welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alaris Mharaxia, Alexius Mharaxia, Anaise Delacroix, Celeste Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Daisy & Ned - It's you again, of course
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseKedd Dec. 25, 2018 2:41 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Látom rajta a meglepettséget, nem sokkal később pedig a beletörődést. Én ezt a két lelkiállapotot nyugodtan előtte állva vártam végig, csendben révedbe a tekintetébe. Vannak fura perverzségeim, aláírom, ezt pedig meg is tapasztalhatja Daisy. Ő jön hozzám mindig, ő akart engem megszerezni, hát tessék. Megkap engem, de biztos lehet benne, hogy az egész csomagot kapja. Szerencséjére nem vagyok olyan, mint egyesek, akik már-már bottal verik a nőt, mert az okoz nekik örömöt. Én csak az élvezetet szeretem látni a másik arcán, akárhogyan is sikerül azt odacsalni. Én már megtettem a magam részéről, most kíváncsi vagyok, ő maga képes lesz-e rá.
Bemutatót viszont annál kevésbé sikerül előcsalnom belőle, amit kapok az pedig vajmi kevés. Hát úgy néz ki, nekem kell ismételten a kezeim közé vennem az irányítást. Csókját viszonzom, ahogy képes vagyok rá, közben hátát-fenekét simogatom, ahogy érem.
A csókot követően lentebb hajolok a melléig, és bimbójával kezdek el játszadozni. Nyalogatom, csókolgatom, szívogatom és meg-megharapom. Mindeközben kezemmel odalent simogatom, habár nem a nőiességét, hanem a combját, annak is belső felét, minél közelebb azon pontjához. Csak hogy még inkább beindítsam. Bár nem kell sok, így is érzem, milyen nedves, és nem a zuhany miatt.
Áttérek a másik mellére, amit hasonló figyelemben részesítek. Végül nyakára csókolok rá, és elkezdem Daisyt megfordítani, hogy háttal lehessen nekem. Férfiasságomat hol a hátához, hol a fenekéhez dörgölöm. Lábfejemmel kicsit széjjelebb tárom az ő lábait, hogy hátulról, a feneke alól érhessek el hüvelyéhez, ahová először csak egyik ujjamat helyezem bele és kezdem el mozgatni. Nyakát-fülét csókolgatom, még egy ujjamat belé vezetem, és kicsit arrébb lépek, hogy kezét megfogva azt merev férfiasságomra vezethessem. Egyik kezemmel folytatom az ujjazását, míg másikkal mellét kezdem el markolászni. Sokan szeretni szokták ezt a helyzetet, azon leszek csak meglepve, ha Daisy bírni fogja ezt állva, vagy nekem kell megtartanom őt már a vége felé közeledve.


gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzer. Dec. 12, 2018 7:13 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
- Úgy lesz. – válaszolom neki mosolyogva. Azonban eszem ágában sem volt vele megosztani az aggodalmaim. Nem most, ebben a tökéletes pillanatban és estén.  Amikor utánam jön és a választás elé állít, elmosolyodom.
- Legyen zuhany. – jelentem ki, majd látom, hogy megnyissa a csapot. Amikor a fenekembe markol elégedetten rá mosolyodom, majd viszonzom édes csókjait. Annyira vágyom rá újra! Hihetetlen milyen hatással van rám ez a férfi! Amikor a hasamhoz nyomja az álló férfiasságot, újabb nyögés érkezik a számból. Nem kell sokáig csinálnia, mert már meggyőzött! Nem mintha lett volna más opció! Aztán jönnek a kérdései, én pedig csak pislogok magam elé. mégis hogyan kérdezhet ilyet? Szégyellje magát! Mutassa meg neki a hóhér! Bármennyire is beindulok a gondolattól, hogy megmutatom neki, nem teszem meg.
- Nem. – mondom komolyan, és elég csúnyán nézek rá. Már csak az kell, hogy az egója még nagyobbra nőjön. Természetesen beletrafált, mert sok álmatlan éjszakán gondoltam rá AZ közben. Ez természetes, és az eddigi viselkedésemből, hogy mennyire oda vagyok érte, adja magát. Aztán rájövök, talán nem ártana vele játszadoznom egy kicsit. Végülis végre az enyém lett, nehogy már a prűdségem miatt elveszítsem őt megint. Nem beszélve arról, hogy meg is kell tartanom őt valahogy. Nem akarok csupán egyéjszakás kaland lenni. Azt meg végképp nem akarom, hogy azt higgye, hogy azért feküdtem le vele, mert megmentett. Azért tényleg hálás vagyok, de sosem alacsonyodnék le ilyen szintre. Azért vagyok vele, mert vonzódom hozzá, akarom őt, ennyi. Legalábbis remélem, hogy így van. Annyi minden történt velem, hogy már azt sem tudom ki vagyok. Nemhogy, mit teszek. Szánalmas, tudom.
- Na jó, volt pár éjszaka. – adom meg magam, és zavartan lehajtom a fejem. Nem akarok most a szép szemeibe nézni, mert bizonyára fülig pirultam.
Megmutatni viszont nem volt erőm. Annyira intim az egész, és mégis amikor a szemébe néztem úgy éreztem mellette nem kell semmit szégyellnem. Megtehetek vele bármit, nem fog kinevetni. A falnak támaszkodom, majd kisebb terpeszben végigsimítok a nedves nőiességemen. Egy pillanatra felnyögök, és közben nem eresztem a tekintetemmel Nedet. Elveszek benne.
- Azt akarom, hogy te csináld. – csúszik ki a számon, és várom, hogy mit lép erre. Tényleg intim ez a helyzet, de sokkal jobban élvezném az ő kezét, és ujjait ott, ahol most az enyém van. Aztán persze más testrészét is. Vajon képes leszek betelni vele valaha is?
Odasétálok hozzá, és hozzábújok, majd megcsókolom. Akarom őt! Ahogyan a testén végigcsorog a víz, csak még jobban. Szent ég! Mégis miféle viking istenség ez a pasi? Tényleg nem tudok vele betelni.
~   ~


A strong woman is powerful:

she has a voice, even when the whole world is silent.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Szept. 29, 2018 12:23 amDaisy & Ned
Valami idézet helye


- Rendben van, mondjuk azt, hogy elhiszem. Ha viszont bármi gond van, ne habozz elmondani – kötöm a lelkére, ahogy csak tudom. Nem értem én magam sem, miért foglalkozok vele többet, mint bárki más nővel, aki a közelembe kerül. Talán az elég lenne hozzá, hogy ahelyett, hogy sorsára hagytam, inkább magamhoz vettem és befoltoztam a sebeit? Legalábbis a fizikait, a mentálisakkal nem sok mindent tudtam kezdeni. Tudok én beszélni, ha akarok és kiszedni bizonyos dolgokat az emberekből, de ha valaki ilyen mélyre eltemeti az érzéseit… nos, a pszichológusoknak is legyen már valami kis haszna, nem?
A kérdésemre elmosolyodik, és látszólag meg is érti, miért teszem fel ezt a kérdést neki. A védekezés nem különösebben fordult meg egyikünk fejében sem az elmúlt néhány percben, pedig igazán kellett volna. Mégis, az hogy ilyen régen voltam már én is nővel, valószínűleg elég sokat tett a latba. Túlságosan vágytam már arra, hogy újra valakivel együtt élhessem át ezeket a gyönyöröket, és amit most az előbb kaptam és adtam Daisynek… nos, az túlmutatott sok képzelgésemen, mondjuk úgy.
Kicsit rezdülök csak meg, mikor újra férfiasságomra siklik a keze, de ez annak köszönhető, hogy nem is olyan rég még milyen élvezetekben lehetett részem. Ettől függetlenül akárhogy is nézem, megmozdult odalent is, aminek meg kellett. Nehéz is lenne, ha nem így lenne, hisz egy gyönyörű meztelen nő ül éppen az ölemben, aki másra sem vágyik, minthogy örömet okozzak neki, ő pedig nekem. Már a gondolat is elég izgató, hát még ezt átélni.
Figyelem távolodó alakját, a formákat és idomokat az utolsó pillanatig kiélvezve. Aztán én magam is felállok a helyemről és elindulok utána, lecsukva magam mögött a lámpát.
Mellé sétálok és finoman simítok végig az oldalán, majd nyomok egy lágy csókot a nyakára. – Zuhanyozni szeretnél, vagy inkább a kádat válasszuk? – a kettő végül is nincs messze egymástól, egy fallal van leginkább elhatárolva a kettő, attól függően nekem is melyikhez van inkább kedvem.
Attól függően, hogy választ-e valamit teszem meg a következő lépéseimet. Ha zuhanyzást választja, azt a csapot nyitom meg, miután odavezettem, a másik esetben pedig a kádat kezdem el kiengedni. Ha nekem kellene választani, én inkább a zuhanyzást választanám most így hirtelenjében.
Így hát vagy a zuhanyrózsa alatt állva, vagy még a kád mellett pihenve fordítom magamhoz teljes testével Daisyt és simítok végig fenekén, majd markolok bele. Finom, mégis szenvedélyes csókot lehelek ajkaira, kellemesen hosszúra nyújtva el a pillanatot, ahogy férfiasságomat is hasához nyomom. Csak hogy ő maga is kicsit beindulhasson.
A csókot követően derekára csúsztatom tenyereimet. Kicsit oldalra döntöm a fejemet. – Mondd csak… nyúltál magadhoz az elmúlt hónapban, azt képzelve, hogy mit is fogok majd tenni veled, ha egyszer valamikor majd talán beadom a derekamat? – teszem fel a kérdést, ahogy kicsit végigtekintek rajta és aztán újra fel a szemeibe. – Ha igen, megmutathatnád, hogy csináltad – vigyorodom el, úgy várva a válaszát. - Közben azt is kifejthetnéd, mikre gondoltál közben - teszem hozzá még mellékesen, kíváncsian figyelve a vonásait.gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseCsüt. Szept. 27, 2018 8:31 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Sajnos meglátszott rajtam a pillanatnyi komorságom, és ezt ő is észrevette rajtam. Rá is kérdez, én pedig nem is tudom mit mondhatnék. Az igazat viszont biztosan nem. Mégis hogyan tehetném? Nem akarom megbántani őt. Aztán eszembe jut, hogy, ha megmentett, mégsem lehet rossz ember. Mások ott hagytak volna elvérezni, és még bűnözői múlttal sem kéne rendelkezniük. Ned pedig megmentett, és legyen bármilyen munkája, én ezért örökre hálás lesek neki. Figyelem a vonásait, miközben aggódva néz rám, majd megsimítom az arcát. Annyira tökéletes arca van, órákig képes lennék nézni őt, de félő kicsit őrültnek tartana. Nem mintha, józanul viselkedtem volna, mióta találkoztunk. Ha egy vak randin találkozna a régi énemmel, rá sem ismerne. Teljesen megváltoztam, és ezt mindenki látja. A barátaim, a családom, és lassan felé is kimutatom, hogy bizony vannak gondjaim. Nem szeretném, ha tudna minden démonomról, inkább csak hagyjon felejteni, had legyek vele és élvezzem a vele töltött időt.
- Semmi baj, csak elbambultam. – mosolyodom rá, ezzel az üres és olcsó kifogással. Amikor a fogamzás gátlóra kérdez rá, elmosolyodom ismét. Végül is jogos a kérdése. Aranyos, hogy így aggódik a kérdése miatt. Legalább tapintatos. Hol volt eddig ez a férfi az életemből?  
- Szedek gyógyszert, nincs semmi baj. – mosolyodom el újra, majd megcsókolom őt, hosszan.
- Szóval annyiszor lehetek a tiéd, akárhányszor csak szeretnéd. – suttogom a füleibe, majd picit rá is harapok.
- Ahogyan akarod. – teszem hozzá, majd a nyakát kezdem el csókolni, és közben a férfiasságán végigsimítok az egyik kezemmel.
- Ha utánam jössz, ezt véghez is viheted. – kacsintok egyet rá majd lepattanok róla, és kuncogva a fürdőbe sietek. Komolyan orvos kéne nekem, mert erősen hangulatingadozásaim vannak, de mégis mit tehettem volna? Maradjak komoly? Nem lenne helyes neki kiönteni a lelki szennyesem, éppen elég csoda, hogy elviselt engem eddig. Az meg, hogy lefeküdtünk már nem tudom milyen mércével mérhető. Létezik a csodánál magasabb rendű dolog? A fürdőbe érve elkap az izgalom.
Hát ez jó móka lesz. Hirtelen el is felejtettem az előbbi komor gondolataim. Csak a jelen számít, másom nincs. Annyira izgat, vajon miféleképpen fog magáévá tenni. A tükörben találkozom a tekintetemmel, ami szinte csillog az izgalomtól, és a boldogságtól. Tényleg nem érdekel mivel keresi a kenyerét, a lényeg, hogy ennyi hét után végre boldog vagyok, és vele vagyok az. Most tényleg nem érdekel más. Gyorsan megnyitom a zuhanyt, majd bemegyek alá, és hagyom, hogy a meleg zuhany kényeztessen. Hm, annyira jól esik, de Neddel még jobb lenne. Remélem nem hoztam rá a frászt a mélázásommal. Néha hajlamos vagyok túlságosan is kimutatni az érzéseim. Lehet, hogy elszúrtam? Nagyon remélem, hogy nem.


A strong woman is powerful:

she has a voice, even when the whole world is silent.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Szept. 15, 2018 9:37 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Egyikünknek sem kell túl sok, hogy újra átlendülhessünk ezen a ponton. Én magam is elég hangosan élvezek el, de szerencsére Daisy sem most kezdett el pironkodni. – Hmm… szóval akkor nem csak egyszeri alkalomnak szántad ezt – felelem neki a csók után, kicsit megnyalva az ajkaimat. Pár pillanatig egész egyszerűen csak a szemeibe nézek. – Reméltem is – fejezem be a gondolatomat. Fogalmam sincs erre a kis időre azt gondolta vajon, hogy én vele ellentétben annak szántam és most meg körülbelül mehet is haza. Egyáltalán nem, ha rajtam múlik, innen ma nem mozdul ki, ezt megígérhetem. Persze vannak olyan dolgok, amik miatt mégis muszáj lenne megszegnem ezt az ígéretemet, de aligha hiszem, hogy ezekre sor kerülne.
- Na azért! – nevetek fel, majd nyomok még egy röpke csókot az ajkaira. Látom, hogy egy halvány pillanatra teljesen elbambul és beleréved a tekintetembe. Aztán mintha valami rosszat tettem, vagy mondtam volna, egész egyszerűen csak felpattan és az ablakhoz sétál. Na, most jut csak eszembe, hogy ezek után szép lesz majd még a takarítás. Nem baj az. Ha ezzel jár, hát ezzel jár. Nem ezen fogok fennakadni.
Nézem őt pár pillanatig, majd azt is, ahogy megint egy hirtelen hangulatváltozást követően néhány másodperc múlva már megint az ölemben van. – Örülnék neki, de Daisy. Mi volt ez az előbb? – kérdezem tőle, miután már a második vagy harmadik csók után sikerül egy kicsit elszakadnom tőle. – Remélem minden rendben van – ahogy mondtam, tényleg törődök vele valamilyen szinten. Ezt az előbbit pedig tényleg nem tudom mire vélni. Egyszer még mámortól ittasan csókolgat, simogat, a következőben egyszerűen csak felpattan, kibámul az ablakon, majd újra vissza a legelső csókolgatós-simogatós szcenárióba. Nem tudom ezt most összerakni, akármennyire is próbálom.
Kicsit később már másik kérdést teszek fel neki. – Muszáj megkérdeznem, Daisy, akármennyire is kedvellek, ezt meg kell értened. Szedsz valami gyógyszert? És most őszintén válaszolj, ha kérhetlek. Szerintem egyikünk sem különösebben örülne neki, ha ebből a mostaniból esetleg valami kis komplikáció alakulna – kérdezem tőle komolyan, továbbra is simogatva hol a combját, hol a hátát. Nincs abból baj, ha nem szedett semmit, mert van esemény utáni tabletta is, de érthető szerintem az aggodalmam. A szokásos védekezésre fittyet hányva estünk egymásnak és ráadásul benne is mentem el. Ha pedig szed valamit, az annál jobb. Lássuk be, ez nem vicctéma. – Egyébként nem kételkedés céljából kérdezem ezt, szerintem van annyi eszed, hogy szedj valamit és úgy csinálj velem ilyesmit ennyire szabadon és gondolkodás nélkül, de nem lehet az ember elég óvatos ilyen téren – mosolyodom el, kicsit próbálva még oldani a helyzetet, mielőtt azt hinné, valami buta libának tartom. Még egy apró csókot is nyomok ajkaira, ha nem húzódik el tőlem.gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Szept. 15, 2018 9:00 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # - Reméltem, hogy szeretni fogod, ha bennem vagy. – kuncogom el magam, de nem sokáig, mert ahogyan vissza ereszkedem rá, ismét felnyögök. Mikor simogat, ahogyan megérint, ehhez foghatót még nem éreztem sosem.
Hihetetlen ez a férfi! Mikor azt mondja, ő is így érez, egy pillanatra elérzékenyülök, de nem mutatom felé, inkább visszacsókolom őt.  Annyira édes, és imádni való! Hihetetlen! Egyre jobban mozogni kezdek rajta, ő pedig alulról szintén. A vágy, az illata, a hangja, a nyögései, mind annyira impulzívan hatnak rám, hogy már szinte alig látok. Amint kimondja, hogy nem bírja tovább, szinte érzem, hogy hamarosan én is elmegyek. Ahogyan a fülem harapdálja, attól teljesen kikészülök. Finom borzongás fut végig a hátamon a harapása után, és közben a hajába túrok a vágytól. Aztán az ujjai is elkalandoznak, én pedig kishíján felsikítok. Hihetetlen! Ő is szaporábban kezdi el venni a levegőt, akárcsak én. Egyre jobban és jobban kezdek el mozogni rajta, egészen addig, amíg el nem kiálltja magát, én pedig nem sokkal utána követem őt. Nem szokásom gyorsan elmenni, de ez most túl intenzív volt, vele is minden túlságosan az számomra. Vegyük csak a megismerkedésünk napját. Nem éppen szokványos, nem igaz?
Miután már kapok levegőt hozzá bújok, és ahogyan simogat, attól melegség önt el. Nem tudom elképzelni, ez az édes férfi, mégis hogyan lehet bűnöző. Velem annyira kedves, és törődő, ráadásul állatbarát is. Egyszerűen fel nem tudom fogni…
Most is humorizál, én pedig elmosolyodom.
- Igen, egy idióta voltál. – nevetek fel. – De sebaj, bepótoljuk. – mosolyodom el, majd finoman megcsókolom.
- Dehogy volt kellemetlen! Imádtam minden percét. – mosolygom rá, és elveszek a tekintetében. Nagyon zavaros nekem az egész, de nem akarok most belemenni az érzéseimbe. Túl ijesztők. Annyi megválaszolatlan kérdésem van, és mind vele, vagy éppen az érzéseimmel kapcsolatos irányába, hiszen ez a férfi kifordított önmagamból. Azelőtt sosem környékeztem volna meg egyetlen férfit sem ennyire intenzíven. Minek? Feminista elveim voltak, mondván jön a következő, mind egyforma disznó. Ki kell őket használni arra az egy dologra, amire jók, és ennyi. Most pedig itt fekszem egy bűnöző karjaiban, és félek, rohamosan közeledek affelé, hogy belé szeressek. Nem hiszem, hogy ez normális lenne. Egy pillanat az egész, amíg elbambulok, majd zavartan kimászom az öleléséből. Az ablakhoz megyek, és merengek el, majd visszafordulok felé, miközben még mindig az ágyban van, és engem néz aggódva.
- Mit szólnál egy kis zuhanyhoz együtt, hm? – mosolyodom el, majd az ágynak azon feléről, ahol ő fekszik leülök mellé, és megsimítom az arcát. Ráülök lovagló ülésben, és az orrom az övéhez dörgölöm, majd megcsókolom. Annyira jó őt csókolni! Vele minden jó. Már csak az a kérdés lelkileg meddig bírom én ezt ki. Nem akarok merengeni, sem búslakodni, egyszerűen csak Vele akarok lenni, ennyi. Közben a csókjaink ismét elmélyülnek, és egyre hevesebbé vállnak. Annyira kívánom, már megint! A testem ismét az övéhez simul, ahogyan a feje mellett megtámaszkodom, egyszerűen varázslatos!
- Már, ha eljutunk odáig. – teszem hozzá két csók között.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Szept. 15, 2018 6:01 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Rég láttam már ilyet egy nőben. Mármint, hogy ennyire fel lenne izgulva arra, akármit is csinálok vagy mondok. De meg merem azt is kockáztatni, hogy még nem is volt ilyenre példa. Volt már egypár partnerem, ehhez kétség sem fér, de egyiknél sem láttam még ilyesmit, mint amit Daisynél. Mekkora egy barom voltam, hogy eddig kínoztam őt is. Most realizálom csak, hogy mennyi mindent kihagytam, hogy ezt az egy hónapot (vagy legalábbis mióta felépült) mégis milyen módokon tölthettük volna el. Késő bánat ez már csupán, és inkább arra próbálok hajtani, hogy a lehető legtöbbet kihozzam az együttlétünkből. Lehetőleg azért, hogy ebből több is lehessen, nem csak egyetlen alkalom. Az biztos, hogy ezek után már hiányozna, pedig még nem is éreztem magamat benne. De aki így képes bánni a szájával és ujjaival… Na mindegy, a lényeg, hogy kevés esélyt látok rá, hogy ennek a potenciális folytatása kevésbé lenne élvezetes.
Akármennyire is vágyom a következő szintre lépést, most még kicsit kínzom mindkettőnket. Élvezem, hogy minden érintésemre így reagál. Mikor végigsimítok nedves csiklóján, ahogy később makkomat simogatom hozzá és ahogy melleivel játszadozok.
Elmosolyodom, ahogy nyögdécselve válaszol a burkolt kérdésemre. Szóval bárhová, mi? Majd azt még meglátjuk. Egyelőre szerencséjére most nem vágyok másra, minthogy azon a bizonyos helyen legyek benne, ami olyan nedves jelenleg.
Hátamra dőlök és őt is magamra segítem. Kellemesen bizsergető érzés járja át az egész testemet, ahogy rajtam helyezkedik. Férfiasságomra markol rá, és kicsit simogatja azt, míg a másikat támasztéknak használja. Mikor látom nála az egyfajta kérlelést, akkor veszem a lapot és én magam is ráfogok a férfiasságomra és kicsit ingerelve még mindkettőnket nem először merülök el benne, hanem kicsit simogatom még a makkomat a hüvelye bejáratához. De aztán megunom ezt, és hagyom, hogy elfoglalja az őt megillető helyet rajtam.
Arcát és a kettőnk találkozását figyelem felváltva, ahogyan egyre inkább elmerülök benne. Jó mély levegőt veszek az orromon keresztül, és ott is tartom, míg teljesen rám nem ereszkedik, és csak akkor fújom ki azt. Élvezettel figyelem, ahogy a bimbójával kezd el játszadozni. – Ezt már szeretem – sóhajtom ki akarva-akaratlan. Értem én ezt az egész mostani helyzetre, meg ahogy magához ér. Van abban valami különösen élvezetes, ahogy valaki ennyire felizgult állapotban nem rest magához nyúlni és az élvezetek felé harcolni magát. Ahogy a kezemet felvezeti a felsőtestére, én magam is hasonló élvezetekben részesítem őt. Hozzáértően masszírozgatom a mellét, illetve utána a bimbóját csavargatom, húzgálom kicsit, próbálva minél inkább az orgazmus felé lökni őt – újra.
Sóhajtozom, és párszor rekedtesen nyögök, ahogy először még irdatlan lassan mozog rajtam, de később fokozni kezdi a tempót és a csípőjét is még körkörösen mozgatni kezdi. – Daisy... – sóhajtom-nyögöm a nevét, ahogy egyre inkább lök engem is az élvezetek felé. Látom rajta is, mikor végre rám tekint, hogy mennyire elveszi az eszét ez az együttlét. Elmosolyodom, mikor a szándékát megpillantom, ahogy lehajol hozzám és csókra invitál. Viszonzom azt, ahogy csak bírom, nyelvemmel mohón törve utat a szájába, közben egyik kezem továbbra is mellein van, csak már azóta a másik bimbójával játszadozom. A másik pedig fenekét markolássza, néha-néha meg is paskolva azt. – Én is így érzek – felelem neki, és egy pillanatig állom is a tekintetét, de utána újra csókcsatába hívom őt.
Most már mindkét kezemet a csípőjére teszem és én magam is elkezdem a csípőmet a mozgatni. A csókok már-már képtelenségnek tűnnek ezekben a pillanatokban, én mégis néha-néha hol az ajkára, hol a nyakára, hol a vállaira adok egyet-egyet, ahogy egyre inkább elveszek benne. – Nem bírom már sokáig, Daisy – sóhajtom fülébe, mielőtt fülcimpájára ráharapnék és kicsit ízlelgetném azt.
Ő nem tudom, hogyan áll a saját élvezetével, mindenesetre besegítek neki. Egyik kezemet elvonom csípőjéről és a csiklóját találom meg ujjaimmal, amit a helyzetből adódóan próbálok meg ingerelni.
Néhány perc, néhány pillanat, én magam sem tudom melyik a helyénvaló, de érzem, hogy már nincs tovább. Próbáltam türtőztetni magamat, amennyire tudtam, de a testem hirtelenszerűen feszül meg. – Ó, bassza meg! – szalad ki belőlem az orgazmus pillanatában. Forrón és sűrűn engedem el magamat Daisyben még magamat is meglepve, milyen hosszasan. Nem is hagyom lemászni magamról, míg az utolsó ondócseppektől meg nem szabadulok. Nem különösebben érdekelt most a megszokott védekezés, de ez csak a helyzetből adódik. Egyébként nagyon kétlem, hogy Daisy is arra vágyna, hogy ebből bármi gond legyen. De ezen ráérünk kicsit később aggodalmaskodni. Nem tudom pontosan, hogy Daisy előttem, vagy utánam, esetleg pont velem együtt jutott el a csúcsra, de őt figyelve biztosra veszem, hogy megtörtént.
Levegőt még mindig alig kapok, addig csak hagyom őt elterülni rajtam, háta-feneke vonalát simogatva, vállaira adva pár apró csókot. – Na jó… most már aláírom… egy idióta voltam… tehát így ezek után… - nyögöm ki valahogy ezeket a szavakat, de szerintem bele is telt egy fél percbe, mire a végére értem, annyira próbálom még rendezni a légzésemet. Teljesen megizzadtam, és ilyen kielégülten sem éreztem már magamat egy ideje.
- Remélem neked sem volt egy kellemetlen élmény ez – mosolyodom el, ahogy kicsit felemelem a fejét – ha ő nem tette volna meg – és a szemébe nézek a mondandómat megelőzően.
gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Szept. 15, 2018 5:01 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 Ha ezt tudom, korábban megadom magam“ mondat eléggé beégett a tudatomba. Annyira élveztem az egészet! Azonban, ahogyan említettem, érezni akarom őt magamban, mégsem akarok kapkodni, és türelmetlen kislányként mindent elrontani. Hagyom, hogy simogasson, figyeljen a szép szemeivel, és kiélvezzen. Tánc közben figyelem, ahogyan végigsimít a férfiasságán, és ezzel egyáltalán nem könnyíti meg a dolgaim. A kijelentése meg végképp nem. Pimasz vigyorral az ajkaimon mosolyodom el a megjegyzésén, hogy ő játszana magával, míg én táncolok neki. Nem is rossz ötlet, bár kétlem, hogy sokáig bírnám, hogy ne ugorjak rá azonnal.
Mikor véget ér a táncom, megcsókolom, de amit előtte mond, ismét megmosolyogtat. A tekintetem a férfiassága felé emelem, és ismét az ajkaimba harapok a látványtól. Annyira nagy! Sosem voltam annak a híve, hogy egy pasit a farok mérte alapján ítéljek meg. A lényeg, hogy az illető jól használja. Tudom sok nő nem így van vele, de én más voltam. Ez van. Az ember többet ér, mint a nagy farok, meg jó bankszámla. Ez utóbbi is ritka, hogy nem számít. A világunk romlott lett... Visszatérve a gondolataimból Ned férfiasságát nézem.  Alig vártam, hogy bennem legyen! De ezt már említettem.
- Nagyon is készen állasz. – harapok az ajkaimba. – Alig várom, hogy érezzem. – mondom kissé rekedtes hangon.
Oldalra feküdtünk ezután, majd mikor a kezével végigsimít a nedves csiklómon, a nyakába temetem az arcom. Aztán az újabb sokk, a makkját érinti oda, én pedig automatikusan megszorítom a párnát. Ez kész ember kínzás! Aztán jönnek a melleim, az előbbi makkjával együtt, és végem... nyögdécselek, a hajába túrok közben, és a vágy már szinte kínná válik. Tudom, mit csinál, ezt hívják késleltetett élvezetnek, azt hiszem, de nekem elegem lesz belőle. Holott imádok vele lenni.
- Igen, bárhová beteheted. – csúszik ki a számon, és egészen másképp hangzik, mint amire gondoltam. Fene, így máshová is szabad utat adtam neki. Végül is, ezen már régen túl vagyunk, olyan férfire akadtam, akinek bármit megengedek az ágyban.
Aztán szerencsére kezdeményez, én pedig azonnal ráfekszem. Picit feljebb csúszom a hasán, és adok még egy csókot az ajkaiira, majd rámosolygok. Ezután lejjebb csusszanok, a két lábammal a csípője mellé térdelek, és megmarkolom az egyik kezemmel a férfiasságát. Uram atyám, de kemény! A másik kezemmel pedig mellette támaszkodom meg. Aztán elengedem a férfiasságát, hagyom, hogy ő fogja meg, és irányítsa a hüvelyem bejáratához. Szépen lassan ereszkedek rá, kiélvezve az összes centijét, és közben az ajkaimba harapva nyögök egyet. Uram atyám ez nagyobb, mint gondoltam! Felülök, és lassan kezdek el mozogni rajta. Közben az egyik kezemmel megtámaszkodom a combján, magam mögött, a másikkal a pedig a melleimre markolok és csavargatni kezdem a bimbóm. Annyira jól játszott velük az este, hogy szinte már hiányzik. Odavezetem az egyik kezét a másikra, majd elengedem a kezem arról, amin ott van, és a hajamba túrok. Annyira melegem van!
- Istenem. – nyögdécseltem, miközben érzem ezt a hihetetlen érzést, ahogyan kitölt. Egy ideig még kínzó lassúsággal mozgom rajta. Lehunyom a szemem, és csak élvezem ezt a hihetetlen érzést, amit nyújt nekem. Közben a csípőmmel kisebb köröket írok le, fokozva a vágyat. Le akarok nézni rá, látni az arcát, mit okozok neki, és bár tudom, teljesen kikészít majd, megteszem. A tekintete, az arca, egyszerűen letaglóz. Élvez engem! Végre! Mióta vágyom erre! Rá… A férfire, akiért hetek óta oda vagyok, és aki miatt álmatlan éjszakáim vannak. Mégis boldogabb nem is lehetnék…Lehajolok hozzá, megtámaszkodva a feje mellett, és finoman megcsókolom őt.
- Annyira jó veled. – suttogom az ajkaiba a csók után, és közben elveszek kék szemeiben. Egyszerűen boldog vagyok! Félő, hogy ezek után, mennyire jó ő nekem, még nehezebben fogok tőle tudni elválni, ha eljön az ideje, de most nem akarok erre gondolni, csak élvezni vele a pillanatot.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of coursePént. Aug. 31, 2018 6:17 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Vadító látni, hogy mennyire élvezi ezt a helyzetet. Szeretem, mikor egy nő ilyen. Mikor ő maga is szereti ilyen élményekben részesíteni a másikat. Szinte már tépem a haját, annyira megőrjít, amit csinál, ahogy csinálja. Az a tekintet, ahogy közben engem figyel, még inkább tetézi. Jól tudom, hogy nem fogom már sokáig bírni, és azt is, hogy látni, érezni akarom, ahogy eljuttat a csúcsra. Golyóimmal kezd el játszadozni, én pedig úgy érzem, menten szétrobbanok. Nem is próbálom visszafogni magamat és habár nem nyögdécselek olyan intenzíven és gyakorta, mint Daisy az előbb, a sóhajaim mindent elárulnak. Meg ahogy a haját fogom és néha kicsit irányítom is a fejét ezzel együtt.
Hátravetem a fejemet, akárhányszor csak letolja a torkáig a farkamat, majd lassan húzza ki. Felszisszenek, ahogy a fogait is megérzem kicsit a férfiasságomra harapva. Ajóistenit neki! Rá is nézek eközben, bár egyáltalán nem azért, mert rossz lett volna. Inkább csak meglepődtem, mikor ezt csinálta. A kellemetlen érzést viszont bőségesen felváltja a mellé társuló élvezet. Így már nem is bánom, hogy csinálta. – Ebből azért ne csináljunk mindig rendszert – vigyorodom el halkan, rekedtesen nevetve. Már nem kell sok, ő is érzi ezt, valószínűleg pont ezért kezdi el inkább nyalogatni a merev testrészemet, és aztán csak elnyelni. Szépen lassan.
Gyorsítani kezd, én pedig egyre többször nyögök fel kicsit mélyen, és sóhajtozok. – Daisy! – ejtem ki a nevét is, ahogy egyre inkább érzem, hogy innen már nem lesz visszaút. Fejemet a párnába feszítem, ahogy erősen szorítom a haját, végül pedig el is érkezik. Testem megfeszül, csípőmet is megemelem közben és fején tartva a kezemet próbálok fogást találni, hogy ne szakadjak szét az élvezettől. Forrón és sűrűn lepem el a száját, már amennyire fér egyáltalán még bele. Érzem, hogy mekkora adaggal ajándékoztam meg őt, és figyelemmel is követem, ezt hogyan fogadja. Ahelyett, hogy undorkodna vagy bármi ilyesmi, helyette csak lenyeli és még incselkedően meg is nyalogatja az ajkait. Nem különösebben érdekel, hogy a többit pedig a lepedőbe keni. De azért tekintetemmel követem. Fölmászik hozzám, és ad egy csókot nekem.
Tartom a tekintetét és még a csók előtt válaszolok neki. – Ha ezt tudom, akkor lehet kicsit korábban megadtam volna magamat – jegyzem meg neki még mindig erősen lihegve, nem túl könnyen formálva a szavakat az oxigénhiány miatt. Ő sem segít azzal, amit csinál, hogy folyamatosan csókolgat. Bár nem bánom. A legkevésbé sem. Kicsit meg is feszülök a testemmel, mikor a férfiasságomat érinti meg. Elég érzékeny most még. Egy ilyen után ebben aligha van bármi meglepő is.
Bólintok párat, mikor azt mondja, kapok egy kis pihenőt. Milyen figyelmes! Hátra hajtom a fejemet és ahogy hozzám bújik, átkarolom és hasát simogatom. Mint ahogy ő az enyémet. Közben le-lenézek rá, hogy láthassam a formás alakját. Kicsit lentebb csúsztatom a kezeimet, de hátrébb is. Fenekére helyezem tenyeremet és ott is tartom. – Igen. Én is – jegyzem meg neki őszintén. Aligha tudnék mást állítani, elég csak azt figyelembe venni, milyen élvezeteket éltem át most miatta. – Fürdőben van egy pohár – jegyzem meg neki, aztán hagyom, hogy elmenjen. Figyelem távolodó alakját, majd hátrahajtom fejemet és kicsit kifújom magamat. Próbálom rendezni a légzésemet. De minden gondolatot kizárok a fejemből. Egyszerűen nincs hozzá se kedvem, se erőm. Csak élvezni akarom magamat, ahogy csak az lehetséges.
Érdeklődve figyelem, ahogy zenét indít és elkezd táncolni. Egek, ez a nő tényleg valami teljesen más, mint akikkel eddig volt dolgom. És valamiért ezt nagyon élvezem. – Kiélvezem én. De nem így gondoltam – jegyzem meg neki mosolyogva, közben végigsimítva a férfiasságomon. – Sokkal inkább, hogy közben érzékien ledobálod a ruháidat magadról, én pedig csak élvezem a helyzetet. Valahogy így is akár – közben mosolyogva egyszer-kétszer megrándítom a férfiasságomon lévő bőrt, szorosan fűzve tekintetemet az övébe.
Látom, hogy férfiasságomra pillant most is, meg később is, mikor már befeküdt mellém. – Úgy nézek ki, mint aki nem? – kérdezem tőle, mielőtt a nyakába csókolnék. Kicsit oldalra fordulok és végigsimítok oldalán, majd lábai közé téved be a kezem, ahol csiklóját érintem meg. – Nem sokat kell ügyködnöm, úgy érzem. Ezt szeretem – mosolyodom el, élvezve milyen nedves odalent máris. Közelebb húzódok hozzá, és férfiasságomra markolok rá. Így az oldalamon fekve vezetem oda csiklójához makkomat és játékosan simogatom oda, ezzel ingerelve mind a kettőnket.
Ajkaim lentebb találják meg a célpontjaikat. Újra melleit veszem kezelésbe, élvezettel tele nyalogatva meg a bimbóját, majd szívva meg azt jó erősen, már-már cuppantva eresztve ki a számból. Körkörösen nyalogatom, majd fogaimmal is kicsit megkaristolom. Közben persze odalent is még mindig nem hatolok belé, helyette csak kicsit kínzom magunkat.
Miután úgy érzem, elég figyelmet kapott a melle, felnézek rá. – Legközelebb azért remélem a melleid között is érezhetem majd magamat – teszem a megjegyzést, ahogy lentebb pillantok a formás halmokra és kőkemény bimbójára, amit az előbb ingerelgettem. Majd pedig kicsit elhúzom tőle a csípőmet és nyomok egy csókot az ajkaira. – Ha akarsz irányítani, itt a lehetőséged rá – mosolyodom el, és közben kicsit meg is noszogatom, ahogy fenekére csapok, majd húzni kezdeném őt magam felé. De csak kezdésnek teszem ezt, a többit ráhagyom, hogyan is akarja most ezt csinálni. Egy biztos: rossz élményekben aligha lesz részünk. És csak belegondolva, hogy milyen érzés lesz benne lenni… Nehéz nem felizgulni rá.
gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseHétf. Aug. 27, 2018 12:25 am
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # Ahogyan kérlel, az csak még inkább beindít. Én irányítok! De imádom ezt! Akarom ezt a férfit egy ideje, és most ő is engem, ez pedig mindennél jobban felvillanyoz. Amikor azt mondja „Baszki, Daisy. Ha ezt tudom előre“ Felvidulok, és még egy vigyort is ejtek felé. Hát most már magára vessen, hogy eddig nem kellettem neki, de aggodalomra semmi ok, bepótolom vele. Ezt meg is mondanám neki, de ahogyan kéri, nem állok le. Ahogyan hátraveti magát, mert nem bírja már, attól még inkább én érzem magam nyeregben. Ez az! Élvezd csak a szám! Szeretem, ha egy férfi közben a hajamba túr, van ebben valami bizalmat gerjesztő, legalábbis számomra, mert utálom, ha a hajamhoz nyúl bárki is. Ezért már ütöttem meg pasit, és nőt is, de ebbe most nem mennék bele, hiszen ilyenkor szabad, sőt el is várom. Egyre inkább szopom őt, és közben még a heréit is maszírozom picit, elérve az intenzitást. Aztán megtámaszkodok a kezemmel a combján, míg am ásikkal tovább csavarom a bőrt, és már gyorsítok is a tempóján. Egyre mélyebben nyomom le a torkomon, majd kínzó lassúsággal csúsztatom ki, az ajkaim között. Picit rá is harapok, mikor újra a számba veszem, és hallom, hogy felszisszen. Tetszik mi? Meghiszem azt. Egy kicsit abbahagyom a kényeztetést, majd újra végignyalok rajta, lassan, aztán pont ilyen lassúsággal kapom be, és kezdem el újra kényeztetni. Ezt még lejátszom vele párszor, mikor újra gyorsítani kezdek, egészen addig, amíg meg nem hallom a hangosabb nyögiseit, valamint nem érzem az ismerős sós folyadékot a számban. Vannak, akik rosszul lesznek tőle, de én lenyelem, és diadalmasan meg is nyalom a szám, miközben felnézek Ned szemeibe. A félrecsurgott kis spermát pedig a lepedőbe törlöm. Lehet kikapok érte, de nem igen érdekel. Ezután felmászok Neden, majd megcsókolom az ajkait.
- Szóval, ha ezt tudod előre... – incselkedem vele a szemeibe nézve, majd újra megcsókolom. Bizony! Finom vagy!
- Be kell pótolni az elvesztegetett időt. – teszem hozzá, és a farkán végigsimítok a kezemmel.
- Kapsz egy kis pihenőt, aztán folytatjuk vikingem. – vigyorgom rá, majd mellé fekszem, az egyik lábam átteszem az övén, és a fejem a mellkasára teszem, és ismét simogatni kezdem a hasát.
- Viccet félretéve, nagyon élveztem az elmúlt fél órát. – mosolyodom el, bár azt nem látja. Lassan látom, hogy készen áll újabb menetre, amin ismét csak mosolyogni tudok. A varázs kezeim nem hiába!
- Megyek iszom egy pohár vizet. – kelek fel mellőle, majd a fürdőbe megyek, megmosom az arcom, és iszom az egyik pohárból vizet. Aranyos.. kikészített nekem egy saját poharat meg fogkefét. Már van benne gyakorlata. Zaklatom egy ideje. Tényleg nem tudom miért, de már nem is érekel. Ha ilyen jó vele az orális szex, akkor a hüvelyi vajon milyen lehet? Teljesen lázba jövök a gondolattól, hogy milyen lesz őt magamban érezni. Akarom! Nagyon! Ki is megyek utána, vissza a hálóba, majd zenét kapcsolok.
- Mit is mondtál arról a táncról? – kérdezem pimasz vigyorral, majd pucéran táncolni kezdek. Enrique Iglesias - Ring my bells című száma szólal meg a telefonról.
- Élvezd ki. – kacsintok rá, miközben táncolok. Közben persze kicsit bóhóckodok is, ami nem éppen szexi, így leállok vele.
Amikor lejár a szám, visszamegyek az ágyba, odakúszom hozzá, majd odahajolok a mosolygós ajkaihoz, és megcsókolom őt hosszan, szenvedélyesen.
- Készen állsz a következő menetre? – kérdezem kuncogva, bár szemmel láthatóan igen, és oda sandítok a merev pénisz irányába. Hm, szívesen bekapnám megint, de nem most. Eljött az ideje, hogy megtapasztaljam azt, amiről lassan egy hónapja ábrándozom.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 10:46 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Kíváncsi lennék, hogy vajon most mi játszódhat le a fejében. Most, hogy végre engedtem neki. Hogy végre láthat úgy, ahogy a világra jöttem. Leszámítva azt az egy-két tetoválást, amit megtalálhat a testemen. Nem vittem túlzásba, mint sok ismerősöm, mert annyira nem vagyok hívük. De mit ne mondjak, egy-két emléket felidéznek a régmúltból, mikor még nem állt ilyen jól a szénám. Mint például az a hokimaszk a bal vállamon. Az első rablásomat egy ilyen maszkban hajtottuk vége még… idejét sem tudom, már mikor volt az. De minden részletét fel tudnám idézni. Na de ez egy téma egy másik napra.
Kívánsága számomra parancs, nem is kímélem az utolsó pillanatokban sem. Tetszik, hogy mennyire beleadja magát ebbe az egészbe. Egy pillanatra elgondolkozok rajta, hogy lehet csak rájátszik, ugyanakkor felpillantva az arcára, érezve a testének megrezdüléseit… nos, elég esélytelennek látom ezt. Lehet akármilyen jó színész, a teste bőven elárulja őt is. Alig értem hozzá még kint a nappaliban, már akkor éreztem, milyen hatással vagyok rá. Ez csak még inkább fokozódhatott benne.
Sejtem, mennyire nem ilyesmire számított, mikor és hogyha megkap engem. Hogy én fogok először vele foglalkozni és ilyen élvezetekben részesítem őt.
Ahogy eléri az orgazmus, érzem ám rajta, hogy mennyire intenzíven éli meg. Na ez már igen. Hát nem igazán bántam meg, hogy így hagytam őt átjutni a túlsó partra. Bár tekintve, hogy én is mennyire fel vagyok már izgulva, ő sem számíthat kevesebbre majd tőlem, ezt már most el tudom mondani. Pár csókot még élvezhet azon pontjára, majd hasát csókolgatom végig és fekszem le mellé, oldalamra fordulva és úgy nézve őt, várva, hogy kicsit összeszedje magát. Közben azért hasát is simogatom, újra végigtekintve az idomain és az egész testén.
Figyelem ahogy felül és megdicsér. Elmosolyodom azon, amit mond. – Örülök, hogy így gondolod – férfiasságomra irányul a tekintete és szinte látom megvillanni a szemében a vágyat újra. Figyelemmel kísérem, ahogy kicsit lentebb csúszik az ágyon, egyenesen a lábam közé. Élvezettel telve nyögök fel, ahogy elkezdi csavargatni a bőrt odalent.
Vágytól ittasan nézem, ahogy mint valami nyalóka, úgy nyal végig erekciómon, majd makkomon. – Ó, igen. Csináld még! – kérem őt, és utasítom is egyszerre. De inkább az előbbi. Figyelem őt, ahogy szép lassan elnyeli a férfiasságomat és elkezdi szopogatni. Pár rekedtes nyögést hallhat is közben kiszökni a torkomból. – Baszki, Daisy. Ha ezt tudom előre… - nem tudom befejezni, mert újra egy élvezettel teli sóhaj szakad ki belőlem. Figyelemmel kísérem minden mozdulatát, csak néha hajtva hátra a fejemet, mikor már annyira intenzív az egész. – Abba ne hagyd! – még nem járok a végénél, de ebben az iramban, meg elnézve, miket csinál… nem fog sok kelleni. Hajába markolok, és úgy segítem kicsit a mozgását, habár ezt sem teszem sokáig. Helyette csak tarkóját masszírozgatom, és hagyom, hogy ő munkálkodjon lent az ajkaival, nyelvével, szorgos ujjaival... Ezek után érzem csak aztán, hogy most tényleg ki fog szipolyozni ezzel – egy kis időre legalábbis biztos. Nem mostanában voltam már én sem mással, hiányzott már a női érintés valamilyen szinten. Daisy pedig… nos, most már rájöttem, hogy miből maradtam ki az elmúlt hónapban. Én idióta…gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 10:17 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # Végül enged a kérésemnek, és az ágyon kötök ki, ő pedig felettem. Nem mintha nagyon rossz dolgot kértem volna. Megigézve figyelem őt,miközben ez megtörténik.
- Igen, ahogy jónak érzed. – felelem nyögdécselve, és mikor kihúzza az ujjait belőlem, egy elégedetlen sóhajt hagyja el a szám.
Bár sejtem, hogy hamarosan folytatni fogja a kényeztetésem, valamilyen módon. Morzsolni kezdi a bimbóim, és szinte belém fojtja a csókjával a feltörő nyögésem. Hihetetlen ez a pasi komolyan! Közben az egyik kezemmel a férfiassága után nyúlok, és egészen addig kényeztetem, amíg lejjebb nem csúszik, és indul el csókokkal a tetemen, valamint nyom a belső combomra is egy csókot. Sejtem mi jön, és szinte minden izmom görcsbe rándul ettől a gondolattól. Nagyon lassan ér végre oda, ahová szeretném, miközben a melleim markolja. Amint ajkait megérzem a csiklómon befeszítem a hátam, és egy halk nyögés tör fel belőlem. Aztán megcsókolja úgy, hogy azt hiszem mentem elélvezek, és persze a nyelv játékát sem hagyja abba. Közben a hajába túrok, és a fejét még inkább magamra nyomom, csak nyaljon, csókoljon gyorsabban odalent. Szinte már jajveszékelek úgy nyögök, ebben biztos vagyok, csak nem igen van időm, se erőm ezen gondolkodni. Azt hittem ennél jobbat már nem tehet velem, de tévedek. Belém nyomja két ujját, miközben továbbra is kényezteti csiklóm. Szent ég mikor tett értem ilyet férfi utoljára? Hirtelen nem is emlékszem. Egyáltalán volt rá alkalom! Ezt meg fogom neki hálálni, de rendesen.
- Istenem! – nyögdécselem, miközben a lepedőt szorítom, a vágy teljesen átjárja a testem.
- Ne kímélj. – teszem hozzá, miközben érzem, hogy lassan elélvezek. Aztán megtörténik, szinte szikrákat látok az élvezettől, miközben átjár a vágyhullám. Kész csoda, hogy nem tépem szét a lepedőt.
Percekig még csak lihegek, miközben ő mellém fekszik, aztán nagy nehezen felülök, de még mindig kótyagosnak érzem a fejem. Végignézek rajta, és már most alig várom, hogy bennem legyen.
- Ne szállj el magadtól, de egy kicseszett viking isten vagy! – válaszolom őszintén még mindig lihegve. Közben nézem az ágaskodó férfiasságát, és az ajkaimba harapok.
- Ideje viszonoznom a szívességet. – mosolygok rá kajánul, majd a lábai közé mászok, és hason fekszem. Ezután a kezeim közé veszem a péniszét, és finoman csavargatni kezdem rajta a bőrt. Férfias nyögései csak még inkább ösztönöznek, hogy még inkább megkínozzam őt. Most én diktálok. Szinte kínzó lassúsággal nyalok végig rajta, majd nyalom meg a makkját.
- Ez jó? – kérdezem huncutan vigyorogva, majd újra végignyalok a makkján, miközben erősen markolom. Aztán lassan, bekapom az egész péniszt, miközben felnézek rá, hogy lássa a tekintetem. Élvezem? Nagyon. Visszakapom? Biztos vagyok benne, de most nem érdekel. Nem állok le, lassan szopom a kemény férfiasságát, és csavargatom rajta a bőrt, közben pedig élvezem, hogy ez a határozott férfi miféle hangokat ad ki az én számtól. Már alig várom, hogy magamban érezzem őt!
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 8:43 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Lehet jobb lett volna, ha inkább az ágyon is kezdjük el ezt az egészet, mert úgy kicsit nehéz ingerelni őt, hogy nem csak szinte, hanem konkrétan bennem kapaszkodik meg. Egek, mikor kapott ez a lány utoljára ekkora figyelmet, hogy ilyen reakciót vagyok képes kiváltani belőle? Vagy nem is a hiányról van szó, sokkal inkább arról, hogy konkrétan én érek végre hozzá? Mitagadás, van már tapasztalatom ilyen téren, és akármennyire is minden test másmilyen, elég hamar rá tudok érezni, hogy mi is tetszik igazán egy nőnek. De Daisyvel aligha van bármi nehézségem. Akárhol is érintem, egyszerűen érzem, hogy majd szétveti a vágy.
Tudom, hogy nem a legegyszerűbb kérdést teszem most fel neki, de kíváncsi vagyok mégis, hogy tud-e választani. Őszintén szólva, én sem tudnék, szóval részben meg is értem, hogy egyelőre azt se tudja, hogy köpjön vagy nyeljen. Közben persze folyamatosan ki-be mozognak benne az ujjaim, ami neki egyáltalán nem könnyíti meg a helyzetét. Nem is akarom. Hallgatom, amit mond, bár még konkrét választ nem kaptam tőle. Addig tovább incselkedek vele, próbálva teljesen lángba borítani a testét.
Az viszont tetszik, hogy több ilyenre vágyik még. Remélem, hogy jól értem, és nem csak mostra érti, hanem későbbre is. Végül csak sikerül valami választ kiengednie magából. – Értettem – felelem a csók után. Amit csak szeretnék. Ó, számos dolog megfordul a fejemben, és lefogadom, hogy mindent nagyon élvezné. Kicsit megrezdülök, mikor férfiasságomhoz ér a keze és elkezd kényeztetni.
- Én nem leszek semmi rossznak az elrontója. De most te vagy a soros – vigyorodom el, mielőtt hátráltatnám őt az ágyra, ahova először leültetem, majd vele együtt dőlök el. – Szóval, ahogy csak jónak érzem… - mondom neki, miközben kihúzom belőle az ujjaimat és kicsit így játszogatok a bimbójával, ujjaim közé csippentve azt, enyhén meghúzva, morzsolgatva. Mohón tolom szájába a nyelvemet, miközben nem állítom meg, ha közben a farkammal próbálna játszadozni. Túlságosan is élvezem ahhoz.
Sokáig csókolom őt, már-már túl sokáig. Aztán egyszer csak megszakítom a csókot és lentebb kúszok. Kap még a szabad mellére egy csókot, és szép lassan haladok lefele a hasát elárasztva hasonlókkal. Épp mielőtt elérném a kritikus pontot, kicsit lentebb kúszok és a combja belső felét kezdem el csókolgatni. Eléggé fel van már így is csigázva, de szeretem tetőzni a helyzetet, ha tudom.
Már lehet percek telnek el, mire végül csiga lassúságban elérek a csiklójához. Nyelvemmel kezdem el ízlelgetni, miközben egyik kezemmel továbbra is a mellét markolom. Felnézek rá, látni akarom az arcát közben. Ajkaimat csiklója köré zárom és úgy csókolom őt idelent, mint az előbb fent. Talán egy kicsit vadabbul. De az a célom most, hogy elélvezzen. Amihez érzem, hogy nem kell már sok. Két ujjamat újra lentebb engedem, és célba veszem korábbi helyüket. Kettővel hatolok belé és kezdem el fáradhatatlanul mozgatni benne. Eközben kicsit szorosabbra zárom ajkaimat, és megszívogatom a végefelé közeledve, miközben nyelvemmel is próbálok tovább ügyködni rajta. Nincs az az Isten, hogy én most megálljak. Alig várom, hogy érezhessem, mikor elélvez. Utána reménykedem benne, hogy tartja is magát ahhoz, amit mond, és ő is hasonló élvezetekben fog részesíteni puha ajkaival. Ah, már belegondolni is kínzó.gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 8:13 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
+18 # Mi is a találó szó arra, amit érzek? Boldogság? Igen, ez lenne az. Annyira imádom minden egyes érintését, szavait, csókját, teljesen kikészülök. Amikor a fenekemhez ér, egy halk nyögés hagyja el az ajkaim, de nem sokáig, mert megcsókol, hosszan és édesen, én pedig viszonozom neki, úgy, mintha az életem múlna ezen. Annyira kívánom őt, hogy azt szavakba is alig tudom kifejezni. Egyetlen férfit sem akartam ennyire a lábaim között tudni, és ez rejtély számomra. Miért ő? Mi van benne, ami másban nincs? Egyszerűen elvette a józan eszem. Mikor a derekára teszi a kezem, én nem habozok, leszedem róla mindkettőt, majd egy pillanatig elidőzök merev férfiasságán. Alig várom, hogy magamban érezhessem! Hihetetlen miféle gondolataim támadnak hirtelen, de tudom, a mocskos fantáziám – és az övét is – ki akarom vele próbálni. Mindet!
- Reméltem, hogy mindkettőt választod. – nézek a szemeibe nagy nehezen, majd újra a férfiassága felé. A csók után elindul felfedezni testem az ajkaival, és amit a melleimmel csinál, abba az egész testem beleremeg. Aztán a kezeit is beveti, eleinte a csiklómon, majd a két ujjával a hüvelyembe hatol, én pedig ekkor kerülök ájulás határára igazán. Meg is kapaszkodom az izmos bicepszében, nehogy itt essek össze, mint valami amatőr. Ahogyan ki be járnak az ujjai bennem, attól lassan csillagokat látok, és persze nyögdécselek. Most már nem fogom vissza magam, amit érzek, azt mondom, vagyis inkább nyögöm. A kérdésére felkapom a fejem, bár a gondolataim még mindig ködösek. Teljesen elvette a józan eszem, megint. Főleg, mikor a merev férfiasságára teszi a kezem. Szent ég! Magamban akarom tudni! De a nyelvét is akarom odalent, és ezek a kezek…
- Kérdezz könnyebbet. – nyögdécselem, és kicsit meg is rogyok, mert alig bírok a lábaimon állni tevékenysége miatt.
- Szeretném, ha sok ilyenben részesítenél. – vágom rá túl őszintén, mielőtt az ajkaimmal incselkedne.  Annyira jól csinál mindent! Végre egy férfi, aki rendesen felkelti az érdeklődésem. Nem akarok leállni a ma éjszakánál, nem érdekel, hogy ez túl korai, vagy hülyeség volt bevallani.
- Menjünk az ágyra, mert félő, ha így folytatod, itt esek össze. – suttogom az ajkaiba, majd újra megcsókolom őket. Természetesen imádom, amit lent művel velem a kezeivel, de tény, és való, hogy nem tudom meddig bírok a lábaimon megállni, ha ezt így folytatja.
- Aztán ott azt teszel velem, amit csak szeretnél. – nyögdécselem szaggatottan, majd az egyik kezemmel megmarkolom a férfiasságát, és finoman húzogatni kezdem rajta a bőrt.
- Persze remélem, hogy én is sok mindent tehetek veled. – harapok az ajkaimba. – Főleg a számmal. – vigyorodok el pajkosan.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 7:12 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

Nem hiszem, hogy mostanában ilyesfélében lett volna részben. Mármint most nem feltétlenül a szexre gondolok, hanem hogy valaki ilyen mértékben rám legyen izgulva. Ennyire, hogy alig kell hozzá érnem, szinte már attól elélvez. Van ebben is valami csodálatos, azért lássuk be.
Képtelen türtőztetni magát, és máris hangot ad tetszésének. Nem tagadom, ez engem is csak arra késztet, hogy ha már belekezdtünk, akkor folytassuk is. Csak lehet kicsit máshol kéne, ahol nem a kutya néz vissza a másik oldalt, hanem csak kettesben lehetünk. Nyögdécselései hatására még inkább feszülni kezd rajtam a nadrágom, és nehezemre is esik, hogy az ő kezét távol tartsam magamtól. Akkor főleg, mikor a ruha anyaga alatt találom meg újra a csiklóját és úgy folytatom tovább az ingerlését, habár egyáltalán nem sokáig. Imádom, ahogy hajamba túr mindeközben és érzem is rajta, hogy nem kellene neki sok az orgazmushoz. De nem, most még nem.
Kicsit bambán néz rám, miután kihúzom a ruha alól az ujjaimat és végignyalok azokon. Pár szót még elejtek, mielőtt magára hagynám a gondolataival. Elég kis esély látok arra, hogy úgy döntene, inkább a TV társaságát választja, semmint az enyémet. Nem sokkal utánam ér be a szobába, aminek ajtaját be is csukom, villanyt felgyújtom.
Figyelemmel kísérem, ahogy türelmetlenül megszabadul a ruháitól, egytől-egyig dobva le mindet. – Most elnézem. Legközelebb azért remélem egy kis műsorral is megajándékozol majd – vigyorgok rá, ahogy tetőtől talpig végigmérem. Tetszik, hogy kicsit lentebb is milyen sima a bőrének felülete. Készült, mint azt látom. Mondjuk én sem szoktam odalent dzsungelt növeszteni, főleg ha én is elvárom a másik féltől. Bár erről ő mit is tudhat.
- Milyen lehetőségek. Még én magam sem tudom – mosolygok rá, és hagyom vezetni a kezeimet. Kicsit bele is markolok azokba a formás kis fenekekbe, mikor odaérek, majd alsó ajkamat röviden beharapva nézek végig rajta újra. Kellően feltüzel, ahogy ajkaival éppen csak érinti az enyéimet. De én többet akarok máris. Így hát még hozzá hajolok és őt is közelebb húzom magamhoz ezzel egyetemben és egy szenvedélyes csókkal adományozom meg. Közben pedig kezeit a nadrágom két szélére vezetem, ezzel is ösztökélve, hogy nyugodtan húzza le rólam mindkettőt. Úgy aztán már érezheti is merev farkamat, ahogy hasának préselődik.
- Ettől függetlenül még mindig szeretnélek felfedezni – mosolyodom el, aztán kezemmel fentebb simítok a fenekéről a hátára. Ajkaimmal elválok az övétől és nyakát csókolgatva végig haladok lentebb. Majd ahogy elérek a mellbimbójához, csak lágyan adok rá egy puszit, aztán ajkaimat köré zárom és megszívom azt. Így is érzem már, hogy mennyire kemények és hegyesek és egek… ez még inkább beindít így.
Addig míg áttérek a másik bimbójára, hogy nedves csókokkal ízlelgethessem azt is, és néha játékosan kicsit megharapdáljam azokat az élvezet margóján, egyik kezemmel lentebb térek. Nedves csiklójára csúsznak ujjaim, és finoman elkezdek körözni rajta, már-már kínzó lassúsággal. Nem csinálom ezt olyan sokáig, helyette két ujjamat hüvelyébe vezetem és úgy kezdem el azokat mozgatni benne, miközben ajkaimmal is ugyanolyan figyelmet fordítok neki, csak kicsit fentebb. Egy ideig, aztán újra fentebb emelem a fejemet hozzá. – Mondd csak, Daisy. Hogy akarsz elmenni? Így, vagy kíváncsi vagy, mire vagyok még képes a nyelvemmel is odalent? Esetleg… más? – a „más” résznél rávezetem egy pillanatra a kezét a férfiasságomra, de aztán el is tolom onnan. – Időnk az bőven van, remélem tudod. Ezen az este dőljön el, lesz-e még több ebből – jegyzem meg neki, mielőtt ajkaira újra rátalálnék és alsó ajkát kicsit megharapdálnámgazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 6:48 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Megérte minden egyes nyaggatás ás trükk, mert célegyenesben vagyok. Ha én ezt tudom, már hamarább szórakozom vele ilyen szinten. Úgy néz ki, mégis a merészség kell ide, nem az apró trükkök.
- Alig várom, hogy szavamon fogj. – mosolygok rá pimaszan, de aztán, mikor a belső combom megérinti – ismét – és feljebb téved a keze, az én kezem megremeg, az egész testemmel együtt.
Egyre feljebb és feljebb nyúl, míg végül eléri a nőiességem. Mióta várok erre. Természetesen nedves vagyok odalent, de ez számomra nem újdonság. Legalább most már ő is tudja, hogy milyen hatással van rám. Ahogyan a nyakamba csókol, és közben az ujjai kalandra indulnak a csiklómon, az alsóneműm anyagán át, attól teljesen elveszek. Szinte már égek odalent! Átkarolom őt a nyakánál fogva, és a hajába túrok, miután a kezemmel már nem tudom kényeztetni őt, és a fülébe nyögdécselek a vágytól, mikor már félretűri a kis anyagot, és eléri a csiklóm. Annyira jó érzés, és olyan gyakorlottan csinálja! Azonban nem tart sokáig ez sem, a legnagyobb bánatomra. Teljesen bambán nézek fel rá, hiszen még kezeinek hatása alatt vagyok, és mikor megnyalja az ujjait, fel is ébredek. Biztosra veszem, hogy a pupilláim is kitágulnak. Azt mondja, hogy túl sok a ruha rajtam! Jól hallottam? El sem hiszem… Aztán pedig a hálóba hív. Legszívesebben örömtáncot lejtenék, ha nem lennék ekkora sokkban. Csak bambán nézem, ahogyan elindul a háló felé. Mikor beér nagy nehezen felkelek a kanapéról, és mély levegőt veszek. Megtörténik! Igen! Utána sétálok – bár szívesebben futnék – és mikor beérek, becsukom az ajtót.
- Itt vagyok – válaszolok, majd odalépdelek hozzá, és végigsimítok a mellkasán. Aztán kibújok a ruhámból, majd félredobom. Most örülök, hogy nem cipzáras ruhát vettem fel. Látom rajta, hogy végigmér, én pedig elpirulok. Ehhez kétség sem fér. Aztán kikapcsolom a melltartóm is, ezután pedig kilépek a csipkés tangából is. Szeretem, ha egy férfi veszi le rólam, lassú kényeztetés közben, de Ned-et illetően már elfogyott a türelmem. A tekintete, ahogyan végigmér, teljesen kikészít. Akar engem! Ebben biztos vagyok, és életemben nem voltam még ilyen boldog. Kár, hogy ehhez meg kellett lőni engem. Miért nem találkozhattunk egy klubban mondjuk? Mindegy is. Most nem akarok erre gondolni.
- Most te jössz. – nézek rá pimasz vigyorral, majd megfogom a kigombolt nadrágjának a szélét, és közben az ajkaimba harapok.
- Vagy előbb felfedeznél? – kérdezem kissé elcsukló hangon, és megfogom a kezeit, majd a derekam és a fenekem hajlatára teszem, közben felnézek azokba az imádnivaló szép szemeibe.
- Én mindkét lehetőségben benne vagyok. – mosolygok rá, majd átkarolom a nyakánál fogva, miközben lábujj helyre állok, és az ajkaimmal finoman súrolom az ő ajkait.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 5:35 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

- Tudom hát. Megnéztem az irataidat, hogy mégse a maffiafőnök lányát veszem magamhoz. Na nem mintha ismerném az itteni maffiát, akármennyire is lehetetlennek hangzik – a nevét is így tudtam meg végső soron. Bár erre számíthatott, hogy kicsit körülnézek. De nem lett ebből semmi baja, pénzt nem vettem ki, és úgy igazából semmilyen értékét nem tulajdonítottam el tőle. Nem is tervezek. Hahó, nézzünk már körül, mekkora házban élek! Meg már csak ha rápillantanék a számlámra is a legutóbbi utalással, akkor sincs okom panaszkodni. Akkor meg aztán pláne nem lesz, ha esetleg visszatérek még jobban ebbe az egészbe. – Hm… Legyen – bólintok rá kis gondolkozás után, mikor a saját szabályait hozza fel. Végül is fair. Nálam én vagyok a ház ura, nála viszont ő a főnök. Anyáméktól legalább annyit sikerült elnyernem a nagy kereszténységükből, hogy annyira mégsem vagyok 100%-ig egy faszkalap, mint amilyennek gondolnának a munkám miatt.
Nem is kell fentebb érnem kezeimmel, már érzem rajta, hogy mennyire ki van készülve teljes mértékben. A hang, amit hallat pedig végképp nem árulkodik másról. De megszakítom ezt a kellemességet, és másik, talán még kellemesebb dologgal ajándékozom meg őt. Egyszerűen dobom le magamról az atlétát, majd azt félre a fotelba.
Azt már most érzem, hogy itt rontottam el az egészet. A nagy cölibátusomat vele szemben, vagy mi. Láttam már őt ennél kevesebb ruhában is, habár akkor éppen a sebét próbáltam lekezelni. Ott kicsit mással voltam elfoglalva, mint ilyesmikkel. De most… mit ne mondok, nagyon tudja, hogyan kell kiemelni az adottságait. Érezve vágyakozását és ahogyan finom bőrét simogatom… hát igen, én magam is kicsit keményebbé válok a déli tájakon.
Ezen nem segít az sem, ahogy hasamat simogatja. – Vigyázz, mert a végén ezügyben meg én foglak szavadon! – most nem mozgolódik a kezem. Egészen addig, míg az övé lentebb nem csúszik a hasamon a nadrágomra. Kicsit meglazítja, majd benyúl alá, és úgy fog rá a férfiasságomra a boxeremen keresztül. Ekkor már a tekintetem elhagyja a tévét, és lentebb tekintek, majd pedig rá, mikor feltesz egy kérdést. – Hm… biztosra veszem, hogy tetszene – közben én magam is újra rásimítok a combjára és annak belső felét érintem, már kicsit közelebb a kritikus ponthoz. Ha ő idöközben megpróbálna benyúlni a boxerem alá, akkor viszont megállítom úgy, hogy megfogom a kezét. – Nana. Azt ki is kell érdemelni valahogyan! Hagyok egy kis gondolkodási időt, míg kitalálod – vigyorgok rá, ahogy kicsit felé fordulok a testemmel, hogy könnyebben hozzá férhessek. Nemnem, most nem fogom hagyni neki, ez biztos. Helyette én magam vagyok az, aki kicsit kínozza őt. Ujjaim lassan cikáznak fentebb a combján, egészen a fehérneműjéig küzdve fel. Nyomok egy lágy csókot a nyakára, miközben rásimítok az anyagon keresztül és mosolyogva fogadom, mikor megérzem nedvességét. Meg hogy mennyire az. Ujjammal kicsit félrehúzom az anyagot, hogy aztán így érinthessem meg csiklóját és kényeztessem egy rövid ideig. De tényleg. Nem tart tovább pár másodpercnél. – Egy jó kiindulópontként adok egy kis iránymutatást. Túl sok a ruha. Valahogy nem ártana megszabadulnod tőlük – suttogom fülébe, majd elhúzom a kezemet arról a pontról és látványosan ízlelem meg nedvét. Mielőtt bármit tehetne, felállok és kifordulok a kanapéról. Elég makacs vagyok és eddig is tudtam, hogyan irányítsak én. Most sem teszek másképpen, mikor megszólalok az elindulás előtt. – A háló kicsit tisztább. És ott aligha zavar bárkit. De ha te itt kellően jól érzed magad… - én mindenesetre megindulok a háló irányába, ahol nincsen széthordva Bucky szőre. Lássuk be, elég lelombozó lehet az ilyen. Gonosz vagyok-e Daisyvel szemben? Minden bizonnyal. De szerintem megéri ez a kis maradék kínzás, amit alkalmazok rajta, míg egyedül nem leszünk a hálóban. Ott pedig megvárom őt - már ha jön egyáltalán. Ha ő maga nem csukná be az ajtót, akkor én teszem azt. Innen pedig rajta áll minden.gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 5:01 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Kíváncsi vagyok, de tényleg, hogy mennyi meglepetést tudok még ma elviselni. Megkeresne, ha nem jönnék, csak, hogy jól vagyok e? Ilyen édeset mond, én pedig türtőztessem magam? Ezt mégis hogyan képzelte? Legszívesebben rávetném magam, már megint. Vagy még mindig? Tudja fene követni. Mégis valami csoda folytán megőrzöm a higgadtságom, és a fenekemen maradok. Lazára veszem a figurát. Ez is csoda, hogy sikerül, mert a hangom valahogy rekedtesebb.
- Szóval tudod a lakcímem, ez így fair. – mosolyodom el halványan. – Lehet szavadon foglak, és meghívlak magamhoz. – válaszolom mosolyogva.  
- De ott én diktálom majd a szabályokat. -  teszem hozzá egy pimasz mosoly keretén belül.
A következő szavai is pontosan úgy, mint előbb – ha nem jobban – sokkolnak. Hát így nehéz lesz neki ellenállni. Nem mintha eddig nem ment volna. Másfelől örülök, hogy vonzónak lát, és furcsa melegséget érzek a hasamban, mikor ezt bejelenti.
Aztán ez a bizsergés másfelé kalandozik, mikor a kezei a combomat érintik. Azonnal felnyögök, és a kezem ökölbe szorítom, hogy ne jöjjön ki még hangosabb nyögés. Csak így simogatja a combomat, eléggé közel az intim zónámhoz, és közömbös arccal TV-t néz. Színészetből csillagos ötös. Bárcsak nekem is így menne! Amikor azonban már úgy érzem elvesztem, felkel, abbahagyva a kis mutatványát a combjaimon. Szinte érzem, hogy ég a bőröm a helyen, ahol simogatott. Aztán jön az újabb sok, leveszi a felsőjét, és úgy ül vissza mellém. Hozzá bújok – pár percnyi pislogás után – és a kezem a mellkasára helyezem, finoman végigsimítva azon, le egészen a hasáig.
- Egyáltalán nem bánom. – felelem megbabonázva, miközben a tovább simogatom a hasát. Hát ki mint vet, úgy arat. Most már nem tudom mi van, de tényleg. Megint játszadozik velem. Az egyik percben eltaszít magától, a másikban meg átmegy Magic Mike-ba és sztriptízzel itt nekem.
- Szeretnék még sok álmatlan éjszakát okozni neked. – jegyzem meg komolyan, a Tv-t nézve, közben a az egyik kezemmel továbbra is a hasát simogatom, majd kicsit délebbre. Benyúlok a nadrágjába, miután kigombolom azt, és végigsimítok a bokszerén át a már merev férfiasságán. Hm, tényleg kíván. Ezt jó tudni. Azt meg főleg, hogy eléggé nagy péniszt érzékelek odalent. Ezért a férfiért tényleg megéri harcolni, és fogok is.
- Mit szólnál ahhoz, ha most be is nyúlnék a bokszeredbe is? – kérdezem teljesen nyugodt hangon, továbbra is a TV-t nézve, miközben még csak a bokszerén át simogatom férfiasságát. Tényleg minden akaraterőmre szükségem van, hogy ne másszak rá, de most észnél kell lennem. Az éremnek két oldala van. Ha ő így játszik, hát én is.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 3:23 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Ahogy korábban, most is él bennem az a tudat, hogy fogalmam sincs, miért hagyom neki mindezeket. Hogy újra visszajöjjön ide, hogy mindig hagyom magamat kicsit elgyengíteni, hogy aztán keresztbe húzzam a számításait. Mondtam valamit, aminek lehet van valami köze a helyzethez, de én magam sem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez a teljes igazság. Azt tudom, hogy nem csak azért fogadom be újra és újra a lakásomba, mert félek, hogy elkotyog rólam valamit. Akkor nem így viselkednék. Meg tudnék én sok módot találni rá, hogy elhallgattathassam, viszont egyikkel sem akarok élni. Van egy, amivel pedig vagy még inkább ide szokatnám magamhoz, ugyanakkor lehet pont az lenne a vége, hogy többet nem is látom. Ahogy azt az előbb is elmondtam neki. Mindenesetre hallva, hogy ilyen nyíltan mondta, hogy csak egy éjszakát kér tőlem… nos, legyen. Kicsit nyíltabb leszek az irányába ezügyben. Aztán meglátjuk, kialakul-e ebből valami.
Figyelem ezt a rövid duzzogását és csak vigyorogva várom ki a végét. Látszik az rajta, hogy nincsen teljesen vérig sértve és az estéje sem elrontva. – Nos, igen. Valahogy úgy – felelek kérdésére. – Le merem fogadni, hogyha nem járnám hozzám ekkora gyakorisággal, vagy egyáltalán, akkor én magam keresnélek meg előbb-utóbb. Csak hogy megnézzem, jól vagy-e. Nincsen semmi bajod – abszurd mindaz, amit mondok, mert elég nagy kontrasztban van az eddigi viselkedésemmel. De hát ha egyszer ez az igazság, mi károm származik abból, ha beavatom kicsit a gondolataimba?
Nem tolom el magamtól, mikor közelebb bújik hozzám. Na, ez már egy újdonság. Mármint, hogy most parkolópályára teszi a csábítási módszereit és inkább belenyugszik. Kíváncsi vagyok, vajon meddig fogja ezt kibírni. Húzzuk kicsit egymás tűrőképességét, ha már itt tartunk.
- Egyébként, mielőtt úgy gondolnád, nem vonzódom hozzád… nos, okoztál már több álmatlan éjszakát is nekem, mert nem igazán tudtam kiverni a fejemből az aznapi mutatványodat – jegyzem meg neki, miközben átkarolva őt a combját simogatom. Kicsit lentebb is kalandozgatva a ruha csipkés részére, majd alatta a bőrét érintve. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. A tévét figyelve továbbra is már a combja belső felét simogatom, de fentebb még nem megyek véletlenül sem.
Majd hirtelen húzom el onnan a kezem és nyújtózkodom egy sort. – Hm… Kicsit melegem van. Nem bánod, remélem? – mutatok az atlétámra, és válaszától függetlenül veszem végül le magamról és döntöm vissza hátamat a kanapéra, újfent átkarolva őt és úgy figyelve a műsort.


gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 2:40 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Nem tudom meddig fogom bírni vele ezt az érzelmi hullámvasutat, de már most elegem van. Az egyik percben flörtöl velem, bókol, sőt szinte felajánlja magát, mondván van benne alkohol, aztán megint visszautasít, szurkálódik…aztán ismét kedves, és olyat mond, amitől ellágyulok egy szempillantás alatt. NEM AKARJA, HOGY ELMENJEK! Hát lehet valaki ennél édesebb? Teljesen letaglóz ezzel a mondatával, és egy pillanatig moccanni sem tudok. Mint valami lassított felvételben fordulok felé, nézek le rá a kanapén, és képtelen vagyok megszólalni, csak hallgatom őt, és a szép szavait. Talán mégis van remény, egy aprócska is, hogy egy napon vele lehessek? Ha igen, akkor még ki kell tartanom.
Az mondjuk kicsit sem tetszik, hogy neki ez az egész huzavona közöttünk szórakoztatás, mert én szinte már szenvedek miatta… neki meg szórakoztató. Köszönöm szépen. Az viszont, hogy élvezi enyhít a helyzeten. Szóval élvezi, és az elmondottak alapján nem akarja, hogy itt hagyjam, és tetszem is neki, de nem akar lefeküdni velem. Jól kódoltam ki a zavaros mondatait? Meg mi ez a bizarr mondat arról, hogy nincs garancia arra, hogy a szex után mégis maradok? Vagy rosszul értelmeztem? Annyi minden kavarog a fejemben, hogy lassan migrénem lesz, csessze meg. A „Buckynak hiányoznál” kijelentésen mégis elmosolyodom, mert bizonyára önmagára is utal. Legalábbis reméli egy részem.
- Maradok. – felelem közömbösen, és minden akaraterőmre szükségem van, hogy ne sírjam el magam. Nem szabad gyengébbnek mutatkoznom ennél. Már így is egy érzelmi roncs vagyok.
- De csak Bucky miatt. – teszem hozzá duzzogva, majd leülök mellé a kanapéra. Azonban nem sokáig bírom ezt a duzzogó üzemmódot, és hamar megenyhülök az irányába.
- Szóval örülsz nekem? Nem akarod, hogy menjek? – mosolygok rá halványan, felé fordulva, és közben megint elveszek a szép kék szemeiben. Egyáltalán törvényes, hogy valakinek ilyen szép szeme legyen? Erősen kétlem. Valahogyan el kell csábítanom, de nem nyíltan, mert átlát a próbálkozásaimon. Cselesnek kell lennem, és elővenni az összes női intrikát és trükköt. Nem tudom magam sem megmagyarázni ezt a vágyat irányába, de kell nekem, csak ez érdekel most. Persze a munkám is, de arról még pár hónapig lemondhatok, mivel kispadra lettem ültetve, ugyebár… Szóval trükközni fogok. Tényleg nem maradt másom. Ezzel csak az a baj, hogy sosem voltam jó benne. A pasik általában akartak, ha megláttak, de Ned más tészta, ugyebár. Azonban velem nem szórakozhat, legalábbis nem ilyen értelemben. Meglőttek, és az életem teljesen kifordult önmagából, mégis, bármennyire szánalmasan hangzik, ez a célom. Ő lett a célom. A régi énem most biztosan fejbe vágna, tekintve, hogy egy pasi sem ér ennyit, de képtelen vagyok távol tartani magam tőle. Nem tudom mi lesz ennek a vége, ha sikerrel jártam. Lehet, ha megkapom már nem fog érdekelni, de az is lehet, hogy csak még jobban fogom akarni őt. Magam sem tudom melyik a rosszabb… vagy melyiket akarom inkább, de meg kell kockázatni, mert ez már nem állapot. Szóval indul a menet!
- Ennek én is örülök. – teszem hozzá, mielőtt válaszolna, majd közel hajolok hozzá, és a fülébe suttogok. Ezután arcon csókolom, majd szorosan hozzá bújok a kanapén, és a tekintetem a TV felé irányítom. Az a baj, hogy túl rámenősen, és nyilvánvalóan nyomulok. Lassítanom kell, és apró, finom mozdulatokkal elérni, hogy elcsábuljon.  Nem lesz könnyű, de eszem ágában sincs feladni.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 1:07 amDaisy & Ned
Valami idézet helye


Ó, azt le merem fogadni – gondolom magamban. Eddig aligha voltak ilyen kis megszólalásaim, mint amilyenek most. Már van egy hónapja is annak az esetnek, ő meg elég gyakran jár vissza hozzám. Gondoltam egy kis újítás nem árt majd semmit. Meglátom, az ilyenekre mégis hogyan reagál. Pedig igazándiból olyan vészesen nagy dolgot nem mondtam még neki. Ha már ezekre is így reagál, igazán kíváncsi lennék, azokra vajon miféle arcokat vágna. De ez még megmarad későbbre. Talán.
Mikor átkapcsol a tévé arra a bizonyos adóra, akkor már én magam is felé fordítom tekintetemet. Mi több, egész testemmel felé fordulok. – Hát ki tudja… Már alkohol is van bennem – két korty, de az állításom nem hamis. Bár még így is kell néhány percnyi idő, mire a szervezetemre akármilyen hatással is lenne. Na nem mintha két korty whiskytől már a két utcával lentebb lévő árokban kelnék másnap reggel.
Wow. Egy lecsúszik, aztán még egy. És már jön a harmadik. Ömm. Jó, addig inkább nem teszek semmit, míg nem látom azt rajta, hogy már túl sok lenne. A végén itt alkoholmérgezése lesz. Azt egyikünk sem akarja, lássuk be. Abban az esetben már tényleg be kéne vinnem kórházba valószínűleg. Bár mennyiségtől is függ. – Köszönöm a bókot – vigyorgok rá, ahogy a kanapé tetejére könyökölök és úgy tartom a fejemet meg, őt nézve. Figyelem minden mozdulatát és nem teszek semmi egyebet. – Ha kell még a whiskyből, az egész üveg a tied lehet – jegyzem meg mellékesen. Közben én is lehúzom akkor már az én adagomat, aztán lerakom az asztalra.
Következő megjegyzésén most én nyeltem volna félre, ha két másodperccel korábban mondja. Láthatja a tekintetemben a döbbenetet, amit ez a megszólalása váltott ki. Hirtelen most én lettem az, aki köpni-nyelni nem tud, és csak bambán mered maga elé. Ilyesmire aligha számítottam. Mire összeszednék valami kis gondolatfoszlányt, és ezt szavakba önteném, ő maga akadályoz meg benne. Figyelem, ahogy feláll, és én magam is fentebb tornázom magam. Bár még mindig ülök. Megrázom a fejemet egy apró sóhaj kíséretében. – Nem akarom, hogy elmenj, Daisy. Őszintén mondom. Ülj vissza. Kérlek - és láthatja is rajtam, hogy nem viccelek. – Ha az igazat akarod hallani, akkor tessék. Már megszoktam, hogy itt vagy. És örülök is neki valamilyen szinten – nem vagyok nagyon a szavak embere, de mivel én miattam is belekerült ebbe a helyzetbe, az a legkevesebb, hogy egy kis őszinteséget tanúsítok.
- Élvezem persze, ahogy próbálsz elcsábítani. Szórakoztató, meg lássuk be, részben élvezetes is. Na de mégis, komolyra fordítva a szót. Nem látom rá a garanciát, hogyha… mondjuk úgy, megadnám magamat, akkor utána nem döntenél úgy, hogy áh, jobb neked inkább távol tőlem. Törlesztettem a kis adósságomat, megháláltam neki, amit meglehetett, és jó napot! – vonok vállat, míg időközben töltök egy újabb adagot – bár inkább duplát – a whiskyből. Nagyot kortyolok belőle, majd közömbösen jegyzem meg a következőt. – Buckynak biztos nagyon hiányoznál – bár a vigyor-kezdemény ott lapul a szám sarkán, mikor ezt kimondom.gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseVas. Aug. 26, 2018 12:41 am
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Csak bólintok, mikor az orvost emlegeti. Remek, így legalább tovább maradhatok nála. Azonban arra, ami ez után jön egyáltalán nem vagyok felkészülve. Flörtöl velem! Az eszem eldobom, de komolyan.
- Tény, hogy a hálóban szívesebben látnám. Veled együtt– jegyzem meg komolyan, továbbra is közömbösen, és igyekszem őt nem felső nélkül elképzelni, épp elég sokk érte ma a szemeim – és más testrészem – hála a törölközős számának. Kicsit elszomorodom, mikor a ruhás megjegyzésemre nem mond semmit. Erről ennyit. Elfut innivalóért, és még válaszolni sem tudok. Nehezebb követni ezt a pasit, mint egy szappanopera eseményeit, komolyan…  
Ahogyan leül mellém, és megérzem az illatát, egy pillanatra ismét elgyengülök. Légy erős! Légy erős! Ezt még vagy tízszer elmondom, miközben robot módjára kapcsolgatom a csatornákat. Aztán megszólal…én pedig kiejtem a kezemből a távirányítót, és az valahogyan átkapcsol, és romantikusnak nem nevezhető film kerül a képernyőre. A huncut, szóval ilyen csatornája is van.  Gyorsan a kapcsolóért nyúlok és átkacsolom az erotikus jelentet. Szerintem valaki igen jól szórakozik rajtam odafent. Meg kell kérnem anyut, hogy ne a repülő útjaim miatt imádkozzon vasárnaponként, hanem ezért.
- Erősen kétlem, hogy a szavamon fogtál volna. Csak szórakozol velem. – felelem komolyan, majd felkelek, és hozom magamnak én is whisky. Na ez kész, pont a családom által gyártott whisky. Vajon tudja, hogy miféle vagyonnal rendelkezik a családom? Nagyon remélem, hogy nem használ ki ez miatt, mert akkor megtudja, hogy mire vagyok képes… Bár kétlem, hogy tudnék neki ártani, ahhoz már késő.  Most azonban nem akarok erre gondolni. Gyorsan meghúzom az egyik pohárra, majd a másikkal is.
- Hatalmas seggfej vagy, ugye tudod? – fordulok felé a harmadik pohár után. Bárcsak részeg lennék, de még nem hatott. Valahogy a véremben van. Még ha ez hülyén is hangzik. Mégiscsak ír lennék… Aztán mégis hátra dőlök, és kifújom a levegőt. Seggfej! Mégis mit vártam? Csak egy bűnöző. Fegyvert fogott rám! Az ő haverja, vagy éppen ellenségei lőttek meg. Miatta van részben PTSD-m én pedig itt ülök vele egy kanapén és iszogatok. Nem itt a helyem! A barátaimmal kéne lennem, a családommal, nem vele! Mégsem tudok megmozdulni. A rabja lettem, és nem tudom, hogyan szabaduljak. Aztán eszembe jut egy korábbi gondolatom.
- Csak egy éjszakát kérek. – fordulok ismét felé. Tekintetében látom a döbbenetet, és bevallom magamat is megleptem. Hányadik szánalmas próbálkozásod is ez Daisy? Már számolni sem tudom. Arra viszont nem gondoltam, mi lesz, ha igent mond, és annyira élvezni fogom, hogy még inkább ide szokom? Mi lesz, ha még ennél is jobban megkedvelem? Teljesen elvette már így is a maradék józan eszem! Nem tudom, semmit sem tudok.
- Felejtsd el. – válaszolom komolyan, majd felkelek a kanapéról.
- Lehet mennem kéne inkább. – jelentem ki kissé szomorkásan, mert egyáltalán nem akarom itt hagyni. Ahogyan, már mondtam… szánalmas vagyok.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Aug. 25, 2018 11:53 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Na jó, ezt lehet többször kéne játszanom. Alig bírom visszatartani a nevetést, mikor látom, hogy egy apró megjegyzésemre is hogy félrenyelt. Ha ilyeneket csinálnék, ki tudja milyen kis szórakozásban lehetne részem. Viszont szegényemet nem kínzom inkább a kelleténél tovább, így is elég nehézkes lehet számára már az ittlét is. Ugyanakkor nyugtató. Neki is megvannak a kettős érzelmei erről az egész helyzetről. Jó ez, jó ez. Legalább valamiben hasonlítunk is, ha amúgy elég sok mindenben nem is.
Túlzottan is élvezem ezt, hogy ennyire megnéz magának újra és újra. Egek, szinte ki tudom olvasni a szemeiből, hogy most miket is csinálna velem legszívesebben. Elgondolkozok én is egy-két ilyesmin néhanapján. Akármennyire is tudom, hogy igazából egy szavamba – sem – kerülne, hogy ezek a kis képzelgéseim valósággá váljanak. Szeretem ezt a kis huzavonát, meg hogy néha mennyire el tud menni a végletekig. Kíváncsi vagyok, vajon mikor jönne el az a pillanat, mikor már egész egyszerűen felad minden próbálkozást. Sajnálnám, mit ne mondjak, tényleg sajnálnám. Ugyanakkor azzal sem feltétlenül lennénk kisegítve, ha beadnám a derekam, aztán utolsó találkozásunk is lenne ez az egész. Viszonylag tényleg megkedveltem, és most teljesen eltekintve attól, ahogy látom, majd felfal a tekintetével.
- Na jól van, ennek örülök. Majd holnap rácsörgök akkor Hectorra. Ha esetleg reggel elszólítanak, ahogy említettem, akkor akár megvárhatod és te magad is beszélhetsz vele – ezt csak úgy mellékesen teszem hozzá.
Zavara valami olyasmi, amit eddig még nem is láttam tőle. Hm, ki hitte volna, hogy ezek a megjegyzéseim ilyen reakciókat fognak kiváltani belőle. Nem mintha bánnám, mert szerintem aranyos. És jól áll neki, mint ahogy a ruha is.
Nem húzom el a karomat előle, mikor végigsimít rajta. Hadd legyen kis öröme neki is. – Csakugyan? Bár gondolom legszívesebben maximum csak a hálóban látnád, ott sem rajtam – szítom a tüzet tovább. Miért okoz ez nekem ekkora örömöt, hogy így húzhatom az agyát?
- Hm… amit csak akarsz. Van pár film a terítéken, és miből választani. Egy pillanat. Te kérsz valami erősebbet? – egy rövid időre kimászok a konyhába és válaszától függően jövök vissza két pohárral. Az enyémbe whiskyt öntök, ő viszont amit akar – ha egyáltalán akar. Ekkor már én magam is helyet foglalok a kanapén mellette. A távirányítót a kezébe nyomom, míg töltök. Aztán pedig ha kért ő is, koccintok vele, máskülönben csak én magam kortyolok bele a pohárba. Míg ő kiválaszt valami programot, én keresztbe teszem a lábaimat és a tévére irányítva a tekintetem szólalok meg. – Milyen kár. De ha nem hát nem. Még lehet szavadon is fogtalak volna a ruhát illetőleg – közömböset játszunk? Játszunk közömböset. Nem pillantva rá kortyolok bele a pohárba megint és támaszkodok meg egyik karommal a kanapé karfáján.gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Aug. 25, 2018 11:32 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Amikor azt mondja, maradhatok, megkönnyebbülten fújom ki a levegőt. Legalább vele lehetek egy kicsit. Azonban mikor a fenekem formásnak nevezi, majdnem megfulladok ivás közben. Szóval mégis tetszem neki? Akkor mi baja? Nem értem őt. Szeretek vele lenni, így inkább nem szólok semmit, csak kiélvezem a ma estét. Annak viszont nem örülök, hogy korán reggel el kell mennie. Van munkája, tudom, és azt is, hogy nem tisztességes. Én pedig aggódom érte, de még nem mertem felhozni.
- Rendben, észben tartom. – mosolygok rá.
- Buckyval megleszünk. Igaz? – fordulok a kutyushoz, és megsimogatom a buksiját. Hihetetlenül édes!
- Rendben. – ismétlem meg önmagam, mikor elmegy felöltözni legnagyobb bánatomra. Közben még nézem őt, ahogyan félmeztelenül sétál a háló irányába. Közben pedig a vizes hajába túr.
Basszus! Menthetetlen vagyok. Talán miatta szakítottam a pasimmal, nem is az eset miatt? Ezt is el tudom képzelni, annyira kész vagyok tőle. Nekem tényleg kell az orvos, bár félő ezen nem segíthet. Valahogyan el kell érnem, hogy lefeküdjön velem. Akkor talán elmúlik ez a vágyakozás. Ez viszont kemény dió lesz. Mikor kiér, bár ruhában van, ismét kiégek. Ahogyan a haját összefogja, az atlétája ahogyan kiemeli az izmait… nekem tényleg végem. Bambán nézek fel rá, mikor leül mellém. Ez tényleg egy viking! Mégis mennyi lehet két méter? Tiszta röhejesen festek mellette a 165cm magasságommal. Még ülve is. Nem sokáig gondolkodhatok ezen, mert valami orvosról kezd el beszélni, és van abban valami, amit mond. Talán tényleg nagyobb segítség lehetne. Azonban felmerül bennem, mégis miféle orvos lehet ez, de végül is, ha ismeri a titkát, tényleg könnyebben ki tudom magamból beszélni a dolgokat. Már csak a vonzódás résszel lesz gond. Habár ha jobban belegondolok, ezt Ned is tudja rólam – hogy szétszedném őt ha tehetném – tehát azt hiszem nem lesz gond. Plusz, így Ned kedvére tehetek. Nem hiába ajánlotta fel. Tudom, hogy részben törődik velem, vagy legalábbis félti a titkait. Igen, sajnos ez utóbbi lesz.
- Szívesen találkozom az orvossal. – feleltem neki mosolyogva, közben elveszek a tekintetében. Amikor azonban megdicséri a ruhám arra nem vagyok felkészülve. Most komolyan flörtöl velem?
- Köszönöm. – mosolygok rá zavartan. Bárcsak megcsókolna, idebújva hozzám, és letépné ezt a drága ruhát rólam! Vagy csak feltűrné, és azokkal a hosszú ujjaival eljuttatna a csúcsra. Álmodozz csak Daisy…
- Szabad. Neked pedig jól áll ez az atléta. – simítok végig a bicepszén, miközben tovább mosolygok rá. Flörtölésnek nem lenne rossz, ha más pasiról lenne szó, de ő általában immúnis az ilyen megjegyzéseimre.
- Megjegyezném, ruha nélkül szebb vagyok. – kacsintok rá. Lehet az a baj, hogy túl rámenős vagyok. Hozzászoktam, hogy egy kapcsolatban én legyek a domináns. Úgy néz ki rossz férfiakkal volt eddig dolgom.
- Na de nem erőltetem, már kifejezted az aggályaid. – emelem fel a két kezem, majd elfordulok tőle a TV felé.
- Mit nézünk? – kérdeztem tettetve a közömböst. Talán ez a taktika beválik…
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Aug. 25, 2018 10:42 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Néha megfordul a fejemben, vajon mi lesz, ha egyszer véletlenül elszólja magát. Nagyon remélem, hogy ilyesmire nem fog sor kerülni, de azért ezzel a lehetőséggel sem árt számolni. Tudom, hogy orvoshoz jár – ő maga mondta -, és épp ezért is van bennem egy kis kíváncsiság, vajon tudja-e tartani a száját, vagy a pszichológus majd kihúzza belőle valahogy. Sunyi kis dögök ilyen téren, az biztos. De egyébként… nem is értem, miért nem mondtam még neki, hogy esetleg menjen el valaki olyanhoz, aki szintén pszichológus hivatalosan, de ismer engem és a múltamat, illetve dolgozott is már velem. Na majd ha feltűnik a házamban, lehet felvetem neki ezt az ötletet is. Mert lehet, hogy fizikailag meggyógyult, de látom rajta, hogy lelkileg még nincs teljesen rendben. Érthető. Ő nem ismeri még annyira ezt az elborult világot, amiben én éltem olyan sokáig és amibe készülök újra visszacsöppenni.
Megvárom, míg megpróbál levegőt venni, addig türelmesen figyelem, hogy mikor is válaszol. – Egy pohár víz rendel – bólintok, aztán pedig el is megyek a rendeléséért. Hűtőben van behűtve hideg mentes víz a szerencséjére, így azt kivéve előveszek neki egy poharat és kiöntöm a folyadékot. Úgy sétálok vissza hozzá, miközben őt hallgatom.
- Ha zavarnál, már rég elküldtelek volna. Bucky szintén ráharapott volna arra a formás fenekedre – jegyzem meg neki a kutyára tekintve, aki teljesen meg van őrülve érte. A végén még el fogja tőlem lopni ezt a drága jó ebemet. A hálátlan! Mármint a kutya.
Csak sóhajtok arra, amit mond, miközben csípőmre tett kézzel állok meg előtte. Odanyújtom neki a poharat, és csak amint elveszi szólalok meg. – Persze, maradhatsz – egyezek végül bele. – Nekem viszont lehet reggel korán el kell mennem innen. Még nem biztos, várok egy hívást későbbre még – teszem hozzá még mellékesen. – De már amúgy is eléggé otthonosan mozogsz itt, szóval nem lesz belőle gond. Csak szólok, hogy ne lepődj meg – a kutakodástól nem különösebben félek, ahogy attól sem, hogy valami rossz történne, ha egyedül hagyom itt. Volt már korábban is itt egyedül hagyva, mikor el kellett rohannom valamiért.
- Na de jövök mindjárt, felkapok magamra valamit – bár látom ám a szemében, hogy legszívesebben már most lecibálná rólam ezeket a törölközőket. Fittyet hányva erre fordulok meg, és hajamat törölgetve tovább a másikkal haladok be a szobámba. Ott felveszek egy kényelmes boxert magamra, egy rövidgatyát, meg egy atlétát és úgy sétálok vissza. Útközben a félig-meddig nedves hajamat is felkötöm, végül úgy ülök le hozzá a kanapé karfájára.
- Figyelj csak. Gondolkoztam valamin. Van ez az ismerősöm nekem, Hector. Dr. Hector Osborne, hogy pontos legyek. Jó barátom, és pszichológus ő is. Mivel a mostani orvosodnál nem tudsz teljesen megnyílni, ami a gyógyulásodnak sem tesz túl jót, ezért ha gondolod, leszervezhetek vele egy találkát. Mármint Hectorral. Kiváló orvos, és igazán jól bánik az emberekkel – ajánlok fel neki egy ilyen lehetőséget. Láthatja rajtam, hogy valamilyen szinten törődöm vele, habár én sem értem, hogy ez miért van.
- Egyébként ha szabad megjegyeznem, jól áll ez a ruha neked – pillantok végig rajta valamivel később, mégsem falva fel őt a tekintetemmel, mint ahogy ő tette velem nem is olyan régen. Bár mit ne mondjak, tényleg tetszik a látvány nekem is.gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of course
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: london-
Ugrás: