welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arno H. Hesse, Briana Doherty, Brynhilde Swendsen, Ingrid S. Skjeggestad, Karina Hesse-Lerch, Owen Blake, Phoenix Bowie

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 1:35 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 3 4
dán 4 1
francia 1 -
görög - -
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 1 1
német 1 -
norvég 2 1
olasz - -
portugál 1 -
spanyol - -

Karina Gudrun Hesse-Lerch
TémanyitásTárgy: Karina Gudrun Hesse-LerchPént. Márc. 02, 2018 5:14 pm
Karina Gudrun Hesse-Lerch
“The most painful goodbyes are the ones that are never said and never explained.”
olivia palermo
35
német
gazdag
München
1983.01.13.
heteroszexiális
házas

Lesoványodott ujjain rideg közönnyel forgatta körbe karikagyűrűjét. Aranyból volt. A férje – Heincrich Hesse, vagy ahogy ő nevezte, Arno – ebben az évben sem felejtette el a két nap múlva esedékessé váló házassági évfordulójuknak kőbe vésett dátumát.
A nyitva felejtett kétszárnyú mahagóni ajtó szárnyai között képzett résen át kiszökő, férfias nyögések hangjában elmerengve, tekintete a távolba révedt. A hálószoba klasszicista tapétájára vetülő árny vonaglását figyelte akkurátusan, s mint az ember lánya galériában tanulmányozza a festő keze alkotta műremeket, úgy biccentette oldalra fejét, hogy jobban, többet lásson férjéből.
A vad önkielégítést végző férfi egyedül volt. Hiába kereste a bejárattól a hálószobáig elszórt ruhadaraboknak hamvát, mik ösvényként vezették el a kész tények mezsgyéjéhez a köztük lépkedőt, azoknak most nyoma sem volt. Nem találta Julia szemérmetlenül vonzó csipkés fehérneműit, vagy lágy esésű selyemblúzait, miket általában a mosógép kímélő programján megfuttat, hogy azokat a szerető tisztán húzhassa magára távozáskor. Csupán férjének fekete makkcipője állt precíz paralelbe fektetve az ajtó küszöbén.

A kézben tartott aktus már a végéhez közeledett. A kielégülést hajszoló, torokból felszakadó férfias morgásokat és nyögéseket ő maga is jól ismerte, mivel azok korábban már pulzáltak hallójáratában feszülő érzékeny membránján. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. S még megannyi hektoliter követi azokat, mielőtt újra elegendő erőt érez magában, hogy meztelenre vetkőzzön a szoba sötétéjének kedvéért.

Elegáns büszkeséggel viselte a várakozás perceit. Néha kortyolt a néma csendre intett cselédlány által behozott buborékmentes ásványvízzel feltöltött párás pohárból, miközben felvésett egy-egy szót naptárjába, áthúzta az időpontokat, kérdőjeleket rajzolt értetlenségében.
Arno húsz perccel később lökte el magát a téglafaltól, csatolta vissza esprit texturált, laza fazonú chino nadrágja derekába csúsztatott sötét bőrövének csatját, mielőtt remegő lábakon, kezében elhasznált textilzsebkendővel sétált volna ki asszonya színe elé.
A szolgálólány sietve engedelmeskedett a ház asszonya által néma kézmozdulattal leadott parancsnak, s mielőtt még a férfi zavarba eshetett volna a váratlan találkozástól, a fiatal lány engedelmesen elvette tőle az átnedvesedett anyagdarabot, hogy azt a fürdőszobában kitisztítsa.

– Julia nem hívott, hogy ma nem jön. Eleve úgy egyeztettünk, hogy este velünk vacsorázik, és Wellington-bélszínt sütök.
Tollába életet lehelt, s máris durván áthúzta az aznapi táblázat alsó két tételét.
– Így most újra kell gondolnom az egészet. Mégis mit fogunk így vacsorázni? A bélszínhez készültem. Legalább lett volna benne annyi, hogy idetelefonál, s akkor én nem vásárlom meg az alapanyagokat. Hoztam volna lazacot steaknek… de így! Friss volt a hús. Gyönyörű. Tegnap vágták az állatot. Mégis milyen dolga akadt, amiért nem jött hozzád?
– Ha szólhatok, kedvesem… nem mondanám, hogy hiányzott.
– Inkább húzd fel a nadrágod sliccét, Arno. Legközelebb pedig ügyelj rá, hogy ne gyere ilyen szétzihált külsővel a közös térbe. Akár a gyerekek is itt lehettek volna.
A férfi mit sem törődve felesége dühödt neszezésével, gyógynövénylikőrt töltött magának. Poharát kétszer töltötte színig sietve.
– Karina, nem akarom, hogy Juliat még egyszer idehívd. Én mondtam le a mai alkalmat. Többek között a mait. Meguntam.
– Ez mit akar jelenteni? Mióta fizetek neki feleslegesen a szolgáltatásaiért?
– Ugyan, kérlek… mi az a hálapénz neked? Adományba is szétszórod egy nap alatt. Nem fogod hiányát érezni. Keress mást. De még ennél is jobb lenne, ha nem kellene egy harmadik személyt becitálni a hálószobánkba. Pardon. A te hálószobádba, mert csak úgy alszol éjszakánként nyugodtan, ha tudod, hogy előtte délután egy vadidegen nővel gyűrtem a lepedőt.
Itt volt az ideje, hogy rágyújtson.
A felismerés durván lesújtotta az asztalnál ülő nőt. Átverték. Kihagyták, gondosan megszervezett, dokumentált napirendjét felborították. De ez nem jelentette azt, hogy figyelmét lankadni engedte volna. Férje pohara alá sietve alátétet helyezett.
– Milyet akarsz, Arno?
A férfi nem sokáig tétovázott a válasszal.
– Szőkét. Barnaszeműt. Törékeny arcvonásút, vékony ajkút, aki dühében, akárcsak te, penge vékonnyá gyötri szájának két peremét. Akarom a gödröcskéket. A csontos vállakat, a csipetnyi halmokat, a hosszú combokat, és a lapos feneket preferálnám.
A férfi kaján vigyora nem nyert viszonzást.
– Julia pontosan ilyen volt. Jól szituált, gazdag nő, akivel színvonalas beszélgetéseket is folytathattál. Spórolnunk kellene, Arno. Nem fizethetünk az új szeretőnek megint lakást, „A” kategóriás luxusautót…
– A megoldás kézenfekvő, Karina.
Megrendíthetetlen elhatározás élt a férfiben, hogy visszacsábítsa hitvesi ágyukba a szenvedélyt, s vele együtt feleségét.
foglalkozás ❖ ételkritikus; szálloda tulajdonos és ügyvezető helyettes

hobbi ❖ síelés, gyermeknevelés, opera előadások látogatása, kávézás  

becenév❖ Nina

Család ❖ Férjével, Heinrich A. Hessével idestova 18 éve él házasságban. Kettőjük kapcsolata már régen kihűlt, s elidegenedett. Két gyermekükön kívül és szállodaláncukon kívül más már nem tartja össze kettőjüket. Idősebbik gyermeke Mitzi Hesse-Lerch (17) a huszonegyedik századi kamaszok elkanászodott mintapéldánya. Zűrös életvitelét szülei képtelenek kontrollálni, a lány már nem egyszer fogyasztott drogot, s megesett, hogy kórházba is került rossz szokásai és bohém életmódja miatt. Fiatalabbik gyermekük Maxim Hesse-Lerch (5) érzékenységéből adódóan nehezen viseli a családban lévő feszültséget. Beteges, hisztérikus gyermek, akin minden ízben jelentkeztek már a figyelemhiány tünetei. Édesanyja minden vágya,
hogy bentlakásos iskolába írassa, ahol a nevelők életrevalóvá teszik.
Nem csak Karina, de Arno családjának felmenői között is kizárólag nacionalista ideológiai nézetet valló német nemzetiségű emberek találhatóak meg. Történelmi vonatkozásban, felmenői a második világháború idején Hitler pártjában szolgáltak.

Jellem és főbb tudnivalók ❖ Földhöz szegezi német valója. Materialista, s felsőbbrendűségi komplexussal bír, minek alappillérét jómódú származása realizálja. Nagy súllyal nyom szimpátiájának latjába a külcsín hibátlan kivitelezése. Vonzódik a szimmetriához, a letisztultsághoz, az akkurátus precizitáshoz. Nem csak önmagával szemben állít konok szigornak tollával bejelölt határidő-kordonokat, s a társadalmi normákhoz lojális attitűdöt mind a társasági életben, mind az otthon megkísértő csendjében, de a vele kapcsolatba kerülőktől is odafigyelést, magas szintű morált vár el.  
Anyagias nő lévén mániákusan tervez, s egyetlen szívének kedves hóbort miatt sem borítaná fel a körülötte lerakódott konstans állandóságot. Prűd, s visszafogott nő, kit a társadalom kritikája éltet, ki minden lépését megilletően hiúságból elismerő pillantásokat vár el.
Nem vágyik emancipálódott nők független szerepkörébe, jellegtelenül simul bele a megszokások langy-meleg vizébe, hogy megegyezzen a kollektivista nézőpontokkal. Nem vet fel vitaindító kérdésköröket, sokkal inkább bólogat a színesebbnél színesebb aspektust ismertetőknek szónoki monológja közben, hogy egyetértését fejezze ki. A szocializáció magas iskoláját végezte. Sosem konfrontálódna közvetlenül másokkal. Dühét, haragját, s véleményét sosem hangoztatja, tisztelettudó mosolya mögött gyülemlik benne egyre a feszültség.
Távolságtartó, s jobban preferál számára a látszat, mint a kézelfoghatóságra ítélt valóság.
Felnőtt nővé érett, s örök hűséget fogadott egy férfinek, de számára a szexualitásról, a test buja vágyairól beszélni büntetendő. Frigid módon riad vissza a szexualitás megnyilvánulásainak különböző módjaitól, de még saját testének meztelenségétől is irtózik. Olyan családból származik, hol a szexuális élet megélése kizárólag leoltott villanynál történhetett, s az együttlétnek nem is lehetett köze máshoz, mint az utódlás kérdésének sietős megoldásához. Nem dívott nemiségről, vagy érzékiségről beszélni otthonukban. Az anyja megkövetelte, hogy otthonukban lánya ne is éljen nemi életet idegen férfiakkal. Soha nem vihette fel magához egyetlen udvarlóját sem. Ridegséget neveltek belé, félelmet a házas élettel kapcsolatban.
Ételkritikus. Végzett szakács, s felsőfokú kommunikációs képzést tudhat maga mögött. Németországban a férje nívós szállodaláncot működtet. A konyhai személyzet felvételének felelősségét azonban már rég elmarta a férfitől. Munkájában ütközik ki leginkább modoros, csendben morgó, kétszínű, alattomos jelleme. Kifejezetten az a fajta ember, aki a szemedbe mosolyog, majd a hátad mögött egy bizalmasával való diskurzusban porig aláz.
Csupán egy európai uniós pályázat miatt vett fel szállodájukba menekültet dolgozni. Sosem hitte, hogy tiszteletet és megbecsülést érezhet egy olyan férfi iránt, aki a távoli keletről érkezett, s hobbi szakácsból fejlődött fel keze alatt vezető séffé. Amal az egyetlen személy, akinek főztjét biztosan elfogyasztja. Azonban még a titkon legjobb baráttá fogadott férfi sem tudja, hogy múzsáját megkörnyékezte a halál, s szövettani eredményei szerint rákos sejtburjánzást fedeztek fel hasnyálmirigyében.
Nagyon finnyás, rossz evő, cukorbetegségben szenved, ráadásul gluténérzékeny, allergiás a fahéjra.
Türelmetlen az olvasáshoz, s a lassú észjárású, bizonytalan emberek iránt is egyhamar elveszíti érdeklődését.
Ragaszkodik a napirendjéhez, mely szigorteljesen osztja be az idejét percről percre.
Küllemére sokat ad, talán a kelleténél többet is foglalkozik magával. Erőszakosan követi a divatot. Igényessége már-már mániákusságba hajló a higiénia és a tisztaság területén.
eperlekvár
gazdag
Online

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Tartózkodási hely :
◈ németország; garmisch – partenkirchen síparadicsom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Karina Gudrun Hesse-LerchToday at 1:31 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Karina!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
60

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: