadjanak – most nagyon nincs kedvem az egyetemre gondolni semmilyen téren. Meg hogy ez mennyire ésszerű dolog amit csinálunk. Helyette csak tovább dögönyözöm a vállát. Mármint csak akkor, ha egyáltalán igényli, vagy látom, hogy élvezi. Máskülönben inkább félbe is hagyom.

fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 6:43 pm


Jamie § Ana
– Óóó, bérleted is van? – tudjuk ezt a végtelenségig fokozni, én biztos vagyok benne. Érti a viccet, nem veszi komolyan, s ez tetszik. Főleg, mikor talál egy olyan választ, amire soha nem számítanék. Legalább nem tartozik a begyöpösödött tanárok közé, bár az eléggé gáz lenne, így az első hetében.
– Hogy érted? Mire készültem előre? – elkerekedett szemekkel nézek rá. Van egy értelmezésem erre a mondatra, de nem tudom, hogy ő is arrafelé terelné-e ezt a beszélgetést. HA igen, hát akkor itt se filmnézés, se pizzázás, se ilyesmi nem lesz.. Azt garantálom.
– Ó Édes, hidd el, hogy máskor fogom kijátszani ezt a kártyát – gonoszul vigyorgom rá. HA már megkaparintom a számát, igenis kapni fog olyan képet, amit ígértem, ám… Hmm biztos lehet benne, hogy ez olyan kör lesz, amiben úgy igazán megizzadhat.
Miután magamra hagy, a pulthoz sétálok és vetek egy pillantást az említett cetlire. Bár határozottan állítottam, hogy küldök neki valamit, most így a számát nézegetve elgondolkozom azon, hogy mi is legyen. Kihasználva a memóriámat, nem állok neki a telefonom keresésének, hanem megjegyzem a számok sorrendjét, majd pohár után kezdek el kutatni.
Nem ittunk semmit, mégis epedek. Semmi különlegesre nem vágyom, egy pohár víz bőven megteszi, s lám a második szekrény kinyitása után csak sikerül poharat találni. Mivel nem tudom, hogy ő mire vágyik, ezért neki is vizet töltök, arra gondolván, hogyha nem kell neki, hát majd kiönti. A két pohárkával elindulok a nappaliként funkcionáló helységbe és lehuppanok a kanapéra, hogy kezelésbe vegyem a Netflixet.
– Milyen fajtára gondoltál? – nézek rá, mikor visszaérkezik. Hiányos öltözéke már nem hoz annyira zavarba, de azért még kiváltja belőlem azt, hogy meglepődjek. – Khm – megköszörülöm a torkomat, s iszok egy kisebb korttyal, hogy legalább eltereljem a figyelmemet. Hogy miféle filmre vágyok? Nem igazán tudnám megfogalmazni, de azt biztos, hogy a szerelemtől és nyáltól csöpögős, romantikus izéket elkerülném jó messzire, ha lehet. S szerencsére őt elnézve, nem annak a fajtának tűnik, aki erre vetemedne.szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 6:18 pmAna&Jamie

- Úgy gondolod? Nos… időben mindenre fény derül – a mostani és a korábbi történéseket figyelembe véve meghiszem azt, hogy képes lennék bizonyos dolgokkal előrukkolni vele szemben, ami igencsak élvezetes lenne a számára. De időnk az bőségesen van, és a végén még túl korán rám un. Majd szépen sorjában.
Szóval bármikor beválthatom. Ez igazán örvendetes, és máris azon kezdek el gondolkozni, hogy vajon mikor is kellene erre sort keríteni. Mert lássuk be, kellően élvezetes lenne erre ébredni, ahogy ajkai között vagyok… Mégis, ismerve magunkat és az elmúlt két találkozásunk eseményeit, elég kis esélyt látok rá, hogy kibírnánk reggelig csak kis csendes nyugalomban, filmet nézve és pizzát tömve magunkba. – Ez a célom, Anaise – jelen esetben ehhez kétség sem fér. Mérget vehet rá, hogy nem ez az utolsó alkalom az estében, mikor ilyen és hasonló figyelemben részesítem őt. Nehogy már úgy menjen el innen, hogy esetleg a panaszkönyvet is kéri…
- Lássuk be, ez rád is igaz – vigyorgok vissza rá. Érdekes lenne ám az esténk, ha egy szál ruhadarabot sem kapnánk magunkra ezidő alatt. Le sem bírnánk szerintem venni a másikról a kezünket, mint azt ez az előbbi kis fürdés is mutatta. – Így állod a pizza rád eső részét – szúrom oda neki játékosan.
Míg ő a hálóban van, addig én a szétdobált ruháinkhoz sétálok, és felteszem őket a pultra. Kiveszem a telefonomat, és időközben rendelek is vagy két pizzát. Nem kért semmi extrát, így csak valami egyszerűt rendelek, amit körülbelül mindenki megeszik. Mondják a másik oldalon, hogy körülbelül háromnegyed-egy órán belül várható a kiérkezés, én viszont rákérdezek, hogy nem lehetne-e korábban, kis plusz jattért. És lám, máris leszűkült fél óra alá a kiszállítás.
Mire végzek ezzel, meghallom a hangját és felé fordulok. – Ja, úgy gondoltam hogy elmegyünk a körszínházba – vágom vissza neki, de folytatom szinte egyből. – Van Netflixem. Szóval keresgélj csak nyugodtan, míg én is keresek magamnak valami ruhadarabot, hm? – közelebb lépek hozzá és kicsit végigtekintek rajta. – Látom már előre készültél – jegyzem meg neki halkan nevetve, ahogy lófarkához hozzáérek. – Hmm… időközben, míg öltözök, küldhetsz ízelítőt arról, hogy milyen képekre is számítsak a későbbiekben. A számomat megtalálod a pulton – igazából a címem is rajta van, meg a nevem. Még valami kisebb összejövetel alkalmával kértem meg az egyik srácot, hogy rendeljen pizzát a nevemre, adja meg a számomat is nyugodtan, meg a címemet. Addig én gyorsan elugrottam valami italért, elvégre csak nekem volt autóm és gondoltam inkább leírom. Bár a nevemet kár volt, azt tudta… na mindegy is.
Még nyomok egy gyors csókot az ajkaira, majd elsétálok mellette, lágyan kicsit megpaskolva a fenekét és hátrafordulva kacsintva rá egyet. A szobába érve pedig első dolgom valami boxeralsót keresni magamnak, meg esetleg még egy rövidgatyát. Több nem is különösebben kell. Ha mégis, hát ott van a póló rajta.

fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 5:47 pm


Jamie § Ana
Látom, hogy a kis félreszólása neki nem okoz akkora örömöt, mint nekem. Ezért igyekszem minél hamarabb moderálni magamat, s rendezni a soraimat. Sőt, kicsit vissza is veszek, lesütöm a szemeimet, mert azt hittem, hogy ezen majd egy jót nevetünk, s mégis a meleg és fülledt levegő közé valami jeges fuvallat reppen be. Ez pedig nem tetszik. Kifejezetten nem élvezem.
- Ugyan már Jamie… Fiatal, jóképű és még sorolhatnám, hogy mi vagy.. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan trükkjeid, amikkel meg tudnál lepni – kacérkodom vele egy kicsit, s míg hagyja, addig a kényeztetésére is odafigyelek. Bár ezt bőven lehetne még überelni, de úgy érzem, hogy tökéletesen egy oldalon állunk most. Ráérünk még. Ha itt töltöm tényleg az éjszakát, akkor még az alatt is történhet olyasmi, mely a „tartozásom” viszonzásához vezet.. Vagy reggel, vagy az iskolában, vagy ki tudja hol… Álmaimban biztosan mindegyik kör meglesz, de akár még több is.
– Szerintem jól döntöttél – vigyorgom rá vissza. – Bármikor – beharapom az alsó ajkamat. – Kikészítesz – a meleg víz ellenére is libabőrös leszek, melyet a csókja vált ki. Nem tudom, hogy miért lehet rám ekkora hatással, ez eléggé szokatlan számomra. Csókját hozzásimulva viszonozom. Legszívesebben el sem engedném, de tudom jól, hogy most már éppen elegendő időt töltöttünk a víz alatt ácsorogva.
Elveszem a felém nyújtott törülközőt, majd felitatom vele a vizet. Közben hallgatom Jamiet, s egy halkabb nevetés tör ki belőlem, amikor elképzelem a jelenetet. Szegény kiszállító lehet, hogy lesokkolódna, mikor meglátná a meztelen valómat.
– Nem tudnád sokáig elviselni, ha pucéran flangálnék előtted – kinyújtom rá a nyelvemet, majd én is magam köré tekerem a törülközőt. – Illetve miért nyitnék én ajtót? – felszökken az egyik szemöldököm. – Te vagy otthon, te vagy a férfi… had ne soroljam még – vigyorgom rá a lehető legangyalibban, majd odalépek mellé és nyomok az arcára egy csókot, végül kiriszálok a fürdőszobából és egyenesen a háló felé veszem az irányt.
A szekrény előtt állva aztán kutakodni kezdek, örülnék neki, ha lenne nőiesebb darabja, ugyanakkor eléggé szíven ütne a dolog. Pólói között keresgélek, aztán kihúzok egyet, melyről úgy gondolom, hogy elég hosszú, a következő kör egy alsó keresésére szolgál. Egy fiók, kettő és lám a harmadikra meg is találom azt, ami az említett ruhadarabot rejti. A hajamat egy hajgumival fogom össze, majd kiriszálok a hálóból és megkeresem Jamiet.
– Vannak olyan filmeid, amik nem az őskorból valók? – cukkolom egy kicsit. Nem olyan öreg, pont megfelelő a kora, mert az én korombeliek, nos.. Hagyjuk is őket. De azért mérget vehet rá, hogy sokszor fogom ezzel ugratni, persze csak bizonyos határokon belül, hogy még véletlenül se legyen belőle sértődés.


szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Pént. Aug. 24, 2018 10:00 amAna&Jamie

- Csakugyan? Amint kiérünk innen, első dolgom lesz… - mosolygok le rá. Még ezt kétszer átgondolom azért. Nem azzal van gond, hogy tudja a számomat, vagy hogy küldözgetne ilyen képeket – ezek a jobbik részei a dolognak. A probléma ott kezdődik, hogy sejtem milyen nehéz lesz visszatartani magamat, hogy mikor felvillan a neve, ne nézzem meg. Ha az egyik órámon küldené, amin ő is bent van… na jó, inkább ne menjünk ebbe most bele. De kinézem belőle, hogy csak azért is megtenné valamilyen módon.
- Tudsz hibáztatni? Most mondd azt, hogy neked nem tetszene! – kár lenne tagadni, hogy egy ilyen ébresztés kellően élvezetes tud lenni. De mindkét fél számára, ha vevő az ilyesmire. Ugyanakkor azok is érthetőek, akik reggel semmiféle akcióra, vagy ilyesfajta kényeztetésre nem alkalmasak. Na én nem ilyen vagyok, még ha nem is különösebben volt rá példa az elmúlt években. De Anától egy percig sem bánnám.
- Ha meghagyod a helyén, még lehet róla szó – vigyorodom el játékosan. Nem lenne ellenemre, de nem is feltétlenül szükséges az, hogy minden kettesben töltött percünket ezzel töltsük el. Akármennyire is kedvemre való lenne.
- Én meg azt hittem, hogy kis korrepetálásra szorulsz. Vagy úgy érzed, azt már megkaptad az előbb és nem is kell több? – húzom fel a szemöldökömet őrá pillantva. Egyébként nem hülyeség, hogy rendeljünk mondjuk pizzát, majd rakjunk be valami filmet. Egy-két pillanatra elgondolkozom, mit is nézhetnénk meg, de rájövök, hogy még először ahhoz ki kéne jutni ebből a fürdőből. Ami megint egy szép kis próbatétel lesz.
Észre sem veszem a nyelvbotlásomat. Lehet el kéne mennem egy logopédushoz. – Enyém… azt akartam mondani. Nyelvbotlás – vele ellentétben én nem különösebben nevetgélem el ezt az egészet, helyette csak kivárom egy-két sóhaj közepette, míg befejezi. Szerintem érthető, hogy a fáradtság miatt nem lehetetlenség az ilyesmi. Így csak csendben állok előtte.
Végül azzal szakítom meg az egészet, hogy karba tett kezeimet leengedem és a szappanért nyúlok. Szerintem ezt inkább napoljuk, pláne hogy milyen a viszonyom azzal a boszorkával. De ebbe inkább nem avatom még bele Anát, hisz elég sok mindent kellene rázúdítani ezzel együtt, ami lássuk be, nem túl szerencsés.
- Úgy gondolod? Nem is tudom, mire gondolsz még ezen kívül – mosolygok vissza rá a csókot megszakítva. Érzem, ahogy keze kicsit zarándokolni indul, és örömmel fogadom, hol állapodik meg végül. Érezheti rajtam, hogy kicsit azért már most is fel vagyok izgulva, habár közel sem olyan az állapotom, mint korábban.
- Ez gonoszság. Ilyen döntést adni a kezembe. Legyen-e most, vagy tartogassam meg későbbre… - gondolkozok el, ahogy kicsit megdöntöm a nyakamat, hogy jobban odaférjen hozzá. Közben én kezemet is visszavezetem oda, bár csak nagyon ráérősen izgatva Anát. Végül egy fél perc múlva folytatom csak mondandómat, közben ujjaimat is elveszem a combjai közül. – Tartsuk meg inkább későbbre. Bármikor beválthatom, igaz? – pillantok le rá vigyorogva.
A fürdés további részét még befejezem, a lábait is gondosan végigtisztogatva, ajándékul kapva még egy csókot legérzékenyebb pontjára is, ahogy lentebb guggoltam egy pár pillanatra. Végül visszahajolok hozzá és tarkójáért nyúlva húzom magamhoz, hogy egy forró csókban részesíthessem őt még így utoljára a zuhany alatt. Legalábbis ha rajtam múlik.
Kilépek utána a kabinból és elnyúlok két törölközőért, amiből egyiket odaadom neki. Megtörlöm magamat, majd derekamra tekerem az anyagot. – Akkor most kellene találni neked valami ruhadarabot. A hálómat már… nos, tudod merre találod. Kapj nyugodtan magadra valamit – vagy ha így akarsz lenni, az még jobb. Én viszont gyorsan rendelek egy pizzát. Vagy kettőt. Ha így nyitsz ajtót, még lehet el is engedik a költségeket. Esetleg valami különleges kívánság? – pizza tekintetében gondolom, de a legkevésbé sem bánom, hogyha félreérti.


fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Csüt. Aug. 23, 2018 7:14 pm


Jamie § Ana18+

– Ha megadod a számod, én magam küldök neked párat – kacsintok rá. Nagyon is tetszik, ez az adok, kapok. Képet meg tényleg lazán küldenék neki, bár lehet, hogy megbánnám.. Végre valaki nem vesz mindent véresen komolyan, hanem enged egy kicsit. S még csak alkohol sem kell hozzá, ez maga a mámor.
– Gondoltam, hogy tetszene egy ilyesfajta ébresztés – melyik férfi ne ébredne szívesen arra, ha éppen rajta ülnek, avagy másképpen kezelik a férfiasságát? Még mi nők is szívesen fogadnánk azt, ha arra kelnénk, hogy egy férfi van a lábunk között. Maximum nem hangoztatjuk annyira, de bizony mindannyiunkban van annyi érdeklődés a szex iránt, mint a férfiakban. Mikor érzékelem, hogy mennyire néz, még illegetem is magamat neki, hogy teljes produkcióban részesülhessen. Közben pedig ártatlanul vigyorgom rá, mintha fogalmam sem lenne arról, hogy mit művelek.
– A kérdés az, hogy vajon akar-e még örömöt okozni – beharapom az alsó ajkamat. Pár órácskával ezelőtt, mikor a teremben voltunk, akkor még nem gondoltam volna, hogy idejutunk. Itt álluk a tanárom zuhanyzójában, s éppen finoman masszírozgatom, s csókolgatom. Közben pedig örül a szívem, mert nem akar elküldeni, hanem még marasztal is. Tudom, hogy ez mekkora őrültség, de valóban jól esik, s melengető.
– Hát akkor maradhatok - nyomok még egy utolsó csókot a hátára, majd befejezem a hátának masszírozását, testének szappanozását. – Rendelhetnénk valamit, meg nézhetnénk filmet, akár – dobom be az ajánlataimat. – De, ha órát akarsz előkészíteni… Segítek abban is – mosolygom fel rá, immár vele szemben állva.
– Hogy mi? - tátott szájjal nézek rá. –Itt az anyád? – kikukucskálok a kabinból, jobbra-balra forgatom a fejemet, majd vigyorogva nézek vissza rá. - Én nem látom sehol, bár biztos érdekes egy találkozás lenne – vigyorgásomból nevetés lesz. – Jó lesz a folyékony szappan is, bár kíváncsi lennék arra, hogy az „anyám” mit takar és hogyan is juttatnád rám – nem bírom ki, hogy ne nevessek tovább. Igen, sejtem, hogy csak egy véletlen elszólás volt, de elnézve kettőnk helyzetét, hát.. Most érdekes lenne, ha az anyukája itt lenne. No.
– Úgy látom kész szakértő vagy – minden érintése élvezetes. Már az imént is volt szerencsém tapasztalni azt, hogy mennyire jól bánik a női testtel, hogy odafigyel arra, hogy mire miképpen reagálok, ám így intimebb helyzetben sem hazudtolja meg magát. Mikor kezét mellkasomról lefelé vezeti, melleimet neki nyomom az ő felső testének, kezemmel beletúrok a hajába és így viszonozom a csókját, miközben arra próbálom késztetni, hogy hátráljon egészen a falig.
– Az egyetlen? – megharapom az alsó ajkát, s somolyogva pillantok rá. – Úgy érzem, hogy ezt is többféleképpen tudnád végrehajtani – csókot lehelek az esetleg fájó ajkára, majd kezemet levezetem a férfiasságára, melyre most sokkal gyengébben markolok rá.
– Ugye tudod, hogy ezt a dolgot ketten játsszák? – súgom halkan neki, s kezemet elkezdem szépen lassan mozgatni. – Jövök neked eggyel és csak egy szavadba kerül.. – közelebb hajolok hozzá, s nyakra nyomok pár aprócska csókot. A közös zuhanyzásoknak mindig ilyesmi a vége, de ha inkább megtartaná későbbre ezt a kört, azt is megérteném. Elvégre nem vagyunk nyulak… Nem kell nekünk minden percben egymásnak esni, még akkor sem, ha annyira vonz magához, hogy az már egészségtelen.
Válasza függvényében cselekszem. Ha nem tart igényt arra, hogy most kedveskedjek neki, akkor elzárom a vizet, s kilépek a kabinból, hogy megtörülközzek. Azonban, ha nem utasít vissza, akkor kezem tovább serénykedik, míg ajkaim sem válnak el egy pillanatra sem tőle.

szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Csüt. Aug. 23, 2018 10:15 amAna&Jamie
+18
Mosolyogva fogadom, hogy a kérésemnek mennyire eleget tesz. És látszólag még élvezi is. Na az ilyet szeretem, mikor a másik fél képes egy-két ilyesmivel feldobni az estét. A másik felet pedig úgy értem, hogy akár róla, de rólam is lehet szó ilyen téren.
- Na és honnan tudod, hogy nekem nincsenek rólad ugyanilyen képeim? – vigyorodok el, belemenve a játékba. Imádom az ilyen kis játszadozásokat és ahogy lehet, ki is veszem a részemet belőle. De egyébként természetesen én is csak viccelek, ahogy ő is. Legalábbis nagyon kis esélyt látok rá, hogy komolyan gondolná, amit mond. Na az aztán felérne egy gyomrossal mindezek után.
- Hm… ez még nem is hangzik rosszul annyira – vigyorodok el, ahogy kicsit sem diszkréten tekintek végig rajta tetőtöl talpig, minden porcikáját nagy figyelemmel megvizsgálva.
Halkan felnevetek, hogy látszólag csak félreértette a mondandómat, és kimutatva ellenzését, még kicsit rá is szorít a férfiasságomra odalent. – Szép dolog! Bántani, ami ilyen örömöket okozott neked! – jegyzem meg még mindig vigyorogva. Van egy pont, aminél már én sem nevetnék, de most még egyáltalán nem vészes, amit csinál. És lássuk be, szerintem őnála sem lenne éppen örvendetes, ha így küldeném ki innen, ahogy van. Én sem örülnék neki túlzottan.
- Igen, úgy terveztem – bólintok egyet, most már kicsit komolyabban. Hogy még véletlenül se értse félre a szándékaimat. Bár azt hittem a mai beszélgetésünkből már inkább az lesz a nyilvánvalóbb, hogy szeretném, ha maradna, semmi gond. Egyáltalán nem negatív tulajdonság az, hogy valaki szeret biztosra menni. Én is részben ilyen vagyok, hogy néha inkább rákérdezek az evidens dologra, mert akár a másik fél nem úgy gondolta az adott helyzetet, mint én. És nem egyszer volt, hogy jól is tettem.
Kellemesen megborzongok, mikor pár csókkal hinti be a hátamat, ahol olyan galád módon megsebzett engem. Ha bármi gondom lett volna vele, akkor megjegyzem neki, de elég nyilvánvaló szerintem, hogy még tetszett is.
- Nincsen női tusfürdőm. De itt van az anyám, vagy a folyékony szappant is fel tudom ajánlani ugyanúgy. Utóbbi kicsit nőiesebb hatást kelt – fordítom hátra a fejemet hozzá.
A választásától függően veszem kézbe az adott flakont és nyomok a kezemre belőle. Most ő jön. Finoman beledörzsölöm bőrébe, kicsit jobban elidőzve melleinél. – Ide nagyobb odafigyelés kell, úgy érzem – jegyzem meg közben, ahogy elkezdem azokat masszírozgatni és közben egy csókra hajolok oda hozzá. Finoman markolászom a halmait, majd búcsúzóul csippentem ujjaim közé a mellbimbóit, kicsit húzva csak meg azokat, de figyelek arra, hogy ne legyen fájdalmas. Nyomok egy újabb adagot a kezemre, mert úgy érzem ezzel kimaxoltam mindent.
Hasára simítok rá, és egyre-egyre lejjebb haladok. – Visszatérve a korábbira… - kezdek bele, ahogy ujjaim vészesen lentebb haladnak rajta, és csiklóját megtalálva el is kezdem odalent simogatni. – Az egyetlen mód, ahogy te elmehetsz, az így lesz – vigyorgok rá, ahogy ráérősen ingerlem őt odalent ismételten. Ha nem állít meg és érzem, hogy kellően kezd már felizgulni, akkor viszont újra megszólalok. – Mármint... csak ha szeretnéd – mosolyodok el gonoszul, miközben elvonom tőle a kezemet onnan.

fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 9:08 pm


Jamie § Ana18+

Hát legyen, ahogy kívánja. Fenekemet játékosan megrázom, s vállam felett nézek vissza rá, hogy láthassam arcát. Értem ám én, hogy mire megy ki a játék, s bármikor készségesen partnerére talál bennem, ha arról van szó. De azt nem ígérhetem, hogy mindig ilyen könnyedén sikerül neki az elcsábításom.. Szeretem a kicsike cicázásokat, a hosszas kínzásokat. S nem csak a testiségre értem én ezt. Másképpen is fel lehet kelteni a másik fél izgalmát és figyelmét.. Alig várom, hogy eljussunk odáig.
Míg nem lép be a fülkébe, hagyom, hogy a vízsugár arcomba csapjon és lemosson rólam minden izzadságcseppet és még ki tudja mit. Aztán felé fordulok, s jön az a bizonyos mustra, mellyel meg kell állapítanom, hogy a részeg énem is tudja, hogy kit kell kinéznie magának.. Majd talán egyszer megköszönöm neki.
Hihetetlen számomra az, hogy közelsége mit vált ki belőlem. Ahogy közelebb van hozzám, mindig többet akarok belőle, s ha ez így lesz továbbra is, akkor tényleg nem tudom, hogy az óráit hogyan fogom kibírni. Azt hiszem, ha a mámoros perceken túl vagyunk, muszáj lesz pár szót ejtenünk arról, hogy mégis miféle megoldás lenne jó a helyzetünkre. Már, ha egyáltalán van helyzetünk, s nem küldd el nagyon gyorsan valami meleg éghajlatra.
- Neeem, most úgy gondoltam előtte csinálok rólad pár kompromittáló képet, hogyha esetleg meg akarnál szívatni, akkor meg tudjam lebegtetni előtted őket.. – kiöltöm rá a nyelvemet. Persze csak viccelek. Nem vagyok én olyan fajta, aki ilyesmit tenne. S nem hiszem azt, hogy olyan gyerekes szintre kerülnénk, ahol ilyesmit kellene bevetni. Őszintén csalódnék magunkban.
– Jó.. Igazából azt terveztem, hogy elalszol, búcsúzóul megerőszakollak és csak utána megyek el – nem tudok komoly lenni, leginkább azért nem, mert egyáltalán nem jutott még eszembe az, hogy mennem kellene. Ám most, hogy felhozta.. Talán azt szeretné, hogy zuhanyzás után szépen menjek el, mintha mi sem történt volna? Ezen gondolatnak köszönhetően, talán kicsit erősebben fogok rá férfiasságára, mint kellene. S markolásom csak következő szavainak hatására gyengül.
– És iskolába menet, hazadobnál? – teszem fel a kérdést, ami gyakorlatilag az összes többit, mi felmerül bennem megválaszolja. Mert nem olyan egyértelmű ám az, hogy mit is kíván igazából ezzel a közlésével. Két oldala van… Sugallhatja azt is, hogy húzzak el minél előbb, hogy ő öregember módjára korán tudjon alukálni.. Na meg a másik oldalra is irányulhat. Ami azért lássuk be, sokkal jobban tetszene.
Néhány utolsó simítást végzek el rajta, hátát sem hagyom ki, s ha már ezen az oldalán állok, apró csókokat hintek oda, ahol még látszik körmeim nyoma. Nem szégyellem magamat érte, s nem is bánom, hogy úgymond megjelöltem, hiszen ezzel is csak a tudtára kívántam adni azt, hogy amit csinál, mennyire jól csinálja..
szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 8:15 pmAna&Jamie

- Ha végén rendszert csinálsz belőle, akkor lehet kicsit komolyabbra kellene vennem a büntetéseidet – szólok vissza neki hasonló pimaszsággal. Azt se veszem biztosra, hogy minden alkalomkor kibírnánk a lakásig. Főleg, hogy egyik héten a mostani időben van, és minden másodikban pedig az esti órákban. Az ablakaim meg egyébként is sötétítettek valamennyire, így… na jó, túlságosan elkalandozok.
Mosolyom szélesebbé válik, hogy mennyire odaadóan tolja fenekét a tenyerembe. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, úgy teszünk. Az előbbiek után azon lepődtem volna csak meg igazán, ha az ilyesmire felcsattan. Nem éppen úgy sikerült megismernem Anát, aki bármikor is megvetné az érintéseimet akárhol is érem őt. Persze csak mikor kettesben vagyunk. Azért ha osztályteremben fogdosnám, hamar lebuknánk, amit meg egyikünk sem akar, na ugye?
- Felháborító, hogy azt gondolod, egyedül itt hagynálak – persze csak viccelek, amit az arcomon lévő mosolyból ő is levehet. Közelebb húzom magamhoz és egy gyors csókot préselek ajkaira.
- Kicsit meg is rázhatnád – szólok utána pimaszul, ahogy elindul a zuhanyfülke felé, én pedig a helyemen maradok és úgy nézek utána, élvezve a látványt. Végül megvárom, míg megnyitja a csapokat, addig kigyönyörködöm magamat benne és csak akkor lépek be mellé.
Nem különösebben bánom, hogy így megnéz magának. Örülök, hogy tetszik, amit lát. Nem különösebben vagyok semmilyen téren nagyon kitűnő, bár aláírom, kicsit odateszem magamat és el is járok heti néhányszor edzeni, vagy ha arra nincs időm, akkor mondjuk csak futni.
Örömmel viszonzom közeledését, én is kicsit közelebb nyomom hasához a csípőmet, hadd érezhesse csak, hogy megint kicsit keményebb vagyok annál, mint kellene.
Nem szólalok meg először, ahogy elkezdi szépen belemasszírozni a bőrömbe a tusfürdőmet, amikor viszont a medencém környékén jár, csak elered a szám. – Remélem most nem terveztél csak úgy lelépni – ez egy nagyon, de rettentően burkolt kérdés is volt arra, hogy szeretne-e kicsit több időt eltölteni itt. Inkább értve úgy, hogy akár az estét is. Ha időközben a tusfürdővel férfiasságomra is rásimít, akkor kicsit meg is rándulok tőle. Egyáltalán nem rosszallásból, csak kicsit még én is érzékeny vagyok ezen a téren. De túlságosan is jól esik az érintése akárhol is ér hozzám. – Reggel egyébként is viszonylag korán be kell mennem az órámra. Most tanulni, nem oktatni – teszem hozzá még mellékesen. Hogy így aztán tényleg értse is, mire gondolok, ha eddig nem lett volna világos. Bár meg is lepődnék, ha elsőre nem esett volna le neki.

fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 7:53 pm


Jamie § Ana18+

Nevemet hallva szájából, miközben együtt vagyunk felér mindennel. Abban a pillanatban dönt le bennem minden gátat, s éri el azt, hogy újra átadjam magamat neki. Melyik nő ne élvezne el attól, ha az ő szájából hallja a nevét? Dörmögő hangja csak rásegítenek a mozdulataira, s mikor érzem, hogy combomat milyen feszesen fogja, egy önelégült vigyor ül ki az arcomra.
Fejemet megemelem, s engedelmesen közelítem az arca felé, hogy csókját minden erőmet összekaparva viszonozzam. Kiszívott belőlem mindent. Teljesen kifacsarta az energiámat, de a jó értelemben. Bármikor megismételném, ha arról lenne szó. - Azt hiszem, legközelebb is ott kellene hagynom az órád, ha ilyen következményekkel jár – mosolygom rá pimaszul. Ha ilyesfajta büntetésben részesít mindig, akkor állok elébe még a bukásnak is. A légyottokért bőven megérné, hogy minden második óráját kihagyjam..
– Mehetünk – bólintok, s felkészülök arra, hogy mozduljak, ám ő felkap, mintha egy rongybaba lennék, s elindul velem. Kezeimmel a nyakát, lábaimmal derekát ölelem, míg ajkaim folyamatos csókokkal hintik a testét, ahol érik.
Nyújtózkodom, csontjaim halkan roppannak, miután végre a földet érinthetem lábaimmal. Mikor fenekemre markol, automatikusan lököm bele hátsómat a kezébe, s vállam felett vigyorgom rá. – Bár szeretek elnyúlni a kádban, most beérem a zuhannyal is – kezemet rásimítom az övére, s derekamra vonom, hogy ölelésébe bújhassak egy pillanatra. – De csak is, ha közösen – fejemet fordítom felé és pimaszul vigyorgom rá. Talán ez nem is volt kérdéses, ám mégis úgy érzem, hogy ki kell ezt mondani.
Lassan elindulok, nincs mit levetnem, így hát belépek a zuhanyfülkébe, s megnyitom a vizet. Se nem meleg, se nem hideg, valahol középtájt állítom be a hőmérsékletet. Ha Ő is megérkezik, szembe fordulok vele és jobban felmérem magamnak. Igen, két alkalommal voltunk eddig együtt, de egyszer sem volt alkalmam arra, hogy eléggé megfigyeljem. – Tanárhoz képest… – vigyorgom rá néhány elismerő pillantás és hümmögés közepette. Tényleg nem panaszkodhat. Nem egy izomkolosszus, hanem éppen jó kategória, sőt.. Nem csak jó, nekem tökéletes.
Közelebb lépek hozzá, kezemmel végig simítom a mellkasát, majd ajkára nyomok egy csókot. Testemmel neki feszülök az övének. Tudom, hogy most váltunk el egymástól, mélyen bennem van a nyoma, de úgy érzem, hogy ki kell használni és élvezni minden egyes olyan pillanatot, mikor megtehetem ezt.
Miután elválunk egymástól, kezem ügyébe kerül a tusfürdője, melyből egy keveset nyomok a tenyerembe, s finom, óvatos mozdulatokkal elkezdem belemaszírozni a bőrébe, mellkasától indulva, egészen a combjáig, minden egyes porcikájának kellő időt és gondoskodást szentelve.szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 7:21 pmAna&Jamie
+18
Nem felelek a válaszára, helyette csak úgy csókolom, mintha ezen múlna az életem. Nem teljesen világos, hogy értette. Hogy akarok-e még tőle valamit mindezek után, vagy szimplán csak úgy, hogy adottak-e lesznek a körülmények hozzá. Most nem éppen voltak azok, ehhez kétség sem fér. És csak részben bánom. De örülök is neki, mert annál hamarabb érezhettem újra magamat benne.
Szeretem, ha valaki ennyire beleadja saját magát az ilyesmibe és nem csak fekszik alattam, mint valami fadarab. Az a nagy szerencsém, hogy ilyesmire még nem volt példa. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy mint azt korábban is mondtam, nem éppen vagyok az a nagy nőcsábász típus, aki minden nőt felcsábít magához. Anaise egy szerencsés kivétel volt. És nem úgy értve, hogy ő szerencsés velem, hanem én vele.
Ő is ugyanolyan rövid és semmilyen feleletet ad nekem, mint az én kis megszólalásom volt. Körmeivel újra felsérti bőrömet, amibe csak halkan belenyögök, hisz túlságosan is élvezem az ilyet. Utána fenekemre csúsznak kezei, amit megmarkol, ezt mosolyogva fogadom és újra gyorsítok a tempómon, érezve hogy mennyire közel is a vég már mindkettőnk számára.
Ez a nő szinte tényleg szétcincál engem. Ez pedig valahogy még inkább felizgat engem. - Ana! - nyögök fel a nevét hallatva az utolsó pillanatok egyikében. Fogaival is belém mar az orgazmusa pillanatában, és nem kell két szívdobbanásnyi idő, míg az ő heves élvezése belőlem is kicsikar egy mély sóhajtást. Nem gondolkozva szaladok belé még egyszer és feszül meg az összes izmom. Combját fogó ujjaimmal szinte belemarok a bőrébe ebben a pillanatban és sűrűn engedem ki magamból, ami csak ki tud jönni.
Néhány pillanat erejéig mozdulni sem bírok, még mindig remegek egy kicsit, mikor újabb csókra húzom magamhoz. Levegőt alig kapok még, de ez a legkevésbé sem érdekel. Kicsit esetlen csókra sikerült ez, nem tagadom, de legyen elég kifogás az előbb történtek. – Ó, Anaise… Teljesen elveszed az eszemet! – sóhajtom ajkaira.
- Egy zuhanyzás úgy érzem, nem ártana most egyikünknek sem. Mit szólsz hozzá? – ha pozitív feleletet hallok tőle, akkor pedig a pult és közé nyúlok, hogy felemelhessem őt és úgy csókolgatva tovább induljak meg vele a fürdőbe, ahol leengedem a kellemesen langyos csempére. – Választhatsz is – van kád, de zuhanyzó is. Én inkább utóbbira szavaznék, de ezt most rábízom. Mikor hátat fordít nekem, akkor viszont lassan rásimítok fenekére, amire kicsit pimaszul rá is markolok, és ugyanilyen mosollyal az arcomon várom a döntését.

fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 6:54 pm


Jamie § Ana18+

Tekintetében ugyanazt látom, mint ami bennem játszódik le. Van értetlenség, vágy és izgalom. Minden mozdulata arról árulkodik, hogy éppen annyira vágyik erre az egészre, mint én. S ha ő képes arra, hogy félretegye az aggályait, hát én is megteszem. Elengedem magam, átadom neki az egész irányítást, hagyom, hogy belevigyen a „rosszba”.
- Ha adsz majd rá lehetőséget…- suttogom halkan az ajkaiba válaszom. Csupán egy csók volt, melyet adott, de érzékszerveim mégis megbolydultak. Észveszejtő villamosszék-érzés, minden sejtelmet megrázó delej járt át, még nem a halálos, de az ahhoz közeli fajtából. S az illat, melyet annyira kedveltem, áradt bőréből, pórusaiból, s még inkább felkavart, elkápráztatott. Ízéből is kóstolót vettem, s tovább részegültem. Ennek ellenére nem hagyom, hogy a vágy elvigyen magával, hiszen odalenne az igazi összekapcsolódás. Eleresztem, elébe tolom a csípőmet, s vigyorogva veszem tudomásul, hogy ért a mozdulatok nyelvén.
Ajkába nyögők, mikor belém hatol, s alsó ajkába óvatosan beleharapok. Testemet átjárja valamiféle jóleső érzés, melynek eredete nyilvánvalóan miatta ered. Csípőmet újra és újra elébe tolom, felvéve az általa diktált tempót, s ritmust. Azt akarom, hogy odategye magát, ne finomkodjon, akarjon és úgy akarjon, mint még soha senkit. Kezeimmel átkarolom őt, ajkát minduntalan ostromlom a sajátommal, s körmeim újfent belevájom a bőrébe, ahogy egyre csak hevesebb lesz közöttünk a levegő.
– Ne tartsd vissza – lihegem a választ, mely éppen annyira hasztalan, mint amit ő mondott nekem. Felesleges ilyenkor a beszéd, inkább koncentrálnék arra, hogy minél élvezetesebb legyen mindkettőnk számára a vég. Hátáról, fenekére csúsztatom kezeimet, s finoman rászorítok, hogy ezzel is segítsek neki mélyebbre kerülni. Érezvén azt, hogy egyre közelebb van a csúcs, fejemet a vállába fúrom, s finoman beleharapok a húsába, mikor újfent a csúcsra érek.
Testem ismét ívbe feszül, remeg minden egyes porcikám, a gyönyör pedig új hullámban érkezik, s egész testemet kitölti. Halkan pihegek, a levegőt mélyen szívom magamba, melyben férfias illatának minden fűszere itt kering. Elbódít, szinte erőtlennek érzem magam, s nem akarok elválni tőle, még a kényelmetlen pult ellenére sem.


szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 5:56 pmAna&Jamie
+18

Ki hitte volna, hogy egy buli, amire el sem akartam elsőre menni végül ilyeneket fog maga után vonni? Egy kellemes éjszakát elsősorban, amiből remélhetőleg lesz még több is. Most is például erre hajtok, hisz úgy érzem, elég hamar rátaláltunk a másik gyenge pontjaira, még ha nem is mindenre. De eltekintve a testiségektől is jól érzem magamat Anával. Jól el lehet vele beszélgetni, a most történő dolgok pedig csupán a kellemes kis plusz. Rég volt már, hogy valakire ennyire vágytam volna, mint őrá, mégis képes vagyok kicsit félretenni a saját élvezetemet, hogy neki okozhassak örömet. Remélve, hogy nem fog ennyiben maradni az este és ő is képes lesz még a folytatásra. Annyi biztos, hogy én az idő múlásával egyre inkább felizgulok, néha még kicsit magamhoz is érek odalent, de nem sokáig. Jobb szeretem az ő érintését, sokkal élvezetesebb.
Fel-felvillan a fejemben, hogy ennek milyen következményei is lennének, ha kiderülne, de mindig rájövök, hogy ezen egyáltalán nem éri meg aggodalmaskodni. Nem, annak nem most van itt az ideje.
Én magam is kicsit felnyögök az orgazmusa pillanatában, tekintve hogy milyen erősen mélyeszti karmát a bőrömbe. Érzem én magam is, hogy most milyen élvezeteket élhetett át. Egy pillanatra sem hajolok el tőle, ugyanúgy mozgatom benne az ujjaimat lassacskán és tovább ízlelgetem a nyelvemmel amolyan… levezetés gyanánt. Aztán hasára térek át és azt csókolgatom.
Ő húz fel végül saját magához, és állít meg egy pillanatra, hogy ránézhessek. Ő is annyira vágyik a folytatásra, mint én, ezt tisztán kiveszem a tekintetéből. Csókját szenvedélyesen viszonzom, és segítem is őt valamennyire abban, hogy a boxerem valahova jó távolra kerülhessen. Most csak kezével ingerel, amit túlzottan is élvezek, combját markolom közben és próbálom türtőztetni magamat, hogy ne menjek el idő előtt, mert túlzottan is jól csinálja ezt. – Azért remélem majd én is fogok hasonló figyelmet kapni, mint amilyet előbb te – jegyzem meg neki vigyorogva, mielőtt tarkójáért nyúlnék és újabb csókba invitálnám őt, türelmetlenül tolva nyelvemet a szájába és úgy csókolva őt tovább fáradhatatlanul.
Túl közel járok már a csúcshoz, de szerencsére időben leáll vele. Érzem, ahogy csípőjével közelebb csúszik hozzám, és nem kell nekem sem sok, hogy felfogjam, mit is akar. Lentebb csúsznak kezeim és egyikkel őt vonom közelebb magamhoz, másikkal pedig férfiasságomra fogok rá és hatolok belé. Nem sietve el továbbra sem, épp ellenkezőleg. Szép lassan csúszok egyre beljebb, majd ki. Elkezdem finoman mozgatni a csípőmet, majd szépen fokozatosan kezdek gyorsítani. Ajkaimmal áttérek nyakára, amit csókolgatni kezdek, néha-néha megcsípve kicsit fogammal a bőrét.
Mozgásom egyre türelmetlenebb, egyre inkább hajszolom magamat az élvezetek felé, és közben Anára is gondolok. Lecsúsztatom egyik kezemet közénk és kezelésbe veszem a csiklóját, hogy Ő maga is átélhesse ezeket a gyönyöröket megint. – Nem bírom már sokáig… - jegyzem meg, nem is különösebben értem, hogy miért. Ettől függetlenül komolyan gondolom. Ekkor már aligha bírok a csókokra is koncentrálni, csak arra, hogy mihamarabb elérjünk a csúcsra.

fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 5:15 pm


Jamie § Ana18+

Nem hinném, hogy a végzet vagy a sors létező dolog lenne. De azt elmondhatom, hogy néha pontosan az a személy sétál be az ajtón, akiben egy picikét reménykedtél. Azon az estén én azzal a céllal vettem részt, hogy egy kicsit kikapcsoljak, hogy ismerkedjek, hogy feltérképezzem azt, miféle „vetélytársak” is lesznek ebben az évben. S akkor jött Ő. Tudom, hogy ez elcsépelt, de igaz. Kitűnt közülünk, már csak azzal is, hogy pár évvel idősebb nálunk.
Minden egyes érintés, minden egyes váltott csók arról biztosít, hogy a lehető legjobban tettem azt, mikor tőle nem menekültem el. Az más kérdés, hogy ma megtettem, de hogy utánam jött… Minden gátat átszakított vele. Még sosem éreztem senki iránt olyan erős vonzalmat, mint iránta. A teste és a lelke valósággal megbabonázott. Pedig nem sokat ismerek belőle, ám azzal teljesen levett a lábamról. Nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy ha újfent találkozunk, akkor Ő az enyém lesz… előbb vagy utóbb.. Nos, itt az előbb jött. S majd hálát adok érte valakinek, akiben talán hinnem kellene.
Az érintései olyan hatással vannak rám, hogy minden - a hozzám préselődő test, az ajkamat simogató meleg száj, az erő és az irányítás - egy pillanat alatt az emlékezetembe vésődik, s egyre többet akarok. Ő pedig ad. Lágy dallamot játszik a testemen, úgy érint mintha ismerné minden porcikámat, s ez tetszik. Testem kissé hátravetem, élvezem ahogy kényeztet, s ennek hangot is adok, minden sóhajjal, minden nyögéssel.
Mikor ölemet nyelvével kezdi ostromolni, szorosan megkapaszokodom a pultban, ujjaim szinte elfehérednek. – Jamie… – nyögöm a nevét újra ám most halkan, mintha attól félnék, hogy valaki meghallja ennek a titkos kis légyottnak a hangját. S ő nem tántorít, nyelve után beveti ujjait is, mellyel csak hamar az őrületbe kerget.
Kezeimmel szorosan fogom a vállait, körmeimet abban a pillanatban vájom a húsába, mikor elérem a csúcsot. Torkomból hangos nyögés szakad ki, melyben még a nevét is felfedezheti. Izmaim megfeszülnek, fejem hátra vetem, s nem engedem, hogy kezét elvegye. Érezze csak azt, hogy mit váltott ki belőlem, szembesüljön minden egyes cseppel, mely neki köszönhetően távozik belőlem.
Kell jó pár pillanat, míg a légzésem némileg normalizálódni látszik. Egész testem vágyik arra, hogy még többet kapjon, ugyanakkor adni is szeretnék, hogy még véletlenül se feltételezze azt, hogy egy önző dög vagyok. Kezemet a vállairól, fejéhez vezetem. Hajába finoman belemarkolok, s szinte kényszerítem arra, hogy felkússzon az én arcomhoz.
Ha szemeimbe néz, láthatja a vágyat, mely csakis neki, érte szól. Közelebb vonom magamhoz, hogy csókba forrjunk össze, kezeimmel pedig igyekszem minél előbb megszabadítani őt az utolsó megmaradt ruhadarabtól. Helyezkedésünkből kifolyólag, csak kezemmel kezdek bele a kényeztetésébe, de abban biztos lehet, hogy ezt a lehető legodaadóbban teszem meg. Könnyed játék ez, de nem vagyok olyan kegyes, hogy engedném neki az élvezetet… Hanem még mielőtt átjárná őt is az a jól eső érzés, eleresztem, s csípőmet előrébb tolom, hogy ezzel éreztessem vele, hogy elegendőt szórakoztunk már, s éppen ideje annak, hogy egy másik szintre emeljük ezt a találkát.

szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 2:24 pmAna&Jamie
+18

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a feltételek kiszabásával is hasonlóan fel tudnám őt izgatni, de úgy vélem, jobb és élvezetesebb ha a tettek mezejére lépek. És látszólag ő maga is inkább ezt választja, aminek csak örülni tudok.
Apró nyögése zene füleimnek, már ettől is érzem, hogy a délebbi tájakon kicsit kényelmetlenebbé válik az egész helyzetem. Ahogyan azt is érzem, hogy ő mennyire van beindulva, mikor még alig értem hozzá és kezdtem el finoman simogatni. És ez még csak a kezdet, de már így is alig bírom kivárni, hogy ne érinthessem az anyag alatt. De szeretem szépen felvezetni a dolgokat, ellentétben a legutóbbi alkalmunkkor, mikor aligha volt ilyesmire példa. Amennyire emlékeim nem csalnak, ott amint beértünk a lakásba, két perc múlva már szanaszét pihentek a ruháink és régen a lepedőt gyűrtük magunk alatt. Ehhez képest most érezhetően más a helyzet. És őszintén szólva ezt jobban is szeretem.
Elvonom a kezemet onnan, mikor lesegíti rólam az inget, azt követően viszont én is az ő felsője alá nyúlok, hogy átbújtathassam rajta. Aztán figyelemmel kísérem, ahogy az övemmel és a nadrágommal babrál. Bőrét érintem, oldalát, hátát, majd hasát simogatom, egészen közel a fehérneműje szegélyénél. Aprón megrezzenek, mikor férfiasságomat érinti. Jól érezheti, hogy már így is kellően kemény vagyok, de még lehetne rajtam dolgozni – habár egyáltalán nem sokat.
Kicsit kiélvezem a törődést, amit tőle kapok, közben kibontom őt a melltartójából, ami hasonló sorsra jut, mint a többi ruhadarab. Ahogy megérinti férfiasságomat már a boxer alatt, halkan felsóhajtok, és fülcimpájába harapok kicsit erősen, de egyáltalán nem fájdalmasan. Vagy legalábbis nem úgy, ami ne lenne élvezetes.
Mellkasát csókolgatom a nyakától kezdve, és egyre lejjebb haladok, mígnem elérek a melléig. Lágy, ingerlő csókot hintek az egyik mellbimbójára, aztán ajkaim közé veszem és kicsit megszívom azt. Közben kezemmel már én magam is betalálok a fehérneműje alá és folytatom, amit korábban még elkezdtem. Nyelvemmel ingerlem a bimbóját, érezve, hogy egyre keményebbé, feszesebbé válnak. Fogammal megkaristolom még utoljára, mielőtt áttérnék a másik oldalra, ahol hasonló figyelemben részesítem őt.
Egy-két perc múlva hajolok csak el véglegesen onnan. Ekkor kezéért is nyúlok és elhúzom a férfiasságomról azt. Egyre lentebb hajolok, és úgy csókolgatom végig a hasát, mígnem a bugyijáig leérek. Adok egy csókot azon keresztül a legérzékenyebb pontjára. Két oldalára csúszik a kezem, és elkezdem lehúzni róla, annak nyomában csókolgatva végig a combjait. Ugyanezt az utat megteszem visszafelé is, csak sokkal lassabban. Kínzó sebességgel érek végül fel csiklójához, amit nagy élvezettel veszek kezelésbe, hol az ajkaimmal, hol a nyelvemmel. Finoman körözök rajta, szívogatom és csókolgatom, már-már túlzottan nagy élvezettel csinálva mindezt. Aztán végül két ujjammal mindjárt belé is hatolok és úgy folytatom a kényeztetését. Nem tervezek megállni, míg el nem élvez. Csak hogy láthassa ő is, mire vagyok képes, mikor nincs bennem alkohol.

fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 1:49 pm


Jamie § Ana18+

Kicsit sem bánom, hogy nem az ágy felé visz. Nincs szükségem most az általa nyújtott biztonságérzetre, rá viszont annál inkább van. S erről Őt is biztosítom azzal, hogy lábaimmal közelebb vonom magamhoz. A tény, hogy nincs lakótárs, se szomszéd azért jó, mert így nem kell visszafogni magam. S bár édesgetéssel, játszadozással, kis cicázással vágunk bele, emlékeimben még ott van az, hogy miféle állat tud Ő lenni. Számomra éppen megfelelő.
– Biztos vagyok benne, hogy az érveléseid tökéletesen vannak felépítve – beharapom az alsó ajkamat. Joghallgató, azt tanít. Kitanulta már, hogy mit hogyan érdemes felépíteni, s ha ez egy tárgyalási menet lenne.. Vesztésre állnék. Vesztésre állok. S kicsit sem bánom, mert éppen emiatt jöttem ide.
Minden egyes érintését kínként élek meg. Nem, nem a rossz fajtából való kín ez, hanem az édes, mely szépen lassan épít fel valamit, aminek a végén az eszemet veszíthetem. Csókunkba halkan belenyögök, mikor keze ölemet érinti, s csípőm még elébb tolom, már ha ez egyáltalán lehetséges. – Jamie… – halkan búgom ajkaiba a nevét, mely vágytól átitatott hanglejtéssel szólal meg. Kell nekem, akarom minden porcikáját, minden sóhaját és az egész lényét. Nem tudom, hogy miből ered ez a vágy, de nem is akarok nagyobb figyelmet fordítani neki. Majd… Ráérünk még arra.
Kezeimmel kibújtatom az ingből, mely valahol talán a nadrágom mellett landolhat. Ajkaitól elválok és finom csókokkal hintem nyakát és mellkasát, míg kezeim sem restek. Óvatos, nem kapkodó mozdulatokkal igyekszem kibontani őt a nadrágjából, mely jelenleg az egyik legzavaróbb tényező közöttünk.
Nem sietek, minden egyes érintését ki akarom élvezni, mert valószínűnek tartom azt, hogy nem sok esély van egy következő körre. Kár.. Túlzottan édes, túlzottan csábító és még intelligens is. Minden mozdulatában van valamiféle elegancia, kevéske törődés, amivel azt hiteti el, hogy ez nem csak egy egyszeri légyott. Én pedig imádom ezért.
Ha már a nadrágjától is sikeresen megszabadulunk, jobbom szinte félve érinti alsóján keresztül a férfiasságát. Nem tudom, mikor lettem kis szende, szinte félős kislánnyá, ám ez hamar elillan, mikor megérzem, hogy én miféle hatással vagyok rá. Elégedetten hümmentek egyet, s ha nem állít meg, akkor kezemet bevezetem az alsója alá, hogy közvetlen érinthessem őt. Eközben testem minden egyes érintésére reagál, bőröm forr, ölem egyre jobban levedzik, s ha nem vigyáz, akkor már az ujj játékának köszönhetően bizony úgy reagálok, amire talán nem is számít. Egy hét, egyetlen egy hét telt el azóta, az este óta, én mégis úgy vetem alá magam, mintha már évek óta nem érintett volna senki.szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 12:57 pmAna&Jamie

Csak halkan nevetek válaszára. Igen, sejtettem, hogy valami ilyesmi lehetett a háttérben. Egyébként azt is megértem, miért lépett le, mert általában eléggé kínosak szoktak lenni az ilyen reggelek, akármennyire sem vagyok büszke rá, volt már korábban is részem egyszer-kétszer benne. Valamikor, mikor nekem kellett elmásznom reggel, vagy mikor a másik fél. De azokkal nem is éreztem magunkat annyira egy hullámhosszon, ott igazából tényleg csak az alkohol hatása volt és hogy vágytam egy kis kikapcsolódásra, kis szenvedélyes légyottra valakivel. Anával máshogy éreztem, ezért is volt rossz reggel arra kelni, hogy egy valami kis üzenet nélkül lépett le. De elfogadtam, bele is nyugodtam, hogy már nem fogok valószínűleg találkozni vele, hisz elég nagy városban élünk. Aztán eltelt egy hét, és itt vagyunk… megint. Részben érdekel, hogy itt megint csak arról van szó, mint azon az estén volt – azzal a különbséggel, hogy most józanok vagyunk -, vagy esetleg valami másról is. Bár úgy érzem, mindez majd kiderül a maga idejében, hogy amint végeztünk, mennyire hamar próbálja meg összeszedni a sátorfáját. Remélhetőleg nem fogja túlzottan elsietni.
Azon a ponton már régen túl vagyok, hogy próbájlak az észérveimre hallgatni. Valahol ott szakadt el a cérna, mikor meggondolatlanul hajoltam közelebb hozzá a kocsiban egy csók reményében. Húzva kicsit az ő agyát, meg bennem volt az önmegtartóztatás hiánya is jelen esetben. Elmondhatatlanul vágytam már, hogy újra érezhessem az ajkait, úgy, hogy most már ténylegesen maradandó lesz az emlék, nem úgy mint abban az ittas mámorban, amiben legutóbb tartózkodtunk.
Felteszem őt a konyhapultra és mosolyogva várom a válaszát. Ahogy lábaival körbekulcsolja derekamat, kicsit közelebb lépek még rásegítés gyanánt. Sejtettem, hogy ilyesmi lesz a reakciója a kérdésemre, és nem is teszek semmit a megakadályozása érdekében. Helyette csak újra oldalát és combját simogatom. – Jó úton, azt mondod? Még bele sem kezdtem a feltételeimbe – mosolygok vissza rá, mikor már majdnem az utolsó gombnál jár. Körmeinek érintései kellemesen csiklandoznak, és egyre inkább fokozzák bennem a vágyakat iránta. Aligha hittem, hogy erre még van lehetőség, de most érzem csak igazán, hogy még közel sem járunk a tetőponthoz. Csókját készségesen viszonzom, és húzom egyben kicsit közelebb csípőjét hozzám, hogy közben kicsit hátradöntsem őt is. Tartom, mégsem lenne túl előnyös, ha fel kéne másznom a konyhapultra. Se nem kényelmes.
Nadrágjáért nyúlok le, hogy a gombot kigombolhassam és a cipzárt lehúzhassam, majd pedig ha megemeli kicsit a csípőjét, akkor lesegíthessem róla a ruhaanyagot, amit aztán hanyagul ejtek le valahova magam mellé. A csókot nem szakítom meg egy pillanatra sem. Ujjbegyeimmel alig érintve simítok végig a combja belső felén, lágyan, gyengéden téve mindezt, míg el nem érek a bugyijáig. Ott pedig határozott mozdulatokkal kezdem el simogatni őt a ruhaneműn keresztül, a legkevésbé sem sietve el semmit. Az égvilágon semmit. Van időnk bőségesen és én ezt szeretném minél jobban kihasználni.


fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Szer. Aug. 22, 2018 12:13 pm


Jamie § AnaTalán meg kellene köszönöm neki, hogy nem tetszésem ellenére véget vet az autóban kialakulandó légyottnak. Még egy perc, talán fél, kellene ahhoz, hogy kicsatoljam az övet és én magam másszak át hozzá. Szerencsére neki helyén van az esze, s még azelőtt válik el tőlem, hogy ingyen pornót szolgáltatnánk a környék lakóinak. Bár az tagadhatatlan, hogy jó műsort kapnának…
Ruhámat elrendezve szállok ki, majd miután a táskát is magamhoz veszem, elindulok. Nos igen, legutóbb volt más dolgom is, minthogy itt nézelődjek. – Nem is tudom már mikor volt… – mosolygom rá kissé zavartan. Lehet, hogy világos volt. Még az is lehet, hogy az utcán már javában mászkáltak az emberek, ám erre tényleg nem emlékszem. Inkább figyeltem arra, hogy a szégyensétám egyenesen hazának vezessen, méghozzá úgy, hogy senkivel sem futok össze. Mert én aztán nem vagyok olyan lány. Kifejezetten kerülöm az ilyen szituációkat..
Se lakótárs, se szomszéd… Kell ennél több? Aligha. Hiszen így az árgus és vizslató szemek elől jól rejtve vagyok, vagyunk. Nem kell arra figyelnem, hogy ki elől kell bebújnom a férfi mögé. Mert lehet, hogy ő könnyedén félvállról tudja venni ezt, de én még kissé feszélyezve érzem magam. Még, ha ez nem is annyira látszik.
– Csak érdekelt.. – miért? Mert kell valami, amire rá lehet fogni, ha találkozunk. Itt a hangsúly a ha szócskán van, hiszen bőven lehet, hogy Ő aztán csak még egy kört kíván tenni, hogy felfrissítse az emlékeit. Nem is értem, hogy én miért is tervezek, hiszen egyelőre csak egy egyéjszakás voltam, voltunk egymásnak, én meg már a megoldást keresem arra, hogy a továbbiakban mi legyen az ürügy. Térj észhez.. Buksimat megrázom, ekkor jön az a bizonyos, mi van, ha megölni akar gondolatmenet, melyet szerencsére Ő könnyedén hárít.
A távolság olyan lomha lassúsággal szűnik meg közöttünk, legalábbis nekem úgy tűnik. Édes kis izgalom ez, felborzolja a kedélyeket, láttatja a végkimenetelt, melyre az óra első pillanatában nem számítottam volna. Úgy gondoltam, hogy mindkettőnknek jobb, ha én idő előtt távozom, ha lehiggadok, ha átrágom az egészet, erre jött Ő. Már a hangja is túlzottan csábító volt, a kiállása az meg mindent vitt. S mikor hozzám hajolt.. Elvesztem. Ha nem tesz ajánlatot, valószínűleg ott helyben megveszek, ám Ő sokkal többet hozott, mint reméltem.
Lábujjhegyre pipiskedve viszonozom csókját, s szinte nyüszögve válok el tőle, mikor megszólal. Legszívesebben megrónám, hogy minek szakítja meg ezt a pillanatot, de szavai és tettei ismét valami váratlan hoznak. – Ühüm - ennyire van csak lehetőségem, hiszen nem ad többet. Kezei érintése nyomán, bőröm libabőrös lesz, s lábaimmal kénytelen vagyok átkulcsolni őt, hogy ne csak neki keljen a nagy valagamat tartania. A bútorlap kissé hideg, ami most még jól is esik, hiszen bőröm szinte forr a közelségétől. Lábaimat leeresztem, míg elég közel van, illatát mélyen magamba szívom, majd fátyolos tekintettel nézek rá.
- Szóval… – mosolygom rá, míg lábaim kígyóként tekerednek a dereka köré. – Egész jó úton haladunk egy kedvező alku felé – kezemet lassan felfuttatom a mellkasán, egészen ingének felső gombjáig, amit lassan kioldok, s immár lefelé haladva szabadítom fel a gombokat fogságukból. Az utolsóhoz érve, mielőtt kigombolnám, felpillantok a szemébe, alsó ajkamat beharapom, s egy mosolyra görbül a szám. – Hmm – szépen lassan széthúzom az ingét, körmeimmel apró köröket rajzolok pőre testére, egészen nyakáig. Egyik kezem a hajában köt ki, a másikra meg rátekerem az ingét, hogy azt megragadva, könnyebben húzhassam őt magamhoz egy újabb csókra.
Nem lenne szabad. Ezernyi érv van arra, hogy ami most itt folyik az miért is nagy bűn. De az a helyzet, hogy ez egy olyan bűn, amit badarság lenne veszni hagyni. Inkább hallgatok a vágyaim dallamára, mint az eszemre, hiszen bőven ráérünk majd utána gondolkozni azon, hogy mi lesz, mit kéne. Ráérek utána ráeszmélni arra, hogy mekkora bajba sodrom magam, hiszen innentől kezdve, ha Ő úgy dönt, hogy meg akar szívatni, akkor olyan könnyedén fog rendelkezni felettem, hogy még a végén nem csak az óráját, az iskolát is elhagyhatom.


szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 10:46 pmAna&Jamie

Azért beszélek inkább ennyit, hogy elvonjam a figyelmemet valamivel arról, hogy valójában mikre is gondolnék. Elég csúnya gondolatok fordulnak meg a fejemben, maradjunk ennyiben és annak elég nagy főszereplője Anaise. Bár ő szerintem szívesebben hallaná inkább ezeket, semmint a jogi órám követelményeit és hasonlóakat. De nem lenne túl jó, ha a nagy elkalandozás végett egy árokban kötnénk ki. Így is sokszor más helyre téved a kezem, amit látszólag ő is észrevesz. Legalábbis erősen kétlem, hogy ha annyira feszélyezve érezné magát, vagy zavarná, akkor így helyezkedne. Ó, a fene egyen meg téged is Ana, hogy ennyire ki tudsz készíteni. Hisz alig ismerlek még. Néhány órányi beszélgetés csupán enyhe ismertségnek mondható még csupán, semmi többnek. Nem vagyok én sem ekkora nagy nőcsábász, hogy minden második bárban megismert nőt hazáig cipeljem. Mellesleg volt már rá példa, hogy valakit hazavittem ugyan, de nem azzal a szándékkal, hogy megfektessem, sokkal inkább mert látszott, hogy rosszul van és előjött az emberbarát énem. Meg az apai is. Oké, felnőtt lányról volt szó, de alig múlhatott el 18. Bár a mai világban a 14 éves lányok is 20-nak néznek ki… Akárhogy is, gondolható, hogy ez nem mostanában történt, még néhány évvel korábban.
Hirtelen jött ötlet volt odahajolnom hozzá, de egy pillanatig sem bántam. Ó, egek, dehogy! Érezve, hogy mennyire vadul viszonozza a közeledésemet nem kis hatással van rám, kár lenne tagadni. Részben azért is húzódok el tőle, mert kicsit húzni akarom az agyát, de nekem is jó menekülésként. Ha kicsit később lenne és már sötétben lennénk, akkor viszont nem kizárt, hogy átvontam volna az ölembe. Vagy szimplán áthúzom őt a hátsó ülésre. Egyébként is elég nagy a kocsi, sokféle használati módot el tud benne képzelni az ember.
- Világosban? Mi az, ennyire korán léptél meg legutóbb, hogy még sötét volt? – van bennem egy kis meglepettség, mert ezt aztán nem feltétlenül hittem volna. Tekintve, hogy körülbelül hajnal egykor értünk ide. Az alvás már másik kérdés, hogy mennyivel később jött, de nem tíz perc múlva, az szent… De logikusabb magyarázat, hogy csak szóbotlás volt. Nem hiszem, hogy nagyon körülnézegetett volna, mikor reggel lemászott a földszintre és elszelelt innen.
Nagyrészt rend van, egy-két széthagyott ing vagy könyv található meg inkább a helyszínen, de semmi több. – Egyedül élek, igen. Jó pár éve már, mióta tudom egymagam fizetni a lakbért – lehet nem ártana jobban félrerakni és azt a pénzt nem erre költeni, de ez úgy is csak egy átmeneti hely, míg kicsit rendbe szedem magamat minden téren. – Másrészt most szomszédok sincsenek, éppen ki-, és beköltözés van – jegyzem meg úgy mellékesen, jelezve hogy aligha fognak zavargatni minket.
- Erre nem különösebben kérdeztem rá. Bár szerintem nekem most nem igazán van még lehetőségem ilyesmire, tekintve hogy ez az első szemeszterem tanárként és hivatalosan most ennyire is szól a… „szerződésem”, mondjuk úgy – nem igazán tudok rá mást szót találni. Ennyi időre tudják biztosítani százszázalékosan a helyet, utána meg majd elválik a bizottság és az én döntésem alapján. – Miért kérdezed? – érdeklődöm meg tőle kíváncsian.
- Bocsánat, az ilyen fantáziálgatásaiddal máshoz kell menned – nevetek fel jókedvűen, majd letudva a köztünk maradt távolságot lépek közelebb és karolok derekába, úgy húzva közelebb őt magamhoz és hajolva le hozzá egy újabb csókra. – De biztos ki tudok találni valamit, amivel majdnem hasonlóképpen kielégíthetlek. Érdekel az ajánlatom? – kérdezem tőle lágyan, alig hajolva el tőle a csókot követően. Nem várva válaszát meg nyúlok kicsit lentebb és fogok rá fenekére-combjára, és emelem meg őt ha ő sem ellenkezik, hogy aztán felültethessem a konyhapultra, ahol csupán a reggeli kávés poharam van. De az is jó távol szerencsére, nem töréstávolságban. – Szóval? – most már adok neki lehetőséget a válaszra, ekkor viszont csak megtámaszkodok mellette két oldalt és úgy mosolygok rá.


fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 10:02 pm


Jamie § AnaHogy tényleg érdekel-e miket mondott az órán? Ugyan. De annyira lelkesen mondja, s látszik rajta, hogy teljesen beleéli magát, hogy nincs szívem azt mondani neki, hogy most már elég. Na meg hálával is tartozom neki, hiszen nem lenne köteles újfent elmondani mindazt, amin elméletileg ott kellett volna lennem. Az már az Ő hibája is, hogy ki kellett jönnöm. Nem tudom, hogy a továbbiakban hogyan is lesz megoldható az, hogy arra figyeljek, amit mond és ne akarjam levetkőztetni őt a szemeimmel.
Az égre emelem a szemeimet, mikor már ki tudja hányadszor jön a hülye kifogásával, hogy miért ér hozzám. Lassan már eljutok arra a szintre, hogy megfogjam a kezét és egészen a bugyimig felvezessem, ám ekkor végre eljut addig, hogy nem veszi el a kezét, hanem megpihenteti. Én pedig csak elmosolyodom ezen, s oké.. talán egy kicsit még lejjebb is csusszanok… Talán.. Mikor aztán újfent elveszi kezét, egy halk nyüszögés szakad ki belőlem. Ez a játék, ahogy játssza, azt éri el, hogy a vágyam egyre csak nőjön, s az észérvek melyeket folyamatosan igyekszem felsorakoztatni ellene, egyre csak halványodnak.
Meglepődve fordulok felé, s ajkát megérezvén sajátomon, tudom, hogy már elszaladt minden ellenvetésem. Jobb kezemmel hajába túrok, balommal megtámaszkodom a mellkasán ingét egy kicsit meg is szorítom. Ha azt akarná itt és most… Még, ha hatalmas őrültség is lenne. Úgy viszonozom a csókját, mintha évek óta nem kaptam volna, alsó ajkába játékosan bele is harapok, mikor úgy határoz, hogy jobb lesz elválni egymástól.
Mély levegőt veszek, lassan fújom ki, aztán kicsatolom magamat. – Értettem tanár úr – szemeimet megforgatom, s látványos, hátra mászok elölről, a popsimat megemelve mutatvány helyett, kiszállok a kocsiból és a hátsó ajtót kitárva veszem magamhoz az említett tárgyat.
– Tudod így világosban, sokkal barátságosabbnak tűnik a környék – vállamra dobom a táskát, majd elindulok utána. Míg befelé haladunk folyamatosan azon agyalok, hogy vajon mi lesz, ha valaki meglát, ha valaki csak megsejti, hogy mi volt közöttünk. Joghallgató vagyok, Ő azt tanít, elméletileg mindkettőnknek látnia kellene azt, hogy ebből akár még egy jókora pereskedés is lehet…
– Szóóóval – átlépve a küszöböt, tekintetemmel végig járom a már majdnem ismerősnek nevezhető otthont. Kellemes kis környezet, árulkodik arról, hogy miféle a lakója. Legutóbb nem volt időm ennyire feltérképezni, így hát miután kibújok a cipellőmből, s a táskámat felakasztom a kabátoknak szánt akasztóra, beljebb riszálok és szépen lassan felmérem, hogy mivel is van dolgom. – Egyedül élsz? – nem lehet ebben biztos az ember. Lakótárs az lenne állat, növény, képzeletbeli barát, egy asszony, bármi. Ezek közül csak az asszonnyal lenne gondom, komolyan még a képzeletbeli barátot is jobban viselném.
– A tanársegédi pozíciód még üres? Egyáltalán lehet neked olyanod? – egy fényképet nézegetve, fordulok felé. Egy okot keresek, amire hivatkozni lehet. Oké, tudom, hogy ez olyan filmekbe illő klisés dolog, de mégis csak jobban hangzik, hogy azért találkozunk, mint az, hogy korrepetál… Khm. Mondjuk, azzal is ki tudnék egyezni.
– Vagy hát, gondolom ez csak akkor érdekes, ha nem azért hoztál ide, hogy meggyilkolj – teszem vissza a képet, majd lassan elindulok felé. Micsoda érdekes fordulata lenne a sztorinak, ha most megkéselne, esetleg elkezdene fojtogatni.. Én meg a végén az áldozat helyett, az őrült, szerelmes kis diáklány lennék a sztori végére… Anaise, túlságosan bepörgött a fantáziád, állíts egy kicsit magadon .

szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 9:34 pmAna&Jamie

Ahogy halkan hallgatom a különféle zenéket a rádióban, és dobolok a combomon, illetve a sebváltón, elgondolkozok egy-két dolgon. Mennyire jó ötlet nekem ilyesmibe belefolynom, tekintve azt, hogy részben a tanára vagyok. Vagyis nem csak részben, hanem konkrétan az vagyok. Részben vagyok tanár és részben ugyanúgy egy hallgató, inkább úgy fogalmazok. Ha előbbivel nem foglalkoznék, akkor semmi sem tiltaná ezt a légyottot, de abszolúte. Viszont kíváncsi vagyok, ebből vajon képes lesz valami kisülni, vagy tényleg nem szólt másról az a legutóbbi este sem, mint egy kellemes beszélgetés, aztán pedig a vágyaink kielégítése. De ezt is csak maximum az idő döntheti el. Először viszont ehhez is meg kellene érkeznie a kocsimhoz, mert már így is négy perc késésben van. Hat perc van vissza, és azon nyomban rá is lépek a pedálra, nem is hagyva gondolkodási időt az egészre. Talán egy részem, talán egy parányi részem vágyja, hogy nem bukkan fel, ugyanakkor ez eltörpül a másik mellett. Amellett, amelyik szinte tűkön ülve várja, hogy kinyíljon az ajtó mellettem és Ő jelenjen meg ott.
Végül csak tényleg Ana szakít ki a gondolataimból, mikor beül mellém. És körülbelül ez volt az a pillanat, mikor minden kétségem elszállt. Van ebben az egészben valami izgalmas. Kalandos, hogy bármikor lebukhatunk, ettől lesz csak olyan édes ez az egész. És ahogy mondta nagyapám is még régebben, ha valami őrültség, akkor élj fiam te is egy kicsit őrülten. Bár még semmi nem tiszta, hisz lehet tényleg csak azért jött ide, hogy hazavigyem.
Szavain elmosolyodom, és figyelem, ahogy hátradobja a táskáját. Hát jól van akkor. Nagy érdeklődéssel nézek rá, ahogy közelebb hajol ő is hozzám, mint én nem olyan régen és súg a fülembe egy-két dolgot. Bólintok egyet rá, jelezve hogy megértettem a mondandóját. Aztán pedig már ki is engedem a kéziféket és beindítom a motort. Fél szemmel rápillantok és úgy vigyorgok tovább. Persze, gondolom hogy mennyire csak ez érdekli őt. – Arra útközben is lesz időnk, nem gondolod? De hagyok én baszél… akarom mondani beszélgetéstémát későbbre is – a hülye is rájöhet, hogy az a nyelvbotlás annyira volt véletlen, minthogy én ma megkerestem őt. Én körülbelül egy tíz percre lakom innen, addig bőséggel van lehetőség beszélgetnünk. Lassan ki is gurulok a parkolóból.
- Nem volt semmi extráról szó egyébként. Ahogy az várható volt, első órán még inkább azt mondom el, mire számítsatok, mennyire kell bejárni és a többi… Na de kicsit részletesebben, mert nem igazán láttam, hogy nagyon ott voltál lélekben a teremben… - nevetek fel jóízűen, aztán bele is kezdek és a hazafelé úton elmondok mindent, amit csak tudnia kellene az órámról.
Közben néha-néha lecsúszik a kezem a sebváltóról a combjára, amit csak egy „jaj, ez a fránya bukkanó” és hasonló szövegekkel toltam meg, szándékosan túlozva el a dolgot.
A vége felé viszont már, mikor közel járunk a házamhoz, ott is marad ismételten teljesen véletlenül, csak a parkolás előtt engedem el és keresek valami helyet, ahol elég közel van a bejárat. – Na, megjöttünk – pillantok rá, mikor leállítottam az autót és kicsatoltam magam. Aztán mielőtt a kilinccsel kinyithatta volna az ajtót, tarkójáért nyúltam és közelebb húzva magamhoz adtam egy forró csókot ajkaira. Jól elhúzva, ameddig csak tudtam. Természetesen ha közben ő nem tett máshogy.
A csókot követően viszont elhajolok tőle, és mosolyogva szólalok meg. – Jól van, mehetünk. Táskádat itt ne hagyd! – kacsintok rá vigyorogva, majd ki is szállok a kocsiból minden további nélkül.


fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
45

reagok :
41

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 9:09 pm


Jamie § AnaMintha a vesémbe látna, úgy ad magyarázatot. Én nem akartam számon kérni, teljesen az ő döntése és az ő dolga az, hogy miért és hogyan került be. Csupán csak azért jó tudni arról, hogy miféle kapcsolatai vannak, hogyha véletlenül valami rosszul sülne el. Tudom, hogy kihez nem szabad fordulni, bár..Lehet, hogy még mélyebben van a keze, s biztosan én szívnám meg, bármi is lesz.
– Micsoda rossz fiú vagy, ez igen – nevetek. Ez a lezserség, nem törődőmség tetszik. Bárcsak én is ennyire félvállról tudnám ezt az egészet venni, s nem érezném azt, hogy minden egyes percben növekszik a csomó a gyomromban.
Lehelete játékosan cirógatja bőrömet, ajkaim ennek hatására résnyire szétnyílnak. A játék, amit játszik, egyszerre csábító ugyanakkor veszélyes. S az agyam pontosan jól tudja, hogy nem szabad belemenni. Némasággal válaszolok számára, nem találom a megfelelő szavakat erre az invitálásra. Mikor ellép tőlem keserédesen sóhajtok fel. Több kell belőle, már, amikor vállam fölött hátrapillantottam, akkor tudtam, hogy nem ereszthetem el csak úgy. S most a távoztával, ez az érzés csak erősödik bennem. Alsó ajkamat beharapom, nézem a botanikuskert kis tavát, s azon agyalok, hogy mi is legyen. Az ész vetekszik a vággyal, a kíváncsisággal. S bizony, míg arra jutok, hogy nem szabad, lábaim máris irányba állnak, s szépen lassan visznek a parkolóhoz.
Késésben vagyok, az öt percet már túlléptem, ezért nagy esélyt látok arra, hogy Ő már nem is lesz ott. Lépteim kimértek, mégis határozottak, s mikor meglátom az autót, komolyan úgy érzem, mintha a szíve ki akarna ugrani a helyéről. Izgulok és félek. De biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem, mikor nem a másik irányba indultam.
Az anyósülés oldalán lévő ajtót lassan nyitom ki, a fejemet oldalra döntve nézek a volán mögött lévőre, s félszegen elmosolyodom. - Jól csinálod… Túl jól – sóhajtva szállok be, s táskámat hátra dobom a hátsó ülésre, majd becsatolom magamat. S persze a jel, melyről beszélt. Nem, nem hajcsavargatás, nem kacsintás, inkább választom azt, hogy közelebb hajolok hozzá, ahogyan ő tette velem a kertben.
– Ha véletlenül magadhoz vinnél, akkor sem ellenkeznék – búgóm halkan a fülébe. Több okból is jobb választás lenne. Én egy olyan környéken lakom, ahol sok a diák, ellenben Ő ha jól emlékszem nem. A másik ok pedig az, hogy akkora kupi van, hogy jobb, ha nem teszi be a lábát hozzám, már ha egyáltalán eszébe jutott volna ez.
– Persze csak is azért, hogy elmond, miről is szólt a mai óra.. – mosolyogva dőlök vissza, s várom, hogy miképpen határoz. Ha haza akar vinni, hát elmondom neki a címet, ha pedig úgy önt, hogy hozzá megyünk, hát azt sem bánom.
szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

keresett :
I found them

My Teacher <3

Bestie <3

Hozzászólások száma :
71

reagok :
59

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: franciaország-
Ugrás: