Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Daisy & Ned - It's you again, of course
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzomb. Jún. 01, 2019 6:18 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+16

- Mondhatnál, amit akarsz, érzem én magam is, hogy gondok vannak odalent – mosolyodok el. Na igen. Szavakkal megpróbálhatjuk egymást becsapni, de a testünk magáért beszél. És most, hogy én odalent elkezdtem kicsit ténykedni, le se tagadhatná, hogy élvezi. Vagy legalábbis azt, hogy már felizgult.
- Pedig már kezdtem megörülni, hogy csinálsz nekem valami finomat. Nem baj, majd akkor később – adom az ártatlant, akármennyire is van sejtésem, mihez akar azzal kezdeni. Nem vagyok sosem ellene, ha kicsit bepiszkítjuk magunkat, sokszor még élvezetesebb is, ha kicsit felturbózzuk a dolgokat. Nekem is bőségesen van ötletem, hogy mivel tudnám még ennél is jobban kínozni Daisyt. Az más kérdés, hogy arra bizony várnia kell még, habár ki tudja mikor kerül erre sor. Hosszú még az este ugyan, viszont én már kezdek kimerülni. Az ilyesfajta kimerülés azonban a kedvencem, szóval ez a legkevésbé sem panaszkodás volt.
- Sokkal jobb – felelem neki az újabb csókot megelőzően. Majd ezt követően formás melleire és peckes bimbóira is adok egy-egy izgató csókot. Mit ne mondjak, Daisyn is bőségesen meglátszik, hogy nem csak ül otthon és élvezi a babérjait meg a jó genetikáját, hanem ezen felül még dolgozik is rajta rendesen. Tetszik, hogy ilyen kis feszes mindene. Ez már akkor is tetszett, mikor még közelében sem voltam annak, hogy beadjam a derekam. Férfi vagyok, ráadásul szemeim is vannak, kár lenne azt mondani, hogy nem néztem meg magamnak. Főleg, hogy jól tudja, hogyan tegyen próbára a drága. Sokszor elég nehéz volt megállni, hogy ne vessen rá magamat. Így is elég sokáig bírtam.
Ahogy leszáll rólam és megáll előttem, úgy érzem, mintha valami istennőt látnék magam előtt. Mint akit a tökéletességre csiszoltak. Gyönyörű arc, formás és kerek mellek, lapos has, ápolt és gondozott szeméremdomb, harapnivaló combok. Ha tudtam volna, hogy így teljes valójában hogy néz ki, hát elhiheti, lett volna nefelejts. Nem a szexi ruhák kellettek nekem, hanem hogy így lássam, mindenféle gátlás és ruhadarab nélkül. Ha ezt tudta volna, valószínűleg nem vesződött volna annyit, hogy mindenféle mély dekoltázsú és feszülős ruhákkal.
- Mit ne mondjak, felcsigáztál. Kíváncsi vagyok, miféle meglepetésre gondolsz – de pont abban rejlik a meglepetések varázsa, hogy várni kell rájuk. Csak nehogy a végén keresztbe húzzam a számításait, mert annyira nem fogunk bírni magunkkal.
Végig követem tekintetemmel a formáját, ahogy a konyháig elsétál. Nem tart soká, míg megleli és visszatér a nappaliba. Egy kicsit megremegek, mikor a hideg tejszínhab a mellkasomhoz ér, de csupán azért, mert váratlanul ért – habár hogy miért, azt nem tudom. Látva, ahogy lenyalja rólam… nos, máshol is szívesen fogadnám a nyelvét, csak ennyit mondok.
Tudja, hogyan készítsen ki. Arra elég hamar rájöhetett, hogy a nyakam túlságosan is erogén zónának számít, hisz valamilyen módon mindig reagálok rá. Most is kicsit megdöntöm, hogy jobban odaférjen. Lent már elég erősen feszít a nadrágom.
- Még szép, hogy van – és megfogom szabad kezét, majd a dudorodó nadrágomra vezetem, majd annak korcájára, hogy kicsit ki is segíthetne. Már csak abba is vadító belegondolni, mikor ott a szobában kezdett el leszopni, nem hogy még ilyesmivel is fűszerezni akarja. De már alig várom, ezt pedig láthatja rajtam, illetve érezheti is a kezei között.
Csak ügyesen  Daisy & Ned - It's you again, of course 334639923 ;
Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzer. Május 01, 2019 10:19 pm


Ned&Daisy
'we love because it's the only true adventure.'
Elmosolyodom a megjegyzésén, amit a Buckyról mond, és inkább nem mondok semmit. Azt viszont be kell ismernem, hogy igaza van. Csak a szemeit forgatom a megjegyzésére, mikor arról tesz megjegyzést, hogy ez nekem is mennyire jó, és, hogy nyertem. Nos a kezei tényleg jó helyen kalandoztak. Már komolyan kezdem azt hinni, hogy holnap nehezemre fog esni a járás is, ha ezt így folytatjuk, nem mintha panaszkodnék, efféle torna bármikor jöhet! Főleg vele!
Megsimítom a haját, mikor megjegyzést tesz rá, és elmosolyodom.
- Azt nem mondtam, hogy nem tetszik, sőt. – jegyzem meg egy pajkos mosoly keretén belül. aztán még inkább pajkossá változik, mikor a tejszínhabra is reagál.
- Na vajon mit? Sütni biztosan nem. – nevetek fel. Sosem voltam az a kimondott konyhatündér, főleg ha édességről volt szó. Enni viszont annál inkább szeretem őket, sajnos. Még szerencse, hogy sokat járok edzeni. viszont ez a testmozgás Neddel tényleg sokkal jobban tetszik, ami nem csoda. Mégis ki ne választaná a szexet, igaz? Aztán azonnal abbahagyom a nevetést, mert a kezei a melleimmel csodákat művelnek. Te jó ég! Imádom!
Meg sem várom, hogy ő lépjen, leveszem a felsőm, majd hozzá bújva ismét megcsókolom őt.
- Így jobb ugye? – mosolyodom az ajkaiba, majd újabb csók. Érzem, hogy az erekciója már szinte nyom odalent, és ez csak még jobban beindít. Hihetetlen, hogy még nem fáradtam el. Vajon meddig fogjuk bírni a szexet ma éjjel?
A tejszínhabra gondolva azonnal lett egy ötletem, amit mindig is ki akartam próbálni, de félő, hogy az erekciója miatt képtelen leszek türtőztetni magam. Magamban akarom őt érezni, újra és újra, pedig a tejszínhabos játszadozást is akarom. Miért ne lehetne mindkettő? Kis ördögi tervem lassan kialakul bennem, és igen el is felejtem hirtelen azt a sok démont ami belülről kínoz. Ned a legjobb orvosság, nem vitás! Felkelek róla, majd előtte  állva egy huncut mosollyal az ajkaimon nézek le rá.
- Mit szólnál, ha megmutatnám mire vagyok képes a tejszínhabbal? – mosolyodom el pimaszan. Így tejszínhabosan még nem szexeltem, szóval szívesen kipróbálnám vele. Utána pedig a hálóba viszem, kikötözöm, és szédületes szexben részesítem, és viszont. Hiszen meg kell hagyni, ő a legjobb szexpartnerem eddig.
- Aztán jön a következő meglepi. – kacsintok rá.
- Mit gondolsz szépfiú? – kérdezem tőle oldalra biccentett fejjel.
Teljesen biztos vagyok abban, hogy ezt nem fogja kihagyni, viszont a kivitelezésben már kevésbé, ugyanis nagy az esély arra, hogy végül ő köt ki engem, de ha jobban belegondolok ez az opció is nagyon élvezetes lenne. Meg sem várva a válaszát a konyhába indulok a tejszínhabért, majd vissza a nappaliba, ahol „véletlenül” a mellkasára fújok belőle, majd leülök mellé, és finoman lenyalom róla, utána pedig felnézek azokba a meseszép szemeibe, és finoman megcsókolom őt.
A csók utána pedig, sunyi módon a nyakába is fújok egy kicsit, és lenyalom onnan is a habot.
- Hm finom. – mosolyodom el.
- Nincs ötleted hová fújhatnék még? – kérdezem tőle pimaszan, és sejtem, hogy egyre gondolunk, amióta csak a tejszínhab szóba került. Na onnan sem nyaltam még tejszínhabot. Ideje bepótolni, főleg, ha ezzel ilyen örömet szerezhetek neki.
~ tejszínhabkaland ~ ~Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyPént. Ápr. 05, 2019 9:14 amDaisy & Ned
Valami idézet helye


- Mondjuk igen, tekintve milyen hanggal voltál, csoda is hogy nem kaparászta az ajtót azt gondolva, hogy valakit éppen ölnek – felelem neki mosolyogva. Mi tagadás, a csend az elmúlt időben eléggé elkerülte ennek a háznak a tájékát. A szomszédság ezt aligha hallhatja, habár elgondolkozok rajta, milyen lenne ha esetleg panellakásban laknék. Ott viszont szerintem fölöttünk, alattunk, mellettünk is nehéz dolguk lenne az embereknek aludni. És még abba is belegondolva, hogy ennyi ideig nem adtam be a derekamat, és hogy mikből maradtam ki ezáltal… na igen, elég elszomorító.
De ideje bepótolni. Ezért is kezdem el szépen lassan simogatni őt, nem különösebben sietve el az újbóli felfedezést. Azért mégiscsak hagyom, hogy legalább egy kicsit ehessen, viszont látom rajta, hogy minden erejére szükség van hozzá. – Tudom, hogy az. Bár te is tehetnél valamit övön alul – vigyorgok rá kegyetlenül, ahogy ujjaimmal egyre inkább simogatom odalent, nem különösebben hagyva neki bármilyen pihenőt is. Végül leteszi a tányért és nem bírva tovább az ölembe ül széttett lábakkal. Szinte érzem a forróságot a lábai között és valószínűleg ő is érezheti egyre keményebb férfiasságomat.
- De még mennyire. Te talán nem? – válaszolok neki a csókot követően és szám széle még nagyobb mosolyra húzódik mikor bókolni kezd nekem.
- Talán nem tetszik? – kérdezem tőle játékosan, félrefordítva a fejemet. Gondolkoztam már párszor egyébként azon, hogy levágatom, de valahogy sosem vett rá a lélek. Sok időbe, sok gondoskodásba telt ez a haj, és még telik is. Ha levágnám ugyan kevesebb dolgom lenne vele, bár lehet sajnálnám, hogy ennyi időt vesztegettem rá, aztán csak így megszabadulok tőle. De semmi sincs kizárva. Lehet egyszer kopasz fejjel jelenek meg, Daisy meg rám sem fog ismerni.
- Tejszínhabot? Mit is akarsz te azzal csinálni? – csillan fel a szemem egy pillanatra, mert túlságosan is perverz gondolatok ütik fel fejüket az agyamban.
- Tudod, hol találod egyébként – jegyzem meg neki, miközben kezeim becsúsznak a pólóm alá, hogy rámarkolhassak formás melleire, és kicsit játszadozhassak velük. – Hm. Szép formásak. Lehet meg kéne szabadulni ettől a fránya felsőtől is – újabb megjegyzés, mégis fontosnak tartom. Olyan lágyan belesimulnak a kezembe, hogy már csak ettől is még jobban beindulok. Bár már így is bőven vannak gondok, ahogy azt érezheti is odalent.Van ott tejszínhab, megtalálod te azt  Daisy & Ned - It's you again, of course 334639923 ;
Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzer. Márc. 20, 2019 12:49 pm

Ned & Daisy
'We love because it's the only true adventure.'
Hát a vadász lecsapni készült, szinte éreztem, ahogyan engem vizslatott, én pedig igyekeztem ezt nem észrevenni, és úgy tenni, mintha semmit sem érzékelnék ebből. Csak egy éhes nő vagyok, így a tál joghurtra koncentráltam. Legalábbis próbáltam. Amikor Bucky jutalomfalatkái kerülnek szóba, mégis kénytelen vagyok felé fordulni.
- Szerintem ezért igenis megérdemel jutalomfalatot. – nevetek fel, közben figyelem, ahogyan leül mellém. Gyanúsan nézem őt, és aztán ez bizony be is igazolódik, mert a kezével felfedező útra indul.
Azt viszont örömmel konstatálom, hogy lesz folytatása az eddigi programnak. Csak hagyna már enni! Nem lesz így könnyű, az tény. Aztán még van képe cukkolni… már ha kibírom addig! Adok én neki olyat…
- Köszönöm. – nyögdécselem, miközben a kezei már túlságosan elkalandoztak.
- Ha befejeztem, folytatjuk. - teszem hozzá, és turbó tempóban folytatom a kajálást. Persze kissé nehezíti ezt az, hogy Ned a lábaim között matat, én pedig kész csoda, hogy nem harapom ketté a kanalat, mint valami T-Rex ez miatt.
- Eléggé övön aluli, amit csinálsz. – nyögdécselem. – Nem csak szó szerint értve. – válaszolom, nyögdécselve továbbra is. Persze még mindig igyekszem enni rendesen, de ez kissé nehéz.
- Ned… - nézek rá kissé ingerülten, de a félmesztelen teste nem sokat javít a tűrő képességemen. Azt hiszem ha így folytatjuk holnapra járni sem fogok tudni.
- Nagyon akarom folytatni, de nem könnyíted ezt meg. – válaszolom, még mindig nyögve. Kissé nehéz nem reagálni az érintésére, hiszen a testem, no meg én is imádjuk. Talán eddig is bírtam, leteszem a tálat, majd Ned ölébe mászok, széttett lábakkal, két oldalt.
- Nyertél. Most boldog vagy? – nevetek fel, majd az ajkaim az ő ajkaihoz érintem, finoman, aztán megcsókolom őt.
- Nagyon… nagy seggfej vagy. – suttogom az ajkaiba, és közben belesimítok a szőke hajába.
- Hm, hosszabba a hajad, mint nekem. – mosolyodom el, miközben a tincseivel játszom. Még ilyen pasival sem voltam.
Ned számomra maga a meglepetés. Eléggé szokatlan módon robbant be az éltemben, de abból ítélve, ahogyan ez alakul, lehet még van jövőm vele. Tudom egy éjszaka után merész lépés, de tényleg így érzek. Ő annyira más, mint az eddigi partnereim, és csak jó értelemben. Igaz, általában öltönyös pasikkal, vagy éppen pilótákkal jártam, randiztam, de lehet éppen ezért van jövőnk, mert nem a szokásos séma. Már csak az a kérdés, hogyan fogom rávenni, hogy adja fel a bűnözői életét. Nem lesz könnyű, és lehet nem éppen fair dolog, hogy ilyet fogok kérni tőle, de egyelőre nem is akarok erre gondolni, még messze van úgy is. Addig még el kell nyernem a bizalmát is. Eddig csak annyit tud rólam, hogy makacs vagyok, meg megszállott. Na meg amit az ágyban mutattam. Mondjuk nem tudom mennyit szűrt le a valódi Daisyből, de igyekszem minél többet megmutatni. Kockázatos terv, és könnyen megégethetem magam, de érte megéri. Azonban még élvezni akartam őt, és nem a zavaró gondolatimmal foglakozni.
- Tudod, még nem vetettük be igazán a tejszínhabot. – mosolyodom el huncutan, majd eszkimó puszit adok neki.

~ Tejszínhab idő  Daisy & Ned - It's you again, of course 334639923 ~ ~
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyPént. Márc. 15, 2019 8:44 amDaisy & Ned
Valami idézet helye


Még, hogy ne öltözzek fel túlságosan! Aranyos, hogy azt hiszi, itt az övé az utolsó szó. Na nem mintha amúgy túl akartam volna öltözni, hisz minek? Úgy is tudjuk mindketten, hogy nem fog sok kelleni, mire újra lekerülnek a gúnyák rólunk. Most is csak azért hagyom, hogy egyen, mert ő maga kérte ezt tőlem, ha nem is konkrétan kérlelve, de szerintem nem kell magyarázni. Ha éhes, hát egyen. Én itt leszek, ha a másik étvágyát is próbálná csillapítani.
- Szeretném – mondok csak ennyit neki mosolyogva. Jobban élveztem ezt az egészet, mint amennyire számítottam rá, és szidom is magam kicsit, hogy eddig várattam magunkat. Közben pedig örülök is neki, mert legalább megmutatta Daisy is a valódi énét, hogy milyen, mikor már semennyire sem képes türtőztetni magát, mert olyan közel van a céljának megvalósításához. Mindezek miatt pedig olyan élményekben lehetett részem, amik holnap úgy érzem, nem kicsi izomlázat fognak okozni nekünk.
A „bekapok valamit” kijelentésén akarva-akaratlan is elmosolyodok. Látom, hogy először nem esik le neki, viszont mikor igen, akkor a szomszédban is lehet hallani a koppanást valószínűleg. Biztos elgondolkozott, vajon min vigyorgok ennyire perverzül, de hamar rájött még így is. Jó kislány. – Ételt, persze. Csak azt akarsz bekapni – jegyzem még meg, mikor megfordul és érzem, hogy kicsit nálam is megmozdulnak lent a dolgok emiatt. Kár lenne tagadni, már csak ha visszagondolok arra, ahogy velem játszadozott, már attól begerjedek.
- A legszélsőben, első fiók – bökök még fejemmel az irányába is, ahol az evőeszközöket találhatja. Buckynak sem kell több, nemsokára feltűnik ő is a színen, éhenkórász módon jelenik meg és vár valami kis kaját, ha már mindketten itt vagyunk és Daisy is hasonló kényeztetésben részesíti magát. A hűtőajtót bezárom, miután konstatálom, hogy csak egy joghurtot akar enni és csak nekidőlve annak figyelem, mit is akar Buckyval. Mikor a jutalomfalatkákért nyúl, halkan ciccegek, és megrázom a fejemet mosolyogva.
- Na szép vagy, Daisy! És mire fel is kapta a jutalomfalatkákat? Hogy nem zavart meg minket a hálóban? – teszem fel neki a kérdést még mindig arcomon egy vigyorral.
Követem őt a nappaliba és helyet foglalok mellette. – Hát ha szeretnéd… - felelek csak ennyit, miközben combjára simítok és nyakába csókolok egyet. – Már ha kibírod addig – újabb lágy csók, ahol eleve tudom, milyen érzékeny is a bőre, kezemet pedig pofátlanul csúsztatom feljebb formás, sima combján, egészen be a lábai közé. Kicsit ott is simogatom, de inkább a környező részekkel foglalkozom. Azokkal is ki tudom váltani szerintem a kívánt hatást, hogy kellően átnedvesedjen. – Jó étvágyat egyébként – teszem hozzá vigyorogva. Ha meg is történik, amit várok, akkor pedig hüvelyéhez vezetem az ujjaimat és ott folytatom tovább simogatását.Van ott tejszínhab, megtalálod te azt  Daisy & Ned - It's you again, of course 334639923 ;
Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzer. Márc. 13, 2019 9:05 pm


Ned&Daisy
"A woman's heart is a deep ocean of secrets."
- Köszönöm. – köszönöm meg, mikor azt mondja, szolgáljam ki magam, közben visszanézek, ahogyan ott áll, pucéran, és szinte csurogni kezd a nyálam a látványtól. Micsoda teste van basszus! Szinte már bánom, hogy abbahagytuk, legszívesebben odamennék hozzá és újra ráugranék, könyörögnék, hogy tegyen magáévá megint. De hát ennem is kell nem igaz?
- Ne öltözz fel túlságosan. – jegyzem meg rá kacsintva, aztán a hűtő felé fordulok, és szétnézek benne. Valami gyors kaja, hogy mihamarább ő legyen a desszertem.
A következő pillanatban viszont megérzem magam mögött és a kezét is a hasamon, majd a melleimen. A szavaitól újra lázba jövök, és úgy érzem, menten elélvezek az érintésétől is. Mikor fajult ez az egész eddig? biztosan sok pszichiátert érdekelne, hogy miért ragaszkodom én ennyire ehhez a férfihez, és sok sikert kívánok nekik, mert én sem tudom. Egyszerűen csak akarom őt.
- Nemsokára ismét kóstolhatod. Már ha szeretnéd. – válaszolom, de szinte mozdulatlan maradok, képtelen vagyok még egy joghurtot is kivenni a hűtőből, mert ledermedtem a szavaitól.
- Am, mit találtam? – motyogom magam elé, közben.
- Még nem sok mindent, mert valaki eltereli a figyelmem. – mosolyodom el végül, majd felé fordulok, és lábujjhelyre állva adok egy csókot neki.
- Gyorsan bekapok valamit, aztán a tiéd vagyok. – felelem neki átkarolva őt a nyakánál, de mivel ilyen magas, még mindig kénytelen vagyok lábujjhegyen lenni.
Aztán beugrik, hogy mégis hogyan fogalmaztam „ bekapok valamit” igazán remek Daisy, ügyes vagy.
- Mármint ételt. – mutatok a hűtő felé, látva a mosolyát. Zavartan meg is fordulok, majd előveszem a kiszemelt joghurtot, és egy kis dzsemet. Málnás, ha jól látom. Hm, az egyik kedvencem! Így jár, aki vega, meg túlzott állatvédő, kénytelen ilyeneket enni, de nem bánom az állatokért.
- A kanalakat hol találom? – fordulok vissza felé, de még mindig mögöttem van. Uram atyám, de dögös! Még ruhában is! Na, ennek a gondolatmenetnek is sok értelme volt.
Kár, hogy egy bűnöző áll ellőttem, de jelenleg ez sem érdekel, akarom őt, amennyiszer csak lehet. De előbb ennem kell valamit, mert van olyan érzésem – és titkon remélem is- hogy még korántsem végeztünk mára ezzel a pajzán huncut programmal. A karjai alatt kibújok a zavaró, és dögös közelségéből, majd a konyhapult irányába megyek, hogy kanalat vegyek ki,  az egyik fiókból, amerre mutatott. Meg is találom a kiskanalakat, kiveszek egyet, utána egy kis üvegtálba öntöm a joghurtot, és a málnadzsemet is. Miután ez megtörtént, Bucky már ott sürög forog körülöttem. Adnom kéne neki valamit, de joghortut mégsem adhatok nem igaz?
- Mit szeretnél te édespofa? – hajolok le hozzá, mintha válaszolhatna. Aztán Nedre nézek, aki még mindig a hűtőnél van. Az ott veszélyzóna, oda nem megyünk vissza! Félő ott a hűtő előtt kefélne meg, nem mintha bánnám, de tényleg ennem kell, aztán felőlem mehet. A hasam már szinte mennydörgésként ható hangzavarral korog.
- Gyere adok neked valami nasit. – válaszolom, majd eszembe jut, hogy hol tartja Ned a kutyakaját. A zaklatásaim közepette, illetve mikor itt jártam betegen… emlékszem erre is igen. Szégyellem magam? Igen, de végül csak megkaptam nem igaz? Azért a golyó nélkül a hasamban meglettem volna, de nem akartam erre gondolni, most nem.
Megtaláltam a vitamin csontokat. Ez az jutalomfalat!
- Tessék aranyom. – hajoltam le és nyújtottam át egy csontot Buckynak, aki örömmel vette el tőlem, majd indult el valamerre.
Én is ezt tettem, megmostam a kezem, majd a nappali felé vettem az irányt a joghurtos tálammal, és nekiálltam a kanapén ülve falatozni. Nagyon finom! Közben figyelem, ahogyan Ned közeledik a nappali felé, és felém, és újra feszült leszek. Egyél! Egyél! Ne is figyeld ezt a tökéletes díszpéldányt! Mindennek eljön a maga ideje, illetve jelen esetben, újrajátszása.
- Nagyon finom, köszönöm. – szólalok meg azért, két kanál falat között.
- Szóval am, ha ezt megettem, folytassuk? – nézek fel rá érdeklődve. Már gondolattól, hogy ismét hozzám érhet, bizseregni kezdek…. mindenhol.
~ Mondtam, hogy megváratlak Razz ~Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyVas. Márc. 10, 2019 2:55 pmDaisy & Ned
Valami idézet helyeÖrömmel veszem észre, hogy milyen élvezettel tele túr a hajamba és engedi át magát az érzésnek. Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy a legjobb legyen neki, már csak azért is, mert én magamnak sem lehetett különösebben túl sok panaszra oka. Illetve imádom látni mindezek után azt a hálás tekintetet, amivel megajándékoz.
Miután elélvezett, még kicsit ízlelgetem levezetésképpen. Én magam odalent akarva-akaratlan is újra elég merev vagyok, habár lehet már nem tudna mi jönni belőlem, tekintve mennyire kifacsart ő az előbbiekben. Nem különösebben hatja meg, hogy a szám az előbbi pillanatokban hol is járt, úgy tapad rá ajkaimra és csókol meg gyengéden.
- Folytatjuk? Mégis micsodát? Mi rosszat tervezel már velem? És ne légy szerény a részletekkel! – mosolyodom vissza rá egy csókot követően. Szeretem hallani az ilyesmiket, mi tagadás. Ad ez is valami kis extra löketet az egészhez, már csak az, ahogy elképzelem a másik által lefestett dolgot mégis hogyan csinálja.
Nem sokkal utána én magam is kilépek a zuhany alól, és fogok egy másik törölközőt, amivel szépen szárazra törlöm magamat. Két-három perccel követem csak őt, a törcsit közben a derekamra tekertem. Tetszik a látvány, ahogy csak egy szál pólóm takarja el az egész testét Daisynek. Már csak belegondolni is bizsergető érzés, hogy elég lenne csupán egy picit felhúznia, hogy újra gondok történjenek és minden reménye szerte foszoljék az étkezést illetően.
- Menj csak, addig kerítem magamnak valami ruha-féleséget én is – mosolygok rá, aztán minden további nélkül szabadulok meg a törölközőtől és kiterítem azt száradni. A komódomhoz sétálok, ahonnan kiveszek egy kicsit lazább boxert, illetve egy térdig érő nadrágot.
- Hm… szolgáld ki magad. Amit csak találsz a hűtőben – nem különösebben vagyok finnyás. Az előbbiek után meg aztán pláne. Sok minden van a hűtőmben egyébként, szóval kedvére csemegézhet. Főtt kaja, mirelit kaja is, felvágottak, édességek. Nem állítom, hogy mindből egy családnyi adag van, mert nincs is így. Inkább kisebb dolgok mindenből.
Én magam is követem őt, miután felöltöztem, és egy lágy csókot nyomok a nyakára, ahogy mellé érek és kezeimet a hasára simítom. – Nos, mit találtál? – nézek én magam is a hűtőbe, ha már ott áll még mindig előtte. – Azt tudom, hogy nekem van még mit kóstolgatnom – mosolyodom el, ahogy egyik kezem teljesen véletlenül fentebb csúszik a mellére és lágyan megmarkolom azt.Van ott tejszínhab, megtalálod te azt Daisy & Ned - It's you again, of course 334639923 ;
Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzomb. Márc. 02, 2019 12:44 am


Ned & Daisy
“You are the most important thing to me now. The most important thing to me ever.”  

Amint hozzám ér, érzem, hogy teljesen végem van. Az érintése eléggé különösen hat rám, és magam sem értem, hogyan, és miért. Az első pillanattól érzem ezt a megmagyarázhatatlan kötődést vele. Nem tudok más magyarázatot arra, miért lettem a megszállottja, mint valami elmebeteg. Egyszerűen csak tudom, hogy ő az enyém, nekem teremtették, engem pedig neki. Kicsit sem hangzik elcsépelten mi? A nyakába kapaszkodom, hogy ne essek össze a vágytól, amit okoz nekem, egyszerűen alig bírok állni a lábamon miatta. Aztán letérdel, és az ujjait, majd a nyelvét is beveti, én pedig a hajába túrok a vágytól. Hm, hosszabb a haja, mint nekem, ezen magamban elkuncogom magam. Az én szőke hercegem. Lehunyt szemmel élvezem, hangos nyögdécselés közepette azt a csodát, amit velem művel odalent, majd nem sokkal később el is élvezek. Megtámaszkodom megint a vállain, és lenézek rá, remegő térdeim pedig arra parancsolom gondolatban, hogy egy kicsit még bírják.
- Ez csodálatos volt. – mosolyodom le rá, majd megsimítom az arcát, utána pedig finoman megcsókolom őt.  Közben a nyakába kapaszkodom, és szorosan hozzábújok.
- Éhes vagyok. – motyogom.
- De utána, ezt folytassuk az ágyban. – jelentem ki határozottan, és már nem érdekel semmi, nem akarok a reggelre gondolni. Arra, hogy holnap talán már nem fog ennyire akarni, hogy ez csak egyszeri alkalom, és, hogy talán ideje lenne felkeresnem egy orvost a PTSD miatt.
NEM! Most csak ez a pillant számított, és Ned Winter, a férfi, aki valami olyasmit mutatott számomra, amit sosem hittem. Akartam őt! De vajon, hogyan szerezzem meg egy éjszakánál többre? Úgy érzem, ha nem lehetek vele, mentem összeomlok, és ismét eszembe jut az a szörnyű este, mikor megsérültem. Tény, hogy így ismertem meg őt, és tény, hogy megmentett, de akkor is borzalmas egy érzés volt az a félelem a torkomban, mikor meghallottam a pisztolyt vagy, mikor az erős fájdalom a hasamba csapódott. Egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni… Hogyan is lehetne? Van olyan érzésem, hogy sehogyan, ez örökre kísérteni fog, már csak együtt kell élnem vele. Az is lehet, hogy Ned a kulcsa mindennek? Vele talán el tudnám feledni? De hogyan, ha éppen miatta sérültem meg? Sosem hibáztattam érte, de tény, hogy ott volt, és kapcsolódik az esethez. Csakis miatta nem mentem a rendőrségre, sem korházba, sem dilidokihoz. Egyszerűen képtelen lennék bajba sodorni, előbb halok meg. Beteges? Talán, de a ragaszkodásom hozzá ide vezetett.
Nem akarok, hogy lássa a zavarom, így újabb csókot adok neki, hosszan, és beleadom minden erőm, és lélegzetvételem. Szinte már fáj az érzés, ami magával ragad és hatalmába kerít, de képtelen vagyok ellenállni neki, annyira vágyom rá.
Aztán megszakítom a csókot, és elindulok kifelé a zuhanyból, és magamra kapok egy törölközőt, gyorsan meg is törlöm magam, majd kiveszem a szekrényéből egy pólót, és felveszem. Hallom, hogy nyílik az ajtó, és zavartan arra is fordulok. Egy törölközővel a dereka körül jön ki a fürdőből. Hm micsoda látvány! Legszívesebben lenyalnám róla az összes maradék vízcseppet!
- Megyek tényleg eszem valamit, aztán folytassuk. – kacsintok rá. Aztán megtorpanok, mert rájövök, hogy nem otthon vagyok, és fogalmam sincs mi van neki itthon enni.
- Tudnál esetleg ajánlani valamit? – fordulok vissza hozzá. Gyorsan eszem valamit, aztán jöhet újra ő. Hm, talán ha lenne tejszínhab nála, kicsit elszórakozhatnánk, mindketten.
~ Készítsd a tejszínhabot  Daisy & Ned - It's you again, of course 334639923 ~   ~Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyVas. Feb. 03, 2019 9:04 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Kicsit érzékeny vagyok én magam is odalent, ezt tisztán érzem. Az előbbiek után mondjuk ez aligha meglepő, eléggé ki tud készíteni ez a lány engemet. Most aztán megmutatja mindenféleképpen, hogy mennyire kíván már engem hetek óta. És még milyen módon!
Engem sem kell viszont félteni ilyen téren. Nem voltam már egy ideje én sem senkivel, Daisyvel pedig sokkal jobb a szex, mint gondoltam volna. Én nekem pedig a női test mindig is gyenge pontom volt, már az hatalmas élvezetet okoz nekem, ahogy a másikat kényeztethetem és amiként erre reagálnak. Azt ki nem állhatom viszont, mikor valaki csak tetteti az élvezetét és úgy ordibál, mintha éppen disznót ölnének. Bár eddig ilyesmire nem volt még példa, általában mindenkinek megtaláltam azt a pontját, mikor ilyenre erejük sincsen, hogy színészkedjenek.
Érdeklődve figyelem, ahogy teljes egészében velem szembe fordul. Csókját élvezettel viszonzom, és már sejtem, mire is megy ki ez az egész. Mire észbe kapok, már előttem térdel. Végignyal a hosszomon, majd makkomra is csókot ad, mielőtt ténylegesen elkezdene szopogatni. Halk sóhajt eresztek meg ekkor, ahogy látom és érzem farkamat elmerülni benne. Szájának melegsége elképesztően jól esik érzékeny férfiasságomnak, az pedig különösen, hogy milyen gondosan szívogatja, nyalogatja. Ezt már nézni is felér egy külön élvezettel. Oldalra pillantok, a tükörtől pedig pont látom, hogyan is nézünk ki oldalról és valami vadító a látvány. Kezemet hajára vezetem és belemarkolva abba mozgatom hol a fejét, hol pedig a csípőmet a megfelelő ritmusra.
Mikor makkomat nyalogatja újra, akkor már érzem, hogy nem sok fog kelleni ahhoz, hogy elélvezzek, ezért keményebben is szorítom a haját, illetve légzésem is bőségesen megszaporodik. Hangosabban veszem a levegőt, ahogy közeledek a végéhez és fejét is kicsit jobban mozgatom, hogy minél nagyobb élvezetben lehessen részem. Szabad kezemmel kapaszkodok valamibe – magam sem tudom, mi az -, mielőtt megfeszülne a testem és sűrűn elmennék a szájába.
Látom, hogy lenyeli és megnyalja a száját is, én pedig még mindig erősen lihegve pillantok csak rá, ahogy feláll. Elmosolyodom azon, amit mond. Csókját viszonzom mosolyogva. Mellére simítok rá és markolom meg azt, ahogy újabb csókot lopok tőle. Azt követően pedig lentebb haladok és máris átveszi kezem helyét a szám és gondos odafigyeléssel kezdem el szeretgetni a formás kebleit. Nyalogatom a bimbóját, majd csókolgatni kezdem. Érzem, ahogy kicsit megkeményednek a bimbók, ekkor kicsit rá is harapok párszor az egyikre.
Végül folytatom az utamat, és nem sokára fél térdre vagyok előtte ereszkedve. Benyálazom az ujjaimat, és a hüvelyéhez dörzsölöm azt, kicsit ingerelve őt még, mielőtt elmerülne benne először csak egy ujjam. Szép lassan simogatom őt belülről, kicsit meghajlított ujjal, miközben szám a csiklója köré zárul és nyelvemmel elkezdem nyalogatni. Körkörösen teszem mindezt, miközben továbbra is ráérősen simogatom őt az ujjammal. A másodikat is belé vezetem, úgy folytatom. Nem értem, hogy miért is élvezem ezt annyira, de ez mindenképpen jó dolog még Daisy számára is. Ha én magam is élvezem, többször és jobban fogom csinálni neki, így minél több élvezettel teli nyögést és sikolyt tudok kiváltani belőle.
Ahogy egyre nedvesebb lesz, úgy kezdem el én is egyre hevesebben nyalogatni és ujjazni őt. Megszívom csiklóját, aztán egyszer-egyszer kicsit meg is karistolom fogaimmal. Érzem már, hogy nincs sok hátra neki. Ujjaimat kihúzom belőle és felváltom a nyelvemmel, amit hüvelyébe dugok és úgy mozgatom benne a nyelvemet tovább körkörösen.
Magam sem tudom, meddig csinálom ezt, de már tudom, hogy itt lesz az ideje befejezni, ekkor pedig kihúzom a nyelvemet belőle és ujjaimat csiklójára helyezem, amin hevesen elkezdem mozgatni azokat. Én magam közben felállok és a mellét találom meg újra, amit élvezettel csókolgatok, harapdálok újra. Érzem, hogy nincs sok hátra, én pedig egy pillanatra sem állok le, és fel-felpillantok rá, hogy láthassam közben az arcát. Bármelyik pillanatban…


Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyHétf. Jan. 21, 2019 8:11 pm


Ned&Daisy
"Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard."
+18 Ahogyan kényeztet, attól teljesen kész vagyok. Apró nyögésekkel reagálok az érintésére, és a játékára a melleimen. Közben a vizes hajába túrok, és viszonzom az édes csókjait. Közben kicsit hozzá dörgölöm a vizes testem, és anyám, imádom ezt az érzést! Őt is! Egyszerűen teljesen kikészít, de egyben fel is villanyoz ő és a jelenléte, az érintése… Teljesen magával ragad a pillanat, és az érintései, és mire észbe kapnék, már háttal neki vagyok, a vizes csempének támasztva, az ujjai pedig gyakorlott mozdulatokkal kényeztetnek odalent. Amikor a kezembe adja a férfiasságát, nekiállok kényeztetni őt, és közben a másik kezemmel a csempének támaszkodom. Szóval nekem is dolgoznom kell? Hm, meg is kapja.
- Vettem a célzást. – válaszolom mosolyogva, miközben az ajkaimba harapok, elfojtva egy kéjes nyögést, nem sok sikerrel. Hihetetlen mire képes csupán két ujjával… Bár ezen minek csodálkozni, hiszen tapasztaltam, hogy más testrészével is az egekbe képes röpíteni.
A nyögéseink visszhangoznak az egész fürdőszobában, és ezt még a víz csobogása sem tudja tompítani. Megfordulok, remegő lábakkal, majd ismét elveszek igéző kék szemeiben, majd végigsimítok az arcán, és újabb csókot adok neki. Az ajkai után a nyakát, majd a mellkasát, és végül a hasa mentén haladok lefelé csókokkal, egészen, amíg el nem érem a merev péniszét. Letérdelek elé, és megmarkolom azt, majd finoman végignyalok rajta, utána pedig egy csókot nyomok a makkjára, aztán finoman szopni kezdem. Élvezem, hogy ennyire a hatásom alá került. Egyszerűen fantasztikus, egy igazi istennőnek érzem magam. Felpillantok rá, és szerintem a tekintetemből tudja, hogy így is érzek. Hatalom! Egyszerűen imádom! Ahogyan nyög, tőlem, az számomra is maga az afrodiziákum, és bár eddig is nedves voltam, most még inkább érzem, ahogyan az ölem lüktet a hangjától, és a tekintetétől, ahogyan szétesik miattam. Miattam! Erre vártam hónapok óta! Rá vártam, és most ezen a tökéletes, erotikus estén minden buja vágyam ki is élhetem vele. Ki tudja, holnap tiszta fejjel hogyan gondolkodik majd, most kell kiélnem magam, és ki is fogom. Minden ki akarok próbálni vele, amit az eddigi pasijaimmal nem tudtam. Csak remélni tudom, hogy ő is benne lesz. De hát pasiból van, miért ne lenne?
A nyelvemmel körözni kezdtem a férfiasságán, majd ismét bekaptam, és finoman szopni kezdtem, közben az egyik kezemmel csavargatni kezdtem rajta a bőrt, míg a másikkal a hasfalán támasztottam meg magam. Egészen addig kényeztettem őt, amíg meg nem éreztem az ismerős sós folyadékot a számban. Diadalittasan felnéztem rá, még térdelve, majd megnyaltam az ajkaim, egy buja mosoly keretén belül.
- Most pedig térdre szépfiú. Te jössz. – mosolyodtam rá, de előtte még megcsókoltam. – Sikítani akarok. – suttogtam a fülébe, majd picit bele is haraptam.
 ~ ~Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyKedd Dec. 25, 2018 2:41 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Látom rajta a meglepettséget, nem sokkal később pedig a beletörődést. Én ezt a két lelkiállapotot nyugodtan előtte állva vártam végig, csendben révedbe a tekintetébe. Vannak fura perverzségeim, aláírom, ezt pedig meg is tapasztalhatja Daisy. Ő jön hozzám mindig, ő akart engem megszerezni, hát tessék. Megkap engem, de biztos lehet benne, hogy az egész csomagot kapja. Szerencséjére nem vagyok olyan, mint egyesek, akik már-már bottal verik a nőt, mert az okoz nekik örömöt. Én csak az élvezetet szeretem látni a másik arcán, akárhogyan is sikerül azt odacsalni. Én már megtettem a magam részéről, most kíváncsi vagyok, ő maga képes lesz-e rá.
Bemutatót viszont annál kevésbé sikerül előcsalnom belőle, amit kapok az pedig vajmi kevés. Hát úgy néz ki, nekem kell ismételten a kezeim közé vennem az irányítást. Csókját viszonzom, ahogy képes vagyok rá, közben hátát-fenekét simogatom, ahogy érem.
A csókot követően lentebb hajolok a melléig, és bimbójával kezdek el játszadozni. Nyalogatom, csókolgatom, szívogatom és meg-megharapom. Mindeközben kezemmel odalent simogatom, habár nem a nőiességét, hanem a combját, annak is belső felét, minél közelebb azon pontjához. Csak hogy még inkább beindítsam. Bár nem kell sok, így is érzem, milyen nedves, és nem a zuhany miatt.
Áttérek a másik mellére, amit hasonló figyelemben részesítek. Végül nyakára csókolok rá, és elkezdem Daisyt megfordítani, hogy háttal lehessen nekem. Férfiasságomat hol a hátához, hol a fenekéhez dörgölöm. Lábfejemmel kicsit széjjelebb tárom az ő lábait, hogy hátulról, a feneke alól érhessek el hüvelyéhez, ahová először csak egyik ujjamat helyezem bele és kezdem el mozgatni. Nyakát-fülét csókolgatom, még egy ujjamat belé vezetem, és kicsit arrébb lépek, hogy kezét megfogva azt merev férfiasságomra vezethessem. Egyik kezemmel folytatom az ujjazását, míg másikkal mellét kezdem el markolászni. Sokan szeretni szokták ezt a helyzetet, azon leszek csak meglepve, ha Daisy bírni fogja ezt állva, vagy nekem kell megtartanom őt már a vége felé közeledve.


Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzer. Dec. 12, 2018 7:13 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
- Úgy lesz. – válaszolom neki mosolyogva. Azonban eszem ágában sem volt vele megosztani az aggodalmaim. Nem most, ebben a tökéletes pillanatban és estén.  Amikor utánam jön és a választás elé állít, elmosolyodom.
- Legyen zuhany. – jelentem ki, majd látom, hogy megnyissa a csapot. Amikor a fenekembe markol elégedetten rá mosolyodom, majd viszonzom édes csókjait. Annyira vágyom rá újra! Hihetetlen milyen hatással van rám ez a férfi! Amikor a hasamhoz nyomja az álló férfiasságot, újabb nyögés érkezik a számból. Nem kell sokáig csinálnia, mert már meggyőzött! Nem mintha lett volna más opció! Aztán jönnek a kérdései, én pedig csak pislogok magam elé. mégis hogyan kérdezhet ilyet? Szégyellje magát! Mutassa meg neki a hóhér! Bármennyire is beindulok a gondolattól, hogy megmutatom neki, nem teszem meg.
- Nem. – mondom komolyan, és elég csúnyán nézek rá. Már csak az kell, hogy az egója még nagyobbra nőjön. Természetesen beletrafált, mert sok álmatlan éjszakán gondoltam rá AZ közben. Ez természetes, és az eddigi viselkedésemből, hogy mennyire oda vagyok érte, adja magát. Aztán rájövök, talán nem ártana vele játszadoznom egy kicsit. Végülis végre az enyém lett, nehogy már a prűdségem miatt elveszítsem őt megint. Nem beszélve arról, hogy meg is kell tartanom őt valahogy. Nem akarok csupán egyéjszakás kaland lenni. Azt meg végképp nem akarom, hogy azt higgye, hogy azért feküdtem le vele, mert megmentett. Azért tényleg hálás vagyok, de sosem alacsonyodnék le ilyen szintre. Azért vagyok vele, mert vonzódom hozzá, akarom őt, ennyi. Legalábbis remélem, hogy így van. Annyi minden történt velem, hogy már azt sem tudom ki vagyok. Nemhogy, mit teszek. Szánalmas, tudom.
- Na jó, volt pár éjszaka. – adom meg magam, és zavartan lehajtom a fejem. Nem akarok most a szép szemeibe nézni, mert bizonyára fülig pirultam.
Megmutatni viszont nem volt erőm. Annyira intim az egész, és mégis amikor a szemébe néztem úgy éreztem mellette nem kell semmit szégyellnem. Megtehetek vele bármit, nem fog kinevetni. A falnak támaszkodom, majd kisebb terpeszben végigsimítok a nedves nőiességemen. Egy pillanatra felnyögök, és közben nem eresztem a tekintetemmel Nedet. Elveszek benne.
- Azt akarom, hogy te csináld. – csúszik ki a számon, és várom, hogy mit lép erre. Tényleg intim ez a helyzet, de sokkal jobban élvezném az ő kezét, és ujjait ott, ahol most az enyém van. Aztán persze más testrészét is. Vajon képes leszek betelni vele valaha is?
Odasétálok hozzá, és hozzábújok, majd megcsókolom. Akarom őt! Ahogyan a testén végigcsorog a víz, csak még jobban. Szent ég! Mégis miféle viking istenség ez a pasi? Tényleg nem tudok vele betelni.
~   ~Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzomb. Szept. 29, 2018 12:23 amDaisy & Ned
Valami idézet helye


- Rendben van, mondjuk azt, hogy elhiszem. Ha viszont bármi gond van, ne habozz elmondani – kötöm a lelkére, ahogy csak tudom. Nem értem én magam sem, miért foglalkozok vele többet, mint bárki más nővel, aki a közelembe kerül. Talán az elég lenne hozzá, hogy ahelyett, hogy sorsára hagytam, inkább magamhoz vettem és befoltoztam a sebeit? Legalábbis a fizikait, a mentálisakkal nem sok mindent tudtam kezdeni. Tudok én beszélni, ha akarok és kiszedni bizonyos dolgokat az emberekből, de ha valaki ilyen mélyre eltemeti az érzéseit… nos, a pszichológusoknak is legyen már valami kis haszna, nem?
A kérdésemre elmosolyodik, és látszólag meg is érti, miért teszem fel ezt a kérdést neki. A védekezés nem különösebben fordult meg egyikünk fejében sem az elmúlt néhány percben, pedig igazán kellett volna. Mégis, az hogy ilyen régen voltam már én is nővel, valószínűleg elég sokat tett a latba. Túlságosan vágytam már arra, hogy újra valakivel együtt élhessem át ezeket a gyönyöröket, és amit most az előbb kaptam és adtam Daisynek… nos, az túlmutatott sok képzelgésemen, mondjuk úgy.
Kicsit rezdülök csak meg, mikor újra férfiasságomra siklik a keze, de ez annak köszönhető, hogy nem is olyan rég még milyen élvezetekben lehetett részem. Ettől függetlenül akárhogy is nézem, megmozdult odalent is, aminek meg kellett. Nehéz is lenne, ha nem így lenne, hisz egy gyönyörű meztelen nő ül éppen az ölemben, aki másra sem vágyik, minthogy örömet okozzak neki, ő pedig nekem. Már a gondolat is elég izgató, hát még ezt átélni.
Figyelem távolodó alakját, a formákat és idomokat az utolsó pillanatig kiélvezve. Aztán én magam is felállok a helyemről és elindulok utána, lecsukva magam mögött a lámpát.
Mellé sétálok és finoman simítok végig az oldalán, majd nyomok egy lágy csókot a nyakára. – Zuhanyozni szeretnél, vagy inkább a kádat válasszuk? – a kettő végül is nincs messze egymástól, egy fallal van leginkább elhatárolva a kettő, attól függően nekem is melyikhez van inkább kedvem.
Attól függően, hogy választ-e valamit teszem meg a következő lépéseimet. Ha zuhanyzást választja, azt a csapot nyitom meg, miután odavezettem, a másik esetben pedig a kádat kezdem el kiengedni. Ha nekem kellene választani, én inkább a zuhanyzást választanám most így hirtelenjében.
Így hát vagy a zuhanyrózsa alatt állva, vagy még a kád mellett pihenve fordítom magamhoz teljes testével Daisyt és simítok végig fenekén, majd markolok bele. Finom, mégis szenvedélyes csókot lehelek ajkaira, kellemesen hosszúra nyújtva el a pillanatot, ahogy férfiasságomat is hasához nyomom. Csak hogy ő maga is kicsit beindulhasson.
A csókot követően derekára csúsztatom tenyereimet. Kicsit oldalra döntöm a fejemet. – Mondd csak… nyúltál magadhoz az elmúlt hónapban, azt képzelve, hogy mit is fogok majd tenni veled, ha egyszer valamikor majd talán beadom a derekamat? – teszem fel a kérdést, ahogy kicsit végigtekintek rajta és aztán újra fel a szemeibe. – Ha igen, megmutathatnád, hogy csináltad – vigyorodom el, úgy várva a válaszát. - Közben azt is kifejthetnéd, mikre gondoltál közben - teszem hozzá még mellékesen, kíváncsian figyelve a vonásait.Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyCsüt. Szept. 27, 2018 8:31 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Sajnos meglátszott rajtam a pillanatnyi komorságom, és ezt ő is észrevette rajtam. Rá is kérdez, én pedig nem is tudom mit mondhatnék. Az igazat viszont biztosan nem. Mégis hogyan tehetném? Nem akarom megbántani őt. Aztán eszembe jut, hogy, ha megmentett, mégsem lehet rossz ember. Mások ott hagytak volna elvérezni, és még bűnözői múlttal sem kéne rendelkezniük. Ned pedig megmentett, és legyen bármilyen munkája, én ezért örökre hálás lesek neki. Figyelem a vonásait, miközben aggódva néz rám, majd megsimítom az arcát. Annyira tökéletes arca van, órákig képes lennék nézni őt, de félő kicsit őrültnek tartana. Nem mintha, józanul viselkedtem volna, mióta találkoztunk. Ha egy vak randin találkozna a régi énemmel, rá sem ismerne. Teljesen megváltoztam, és ezt mindenki látja. A barátaim, a családom, és lassan felé is kimutatom, hogy bizony vannak gondjaim. Nem szeretném, ha tudna minden démonomról, inkább csak hagyjon felejteni, had legyek vele és élvezzem a vele töltött időt.
- Semmi baj, csak elbambultam. – mosolyodom rá, ezzel az üres és olcsó kifogással. Amikor a fogamzás gátlóra kérdez rá, elmosolyodom ismét. Végül is jogos a kérdése. Aranyos, hogy így aggódik a kérdése miatt. Legalább tapintatos. Hol volt eddig ez a férfi az életemből?  
- Szedek gyógyszert, nincs semmi baj. – mosolyodom el újra, majd megcsókolom őt, hosszan.
- Szóval annyiszor lehetek a tiéd, akárhányszor csak szeretnéd. – suttogom a füleibe, majd picit rá is harapok.
- Ahogyan akarod. – teszem hozzá, majd a nyakát kezdem el csókolni, és közben a férfiasságán végigsimítok az egyik kezemmel.
- Ha utánam jössz, ezt véghez is viheted. – kacsintok egyet rá majd lepattanok róla, és kuncogva a fürdőbe sietek. Komolyan orvos kéne nekem, mert erősen hangulatingadozásaim vannak, de mégis mit tehettem volna? Maradjak komoly? Nem lenne helyes neki kiönteni a lelki szennyesem, éppen elég csoda, hogy elviselt engem eddig. Az meg, hogy lefeküdtünk már nem tudom milyen mércével mérhető. Létezik a csodánál magasabb rendű dolog? A fürdőbe érve elkap az izgalom.
Hát ez jó móka lesz. Hirtelen el is felejtettem az előbbi komor gondolataim. Csak a jelen számít, másom nincs. Annyira izgat, vajon miféleképpen fog magáévá tenni. A tükörben találkozom a tekintetemmel, ami szinte csillog az izgalomtól, és a boldogságtól. Tényleg nem érdekel mivel keresi a kenyerét, a lényeg, hogy ennyi hét után végre boldog vagyok, és vele vagyok az. Most tényleg nem érdekel más. Gyorsan megnyitom a zuhanyt, majd bemegyek alá, és hagyom, hogy a meleg zuhany kényeztessen. Hm, annyira jól esik, de Neddel még jobb lenne. Remélem nem hoztam rá a frászt a mélázásommal. Néha hajlamos vagyok túlságosan is kimutatni az érzéseim. Lehet, hogy elszúrtam? Nagyon remélem, hogy nem.Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzomb. Szept. 15, 2018 9:37 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Egyikünknek sem kell túl sok, hogy újra átlendülhessünk ezen a ponton. Én magam is elég hangosan élvezek el, de szerencsére Daisy sem most kezdett el pironkodni. – Hmm… szóval akkor nem csak egyszeri alkalomnak szántad ezt – felelem neki a csók után, kicsit megnyalva az ajkaimat. Pár pillanatig egész egyszerűen csak a szemeibe nézek. – Reméltem is – fejezem be a gondolatomat. Fogalmam sincs erre a kis időre azt gondolta vajon, hogy én vele ellentétben annak szántam és most meg körülbelül mehet is haza. Egyáltalán nem, ha rajtam múlik, innen ma nem mozdul ki, ezt megígérhetem. Persze vannak olyan dolgok, amik miatt mégis muszáj lenne megszegnem ezt az ígéretemet, de aligha hiszem, hogy ezekre sor kerülne.
- Na azért! – nevetek fel, majd nyomok még egy röpke csókot az ajkaira. Látom, hogy egy halvány pillanatra teljesen elbambul és beleréved a tekintetembe. Aztán mintha valami rosszat tettem, vagy mondtam volna, egész egyszerűen csak felpattan és az ablakhoz sétál. Na, most jut csak eszembe, hogy ezek után szép lesz majd még a takarítás. Nem baj az. Ha ezzel jár, hát ezzel jár. Nem ezen fogok fennakadni.
Nézem őt pár pillanatig, majd azt is, ahogy megint egy hirtelen hangulatváltozást követően néhány másodperc múlva már megint az ölemben van. – Örülnék neki, de Daisy. Mi volt ez az előbb? – kérdezem tőle, miután már a második vagy harmadik csók után sikerül egy kicsit elszakadnom tőle. – Remélem minden rendben van – ahogy mondtam, tényleg törődök vele valamilyen szinten. Ezt az előbbit pedig tényleg nem tudom mire vélni. Egyszer még mámortól ittasan csókolgat, simogat, a következőben egyszerűen csak felpattan, kibámul az ablakon, majd újra vissza a legelső csókolgatós-simogatós szcenárióba. Nem tudom ezt most összerakni, akármennyire is próbálom.
Kicsit később már másik kérdést teszek fel neki. – Muszáj megkérdeznem, Daisy, akármennyire is kedvellek, ezt meg kell értened. Szedsz valami gyógyszert? És most őszintén válaszolj, ha kérhetlek. Szerintem egyikünk sem különösebben örülne neki, ha ebből a mostaniból esetleg valami kis komplikáció alakulna – kérdezem tőle komolyan, továbbra is simogatva hol a combját, hol a hátát. Nincs abból baj, ha nem szedett semmit, mert van esemény utáni tabletta is, de érthető szerintem az aggodalmam. A szokásos védekezésre fittyet hányva estünk egymásnak és ráadásul benne is mentem el. Ha pedig szed valamit, az annál jobb. Lássuk be, ez nem vicctéma. – Egyébként nem kételkedés céljából kérdezem ezt, szerintem van annyi eszed, hogy szedj valamit és úgy csinálj velem ilyesmit ennyire szabadon és gondolkodás nélkül, de nem lehet az ember elég óvatos ilyen téren – mosolyodom el, kicsit próbálva még oldani a helyzetet, mielőtt azt hinné, valami buta libának tartom. Még egy apró csókot is nyomok ajkaira, ha nem húzódik el tőlem.Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzomb. Szept. 15, 2018 9:00 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # - Reméltem, hogy szeretni fogod, ha bennem vagy. – kuncogom el magam, de nem sokáig, mert ahogyan vissza ereszkedem rá, ismét felnyögök. Mikor simogat, ahogyan megérint, ehhez foghatót még nem éreztem sosem.
Hihetetlen ez a férfi! Mikor azt mondja, ő is így érez, egy pillanatra elérzékenyülök, de nem mutatom felé, inkább visszacsókolom őt.  Annyira édes, és imádni való! Hihetetlen! Egyre jobban mozogni kezdek rajta, ő pedig alulról szintén. A vágy, az illata, a hangja, a nyögései, mind annyira impulzívan hatnak rám, hogy már szinte alig látok. Amint kimondja, hogy nem bírja tovább, szinte érzem, hogy hamarosan én is elmegyek. Ahogyan a fülem harapdálja, attól teljesen kikészülök. Finom borzongás fut végig a hátamon a harapása után, és közben a hajába túrok a vágytól. Aztán az ujjai is elkalandoznak, én pedig kishíján felsikítok. Hihetetlen! Ő is szaporábban kezdi el venni a levegőt, akárcsak én. Egyre jobban és jobban kezdek el mozogni rajta, egészen addig, amíg el nem kiálltja magát, én pedig nem sokkal utána követem őt. Nem szokásom gyorsan elmenni, de ez most túl intenzív volt, vele is minden túlságosan az számomra. Vegyük csak a megismerkedésünk napját. Nem éppen szokványos, nem igaz?
Miután már kapok levegőt hozzá bújok, és ahogyan simogat, attól melegség önt el. Nem tudom elképzelni, ez az édes férfi, mégis hogyan lehet bűnöző. Velem annyira kedves, és törődő, ráadásul állatbarát is. Egyszerűen fel nem tudom fogni…
Most is humorizál, én pedig elmosolyodom.
- Igen, egy idióta voltál. – nevetek fel. – De sebaj, bepótoljuk. – mosolyodom el, majd finoman megcsókolom.
- Dehogy volt kellemetlen! Imádtam minden percét. – mosolygom rá, és elveszek a tekintetében. Nagyon zavaros nekem az egész, de nem akarok most belemenni az érzéseimbe. Túl ijesztők. Annyi megválaszolatlan kérdésem van, és mind vele, vagy éppen az érzéseimmel kapcsolatos irányába, hiszen ez a férfi kifordított önmagamból. Azelőtt sosem környékeztem volna meg egyetlen férfit sem ennyire intenzíven. Minek? Feminista elveim voltak, mondván jön a következő, mind egyforma disznó. Ki kell őket használni arra az egy dologra, amire jók, és ennyi. Most pedig itt fekszem egy bűnöző karjaiban, és félek, rohamosan közeledek affelé, hogy belé szeressek. Nem hiszem, hogy ez normális lenne. Egy pillanat az egész, amíg elbambulok, majd zavartan kimászom az öleléséből. Az ablakhoz megyek, és merengek el, majd visszafordulok felé, miközben még mindig az ágyban van, és engem néz aggódva.
- Mit szólnál egy kis zuhanyhoz együtt, hm? – mosolyodom el, majd az ágynak azon feléről, ahol ő fekszik leülök mellé, és megsimítom az arcát. Ráülök lovagló ülésben, és az orrom az övéhez dörgölöm, majd megcsókolom. Annyira jó őt csókolni! Vele minden jó. Már csak az a kérdés lelkileg meddig bírom én ezt ki. Nem akarok merengeni, sem búslakodni, egyszerűen csak Vele akarok lenni, ennyi. Közben a csókjaink ismét elmélyülnek, és egyre hevesebbé vállnak. Annyira kívánom, már megint! A testem ismét az övéhez simul, ahogyan a feje mellett megtámaszkodom, egyszerűen varázslatos!
- Már, ha eljutunk odáig. – teszem hozzá két csók között.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzomb. Szept. 15, 2018 6:01 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Rég láttam már ilyet egy nőben. Mármint, hogy ennyire fel lenne izgulva arra, akármit is csinálok vagy mondok. De meg merem azt is kockáztatni, hogy még nem is volt ilyenre példa. Volt már egypár partnerem, ehhez kétség sem fér, de egyiknél sem láttam még ilyesmit, mint amit Daisynél. Mekkora egy barom voltam, hogy eddig kínoztam őt is. Most realizálom csak, hogy mennyi mindent kihagytam, hogy ezt az egy hónapot (vagy legalábbis mióta felépült) mégis milyen módokon tölthettük volna el. Késő bánat ez már csupán, és inkább arra próbálok hajtani, hogy a lehető legtöbbet kihozzam az együttlétünkből. Lehetőleg azért, hogy ebből több is lehessen, nem csak egyetlen alkalom. Az biztos, hogy ezek után már hiányozna, pedig még nem is éreztem magamat benne. De aki így képes bánni a szájával és ujjaival… Na mindegy, a lényeg, hogy kevés esélyt látok rá, hogy ennek a potenciális folytatása kevésbé lenne élvezetes.
Akármennyire is vágyom a következő szintre lépést, most még kicsit kínzom mindkettőnket. Élvezem, hogy minden érintésemre így reagál. Mikor végigsimítok nedves csiklóján, ahogy később makkomat simogatom hozzá és ahogy melleivel játszadozok.
Elmosolyodom, ahogy nyögdécselve válaszol a burkolt kérdésemre. Szóval bárhová, mi? Majd azt még meglátjuk. Egyelőre szerencséjére most nem vágyok másra, minthogy azon a bizonyos helyen legyek benne, ami olyan nedves jelenleg.
Hátamra dőlök és őt is magamra segítem. Kellemesen bizsergető érzés járja át az egész testemet, ahogy rajtam helyezkedik. Férfiasságomra markol rá, és kicsit simogatja azt, míg a másikat támasztéknak használja. Mikor látom nála az egyfajta kérlelést, akkor veszem a lapot és én magam is ráfogok a férfiasságomra és kicsit ingerelve még mindkettőnket nem először merülök el benne, hanem kicsit simogatom még a makkomat a hüvelye bejáratához. De aztán megunom ezt, és hagyom, hogy elfoglalja az őt megillető helyet rajtam.
Arcát és a kettőnk találkozását figyelem felváltva, ahogyan egyre inkább elmerülök benne. Jó mély levegőt veszek az orromon keresztül, és ott is tartom, míg teljesen rám nem ereszkedik, és csak akkor fújom ki azt. Élvezettel figyelem, ahogy a bimbójával kezd el játszadozni. – Ezt már szeretem – sóhajtom ki akarva-akaratlan. Értem én ezt az egész mostani helyzetre, meg ahogy magához ér. Van abban valami különösen élvezetes, ahogy valaki ennyire felizgult állapotban nem rest magához nyúlni és az élvezetek felé harcolni magát. Ahogy a kezemet felvezeti a felsőtestére, én magam is hasonló élvezetekben részesítem őt. Hozzáértően masszírozgatom a mellét, illetve utána a bimbóját csavargatom, húzgálom kicsit, próbálva minél inkább az orgazmus felé lökni őt – újra.
Sóhajtozom, és párszor rekedtesen nyögök, ahogy először még irdatlan lassan mozog rajtam, de később fokozni kezdi a tempót és a csípőjét is még körkörösen mozgatni kezdi. – Daisy... – sóhajtom-nyögöm a nevét, ahogy egyre inkább lök engem is az élvezetek felé. Látom rajta is, mikor végre rám tekint, hogy mennyire elveszi az eszét ez az együttlét. Elmosolyodom, mikor a szándékát megpillantom, ahogy lehajol hozzám és csókra invitál. Viszonzom azt, ahogy csak bírom, nyelvemmel mohón törve utat a szájába, közben egyik kezem továbbra is mellein van, csak már azóta a másik bimbójával játszadozom. A másik pedig fenekét markolássza, néha-néha meg is paskolva azt. – Én is így érzek – felelem neki, és egy pillanatig állom is a tekintetét, de utána újra csókcsatába hívom őt.
Most már mindkét kezemet a csípőjére teszem és én magam is elkezdem a csípőmet a mozgatni. A csókok már-már képtelenségnek tűnnek ezekben a pillanatokban, én mégis néha-néha hol az ajkára, hol a nyakára, hol a vállaira adok egyet-egyet, ahogy egyre inkább elveszek benne. – Nem bírom már sokáig, Daisy – sóhajtom fülébe, mielőtt fülcimpájára ráharapnék és kicsit ízlelgetném azt.
Ő nem tudom, hogyan áll a saját élvezetével, mindenesetre besegítek neki. Egyik kezemet elvonom csípőjéről és a csiklóját találom meg ujjaimmal, amit a helyzetből adódóan próbálok meg ingerelni.
Néhány perc, néhány pillanat, én magam sem tudom melyik a helyénvaló, de érzem, hogy már nincs tovább. Próbáltam türtőztetni magamat, amennyire tudtam, de a testem hirtelenszerűen feszül meg. – Ó, bassza meg! – szalad ki belőlem az orgazmus pillanatában. Forrón és sűrűn engedem el magamat Daisyben még magamat is meglepve, milyen hosszasan. Nem is hagyom lemászni magamról, míg az utolsó ondócseppektől meg nem szabadulok. Nem különösebben érdekelt most a megszokott védekezés, de ez csak a helyzetből adódik. Egyébként nagyon kétlem, hogy Daisy is arra vágyna, hogy ebből bármi gond legyen. De ezen ráérünk kicsit később aggodalmaskodni. Nem tudom pontosan, hogy Daisy előttem, vagy utánam, esetleg pont velem együtt jutott el a csúcsra, de őt figyelve biztosra veszem, hogy megtörtént.
Levegőt még mindig alig kapok, addig csak hagyom őt elterülni rajtam, háta-feneke vonalát simogatva, vállaira adva pár apró csókot. – Na jó… most már aláírom… egy idióta voltam… tehát így ezek után… - nyögöm ki valahogy ezeket a szavakat, de szerintem bele is telt egy fél percbe, mire a végére értem, annyira próbálom még rendezni a légzésemet. Teljesen megizzadtam, és ilyen kielégülten sem éreztem már magamat egy ideje.
- Remélem neked sem volt egy kellemetlen élmény ez – mosolyodom el, ahogy kicsit felemelem a fejét – ha ő nem tette volna meg – és a szemébe nézek a mondandómat megelőzően.
Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptySzomb. Szept. 15, 2018 5:01 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 Ha ezt tudom, korábban megadom magam“ mondat eléggé beégett a tudatomba. Annyira élveztem az egészet! Azonban, ahogyan említettem, érezni akarom őt magamban, mégsem akarok kapkodni, és türelmetlen kislányként mindent elrontani. Hagyom, hogy simogasson, figyeljen a szép szemeivel, és kiélvezzen. Tánc közben figyelem, ahogyan végigsimít a férfiasságán, és ezzel egyáltalán nem könnyíti meg a dolgaim. A kijelentése meg végképp nem. Pimasz vigyorral az ajkaimon mosolyodom el a megjegyzésén, hogy ő játszana magával, míg én táncolok neki. Nem is rossz ötlet, bár kétlem, hogy sokáig bírnám, hogy ne ugorjak rá azonnal.
Mikor véget ér a táncom, megcsókolom, de amit előtte mond, ismét megmosolyogtat. A tekintetem a férfiassága felé emelem, és ismét az ajkaimba harapok a látványtól. Annyira nagy! Sosem voltam annak a híve, hogy egy pasit a farok mérte alapján ítéljek meg. A lényeg, hogy az illető jól használja. Tudom sok nő nem így van vele, de én más voltam. Ez van. Az ember többet ér, mint a nagy farok, meg jó bankszámla. Ez utóbbi is ritka, hogy nem számít. A világunk romlott lett... Visszatérve a gondolataimból Ned férfiasságát nézem.  Alig vártam, hogy bennem legyen! De ezt már említettem.
- Nagyon is készen állasz. – harapok az ajkaimba. – Alig várom, hogy érezzem. – mondom kissé rekedtes hangon.
Oldalra feküdtünk ezután, majd mikor a kezével végigsimít a nedves csiklómon, a nyakába temetem az arcom. Aztán az újabb sokk, a makkját érinti oda, én pedig automatikusan megszorítom a párnát. Ez kész ember kínzás! Aztán jönnek a melleim, az előbbi makkjával együtt, és végem... nyögdécselek, a hajába túrok közben, és a vágy már szinte kínná válik. Tudom, mit csinál, ezt hívják késleltetett élvezetnek, azt hiszem, de nekem elegem lesz belőle. Holott imádok vele lenni.
- Igen, bárhová beteheted. – csúszik ki a számon, és egészen másképp hangzik, mint amire gondoltam. Fene, így máshová is szabad utat adtam neki. Végül is, ezen már régen túl vagyunk, olyan férfire akadtam, akinek bármit megengedek az ágyban.
Aztán szerencsére kezdeményez, én pedig azonnal ráfekszem. Picit feljebb csúszom a hasán, és adok még egy csókot az ajkaiira, majd rámosolygok. Ezután lejjebb csusszanok, a két lábammal a csípője mellé térdelek, és megmarkolom az egyik kezemmel a férfiasságát. Uram atyám, de kemény! A másik kezemmel pedig mellette támaszkodom meg. Aztán elengedem a férfiasságát, hagyom, hogy ő fogja meg, és irányítsa a hüvelyem bejáratához. Szépen lassan ereszkedek rá, kiélvezve az összes centijét, és közben az ajkaimba harapva nyögök egyet. Uram atyám ez nagyobb, mint gondoltam! Felülök, és lassan kezdek el mozogni rajta. Közben az egyik kezemmel megtámaszkodom a combján, magam mögött, a másikkal a pedig a melleimre markolok és csavargatni kezdem a bimbóm. Annyira jól játszott velük az este, hogy szinte már hiányzik. Odavezetem az egyik kezét a másikra, majd elengedem a kezem arról, amin ott van, és a hajamba túrok. Annyira melegem van!
- Istenem. – nyögdécseltem, miközben érzem ezt a hihetetlen érzést, ahogyan kitölt. Egy ideig még kínzó lassúsággal mozgom rajta. Lehunyom a szemem, és csak élvezem ezt a hihetetlen érzést, amit nyújt nekem. Közben a csípőmmel kisebb köröket írok le, fokozva a vágyat. Le akarok nézni rá, látni az arcát, mit okozok neki, és bár tudom, teljesen kikészít majd, megteszem. A tekintete, az arca, egyszerűen letaglóz. Élvez engem! Végre! Mióta vágyom erre! Rá… A férfire, akiért hetek óta oda vagyok, és aki miatt álmatlan éjszakáim vannak. Mégis boldogabb nem is lehetnék…Lehajolok hozzá, megtámaszkodva a feje mellett, és finoman megcsókolom őt.
- Annyira jó veled. – suttogom az ajkaiba a csók után, és közben elveszek kék szemeiben. Egyszerűen boldog vagyok! Félő, hogy ezek után, mennyire jó ő nekem, még nehezebben fogok tőle tudni elválni, ha eljön az ideje, de most nem akarok erre gondolni, csak élvezni vele a pillanatot.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyPént. Aug. 31, 2018 6:17 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Vadító látni, hogy mennyire élvezi ezt a helyzetet. Szeretem, mikor egy nő ilyen. Mikor ő maga is szereti ilyen élményekben részesíteni a másikat. Szinte már tépem a haját, annyira megőrjít, amit csinál, ahogy csinálja. Az a tekintet, ahogy közben engem figyel, még inkább tetézi. Jól tudom, hogy nem fogom már sokáig bírni, és azt is, hogy látni, érezni akarom, ahogy eljuttat a csúcsra. Golyóimmal kezd el játszadozni, én pedig úgy érzem, menten szétrobbanok. Nem is próbálom visszafogni magamat és habár nem nyögdécselek olyan intenzíven és gyakorta, mint Daisy az előbb, a sóhajaim mindent elárulnak. Meg ahogy a haját fogom és néha kicsit irányítom is a fejét ezzel együtt.
Hátravetem a fejemet, akárhányszor csak letolja a torkáig a farkamat, majd lassan húzza ki. Felszisszenek, ahogy a fogait is megérzem kicsit a férfiasságomra harapva. Ajóistenit neki! Rá is nézek eközben, bár egyáltalán nem azért, mert rossz lett volna. Inkább csak meglepődtem, mikor ezt csinálta. A kellemetlen érzést viszont bőségesen felváltja a mellé társuló élvezet. Így már nem is bánom, hogy csinálta. – Ebből azért ne csináljunk mindig rendszert – vigyorodom el halkan, rekedtesen nevetve. Már nem kell sok, ő is érzi ezt, valószínűleg pont ezért kezdi el inkább nyalogatni a merev testrészemet, és aztán csak elnyelni. Szépen lassan.
Gyorsítani kezd, én pedig egyre többször nyögök fel kicsit mélyen, és sóhajtozok. – Daisy! – ejtem ki a nevét is, ahogy egyre inkább érzem, hogy innen már nem lesz visszaút. Fejemet a párnába feszítem, ahogy erősen szorítom a haját, végül pedig el is érkezik. Testem megfeszül, csípőmet is megemelem közben és fején tartva a kezemet próbálok fogást találni, hogy ne szakadjak szét az élvezettől. Forrón és sűrűn lepem el a száját, már amennyire fér egyáltalán még bele. Érzem, hogy mekkora adaggal ajándékoztam meg őt, és figyelemmel is követem, ezt hogyan fogadja. Ahelyett, hogy undorkodna vagy bármi ilyesmi, helyette csak lenyeli és még incselkedően meg is nyalogatja az ajkait. Nem különösebben érdekel, hogy a többit pedig a lepedőbe keni. De azért tekintetemmel követem. Fölmászik hozzám, és ad egy csókot nekem.
Tartom a tekintetét és még a csók előtt válaszolok neki. – Ha ezt tudom, akkor lehet kicsit korábban megadtam volna magamat – jegyzem meg neki még mindig erősen lihegve, nem túl könnyen formálva a szavakat az oxigénhiány miatt. Ő sem segít azzal, amit csinál, hogy folyamatosan csókolgat. Bár nem bánom. A legkevésbé sem. Kicsit meg is feszülök a testemmel, mikor a férfiasságomat érinti meg. Elég érzékeny most még. Egy ilyen után ebben aligha van bármi meglepő is.
Bólintok párat, mikor azt mondja, kapok egy kis pihenőt. Milyen figyelmes! Hátra hajtom a fejemet és ahogy hozzám bújik, átkarolom és hasát simogatom. Mint ahogy ő az enyémet. Közben le-lenézek rá, hogy láthassam a formás alakját. Kicsit lentebb csúsztatom a kezeimet, de hátrébb is. Fenekére helyezem tenyeremet és ott is tartom. – Igen. Én is – jegyzem meg neki őszintén. Aligha tudnék mást állítani, elég csak azt figyelembe venni, milyen élvezeteket éltem át most miatta. – Fürdőben van egy pohár – jegyzem meg neki, aztán hagyom, hogy elmenjen. Figyelem távolodó alakját, majd hátrahajtom fejemet és kicsit kifújom magamat. Próbálom rendezni a légzésemet. De minden gondolatot kizárok a fejemből. Egyszerűen nincs hozzá se kedvem, se erőm. Csak élvezni akarom magamat, ahogy csak az lehetséges.
Érdeklődve figyelem, ahogy zenét indít és elkezd táncolni. Egek, ez a nő tényleg valami teljesen más, mint akikkel eddig volt dolgom. És valamiért ezt nagyon élvezem. – Kiélvezem én. De nem így gondoltam – jegyzem meg neki mosolyogva, közben végigsimítva a férfiasságomon. – Sokkal inkább, hogy közben érzékien ledobálod a ruháidat magadról, én pedig csak élvezem a helyzetet. Valahogy így is akár – közben mosolyogva egyszer-kétszer megrándítom a férfiasságomon lévő bőrt, szorosan fűzve tekintetemet az övébe.
Látom, hogy férfiasságomra pillant most is, meg később is, mikor már befeküdt mellém. – Úgy nézek ki, mint aki nem? – kérdezem tőle, mielőtt a nyakába csókolnék. Kicsit oldalra fordulok és végigsimítok oldalán, majd lábai közé téved be a kezem, ahol csiklóját érintem meg. – Nem sokat kell ügyködnöm, úgy érzem. Ezt szeretem – mosolyodom el, élvezve milyen nedves odalent máris. Közelebb húzódok hozzá, és férfiasságomra markolok rá. Így az oldalamon fekve vezetem oda csiklójához makkomat és játékosan simogatom oda, ezzel ingerelve mind a kettőnket.
Ajkaim lentebb találják meg a célpontjaikat. Újra melleit veszem kezelésbe, élvezettel tele nyalogatva meg a bimbóját, majd szívva meg azt jó erősen, már-már cuppantva eresztve ki a számból. Körkörösen nyalogatom, majd fogaimmal is kicsit megkaristolom. Közben persze odalent is még mindig nem hatolok belé, helyette csak kicsit kínzom magunkat.
Miután úgy érzem, elég figyelmet kapott a melle, felnézek rá. – Legközelebb azért remélem a melleid között is érezhetem majd magamat – teszem a megjegyzést, ahogy lentebb pillantok a formás halmokra és kőkemény bimbójára, amit az előbb ingerelgettem. Majd pedig kicsit elhúzom tőle a csípőmet és nyomok egy csókot az ajkaira. – Ha akarsz irányítani, itt a lehetőséged rá – mosolyodom el, és közben kicsit meg is noszogatom, ahogy fenekére csapok, majd húzni kezdeném őt magam felé. De csak kezdésnek teszem ezt, a többit ráhagyom, hogyan is akarja most ezt csinálni. Egy biztos: rossz élményekben aligha lesz részünk. És csak belegondolva, hogy milyen érzés lesz benne lenni… Nehéz nem felizgulni rá.
Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyHétf. Aug. 27, 2018 12:25 am
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # Ahogyan kérlel, az csak még inkább beindít. Én irányítok! De imádom ezt! Akarom ezt a férfit egy ideje, és most ő is engem, ez pedig mindennél jobban felvillanyoz. Amikor azt mondja „Baszki, Daisy. Ha ezt tudom előre“ Felvidulok, és még egy vigyort is ejtek felé. Hát most már magára vessen, hogy eddig nem kellettem neki, de aggodalomra semmi ok, bepótolom vele. Ezt meg is mondanám neki, de ahogyan kéri, nem állok le. Ahogyan hátraveti magát, mert nem bírja már, attól még inkább én érzem magam nyeregben. Ez az! Élvezd csak a szám! Szeretem, ha egy férfi közben a hajamba túr, van ebben valami bizalmat gerjesztő, legalábbis számomra, mert utálom, ha a hajamhoz nyúl bárki is. Ezért már ütöttem meg pasit, és nőt is, de ebbe most nem mennék bele, hiszen ilyenkor szabad, sőt el is várom. Egyre inkább szopom őt, és közben még a heréit is maszírozom picit, elérve az intenzitást. Aztán megtámaszkodok a kezemmel a combján, míg am ásikkal tovább csavarom a bőrt, és már gyorsítok is a tempóján. Egyre mélyebben nyomom le a torkomon, majd kínzó lassúsággal csúsztatom ki, az ajkaim között. Picit rá is harapok, mikor újra a számba veszem, és hallom, hogy felszisszen. Tetszik mi? Meghiszem azt. Egy kicsit abbahagyom a kényeztetést, majd újra végignyalok rajta, lassan, aztán pont ilyen lassúsággal kapom be, és kezdem el újra kényeztetni. Ezt még lejátszom vele párszor, mikor újra gyorsítani kezdek, egészen addig, amíg meg nem hallom a hangosabb nyögiseit, valamint nem érzem az ismerős sós folyadékot a számban. Vannak, akik rosszul lesznek tőle, de én lenyelem, és diadalmasan meg is nyalom a szám, miközben felnézek Ned szemeibe. A félrecsurgott kis spermát pedig a lepedőbe törlöm. Lehet kikapok érte, de nem igen érdekel. Ezután felmászok Neden, majd megcsókolom az ajkait.
- Szóval, ha ezt tudod előre... – incselkedem vele a szemeibe nézve, majd újra megcsókolom. Bizony! Finom vagy!
- Be kell pótolni az elvesztegetett időt. – teszem hozzá, és a farkán végigsimítok a kezemmel.
- Kapsz egy kis pihenőt, aztán folytatjuk vikingem. – vigyorgom rá, majd mellé fekszem, az egyik lábam átteszem az övén, és a fejem a mellkasára teszem, és ismét simogatni kezdem a hasát.
- Viccet félretéve, nagyon élveztem az elmúlt fél órát. – mosolyodom el, bár azt nem látja. Lassan látom, hogy készen áll újabb menetre, amin ismét csak mosolyogni tudok. A varázs kezeim nem hiába!
- Megyek iszom egy pohár vizet. – kelek fel mellőle, majd a fürdőbe megyek, megmosom az arcom, és iszom az egyik pohárból vizet. Aranyos.. kikészített nekem egy saját poharat meg fogkefét. Már van benne gyakorlata. Zaklatom egy ideje. Tényleg nem tudom miért, de már nem is érekel. Ha ilyen jó vele az orális szex, akkor a hüvelyi vajon milyen lehet? Teljesen lázba jövök a gondolattól, hogy milyen lesz őt magamban érezni. Akarom! Nagyon! Ki is megyek utána, vissza a hálóba, majd zenét kapcsolok.
- Mit is mondtál arról a táncról? – kérdezem pimasz vigyorral, majd pucéran táncolni kezdek. Enrique Iglesias - Ring my bells című száma szólal meg a telefonról.
- Élvezd ki. – kacsintok rá, miközben táncolok. Közben persze kicsit bóhóckodok is, ami nem éppen szexi, így leállok vele.
Amikor lejár a szám, visszamegyek az ágyba, odakúszom hozzá, majd odahajolok a mosolygós ajkaihoz, és megcsókolom őt hosszan, szenvedélyesen.
- Készen állsz a következő menetre? – kérdezem kuncogva, bár szemmel láthatóan igen, és oda sandítok a merev pénisz irányába. Hm, szívesen bekapnám megint, de nem most. Eljött az ideje, hogy megtapasztaljam azt, amiről lassan egy hónapja ábrándozom.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyVas. Aug. 26, 2018 10:46 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Kíváncsi lennék, hogy vajon most mi játszódhat le a fejében. Most, hogy végre engedtem neki. Hogy végre láthat úgy, ahogy a világra jöttem. Leszámítva azt az egy-két tetoválást, amit megtalálhat a testemen. Nem vittem túlzásba, mint sok ismerősöm, mert annyira nem vagyok hívük. De mit ne mondjak, egy-két emléket felidéznek a régmúltból, mikor még nem állt ilyen jól a szénám. Mint például az a hokimaszk a bal vállamon. Az első rablásomat egy ilyen maszkban hajtottuk vége még… idejét sem tudom, már mikor volt az. De minden részletét fel tudnám idézni. Na de ez egy téma egy másik napra.
Kívánsága számomra parancs, nem is kímélem az utolsó pillanatokban sem. Tetszik, hogy mennyire beleadja magát ebbe az egészbe. Egy pillanatra elgondolkozok rajta, hogy lehet csak rájátszik, ugyanakkor felpillantva az arcára, érezve a testének megrezdüléseit… nos, elég esélytelennek látom ezt. Lehet akármilyen jó színész, a teste bőven elárulja őt is. Alig értem hozzá még kint a nappaliban, már akkor éreztem, milyen hatással vagyok rá. Ez csak még inkább fokozódhatott benne.
Sejtem, mennyire nem ilyesmire számított, mikor és hogyha megkap engem. Hogy én fogok először vele foglalkozni és ilyen élvezetekben részesítem őt.
Ahogy eléri az orgazmus, érzem ám rajta, hogy mennyire intenzíven éli meg. Na ez már igen. Hát nem igazán bántam meg, hogy így hagytam őt átjutni a túlsó partra. Bár tekintve, hogy én is mennyire fel vagyok már izgulva, ő sem számíthat kevesebbre majd tőlem, ezt már most el tudom mondani. Pár csókot még élvezhet azon pontjára, majd hasát csókolgatom végig és fekszem le mellé, oldalamra fordulva és úgy nézve őt, várva, hogy kicsit összeszedje magát. Közben azért hasát is simogatom, újra végigtekintve az idomain és az egész testén.
Figyelem ahogy felül és megdicsér. Elmosolyodom azon, amit mond. – Örülök, hogy így gondolod – férfiasságomra irányul a tekintete és szinte látom megvillanni a szemében a vágyat újra. Figyelemmel kísérem, ahogy kicsit lentebb csúszik az ágyon, egyenesen a lábam közé. Élvezettel telve nyögök fel, ahogy elkezdi csavargatni a bőrt odalent.
Vágytól ittasan nézem, ahogy mint valami nyalóka, úgy nyal végig erekciómon, majd makkomon. – Ó, igen. Csináld még! – kérem őt, és utasítom is egyszerre. De inkább az előbbi. Figyelem őt, ahogy szép lassan elnyeli a férfiasságomat és elkezdi szopogatni. Pár rekedtes nyögést hallhat is közben kiszökni a torkomból. – Baszki, Daisy. Ha ezt tudom előre… - nem tudom befejezni, mert újra egy élvezettel teli sóhaj szakad ki belőlem. Figyelemmel kísérem minden mozdulatát, csak néha hajtva hátra a fejemet, mikor már annyira intenzív az egész. – Abba ne hagyd! – még nem járok a végénél, de ebben az iramban, meg elnézve, miket csinál… nem fog sok kelleni. Hajába markolok, és úgy segítem kicsit a mozgását, habár ezt sem teszem sokáig. Helyette csak tarkóját masszírozgatom, és hagyom, hogy ő munkálkodjon lent az ajkaival, nyelvével, szorgos ujjaival... Ezek után érzem csak aztán, hogy most tényleg ki fog szipolyozni ezzel – egy kis időre legalábbis biztos. Nem mostanában voltam már én sem mással, hiányzott már a női érintés valamilyen szinten. Daisy pedig… nos, most már rájöttem, hogy miből maradtam ki az elmúlt hónapban. Én idióta…Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyVas. Aug. 26, 2018 10:17 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # Végül enged a kérésemnek, és az ágyon kötök ki, ő pedig felettem. Nem mintha nagyon rossz dolgot kértem volna. Megigézve figyelem őt,miközben ez megtörténik.
- Igen, ahogy jónak érzed. – felelem nyögdécselve, és mikor kihúzza az ujjait belőlem, egy elégedetlen sóhajt hagyja el a szám.
Bár sejtem, hogy hamarosan folytatni fogja a kényeztetésem, valamilyen módon. Morzsolni kezdi a bimbóim, és szinte belém fojtja a csókjával a feltörő nyögésem. Hihetetlen ez a pasi komolyan! Közben az egyik kezemmel a férfiassága után nyúlok, és egészen addig kényeztetem, amíg lejjebb nem csúszik, és indul el csókokkal a tetemen, valamint nyom a belső combomra is egy csókot. Sejtem mi jön, és szinte minden izmom görcsbe rándul ettől a gondolattól. Nagyon lassan ér végre oda, ahová szeretném, miközben a melleim markolja. Amint ajkait megérzem a csiklómon befeszítem a hátam, és egy halk nyögés tör fel belőlem. Aztán megcsókolja úgy, hogy azt hiszem mentem elélvezek, és persze a nyelv játékát sem hagyja abba. Közben a hajába túrok, és a fejét még inkább magamra nyomom, csak nyaljon, csókoljon gyorsabban odalent. Szinte már jajveszékelek úgy nyögök, ebben biztos vagyok, csak nem igen van időm, se erőm ezen gondolkodni. Azt hittem ennél jobbat már nem tehet velem, de tévedek. Belém nyomja két ujját, miközben továbbra is kényezteti csiklóm. Szent ég mikor tett értem ilyet férfi utoljára? Hirtelen nem is emlékszem. Egyáltalán volt rá alkalom! Ezt meg fogom neki hálálni, de rendesen.
- Istenem! – nyögdécselem, miközben a lepedőt szorítom, a vágy teljesen átjárja a testem.
- Ne kímélj. – teszem hozzá, miközben érzem, hogy lassan elélvezek. Aztán megtörténik, szinte szikrákat látok az élvezettől, miközben átjár a vágyhullám. Kész csoda, hogy nem tépem szét a lepedőt.
Percekig még csak lihegek, miközben ő mellém fekszik, aztán nagy nehezen felülök, de még mindig kótyagosnak érzem a fejem. Végignézek rajta, és már most alig várom, hogy bennem legyen.
- Ne szállj el magadtól, de egy kicseszett viking isten vagy! – válaszolom őszintén még mindig lihegve. Közben nézem az ágaskodó férfiasságát, és az ajkaimba harapok.
- Ideje viszonoznom a szívességet. – mosolygok rá kajánul, majd a lábai közé mászok, és hason fekszem. Ezután a kezeim közé veszem a péniszét, és finoman csavargatni kezdem rajta a bőrt. Férfias nyögései csak még inkább ösztönöznek, hogy még inkább megkínozzam őt. Most én diktálok. Szinte kínzó lassúsággal nyalok végig rajta, majd nyalom meg a makkját.
- Ez jó? – kérdezem huncutan vigyorogva, majd újra végignyalok a makkján, miközben erősen markolom. Aztán lassan, bekapom az egész péniszt, miközben felnézek rá, hogy lássa a tekintetem. Élvezem? Nagyon. Visszakapom? Biztos vagyok benne, de most nem érdekel. Nem állok le, lassan szopom a kemény férfiasságát, és csavargatom rajta a bőrt, közben pedig élvezem, hogy ez a határozott férfi miféle hangokat ad ki az én számtól. Már alig várom, hogy magamban érezzem őt!
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyVas. Aug. 26, 2018 8:43 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Lehet jobb lett volna, ha inkább az ágyon is kezdjük el ezt az egészet, mert úgy kicsit nehéz ingerelni őt, hogy nem csak szinte, hanem konkrétan bennem kapaszkodik meg. Egek, mikor kapott ez a lány utoljára ekkora figyelmet, hogy ilyen reakciót vagyok képes kiváltani belőle? Vagy nem is a hiányról van szó, sokkal inkább arról, hogy konkrétan én érek végre hozzá? Mitagadás, van már tapasztalatom ilyen téren, és akármennyire is minden test másmilyen, elég hamar rá tudok érezni, hogy mi is tetszik igazán egy nőnek. De Daisyvel aligha van bármi nehézségem. Akárhol is érintem, egyszerűen érzem, hogy majd szétveti a vágy.
Tudom, hogy nem a legegyszerűbb kérdést teszem most fel neki, de kíváncsi vagyok mégis, hogy tud-e választani. Őszintén szólva, én sem tudnék, szóval részben meg is értem, hogy egyelőre azt se tudja, hogy köpjön vagy nyeljen. Közben persze folyamatosan ki-be mozognak benne az ujjaim, ami neki egyáltalán nem könnyíti meg a helyzetét. Nem is akarom. Hallgatom, amit mond, bár még konkrét választ nem kaptam tőle. Addig tovább incselkedek vele, próbálva teljesen lángba borítani a testét.
Az viszont tetszik, hogy több ilyenre vágyik még. Remélem, hogy jól értem, és nem csak mostra érti, hanem későbbre is. Végül csak sikerül valami választ kiengednie magából. – Értettem – felelem a csók után. Amit csak szeretnék. Ó, számos dolog megfordul a fejemben, és lefogadom, hogy mindent nagyon élvezné. Kicsit megrezdülök, mikor férfiasságomhoz ér a keze és elkezd kényeztetni.
- Én nem leszek semmi rossznak az elrontója. De most te vagy a soros – vigyorodom el, mielőtt hátráltatnám őt az ágyra, ahova először leültetem, majd vele együtt dőlök el. – Szóval, ahogy csak jónak érzem… - mondom neki, miközben kihúzom belőle az ujjaimat és kicsit így játszogatok a bimbójával, ujjaim közé csippentve azt, enyhén meghúzva, morzsolgatva. Mohón tolom szájába a nyelvemet, miközben nem állítom meg, ha közben a farkammal próbálna játszadozni. Túlságosan is élvezem ahhoz.
Sokáig csókolom őt, már-már túl sokáig. Aztán egyszer csak megszakítom a csókot és lentebb kúszok. Kap még a szabad mellére egy csókot, és szép lassan haladok lefele a hasát elárasztva hasonlókkal. Épp mielőtt elérném a kritikus pontot, kicsit lentebb kúszok és a combja belső felét kezdem el csókolgatni. Eléggé fel van már így is csigázva, de szeretem tetőzni a helyzetet, ha tudom.
Már lehet percek telnek el, mire végül csiga lassúságban elérek a csiklójához. Nyelvemmel kezdem el ízlelgetni, miközben egyik kezemmel továbbra is a mellét markolom. Felnézek rá, látni akarom az arcát közben. Ajkaimat csiklója köré zárom és úgy csókolom őt idelent, mint az előbb fent. Talán egy kicsit vadabbul. De az a célom most, hogy elélvezzen. Amihez érzem, hogy nem kell már sok. Két ujjamat újra lentebb engedem, és célba veszem korábbi helyüket. Kettővel hatolok belé és kezdem el fáradhatatlanul mozgatni benne. Eközben kicsit szorosabbra zárom ajkaimat, és megszívogatom a végefelé közeledve, miközben nyelvemmel is próbálok tovább ügyködni rajta. Nincs az az Isten, hogy én most megálljak. Alig várom, hogy érezhessem, mikor elélvez. Utána reménykedem benne, hogy tartja is magát ahhoz, amit mond, és ő is hasonló élvezetekben fog részesíteni puha ajkaival. Ah, már belegondolni is kínzó.Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyVas. Aug. 26, 2018 8:13 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # Mi is a találó szó arra, amit érzek? Boldogság? Igen, ez lenne az. Annyira imádom minden egyes érintését, szavait, csókját, teljesen kikészülök. Amikor a fenekemhez ér, egy halk nyögés hagyja el az ajkaim, de nem sokáig, mert megcsókol, hosszan és édesen, én pedig viszonozom neki, úgy, mintha az életem múlna ezen. Annyira kívánom őt, hogy azt szavakba is alig tudom kifejezni. Egyetlen férfit sem akartam ennyire a lábaim között tudni, és ez rejtély számomra. Miért ő? Mi van benne, ami másban nincs? Egyszerűen elvette a józan eszem. Mikor a derekára teszi a kezem, én nem habozok, leszedem róla mindkettőt, majd egy pillanatig elidőzök merev férfiasságán. Alig várom, hogy magamban érezhessem! Hihetetlen miféle gondolataim támadnak hirtelen, de tudom, a mocskos fantáziám – és az övét is – ki akarom vele próbálni. Mindet!
- Reméltem, hogy mindkettőt választod. – nézek a szemeibe nagy nehezen, majd újra a férfiassága felé. A csók után elindul felfedezni testem az ajkaival, és amit a melleimmel csinál, abba az egész testem beleremeg. Aztán a kezeit is beveti, eleinte a csiklómon, majd a két ujjával a hüvelyembe hatol, én pedig ekkor kerülök ájulás határára igazán. Meg is kapaszkodom az izmos bicepszében, nehogy itt essek össze, mint valami amatőr. Ahogyan ki be járnak az ujjai bennem, attól lassan csillagokat látok, és persze nyögdécselek. Most már nem fogom vissza magam, amit érzek, azt mondom, vagyis inkább nyögöm. A kérdésére felkapom a fejem, bár a gondolataim még mindig ködösek. Teljesen elvette a józan eszem, megint. Főleg, mikor a merev férfiasságára teszi a kezem. Szent ég! Magamban akarom tudni! De a nyelvét is akarom odalent, és ezek a kezek…
- Kérdezz könnyebbet. – nyögdécselem, és kicsit meg is rogyok, mert alig bírok a lábaimon állni tevékenysége miatt.
- Szeretném, ha sok ilyenben részesítenél. – vágom rá túl őszintén, mielőtt az ajkaimmal incselkedne.  Annyira jól csinál mindent! Végre egy férfi, aki rendesen felkelti az érdeklődésem. Nem akarok leállni a ma éjszakánál, nem érdekel, hogy ez túl korai, vagy hülyeség volt bevallani.
- Menjünk az ágyra, mert félő, ha így folytatod, itt esek össze. – suttogom az ajkaiba, majd újra megcsókolom őket. Természetesen imádom, amit lent művel velem a kezeivel, de tény, és való, hogy nem tudom meddig bírok a lábaimon megállni, ha ezt így folytatja.
- Aztán ott azt teszel velem, amit csak szeretnél. – nyögdécselem szaggatottan, majd az egyik kezemmel megmarkolom a férfiasságát, és finoman húzogatni kezdem rajta a bőrt.
- Persze remélem, hogy én is sok mindent tehetek veled. – harapok az ajkaimba. – Főleg a számmal. – vigyorodok el pajkosan.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course EmptyVas. Aug. 26, 2018 7:12 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Nem hiszem, hogy mostanában ilyesfélében lett volna részben. Mármint most nem feltétlenül a szexre gondolok, hanem hogy valaki ilyen mértékben rám legyen izgulva. Ennyire, hogy alig kell hozzá érnem, szinte már attól elélvez. Van ebben is valami csodálatos, azért lássuk be.
Képtelen türtőztetni magát, és máris hangot ad tetszésének. Nem tagadom, ez engem is csak arra késztet, hogy ha már belekezdtünk, akkor folytassuk is. Csak lehet kicsit máshol kéne, ahol nem a kutya néz vissza a másik oldalt, hanem csak kettesben lehetünk. Nyögdécselései hatására még inkább feszülni kezd rajtam a nadrágom, és nehezemre is esik, hogy az ő kezét távol tartsam magamtól. Akkor főleg, mikor a ruha anyaga alatt találom meg újra a csiklóját és úgy folytatom tovább az ingerlését, habár egyáltalán nem sokáig. Imádom, ahogy hajamba túr mindeközben és érzem is rajta, hogy nem kellene neki sok az orgazmushoz. De nem, most még nem.
Kicsit bambán néz rám, miután kihúzom a ruha alól az ujjaimat és végignyalok azokon. Pár szót még elejtek, mielőtt magára hagynám a gondolataival. Elég kis esély látok arra, hogy úgy döntene, inkább a TV társaságát választja, semmint az enyémet. Nem sokkal utánam ér be a szobába, aminek ajtaját be is csukom, villanyt felgyújtom.
Figyelemmel kísérem, ahogy türelmetlenül megszabadul a ruháitól, egytől-egyig dobva le mindet. – Most elnézem. Legközelebb azért remélem egy kis műsorral is megajándékozol majd – vigyorgok rá, ahogy tetőtől talpig végigmérem. Tetszik, hogy kicsit lentebb is milyen sima a bőrének felülete. Készült, mint azt látom. Mondjuk én sem szoktam odalent dzsungelt növeszteni, főleg ha én is elvárom a másik féltől. Bár erről ő mit is tudhat.
- Milyen lehetőségek. Még én magam sem tudom – mosolygok rá, és hagyom vezetni a kezeimet. Kicsit bele is markolok azokba a formás kis fenekekbe, mikor odaérek, majd alsó ajkamat röviden beharapva nézek végig rajta újra. Kellően feltüzel, ahogy ajkaival éppen csak érinti az enyéimet. De én többet akarok máris. Így hát még hozzá hajolok és őt is közelebb húzom magamhoz ezzel egyetemben és egy szenvedélyes csókkal adományozom meg. Közben pedig kezeit a nadrágom két szélére vezetem, ezzel is ösztökélve, hogy nyugodtan húzza le rólam mindkettőt. Úgy aztán már érezheti is merev farkamat, ahogy hasának préselődik.
- Ettől függetlenül még mindig szeretnélek felfedezni – mosolyodom el, aztán kezemmel fentebb simítok a fenekéről a hátára. Ajkaimmal elválok az övétől és nyakát csókolgatva végig haladok lentebb. Majd ahogy elérek a mellbimbójához, csak lágyan adok rá egy puszit, aztán ajkaimat köré zárom és megszívom azt. Így is érzem már, hogy mennyire kemények és hegyesek és egek… ez még inkább beindít így.
Addig míg áttérek a másik bimbójára, hogy nedves csókokkal ízlelgethessem azt is, és néha játékosan kicsit megharapdáljam azokat az élvezet margóján, egyik kezemmel lentebb térek. Nedves csiklójára csúsznak ujjaim, és finoman elkezdek körözni rajta, már-már kínzó lassúsággal. Nem csinálom ezt olyan sokáig, helyette két ujjamat hüvelyébe vezetem és úgy kezdem el azokat mozgatni benne, miközben ajkaimmal is ugyanolyan figyelmet fordítok neki, csak kicsit fentebb. Egy ideig, aztán újra fentebb emelem a fejemet hozzá. – Mondd csak, Daisy. Hogy akarsz elmenni? Így, vagy kíváncsi vagy, mire vagyok még képes a nyelvemmel is odalent? Esetleg… más? – a „más” résznél rávezetem egy pillanatra a kezét a férfiasságomra, de aztán el is tolom onnan. – Időnk az bőven van, remélem tudod. Ezen az este dőljön el, lesz-e még több ebből – jegyzem meg neki, mielőtt ajkaira újra rátalálnék és alsó ajkát kicsit megharapdálnámNed Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course Empty
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: london-
Ugrás: