welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 11:24 am
Yesterday at 10:29 pm
Yesterday at 8:27 pm
Yesterday at 6:05 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix, Dina Vincent, Heart Of Europe, Lara Olivier, Ned Vinter

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai - 3
angol 4 6
ázsiai - -
francia 5 4
görög 1 1
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 1
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 25 33

Anaise & Jamie
TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 7:58 pmAna&Jamie
- Ki tudja. Ha nem adod le az órámat, még él a lehetőség, hogy ez megtörténjen – ez egyben egy kérdés is volt a részemről, csak eléggé burkoltan. Azt már nem tudom, melyik lenne a jobb. Igazából örülök valamilyen szinten, hogy láthattam és segíthetek neki, ugyanakkor etikai szempontból lehet jobb lenne, ha másik tanárnál folytatná ezt a tárgyát. Bár szerintem tudok eléggé pártatlan lenni. Na majd kiderül, ha egyszer eljutunk odáig.
Általában elég jól tudom körülírni a dolgokat, jelen esetben viszont inkább kerültem a kertelést. Nincs semmi értelme, ez volt az egyik legfőbb ok, ami miatt utána indultam. Kíváncsi vagyok a válaszára, ehhez egy csepp kétség nem férhet egyikünk részéről sem.
Karba tett kézzel állok meg én is és figyelek rá. Féloldalasan mosolyogva hallgatom végig mind a két magyarázatát. Lennek kedvem közbeszólni, de nem szívesen szakítok félbe senkit. Nem szeretem, ha velem ezt teszik, így megpróbálok én is eszerint élni. De nem mindig jön ez össze. Ahhoz mondjuk kellenek a megfelelő körülmények. Az viszont nem pont az egyetemi campuson lesz, ezt már most meg tudom mondani.
- Kérdés nincs, hozzáfűznivaló igen. Másodikkal kezdem. Rangidősként nekem lett volna a dolgom és álltam volna szívesen a segítségedre. Már persze, hogy nincs-e semmi bajod, nyilván – vigyorodok el egyre szélesebben, halkan és röviden nevetve fel. Aztán végül kicsit komolyabb arckifejezést húzok fel – a tőlem megszokott féloldalas halvány mosollyal az arcomon. – A másikra áttérve pedig erősen kétlem, hogy kínlódtunk volna. És aligha hiszem, hogy meg akartam volna szabadulni tőled. És nem csak a nálam történtek miatt, hanem mert eleve jó beszélgetőpartnernek és társaságnak ismertelek meg az alatt a néhány óra alatt – tudom én, hogy nem kellene kísértenem a sorsomat ezzel a flörtölgetéssel, de egyszerűen nem tudom kontrollálni magamat. Meg én eleve ilyen is vagyok.
- Igazából tanulok és tanítok. Egymás mellett – helyesbítem ki kicsit magamat. – Ezt az egy órát viszem csak. Apám és mentorom révén sikerült egy üresedést betöltenem, heti három órával számolva a három csoportnak – vagyis hát amennyi éppen van. Van a két, három, meg a négyórás is külön-külön bontva. Ana egyébként a középsőn volt.
- Mára már végeztem, nincs több dolgom. Szeretnéd, hogy hazavigyelek? Beszélgethetünk közben is – kérdezem tőle ártatlanul. Mielőtt válaszolhatna vagy rosszallóan nézne, felemelem a kezeimet megadóan. – Semmi hátsó szándékkal. Csak ha szeretnéd – az már más kérdés, hogy én mit szeretnék.


fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
44

reagok :
40

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 7:37 pm


Jamie § AnaNevetek, mert nem akarom elhinni, hogy ezt komolyan gondolja. Tény, hogy megszívathat, kicsaphat, feldobhat a dékánnál és egyéb. De, hogy megtiltsa, hogy kijöjjek az órájáról..Ez nonszensz. Hát ki Ő nekem? Ki Ő bármelyik diáknak, hogy ilyesmi felett rendelkezzen? Tény, hogy sok joga van egy tanárnak, de azt hiszem ez még nincs közöttük. – Megjegyzés magamnak, nézzünk utána ennek, hátha még jól jön a jövőben.
– Látod, mennyivel jobb, hogy kijöttem az órádról.. Mi lett volna veled, ha a végéig ott maradok és elkapod a tekintetem? – incselkedek egy kicsit. Nem kellene, én mégis megteszem, mert úgy hiszem, hogy nem csak az hajtotta utánam, hogy átbeszéljük azt, hogyan és miképpen kellene. Ugyan már. Arra ott az e-mailezési lehetőség. Van még itt valami más is, s alig várom, hogy kiderítsem, hogy mi az.
– Ezt nevezem, bele a közepébe – halkan felnevetek. Tetszik, hogy nem kertel, hogy nem akar szépen lassan megfőzni, hiszen annak már úgysem lenne értelme. Lépteimet lelassítom, majd megállok és szembe fordulok vele. Jól áll neki ez a ruha, oké, ha nincs rajta semmi, az nyilván nem überelhető, de kicsit gyengém, ha a férfi ad a megjelenésére.
– A lakásodból azért, hogy ne kelljen végig kínlódnunk egy reggelt azon töprengve, hogy vajon mikor szabadulunk meg a másiktól – hangom egyszerű, nem fennhéjázó, nem lenéző. Gondolkoznom sem kell a válaszon, hiszen ez az igazság. Nem tudhattam biztosan azt, hogy milyen lesz a reggel, így inkább úgy döntöttem, hogy mindkettőnknek – vigyorgom fel rá. Bántam volna? Nem. De valahogy úgy éreztem, jobb kikerülni ezt a golyót is.
– Nos, ami az órát illeti.. Nem volt levegőm és nem akartam elájulni, mert a végén még ott a többiek előtt kellett volna a számra tapadnod - bár biztosan érdekes egy előadás lett volna, főleg ha felfogom, hogy kinek az ajkait ízlelhetem meg. Ám erre még nem kelt el elegendő jegy, s amúgy sem a közönségnek készülődő performance.
– Egyéb kérdés? – vigyoromból mosoly lesz. Nem érzem magam kellemetlenül, ami egy kissé meg is lep. Bent a teremben sokkal kínosabbnak képzeltem el ezt a beszélgetést, de azt hiszem az csak a többiek jelenléte miatt volt. Itt a szabadban.
– Én azt hittem te tanulsz, nem tanítasz.. – bököm ki végül azt, ami a sokkot idézte elő nálam az óráján. Ha mondta volna, hogy tanít, akkor arra biztosan emlékeznék. Sőt, mi több. Ha említi, akkor biztosan nem úgy alakulnak a dolgok ahogy.. Én egyszerűen nem értem, hogy ez miért is így kellett.szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
64

reagok :
53

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 7:22 pmAna&Jamie
Én magam sem értem teljesen, miért is indultam meg a keresésére. Mások valószínűleg szimplán csak fognák és elfelejtenék a történteket, még ha nem is olyan egyszerű a helyzet, hisz hetente legalább egyszer látnunk kellene a másikat. De megoldható lenne. Engem viszont ettől függetlenül érdekel egy-két dolog vele kapcsolatban. Egész jól megvoltunk mi azon az estén, és most nem csak arra gondolok, ami nálam történt, hanem még korábban a bulira. Kellemesen beszélgettünk, iszogattunk, a többi meg csak úgy történt magától. Az idő múlásával egyre kevésbé voltak már meg számomra is a dolgok.
Örülök, hogy nem rohan el és teszi az egész helyzetet még kínosabbá. Na akkor biztos nem rohannék utána, hanem inkább hagynám, hadd menjen. – Dehogynem. Én megtilthatom – jegyzem meg neki mosolyogva. Megtehetném, és miért is ne tenném? Mondjuk azért, mert tudom, milyen egyetemistának lenni. Tudom, hogy az ember javarészt csak magával cseszik ki, ha nem jár be az órákra és próbál figyelni. De a vizsgáknál majd mindez szépen elválik. Mindenesetre én elmondtam akkor is, hogy mindenki úgy jár be az órámra, ahogy akar, én csak az ő érdekükben vagyok itt és lehet jobban megéri figyelni rám, semmint másoktól kérni a jegyzeteket.
- Kissé. Ott rád volt szűkülve a figyelmem, nem még több tíz másik emberre. Ez utóbbi sem volt egy rossz dolog, de ha választhatnék, inkább az előbbit választom – minek hazudjak? Így van. Szeretek beszélni, de jobb az, ha a kommunikáció kétirányú. Ezért is kérdezgetek sokszor az órámon – vagy legalábbis tervezek még a későbbiekben is -, hogy legyen egy kicsit közvetlenebb kapcsolat a hallgatókkal. Én is szerettem az ilyen tanárokat, akik nem valami begyöpösödött öregemberek voltak, hanem lehetett velük azonosulni valamennyire. Én még csak most töltöttem be a harmadik X-emet, szóval van időm még olyanná válni. Bár kétlem, az egyik kedvenc tanárom pont egy 70 éves prof volt. Volt akkora dumája, hogy egy-kettőt még mindig visszamondogatunk azzal a társasággal.
- Csak érdekelne valami. Pusztán kíváncsiságból. Miért van az, hogy mindig mikor találkozunk, te egy zokszó nélkül lépsz le? Most a teremből, korábban a lakásomból – azért beszélek csak ilyen nyíltan, mert akármerre is nézek, legkorábban is körülbelül félszáz méterre látok csak embereket. Azok is el vannak a maguk dolgával foglalva. Hangom egyébként egyáltalán nem számonkérő, csupán kíváncsi.


fogadd sok-sok szeretettel   ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
44

reagok :
40

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 7:04 pm


Jamie § AnaHogy van-e a világon nagyobb szerencsétlen, mint én? Aligha hiszem. Már a hangját meghallva, végig futott a hátamon a hideg. Aztán mikor szépen, lassan megfordultam, s az arcát megláttam, azt hiszem olyan állapotba kerültem, mintha egy vödör jeges vízzel öntöttek volna nyakon. Ezután mi történt az óra azon részén, amin részt vettem? Nem tudom. Tényleg, egyetlen egy szóra sem emlékszem, ami elhagyta a száját.
Nagyjából a felénél ért el az a fajta rossz érzet, hogy már szinte fuldokoltam. Tudom, hogy nem illik, illetve megfutamodásnak hat, de kénytelen voltam felkelni és kisétálni. Ezt persze igyekezem úgy megtenni, hogy a legkevesebb figyelmet vonjam magamra, de valahogy úgy éreztem, hogy minden egyes lépésemet szemmel tartja. Tulajdonképpen ezzel még egy kicsit meg is cirógatta az önérzetemet, de a tényen, hogy mennem kellett nem változtatott.
Friss levegő kell, a vízen kívül arra van szükségem, hogy tisztább legyen a fejem. Miért? Mert minden kavarog. Legfőképpen az foglalkoztat, hogy vajon mi lesz? Miféle kihatással lesz az egyetemi jövőmre az, hogy vele sikerül összefeküdni? Őt is zavarja ez? Ő is akar válaszokat? Mi lenne a megfelelő lépés?
Megannyi kérdés, de a válaszok mit sem érnek, hiszen nem ismerem a másik fél álláspontját. Az órát nem nézem, nem tudom mennyi idő telt el, ám a lépésekre felfigyelek. Vállam felett pillantok hátra, s egy halk sóhajt préselek ki ajkaim között. Ő az. Ki más is lenne? Egyszerre örülök, s bánkódom, leginkább pedig kíváncsi vagyok. Izgat, hogy miért követett és mit akar.
– Semmi sem tiltja azt, hogy óra alatt felkeljek és kisétáljak – mosolygom rá szelíden, miközben lelassítom a lépteimet. Aztán mikor beér, tovább haladok, mert valahogy azt biztosabbnak érzem, mint az ácsorgást.
– Nem volt gond az előadásoddal – megvonom a vállaimat. – Legutóbb kissé más volt a helyzet, nem? – kissé megdöntöm a fejemet és úgy pillantok fel rá. Tény, hogy elég sok minden kiesik abból az estéből, de azért arra határozottan emlékszem, hogy arról szó sem volt, hogy tanár.
– Mit szeretne tanár úr? – a tanár úr megszólítást szinte úgy mondom, mintha szívnák a fogamat. Még mindig nem hiszem el, hogy ilyesmi pont velem történik. Szemembe ólálkodó tincseimet eltűrőm, majd a kezeimet tördelni kezdem, hogy zavaromban lefoglaljam magamat. Nos, lehetnék határozottabb, s bizony annak is el fog jönni az ideje, de egyelőre jobbnak látom felmérni azt, hogy mi is küldte őt utánam. Na és az sem mindegy, hogy miféle végkimenetele lehet annak, hogy a tanárommal sikerült összeszűrni a levet. Mert bármi hihetetlen, én szeretném végig vinni ezt a szakot, de nyilván ha alkudozni kell, állok elébe.


szeretettel    • ™️
diák
avatar
Online
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
64

reagok :
53

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 5:57 pmAna&Jamie
Miután szabaddá váltam, úgy éreztem, ideje lesz a tékozló lányt megkeresni. Egy-két kérdésem lenne hozzá egyébként is, és most nem csak az órámra értem, aminek körülbelül felénél egyszer csak fogta magát és kisétált az ajtón. Ennyire azért nem vagyok rossz előadó, ahogy a többi hallgatón láttam. Javarészt csend volt – a szokásos egy-két emberes susmorgásokon kívül -, és figyeltek rám az emberek, aminek felettébb örültem. Bár ez csak az első óra volt, szerintem örültek neki, hogy nem untattam még őket mindenféle bonyolultabbnál bonyolultabb dologgal. De annak is eljön az ideje. Kíváncsi leszek, hogy majd akkor hogy fognak viszonyulni hozzám a többiek.
Elég lehetetlen ötletnek találtam, hogy csak úgy összefussak vele akárhol is az egyetemen belül, szóval egy-két embert kérdeztem csak meg, nem látták-e őt, mert egy másik tanár keresi őt – nyilván nem fogom azt mondani, hogy én. Próbáltak útbaigazítani, akik legalább látásból ismerik, és valamennyire sikerült is nekik.
Reméltem, hogy távolból legalább a ruházatáról megismerem, ha máshogyan nem. Elég kíváncsian néztem mindazon emberek után, akik kimásztak a teremből, akármennyire is csak vagy három főre értetődő ez.
Végül a távolban megpillantom őt. Vállamon pihentetve a zakómat fogom egy-két ujjammal és gyorsítom meg a lépteimet. Volt benne valami, ami kellőképpen megfogott már legutóbb is, és ahogy akkor, most is kíváncsiság vezérel engem. Ez a botanikus kert meg legalább van akkorra, hogy ne kelljen suttognunk egymásnak a történtekről. Na nem mintha akkor még bármit tudhattunk volna erről, vagy ez olyasmi lenne, ami miatt elővennének.
Kellően közel érve hozzá szólalok csak meg. – Ejnye, Ms Delacroix. Megengedtem, hogy eljöjjön az órámról? – ha ezzel egy kis megtorpanásra késztetem, akkor behozom a lemaradásomat. Bár így is, úgy is, még ha gyorsításba is kezdene inkább helyette. – Ennyire rosszak az előadókészségeim, Anaise? Pedig legutóbb olyan nagy figyelmet fordítottál az irányomba – mondom neki mosolyogva, mikor már ott sétálok mellette. Vagy ha megtorpant volna, akkor előtte állva meg és nézve le rá

fogadd sok-sok szeretettel ;
.
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
44

reagok :
40

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Anaise & Jamie Kedd Aug. 21, 2018 5:54 pm
Szereplők: Anaise Delacroix & Jamie Barnum
Helyszín: Egyetem környéki botanikus kert
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
Marseille

Hozzászólások száma :
44

reagok :
40

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anaise & Jamie
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: franciaország-
Ugrás: